Submissiv – Ultimative guide til at være en god sub

195

Som submissiv kan man ikke regne med, at det er nok bare at møde op og forvente, at dominanten har styr på det hele.

BDSM, herunder også det at være den submissive, kræver utrolig meget arbejde og planlægning.

Du bør altså ikke kan regne med, at din dom (den dominante) kan klare alt på egen hånd.

At være dominant er utrolig hårdt arbejde, hvilket gør det vigtigt, at du som sub gør dit bedste for at imødekomme dennes behov og lyster.

Se videoen for måder/metoder du som submissiv kan hjælpe:

 

Hvad skal du bruge til BDSM?

Udstyr til sub og dom sex

Selvom du er submissiv, kan du godt bidrage med forskelligt legetøj.

Hvis du tager dit eget legetøj med, vil du også gøre det nemmere for den dominante at finde ud af, hvad du godt kan lide.

Hvis du ikke allerede har udstyr, kan det være en god ide at investere i noget. Som regel vil man møde ting som blindfolds, gags, bondage eller ting, som ligner, i BDSM.

Hvis du er på udkig efter noget, som du kan bruge i BDSM, kan du læse mere om de bedste bondage sæt her og det bedste bondage udstyr her.

Udstyr er ikke det eneste som hører med til at være submissiv. Nedenfor finder du den ultimative guide til, hvordan du bliver den bedste sub.

 

1. Forstå din rolle

Som der blev nævnt før, så er det at være sub mere end bare at dukke op. Hele ideen ved at være submissiv er at smide følelsen af kontrol væk og give sig selv fuldt ud til sin dom. Dog er der ting, som er vigtigt at stå fast ved for at holde jeres BDSM-forhold sundt.

Den vigtigste rolle som submissiv er at hjælpe din dom med at finde ud af, hvad de må, og hvad de ikke må. I BDSM er det vigtigt, at der er fuldt samtykke, og det kan der ikke blive, hvis du ikke er afklaret med, hvad du vil og ikke vil. Derudover er det også vigtigt, at du siger nej til ting, som du ikke har lyst til.

Når en session er begyndt, så er det også vigtigt, at du er klar over, hvordan du har det. Du har ikke lovet din dom at gå med til noget, så hvis du ikke har lyst i øjeblikket så sig fra. Hvis du finder det ubehageligt, er det vigtigt, at du siger det. Din dom kan ikke læse dine tanker, så det er vigtigt, at du er god til at starte en dialog, når du har brug for det. På samme måde, er det også vigtigt, at du er opmærksom på, om det bliver for meget for din dom. Selvom de tager styringen, har de også grænser, som ikke skal overskrides.

 

2. Lær din doms feticher at kende

Du har sikkert en ide, om hvorfor du kan lide at være submissiv. For at kunne gøre BDSM så godt som muligt, så er det vigtigt, at du har en forståelse for, hvorfor din dom kan lide at være dominerende. Deres behov for at være dominerende skal helst komme fra at ville give nydelse og ikke smerte.

Du kan også finde ud af, hvilken type submissiv de bedst kan lide. Der er nogle, som bedst kan lide at ”tæmme” en sub, som er flabet, imens andre foretrækker en sub, som overgiver sig med det samme.

 

3. Lær dine egne præferencer og grænser at kende

Det er næsten umuligt at være dom til en, som ikke ved, hvad de vil have. Derfor er det vigtigt, at du har en klar ide om, hvad du gerne vil have, at din dom gør ved dig. Det er okay ikke at vide, hvad man godt kan lide, når man er ny i BDSM, men så fortæl det til din dom. På den måde kan de afprøve forskellige ting på dig, som du så kan føle, om du kan lide eller ej. Her er det vigtigt at sige, hvis der er noget, som du absolut ikke vil have til at ske.

Hvis du ikke ved, hvad BDSM kan indebære, så kan det være en fordel for dig at tage et kig i en BDSM-ordbog som denne.

 

4. Kommuniker med din dom

Kommunikation er det absolut vigtigste i BDSM, også selvom det ikke lyder specielt sexet. Det er især inden en session, at det er vigtigt at have god kommunikation. På den måde kan I begge være helt afklaret med, hvad der skal ske – og vigtigst af alt – hvad der ikke skal ske. Her er det også en god ide at aftale jeres safeword, så I altid har mulighed for at stoppe helt, hvis det bliver for meget.

Det kan godt være, at det virker usexet at skulle snakke, inden I begynder, men faktisk er det være super forspil at høre, hvad ens dom vil gøre ved en lige om lidt. Den tidlige kommunikation er utrolig vigtig for at undgå misforståelser, mistillid og skader, når I begynder.

Det er desuden også vigtigt at have de helt samme samtaler, hvis du er ved at finde en ny dom. Du kan med fordel bruge platforme som BDSMsex eller Sexhunt til at finde folk som leder efter en submissiv.

 

5. Forbered dig selv inden BDSM

Det er vigtigt, at du er helt klar til en BDSM-session, inden I begynder. Hvis ikke du er det, så kan du risikere at gå derfra i utrolig dårligt humør, hvilket ikke er meningen.

Det første, som du skal være sikker på, er, at du er helt afslappet. Det kan være utrolig svært at overgive sig selv til sin dom, hvis man er super nervøs samtidig. Du skal derfor prøve at undgå at tænke på skrækscenarier, men i stedet tænke på, hvor meget du glæder dig.

Derudover skal du også være klar på, at nogle bondage-positioner ikke er særlig behagelige at være i – hvilket jo er meningen. Men for at redde dig selv fra at være øm dagen efter, kan det være en god ide at strække godt ud før, som man ville før og efter en træning.

Vær sikker på, at du og din dom har alt det udstyr, som I skal bruge, klar. Det er ikke særligt frækt at skulle stoppe midt i en session for at gøre en dildo ren, så den er klar til brug. Det er også vigtigt, at I har det rigtige udstyr. I kan finde bondage reb her. Hvis I vil lave noget analt, er det vigtigt, at I bruger den rigtige glidecreme. I kan finde anal glidecreme her. Hvis I mangler inspiration til andet sexlegetøj, kan I finde inspiration her. Derudover er det også vigtigt, at I har sørget for at have ting med til, hvis noget går galt. Det kan fx være en saks, så I kan fjerne rebene igen, hvis I ikke kan få knuderne op.

submissiv

 

6. Sig til, hvis du får det dårligt

Det er vigtigt, at du hele tiden har styr på, om du kan lide hvad der sker eller ej. Hvis du begynder at mærke, at du ikke kan lide hvad der sker, så er du nødt til at være verbal omkring det. Din dom kan ikke læse dine tanker.

 

7. Brug dit safeword, når du har brug for det

Der er nogle, som undgår at bruge deres safeword, når de er submissive, fordi de ikke vil skuffe deres dom. Det er vigtigt at huske, at din sikkerhed kommer før din doms nydelse. Hvis du ikke føler dig tryg med situationen, er det vigtigt, at du bruger dit safeword, så din dom ved, at de skal stoppe.

Du kan finde inspiration til et safeword her.

 

8. Vær tålmodig, hvis det ikke går efter planen

Det er super svært at være dom, og det er ikke altid, at en session er lige vellykket. Selvom de gør deres bedste for at give dig så meget nydelse som muligt, så kan ting godt gå galt. Det kan være alt fra, at et stykke sexlegetøj ikke fungerer så godt, som I håbede, eller at en knude ikke vil gå op. Her er det vigtigt, at du ikke bliver vred på din dom, som gør deres bedste for at gøre dig glad.

Hvis du gerne vil være i stand til at hjælpe dem i sådan en situation, kan du overveje at læse en guide om spanking eller bondage.

 

9. Vær der for din dom efter BDSM

Efter en session er det vigtigt, at I er der for hinanden. De kan godt føle sig skamfulde efter at have haft kontrol over dig, så derfor kan det være godt for dem bare at være sammen med dig. Det kan være at nusse, kysse, sove sammen eller tage et bad sammen.

 

10. Giv ærlig feedback

Din dom kan ikke blive bedre, hvis du ikke hjælper. Det er derfor vigtigt, at du giver ærlig feedback om det, du kunne lide eller ikke kunne lide, så de ved, hvad de skal blive ved med eller ændre til næste gang.

 

11. Hold gnisten kørende mellem sessions

Når I ikke har gang i BDSM, vil I sikkert stadig gerne snakke sammen. Du kan sagtens sende din dom en flirtende besked, så de ved, at du stadig tænker på dem. Du kan også holde dem opdateret, hvis du fik nogle blå mærker – det er desuden også en ret god undskyldning til at sende et frækt billede af dig selv.

 

12. Fortæl din dom, hvor meget du holder af dem

Det er utrolig hårdt at være dom, især hvis man ikke føler sig værdsat. De bruger meget energi og tid på at gøre dig så glad som muligt, så gør lidt ekstra for dem, så de ved, at du værdsætter alt, hvad de gør for dig.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here