Guide til Erotisk Dominans

255

Går du rundt med en drøm om erotisk dominans?

Enten hvor du selv bliver domineret eller hvor du er den der dominerer.

Rigtig mange, både mænd og kvinder har en fantasi om dominans og rollespil, men tør ikke du udleve den.

Vi prøver nu at bringe emnet op omkring erotisk dominans og besvarer nogle af de spørgsmål du måtte have.

I denne guide finder du alt du skal vide om erotisk dominans, samt produktanmeldelser af de bedste produkter til dominanslege.

 

Hvad er erotisk dominans?

Erotisk dominans er en sexleg, hvor ’dominans’ er i centrum. Måske er du bekendt med begrebet ’BDSM’ der står for Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme. Nu vil vi ikke gå i dybden med de andre punkter, da det er D’et vi koncentrer os om i dette tilfælde.

Dominanslege handler som ofte ikke om smerte, det kan dog godt gøre, men i en mildere grad end f.eks. ved Sadisme. Legene kan være alt fra et frækt rollespil, bondage/bindelege eller andre fetish lege.

Noget af det mest populære indenfor erotisk dominans er helt klart bondage, og indebærer enten reb, håndjern, tape eller manchetter, som også er en slags håndjern, som ofte i læder. Det handler om at fastspænde sin partner og derved er det dig som har kontrol, og kan pirre din partner.

 

Hvilke redskaber kan bruges til dominanslege?

  • Blindfold
  • Binde udstyr, f.eks. reb eller sexhåndjern
  • Gagball
  • Pisk eller paddle

Det er dog ikke nødvendigt at bruge legetøj, men mange foretrækker det, for at træde ind i rollen og dominere sin partner.

Et godt sted at starte, er et blindfold – det kan også være et tørklæde der bindes stramt over øjnene på ham eller hende der lader sig underkaste.

Det lader alle sanserne få frit spil og du kan slippe kontrollen fuldkommen. Hvis du så samtidig er fastspændt med enten reb, tape eller håndjern giver det dig større mulighed for at lade din partner tage styringen 100%.

Skal du skridtet videre, kan dig og din partner lege med både gagball og pisk. Inden der går helt Fifty Shades Of Grey i den, er det en god idé at have et stop-ord. Et stop-ord sikrer at begge parter hele tiden nyder den dominante sexleg.

Man kan selvfølgelig også starte uden legetøj med f.eks. et klask bagi, et stramt greb omkring hænderne af den dominante eller en hånd for munden – kun fantasien sætter grænserne for jer.

 

Det siger kvinderne om erotisk dominans

Kvinder er vilde med dominans! Det er måske ikke så underligt når man tager et kig på dagligdagen.

Det er netop dem som ofte har meget kontrol i hverdagen der tænder på erotisk dominans.

Her må det siges at lægge til kvinderne at have en vis form for styring når det gælder både parforholdet, madlavning, børnene, økonomi eller karriere.

Fordi der er så meget kontrol i de daglige gøremål, er det helt naturligt at det kan være rart at slippe den kontrol en gang imellem.

Det kan gøres i soveværelset med frække rollespil og dominans. Kvinderne vil domineres! Desværre er der bare rigtig mange kvinder der ikke taler om det, heller ikke til deres partner.

 

Det siger mændene om erotisk dominans

For mænd er erotisk dominans noget helt andet, og så alligevel ikke. Mindst lige så mange mænd elsker den dominante rolle, men bestemt også selv at blive domineret af sin partner.

For mænd er er det følelsen af at vise sin kvinde, han er en ’rigtig’ mand ved at tage styringen, men det handler også lige så meget om tillid. Tillid i den forstand, at den kvindelige partner ’tør’ at lade sig underkaste til den dominante mand.

På samme tid siger mændene også at det er grænseoverskridende, fordi de heller ikke vil gøre deres partnere ondt. Det er en ’hård fin grænse’ mellem smerte og nydelse. Det er også derfor det altid er en god idé at forventningsafstemme inden den frække sexleg for alvor går i gang.

 

VI har testet de bedste produkter til erotisk dominans:

Er du fristet til at give dig i kast med erotisk dominans, har vi testet nogle af markedets bedste produkter, så legen bliver en succes første gang.

 

Testvinder – Fetish Fantasy Series – Breathable Ball Gag

Fetish Fantasy Series – Breathable Ball Gag
Fetish Fantasy Series – Breathable Ball Gag

Ingen leg uden en gag! Denne gagball er perfekt til jer som eksperimenterer med underkastelse og dominans. Denne gag kan både bruges af begyndere, såvel som den mere erfarne.

De små huller gør det nemmere at trække vejret og den regulerbare rem gør det muligt at tilpasse gag’en til både mænd og kvinder.

Se prisen her

 

Det mest solgte – Sex & Mischief – Introsæt

Sex & Mischief – Introsæt
Sex & Mischief – Introsæt

Kom godt i gang med erotisk dominans med dette startsæt. Sættet består af en floggerpisk, et par håndjern med plys og et blindfold.

Det er det ultimative begyndersæt til dominans, uden at være for voldsomt. Hvordan I vælger at bruge det, er op til jeres egen frække fantasi.

Se prisen her

 

Master Series Subdued Full Body Bindesæt – Den billige

Master Series Subdued Full Body Bindesæt til erotisk dominans
Master Series Subdued Full Body Bindesæt til erotisk dominans

Med dette full body bindesæt er der ingen begrænsninger. Udlev jeres vildeste dominansfantasi med hele 7 justerbare stropper til din partners krop.

Her du sikret at din partner ikke render nogle steder og du kan tage den fulde kontrol, og nyde hvordan den dominante leg udvikler sig. Dette sæt egner sig særligt godt til mere erfarne indenfor erotisk dominans.

Se prisen her

 

Den frække – Fetish Fantasy Sexgynge

Fetish Fantasy Sexgynge
Fetish Fantasy Sexgynge

Lad jeres sexlege nå nye højder med en sexgynge – bogstaveligtalt! Fetish Fantasy Sexgynge er til dig der ikke er bange for at prøve nye erotiske fetish lege. Udfordre din partner til en tur i gyngen og prøv de vildeste sexstillinger.

Gyngen kan bære helt op til 180 kg. Så frygt ikke at gyngen falder ned eller går i stykker. Der medfølger desuden et gratis blindfold – perfekt til de frække dominanslege.

Se prisen her

 

Obaie Håndleds og Ankel Spredestang – Populær i udlandet

Obaie Håndleds og Ankel Spredestang til erotisk dominans
Obaie Håndleds og Ankel Spredestang til erotisk dominans

Vær’ klar til at tage den fulde kontrol over din partner med en spredestang til både ankler og håndled.

Stangen er til dig som ønsker mere kinky dominans, og giver dig mulighed for at lægge hende i de frækkeste sexstillinger. Ikke så underligt den er blevet så populær!

Se prisen her

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here