Sex håndjern – Her er de bedste i test

515

Markedet bugner med sexlegetøj, der kan bruges af alle uanset tidligere erfaringsniveau.

Denne købsguide har samlet 8 af de bedste produkter på markedet til håndjern sex.

Disse håndjern varierer fra de klassiske designs til nye produkter af silikone og endda også et par sex håndjern, der kan bruges i badet (med sugekopper)!.

Håndjernene ligger alle i en prisklasse, der er til at betale og er fremstillet af kvalitetsmaterialer såsom metal, silikone og neopren.

Testvinder – Love To Love Plys Håndjern

max passion plys håndjern sex

Tjek prisen her

Hvis du og din partner længe har leget med tanken om at have håndjern sex, men er i tvivl om det i egentlig er noget for jer, er Max Passion Plys Håndjern måske vejen frem for at I kan undersøge sagen nærmere. Med dette produkt kan I stille og roligt bevæge jer ind i den store verden af sexlegetøj, uden at I skal bruge store summer, eller købe noget, I måske vil fortryde senere hen.

Disse håndjern er nogle af de mest gængse på markedet og er ofte et par håndjern, man oftest ser eller hører om i forbindelse med sex og frække aftaler i soveværelset. Her er der dog tale om et produkt, der er kvalitetsbevidst og hvor I ikke vil føle at det er et discountprodukt I har investeret i.

Håndjernene er fremstillet af nikkelfrit metal, der er beklædt med blødt plys. Dette sikrer naturligvis at I ikke vil opleve gener eller mærker efter brug af produktet. Der medfølger to nøgler til at låse håndjernene op, dog kan I også åbne dem ved hjælp af låsesplitten, hvis nøglerne bliver væk.

Specifikationer:

 • Materiale: nikkelfrit metal
 • Beklædt med blødt plys
 • Produktet har en indvendig omkreds på op til 8 cm
 • To nøgler medfølger
 • Fuld længde: 27,5 cm

Max Passion Plys Håndjern er en vaskeægte testvinder, da dette produkt oftest er det første man køber i forbindelse med udforskning af seksuallivet og begyndende bdsm tendenser. Produktet er et af de mest solgte i kategorien og er perfekt til prisen for nybegyndere.

Tjek prisen her

 

 

Mest Solgte – Læder sex håndjern

zado læder håndjern sex

Tjek prisen her

Zado er et mærke af sexlegetøj, der aldrig skuffer. Derfor vil disse Zado Læder Håndjern være ideelle for dig og din partner, hvis i ønsker at købe sex håndjern. Der er tale om nogle virkelig lækre par håndjern, der er fremstillet af læder, men som har en blød indvendig polstring, der sikrer brugeren mod slid- og gnavemærker, hvis legen går vildt for sig.

Disse håndjern til par har nogle lækre detaljer med sølvfarvede spænder og D-ringe, der gør det muligt at klipse håndjernene sammen eller spænde dem fast til anordninger i nærheden af sengen. Eksempelvis er disse par håndjern rigtig gode, hvis I har en sprederbarre, eller ønsker at bruge reb som fastspændingsredskab.

Disse håndjern kan bruges af både nybegyndere, let-øvede og øvede brugere, hvorfor de også er markedets mest solgte. For en pris i middelklassen, kan I begynde jeres nye bondagelege i trygge rammer, hvor det ikke nødvendigvis kræves, at have de største erfaringer.

Specifikationer:

 • Materiale: kunstlæder, læder og skum
 • Total længde: 25 cm
 • Bredde: 6,3 cm
 • Kan bruges til både hånd- og ankelled
 • Fuld omkreds: mellem 14 til 28 cm
 • Indvendig diameter: 4,5 cm til 9 cm

Som tidligere nævnt er dette produkt markedets mest solgte i kategorien af håndjern til par, hvilket skyldes kvaliteten, mængden af brugs- og kombinationsmuligheder og naturligvis også en passende pris. Produktet kan med fordel kombineres med mange andre af Zado’s egne produkter, eller de kan bruges sammen med andre lignende produkter.

Tjek prisen her

 

Den Billige – Fifty Shades of Grey You Are Mine Metal Handcuffs

obaie metal håndjern sex

Tjek prisen her

Her er der tale der er perfekt til jer, der ønsker at afprøve håndjern sex, men som ikke ønsker at bruge en bondegård på at indkøbe jeres nye legetøj. Fifty Shades of Grey You Are Mine Metal Handcuffs er de perfekte par håndjern, der giver følelsen af at være spændt fast.

Er i førstegangsforsøgere med denne type sexlegetøj, kan I roligt læne jer tilbage og nyde hinanden. Dette skyldes naturligvis håndjernenes sikkerhedsudløser, der sikrer at produktet også kan fjernes, hvis nøglerne bliver væk, eller hvis man undervejs i legen bliver utryg.

Produktet er fremstillet af metal, hvilket gør at de føles kolde mod huden når de klikkes på plads. Vær opmærksom på, at der ved dette produkt ikke er nogen indvendig polstring, hvilket kan betyde at produktet kan gnave, hvis det strammes for meget.

Specifikationer:

 • Materiale: metal
 • Fuld længde: 17 cm
 • Indvendig diameter: op til 19 cm
 • To nøgler medfølger

Disse Fifty Shades of Grey You Are Mine Metal Handcuffs er det billigste på markedet og er derfor gode, hvis man ønsker at afprøve nogle af de gode gamle bdsm fantasier uden nødvendigvis at spendere end bondegård. Den lave pris betyder samtidig, at der også kan blive plads til andet sexlegetøj såsom kildepiske, blindfolds eller andet.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Sex håndjern med lang kæde

fetish fantasy ankeljern sex håndjern

Tjek prisen her

Hvis du og din partner allerede ejer flere forskellige typer af sex håndjern og gerne vil have flere håndjern til par, så skal I overveje disse Fetish Fantasy Ankeljern. Produktet er et af de nyeste på markedet og hører til i den kategori af sexhåndjern, der primært skal bruges omkring fødder og ankler.

Produktet er fremstillet af metal og har en kæde, der giver en spændvidde på 42 cm. Produktet er allerede elsket af mange forbrugere, der længe har ventet på nogle par håndjern, der er specielt designet til brug ved anklerne.

Oftest kan man sagtens bruge sine håndjern til både ankler og håndled, hvilket naturligvis også er gældende med dette produkt, dog giver kæden mulighed for at spænde benene fast i en bestemt vidde, hvilket sikrer den frække oplevelse.

Specifikationer:

 • Materiale: metal
 • Mål: 5 mm x 11 cm x 9 cm
 • Total omkreds: op til 25 cm
 • Kædelængde: 42 cm
 • Justerbar
 • To nøgler medfølger
 • Kan åbnes vha. quick release knappen

Disse håndjern har et meget klassisk design, hvilket betyder at de passer med alle andre metalhåndjern. For at få mest ud af produktet, kan det anbefales at prøve dem sammen med almindelige håndjern til par. Produktet kan bruges af alle uanset tidligere erfaring med bondage.

Tjek prisen her

 

Bedste Anmeldelser – Klassiske håndjern til par

metal haandjern sex

Tjek prisen her

Med Spartacus Kraftige Metal Håndjern, kan du og din partner godt glæde jer til en fræk og forførende aften mellem lagnerne. Disse håndjern har et klassisk design og er fremstillet af metal og er meget mere solide og holdbare end nogle af de andre modeller på markedet.

Disse håndjern til par er derfor ideelle, hvis de bruges i forbindelse med nogle lidt mere hardcore bondage lege, hvor andre typer sexlegetøj såsom piske eller floggere tages i brug. Dette skyldes, at man ikke lige kan vride sig ud af dette produkt og at de er særdeles holdbare – også når der lægges vægt bag.

Produktet har et enkelt og standardiseret design, dog er denne model uden sikkerhedsudløser, hvilket betyder at de ikke kan åbnes, hvis nøglerne mangler. Dette sikrer dog, at man som bærer at håndjernene ikke lige kan få dem af, hvis de strammer eller man pludselig føler sig for fanget i legen.

Specifikationer:

 • Materiale: metal
 • Fuld størrelse: 15 cm
 • Indvendig omkreds: op til 21 cm
 • To nøgler medfølger
 • Bemærk at disse håndjern ikke kan åbnes uden nøgler

Det anbefales, at man kun bruger disse håndjern fra Spartacus, hvis man i forvejen har erfaring med denne type bondage. Dette skyldes naturligvis at håndjernene ikke er til at få af uden nøgler, hvilket betyder at man skal holde særligt øje med, hvor disse lægges så man ved et uheld ikke skal bruge en nedstryger for at få dem af.

Tjek prisen her

 

 

Den Smarte – Silikone håndjern til bondage

quickie cuffs silikone håndjern medium sex

Tjek prisen her

Disse håndjern til par er nyskabende på et marked, hvor håndjern førhen kun har været fremstillet af koldt metal eller hårdt læder. Disse sex håndjern er udelukkende fremstillet af silikone og er super nemme at få på i en hurtig vending, hvis sexlegene skal være en anelse sjovere og vildere end normalt.

Med disse håndjern er I sikre på at nøgler ikke bliver væk – der findes nemlig ingen nøgler til dette produkt. Quickie Cuffs Silikone Håndjern Medium er perfekte til jer, der gerne vil have en god og fræk oplevelse uden så meget forarbejde – håndjernene kan tages på og af præcis når man ønsker det og er en fræk tilføjelse til jeres sexliv.

Disse håndjern er super smarte, da de kan bruges af alle uanset tidligere erfaring med lignende produkter. I kan med fordel bruge disse til både håndled og ankler, dog skal I være opmærksomme på, at der ikke vil være meget mulighed for at sprede benene, hvis de bruges om anklerne.

Specifikationer:

 • Materiale: silikone
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Fuld længde: 19 cm
 • Total diameter: 5 cm (strækbar)

Disse par håndjern er gode til både nybegyndere og øvede brugere. De har en passende størrelse, der sikrer at I altid kan have dem med jer på en rejse og kan med fordel bruges igen og igen. Skal produktet bruges af mænd, anbefales det, at man køber Quickie Cuffs Silikone Håndjern Large, da diameteren på disse er større end medium udgaven.

Tjek prisen her

 

 

Til Begyndere – Håndjern der er nemme at anvende som par

fetish fantasy official handcuffs metal håndjern sex

Tjek prisen her

Hvis du og din partner er helt nye i den store vide verden af sexlegetøj og gerne vil forsøge at inkorporere noget af det i jeres hverdag, kan I med fordel starte med disse Fetish Fantasy Official Cuffs Metal Håndjern. Dette produkt er perfekt til begyndere, da det er fremstillet af letmetal, der nemt kan klikkes på plads.

Til disse sex håndjern medfølger to nøgler, dog behøver I ikke disse til andet end den frække forførelse, da der på håndjernene sidder en sikkerhedsudløser, der straks vil lade jer åbne håndjernene. Produktet ligger i den lave ende af prisskalaen, hvilket betyder at I for en lille pris vil få et stykke legetøj, der er perfekt til hverdagsbrug.

Håndjernene kan bruges til både ham og hende og har en kort kæde med tre kædeled, hvilket betyder at I sagtens kan spænde håndjernene fast over hovedet i sengen, hvis I på forhånd har bundet et reb ud mellem sengestolperne eller sengens ben.

Specifikationer:

 • Materiale: Metal
 • Produktet er ikke testet nikkelfrit
 • Omkreds: op til 19 cm
 • Indvendig diameter:5-7 cm
 • Fuld længde: 26 cm
 • Kædens længde: 7 cm
 • To nøgler medfølger
 • Sikkerhedslåse på begge håndjern

Det kan godt virke lidt angstprovokerende at skulle prøve noget i bondage-genren. Derfor anbefales det, at I starter stille ud med disse håndjern fra Fetish Fantasy og eventuelt forsøger jer med et blindfold eller en kildepisk, der vil give jer de bedste muligheder for at afprøve jeres grænser på en tryg, sjov og forførende måde.

Tjek prisen her

 

 

Til De Erfarne – Håndjern med sugekopper til badet

sex in the shower sugekop håndjern sex

Tjek prisen her

Disse håndjern er perfekte til de erfarne brugere, der gerne vil benytte deres par håndjern andre steder end i soveværelset. Disse Sex In The Shower Sugekop Håndjern er perfekte til jer, der gerne vil nyde bondage i badeværelset og bruge dem til opretstående stillinger, hvor det for alvor er muligt at strække kroppen op.

Sugekoppen på disse håndjern er naturligvis ikke kraftig nok til at bære hele kropsvægten, men de er en fræk tilføjelse til jeres øvrige sexlegetøjsudstyr, da de giver en fræk og spændende oplevelse. Håndjernene er fremstillet af neopren og har en velcrolukning, der sikrer at I nemt og hurtigt kan montere produktet på badeværelsesvæggen eller i spabadet og samtidig lukke dem hurtigt om håndleddene.

Produktet er elsket af mange og er et af de nyere på markedet. Produktet ligger i den nedre prisklasse, hvilket betyder at de er en hurtigt og god investering i et frækt sexliv. Velcrolukningen betyder også, at disse håndjern ikke vil blive lukket for stramt, da de nemt kan justeres så de passer brugeren.

Specifikationer:

 • Materiale: velcro, neopren, gummi
 • Produktet er vandtæt
 • Har kraftige sugekopper
 • Produktet er justerbart
 • Total længde: 39 cm
 • Fuld omkreds: 37,5 cm
 • Produktet måler 4,2 x 27 cm

Tidligere har bondage været en sexgenre, der kun kunne udøves i hjemmets ”tørre” rum, men med disse håndjern, har du og din partner mulighed for at tage legen med ud i badeværelset, hvilket giver mange flere stimuleringsmuligheder. Med disse håndjern til par kan I tage legen videre og bruge koldt eller varmt vand som stimuli.

Tjek prisen her

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here