Vil du gerne købe den bedste dobbelt dildo?

Det vil de fleste, men de færreste får en guide som herunder!

Vi har anmeldt en række dobbeltdildoer og giver dig her de bedste dobbelt dildoer.

Herunder kan du se den bedste i test, den bedste til begynderen og en prisvinder.

 

Det er blot et af mange spørgsmål som vi vil besvare i dette indlæg. Desuden vil vi undersøge hvor du finder en billig dobbelt dildo henne, samt anbefale dig dem vi har haft vores produkttestere til at prøve.

Med andre ord får du med dette indlæg en komplet guide til dobbeltdildoer og hvad de ellers indebærer.

En dobbelt dildo / double dildo kan fåes i mange forskellige varianter, og hvilken er den bedste til dig, der er ligeledes nået du vil blive klogere på igennem nedenståen information.

Alt i alt vil du få svar på de fleste spørgsmål hvad angår det danske marked for dobbelt dildoer.


CRYSTAL JELLIES DOBBELT DILDO

Dobbelt dildo


ForhandlerPrisInformation
sexshop logoca. 179,-Tjek prisen
sinful logoca. 179,-Tjek prisen

Fordele

  • Vandtæt, gennemsigtig og billig dobbelt dildo
  • Perfekt til forspil
  • Utrolig nem at vedligeholde

Produktbeskrivelse

Billig dobbelt dildo

Her har vi en dobbelt dildo / double dildo fra Crystal Jellies, som er blevet en favorit. En af årsagerne til dette er højst sandsynligt, at den med et unik design bestående af et krystal klart look giver en forventning om en eksklusiv oplevelse, og det må man sige at man får.

Du har nemlig en 30 cm lang kvalitets dobbeltdildo, hvor du virkelig får nået for pengene. For ikke nok med at den er flot, så er den faktisk også utroligt billig i forhold til markedet, og det er naturligvis en af grundende til vi har valgt at den skal med her.

En dobbelt dildo primære formål er, at man skal kunne bruge den på vaginalt men også analt, og det lever hele vores udvalg af dobbelt dildoer op til.

Denne form for legetøj anvendes faktisk også som et par legetøj, det vil side uanfægtet om du er homo-, bi- eller hetrosexuel så får du et produkt som I/du kan anvende.

Produktet ligger op til, at man enten alene kan bruge den – det vil sige stimulere sig selv ved anal og vaginal penetrering og dermed kan man øve sig på hvordan det reelt set vil føles at blive dobbelt penetreret.

Det er nemlig en oplevelse som man bør prøve, i det du får flere erogene zoner i spil, og det skal man aldrig undervurdere. Faktisk har en dobbelt dildo vidst sig for nogle, at være vejen til at få en rigtig orgasme – for når du rammer dit g-punkt samtidig med din klitoris stimuleres, så sker der bare nået med kroppen – som er ubeskriveligt dejligt, og som vi synes er en oplevelse du bør prøve.


Inden resten af anmeldelsen kommer her et par andre gode valg:

For at det ikke skal blive alt for kedeligt, med lange anmeldelser af enkelt-produkter, så kommer her et par ekstra forslag. Det er dobbeltdildoer, som ikke er inkluderet i de anmeldte, men som jeg stadig syntes du bør overveje.

Fun Factory Share Strap-on Dildo Silikone

Anmeldelse
Orgasmesymfoni -ja tak! Da vi åbnede FunFactor-kassen, blev vi overrasket over størrelsen på dildoen, da den virkede meget stor. Da jeg fødte vores datter, ændrede min følesans sig i mit underliv, hvilket har givet spændingerr ifbm sex, og jeg har derfor haft svært ved at være intim med min kone. MEN denne double dildo er simpelthen formidabel og passer perfekt! til både min kone og jeg(Hip hip hurraaa) 😀 Vi prøvede den samme aften, som vi fik den, med enorm succes. Produktet er lækkert og frækt i brug. Og der skulle ikke megen “opvarmning” til, førend produktet, med intim leg, kunne “monteres”. Alle de helt rigtige steder blev stimuleret på een gang. Det var en højlydt fryd. En ren orgasmesymfoni! Både før og efter var den utroligt nem at rengøre, hvilket er vigtigt for os. Tusind tak for et produkt med orgasmegaranti, som har givet vores parforhold det pift vi manglede. 😀 Kærlig hilsen Frida og Musse <3

Læs mere om produktet her

Power Stud Dobbelt Penetrator Vibrator

Anmeldelse
Positivt overrasket! Materialet er en smule hårdere end jeg havde ventet, dog er begge “arme” utroligt fleksible, hvilket gør at den kan passe de fleste. Den bagerste arm, er fleksibel nok til at den ikke behøver at komme med ind. Jeg havde utrolig positiv oplevelse med den, og blev rigtig overrasket over viberationernes kraft! En rigtig god investering i forhold til prisen, dog skal man være opmærksom på, at batterierne skal vende hver deres vej, når de sættets i vibratoren. Dette fremgår ikke af brugsanvisning/emballage/vibrator.

Læs mere om produktet her

Tantus Feeldoe More Strap-on Rød

Anmeldelse
Den er stor og sjov Vi har anvendt den både som håndholdt double dildo til hende, som syntes den er god men må ikke være større, og til ham, hvor man lige skal være i træning for at få anus til at “snuppe” den. Fin vibratorfunktion, men den kører kun i et tempo. Det kan godt kan blive lidt trættende og så siger den lidt meget, men det er vist en smagssag. Men konceptet er kanon – det er fedt at man ikke har de remme som skal spændes på midt i kampens hede og som kan være svære at få til at sidde ordentligt. Her gælder det “one size match all”.

Læs mere om produktet her


Vi har desuden oplevet, at mange vælger sådan et produkt, fordi det giver anledning til at udfordre sig selv og sin partner endnu mere. Tænker at I begge to kan have samme dobbelt dildo inde i jer på samme tid. Det er faktisk hamrende dejlig og en sjov oplevelse – man blive tætter med hinanden, og i får en oplevelse sammen som i med garanti aldrig vil glemme. Disse oplevelser hænger ikke på træerne, så derfor bør man altid undersøge sådan nået, for hvad er det værste der kan ske – nemlig at i bare finder ud af, at det ikke var nået for jer.

Denne dobbelt dildo fåes ikke i flere forskellige farver, men tilgengæld er det en utrolig billig dobbeltdildo, hvorfor den selvfølgelig er blevet populær. Man modtager den i en pakke som fremgår ovenstående, og det er egenligt bare at pakke den ud også kan man allerede gå igang, med at bruge sit forhåbentligt nye bedste legetøj.

Den er produceret i anti-bakteriel medikament, som gør, at baktierier med andet holdes fra den, og dermed har I et produkt, som har en lang levetid. Det er nemlig ikke en hemmelighed, at hvis man ikke får rengjort sit legetøj efter brug, så er man i en overhængende fare for at det bliver en kort fornøjelse – men det skal man slet ikke tænker på ved dette produkt, det nedbryder som sagt selv bakterierne.

Vi har valgt at bringe en video omkring producenten, eftersom de er blandt de absolut største i verden. På den måde får du indblik I hvem det er, som står bag produktionen af denne dobbelt dildo. Det er desuden vores erfaring, at det for mange er rigtig interessant at følge med i hvad det er der sker bag facaderne hos disse producenter – så det giver vi dig mulighed for her:

 


KING COCK DOBBELTDILDO

Hvid dobbelt dildo


ForhandlerPrisInformation
sexshop logoca. 219,-Tjek prisen
sinful logoca. 229,-Tjek prisen

Fordele

 • Realistisk dobbelt dildo
 • Håndlavet i USA
 • 30 centimeter lang dobbeltdildo fremstillet i det kropssikre PVC-materiale

Produktbeskrivelse

Denne dobbelt dildo har synkroniseret ender, hvilket egentligt bare betyder, at den minder om hinanden i begge ender, og dermed er der ikke et hoved som er bedre end et andet. Den er fremstillet som en realistisk dobbelt dildo hvilket i og for sig er rigtig fint – det giver selvfølgelig en naturlighed som de mere urealistiske ikke har med sig. Derudover er den 30 centimeter lang, og muligheden for at du vil blive fuld tilfredsstillet er tilstede.

Sort dobbelt dildo

Det er et få tal, som ikke følger at de blive fyldt ud med disse modeller fra King Cock’s bus på den bedste dobbelt dildo. Som det fremgår af sidestående billede, så kan den købes i forskellige farver således enhver fantasi kan udleves.

Vi anbefaler til denne såvel som de andre i dette indlæg, at man sørger for at købe nået smøremiddel. På den måde er du sikret på, at det hele glider lidt nemmere og at din oplevelse ligeledes vil blive optimeret. Der er nemlig ikke nået så træls, som en dårlig oplevelse med et nyt produkt fra start.

Den er som en af de eneste dobbeltdildoer på markedet håndmalet, og derfor vil blodårene se ualmindeligt livlige ud. Det hører i det hele taget til sjældenhederne, at disse produkter håndlaves, men det er tilfældet med denne fordi man har ønsket at ville have et produkt, som der er kredset om og som derfor vil hører til blandt de bedste dobbeltdildoer på markedet.

Vi ser i det hele taget (som vi er kommet lidt ind på tidligere), at en dobbelt dildo er tæt på at være det perfekte legetøj for mange. Det er perfekt til de homoseksuelle par, men det er for den sagsskyld også rigtig godt til andre som ønsker at udfordre hinanden eller bare sig selv.

Hvis man anvender den sammen med en anden, vil du kunne mærke personens bevægelser når han/hende glider ned over den, vil du nemlig ligeledes få vibrationerne derfra – og imens kan i bruge jeres hænder til at røre ved hinanden. Produktet ligger op til intimitet, og det må man sige bringer det bedste frem i par.


DOBBELT PENETRATOR – DOBBELT DILDO

Pipedream dobbeltdildo


ForhandlerPrisInformation
sinful logoca. 299,-Tjek prisen

Fordele

Produktbeskrivelse

Her har vi en relativ nyt produkt i klassen, nemlig en dobbelt dildo penetrator, som selvfølgelig giver mulighed for en helt perfekt dobbelt penetration. Det vil som kvinde føles helt fantastisk i det du får afsøgt nogle områder, som du måske ikke ville kunne i virkeligheden. Mange kvinder er nemlig i tvivl om, hvorvidt dette der nået for dem – og derfor synes vi helt bestemt, at det er nået man bør undersøge. For faktisk vil det vise sig, at det er en dejlig oplevelse.

Dobbelt dildo billede

Den er som du kan se af sidestående billede en smule større end én normal dåse, men dette er efter vores mening den helt perfekte størrelse, til at blive stimuleret på en virkelig skøn måde.

Med en realistisk billig dobbeltdildo i denne klasse vil du med sikkerhed opleve, at du får en fornemmelse som minder utroligt meget om virkeligheden – denne virkelighedsnære dobbeltdildo er nemlig produceret med véner og har samme blødhed som var det en rigtig penis.

Den er bygget med en sugekop således du kan påsætte den på overflader og derefter glide stille og roligt nedover dit nye produkt. Den er fleksibel, således i sagtens kan være to om at dele denne fantastiske oplevelse.

En af vores anmelder siger følgende om produktet

”Jeg havde aldrig prøve en double dildo før, men jeg må virkelig bare sige, at det har været en utroligt oplevelse, for hold da op hvor er det bare en skøn fornemmelse at blive dobbelt penetreret. Det er nået du simpelthen bliver nødt til at prøve som kvinde. 

Den er desuden utrolig rar at have i hånden, så du kan faktisk også øve dig på at give blowjob, hvilket jeg af og til gør, og faktisk føler jeg mig faktisk en del mere erfaren og med meget mere selvtillid når jeg så er sammen med en mand.

Det giver nemlig bare nået, at få lov til at prøve sig frem på denne måde. Dobbeltdildoen er blød uden at være for løs, det vil sige, at du sagtens kan ride den hård og hurtigt uden den ryge ud eller sådan nået. Det er desuden min oplevelse, at det faktisk også kan være rart at bytte rundt på den store og lille altså at tage den store i anus og den lille i vagina. 

På den måde vil du også kunne få en dejlig orgasme, som med sikkerhed vil føles så tæt på virkeligheden som muligt” – Signe, Lyngby.


BILLIG PIPEDREAM DOBBELT DILDO

Lyserød dobbelt dildo


ForhandlerPrisInformation
sexshop logoca. 155,-Tjek prisen
sinful logoca. 159,-Tjek prisen

Fordele

 • Unik farve
 • Målrettet stimulation
 • Diskret levering

Produktbeskrivelse

Her har vi en anden variant, som ser en smule sjov ud, men det skal man ikke lade sig skræmme af. Den har nøjagtig samme funktioner som alle andre, men denne har desuden den feature, at den er selvoplysende i mørke, hvilket egentligt gør selve legen en smule sjovere.

Dobbelt dildo til par

Hertil synes vi hos eroti, at de produkter med lidt farve bør være at foretrække eftersom, det giver en ekstra feature som man ikke skal undervurdere.

Denne dobbelt dildo er også 30 centimeter lang, og faktisk er denne lavede således hovedet i den ene ende er en smule mindre end det andet, så på den måde kan du stille og roligt vende dig til fornemmelsen med at blive dobbelt penetreret – det er nemlig ikke så galt, som man lige skulle tro.

Vi anbefaler desuden, at du bør købe en form for smøremiddel med, således det hele glider lidt nemmere, og en ting som vi ikke har nævnt endnu er selvfølgelig, at man skal være opmærksom på, hvilke ender man bruger hvorhenne. Får der er ikke nået så træls, som hvis man ligepludselig får byttet rundt på enderne således du bliver penetreret af den ‘forkerte’ ende af din billige dobbelt dildo.

Der er nemlig træls, hvis man blander forskellige bakterie typer sammen, det kan give nogle infektioner som ikke er rare. Det er selvfølgelig også derfor, at vi opfordre til, at du vasker den i begge ender efter brug – for så længe du bare lige skyller den af efter brug, så er det ikke nået problem at anvende den med de forskellige ender.

Nogle mener at det måske er en smule ulækkert, eller alt for mærkeligt at købe en dobbeltdildo, men disse tabuer synes vi helt sikkert man skal smide fra sig, for de har aldrig gjort andet, end at hindrer dine seksuelle oplevelser, og heldigvis er Danmark blevet meget bedre til dette.

Markedet for erotik er i en voldsom vækst, og derfor er der selvfølgelig kommet en generel accept og forståelse af, hvad det er for nogle produkter – man nu har med at gøre. For det er simpelthen bare et kæmpe løft til parforholdet i det man tilføjer legetøj på den måde, både din partner og dig vil opleve at en dobbelt dildo vil kunne løft jeres oplevelse markant, og faktisk vil nogle sige, at deres parforhold er reddet på baggrund af, de har købt en par dobbelt dildo, og det kan vi nemt sætte os ind i.

Det koster ikke mere end 500 kroner at gøre dit sexliv meget mere spændende og interessant, og hvorfor ikke benytte sig denne mulighed, vi alle vil jo kun have det sjovt med hinanden og derfor også i sengen. Vores erfaring fortæller endda, at når man først har købt en par dobbeltdildo, så er man allerede klar til at købe endnu mere, og derfor er dette produkt en rigtig måde hvorpå du kan komme naturligt og godt igang med anvendelse af dette.

Vi kan hvertfald kun tale for disse produkter, og hvis man nu får købt et sådan produkt, så kan du jo altid bare returnere det såfremt du ikke lige føler for det alligevel, eller hvis den for eksempelvis virker for voldsom for dig – men det er vi nu helt sikre på ikke er tilfældet.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here