Lang dildo – De længste dildoer i test

197

Hvis du har haft gode erfaringer med almindelige dildoer, skal du uden tvivl prøve en af de lange dildoer på denne liste.

De er enormt frække og kan i sandhed penetrere dig og fylde dig ud på en utrolig fræk og realistisk måde, der vil gøre din onani utrolig fræk og lækker.

De findes i mange forskellige størrelser, men fælles for dem alle er, at de alle er betydeligt større end en almindelig penis.

Vælger du at anskaffe dig en af disse lange dildoer, vil du ikke fortryde det. Aldrig har det været sjovere at have intime stunder med sig selv.

Bedste… Prismaskinen
testvinder lange dildo Testvinder Tjek pris
slimline lang g-punkt vibrator Begyndere Tjek pris
lang rillet dildo vibrator Prisvinder Tjek pris

 

Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo – Mest populære lange dildo 43 cm

lang dildo hudfarvet

Tjek prisen her

Denne dildo er til dig, der elsker følelsen af at blive totalt udfyldt, og som har meget erfaring med store dildoer.

Dette er den mest populære lange dildo med en længde på hele 43 cm og en diameter på 6,35 cm. Dette er altså en enorm dildo, der virkelig kan gøre din onani fræk og forbudt.

Ikke nok med at den er utrolig stor, så har denne dildo også et yderst realistisk udseende med et tydeligt og markeret hoved og flotte, tydelige årer, der virkelig får den til at fremstå naturtro.

Det kan anbefales, at du bruger denne dildo med en lækker vandbaseret glidecreme, da det ikke kun vil gøre det nemmere at føre den ind, men også gøre hele oplevelsen meget bedre og meget mere fræk.

Dildoen er fast, samtidig med at den følger din krop og giver en fræk og realistisk oplevelse. Denne dildo er i sandhed skabt til dig, der elsker at blive udfyldt, og som foretrækker penis så stor som overhovedet muligt.

Fordele:

 • Største dildo hos Sinful.dk
 • Ligner en ægte penis
 • 100% ftalatfri

Ulemper:

 • Ineffektiv sugekop.

 

Sevencreations Vandtæt Silikone Dildo Vibrator Lilla

lang dildo lilla

Tjek prisen her

Ikke nok med, at denne dildo er enormt stor og lang, kan den også vibrere, og dermed stimulere dig utrolig meget.

Den har hele syv forskellige vibrationsprogrammer, som du kan skifte i mellem for at variere oplevelsen og gøre den fræk og pirrende hver gang.

Den har en indførbar længde på hele 17 cm og kan virkelig lægge op til mange frække lege i dit eget selvskab. Du kan naturligvis også nyde denne dildo med en partner, hvor din partner kan tage styringen over din nydelse og pirre dig med dette yderst frække produkt.

Dildoen er vandtæt og kan eksempelvis også nydes i badet, hvilket kan gøre oplevelsen fræk på en helt anden måde.

Den eneste ulempe, der kan være ved denne lange dildo, er, at det kan være svært at skifte imellem dens indstillinger.

Fordele:

 • Vandtæt
 • 7 forskellige vibrationsprogrammer
 • Indførbar længde på 17 cm.

Ulemper:

 • Det kan være besværligt at skifte mellem vibrationsprogrammerne.

 

King Cock Realistisk Dildo med Kugler 36 cm

land dildo realistisk

Tjek prisen her

Denne dildo har et yderst realistisk udseende. Ikke nok med, at den har et flot og tydeligt hoved, har den nogle tydelige og realistiske årer. Det, der skiller sig ud ved denne dildo, er, at den også har et par realistiske, faste kugler, der virkelig fuldender denne lange dildo.

Den har en længde på hele 36 cm og en diameter på 7,6 cm, hvilket virkelig sikrer dig en stor og fræk oplevelse, hvor du uden tvivl vil blive fyldt helt ud.

Den har en sugekop for enden, hvilket giver dig muligheden for at bruge denne lange dildo helt håndfrit.

Den er fremstillet i et yderst naturtro materiale, der gør, at overfladen af denne lange dildo føles som en ægte penis. Dette bidrager også til at give en meget realistisk og fræk følelse, når du bruger denne dildo.

Fordele:

 • Giver en realistisk oplevelse
 • Ligner en ægte penis
 • Realistiske og faste kugler

Ulemper:

 • Kan have en speciel lugt i starten.

 

Sinful Slimline G-Punkts Vibrator

lang dildo sort

Tjek prisen her

Denne lange dildo er specielt designet til at stimulere dit G-punkt for at i høj grad øge dine chancer for dybe, frække G-punkts orgasmer.

Mange kvinder har svært ved at få G-punkts orgasmer, men det kan dette produkt i høj grad hjælpe dig med.

Den har en vibrerende funktion, hvilket gør den endnu frækkere at bruge, og som stimulerer og pirrer dig endnu mere.

Denne lange dildo er vandtæt, hvilket gør, at du også kan nyde den i badet, hvilket kan gøre din oplevelse fræk på en helt ny og anderledes måde.

For at få den frækkeste og bedste oplevelse med denne lange dildo, kan det klart anbefales, at du bruger en lækker vandbaseret glidecreme med dette produkt, da det virkelig vil gøre din oplevelse endnu frækkere og endnu mere behagelig.

Den er utrolig let at rengøre og er derfor yderst hygiejnisk. Du kan med fordel købe noget specielt rengøringsmiddel til sexlegetøj for at øge levetiden på dette stykke sexlegetøj markant.

Husk også at købe batterier til denne dildo, da disse ikke medfølger.

Fordele:

 • Stimulerer G-punktet
 • Vandtæt
 • Nem at rengøre

Ulemper:

 • Batterier medfølger ikke.

 

Toy Joy Magnum Opus Thruster Sex Maskine

lang dildo magnum

Tjek prisen her

Denne lange dildo er på ingen måde en almindelig dildo. Dette er nærmere en sex maskine, som kan give dig følelsen af ægte sex.

Når du indsætter denne dildo i din vagina, kan du trykke på en knap, der fører den hele 9 cm længere ind. Denne funktion kan også bruges til at lave realistiske ind og ud bevægelser, der virkelig vil pirre og tilfredsstille dig.

Denne lange dildo har hele 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 forskellige hastigheder, hvilket betyder, at du i høj grad kan sammensætte og udforme din oplevelse, præcist som du bedst kan lide den.

Dette er et utroligt vellidt produkt, og utrolig mange kvinder føler sig ualmindeligt tilfredsstillet af denne lange dildo.

Man skal dog være opmærksom på, at den kan være en smule svær at bruge i starten. Dog går dette hurtigt over, og det er derfor vigtigt at give produktet en ordentlig og god chance.

Fordele:

 • Laver pirrende bevægelser
 • Har 7 vibrationsmønstre og 3 hastigheder
 • Ergonomisk formet

Ulemper:

 • Kan være svær at bruge i starten.

 

Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator

opladelig lang dildo

Tjek prisen her

Denne dildo er også enormt fræk og har nogle yderst pirrende funktioner, der med sikkerhed vil stimulere dig i høj grad.

Den er utrolig fyldig og har en længde på hele 21,4 cm og en diameter på 4 cm.

Den er vandtæt, hvilket betyder, at du kan tage denne lange dildo med dig i badet, hvis du ønsker en fræk oplevelse under bruseren.

Denne dildo har en forhøjning i bunden, hvilket virkelig vil stimulere din skede indgang og give dig den samme følelse, som når du er sammen med en mand.

Den er ergonomisk formet og har et smart håndtag forneden, der gør den nem at holde på og virkelig nem at bruge.

Fordele:

 • Meget fyldig og stimulerende
 • Fremstillet i blød silikone
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Kort batteritid.

 

Hosed Lang Dildo med Sugekop 50 cm – Mega lang (50 cm dildo)

lang dildo med sugekop

Tjek prisen her

Denne dildo er den længste dildo på hele denne oversigt med en imponerende længde på hele 50 cm. Den har en diameter på 3,5 cm og er overordnet en ekstremt stor dildo.

Denne dildo er skabt til dig, der elsker at blive penetreret meget dybt, og som altid leder efter noget, der er større og vildere.

Den har et realistisk udseende med et tydeligt og markeret hoved og tydelige årer, der også bidrager til den frække og realistiske følelse, som dette produkt tilbyder.

Den har en meget kraftig sugekop, hvilket gør, at du kan anvende denne lange dildo fuldstændigt håndfrit, og den er derfor perfekt til en yderst fræk solo-leg.

Fordele:

 • Hele 50 cm lang
 • Har kraftig sugekop
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Har en svag kemisk lugt.

 

All Black – 30 lang dildo – 30 cm lang dildo

sort lang dildo

Tjek prisen her

Denne dildo er også yderst fræk og pirrende.

Dens udseende er ikke særlig realistisk, men har til gengæld lodrette riller, som virker ekstra pirrende og stimulerende.

Den er produceret i materialet vinylgummi, hvilket gør den fast, men samtidig fleksibelt, og sikrer dig, at den følger din krop og giver dig en enormt fræk oplevelse.

Denne dildo er vandtæt og kan derfor også tages en tur med under bruseren eller med i badekarret.

Dildoen er hele 31 cm lang og har uden tvivl fortjent en plads på denne oversigt over de frækkeste, længste dildoer.

Denne dildo kan i sandhed gøre din onani endnu frækkere, og er et redskab du nødigt vil undvære, når du først har prøvet det på egen krop.

Fordele:

 • Har pirrende riller
 • Er lavet af vinylgummi
 • Kan bruges i badet

Ulemper:

 • Ikke god til nybegyndere.
Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here