Vibrerende trusser – De 7 frækkeste vibrator trusser

6170

En fræk vibrator i trussen? Det er måske ikke noget du har overvejet før?

Jeg har testet et udvalg af forskellige trusse vibratorer. Og jeg kan godt sige dig, at det er fantastisk at have sådan et par på! Der findes 100-vis af forskellige vibrator trusser på markedet. Nogle er helt elendige og spild af penge mens andre vibrator trusser er himmelske!!

Det pikante ved dem er, at du kan have dem på når du vil, hvor du vil. Så her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Læs med her og se, hvilke trusser jeg varmt kan anbefale, og hvilke du måske skal holde dig fra.

Er der forskel på vibrerende trusser og trussevibratorer?

En trussevibrator er et produkt, der lægges i trussen eller indføres i skeden, som du kan bruge med hvilken som helst trusse. “Vibrerende trusser” bruges ofte om samme produkter, men en vibrerende trusse er faktisk en trusse, hvor der er en indbygget vibrator. Ved vibrerende trusser får du derfor både trussen og vibratoren, hvor du ved trussevibratoren kun får en vibrator.

Kan jeg bruge en trussevibrator med min partner?

Du kan naturligvis bruge din trussevibrator med en partner. Lad din partner tage kontrollen over styringen af vibratoren i f.eks. offentligheden, og gør det til en fræk og spændende leg, kun jer to kender til. Mange trussevibratorer kan styres via en app, og du kan derfor også benytte trussevibratoren med din partner, hvis I har et langdistanceforhold, men stadig gerne vil beholde den seksuelle gnist mellem jer.

 


 

REALOV LYDIA VIBRERENDE TRUSSE – Testvinder

realov lydia vibrerende trusse

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Stimulerer både klitoris og kønslæber
 • Kan fjernstyres via APP på din smartphone

Ulemper

 • Meget iøjnefaldende design

Min personlige oplevelse

Jeg var næsten ikke i tvivl om, hvad denne trussevibrator skulle kunne. Den kommer jo i et ekstremt feminint design, så ingen tvivl om, at den er til hende.

Det vibrerende trusse indlæg er lavet således at vibrationerne fordeler sig dejlig ud i sommerfugle vingerne, hvorfor den dækker et relativt stor område. Hertil var den nem at indlægge i mine trusser, og var hverken til gene eller drillede på anden vis.

Min kæreste og jeg eksperimenterede med den en aften, da vi var ude og spise. Det var en sjov oplevelse! Så pirret har jeg sjældent været. Min kæreste kunne styre den via en app, så jeg havde intet at skulle have sagt. Kan varmt anbefale den leg!

Anbefalet til

Til dig der gerne vil have en meget behagelig vibrator trusse. Man lægger næsten ikke mærke til, at man har den på, før den er tændt. Så er du ikke i tvivl!

Det siger andre kunder

Det er ikke uden grund at denne vibrator har vundet i test. Kunderne elsker den! Hvad enten de bruger den selv, eller sammen med en partner, så er det en succes.

Opsummering

Denne trusse vibrator er produceret i et flot design, som tilfører en elegance som sjældent er set. Den er fremstillet i silikone, og tilpasser sig derfor dit underliv og din trusse, således vibrationerne fra den indbygget vibrator i trussen føles ubeskriveligt dejligt.

Vibrator trusser er generelt produceret således de kan justeres i styrke hvad angår vibrationerne, dette kan man styre fra de håndholdte fjernbetjeningerne eller som i dette tilfælde en app. Der skal hvertfald lyde en klar anbefaling herfra – specielt taget den gode kvalitet og pris i betragtning.

Vibrator trussen får 5 ud af 5 stjerner.

Læs komplet anmeldelse her

 


 

Satisfyer Little Secret App-Styret Trusse Vibrator
– Begyndere

Satisfyer Little Secret App-Styret Trusse Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Inklusiv fræk g-streng
 • Fjernbetjent styring m. rækkevidde på op til 20 meter
 • 10 forskellige vibrationsniveauer

Ulemper

 • Bedst til begyndere

Min personlige oplevelse

Super lækkert sæt! Jeg synes det er fedt, at g-strengen følger med. Det er ret gennemført. Også her var der fjernbetjent styring. Ikke nær så moderne som den tidligere, hvor det var gennem en app, men stadig super frækt.

Den vibrator trusse var også en tur med i byen og blive prøvet af. Vi havde jo læst, at fjernbetjeningen kunne række op til 20 meter, så det skulle naturligvis afprøves. Og det holder!

Hele 10 forskellige vibrationsniveauer har den, så jeg kom aldrig til at kede mig. Jeg skal lige love for, at den udfordrer mig på de mest frække måder. Også når man skal forsøge at holde masken ude blandt andre mennesker. Det var svært!

Anbefalet til

Denne vil jeg anbefale til begyndere. Er du ny, så får du her et komplet sæt, som du kan bruge alene eller sammen med din partner. Den sidder som den skal og er super nem at få af og på.

Det siger andre kunder

Dette produkt har siden det blev annonceret taget markedet med storm. Og med god grund! Kunderne er vilde med en, hvilket jeg godt kan forstå. Mange er særligt glade for den trusse, der følger med, for så ved de, at de får noget, der bare virker og sidder som det skal.

Opsummering

Der er ingen tvivl om, at en sådan pakkeløsning lokker mange. Der skal ikke ligges skjul på, at du ved køb af denne model med garanti bliver tilfreds. Produktet er super nem at anvende og der medfølger (ligesom ved alle andre produkter) en komplet guide/manual til hvorledes produktet skal anvendes.

Trussen får 5 ud af 5 stjerner.

Læs komplet anmeldelse her

 


 

TRUSSE VIBRATOR SINFUL – Prisvinder

Trusse vibrator sinful

Tjek prisen her

Fordele

 • Kvalitetstestet produkt
 • Budgetvenlig
 • 10 forskellige vibrationsniveauer

Ulemper

 • Nogle har lidt svært ved at placere den rigtigt

Min personlige oplevelse

Der er ingen tvivl om, at denne opladelige vibrerende trusse er blandt de absolut bedste. Den kan virkelig kan give dig en orgasme, du ikke vil glemme. Sådan havde jeg det i hvert fald, da jeg testede den.

Jeg skule lige øve mig i at placere den rigtigt et par gange, men så skal jeg ellers love for, at den virkede som den skulle! Jeg kan anbefale dig, at bruge et par faste eller stramme trusser til den, så den ikke flytter sig.

Den kommer med 10 forskellige vibrationsniveauer, hvilket er et kæmpe plus. Særligt hvis man, som jeg, gerne vil have lidt afveksling.

Anbefalet til

Denne er til de lidt mere øvede, da den som sagt kan være lidt svær at placere. Men øvelse gør mester, så hvis du er frisk på det, kan du også bruge den selvom du er nybegynder.

Det siger andre kunder

Trusse vibratoren er en publikumsfavorit. Det er også derfor den er prisvinder. Helt fortjent. Du løber ikke tør for muligheder og variationer, når du giver dig i kast med denne vibrator.

Opsummering

Kort og godt fungerer den således, at du egentligt bare, skal indlægge den i dine trusser. Således bøjningen følger maven og underlivets form. Herefter kan enten du eller din partner styre de 10 forskellige vibrationsniveauer.

Den får 5 ud af 5 stjerner.

 

Læs mere her


 

CalExotics Venus Trådløs Fjernbetjent Butterfly Vibrator

CalExotics Venus Trådløs Fjernbetjent Butterfly Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Opladelig fjernbetjent trusse vibrator
 • Vandtæt produkt

Ulemper

 • Lidt kedeligt udseende

Min personlige oplevelse

Jeg havde set denne på et billede første gang, og var ærlig talt lidt nervøs for størrelsen. Men det var slet ikke nødvendigt. Den er så lille og fin i virkeligheden. Den er faktisk kun 10 cm i længden.

Så den var rigtig let for mig at have på. Jeg testede den hjemme alene, men kunne også sagtens have brugt den sammen med min kæreste. Begge dele ville have fungeret super godt.

Jeg blev positivt overrasket over vibrationerne, som virkelig kan noget. Derudover synes jeg det er lækkert, at produktet er vandtæt. Det er nemlig super vigtigt at kunne rengøre det ordentligt hver gang.

Anbefalet til

Dig som gerne vil have en lille og enkel trusse vibrator, som kan få dig til at komme gang på gang.

Det siger andre kunder

Kunderne er begejstrede for denne lille sag. Nogle få har bemærket, at de synes den er lidt kedelig at se på, men at funktionaliteten er lige i skabet.

Opsummering

Super lækker trusse vibrator, som du kan bruge alene eller sammen med din partner. Den får dig nemt og hurtigt til at komme, så du skal ikke lade dig narre af den relativt lille størrelse.

Vibratoren får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

SOMMERFUGLE TRUSSE VIBRATOR

sommerfugle trusse vibrator

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Indbygget vibrator i trusser

Ulemper

 • Ser lidt billig ud

Min personlige oplevelse

Denne model spændes på, men fungerer stadig som en vibrerende trusse, som jeg kunne have på indenunder mit tøj. Umiddelbart ligner produktet ikke et par normale trusser, men sommerfuglen er behagelig at have på, så jeg havde denne trusse vibrator på uden mit undertøj udenpå.

Jeg var først lidt bange for om den noget specielle trusse ville irritere mig, men det gjorde den på ingen måde. Tværtimod var jeg meget begejstret, da elastikkerne tilpassede sig min krop.

Sommerfuglen sidder som den skal og klarer arbejdet uden problem. Så det var en ren fornøjelse at prøve denne trusse med indbygget vibrator.

Anbefalet til

Dig der gerne vil have hele pakken. Her får du virkelig en god trusse vibrator for pengene. Og tro mig, den får dig til at komme igen og igen!

Det siger andre kunder

Kunderne er super begejstrede for denne trusse. Flere påpeger, at de har prøvet den under sex, hvilket fungerede rigtig godt, isæt når de blev taget bagfra.

Opsummering

Her får du en trusse vibrator, som virkelig giver dig værdi for pengene. Den er nem at tage på og den lille sommerfugl vibrator sidder som den skal, så du skal ikke være bange for, at den flytter sig, hvis du er i bevægelse mens du har trusserne på.

Trusserne får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

TRUSSE MED INDBYGGET VIBRATOR

trusse med indbygget vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Top 5 over mest solgte vibrerende undertøj
 • 30 dages fuld returret

Ulemper

 • Meget iøjnefaldende

Min personlige oplevelse

Jeg blev først lidt skræmt over den knaldrøde farve, men når først vibratoren er i brug, så lægger man virkelig ikke mærke til den. Jeg må sige, at den er af virkelig høj kvalitet, så jeg blev hurtigt fan.

Vibrationerne er meget lave, hvilket er super fedt! Jeg testede den blandt andet under et besøg på biblioteket, for at se hvordan den klarede sig i meget stille omgivelser! Men den kunne slet ikke høres, så det var helt perfekt.

Vibrationerne er dejlige og jeg kunne hurtigt blive afhængig af denne trusse vibrator!

Anbefalet til

Parret som gerne vil være diskrete. Har I brug for en næsten lydløs trusse vibrator, så er det denne I skal have fat i.

Det siger andre kunder

Kunderne er vildt begejstrede for denne lille røde vibrator. Kvinderne roser den til skyerne, fordi den virkelig klarer det den skal. Og så er det jo dejligt, at den stort set ikke kan høres.

Opsummering

Her får du dig en elegant og diskret trusse vibrator, som du kan benytte lige hvor du vil. Glem alt om nervøsitet for at blive opdaget. Den er så lav i støjniveau, at ingen bemærker, at du hygger dig.

Trusse vibratoren får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

TRÅDLØS TRUSSE SOM VIBRERER

trådløs trusse vibrerer

Tjek prisen her

Fordele

 • Elegant design
 • Nem at rengøre og vedligeholde

Ulemper

 • Kan kun holde strøm i 4 timer

Min personlige oplevelse

Jeg er ret vild med denne vibrator. Den er super fin i design, hvilket virkelig tiltaler mig. Derudover er den vildt rar at have på. Igen skal man ud i et par gode faste trusser, som virkelig kan holde den på plads. Men har man det, er det ingen sag.

Som et sjovt feature er der mikrofon i den, som kan tilpasse sig musikkens rytme, hvis man f.eks. er i byen. Det skulle selvfølgelig prøves. Så min kæreste og jeg afprøvede den under en bytur. Og det var virkelig fedt!

Det eneste lille minus for mig er, at den kun holder strøm i 4 timer. Det er måske ikke så usædvanligt for en vibrator, men gassen gik lidt af ballonen, da jeg stod midt på dansegulvet og den døde.

Anbefalet til

Parret som gerne vil udfordres. Tag den på i byen og lad din partner styre fjernbetjeningen. Den rækker godt og vel 7 meter, så du kan roligt have en fest på dansegulvet, mens din partner sidder i baren og styrer vibrationerne.

Det siger andre kunder

Rigtig mange par er glade for denne trusse vibrator. Enkelte har dog påpeget, at det er lidt ærgerligt, at den kun rækker 7 meter.

Opsummering

Om du blot ønsker at udfordrer dig selv, eller din partner også er med i legen, så er der ingen tvivl om, at vibrerende undertøj er sjovt og blandt noget af det mest købte på markedet.

Denne trusse vibrator indlægges i undertøjet, og kan styre fra den medfølgende fjernbetjening, som har en rækkevidde på cirka 7 meter. Med andre ord er den en perfekt model, for jer som ønsker at udfordrer hinanden i offentligheden eller bare hjemme i det private.

Vibratoren får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

Find mere inspiration her

Der er ingen tvivl om, at hvis du synes dette indlæg er interessant. Så er der ligeledes en stor sandsynlighed for, at du vil finde vores indlæg omhandlende bedste vibrator æg eller klitoris vibrator test spændende.

Dette er selvfølgelig indlæg, som alle har det til fælles, at de (såfremt du ikke allerede har gennemskuet det) alle har en vibrator i sig.

Det skal hvertfald siges, at uanfægtet hvilket produkt du vælger af ovenstående i dette indlæg. Så vil du få et produkt, som er yderst acceptabelt, og et som vi her på redaktionen kan anbefale.

Skulle det været tilfældet, at vi har glemt et produkt, som du har nogle kanon gode erfaringer med. Så vil vi meget gerne høre fra dig via nedenstående diskussionsfelt – hvilke du mener er hamrende gode. På den måde vil andre læsere, som er på udkig efter en god vibrator trusse, have det bedst mulige informationsgrundlag.

Frisky Naughty Knickers Vibrerende Trusse

frisky naughty knickers vibrerende trusse ny

Tjek prisen her

Lad din partner tage styringen over dig med denne frække vibrator trusse.

Fordele:

 • Trusse medfølger
 • Fleksibel vibrator
 • Fjernbetjening medfølger
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen
 • Fjernbetjening bruger batterier.

Denne lille vibrator er kraftfuld på trods af dens lille størrelse. Den er lavet af fleksibel silikone, så den er behagelig at bruge. Du bruger den ved at placere vibratoren i trussen, hvorefter den kan styres af din partner med fjernbetjeningen. Vibratoren har 4 forskellige vibrationsmønstre og 3 forskellige hastigheder.

Vibratoren er lavet af silikone og er både vandtæt og opladelig. Fjernbetjeningen bruger 1 x A27 batteri som følger med. Trusserne er one-size, så de passer de fleste.

OHMIBOD – Bluemotion Nex1

ohmibod bluemotion nex1 2nd gen app controlled

Tjek prisen her

Denne vibrator bliver styret med en app, hvilket gør det ekstra diskret for din partner at ændre på dens indstillinger i offentligheden.

Fordele:

 • App medfølger
 • Lydsvag
 • Trusser medfølger
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen

Med denne lille vibrator er du sikker på, at din partner ikke kan styre sig, når hun har den i sine trusser. For at sikre, at vibratoren bliver på plads under brug, kommer den med et par One Size trusser. Appen kan du bruge til at styre dens vibrationer på afstand, men du kan også bruge de 4 forudindstillede vibrationer på vibratoren, så du ikke behøver at koble den op til app’en.

Denne vibrator er lavet af silikone og ABS-plast. Den måler 9,5 cm i længden og 4,5 cm i bredden. Den oplades med det medfølgende USB-kabel.

Screaming O My Secret Opladelig Vibrerende Trusse

screaming o my secret opladelig vibrerende trusse black

Tjek prisen her

Få en lille fræk hemmelighed, når I er på date, med denne lille vibrator trusse, som gemmer på en lille men stærk bullet vibrator.

Fordele:

 • Fjernbetjening medfølger
 • Intense vibrationer
 • Trusse medfølger
 • Opladelig
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Prisen

Gør det endnu nemmere at tage forspillet med ud i offentligheden med denne diskrete vibrator trusse. På blondetrusserne er der en lille lomme, som holder den medfølgende bullet vibrator på plads. Vibratoren har 10 forskellige vibrationsindstillinger, som I kan skifte mellem med den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen er designet til at ligne en fingerring, hvilket gør den endnu mere diskret.

Trusserne, som er lavet af nylon og spandex, kan bindes i siderne, og kan derfor passe de fleste. Vibratoren er lavet af ftalatfri silikone og er vandtæt. Den oplades med det medfølgende kabel.

 

Tjek prisen her

Denne flotte og feminine vibrator trusse er perfekt til jer, som gerne vil eksperimentere med sex i offentligheden.

Fordele:

 • Kraftig vibrator
 • Trusse medfølger
 • Fjernbetjening medfølger

Ulemper:

 • Bruger batterier.

Med denne sexede vibrator trusse er det lidt nemmere at tage forspillet med ud i offentligheden. Den lille vibrator placeres i en lille lomme i trussen, som holder den på plads under brug. Når den er i brug, kan I styre, hvilken af de 20 vibrationsmønstre, I gerne vil have, med den medfølgende fjernbetjening.

Både vibratoren og fjernbetjeningen er lavet af ftalatfrit ABS-plast. De bruger 2 x AAA-batterier og 3 x LR44-batterier.

Magic Motion – Candy Smart Wearable Vibe

magic motion candy smart wearable vibe

Tjek prisen her

Varm hinanden op med en fræk hemmelighed, når I er på date, med denne kraftfulde trusse vibrator fra Magic Motion.

Fordele:

 • Kraftige vibrationer
 • App medfølger
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen

Denne lille vibrator byder på meget på trods af den lille størrelse. Du bruger den sammen med den medfølgende app, som gør det diskret at vælge et nyt vibrationsmønster i offentligheden. Du kan også bruge app’en til at lave vibrationer i takt med et stykke musik, hvilket giver denne vibrator en lille og sjov detalje.

Denne vibrator måler 7,88 cm i længden og 3,56 cm i bredden. Den er lavet af silikone og lades op med det medfølgende kabel.

My Special Underwear Vibrator Trusse

Tjek prisen her

Denne lille vibrator til trussen giver dig mulighed for at vælge mellem 100 forskellige vibrationsmønstre eller lave din egen.

Fordele:

 • Mange forskellige vibrationsmønstre
 • App medfølger
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen

Det er altid sjovt at prøve noget nyt, og med Vibratissimo har du mulighed for at prøve et nyt vibrationsmønster, hver gang du bruger den. Du kan nemt og diskret styre vibratoren med den medfølgende app. Du kan både prøve kræfter med de programmerede vibrationer i app’en eller designe din helt egen. På app’en kan du også chatte med andre som har Vibratissimo.

Denne vibrator er lavet af medicinsk silikone, og den er både vandtæt og ftalatfri. Den oplades med det medfølgende kabel.

Galaxy trusse vibrator

galaxy

Tjek prisen her

Vi du gerne kunne styre din partners orgasmer på 30 meters afstand? Så er denne Galaxy trusse vibrator lige noget for dig.

Fordele:

 • Kraftfulde vibrationer
 • Fjernbetjening medfølger
 • Opladelig

Ulemper:

 • Ikke vandtæt
 • Prisen

Denne lille vibrator er perfekt til jer, som gerne vil udforske public play. Du kan bruge fjernbetjeningen til at vælge mellem de 10 forskellige vibrationer på hele 30 meters afstand. Selve vibratoren er formet, så den sidder så sikkert på plads under brug som muligt.

Denne vibrator er lavet af silikone og ABS-plast. Den er 8,5 cm i længden og 3 cm i diameter. Den oplades med et USB-kabel.

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Fjernbetjent Trusse Vibrator

fifty shades of grey relentless fjernbetjent trusse vibrator

Tjek prisen her

Prøv kræfter med frække sexlege som dem, I har læst om og set i Fifty Shades og Grey med denne Fifty Shades of Grey trusse vibrator.

Fordele:

 • Intense vibrationer
 • Fjernbetjening medfølger
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen
 • Fjernbetjening bruger batterier.

Denne vibrator er formet, så den sidder bedst muligt i din trusse under brug. Selvom vibratoren er stilfuld, så er den lavet til at være mindst muligt synlig, når den er i brug. Den er udstyret med 10 forskellige vibrationsmønstre og 6 forskellige niveauer, som du kan vælge mellem med den medfølgende fjernbetjening.

Denne trusse vibrator er lavet af ftalatfri og latexfri silikone og ABS-plast. Den oplades med det medfølgende opladerkabel. Fjernbetjeningen bruger 1 x CR2032 batteri.

We-Vibe Moxie

we vibe moxie

Tjek prisen her

Giv din klitoris ekstra meget kærlighed med denne intense trusse vibrator fra Moxie, som nemt og diskret kan styres med den medfølgende app.

Fordele:

 • Kan hæftes fast på trussen
 • Kraftig motor
 • App medfølger
 • Lydsvag
 • Opladelig
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Prisen

Denne lille vibrator kommer med en magnetknap, som holder vibratoren på plads på trussen, når den er i brug. Du kan nemt og diskret styre vibratoren med den medfølgende app, som du kan downloade på din telefon. Vibratoren er ergonomisk formet, så den følger din krop, hvilket gør, at den ikke er synlig, når den er i brug.

Denne vibrator er lavet af silikone og er 100% vandtæt. Den er 9,2 cm i længden og 3,5 cm i bredden. Den oplades med den medfølgende oplader.

OhMiBod Lightshow App-Styret Klitoris Vibrator

ohmibod lightshow app styret klitoris vibrator

Tjek prisen her

Lad din partner tage kontrollen over din nydelse, når I er i soveværelset eller ude med denne diskrete trusse vibrator.

Fordele:

 • Intense vibrationer
 • App medfølger
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen

Denne lille vibrator er nem og diskret at bruge. Den lille størrelse og ergonomiske design gør, at den ikke er synlig, når den er i brug. Du kan både bruge den som en trådløs trusse vibrator eller som en almindelig vibrator. Den er udstyret med LED-lys som blinker i takt med vibrationerne, hvilket gør den perfekt til at bruge i mørket. Den kan kobles til wifi, hvilket giver den ubegrænset rækkevidde til app’en.

Denne vibrator er lavet af ftalatfrit ABS-plast. Den måler 9,5 cm i længden og 4,4 cm i bredden.

My Special Underwear Vibrator Trusse

my special underwear vibrator trusse

Tjek prisen her

Denne lille vibrator trusse er perfekt til jer, som gerne vil have en diskret, men fræk hemmelighed, når I er offentligheden.

Fordele:

 • Selvsiddende trusse
 • Kraftfuld motor
 • Fjernbetjening medfølger

Ulemper:

 • Bruger batterier.

Denne lille vibrator fungerer som en selvsiddende trusse. Den er pyntet med blonder, hvilket gør den endnu frækkere i udseendet. Vibratoren styres med den medfølgende fjernbetjening, som giver dig mulighed for diskret at skifte mellem de 7 forskellige vibrationsniveauer.

Denne vibrator trusse er lavet af polyamid og ABS-plast. Den er både ftalatfri og latexfri. Den måler 15 cm i længden og 7,5 cm i bredden.

 


 

FAQ – Trussevibratorer

Hvad er en trussevibrator?

En trussevibrator er en vibrator, du lægger i dine trusser, så du kan tage stimulationen med ud af soveværelset – og endda ud af huset, hvis du nyder at udforske det lidt. Trussevibratoren lægges i trussen, så den ligger langs kønslæberne og oppe omkring klitoris, og kan på den måde giver målrettet stimulation. Enkelte trussevibratorer minder dog mere om vibrator-æg, der indføres i skeden, og som man også kan gå rundt med. Trussevibratorer er i langt de fleste tilfælde styret af en fjernbetjening eller en app til din mobil, så det gør dem nemme og diskrete at kontrollere.

Hvorfor købe en trussevibrator?

En trussevibrator er virkelig ideel til dig, der nyder at udforske din seksualitet. Mange finder det frækt og pirrende, at begå sig i offentligheden og samtidigt være den eneste, der kender til det lille stimulerende legetøj i trussen. Det giver en spænding, da legetøjet er så diskret, at man kun selv (og en eventuel partner) er klar over brugen af det. Hvis man ikke vil tage det med ud af huset, så kan man også sagtens bruge det derhjemme, hvor man kan stimulere sig selv eller hinanden i forskellige rum.

Hvordan rengør man trusser med indbygget vibrator?

Selvom ordet “indbygget vibrator” lyder, som om vibratoren sidder fast i trussen, så kan man sagtens tage vibratoren ud. Med “indbygget vibrator” menes der blot, at der er integreret plads i trussen til netop den vibrator, men hvis du køber en vibrerende trusse, så kan du naturligvis tage vibratoren ud af denne for at kunne rengøre begge ting korrekt.

Vibratoren rengøres ligesom alt andet sexlegetøj. Trusserne har typisk en vaskeanvisning så du kan se, hvor mange grader trusserne skal vaskes ved. Da trusserne ofte er lidt fine i stoffet, anbefales det, at du putter dem i en vaskepose for at mindske sliden.

 

Find den Perfekte Frække Trussevibrator

At finde den perfekte frække trussevibrator er nøglen til intime eventyr og sensuel nydelse. Disse diskrete sexlegetøjer er designet til at forvandle hverdagssituationer til pirrende øjeblikke. Lær hvordan du vælger, bruger og plejer din trussevibrator for at opnå den ultimative fornøjelse.

Vælg Din Stil og Pasform:

Før du køber, overvej din personlige stil og præferencer. Der er et væld af frække trussevibratorer med forskellige former, størrelser og materialer. Vælg en, der passer til dine behov og komfort.

Diskret Design til Alle Anledninger:

Det diskrete design gør frække trussevibratorer velegnede til at bruge både hjemme og ude. Nogle modeller er endda fjernbetjente, hvilket giver din partner mulighed for at tage kontrollen over din nydelse.

Brug den med Selvsikkerhed:

At bære en trussevibrator handler om selvsikkerhed. Tag små skridt, og vær komfortabel med følelsen af legetøjet. Brug det derhjemme først for at opbygge tillid og udforske dine grænser.

Fjernbetjening for Ekstra Spænding:

Vælg en trussevibrator med fjernbetjening for ekstra spænding og intimitet. Lad din partner tage styringen over vibrationerne for en overraskende og pirrende oplevelse, uanset hvor I befinder jer.

Sådan Plejer Du Din Trussevibrator:

Efter brug er korrekt rengøring vigtig for at bevare legetøjets levetid og hygiejne. Undersøg legetøjets materiale og brug anbefalede rengøringsmetoder, såsom legetøjsrensere eller mild sæbe.

Afsluttende Bemærkninger:

At finde den perfekte frække trussevibrator handler om at udforske dine ønsker og skabe intime stunder. Vælg med omhu, og vær åben for at opdage nye niveauer af sensuel nydelse. Med den rette trussevibrator kan hver dag blive en erotisk rejse.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

4 KOMMENTARER

 1. SElvom det var de dyreste vibrator-trusser så købte vi de sidste (sorte) der, fra sinful. De kom efter små 2 dage og virker helt vildt lækkert! Lokkede min kæreste i dem på en romantisk middag og det har aldrig gået hurtigere med at få hende med hjem fra en date! Helt genialt køb – det slå både Fifa og fodbold-billetter med flere længder!

  • Hahaha, det er simpelthen årets kommentar Martin!
   Jeg er glad for at høre at i mænd faktisk kan være så positive stemte overfor gaver sim egentligt også kommer os kvinder til gode 🙂

 2. De kan nu også fungerer fint til singler! Det bliver liiiige lidt sjovere at handle ind med sådan et par i skuffen man kan hive frem! høhø

  • Haha <3

   Sikke en vidunderlig kommentar "fisse-mor". Det tror jeg lige jeg vil give et skud næste gang manden er ude af landet!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here