Vibrerende trusser – frækt legetøj til par

4136

Efter en relativt stor efterspørgsel har vi nu imødemommet jeres spørgsmål og lavet dette indlæg vedrørende trusser med indbygget vibrator. Vi kan forstå, at det er en ønske varer for mange, som ønsker at udfordre sin partner, og dermed have det lidt ekstraordinært sjovt med hinanden. Vi synes at vibrerende trusser er en sjov ting, og har derfor været på udkig i markedet og lavet denne prissammenligning/anbefaling på trusser med vibrator.

Vi har udvalgt 4 forskellige typer, og fundet den bedste pris på det danske marked. Hertil bør det nævnes, at alle de respektive virksomheder er nogle vi igennem en længere periode har haft gode oplevelser med, så vi kan så vidt muligt garantere at I ikke bliver forsøgt snydt af nedenstående valgte virksomheder.


REALOV LYDIA VIBRERENDE TRUSSE


Forhandler Pris Information
429,00 DKK Se produkt
429,00 DKK Se produkt

Køb din indbygget vibrator i trusser i dag, og oplev en sjovere tilgang til din partner. Med trusse vibratorer får i en uforløst spænding, da mange af modellerne er med mulighed for at fjernstyrer. Altså at man eksempelvis kan sidde til middag, også tænde for vibratoren og dermed have lidt sjov hinanden imellem. Ud fra vores mange produkttestere, er det vore erfaring at disse vibratorer er elsket af mange, og de giver en orgasme som du sjældent vil få. Din klitoris stimuleres rigtig dejligt, og du vil efterfølgende have fantastisk sex med din partner. Vi har her lavet en lille beskrivelse af denne type vibrerende trusse.

Fordele

 • Kan fjernstyres via APP på din smartphone.
 • Stimulerer både klitoris og kønslæber.
 • Hurtig levering, fri fragt og diskret levering.
 • Let at vedligeholde.

Produktbeskrivelse

Denne trusse vibrator er produceret i et flot design, som tilfører en elegance som sjældent er set. Det vibrerende trusse indlæg er lavet således at vibrationerne fordeler sig dejlig ud i sommerfugle vingerne, hvorfor den dækker et relativt stor område. Hertil er den nem at indlægge i dine trusser, og er hverken til géne eller driller på anden vis.

Den er fremstillet i silikone, og tilpasser sig derfor dit underliv og din trusse, således vibrationerne fra den indbygget vibrator i trussen føles ubeskriveligt dejligt.

Du kan have den på imens din partner kontrolerer den på sin smartphone, ellers kan du naturligvis selv styrer den fra din egen smartphone. Vibrator trusser er generelt produceret således de kan justeres i styrke hvad angår vibrationerne, dette kan man styrer fra de håndholdte fjernbetjeningerne eller som i dette tilfælde en app.

Der skal hvertfald lyde en klar anbefaling herfra – specielt taget den gode kvalitet og pris i betragtning.

 


SOMMERFUGLE TRUSSE VIBRATOR


Forhandler Pris Information
149,00 DKK Se produkt
149,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Indbygget vibrator i trusser.
 • Blandt de mest anbefalet vibrerende trusser,
 • Hurtig levering.

Produktbeskrivelse

Denne model spændes på, men fungere stadig som en vibrerende trusse, som man kan have på indenunder sit tøj. Umiddelbart ligner produktet ikke et par normale trusser, men sommerfuglen er behagelig at have på og man kan derfor sagtens blot have denne trusse vibrator på og ikke have sit undertøj på. Normalvis kan vibratorer i trusser / vibrerende trusser godt irriterer, men i dette tilfælde tilpasser de to elastikker sig din krop, og sommerfuglen sættes lige over din klitoris.

En anden fordel ved denne model er, at du endda kan have den på under sex.

 


TRÅDLØS TRUSSE SOM VIBRERER


Forhandler Pris Information
549,00 DKK Se produkt
599,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Elegant design.
 • Nem at anvende og tilpasser sig hurtigt kroppen.
 • Nem at rengøre og vedligeholde.

Produktbeskrivelse

Om du blot ønsker at udfordrer dig selv, eller din partner også er med i legen, så er der ingen tvivl om, at vibrerender undertøj er sjovt og blandt nået af det mest købte på markedet.

Denne kurvet båd-lignende trusse vibrator indlægges i undertøjet og kan styre fra den medfølgende fjernbetjening, som har en rækkevidde på cirka 7 meter. Med andre ord er den en perfekt model, for jer som ønsker at udfordrer hinanden i offentligheden eller bare hjemme i det private.

Den trådløse fjernbetjening har også en mikrofon, således vibrationerne kan følge eksempelvis musikken når I er i byen. Den kan holde i 4 timer og har 4 forskellige niveauer.

 


TRUSSE MED INDBYGGET VIBRATOR


 

Forhandler Pris Information
329,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Fri fragt.
 • Top 5 over mest solgte vibrerende undertøj.
 • 30 dages fuld returret.

Produktbeskrivelse

Indbygget vibrator i trusser er til glæde for mange, og vi synes naturligvis heller ikke du skal snydes for denne fantastiske oplevelse. Trusser med vibrator er derfor en meget solgt produkt i Danmark, og denne model er ikke en undtagelse. Den er designet til at tilfredsestille dig på en dejlig behagelig måde, som hverken er for voldsomt eller for roligt – det skulle være lige tilpas.

Vores produkttestere er utroligt vilde med netop denne model, da pris og kvalitet uden tvivl hænger sammen her. Den hører til de absolut bedste i klassen, og man har samtidig et diskret produkt som mange ligger vægt på.

Det vibrerende undertøj laver kun en lyd på godt og vel 41 decibel, det er til sammenligning ligeså højt som der i gennemsnit snakkes på et bibliotek. Det er til den nervøse læser meget lavt, og man kan derfor næsten ikke hører den.

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

4 KOMMENTARER

 1. SElvom det var de dyreste vibrator-trusser så købte vi de sidste (sorte) der, fra sinful. De kom efter små 2 dage og virker helt vildt lækkert! Lokkede min kæreste i dem på en romantisk middag og det har aldrig gået hurtigere med at få hende med hjem fra en date! Helt genialt køb – det slå både Fifa og fodbold-billetter med flere længder!

  • Hahaha, det er simpelthen årets kommentar Martin!
   Jeg er glad for at høre at i mænd faktisk kan være så positive stemte overfor gaver sim egentligt også kommer os kvinder til gode 🙂

 2. De kan nu også fungerer fint til singler! Det bliver liiiige lidt sjovere at handle ind med sådan et par i skuffen man kan hive frem! høhø

  • Haha <3

   Sikke en vidunderlig kommentar "fisse-mor". Det tror jeg lige jeg vil give et skud næste gang manden er ude af landet!

Comments are closed.