En fræk vibrator i trussen? Det er måske ikke noget du har overvejet før?

Jeg har testet et udvalg af forskellige trusse vibratorer. Og jeg kan godt sige dig, at det er fantastisk at have sådan et par på! Der findes 100-vis af forskellige vibrator trusser på markedet. Nogle er helt elendige og spild af penge mens andre vibrator trusser er himmelske!!

Det pikante ved dem er, at du kan have dem på når du vil, hvor du vil. Så her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Læs med her og se, hvilke trusser jeg varmt kan anbefale, og hvilke du måske skal holde dig fra.


REALOV LYDIA VIBRERENDE TRUSSE – Testvinder

realov lydia vibrerende trusse

sinful logo

Tjek prisen her

sexshop.dk logoTjek prisen her

Fordele

 • Stimulerer både klitoris og kønslæber
 • Kan fjernstyres via APP på din smartphone

Ulemper

 • Meget iøjnefaldende design

Min personlige oplevelse

Jeg var næsten ikke i tvivl om, hvad denne trussevibrator skulle kunne. Den kommer jo i et ekstremt feminint design, så ingen tvivl om, at den er til hende.

Det vibrerende trusse indlæg er lavet således at vibrationerne fordeler sig dejlig ud i sommerfugle vingerne, hvorfor den dækker et relativt stor område. Hertil var den nem at indlægge i mine trusser, og var hverken til gene eller drillede på anden vis.

Min kæreste og jeg eksperimenterede med den en aften, da vi var ude og spise. Det var en sjov oplevelse! Så pirret har jeg sjældent været. Min kæreste kunne styre den via en app, så jeg havde intet at skulle have sagt. Kan varmt anbefale den leg!

Anbefalet til

Til dig der gerne vil have en meget behagelig vibrator trusse. Man lægger næsten ikke mærke til, at man har den på, før den er tændt. Så er du ikke i tvivl!

Det siger andre kunder

Det er ikke uden grund at denne vibrator har vundet i test. Kunderne elsker den! Hvad enten de bruger den selv, eller sammen med en partner, så er det en succes.

Opsummering

Denne trusse vibrator er produceret i et flot design, som tilfører en elegance som sjældent er set. Den er fremstillet i silikone, og tilpasser sig derfor dit underliv og din trusse, således vibrationerne fra den indbygget vibrator i trussen føles ubeskriveligt dejligt.

Vibrator trusser er generelt produceret således de kan justeres i styrke hvad angår vibrationerne, dette kan man styre fra de håndholdte fjernbetjeningerne eller som i dette tilfælde en app. Der skal hvertfald lyde en klar anbefaling herfra – specielt taget den gode kvalitet og pris i betragtning.

Vibrator trussen får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


LOVE TO LOVE – Begyndere

bedste Vibrerende trusse

Tjek prisen her

Fordele

 • Inklusiv fræk g-streng
 • Fjernbetjent styring m. rækkevidde på op til 20 meter
 • 10 forskellige vibrationsniveauer

Ulemper

 • Bedst til begyndere

Min personlige oplevelse

Super lækkert sæt! Jeg synes det er fedt, at g-strengen følger med. Det er ret gennemført. Også her var der fjernbetjent styring. Ikke nær så moderne som den tidligere, hvor det var gennem en app, men stadig super frækt.

Den vibrator trusse var også en tur med i byen og blive prøvet af. Vi havde jo læst, at fjernbetjeningen kunne række op til 20 meter, så det skulle naturligvis afprøves. Og det holder!

Hele 10 forskellige vibrationsniveauer har den, så jeg kom aldrig til at kede mig. Jeg skal lige love for, at den udfordrer mig på de mest frække måder. Også når man skal forsøge at holde masken ude blandt andre mennesker. Det var svært!

Anbefalet til

Denne vil jeg anbefale til begyndere. Er du ny, så får du her et komplet sæt, som du kan bruge alene eller sammen med din partner. Den sidder som den skal og er super nem at få af og på.

Det siger andre kunder

Dette produkt har siden det blev annonceret taget markedet med storm. Og med god grund! Kunderne er vilde med en, hvilket jeg godt kan forstå. Mange er særligt glade for den trusse, der følger med, for så ved de, at de får noget, der bare virker og sidder som det skal.

Opsummering

Der er ingen tvivl om, at en sådan pakkeløsning lokker mange. Der skal ikke ligges skjul på, at du ved køb af denne model med garanti bliver tilfreds. Produktet er super nem at anvende og der medfølger (ligesom ved alle andre produkter) en komplet guide/manual til hvorledes produktet skal anvendes.

Trussen får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


TRUSSE VIBRATOR SINFUL – Prisvinder

Trusse vibrator sinful

Tjek prisen her

Fordele

 • Kvalitetstestet produkt
 • Budgetvenlig
 • 10 forskellige vibrationsniveauer

Ulemper

 • Nogle har lidt svært ved at placere den rigtigt

Min personlige oplevelse

Der er ingen tvivl om, at denne opladelige vibrerende trusse er blandt de absolut bedste. Den kan virkelig kan give dig en orgasme, du ikke vil glemme. Sådan havde jeg det i hvert fald, da jeg testede den.

Jeg skule lige øve mig i at placere den rigtigt et par gange, men så skal jeg ellers love for, at den virkede som den skulle! Jeg kan anbefale dig, at bruge et par faste eller stramme trusser til den, så den ikke flytter sig.

Den kommer med 10 forskellige vibrationsniveauer, hvilket er et kæmpe plus. Særligt hvis man, som jeg, gerne vil have lidt afveksling.

Anbefalet til

Denne er til de lidt mere øvede, da den som sagt kan være lidt svær at placere. Men øvelse gør mester, så hvis du er frisk på det, kan du også bruge den selvom du er nybegynder.

Det siger andre kunder

Trusse vibratoren er en publikumsfavorit. Det er også derfor den er prisvinder. Helt fortjent. Du løber ikke tør for muligheder og variationer, når du giver dig i kast med denne vibrator.

Opsummering

Kort og godt fungerer den således, at du egentligt bare, skal indlægge den i dine trusser. Således bøjningen følger maven og underlivets form. Herefter kan enten du eller din partner styre de 10 forskellige vibrationsniveauer.

Den får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


VIBRERENDE TRUSSE SINFUL

Sinful Luksus Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Opladelig fjernbetjent trusse vibrator
 • Vandtæt produkt

Ulemper

 • Lidt kedeligt udseende

Min personlige oplevelse

Jeg havde set denne på et billede første gang, og var ærlig talt lidt nervøs for størrelsen. Men det var slet ikke nødvendigt. Den er så lille og fin i virkeligheden. Den er faktisk kun 10 cm i længden.

Så den var rigtig let for mig at have på. Jeg testede den hjemme alene, men kunne også sagtens have brugt den sammen med min kæreste. Begge dele ville have fungeret super godt.

Jeg blev positivt overrasket over vibrationerne, som virkelig kan noget. Derudover synes jeg det er lækkert, at produktet er vandtæt. Det er nemlig super vigtigt at kunne rengøre det ordentligt hver gang.

Anbefalet til

Dig som gerne vil have en lille og enkel trusse vibrator, som kan få dig til at komme gang på gang.

Det siger andre kunder

Kunderne er begejstrede for denne lille sag. Nogle få har bemærket, at de synes den er lidt kedelig at se på, men at funktionaliteten er lige i skabet.

Opsummering

Super lækker trusse vibrator, som du kan bruge alene eller sammen med din partner. Den får dig nemt og hurtigt til at komme, så du skal ikke lade dig narre af den relativt lille størrelse.

Vibratoren får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


SOMMERFUGLE TRUSSE VIBRATOR

sommerfugle trusse vibrator

sinful logo

Tjek prisen her

sexshop.dk logo

Tjek prisen her

Fordele

 • Indbygget vibrator i trusser

Ulemper

 • Ser lidt billig ud

Min personlige oplevelse

Denne model spændes på, men fungerer stadig som en vibrerende trusse, som jeg kunne have på indenunder mit tøj. Umiddelbart ligner produktet ikke et par normale trusser, men sommerfuglen er behagelig at have på, så jeg havde denne trusse vibrator på uden mit undertøj udenpå.

Jeg var først lidt bange for om den noget specielle trusse ville irritere mig, men det gjorde den på ingen måde. Tværtimod var jeg meget begejstret, da elastikkerne tilpassede sig min krop.

Sommerfuglen sidder som den skal og klarer arbejdet uden problem. Så det var en ren fornøjelse at prøve denne trusse med indbygget vibrator.

Anbefalet til

Dig der gerne vil have hele pakken. Her får du virkelig en god trusse vibrator for pengene. Og tro mig, den får dig til at komme igen og igen!

Det siger andre kunder

Kunderne er super begejstrede for denne trusse. Flere påpeger, at de har prøvet den under sex, hvilket fungerede rigtig godt, isæt når de blev taget bagfra.

Opsummering

Her får du en trusse vibrator, som virkelig giver dig værdi for pengene. Den er nem at tage på og den lille sommerfugl vibrator sidder som den skal, så du skal ikke være bange for, at den flytter sig, hvis du er i bevægelse mens du har trusserne på.

Trusserne får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


TRUSSE MED INDBYGGET VIBRATOR

trusse med indbygget vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Top 5 over mest solgte vibrerende undertøj
 • 30 dages fuld returret

Ulemper

 • Meget iøjnefaldende

Min personlige oplevelse

Jeg blev først lidt skræmt over den knaldrøde farve, men når først vibratoren er i brug, så lægger man virkelig ikke mærke til den. Jeg må sige, at den er af virkelig høj kvalitet, så jeg blev hurtigt fan.

Vibrationerne er meget lave, hvilket er super fedt! Jeg testede den blandt andet under et besøg på biblioteket, for at se hvordan den klarede sig i meget stille omgivelser! Men den kunne slet ikke høres, så det var helt perfekt.

Vibrationerne er dejlige og jeg kunne hurtigt blive afhængig af denne trusse vibrator!

Anbefalet til

Parret som gerne vil være diskrete. Har I brug for en næsten lydløs trusse vibrator, så er det denne I skal have fat i.

Det siger andre kunder

Kunderne er vildt begejstrede for denne lille røde vibrator. Kvinderne roser den til skyerne, fordi den virkelig klarer det den skal. Og så er det jo dejligt, at den stort set ikke kan høres.

Opsummering

Her får du dig en elegant og diskret trusse vibrator, som du kan benytte lige hvor du vil. Glem alt om nervøsitet for at blive opdaget. Den er så lav i støjniveau, at ingen bemærker, at du hygger dig.

Trusse vibratoren får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


TRÅDLØS TRUSSE SOM VIBRERER

trådløs trusse vibrerer

Tjek prisen her

Fordele

 • Elegant design
 • Nem at rengøre og vedligeholde

Ulemper

 • Kan kun holde strøm i 4 timer

Min personlige oplevelse

Jeg er ret vild med denne vibrator. Den er super fin i design, hvilket virkelig tiltaler mig. Derudover er den vildt rar at have på. Igen skal man ud i et par gode faste trusser, som virkelig kan holde den på plads. Men har man det, er det ingen sag.

Som et sjovt feature er der mikrofon i den, som kan tilpasse sig musikkens rytme, hvis man f.eks. er i byen. Det skulle selvfølgelig prøves. Så min kæreste og jeg afprøvede den under en bytur. Og det var virkelig fedt!

Det eneste lille minus for mig er, at den kun holder strøm i 4 timer. Det er måske ikke så usædvanligt for en vibrator, men gassen gik lidt af ballonen, da jeg stod midt på dansegulvet og den døde.

Anbefalet til

Parret som gerne vil udfordres. Tag den på i byen og lad din partner styre fjernbetjeningen. Den rækker godt og vel 7 meter, så du kan roligt have en fest på dansegulvet, mens din partner sidder i baren og styrer vibrationerne.

Det siger andre kunder

Rigtig mange par er glade for denne trusse vibrator. Enkelte har dog påpeget, at det er lidt ærgerligt, at den kun rækker 7 meter.

Opsummering

Om du blot ønsker at udfordrer dig selv, eller din partner også er med i legen, så er der ingen tvivl om, at vibrerende undertøj er sjovt og blandt noget af det mest købte på markedet.

Denne trusse vibrator indlægges i undertøjet, og kan styre fra den medfølgende fjernbetjening, som har en rækkevidde på cirka 7 meter. Med andre ord er den en perfekt model, for jer som ønsker at udfordrer hinanden i offentligheden eller bare hjemme i det private.

Vibratoren får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Find mere inspiration her

Der er ingen tvivl om, at hvis du synes dette indlæg er interessant. Så er der ligeledes en stor sandsynlighed for, at du vil finde vores indlæg omhandlende bedste vibrator æg eller klitoris vibrator test spændende.

Dette er selvfølgelig indlæg, som alle har det til fælles, at de (såfremt du ikke allerede har gennemskuet det) alle har en vibrator i sig.

Det skal hvertfald siges, at uanfægtet hvilket produkt du vælger af ovenstående i dette indlæg. Så vil du få et produkt, som er yderst acceptabelt, og et som vi her på redaktionen kan anbefale.

Skulle det været tilfældet, at vi har glemt et produkt, som du har nogle kanon gode erfaringer med. Så vil vi meget gerne høre fra dig via nedenstående diskussionsfelt – hvilke du mener er hamrende gode. På den måde vil andre læsere, som er på udkig efter en god vibrator trusse, have det bedst mulige informationsgrundlag.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

4 KOMMENTARER

 1. SElvom det var de dyreste vibrator-trusser så købte vi de sidste (sorte) der, fra sinful. De kom efter små 2 dage og virker helt vildt lækkert! Lokkede min kæreste i dem på en romantisk middag og det har aldrig gået hurtigere med at få hende med hjem fra en date! Helt genialt køb – det slå både Fifa og fodbold-billetter med flere længder!

  • Hahaha, det er simpelthen årets kommentar Martin!
   Jeg er glad for at høre at i mænd faktisk kan være så positive stemte overfor gaver sim egentligt også kommer os kvinder til gode 🙂

 2. De kan nu også fungerer fint til singler! Det bliver liiiige lidt sjovere at handle ind med sådan et par i skuffen man kan hive frem! høhø

  • Haha <3

   Sikke en vidunderlig kommentar "fisse-mor". Det tror jeg lige jeg vil give et skud næste gang manden er ude af landet!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here