En fræk vibrator i trussen? Det lyder med garanti som noget I kunne have lyst til!

Der findes dog 100-vis af forskellige vibrator trusser på markedet. Nogle er helt elendige og spild af penge mens andre vibrator trusser er himmelske!!

Vi har testet og anmeldt en del forskellige trusse vibratorer.

Resultaterne af vores tests kan du læse herunder.

Hvis du er interesseret i en hurtig oversigt over vores test-vindere, så kan de findes herunder. De vil med sikkerhed give dig fantastiske vibrerende trusser:

 


TRUSSE VIBRATOR SINFUL

Trusse vibrator sinful

ForhandlerPrismaskine
sinful logoTjek dagens pris

Fordele

 • 100% diskret levering
 • Kvalitets testet produkt
 • TESTVINDER

Produktbeskrivelse

Her har vi et produkt, som vi i testen er yderst begejstret for. Ikke nok med, at det er super budgetvenlig, så får man virkelig noget for pengene her. Der er ingen tvivl om, at denne opladelige bedste vibrerende trusse. Virkelig kan give dig en orgasme, du ikke vil glemme.

Kort og godt fungerer den således, at du egentligt bare, skal indlægge den i dine trusser. Således bøjningen følger maven og underlivets form. Herefter kan enten du eller din partner styre de 10 forskellige vibrationsniveauer.


LOVE TO LOVE

bedste Vibrerende trusse

ForhandlerPrismaskine
sinful logoTjek dagens pris

Fordele

 • Inklusiv fræk g-streng
 • Fjernbetjent styring m. rækkevidde på op til 20 meter.
 • 10 forskellige vibrationsniveauer

Produktbeskrivelse

Dette produkt har siden det blev annonceret taget markedet med storm. Dette skyldes uden tvivl, at man udover en vibrator ligeledes får en trusse / g-streng med i køber. Det er der ingen tvivl om, at en sådan pakkeløsning lokker mange.

Vores tests er ligeledes yderst positive, og der skal ikke ligges skjul på, at du ved køb af denne model med næsten statsgaranti bliver tilfreds. Produktet er super nem at anvende og der medfølger (ligesom ved alle andre produkter) en komplet guide/manual til hvorledes produktet skal anvendes.

 


VIBRERENDE TRUSSE SINFUL

Sinful Luksus Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator

ForhandlerPrismaskine
sinful logoTjek dagens pris

Fordele

 • Opladelig fjernbetjent trusse vibrator
 • Vandtæt produkt
 • 10 cm. i længde

Produktbeskrivelse

Selvom produkterne kan se store ud på billederne, så er det slet ikke sagen. For eksempelvis er dette produkt kun 10 centimeter i længden.

Hvilket derfor muliggør, som vi på baggrund af vores tests kan se, at man som par eller for den sagsskyld. Kan have den i bukserne uden at det bliver bemærket, når man befinder sig et offentligt sted.

Det er en yderst fræk leg, som dette produkt med sine kraftige vibrationer er intet mindre end det perfekte alternativ til.

 


REALOV LYDIA VIBRERENDE TRUSSE

realov lydia vibrerende trusse

ForhandlerPrismaskine
sinful logoTjek dagens pris
sexshop.dk logoTjek dagens pris

Køb din indbygget vibrator i trusser i dag, og oplev en sjovere tilgang til din partner. Med trusse vibratorer får i en uforløst spænding, da mange af modellerne er med mulighed for at fjernstyrer. Altså at man eksempelvis kan sidde til middag, også tænde for vibratoren og dermed have lidt sjov hinanden imellem.

Ud fra vores mange produkttestere, er det vore erfaring at disse vibratorer er elsket af mange, og de giver en orgasme som du sjældent vil få. Din klitoris stimuleres rigtig dejligt, og du vil efterfølgende have fantastisk sex med din partner. Vi har her lavet en lille beskrivelse af denne type vibrerende trusse.

Fordele

 • Kan fjernstyres via APP på din smartphone.
 • Stimulerer både klitoris og kønslæber.
 • Hurtig levering, fri fragt og diskret levering.
 • Let at vedligeholde.

Produktbeskrivelse

Denne trusse vibrator er produceret i et flot design, som tilfører en elegance som sjældent er set. Det vibrerende trusse indlæg er lavet således at vibrationerne fordeler sig dejlig ud i sommerfugle vingerne, hvorfor den dækker et relativt stor område. Hertil er den nem at indlægge i dine trusser, og er hverken til géne eller driller på anden vis.

Den er fremstillet i silikone, og tilpasser sig derfor dit underliv og din trusse, således vibrationerne fra den indbygget vibrator i trussen føles ubeskriveligt dejligt.

Du kan have den på imens din partner kontrollerer den på sin smartphone, ellers kan du naturligvis selv styrer den fra din egen smartphone. Vibrator trusser er generelt produceret således de kan justeres i styrke hvad angår vibrationerne, dette kan man styrer fra de håndholdte fjernbetjeningerne eller som i dette tilfælde en app.

Der skal hvertfald lyde en klar anbefaling herfra – specielt taget den gode kvalitet og pris i betragtning.

 


SOMMERFUGLE TRUSSE VIBRATOR

sommerfugle trusse vibrator

ForhandlerPrismaskine
sinful logoTjek dagens pris
sexshop.dk logoTjek dagens pris

Fordele

 • Indbygget vibrator i trusser.
 • Blandt de mest anbefalet vibrerende trusser,
 • Hurtig levering.

Produktbeskrivelse

Denne model spændes på, men fungere stadig som en vibrerende trusse, som man kan have på indenunder sit tøj. Umiddelbart ligner produktet ikke et par normale trusser, men sommerfuglen er behagelig at have på og man kan derfor sagtens blot have denne trusse vibrator på og ikke have sit undertøj på.

Normalvis kan vibratorer i trusser / vibrerende trusser godt irriterer, men i dette tilfælde tilpasser de to elastikker sig din krop, og sommerfuglen sættes lige over din klitoris.

En anden fordel ved denne model er, at du endda kan have den på under sex.

 


TRÅDLØS TRUSSE SOM VIBRERER

trådløs trusse vibrerer

ForhandlerPrismaskine
sinful logoTjek dagens pris

Fordele

 • Elegant design.
 • Nem at anvende og tilpasser sig hurtigt kroppen.
 • Nem at rengøre og vedligeholde.

Produktbeskrivelse

Om du blot ønsker at udfordrer dig selv, eller din partner også er med i legen, så er der ingen tvivl om, at vibrerender undertøj er sjovt og blandt nået af det mest købte på markedet.

Denne kurvet båd-lignende trusse vibrator indlægges i undertøjet og kan styre fra den medfølgende fjernbetjening, som har en rækkevidde på cirka 7 meter. Med andre ord er den en perfekt model, for jer som ønsker at udfordrer hinanden i offentligheden eller bare hjemme i det private.

Den trådløse fjernbetjening har også en mikrofon, således vibrationerne kan følge eksempelvis musikken når I er i byen. Den kan holde i 4 timer og har 4 forskellige niveauer.

 

 


TRUSSE MED INDBYGGET VIBRATOR

trusse med indbygget vibrator

ForhandlerPrismaskine
sinful logoTjek dagens pris

Fordele

 • Fri fragt.
 • Top 5 over mest solgte vibrerende undertøj.
 • 30 dages fuld returret.

Produktbeskrivelse

Indbygget vibrator i trusser er til glæde for mange, og vi synes naturligvis heller ikke du skal snydes for denne fantastiske oplevelse. Trusser med vibrator er derfor en meget solgt produkt i Danmark, og denne model er ikke en undtagelse. Den er designet til at tilfredsestille dig på en dejlig behagelig måde, som hverken er for voldsomt eller for roligt – det skulle være lige tilpas.

Vores produkttestere er utroligt vilde med netop denne model, da pris og kvalitet uden tvivl hænger sammen her. Den hører til de absolut bedste i klassen, og man har samtidig et diskret produkt som mange ligger vægt på.

Det vibrerende undertøj laver kun en lyd på godt og vel 41 decibel, det er til sammenligning ligeså højt som der i gennemsnit snakkes på et bibliotek. Det er til den nervøse læser meget lavt, og man kan derfor næsten ikke hører den.

 


Find mere inspiration her

Der er ingen tvivl om, at hvis du synes dette indlæg er interessant. Så er der ligeledes en stor sandsynlighed for, at du vil finde vores indlæg omhandlende bedste vibrator æg eller klitoris vibrator test spændende.

Dette er selvfølgelig indlæg som alle har det til fælles, at de (såfremt du ikke allerede har gennemskuet det) alle har en vibrator i sig.

Det skal hvertfald siges, at uanfægtet hvilket produkt du vælger af ovenstående i dette indlæg. Så vil du få et produkt, som er yderst acceptabelt, og et som vi her på redaktionen kan anbefale.

Skulle det været tilfældet, at vi har glemt et produkt, som du har nogle kanon gode erfaringer med. Så vil vi meget gerne høre fra dig via nedenstående diskussionsfelt – hvilke du mener er hamrende gode. På den måde vil andre læsere, som er på udkig efter en god vibrator trusse, have det bedst mulige informationsgrundlag.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

4 KOMMENTARER

 1. SElvom det var de dyreste vibrator-trusser så købte vi de sidste (sorte) der, fra sinful. De kom efter små 2 dage og virker helt vildt lækkert! Lokkede min kæreste i dem på en romantisk middag og det har aldrig gået hurtigere med at få hende med hjem fra en date! Helt genialt køb – det slå både Fifa og fodbold-billetter med flere længder!

  • Hahaha, det er simpelthen årets kommentar Martin!
   Jeg er glad for at høre at i mænd faktisk kan være så positive stemte overfor gaver sim egentligt også kommer os kvinder til gode 🙂

 2. De kan nu også fungerer fint til singler! Det bliver liiiige lidt sjovere at handle ind med sådan et par i skuffen man kan hive frem! høhø

  • Haha <3

   Sikke en vidunderlig kommentar "fisse-mor". Det tror jeg lige jeg vil give et skud næste gang manden er ude af landet!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here