Butterfly Vibrator – De bedste sommerfugl vibrator i test

2530

En butterfly vibrator, eller på dansk: sommerfugl vibrator er produceret til kvinder til håndfri stimulering.

Problemet er dog, at mange af dem enten ikke sidder godt eller irriterer.

Det laver denne anmeldelse om på. Her får du en guide til de bedste butterfly vibratorer og Butterfly dildoer.

FANDT DU IKKE DET DU SØGTE?

SÅ KLIK HER 

 


 

Screaming O Panty Vibe butterfly vibrator Trusse Med Fjernbetjening

Specifikationer:

 • MATERIALE, TRUSSER: Nylon og spandex.
 • MATERIALE, VIBRATOR: Silikone og plast.
 • FTALATFRI: Ja.
 • VANDTÆT: Ja.
 • BATTERITYPE: 3 x AG13 og 1 x CR-1620 (begge medfølger).
 • BATTERITID: +30 minutter.
 • VIBRATIONSNIVEAU: 10.
 • RÆKKEVIDDE: 15 m.
 • STØRRELSE, TRUSSER: Justerbar. Passer hofter/talje op til 152 cm.
 • MEDFØLGER: Trusser, vibrator, trådløs fjernbetjening og ekstra batterier.

You2Toys Venus Butterfly Vibrator

Specifikationer:

 • MATERIALE: Venus Butterfly er fremstillet i PVC
 • VANDTÆT: Nej.
 • BATTERITYPE: 2 x AA (medfølger).
 • STØRRELSE: 9 cm x 3,5 cm.
 • BRUGERMANUAL: Dansk, Engelsk, Tysk m.fl.

Calexotics Venus Trådløs Fjernbetjent Butterfly Vibrator

Specifikationer:

 • MATERIALER: Silikone, nikkelfrit metal.
 • FTALATFRI: Ja.
 • NIKKELFRI: Ja.
 • VANDTÆT: Butterfly er stænktæt, men fjernbetjeningen tåler ikke vand. Bør ikke nedsænkes.
 • STRØMKILDE: Opladelig via medfølgende USB-kabel.
 • VIBRATIONER: 10 variationer, 5 hastigheder.
 • STØRRELSE: 9 cm x 9 cm.
 • LYDNIVEAU: Forholdsvis lydsvag.
 • MEDFØLGER: USB-kabel, trådløs fjernbetjening.

BASEKS BUTTERFLY DILDO – Begyndere

butterfly dildo


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 129,- Tjek pris

Fordele

 • Diskret leveting, Hurtig fragt og styres vha. fjernbetjening
 • Justerbare stropper således den passer enhver person
 • Kanon stimulering af klitoris

Produktbeskrivelse

Denne butterfly vibrator er utrolig populært, og det er der selvfølgelig ikke nået at sige til. For ikke nok med at den stimulerer dig helt perfekt, så giver denne butterflyvibrator dig ligeledes mulighed for en orgasme, som du sjældent vil opleve.

Dette er i det hele taget nået, som er kendetegnet for en sommerfugl vibrator. Vores produkttestere har alle det til fælles, at de simpelthen er ualmindeligt glade for disse unikke og billig butterfly dildo.

Dette sommerfugl sexlegetøj er fremstillet i justerbare stropper således du altid vil kunne tilpasse den til dig.

Hvis det skal sidde tættere, så strammer du den bare mere til og omvendt. At dit nye sexlegetøj sommerfugl, som vi kalder den på redaktionen, er produceret med stropper mener vi simpelthen er en genistreg. Få kan have den mening, at det er billigt produceret og man bør fremstillet den nået flottere, men det er vi fuldstændig uenig i.Sexlegetøj sommerfugl

For denne tilspændingsmulig for din butterfly vibrator gør det muligt, at du selv bliver stimuleret imens du for eksempel kan tilfredsstille din partner – eller hvis du selvfølgelig bare vil have det sjovt uden at skulle røre en finger, så kan du i stedet bruger alt din energi på at tænke nogle gode liderlige tanker.

De er bare billige

En anden årsag til, at vi er svært tilfreds med denne butterflyvibrator er fordi den er så billig, og derfor tilgængelig for alle. Det har bare en relativ stor betydning, at dine sommerfugl vibrator ikke er alt for dyr og at du derfor ikke har råd til den. Det må vi bare sige, at den undskyldning kan man ikke bruge i dette tilfælde.

Hos eroti.dk er vi hverfaldt meget begejstret for denne many butterfly dildo / sommerfugl sexlegetøj. Så hvis du er på udkig på en alternativ måde hvorpå du kan onanere, så er dette butterfly sexlegetøj et perfekt match.


REALOV SOMMERFUGL VIBRATOR – Testvinder

Sommerfugl vibrator


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 379,- Tjek pris
sinful logo ca. 379,- Tjek pris

Fordele

 • Styrer vibratoren via APP
 • Fremstillet i medicinsk silikone
 • Vibrator i hele sommerfuglen, som derfor stimulerer dig indvendig såvel som udvendig

Produktbeskrivelse

Butterfly dildoHer har vi vores klare favorit, og det skyldes selvfølgelig flere årsager. Vi mener, at dette butterfly sexlegetøj har den perfekte kombination af moderne teknologi (app) og det man kan forvente af et sommerfugl sexlegetøj.

Det der er rigtigt sjovt med dette produkt er nemlig, at denne butterfly dildo kan kvinden have i sig samtidig med hun har sit undertøj på, og eftersom den indbygget vibrator vibrerer i hele sommerfuglen, så kan din partner styre den fra sin telefon – og på den måde kan man hurtigt tænke sig til nogle sjove situationer, man kunne komme i.

En sommerfugl vibrator som denne er også en tand dyrer end de resterende 2 produkter i dette indlæg, men det gør egenligt ikke nået, fordi den formår virkelig at være alle pengene værd.

Der medfølger faktisk et par trusser, som din billig butterflyvibrator passer perfekt i. Vi bør hertil nævne, at vibratoren fra butterfly vibratoren fordeler sig jævnt ud og hele dit underliv, og det føles derfor helt fantastisk.

Vi har faktisk hos eroti testet hvorvidt det ville kunne lade sig gøre, at sidde ved samme bord og dermed ikke kunne hører om den vibrerede i buskerne på kvinden. Det kunne man ikke, og dette er vi meget imponeret over, da dette produkt må være et af de absolut mest lydsvage på markedet.

Anbefales til

Et butterfly sexlegetøj som denne er derfor det perfekt match såfremt du er single pige eller hvis i som par ønsker at pigen bliver stimuleret af dette sommerfugl sexlegetøj. I vil blive overrasket over hvor våd pigen bliver af denne, for som nævnt tidligere så har denne butterfly dildo den ekstra feature, at den vibrerer i hele den erogene zone i underlivet, hvilket er meget få produkter på markedet, som gør det.

Desuden bør det nævnes, at den APP som du styrer din sommerfugl vibrator fra er gratis, og at der selvfølgelig i pakken står hvad den hedder, samt hvordan og hvor du downloader den – dette er en utrolig nem process, så det skal du ikke tænke på.

Der findes 10 kraftige vibrationsindstillinger, som vil give dig en intet mindre en fantastisk følelse.

Vi synes simpelthen du kraftigt skal overveje at købe denne. Den koster intet mindre end cirka 400 kr., og det synes vi er utroligt godt givet ud taget dens kvalitet i betragtning. Det er en klar favorit hos os, og det er alle tidligere brugere af den fuldstændig enige i – kan vi se, og hører fra vores samarbejdsaftaler.


BILLIG BUTTERFLYVIBRATOR – Prisvinder

Sommerfugl sexlegetøj billede


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 149,- Tjek pris

Fordele

 • 100% lydsvag
 • Indbygget vibrator som styres fra medfølgende fjernbetjening
 • Disket & Hurtig levering

Produktbeskrivelse

Vores sidste produkt på dagsorden er denne butterfly vibrator, som kan købes hos sinful. Den har en medfølgende manual, som er let læselig og som du derfor sagtens kan læse igennem, dette vil vi dog mene ikke behøves eftersom den er nem at forstå og anvende. Det er egenligt bare at åbne pakken, spænde den på og starte din sommerfugl vibrator også er du klar til at have det sjovt.

Den kræver ikke meget rengøring, det er egentligt bare at tage den af efterfølgende, og måske lige anvende nået køkkenklud, også er du allerede godt på vej. Desuden har vi draget os den erfaring, at de har en relativ lang holdbarhed – indtil videre har vi hørt om nogle der har haft dem i 3-4 år. Taget dens pris i betragtning, er det efter vores mening rigtig godt for en butterfly vibrator / butterfly dildo. Det er nok nået af det bedste en så billig sommerfugl vibrator kan have.

Hvad andet er så, kan dette produkt også tages på rundt om undertøjet således du altid er klar til at stimulere dig selv i hvilken som helst situation, og du kan berolige dig selv med, at den også er lydsvag.

En sommerfugl vibrator er i høj kvalitet

Generelt laves butterfly sexlegetøj utroligt billigt i høj kvalitet, og der findes faktisk et relativt stort udvalg hos de forhandler vi anvender. Den oversigt finder du ved at trykke på ovenstående link, her til du også kunne klikke direkte ind på din butterflyvibrator, og dermed læse endnu mere om alle ovenstående produkter.

Så skynd dig endelig at få fat i en butterfly vibrator inden du fortryder det.

Der findes nemlig et væld af muligheder, som du bør undersøge nærmere. De kan anvendes vaginalt såvel som analt, og er derfor blevet så utroligt populære. Den store forskel på hvorfor mange hellere vil have en sommerfugl vibrator kontra nået andet tror vi også på, at det fordi de hænger selv på personen, og dermed vil en butterfly vibrator være nemmere at have på.

Du skal nemlig ikke bruge tid og alt for meget fokus på det under samlejet, dette kan nemlig være en stor tidsrøver og usexet at man hele tiden skal kigge ned og bruge tid på sit legetøj fremfor sin partner.


OPSUMMERING

Hertil bør det siges, at en butterfly dildo selvfølgelig ligner en sommerfugl og det gør den unik på markedet. Praktisk fungerer dit sommerfugl sexlegetøj på den måde, at dens vibrationer kan styres via knapper oven på. Dette er nok en af de væsentlige årsager til hvorfor dette butterfly sexlegetøj er så populært. Når indlægget er færdigt vil du med sikkerhed føle, at du ved meget mere om sexlegetøj sommerfugl, som det i dagligt munde kaldes.

Det er ikke tilfældet her, der kan du nemlig spænde dem fast eller sætte dem op, og herefter sidder de 100% stille og du kan dermed flytte dit fokus på din partner – som jo reelt set er det det hele handler om, nemlig at I har det godt og sjovt med hinanden. Så hvis du ønsker en butterfly dildo hvor det er muligt, så synes vi helt sikkert du skal købe en af ovenstående muligheder.

Vi lover jer, at de ikke vil skuffe jer – tværtimod. I ender nok med, som de fleste, at ville have endnu flere. Men det er jo kun et godt tegn, og et tegn på, at forhandleren har gjort sit jo rigtig godt.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here