Her er de 6 bedste app styrede vibrator æg i test

254

At kunne styre sit sexlegetøj med en app? Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke. Der bliver lanceret mere og mere sexlegetøj, som på forskellig vis kan styret gennem en app. Nogle af disse typer af sexlegetøj er skabt mest af alt til fræk sololeg, mens andre typer først og fremmest er tiltænkt par.

I denne guide får du seks bud på de bedste app styrede vibrator æg på markedet lige. Disse æg kan både bruges til leg alene, men er også særdeles velegnet til leg som par. Læs mere om de enkelte æg nedenfor.

Bedste… Prismaskinen
elvie kegel app styret vibrator æg Testvinder Tjek pris
lovense lush app styret vibrator æg Begyndere Tjek pris
magic motion smart mini app styret vibrator æg Prisvinder Tjek pris

 

Testvinder – Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner

elvie kegel app styret vibrator æg

Se Prisen Her →

Dette revolutionerende og innovative produkt hjælper dig til at træne din bækkenbund mere effektivt end nogensinde før.

Fordele:

 • Til træning af bækkenbunden
 • Kan sikre stærke muskler i bækkenbunden
 • Giver blandt andet bedre orgasmer og kan afhjælpe hyppig tissetrang
 • Personlig træner til bækkenbunden
 • Aldrig før har det været nemmere at træne sin bækkenbund.

Ulemper:

 • Ikke decideret sexlegetøj
 • Relativt dyrt produkt.

Blandt de absolut bedste produkter inden for denne revolutionerende type af sexlegetøj findes denne Elvie Kegel App-Styret Bækkenbundstræner. Dette produkt er måske ikke et stykke sexlegetøj i klassisk forstand, men den smarte og yderst innovative bækkenbundstræner gør det nemmere end nogensinde før at træne dine muskler i bækkenbunden. Og stærkere muskler i bækkenbunden er lig med bedre orgasmer i det hele taget, så der er her tale om en investering i dit sexliv generelt.

Men bækkenbundstræning er ikke kun godt for sexlivet – det er også godt for helbredet generelt. Lider du eksempelvis af hyppig tissetrang, kan bækkenbundstræningen være løsningen for dig. Generelt anbefales det, at alle kvinder træner deres bækkenbund, om end nogle kvinder har mere akut brug for træningen end andre.

Dette smarte produkt kan med rette betegnes som en slags personlig træner for din bækkenbund. Når du har indsat silikone trackeren, skal du blot følge instrukserne på appen, og så vil du blive guidet til den optimale træning af din bækkenbund.

Bedst til prisen – Magic Motion Smart Mini Vibe App-styret Trådløs Vibrator

magic motion mini smart app styret vibrator æg

Se Prisen Her →

Forkæl din partner, eller bliv forkælet på afstand. Dette smarte produkt gør det muligt at komme helt tæt på hinanden, selvom I fysisk er adskilt. Styr blot den lille vibrator med appen, og oplev de mange smarte funktioner.

Fordele:

 • Kraftfuldt vibrator æg
 • Kan styres på ubegrænsede afstande via appen
 • Appen kommer med hele syv forskellige revolutionerende funktioner
 • Kan bl.a. vibrere i takt til musik, stemmer, eller når telefonen rystes.

Ulemper:

 • Kun til udvendigt brug.

Siden disse forskellige typer af trådløst og app-styret sexlegetøj har ramt markedet, har det taget verden med storm. Man kan med rette sige, at de egenskaber, disse former for sexlegetøj besidder, helt ændrer måden folk bruger sexlegetøj på – især i par.

Dette produkt fra Magic Motion hører utvivlsomt til blandt de bedste app styret vibrator æg. Det skyldes især produktets store variation af forskellige funktioner. I alt har appen, der hører til vibratoren, syv forskellige funktioner: Music Player, der skaber vibrationer i takt til musikken; Voice Control, hvor vibrationerne styres med stemmen via eksempelvis Skype eller Whatsapp; Motion Sensor, hvor vibrationerne tilpasses til, hvor hårdt telefonen rystes; Scenes med ni forudindstillede vibrationsmønstre, Games, hvor vibrationerne styres via små spil; Costum control, hvor I selv kan tilpasse vibrationerne og til sidst Manual, hvor vibrationerne helt enkelt styres via en knap.

Det er med andre ord svært at komme i tanker om en vibrationsfunktion, som dette revolutionerende produkt ikke besidder – og så fås det endda til en rigtig god pris.

Bedst til begynderen – Lovense Lush 2 App-styret G-punkts Vibrator

lovense lush app styret vibrator æg

Se Prisen Her →

Lovense Lush 2 hører til blandt de mest populære app-styrede vibratorer på markedet. Den kraftfulde vibrator er skabt til stimulation af g-punktet og kan styres på ubegrænsede afstande med appen.

Fordele:

 • Kraftfuld vibrator
 • Skabt til stimulation af g-punktet
 • Kan styres på ubegrænsede afstande med appen
 • Af blød silikone, som er nemt at rengøre
 • Vandtæt.

Ulemper:

 • Først og fremmest til vaginalt brug.

Har du ikke tidligere eksperimenteret med et app styret vibrator æg, men kunne du godt tænke dig at gå på opdagelse i det smarte legetøjs pirrende funktioner? I så fald er denne Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator et genialt køb. Vibratoren hører til blandt de absolut mest populære på markedet.

Den kurvede vibrator, som er skabt til stimulation af g-punktet kan styres via appen på ubegrænsede afstande. Det giver helt nye muligheder for fræk og pirrende leg for par, der bruger tid væk fra hinanden. Prøv selv legetøjet og opdag, hvorfor det er så populært, som det er.

Vibratoren er af blød silikone og vandtæt, så du også kan lege med den i badet, hvis du ønsker det.

Mest købte – Magic Motion Fugu App-styret Vibrator

magic motion fugu app styret vibrator æg

Se Prisen Her →

Dette Magic Motion Fugu App-Styret Vibrator Æg er et af de mest populære af sin slags. Ægget kan både bruges til stimulation af g-punktet og af klitoris og kan styres på lange distancer. Så er der vist ikke så meget mere at sige end: prøv det selv!

Fordele:

 • Både til stimulation af klitoris og af g-punktet
 • Med syv forudindstillede vibrationsprogrammer
 • Mulighed for selv at sammensætte vibrationsprogrammer via appen
 • Kan kontrolleres via appen på ubegrænsede afstande
 • God pris.

Ulemper:

 • Ikke lige så mange variationsmuligheder som andre produkter af denne type.

Disse app-styrede vibrator æg hører til blandt de allermest populære typer af sexlegetøj på markedet lige nu. Generelt er mange enormt glade for denne type sexlegetøj, som giver helt nye muligheder for leg mellem par, men som også egner sig enormt godt til sololeg. Alligevel er nogle af disse bedste app styret vibrator æg mere populære end andre. Blandt de mest købte og mest afholdte varianter findes denne Magic Motion Fugu Vibrator, der ligesom de øvrige vibratorer på denne liste kan styres ved hjælp af en app.

Vibratoren kommer med syv forudindstillede vibrationsprogrammer, men via appen er det muligt selv at indstille og sammensætte vibrationsprogrammer. Vibratoren kan kontrolleres via appen på ubegrænsede afstande, og så kan den stimulere både g-punktet og klitoris.

Den elegante – Je Joue Dua App-Styret G-punkts og Klitoris Vibrator

je joue dua app styret vibrator æg

Se Prisen Her →

Sætter du pris på, når æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed? Denne vibrator fra Je Joue er utroligt smuk at se på, og så besidder den også nogle helt igennem skønne egenskaber.

Fordele:

 • Utroligt smukt produkt
 • Lækkert silkeblødt materiale
 • Meget høj kvalitet
 • Mulighed for stimulation af både klitoris og g-punktet
 • Med syv forskellige vibrationsmønstre og fem forskellige vibrationsniveauer
 • Vibrationerne kan både styres via interface betjening og via appen
 • Vandtæt
 • Både kombatibel med iOS og Android.

Ulemper:

 • Ikke mulighed for at skræddersy egne vibrationsprogrammer
 • Relativt høj pris.

Denne smukke vibrator fra Je Joue er en godte for øjet, men den føles også rigtig godt. Vibratoren giver mulighed for både stimulation af klitoris og af dit g-punkt. Den har en meget kraftfuld motor og kan således og give dig meget kraftfulde orgasmer med sine intense vibrationer.

Vibratoren kommer med syv forskellige vibrationsmønstre og fem forskellige vibrationsniveauer. Vibrationerne kan enten styres via interface betjening eller via appen.

Vibratoren er af et lækkert fløjlsblødt materiale, der føles utroligt godt mod huden, og så er den vandtæt, så den kan bruges i badet, hvis du eller I ønsker det.

Den budgetvenlige – Magic Motion Flamingo Vibrator

magic motion flamingo app styret vibrator æg

Se Prisen Her →

Et stykke kraftfuldt sexlegetøj med enormt mange funktioner til en rigtig god pris. Det er ikke svært at forstå, hvorfor Magic Motion Flamingo Vibrator hører til blandt de bedste app styret vibrator æg på markedet lige nu – læs bare her.

Fordele:

 • Rigtig god pris
 • Intense vibrationer
 • Stimulation af g-punktet.

Ulemper:

 • Ikke så elegant i designet.

Sidst, men ikke mindst, er denne Magic Motion Flamingo Vibrator blandt de bedste app styret vibrator æg på markedet lige nu. Vibratoren er i en intens pink farve, og de vibrationer, den kan byde på, er mindst lige så intense. Vælg mellem tre forskellige vibrationshastigheder og fire forskellige vibrationsmønstre. Vibratoren kan styres via appen på ubegrænset afstand.

Appen har rigtig mange revolutionerende funktioner – blandt andet kan vibrationerne styres af musik, af din eller din partners stemme, af hvor hårdt telefonen rystes og meget andet. Gå på opdagelse i de mange funktioner alene eller sammen med en partner og oplev en helt ny og innoverende form for sexlegetøj, som du aldrig har oplevet sexlegetøj tidligere.
På grund af den lave pris, den kraftige motor og de mange pirrende funktioner er denne vibrator helt oplagt til nybegynderen eller til dig, der shopper sexlegetøj på budget. Taget i betragtning af, hvad du får for prisen, får du nemlig rigtig mange frække og pirrende timers leg – og ikke mindst mange intense orgasmer – for en rigtig god og overkommelig pris. Vil du gerne prøve et af de bedste app styret vibrator æg, men uden at sætte budgettet over styr, er dette altså et godt sted at starte.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here