Trådløst sexlegetøj – Her er de bedste

404

Det er ikke uden grund, at det nye trådløse sexlegetøj er blevet populært.

Selv erfarne brugere af sexlegetøj vil få meget ud af, at købe trådløst, app-styret eller bluetooth styret sexlegetøj!

Du vil med garanti rigtig gerne finde det absolut bedste trådløse sexlegetøj.

I så fald er du kommet til det rigtige sted. Herunder viser vi dig de bedste produkter indenfor trådløst sexlegetøj.

 


 

TESTVINDERSinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

Trådløs sexlegetøj

Tjek prisen her

Opsummering:

Er du interesseret i trådløs sexlegetøj, der lever op til sit navn som testvinder? Så er dette produkt lige noget for dig. Med dette Sinful Opladeligt Fjernbetjent vibratoræg kan dig og din partner tage den frække leg med ud i offentligheden ganske diskret.

De 11 frække vibrationsmønstre kan styres fra en afstand på 10 meter via den medfølgende fjernbetjening, og dermed stimulerer det ydre klitoris eller andre sensitive dele af kroppen. Ægget er fremstillet i medicins silikone, og er både vandtæt og genopladeligt, som navnet hævder.

Overlad kontrollen til din partner, og slip lysterne fri, når endelig I kommer hjem igen med dette trådløse sexlegetøj med fjernbetjening.

Specifikationer:

 • Genopladeligt.
 • Styret af en fjernbetjening i en rækkevidde på op til 10 meters afstand.
 • Har 11 vibrationsmønstre.
 • Vandtæt.
 • Fremstillet af medicinsk silikone.

Se prisen her

 

 


 

DEN TRÅDLØSELovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

Tjek prisen her

Er I helt vilde med at eksperimentere med sex i offentligheden, selvfølgelig med den største diskretion, så er dette lige produktet for jer. Med dette trådløse sexlegetøj kan du nemlig lade din partner kontrollere din nydelse gennem vibratoren uanset afstanden imellem dig og den udvalgte – hvilket gør den perfekt til langdistanceforholdet.

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator er en diskret vibrator, der kan bruges til frække par-lege, uanset hvor i befinder jer – måtte det være i hjemmet, biografen eller på hver jeres side af jorden. Det smarte ved dette fjernbetjente sexlegetøj er nemlig, at der ingen begrænsning er på rækkevidden og vibrationerne styres gennem en app via Bluetooth eller Wifi.

Den ergonomiske form vil stimulere g-punktet, mens yderdelen fungerer som knap og antenne – via Bluetooth vil du kunne opnå en rækkevidde på op til 14 meter alt afhængig af om du står, ligger eller sidder mens du nyder vibrationerne.

Yderligere har I muligheden for at sammensætte vibrationerne på forskellige, nydelsesfulde måder i Appen, og I kan synkronisere med musik eller stemmer, der kan afspilles, mens I via appen kan chatte undervejs.

Sidst er produktet vandtæt og fremstillet i blødt og fleksibel silikone, og den kan let oplades via det medfølgende USB-kabel.

Specifikationer:

 • Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator er Genopladelig.
 • Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator er styret af en app i en rækkevidde på op til 14 meter via Bluetooth, men kan styres uanset, hvor du er i forhold til din partner.
 • Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator har vibrationer, der kan tilpasse i app efter musik eller stemme.
 • Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator er vandtæt
 • Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator er fremstillet i silikone.
 • Til Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator medfølger en app, hvorigennem langdistanceforholdet gøres nemmere at vedligeholde.

 


 

BEGYNDERE Baseks Fjernbetjent Love Vibrator Æg

Baseks Fjernbetjent Love Vibrator Æg

Tjek prisen her

Er 11 meters rækkevidde ikke nok til dig? Så er du ikke alene. Flere har nemlig valgt at prioritere en rækkevidde på 15 meter i stedet, og så nøjes med 10 forskellige vibrationsmønstre – hvad du foretrækker, er helt op til dig, men hvis det er rækkevidden, så er dette vibratoren til dig.

Fjernbetjent sexlegetøj / Trådløst sexlegetøj som dette æg ligner meget det ovenstående æg, men de adskiller sig dog på nogle væsentlige punkter – blandt andet ovenstående. Med de 10 pirrende vibrationer kan i lege jer gennem forskellige indstillinger lige fra blide og kildende bevægelser til kraftfuld stimulation.

Dette er æg er dog ikke primært beregnet til ydre stimulering af klitoris, men kan også indføres i vagina – og ligesom ovenstående kan det foregå på afstand, så I kan tage soveværelseslegen med ud i offentligheden. Ægget er fremstillet i ABS-plast med en PU-belægning, der gør den blød og lækker at indfører, og så er den batteridrevet.

Specifikationer:

 • Batteridrevet.
 • Styret af fjernbetjening i op til 15 meters rækkevidde.
 • 10 vibrationsmønstre.
 • Fremstillet i ABS-plast med PU-belægning.

 

 


 

ANAL LEGETØJSinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug

Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug

Tjek prisen her

Er du typen, der stoler på anmeldernes vise ord, så er dette det helt rigtige produkt til dig, hvis du vil skue op for de nydelsesfulde anale lege.

Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug er anmeldernes favorit produkt, når det kommer til analplugs, og nu har du chancen for at afprøve den, så du kan give dem ret i deres vurdering af produktet. Nyd produktets bløde og afrundede form, når produktet smyger sig på plads og stimulerer, som du aldrig har prøvet det før.

Grundet pluggens kurvede base, sikrer du at den bliver på sin plads og pirre de helt rigtige steder, mens dig eller en du holder af styrer og vælger mellem de 10 forskellige vibration, som produktet tilbyder – og så bestemmer du helt selv, hvor du vil lege henne.

Pluggen kan nemlig både styres i soveværelset, eller i offentlige omgivelser, hvis det er noget, I leger med – og så kan den bruges under vand, hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra i badekarret. Den er fremstillet i blødt og fleksibel silikone og ABS-plast, og alt tilbehør medfølger.

Specifikationer:

 • Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug er genopladelig
 • Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug er styret af fjernbetjening i en rækkevidde på 20 meters afstand.
 • Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug har 10 vibrationsmønstre.
 • Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug vandtæt.
 • Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug er fremstillet i silikone og ABS-plast uden ftalater.


 

DEN BILLIGEBaseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg

Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg

Tjek prisen her

Ønsker du også at pirre, tirre og stimulerer din partner på afstand, men vil du hellere betale lidt mindre for det, i fald det ikke er noget for jer alligevel? Så er dette ægget til dig. Det er nemlig den perfekte løsning til jer, der ønsker billigt trådløst sexlegetøj, men stadig sexlegetøj til en vis kvalitet.

Dette Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg har 10 effektive og kraftfulde vibrationsmønstre, der er nemme at skifte imellem, om end du bruger ægget på egen hånd eller har givet kontrollen af det trådløse sexlegetøj til en partner. Ægget er fremstillet i APS-plast, ligesom det forrige og perfekt til jer, der vil eksperimentere en smule.

Specifikationer:

 • Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg er batteridrevet
 • Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg er styret af fjernbetjening.
 • Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg har 10 vibrationsmønstre.
 • Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg er fremstillet i APS-plast.

 


 

NYHEDBaseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug

Baseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug

Tjek prisen her

Vibrator ægget til klitoris og vagina har længe være på markedet og velkendt blandt brugere af forskelligt sexlegetøj, men har du også hørt om en vibrerende anal plug, der kan styres via fjernbetjening? Hvis ikke, så er tiden kommet.

Baseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug er nemlig en nyhed under kategorien trådløst sexlegetøj, og hvis du tidligere har eksperimenteret med den vaginale, så er tiden måske inde til, at du prøver den anale udgave.

Med denne vibrerende anale plug kan du nemlig tage de anale eventyr til det næste niveau, hvor der venter 10 forskellige vibrationsmønstre, som du kan overlade til en partner eller selv vælge at kontrollerer. Pluggen har en afrundet spids, så indføringen er nem, samt en bred snor med bred base, så du er sikret tryg og sikker leg. Desuden gør den silkebløde overflade den endnu mere behagelig.

Specifikationer:

 • Baseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug er batteridrevet
 • Baseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug er styret af fjernbetjening i op til 30 meters rækkevidde.
 • Baseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug har 10 vibrationsmønstre.
 • Baseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug er vandtæt
 • Baseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug er fremstillet i silikone og ABS-plast.

 


 

Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg – PRISVINDER

Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg - PRISVINDER

Tjek prisen her

Er I begyndere, når det kommer til sexlegetøj eller måske blot når det kommer til trådløst sexlegetøj med fjernbetjening? Så er fjernstyret sexlegetøj lige noget for jer, da det lader dig og din partner nyde frække par-lege både ude og hjemme, og selvfølgelig ganske diskret. Ægget er formet anatomisk og fremstillet i silkeblødt materiale, der sikrer hende intense vibrationer og en skøn stimulation indvendigt – også af G-punktet.

Vibrationerne kan overlades til partneren, der kan befinde sig i en afstand af 10 meter, mens han tager fuld kontrol over hendes lyst og stimulering. Bruges ægget i offentligheden, kan han pirre hende under festen, men vente med seancen til I kommer hjem i privatlivet. Det resulterer i et spændende forspil med stor glæde for jer begge to.

Hvis i vælger løsningen i hjemmet kan Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg bruges til indvendig stimulering og stimulering af g-punktet, mens fjernbetjeningen stimulerer klitoris og hurtigt resulterer i en orgasme fra hendes side af – han har stadig kontrollen over vibrationerne, hun nyder bare dobbelt så godt af det – deraf 2 i 1 vibratoren.

Vibratoren er fremstillet i medicinsk silikone og er 100% vandtæt, så hun kan være 100% afslappet mens I leger – eller du, som kvinde, kan gøre fredag aften i badekarret lidt ekstra særlig i ny og næ – fjernbetjeningen tåler dog ikke at komme under vand.

Specifikationer:

 • Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg er batteridrevet
 • Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg er styret af fjernbetjening I en rækkevidde på op til 10 meters afstand.
 • Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibratoræg har 10 Vibrationsmønstre.
 • Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg er vandtæt
 • Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg er fremstillet i medicinsk silikone.

 


 

TIL DE ERFARNEWe-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App

We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App - PRISVINDER

Tjek prisen her

Til de erfarne brugere af trådløst sexlegetøj og endda erfarne brugere af trådløs sexlegetøj, findes der selvfølgelig også et produkt, der passer perfekt til jer som par. Specielt ved denne er, at den er fremstillet på princippet, at ikke to kroppe er ens, og at det derfor kan være svært at finde sexlegetøj, der passer perfekt til dig.

We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App kan derfor tilpasses, så den har den optimale pasform, og vibrationerne er, præcis som du vil have dem. Denne model, der er en nyere udgave af et tidligere populært produkt, er mere fleksibelt, og kan justeres, så det rammer kvindens g-punkt perfekt, samtidig med det rammer klitoris på den helt rigtige måde – og så kan den både bæres alene eller under samleje, hvor den vil stimulere både ham og hende med dens skønne vibrationer.

Forudindstillet befinder der sig 11 vibrationer, som I kan skifte imellem, som I lyster enten på selve vibratoren, via den medfølgende fjernbetjening eller app. Med appen kan vibratoren styres uanset hvor i verden din partner befinder sig, hvilket gør legetøjet ganske optimalt til langdistanceforholdet, der mangle det intime element, som sex bringer til et forhold. Den er fremstillet i medicinsk silikone, og er vandtæt, så legen kan nydes hvor end det skal være – og så kan den lades op med det medfølgende USB-kabel, så den altid er klar.

Specifikationer:

 • Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg er genopladelig.
 • Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg er styret af fjernbetjening i en rækkevidde på 3 meters afstand.
 • Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg styres af en app uanset, hvor din partner befinder sig.
 • Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg har 11 forudindstillede vibrations mønstre.
 • Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg er vandtæt.
 • Rocks Off RO-Duet 2 i 1 Vibrator Æg er fremstillet i medicinsk silikone.

 


 

Hvorfor købe et trådløst sexlegetøj?

Når du alle produkterne er gennemgået og brugen af dem er forklaret, kan det godt være, at du alligevel står med en følelse af, at du ikke helt er overbevist om, at det er noget for dig – hvis dette er tilfældet, så skal du blot læse videre lidt endnu.

Det smarte ved denne type sexlegetøj er simpelthen det offentlige, men alligevel diskrete aspekt ved det trådløse sexlegetøj. Det er den pirrende vished om, at du aldrig ved, hvornår det vibrerer i buksen, når I er ude i offentligheden. Det er uvisheden om, at du ikke har kontrollen over dine egne lyster, din egen stimulering og din egen orgasme.

Du ved aldrig hvad, hvor meget eller hvilken form for stimulering, du vil opleve gennem vibrationerne, fordi det er din partner, der står med fjernbetjeningen og kontrollerer dig fuldstændig. Det er simpelthen spændingen, der skal friste.

En anden genial fordel er selvfølgelig også de typer af sexlegetøj, der kan kontrolleres over en app. Hvis du er i et langdistanceforhold, vil du vide, hvor svært det er at holde intimiteten kørende, simpelthen fordi, I ikke kan røre ved hinanden. Intimiteten i et forhold er næsten helt grundlæggende for, at det kan fungere. Intimiteten er det, der bringer jer sammen og viser, at I er komfortable med hinanden. Derfor er det ærgerligt, hvis denne går tabt, blot fordi I er tvunget til at tilbringe tid adskilt fra hinanden.

Hvis du befinder dig i en af ovenstående situationer – eller blot vil have nemmere ved at inkorporerer en vibrator, når I har sex – så er det trådløse sexlegetøj for dig.

Hvordan vælger du det rigtige trådløse sexlegetøj?

Hvis du har besluttet, at det trådløse sexlegetøj er noget, som du vil have gavn og glæde af, så er du kommet dertil, hvor du skal beslutte, hvilken slags du ønsker – og det er ikke altid lige nemt.

Det er træls, hvis du pludselig står med et legetøj, som du egentligt ikke er tilfreds med, fordi det mangler en funktion eller har den forkerte form. For at være sikker på at undgå dette, kan du kigge på andre sexlegetøj, som du er i besiddelse af, og vælge en form, der ligner en af de andre.

En anden ting, du kan tænke ind i dit trådløse sexlegetøj, er dets formål – hvorvidt du vil bruge den i offentligheden, så rækkevidden skal være lang eller om det er til langdistanceforholdet, så du har brug for en app. Sidst handler det simpelthen bare om at følge mavefornemmelsen. Vælg det, der føles rigtigt.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here