Sex Pisk – De bedste i test

3966

Er piske noget for alle? Kan alle godt lide et godt klap i røven? Eller er det kun noget for de uartige hun- og hankønsvæsner med hang til S/M, og som kun bliver taget frem efter mørkets frembrud?

Hvis man spørg mig, så er piske for alle, og ALLE kan godt lide et godt velment klap i måsen, uden at man behøver at være til nogen former for S/M.

Derfor er de piske jeg modtog også en kærkommen gave her i det lille hjem. Nu er piske ikke noget uvant for hverken mig eller min mand, men to af dem havde vi dog ikke stiftet bekendtskab med før.

Derfor var vi begge spændte på, hvad de kunne være med til at udrette af mirakler.

Opsummering

Så for at opsummere, så er max passion mini Flogger pisken mandens og min personlige favorit, da den giver os alt det i en pisk vi gerne kan lide.

Derfor vil vi anbefale andre par, som måske ikke er så erfarende i spanking eller leg med piske at købe denne, da den er perfekt for både nybegyndere, men bestemt også erfarende spankere.


3 bedste sexpiske


1. Obaie Mini Flogger SM Pisk

flogger bdsm pisk

Læs mere om produktet her

Med sine ca. halvtreds bløde snore er der lagt op til den perfekte nussetur til konen eller manden med et tvist af lidt fræk spanking.

Dette er min personlige favorit. Den kan alt det jeg elsker ved en pisk.

Den kan køres blidt og pirrende rundt på kroppen så alle ens nerver i huden vågner op, og den kan give det perfekte slag, uden at det kræver nogen større øvelse i teknikkerne i at give det perfekte smæk.

Hvis der er noget jeg evt. skulle ønske anderledes ved denne pisk er det måske lidt tungere snore, som kan give et lidt hårdere slag, men det er ikke sådan at det på nogen måder ødelægger min eller mandens seksuelle oplevelse.

Dog vil jeg alligevel lige sige, at man skal passe lidt på i forhold til hvor hårdt man slår, da den godt kan give nogle lange røde mærker, hvis man giver den lidt for meget gas.

Tjek prisen her

 

Mandens tanker

Mandens tanker om denne pisk er, at den ligger som den skal i hånden, og at de kan give det leg, pir og glæde der skal til for begge parter.

Han er specielt vild med, hvordan den kan få mig til at slappe helt af, også give mig et smæk når jeg slapper mest af og dermed få ”ramt på mig” når jeg mindst venter det. Han mener også at denne pisk specielt vil være god til når man leger med sanserne.

Derfor er der også til bind for øjnene og bånd på hænderne, så jeg slet ikke kan stille noget op og bare må give mig hen til nydelsen og den dejlige, pirrende smerte, som følger med.

Tjek prisen her

 

 2. Obaie sex ridepisk

sex ridepiskLæs mere om produktet her

Ved første øjekast tog denne pisk mig tilbage til barndommen med heste, ridning, mugning og hvad der ellers følger med når man har sin egen hest. Der kom da også en del sjove kommentar mellem manden og jeg.

Et eksempel, som nok også var det mest oplagte var ”hyp, hyp lille Lotte”. Måske det netop også var tilknytningen til barndommen, der gjorde at denne pisk ikke lige faldt i min smag.

Bevares, den gav give et godt smæk og jeg blev da også lidt varm, våd og villig af de smæk jeg fik, men tankerne på barndommens minder omkring ridning og det faktum at jeg er gammel hestepige, har jeg svært ved at komme over, og dermed give mig 110 % hen til nydelsen.

Derfor vil jeg anbefale ALLE mænd til at dobbelt tjekke, om deres partner er til denne slags pisk, inden de kommer for godt i gang med at bestille vare hjem til fruen i huset.

Det skal dog siges at den er rigtig god til at køre sensuelt op og ned ad ryggen på partneren og når det mindst ventes, kan der gives et godt slag i bagen eller hvor man end måtte ønske det, hvilket faldt lige i mandens smag.

Derfor vil jeg heller ikke afskrive den helt, selvom den tager mig ned ad barndommens gade, da jeg er en kvinde, som elsker at blive nusset sensuelt, afsluttet med et godt og uventet smæk i røven.

Tjek prisen her

 

Mandens tanker

Manden i huset tænker at denne pisk er rigtig god til rollespil, hvad enten det er manden eller kvinden, som har den dominerende rolle.

Den giver en følelse af magt, og mulighed for udlevelse af fantasier. Mulighederne er mange med denne pisk, fx forkælelse, magt, dominans mm.

Derfor er hans mening modsat min, at man bare skal komme i gang med at bestille denne pisk.

Tjek prisen her

 

 2. Obaie Imiteret Læder pisk (Spanking Paddle)

læder pisk til sm paddleLæs mere om produktet her

Da jeg så denne tænkte jeg: ”smæk med smæk på”. Dette skal forstås på den måde, at jeg ikke kunne se den, havde andet formål end at give smæk.

Og ud fra den størrelse og vægt gav jeg den fra start ikke mange point, men er man til lette, men bestemte smæk er denne paddle bestemt et godt bud.

Specielt hvis man er nybegynder i forhold til brugen af paddels og ikke ved om man er til det eller ej, og gerne vil starte blidt ud.

Efter at have afprøvet den, blev mine antagelser bekræftet. Det skal dog siges at den uden mærket kan give et godt smæk, der kan få safterne til at løbe hos begge køn. Hvis jeg selv skulle ud og købe en paddel ville jeg nok vælge en med lidt mere gods i, så den er nemmere at styre, i forhold til slagets styrke, da man godt kan føle man skal ”slå igennem” for at få et godt smæk ud af det.

Dette skal man dog være varsom med, da man nogle gange godt kan få for meget fart op og i stedet for at give et frækt smæk bag i, kommer man til at give en dissideret endefuld.

Den skal også siges, at den giver en god lyd uden, at tilsvarende smerte følger med, som sagtens kan være med til at sætte ekstra skub i løjerne på lagnerne.

Tjek prisen her

 

Mandens tanker

Den første tanke der popper op hos min mand er: ”en overraskende effekt”. Med dette mener han at dens størrelse gør den nem at have med sig, da den fint passer i en dametaske (jeg går altid rundt med en stor dametaske).

Modsat mig fandt han den nem at styre i forhold til hvor stor en slagkraft slaget skal have. Han er enig med mig i at den ikke skal være mindre eller lettere, og at et plus ville være en smule mere vægt.

Han fik også den tanke at det kunne være fedt, hvis man kunne sætte ekstra udstyr på den dette kunne fx være metalnitter.

Den eneste reelle kritik han har er, at håndtaget godt måtte være lavet anderledes. Han føler ikke at det ligger godt nok i hånden. Den firkantede form gør det svært at få et ordentligt greb om håndtaget. Derfor kunne han godt tænke sig at det i stedet var rundt, så han kunne få et bedre greb om paddlen.

Tjek prisen her

 Afslutningsvis har manden og jeg et par gode råd til alle som for første gang skal til at bruge pisk eller lignende.

  1. Find et stop ord – Det kan gå rigtig galt, hvis man får ramt forkert, hvilket nemt kan ske. Derfor find et stop ord sammen, så begge ved hvornår det er tid til at stoppe legen eller tage en pause.
  2. Lyt til hinandens signaler – Når man leger med piske, skal man se og lytte ekstra efter de signaler, som der bliver givet, fra modtageren. Her taler vi af erfaring at man som modtager af pisk eller smæk, godt kan tænke: ”det gør godt nok ondt, men det er så frækt”, og inden modtageren og giveren får set sig om, har modtageren fået nok, og det frække er fuldstændig væk.
  3. Pas på styrken i slagene – jeg ved godt at dette et eller andet sted giver sig selv, men derfor vil jeg alligevel lige nævne det. Det kan trods alt være yderst svært at bortforklare kollegaerne næste dag, hvorfor man ikke kan sidde ordentligt på en stol.
  4. Bind for øjnene – når de andre gode råd er implementeret i legen, kan vi stærkt anbefale at udvide med bind for øjnene. Dette giver en kæmpe fornøjelse for begge parter, og vi kan afsløre så meget at der ikke skal meget til før modtageren er oppe i det røde felt, hvilket kun får modtageren til at følge med, og der dermed er lagt op til en hed aften på lagnerne.

Se hele udvalget af piske her

Hvad kan man piske sin partner med?

Når det kommer til BDSM og sensuel leg, er piske en almindelig tilbehørs-genstand, der bruges til at introducere en pikant kant til intime øjeblikke. Det er afgørende at vælge det rigtige redskab, der både er behageligt og sikkert for begge parter. Her er nogle populære muligheder:

Læder Piskeris:

Læderpiskeris er en klassisk favorit i BDSM-verdenen. De er kendt for deres alsidighed og blødhed, hvilket gør dem ideelle til både begyndere og erfarne entusiaster.

Silikone Piske:

Silikonepisker er kendt for deres blide, men effektive, slag. Silikone er et blødt og kropssikkert materiale, der giver mulighed for forskellige intensiteter af slag afhængigt af præferencer.

Rattan Piskeris:

Rattanpiskeris er lette og nemme at kontrollere. Deres naturlige følelse og lyd gør dem til et populært valg for dem, der ønsker en mere eksotisk oplevelse.

Gummipiske:

Gummipiske er ideelle for dem, der søger mere intense og skarpe slag. De er kendt for at levere skarpe og præcise fornemmelser, hvilket gør dem velegnede til erfarne brugere.

Fjederpisker:

Fjederpiskere er en unik mulighed med en mere blid berøring. De kan give pirrende, kildende fornemmelser og er velegnede til dem, der ønsker at udforske lettere former for piskning.

Metalpisker:

Metalpisker giver skarpe og tydelige slag. De er velegnede til dem, der søger intensitet og præcision i deres leg.

Velour Pisker:

Velourpiskere er bløde og behagelige mod huden. De er gode til nybegyndere og kan give mere følelsesmæssige, sensuelle slag.

Træpisker:

Træpisker giver en unik fornemmelse med mere vægt bag hvert slag. De kan være velegnede til dem, der ønsker en mere fast og masserende effekt.

Glasfiber Pisker:

Glasfiberpiskere er kendt for deres stivhed og præcision. De er velegnede til dem, der ønsker skarpe og kraftfulde slag.

Betræk dine behov og grænser:

Når man vælger en pisk, er det vigtigt at tage højde for ens egne behov og grænser samt partnerens komfortniveau. Kommunikation er nøglen, og det anbefales altid at starte blidt og gradvist intensivere legen i takt med erfaring og tillid mellem parterne vokser. Vær opmærksom på sikkerhedsaspekter og undgå at bruge piske på områder af kroppen, der kan være mere følsomme eller skrøbelige. Derudover er aftaler om safewords og løbende kommunikation afgørende for en positiv og tryg oplevelse.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here