De frækkeste BDSM møbler og SM møbler (kors, gabestok, bur & andre Bondage møbler)

7052

BDSM møbler / bondage møbler / sm møbler kært barn har mange navne. Disse anordninger er mere og mere blevet anerkendte og sælges hos flere og flere forhandlere.7

I dette indlæg har jeg dog anbefalet de 3 bedste danske forhandlere af sm møbler.

Så uanset om du leder efter et sex kors, en gabestok til sex, et bdsm bur, en bdsm seng eller en bdsm stol så finder du det hos én af disse forhandlere:

Generelt kan man betragte SM møbler, som et alternativ til legene i hjemmet således din partner og dig får tilført et pust i sexlivet.

Fra Eroti skal lyde de klareste anbefalinger til at prøve sig af med disse produkter – I vil uden tvivl synes godt om det!

Find SM møbler diskret og billigt, Klik Her

 

SM møbler

Sm møbler er produceret i høj kvalitet således der sikres at produktet ikke giver ridser eller tilfører andre gener. Disse bondage møbler giver jeg muligheden for at spænde hinanden fast således i opnår en følelse, man ikke ellers ville få.

Det er vores klare erfaring, med BDSM møbler, som ligeledes fungere som et synonym til disse produkter, at når du først har forsøgt dig frem med et sm møbel, så er det ikke sidste gang du køber et.

Udvalget af SM møbler ved danske forhandlere:

Hvis du gerne vil finde sm møbler, uagtet, hvad du præcist leder efter – så har du herunder de største forhandlere. Du kan blot klikke på linket for at se hele deres udvalg:

Det er derfor mere end bare et møbel du køber. Du får virkelig en fantastik oplevelse og din partner og dig vil nyde hinandens selskab under udførelsen.

Da vores panel af anmeldere består af både privat personer men også tidligere produktudviklere. Er vores udvalgte produkter som fremgår af nedenstående billeder specielt udvalgt, og nogle produkter som, vi uden tvivl kan stå indenfor. De udvalgte og certificeret forhandlere er: Sinful, Belugi, WinkWink samt Sexshop. Disse tilbyder alle hurtig & diskret levering, billige produkter, prisgaranti og kundeservice i top klasse.

Et godt alternativ til ovenstående BDSM møbel er denne Liberator Jaz Elskovspude, som bruges til at ligge under din partner.

Find SM møbler diskret og billigt, Klik Her

 

SM kors

Et SM kors er et produkt, som gør det muligt at spænde hinanden fast i en mere fastlåst stilling, som derfor giver nogle helt naturlige mekaniske stillinger.

Find et SM kors diskret og billigt, Klik Her

Fordelen ved disse produkter er det klare spil mellem din partner og dig. Dvs. en ville fungere som den styrende (domina), og dermed styrer slagets gang. Det er vores klare opfattelse, at produkterne både kan anvendes til mænd og kvinder.

Vi har fundet en video som fremviser SM møbel / BDSM møbel:

 

Find et SM kors diskret og billigt, Klik Her

En af vores anmeldere har følgende kommentarer til bondage kors:

”Jeg har for nyligt gjort mig den ulejlighed, at købe et bondage kors, som min partner og jeg har stor nydelse af. Jeg har i forbindelse med dette indlæg, fundet et billede frem på det produkt vi købte. Det fremgår lige ved siden af denne tekst. Jeg må ærgerligt indrømme, at da vi gjorde os overvejelserne i forbindelse med købet af sm korset, var vi meget i tvivl om hvilken type kvalitet og pris vi skulle købe til, men vi blev hurtigt enige om, at det uden tvivl kunne betale sig, at bruge lidt ekstra med penge og dermed sikre at vi var 100% tilfredse med det udvalgte bondage kors – denne vurdering må efterfølgende siges, at vi har været utroligt glade for.

 

Bondage bur

Et Bondage bur giver en utroligt fræk leg, hvor i vil have fornemmelsen af ejerforhold. Dette giver en tænding, som mange leder efter i hverdagen. Dvs. et ejer/slave forhold, hvor du indenfor de regler i laver sammen, for lov til at definerer hvordan den anden person skal opfører sig. Mange vælger ved siden af dette produkt, at tilkøbe piske og lignende for at gøre legen endnu mere spændende.

Vores holdning er, at alle muligheder er lige gode. I skal gøre det i finder mest interessant, og dermed med frækt for jer. Et bondage bur kan hurtigt sættes op og fjernes igen, der er bestemt ingen gener i at have sådant et. Dette har produktudviklerne tænkt fuldstændigt igennem, således det let og elegant kan opstilles i dagligstuen og indenfor 5 minutter er I igang med den ualmindelige sjove leg.

Find Bondage møbler diskret og billigt, Klik Her

Se udvalget af SM møbler ved at trykke på ovenstående link, her er et bredt udvalg, af de produkter vi skriver om i dette indlæg. Blandt andet nedenstående BDSM møbel, som er en speciel oplevelse for dig som kvinde:

Gabestok

Du har måske i tanker, at prøve dig frem med en erotisk gabestok. Dette er et utroligt populært produkt, hvorfor vi naturligvis belyser produktets egenskaber her. En gabestok bdsm møbler til fræk sexmøbler leg med sm møbler og bdsm kors samt sm gabestoker det perfekt remedie til dig, som har prøvet forskellige typer af legetøj og hører til den kategori, som er en smule mere erfarne. Man fastspændes i gabestokken, hvilket både kan være manden og/eller kvinden, herefter begynder partneren at udføre sine fantasier, som var det ham der havde anbragt en fange i gabestokken.

Årsagen til produktet stødt stigende popularitet er uden tvivl, at man kan udføre sin mest beskidte fantasier, og dermed have en rigtig sjov oplevelse imens. Mange bruge en sm gabestok til orgier, men denne fordom er for længst forsvundet, og nu er det alment eje hos den brede befolkning. Vores anmeldere har faktisk sagt, at pt. er mange gabestok til salg.

Finde en gabestok sammen et stor udvalg af diverse BDSM møbler via nedenstående link. Et SM møbel er nemlig en oplevelse du ikke må gå glip af:

Find BDSM møbler diskret og billigt, Klik Her

 

De fleste BDSM møbler er kanon, fordi du blot kan blive ved og ved, der er ingen tidsfrist eller batteri. Det er virkelig et let anvendelig produkt, som I kan have i mange år – hvorfor det er en ualmindelig god investering. Faktisk siger vores anmelder, at de ikke endnu har oplevet at deres SM møbel er gået i stykker, og at de har haft deres i 5,6 og 9 år. 

Det vigtige ved bondage møbler er, at i lærer hinandens begrænsninger at kende, og dermed kan sige fra, hvis det bliver for voldsomt, men det lærer man super hurtigt. BDSM møbler om det så er lagner, stole, puder mv. giver et ekstra pust og til jeres sexliv, og det er derfor almindeligt anerkendt, at mange starter med sådanne produkter får man går videre.

En af de klare og nævneværdige fordele ved at anvende BDSM møbler er naturligvis, at i får afprøvet stillinger, som ellers ikke er muligt. Desuden kan mange af møblerne justeres til således i finder jeres perfekte stilling.

Et bondage møbel kan nemt og hurtigt rengøres og derefter benyttes igen, mange af dem kan man blot tørre produktet af med en våd klud eller lyne skinnet af og smide det i vaskemaskinen og så er produktet så godt som nyt, hvilket naturligvis er en af forklaringerne på den lange holdbarhed. 

Med andre ord så hvis du er eventyrlysten, og vil optimere og eksperimentere dine lyster, så giv det et skud og få åbnet op for en helt ny verden af muligheder. Via de anviste links på denne side er en oversigt over danmarks online butikkers udvalg, og du finder derfor ikke et brede udvalg hvad angår SM møbler. Vi har sørget for, at du kan undersøge markedet nemt og elegant, ved blot at følge vores links.

 

Bondage seng

En bondage seng tilbyder mere eller mindre det samme, som ovenstående produkter gør. Dog vil du med en bondage seng opleve det i liggende tilstand, dvs. imens i ligger. Dette er naturligvis en mere behagelig måde, og derfor en mere foretrukket stilling for mange. En bondage seng kan være alt fra en pool, som vist af nedentående billede, eller ved eksempelvis at købe håndjern og dermed binde jer fast til sengen.

Find Bondage møbler diskret og billigt, Klik Her

 

Men det kan også sagtens være at købe et lagen, hvor I virkelig kan give den gas og ikke tænke på jeres fine seng. Et fællestræk for alle produkterne i dette indlæg, er klart at det er prisvenlige produkter, som du derfor ikke skal bruge en eller to månedslønninger på. Det er vores klare opfattelse, at mange ønsker at prøve sine grænser af, men ikke vil bruge forfærdelig mange penge. Dog synes vi, at man skal vurdere alt afhængigt af hvilket produkt man kigger på. Det kan oftes betale sig, at betale 500 – 1000 kr. mere og så få et produkt der bare kan det mere – det er hvertfald vores klare anbefaling.

Ovenstående BDSM pool gør det muligt for jer, at smøre jer ind i glidecreme også ellers prøve alle de fantasier i har i tankerne. Det gode ved en sådan pool, er at man nemt kan puste den op, og så er man ellers i gang. Den anden gode ting er, at den koster næsten ingenting, så hvis man for eksempel har en partner med menstruation, så kan i med hjælp fra denne pool virkelig give den gas, og ikke tænker på omstændighederne. Det er naturligvis klart, at i hurtigt og elegant kan skylle poolen med vand, og så er jeres bondage møbel klar til næste gang.

Find Bondage møbler diskret og billigt, Klik Her

 

Generelt er ovenstående indlæg til jer, som ønsker et pris sammenligning og kvalitetsikring på jeres produkter. Dette er en ting som EROTI tilbyder på mange andre produkter udover et SM møbel, som i dette indlæg. Tjek vores side ud, og se om vi ikke kan matche dine behov. Vi har mange forskellige artikler, anmeldelser og indlæg om diverse produkter. Faktisk tilbyder vi ligeledes sexnoveller, som giver dit sexliv et spark i den rigtige retning.

Vi har gennem en længere tid undret sig over, at man ikke har kunnet finde nogenlunde sider med sammenligninger og informationer omkring produkter som disse, så derfor lavede vi denne side, som tager dig i hånden og dermed sikre at du med næsten statsgaranti er sikret på ikke at blive skuffet. Vi gør alt for at gøre dig tilfreds, og vi kunne aldrig finde på at anbefale produkter, som vi ikke selv har testet og derfor kender ud og ind. Vores panel af anmeldere er frivillige og anonyme, men en ting har alle tilfælles og det er, at de med ild og sjæl går op i hvad de skriver om – du kan med andre ord læne dig tilbage og suge alt den information til dig, som du føler er nødvendigt. For her har vi nogle af danmarks mest kompetente anmeldere

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

5 KOMMENTARER

 1. Hej Eroti

  Utroligt spændende indlæg. Det er virkelig inspirerende at læse mere detaljeret om diverse produktgrupper, end man kan hos forhandlere.

  Der er ingen tvivl om, at I uden tvivl er mit foretrukne medie hvad angår erotisk indhold – jeg er yderst betaget af den måde i griber det hele an på, og jeg må bare konkludere, at jeg på baggrund af jeres rigtige fine indlæg, har fået købt mig adskellige produkter nu.

  Jeg har desuden sendt jer en mail med foreslag til forskellige indlæg, jeg er nemlig relativt interesseret i nogle forskellige typer indlæg, men mon ikke I besvarer mig inden længe – det ser jo ud som om i er hamrende hurtige på tasterne.

  God aften herfra!

 2. Hej Eroti

  Rigtig fin vinkel på dette indlæg. Jeg synes i får fremvist diverse produkt grupper rigtig fint – og det er utroligt rart at få selekteret i markedet og blive taget i hånden på den måde.

  Jeg sidder dog tilbage med et generelt spørgsmål, som der interesseret mig: Hvordan vælger I jeres forhandlere?

  Jeg ser frem til at høre fra jer.

  God aften!

  Med venlig hilsen
  Søren

  • Hej Søren

   Tak for din kommentar og de postive ord – dem er vi glade for.

   Det har lige nøjagtigt været vores formål med denne side, at tage folk i hånden (som du nævner), og danne et simpelt overblik således man ikke bliver forvirret af de ellers mange flotte og fine produkter.

   Vores forhandlere er udvalgte på baggrund af nogle kriterier som f.eks.:

   – Medlem af ehandelsfonden
   – Hurtig & Diskret levering
   – Prisgaranti
   – Returret
   – God kundeservice og produkter i høj kvalitet

   Det er naturligvis nået vi løbende følger op på, således ingen slækker på kvaliteten.

   Vi er nemlig kun interesseret i, at vores læsere for den bedste behandling som overhovedet muligt.

   Jeg håber det besvarede dit spørgsmål, ellers er du mere end velkommen til at vende tilbage.

   Med ønske om en god aften.

   Med venlig hilsen
   Lise Petersen
   Eroti.dk

 3. Hey

  Jeg sidder her de sene aftens timer og suger information til mig fra jeres så finde hjemmeside. Rigtig dejligt der endelig er nogle, som vil sætte sig bare lidt ind i den her branche, det har været ualmindeligt svært tilbage i tiden – så tak skal det lyde herfra!

  Hvad er jeres erfaringer med sexlegetøj. Her tænker jeg ikke bare BDSM møbler, men ligeså meget generelt?

  Jeg ved ikke om det spørgsmål gav nogen mening, men ellers forsøger jeg mig lige med en lidt uddybende forklaringer her:

  Jeg mener, hvornår bør man forsøge sig af med nye produkt typer, og er der nogle produkter man skal holde sig fra?

  Møjn!

  Nickolai

  • Hej Pukie.

   Tak for din henvendelse.

   Det er rart med lidt engagement på siden, og vi vil naturligvis besvare dine iøvrigt rigtig fine spørgsmål, som der uden tvivl er andre som ligeledes har spekuleret på.

   Vi ser denne branche som værende et nødvendigt supplement for partnere. Det er en oplagt mulighed for, at tilføre et ekstra spark til forholdet, og dermed en lille ting som man som mand og kone eller som kærester kan have sammen.

   Der er som udgangspunkt ikke nogle produkter vi decideret ikke synes man skal købe. Vi synes mere man skal købe et produkt for meget end for lidt, da dette er den eneste måde hvorpå man forsøge at finde sine grænser.

   Så hvis vi skal forsøge at komprimere det lidt forkludret og lange svar, så må vi sige, at vi synes du skal prøve dig frem, og købe det du umiddelbart synes virker interessant. Det værste der kan ske er, at du er blevet klogere på dig selv.

   Vi håber det var nok svar herfra – alternativt må du mere end gerne skrive tilbage igen.

   Med ønske om en god aften.

   Mvh.
   Lise Petersen
   Eroti.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here