Klitoris Vibrator Test – Her er de bedste

732

At kunne finde en lækker lille hjælper frem for skuffen, hvis du vil forkæle dig selv eller pifte sexlivet op med kæresten, er noget alle burde! Jeg har lavet en test af 5 forskellige klitoris vibratorer, som alle kan bidrage til super lækre orgasmer. Sexlegetøjet i testen er i forskellige former, prisleje og funktioner, så jeg er sikker på at der også er en (eller flere) der falder i din smag

Derfor har dette klitorisvibrator/klitoris vibrator/klitoris stimulator indlæg til formål, at anmelde og teste de enkelte produkter. Jeg vil herefter anbefale det produkt, som jeg mener er det absolut bedste på markedet. Jeg håber du finder min klitoris dildo, vibrator klitoris, klitoris stimulator test interessant.


Iroha by Tenga Mini Klitoris Vibrator

Iroha by Tenga Mini Klitoris Vibrator

Se prisen her →

Iroha by Tenga Mini Klitoris Vibrator er en lækker lille sag til en meget overkommelig pris på 169 kroner. Denne lille klitoris vibrator er vandtæt og med ét vibrationsprogram. Den kan vendes og drejes som man lyster, så den tilpasses din krop på bedst mulige vis. Vibratoren er på batteri.

For mig var den en lidt for kraftig vibrator og den kunne ikke ligge naturligt på min klitoris.

Plusser

 • Det er en billig vibrator
 • Den er batteridrevet og batteriet kan ifølge producenten holde i 5 timer
 • Lækkert design
 • Kan bruges på flere måder, så den er nemmere at tilpasse kroppen

Minusser

 • Kun ét vibrationsprogram
 • For mig kunne den ikke hvile naturligt på klitoris
 • Larmer lidt 

Til dig, som vil have alle detaljer

Selve indpakningen af vibratoren er ikke noget særligt, den er udført i klar plastik uden tingel tangel.

Vibratoren er med batteri og pakken siger at batteritiden er 5 timers brug, om man er til genopladelig eller batteri er jo en smagssag, men her fungerer batteri godt til designet.
I forhold til andre vibratorer i denne test larmer denne ret meget.

Klitoris vibratoren virker meget ”hård” i det og falder for mig ikke naturligt på kroppen, men vi kvinder er jo forskellige og andre vil den matche bedre i udformningen. Vibratoren vibrerer med i toppen og kan vendes på forskellige måder, for at få den til at passe kroppens udformning bedst.

Jeg er ret følsom og tager godt imod stimuli på min klitoris og for mig var det en ret voldsom klitorisvibrator. Dette kunne jeg ikke ændre på, da den kun har 1 program… Meeeen, det udelukker ikke en orgasme og får 169 kroner, synes jeg faktisk at det er en OK klitoris vibrator.

Selvom det ikke er min yndlingsvibrator, så har den en super udformning til at pirre andre steder på kroppen. Den er nem at have i hånden og køre spidsen på bryster, op ad låret eller være fræk nok til at give din partner en kærlig behandling.

Sammenlignet med de andre

I sammenligning med de andre klitorisvibratorer, ligger denne i bunden af feltet.
Den har en vibrations funktion og designet kan som sådan ikke noget særligt, som for eksempel Rianne S Heart, som med sit hjerte er vældig sød eller Velve Chloe luksus- og POM fleksible klitoris vibrator som tager udgangspunkt i kvindens former. MEN det er også testens billigste klitorisvibrator og den gør det ok.


Rianne S Heart Vibe Mini Klitorisvibrator 

Rianne S Heart Vibe Mini klitorisvibrator

Se prisen her →

 Rianna S Heart Vibe Mini Vibrator er en smuk hjerteformet klitoris vibrator/klitoris dildo, og er en gave som vil blive pakket ud med det samme.

Denne vibrator er en smuk lille sag, formet som et hjerte med et flot design.
Vibratoren har en passende størrelse, dog i den lille ende af skalaen.
Med 10 forskellige vibrationer, gør den det udmærket og er en vibrator med muligheder for at forkæle sig selv eller sin partner.

Plusser

 • En meget sød gave
 • Støjsvag
 • 10 forskellige programmer

Minusser

 • Kan virke lidt lille
 • Den er ikke vandtæt

Til dig, som vil have alle detaljer

Rianne S Heart Vibe Mini Vibrator er en fornøjelse fra start til slut. Selv indpakningen er som en gave og selve vibratoren er meget elegant. Min er mørklilla omkredset af metallisk detalje rundt i kanten og farven matcher æsken den kom i.

Med en så god start, er det heldigt at vibratoren ikke skuffer. Den har 10 forskellige vibrations funktioner med stor variation i styrken, hvilket gør det til en rigtig gennemført allround klitoris vibrator, som passer til de fleste kvinders temperament. Det er helt klart med til at gøre det til en ret sikker gave til den man begærer.

Selve formen som et hjerte virker overraskende godt i forhold til at den ikke er lavet med henblik på kroppens udformning. Derudover virker det meget uskyldigt at bruge vibratoren, da hjerteformen gør det hele mindre vulgært. At den ikke er vildt dildoagtig, gør også at den måske mere end andre klitorisvibratorer/klitoris stimulatorer inviterer mere til fælles leg imellem partnere.

Sammenlignet med de andre

Jeg er faktisk ret vild med Rianne S Heart, men det er også en klitorisvibrator/klitoris stimulator med flere formål. Vibratoren er svær at sammenligne med de andre vibratorer i testen, da denne vibrator er designet til at være en gave – den er ikke designet efter at give de bedste orgasmer men til at give til en kvinde man begærer.

At den så har 10 vibrations funktioner og faktisk gør det ret godt som klitoris vibrator og anden pirring er jo bare fantastisk! Derudover er det en kitorisvibrator/klitoris stimulator til en god pris.


Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator

Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator

Se prisen her →

Wauw, bare wauw! Dette er helt klart testens bedste vibrator! En tur i himlen sker åbenbart i samarbejde med en lille grøn sag.

POM fleksible Klitoris Vibrator/klitoris stimulator er en luksus vibrator! Det er tydeligt at den er lavet i lækre materialer og den virker meget luksuriøs i indpakningen.

Det føles som om den passer perfekt til kroppen, med en lille forhøjning som gør, at vibrationerne rammer klitoris helt perfekt.

Og med 10 forskellige vibrationer, er det en sikker vej til orgasme – en orgasme man kan slappe af og få fordi det kræver minimalt at få vibratoren til at passe på klitoris.

Plusser

 • SÅ lækker en form
 • Støjsvag
 • 10 lækre vibrationsprogrammer
 • Vandtæt
 • Magnet (trådløs) opladning

 Minusser

 •  Ikke oplagt til at pirre andre steder på kroppen

Til dig, som vil have alle detaljer

Det her er til dags dato, den bedste klitorisvibrator, jeg har haft mellem benene!
Først og fremmest var det som om vibratoren var formet efter mig: jeg skulle ikke koncentrere mig om at holde den på plads eller vende den rigtigt, hvilket var en befrielse hvor jeg bare kunne nyde at de pulserende vibrationer hjalp mig på vej til en super skøn orgasme.

Min næste tanke var så om den kunne bruges som en hjælpende hånd mellem min partner og jeg i missionærstilling og jeg blev BESTEMT ikke skuffet. Den passede perfekt og var hverken for hård imellem os eller til anden gene. Jeg kunne mærke vibrationerne, som om jeg lagde med den helt alene og den er en genial substitut for selv at lave arbejdet.

For at give den bedste nydelse er der lavet en lille forhøjning på vibratoren, hvilket gør at den rammer klitoris med vibrationerne lidt mere intens i stedet for at det vibrerer meget intenst over hele vibratoren. Derudover er den meget fleksibel, hvilket gør at den kan tilpasses formen på dig, som bruger den og de forskellige stillinger den bliver brugt i.
Denne lækre sag er også vandtæt, så den kan nydes i badet.  Min er købt i en lækker støvet lysegrøn farve, indpakningen matcher og der medfølger en neutral lille pose som klitoris vibrator og ledning kan være i, når den ikke er i brug.

Vibratoren er genopladelig med magnetopladning (trådløs opladning) og det fungerer virkelig godt. Måden det er lavet på er meget neutralt og det er meget nemt at bruge.

Sammenlignet med de andre

POM fleksible klitoris vibrator kan nærmest ikke sammenlignes med de andre. Den rammer simpelthen bare plet og er en orgasme maskine. Men skal den sammenlignes med nogen er det Velve Chloe Luksus klitoris vibrator, som også er en rigtig god klitorisvibrator. Men POM har bare lige det ekstra og så er den lidt mere støjsvag.


Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator

Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator

Se prisen her →

 Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator er en klitorisvibrator som lever op til sit navn! En lækker luksus klitorisvibrator til en god pris.

Denne klitoris vibrator er en rigtig luksus klitoris vibrator. Den er elegant, diskret og bare super lækker! Den har 10 forskellige vibrations programmer og den passer godt til kvindens form.

Velve Chloe luksus klitorisvibrator er også en parvibrator/klitoris stimulator. Designet passer godt til at pirre hinanden med, men bedst af det er, at den også passer godt som en ekstra stimulus under sex. Den kan nemlig nemt være imellem dig og din partner uden at være til gene.

Plusser

 • Lækkert, funktionelt design
 • 10 forskellige vibrationer

Minusser

 • Larmer lidt
 • Kan virke lidt hård i materialet

Til dig, som vil have alle detaljer

Lige fra du får pakken udstråler dette produkt luksus: Indpakningen er en stilfuld, elegant og enkel æske, hvilken skaber en forventning til produktet inden i.

Vibratoren er lavet i et enkelt design som buer, så den passer til kvindens former. Overfladematerialet er blødt og lækkert, dog er vibratoren hård og ikke fleksibel. Det gør heldigvis ikke noget og vibratorens størrelse gør at den er ideel til par leg. Jeg elsker formen og har i testen nydt at få orgasmer under sex, uden at skulle arbejde for det, det gør vibratoren nemlig for mig.

Vibratoren er vandtæt og den ligger godt i hånden, hvilket gør den rigtig nem at betjene, om det så er alene i sengen, under sex eller stående i badet.
Det elegante design gør den knap så vulgær, som mange andre vibratorer og det fungerer godt hvis man gerne vil bruge den til at stimulere andre steder som forspil. Opladningen er magnetopladning og man skal lige være opmærksom på, om det hele er sat rigtigt, men gør man det, så fungere det godt.

Vibratoren kommer med en lækker sort satinose, så den er lige til at pakke samme i skuffen eller håndtasken.

Sammenlignet med de andre

Sammenlignet med de andre er det her en rigtig god klitoris vibrator – helt klart en af testens bedste.

Prisen er lidt højere end de fleste andre, men for ca. 400 kr. får man rigtig meget for pengene.

Chloe Velve er en rigtig lækker klitorisvibrator og den kan bare mere end de fleste andre


Loving Joy Opladelig Power Bullet Vibrator (Testvinder)

Loving Joy Opladelig Power Bullet Vibrator

Se prisen her →

Loving Joy opladelig Power Bullet vibrator er en vibrator med meget power! Med 20 forskellige vibrationer er der noget til en hver smag og humør.

Denne vibrator er en rigtig god vibrator med mange muligheder. Først og fremmest så har den 20!! forskellige måder at vibrere på. For det andet, har den en passende størrelse og er nem at bruge og det er den eneste af vibratorerne i testen, som også passer til at stimulere resten af underlivet.

Plusser

 • 20 forskellige programmer
 • Kan bruges til at stimulere hele underlivet

Minusser

 • Den kyser virkelig meget
 • Opladestationen er lidt akavet at bruge

Til dig, som vil have alle detaljer

Jeg er vild med denne vibrator! Der er potentiale til at mange orgasmer.
Med 20 forskellige vibrationsfunktioner er der noget for en hver smag. Jeg har nydt både kraftfulde vibrationer og de mere bløde pulserende og det er bare skønt at have muligheden til at finde det helt rigtige program.

Størrelsen er rigtig god, det passer med at man kan holde godt på den og stadig nå til at få den på en god plads på klitoris. Derudover så passer størrelse på mig også til at kunne forkæle området omkring skeden og lidt oppe. Det åbner op for lidt pirring af sin partner eller hvis man bare ønsker at give sig selv en rigtig lækker behandling.

En ting jeg personligt ikke er så vildt med, er at den lyser i den ende, som man holder på. Det giver sådan en stemning af diskotek under dynen og det er ikke vildt frækt.
Opladestationen er jeg heller ikke fan af, men det er en smags sag. Dog er opladningen magnet opladning og det fungerer rigtig godt.

Alt i alt er det en rigtig god klitorisvibrator og de få kritikpunkter jeg har, har ingen indflydelse på Loving Joy Power Bullet’s evne til at give dig skønne orgasmer.

Sammenlignet med de andre

Power bullet er langt fra de andre vibratorer, da den er meget forskellig i selve designet. De andre er flade og formet til at passe til kvinden, hvor denne er rund. Hvordan man vil have sin klitorisvibrator, er en smagssag, men i forhold til dens vibrationsegenskaber, så er det her klart en favorit. Derfor vurderes denne model som værende den absolut bedste klitoris vibrator på markedet. Den kan klart anbefales til dig, som både er mere erfaren indenfor sexlegetøj. Men også til dig, som måske er ny men bare vil have en klitoris stimulator / klitoris dildo i absolut højeste kvalitet.

Jeg håber dette indlæg har været med til, at give dig en idé om hvilken klitoris stimulator, vibrator klitoris, klitoris dildo du bør købe. Der er hvertfald ingen tvivl om, at jeg synes alle 5 ovenstående modeller er nogle som du sagtens kan købe.

Tjek disse indlæg

Hvis du ønsker at læse lignende indlæg omkring sexlegetøj til kvinder, så anbefaler vi, at du læser følgende:

 1. Sex æg – Læs mere her
 2. Dobbelt dildo guide – Læs mere her 
 3. Sex maskine – Læs mere her
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here