Klitoris vibrator – Her er de bedste

2163

Vil du også have en klitoris orgasme? Så er du endt det helt rigtige sted.

Vi har hos Eroti.dk testet og anmeldt markedets bedste klitoris vibratorer.

På den måde kan du finde den bedste klitoris vibrator hos den billigste forhandler.

Hvordan finder jeg den rette klitoris vibrator?

Klitorisvibratorer er et af de mest populære typer sexlegetøj, og der er derfor også et hav af forskellige varianter. Overvej f.eks. hvilket materiale, din vibrator skal være lavet af; silikone, ABS-plast eller noget helt tredje? Skal den kunne fungere med glidecreme? Og hvor mange vibrationsniveauer skal den have? Alt dette er også afgørende for, hvor dyrt produkt er. Selvfølgelig kan du sagtens finde et billigt, fornuftigt produkt, men husk, at af og til er det det hele værd, hvis man investerer lidt mere i sine produkter – selvom det heller ikke behøver at koste en formue.

Hvad er en klitoris vibrator?

En klitoris vibratorer en oftest en vibrator i mindre størrelse, der har til formål at stimulere klitoris med pirrende vibrationer. Klitoris vibratorer er meget forskellige, både i design, materiale og antal af vibrationsniveauer, men de har alle tilfælles, at de er en lille type vibrator, der benyttes til at stimulere klitoris direkte og målrettet.

Kan man bruge en klitoris vibrator med sin partner?

Du kan både bruge en klitorisvibrator alene og med en partner! Bruger du den med en partner, så vær særligt opmærksom på, at kommunikere dine behov omkring stimulationen tydeligt. Din partner kan nemlig ikke mærke, hvordan det føles på dig, og klitoris er et enormt sensitivt og følsomt område på kroppen med de tusindvis af nerveender, der sidder der. Det kan hurtigt komme til at gøre ondt i stedet for at føles rart. Husk også at tage jer god tid til at opnå klimaks; det nytter nemlig ikke noget at stresse kroppen.

 

STADIG I TVIVL?

Se udvalget af klitoris vibratorer her

 


 

TESTVINDERDame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Magnet (trådløs) opladning
 • Vandtæt
 • 10 lækre vibrationsprogrammer
 • Støjsvag

Ulemper

 • Ikke oplagt til at pirre andre steder på kroppen
 • Dyr

Min personlige oplevelse

Wauw, bare wauw! Dette er helt klart testens bedste vibrator! En tur i himlen sker åbenbart i samarbejde med en lille grøn sag. Jeg lovede jo at afsløre min favorit, og det kan vist ikke komme som nogen overraskelse, at det er denne lille sag.

Den opfylder flere af mine vigtige kriterier. Den er lydsvag og vandtæt! Og så har den i min bog orgasmegaranti (vigtigst af alt!).

Det her er til dags dato, den bedste klitorisvibrator, jeg har haft mellem benene!
Først og fremmest var det som om vibratoren var formet efter mig: jeg skulle ikke koncentrere mig om at holde den på plads eller vende den rigtigt, hvilket var en befrielse, hvor jeg bare kunne nyde at de pulserende vibrationer, som hjalp mig på vej til en super skøn orgasme.

Anbefalet til

Der som ikke vil gå på kompromis med en fantastisk oplevelse. Vibratoren er i den dyre ende, men vil du have kvalitet og orgasmer, så er denne vibrator lige dig.

Det siger andre kunder

Vibratoren her er den klare testvinder, så det er ingen hemmelighed, at kunderne er ellevilde med den. Og med god grund! Den ligger perfekt i hånden, hvad enten du står op i badet eller ligger i sengen.

Opsummering

Med 10 forskellige vibrationer, er det en sikker vej til en klitoris orgasme – en orgasme man kan slappe af og få fordi det kræver minimalt at få vibratoren til at passe på klitoris. Dog ikke den type orgasmer som kendes som sprøjte orgasmer.

Vibratoren er genopladelig med magnetopladning (trådløs opladning) og det fungerer virkelig godt. Måden det er lavet på er meget neutralt og det er meget nemt at bruge.

Uden tvivl 5 ud af 5 stjerner.

Læs komplet anmeldelse her

 


 

PRISVINDERSinful Opladelig Mini Magic Wand

Tjek prisen her

Fordele

 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Genopladelig
 • Nem at bruge
 • Vandtæt

Ulemper

 • Kan kun fåes i farven sort

Min personlige oplevelse

Den magiske tryllestav! Og navnet holder hvad det lover. Testvinderen her er min nye yndlings vibrator. Ved første øjekast synes du måske ikke, at den ser ud af meget, men jeg har kun rosende ord omkring denne klitoris vibrator.

Den har hele 10 forskellige vibrationsmønstre, så uanset om du er til en stille og rolig vibration, eller foretrækker en mere kraftig, så kan den det.

Personligt synes jeg det er ret lækkert, at jeg kan have den med i bad. Det er et tidspunkt i løbet af dagen, hvor jeg alligevel gerne vil slappe af og komme ned i gear oven på en lang dag. Og så er vibratoren ved hånden bestemt en hjælp til at opnå den ultimative afspænding. Jeg kommer simpelthen på rekordtid hver gang!

Anbefalet til

Dig som gerne vil have en genial vibrator af god kvalitet. Den er lille og kompakt, så hvis du er rigtig frisk, passer den også lige i håndtasken.

Det siger andre kunder

Kunderne elsker den lille vibrator her. Flere afslører, at de simpelthen ikke kunne slippe den efter de først havde lært den at kende. Den bor efterhånden i mange hjem.

Opsummering

En tidløs vibrator til enhver smag. Den kan oplades, så du slipper for at skulle købe batterier hele tiden. Og så er den vandtæt, så der er rig mulighed for at boltre sig med den under bruseren.

Vibratoren får 5 ud af 5 stjerner.

Læs komplet anmeldelse her

 


 

BEGYNDEREOpladelig klitorisvibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Genopladelig
 • 10 forskellige vibrations indstillinger

Ulemper

 • Kan kun købes i farven sort

Min personlige oplevelse

Her er en meget fin lille klitoris vibrator, som min kæreste og jeg begge blev ret glade for under testen. Den er nemlig super god i sengen, når vi skal pirre hinanden. Den er ikke udelukkende til kvindens klitoris, men kan også bruges på skaftet af penis eller endda på brystvorter.

Så det handler bare om at lege med den og prøve sig frem. Vi havde som sagt begge to stor glæde af dens vibrationer. Der er mange forskellige muligheder, så selvom vi har lidt forskellige præferencer i forhold vibrationernes styrke, så kunne vi begge få stor glæde af den.

Anbefalet til

Rigtig god til par, som gerne vil i gang med at eksperimentere med sexlegetøj. Er I nye i gamet, så er her den perfekte begynder vibrator.

Det siger andre kunder

Den lille klitoris vibrator er super populær blandt kunderne. Mange fortæller om, hvor glædeligt overraskede deres mandlige partnere blev.

Opsummering

Jeg vil anbefale dette produkt til dig, som ønsker at få et fint produkt til billige penge. Men vi vil dog sige, at det er værd at overveje, at betale 100 DKK mere for produktet øverst, hvis du tænker det er noget, som skal holde længe. Derfor er den oplagt til begyndere, som endnu ikke ved, om de vil få smag for det.

Den lille vibrator får 4 ud af 5 stjerner.

Læs komplet anmeldelse her


 

Je Joue Mimi Soft Klitoris Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • 10 forskellige vibrationer
 • Vandtæt
 • Ergonomisk design

Ulemper

 • Larmer lidt

Min personlige oplevelse

Denne lille klitoris vibrator er en kompakt lille sag. Den er lidt dyrere end vores testvinder, men det kommer sig nok af kvaliteten og det ergonomiske design. Den ligger nemlig super godt i hånden!

Og skal også hilse fra min kæreste og sige, at den var rigtig nem at arbejde med. Vi tog den nemlig med i seng en aften. Han pirrede mig med den under vores forspil, hvilket var både lækkert og super frustrerende på samme tid!

Vibratoren er vandtæt, så ligesom den forrige, så er den en skøn makker i badet. Jeg var ret vild med at teste den, og kunne godt se mig selv bruge den fast.

Anbefalet til

Dig som gerne vil have kvalitet og design i en samlet pakke. Vibratoren er mindre vulgær end andre, og ved første øjekast ved man faktisk ikke, at det er en klitoris vibrator.

Det siger andre kunder

Kunderne er super glade for vibratoren. Den har mange vibrationer, så man kommer ikke til at kede sig i dens selskab.

Opsummering

Denne klitoris vibrator er en rigtig luksus klitoris vibrator. Den er elegant, diskret og bare super lækker! Den har 10 forskellige vibrationsprogrammer, og den passer godt til kvindens form.

Velve Chloe luksus klitorisvibrator er også en parvibrator/klitoris stimulator. Designet passer godt til at pirre hinanden med, men bedst af det er, at den også passer godt som en ekstra stimulus under sex. Den kan nemlig nemt være imellem dig og din partner uden at være til gene.

Vibratoren får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


 

Satisfyer Cutie Heart Klitoris Stimulator

Tjek prisen her

Fordele

 • 10 forskellige programmer
 • Støjsvag

Ulemper

 • Kan virke lidt lille
 • Den er ikke vandtæt

Min personlige oplevelse

Denne klitoris vibrator er jo ikke til at stå for. Jeg faldt pladask for dens søde udseende, og tænkte med det samme, at den var den perfekte gave. Hvis du har en veninde du er tæt på, eller måske til din kæreste.

Men man skal ikke tro, at dens udseende er det eneste den har at byde på. Den har 10 forskellige vibrationsfunktioner med stor variation i styrken, hvilket gør det til en rigtig gennemført allround klitoris vibrator, som passer til de fleste kvinders temperament.

Dens form fungerer overraskende godt, at jeg må da også sige, at særligt min kæreste var tiltalt af, at den ikke lignede en penis. Så var det på en måde rarere for ham, at jeg havde den med under forspillet.

Anbefalet til

Dig der godt kan lide en æstetisk vibrator, eller som er på udkig efter den perfekte gave.

Det siger andre kunder

Kunderne er rigtig glade for den fine hjerteformede vibrator. Den får en til at komme gang på gang, og er den super støjsvag.

Opsummering

Denne vibrator er en smuk lille sag, formet som et hjerte med et flot design.
Vibratoren har en passende størrelse, dog i den lille ende af skalaen.
Med 10 forskellige vibrationer, gør den det udmærket og er en vibrator med muligheder for at forkæle sig selv eller sin partner.

At den så har 10 vibrations funktioner og faktisk gør det ret godt som klitoris vibrator og anden pirring er jo bare fantastisk! Derudover er det en kitorisvibrator/klitoris stimulator til en god pris.

Vibratoren får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


 

Loving Joy Opladelig Power Bullet Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • 20 forskellige programmer
 • Kan bruges til at stimulere hele underlivet

Ulemper

 • Opladestationen er lidt akavet at bruge

Min personlige oplevelse

En klitoris vibrator med hele 20 programmer! Det var jeg meget spændt på at prøve. Det lyder jo helt uoverskueligt, men når man først er i gang, så er det som om, at man helt glemmer tid og sted. Jeg kunne næsten ikke stoppe.

Jeg blev også positivt overrasket over, hvor god den var til hele mit underliv. Altså ikke kun klitoris.

En ting jeg personligt ikke er så vildt med, er at den lyser i den ende, som man holder på. Det giver sådan en stemning af diskotek under dynen og det er ikke vildt frækt.
Opladestationen er jeg heller ikke fan af, men det er en smags sag. Dog er opladningen magnet opladning og det fungerer rigtig godt.

Anbefalet til

God til dig som kan lide MANGE valgmuligheder, og som gerne vil have hele pakken.

Det siger andre kunder

Kunderne er begejstrede for den. Formen skulle nogle lige vænne sig til, men når det lykkedes, var de super glade.

Opsummering

Loving Joy opladelig Power Bullet vibrator er en vibrator med meget power! Med 20 forskellige vibrationer er der noget til en hver smag og humør.

Jeg er vild med denne vibrator! Der er potentiale til at mange orgasmer.
Med 20 forskellige vibrationsfunktioner er der noget for en hver smag. Jeg har nydt både kraftfulde vibrationer og de mere bløde pulserende og det er bare skønt at have muligheden til at finde det helt rigtige program.

Vibratoren får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


 

Iroha by Tenga Mini Klitoris Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Det er en billig vibrator
 • Den er batteridrevet og batteriet kan ifølge producenten holde i 5 timer
 • Lækkert design
 • Kan bruges på flere måder, så den er nemmere at tilpasse kroppen

Ulemper

 • For mig kunne den ikke hvile naturligt på klitoris
 • Larmer lidt 
 • Kun ét vibrationsprogram

Min personlige oplevelse

Her har vi en god klassiker. Den batteridrevne klitoris vibrator. Jeg må indrømme, at den virker meget ”hård”, og den falder mig ikke naturligt på kroppen. Men nu er vi kvinder jo forskellige, så andre vil den sikkert matche bedre i udformningen.

Jeg er ret følsom og tager godt imod stimuli på min klitoris, og for mig var det en ret voldsom klitorisvibrator. Dette kunne jeg ikke ændre på, da den kun har 1 program.  Men en orgasme fik jeg da, og for 169 kroner, synes jeg faktisk at det er en acceptabel klitoris vibrator.

Den er ikke en favorit hos mig, men det er som sagt fordi vibrationen er for kraftig for mig. Så jeg vil alligevel anbefale andre at give den en chance.

Anbefalet til

Dig som ved, at du kan lide en kraftig vibration. Også god til dig, der gerne vil have en stabil vibrator til billige penge. Og så er den jo super flot.

Det siger andre kunder

Der er ret delte meninger omkring vibratoren. Flere siger, at de er godt tilfredse med den ene vibration, imens andre, som mig selv, synes det er ærgerligt med kun en kraftig vibration.

Opsummering

Denne lille klitoris vibrator er vandtæt og har ét vibrationsprogram. Den kan vendes og drejes som man lyster, så den tilpasses din krop på bedst mulige vis. Vibratoren er på batteri.

Selvom det ikke er min yndlingsvibrator, så har den en super udformning til at pirre andre steder på kroppen. Den er nem at have i hånden og køre spidsen på bryster, op ad låret eller være fræk nok til at give din partner en kærlig behandling.

Den lille vibrator får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

OPSUMMERING

Jeg håber dette indlæg har været med til, at give dig en idé om hvilken klitoris stimulator, vibrator klitoris, klitoris dildo du bør købe.

Der er hvertfald ingen tvivl om, at jeg synes alle de ovenstående modeller er nogle som du sagtens kan købe.

Hvis du ønsker at læse lignende indlæg omkring sexlegetøj til kvinder, så anbefaler vi, at du læser følgende:

 1. Sex æg – Læs mere her
 2. Dobbelt dildo guide – Læs mere her 
 3. Sex maskine – Læs mere her

 


 

FAQ – Klitoris vibrator

Hvorfor købe en klitoris vibrator?

Klitorisorgasmen er faktisk den orgasme, langt de fleste kvinder har lettest ved at få. Hvis man har lyst til at gøre orgasmen mere intens eller blot få en pause fra at udmatte fingrene, så kan en klitoris vibrator virkelig være et vidundermiddel. Dens målrettede stimulation af klitoris gør, at du er sikker på at modtage den mængde af stimulation, der passer til dig. Du kan derudover selv tilpasse, hårdheden af stimulationen – altså hvor hårdt vibratoren skal placeres mod klitoris. De fleste vibratorer har også forskellige vibrationsniveauer, så du kan blive stimuleret blidt eller intenst. Hvis du har svært ved at få en klitorisorgasme, kan en vibrator også være god at eksperimentere med.

Hvor ofte kan jeg bruge min klitoris vibrator?

Selvom de fleste ville mene, at man kan bruge sin klitorisvibrator ubegrænset, så er der dog alligevel noget, man skal lægge godt mærke til, når man benytter sig af sit produkt. Begynder du at miste følsomheden i og omkring klitoris? Skal du presse hårdere og hårdere med vibratoren for at opnå klimaks? Så har du nok overstimuleret klitoris over en længere periode – og burde overveje at tage en pause med legetøjet.

Hvis du bruger din klitoris vibrator for meget, kan du nemlig risikere at miste følsomheden omkring klitoris. Men bare rolig; den er ikke væk for evigt. Løsningen er, at tage en pause fra legetøjet og i stedet bruge fingrene for at styrke dine sanser og få følsomheden tilbage. Det er også en god måde at få sin egen kropslige fornemmelse tilbage i det seksuelle – sexlegetøj skal nemlig være et frækt input og ikke det, der afhænges af.

Sådan bruger du en klitorisvibrator

Step 1: Køb den rigtige og bedste model. Vi anbefaler én af ovenstående modeller.

Step 2: Oplad din nye vibrator eller indsæt batterier. Følg medfølgende vejledning, så du sikker på det bliver gjort rigtigt.

Step 3: Læg dig godt tilrette i sengen/stolen/sofaen, og påbegynd dine frække fantasier. Hvis du går efter at få en klitoris orgasme, så er det en god idé, at være godt tændt når du går i gang.

Step 4: Start på den laveste vibrationshastighed, således du stille og roligt nærmer dig klimaks.

Step 5: Sæt vibratoren på din klitoris og lad den egentligt bare ligge der. Du kan sagtens flytte den frem og tilbage, så du tilpasser den dine egne bevægelser.

Step 6: Efter cirka 7-10 minutter skulle du gerne får en fantastisk klitoris orgasme.

 

Få en klitoris orgasme

Det kan være en god idé at sætte sig ind i det at få en klitoris orgasme.

Det er nemlig meget forskelligt fra krop til krop om du a) kan få en klitoris orgasme b) hvor nemt du får en c) hvor kraftig den er.

Grundlæggende kan de fleste få en klitoris orgasme. Det handler om at stimulere det rigtige område. Det rigtige område er den lille “ært” øverst på vagina.

Du kan få en klitoris orgasme ved, at stimulere denne med dine hænder eller f.eks. vha. sexlegetøj.

For at få den bedste og mest kraftfulde orgasme, så anbefaler vi klart et at ovenstående stykker sexlegetøj.

Se evt. denne video, som dybdegående forklarer hvordan du som kvinde får en klitorisorgasme:

 

Forskellige typer af klitorisvibratorer

Klitorisvibratorer er en mangfoldig kategori, der tilbyder en bred vifte af valgmuligheder for at imødekomme individuelle præferencer og ønsker. Denne guide udforsker forskellige typer klitorisvibratorer og hvordan de kan berige dit intime univers.

Standard Bullet Vibratorer: En Tidsløs Klassiker

Standard bullet vibratorer er kompakte, kraftfulde og alsidige. Disse små, ægformede vibratorer er perfekte til præcis klitorisstimulering. Med varierende hastigheder og intensiteter tilbyder de en enkel og effektiv måde at opnå sensuel tilfredsstillelse.

Lufttryksvibratorer: Revolutionerende Pust af Nydelse

Lufttryksvibratorer, som Womanizer og Satisfyer, bruger pulserende luftstrømme til at stimulere klitoris uden direkte kontakt. Denne teknologi skaber unikke bølger af fornøjelse, hvilket gør dem ideelle for dem, der søger en berøringsfri og sensuel oplevelse.

Rabbit Vibratorer: Dobbelt Nydelse

Rabbit vibratorer er designet til at målrette klitoris og samtidig give indre stimulation. Med deres karakteristiske ‘kaninører’ til klitoris og roterende aksel indvendigt, tilbyder de en kombination af fornøjelser og orgasmer.

Fjernstyret Nærhed: Perfekt til Parleg

Fjernbetjente klitorisvibratorer giver mulighed for spændende lege, hvor din partner kan have kontrollen. Perfekte til par, disse vibratorer åbner døren for intime eventyr både derhjemme og udendørs.

App-styrede Vibratorer: Tech-venlig Nydelse

Moderne klitorisvibratorer kan ofte styres via smartphone-apps, hvilket giver fjernbetjening og mulighed for at skabe egne vibrationsmønstre. Dette er ideelt for dem, der ønsker at tilpasse deres oplevelse ud fra individuelle præferencer.

Uanset hvilken type klitorisvibrator du vælger, er det vigtigt at vælge kvalitet, rengøringsvenlighed og dine personlige præferencer. Med en verden af sensuel nydelse lige ved dine fingerspidser er det kun fantasien, der sætter grænser.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here