Anmeldelse: Sinful 5-speed bullet vibrator

39

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

 

Sinful 5-speed bullet vibrator – Opsummering

Er du ny i den store verden, der omfatter sexlegetøj? Eller søger du noget, der er diskret og lige til at have med overalt – så er denne lille sag noget for dig! Sinful 5-Speed Bullet Vibrator kan med 5 vibrationsmønstre ideelt bruge alene eller med en partner – det er kun fantasien der sætter grænserne.

Selv er jeg en kvinde på 25 år, der nyder at prøve nye og spændende ting i og uden for soveværelset – både alene og sammen med en partner. Det bedste ved Sinful 5-Speed Bullet Vibrator for mig er, at den er så lille og diskret, at jeg kan have den med overalt. Med et simpelt design og (heldigvis) kun én knap, er den let at bruge.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af bullet vibratorer?

Tjek vores guide til bullet vibratorer her

 


 

Kort beskrivelse af Sinful 5-speed bullet vibrator

Sinful 5-Speed Bullet VibratorEn klitorisvibrator er ikke bare en klitorisvibrator og de er alle meget forskellige – så det er bare om at finde en som passer éns eget behov bedst muligt. Sinful 5-Speed Bullet Vibrator er mest af alt diskret og perfekt til nybegyndere.

Denne vibrator kan ikke bare bruges til klitoris, men også til penis eller stimulering af hele kroppen – den er både noget for ham og hende. Med en længde på blot 8,8 cm, silkeblød overflade og 5 vibrationsmønstre, vil denne lille bitte sag kunne imødekomme de fleste forbrugere.

 

Fordele

  • Lille og diskret
  • Let at anvende
  • Fløjlsblød overflade af silikone
  • Latexfri og ftalatfri
  • Perfekt til rejser
  • Kan bruges af alle
  • Prisvenlig
  • Kan skjules i trussen

Ulemper

  • Ikke vandtæt
  • Ikke så lydsvag

 


 

Min personlige oplevelse

Sinful 5-Speed Bullet VibratorPersonligt er jeg overrasket over de kraftige vibrationer i en så lille vibrator – her er det ikke størrelsen der tæller. Som en kvinde, der ikke har behov for mange knapper for at stille mine lyster, så er det perfekt med blot 1 knap til at skifte mellem vibrationsmønstrene. Sinful 5-Speed Bullet Vibrator har været brugt til solo leg, men mest af alt brugt til forspil, hvor den er den perfekte 3. deltager.

Det er ærligt sagt ikke den bedste klitorisvibrator, jeg har testet, men absolut heller ikke den værste. Det der, trækker mest ned for mig er, at den ikke er mere lydsvag, hvilket ville have gjort den perfekt til lidt offentlig leg. Den er til gengæld kraftigere i vibrationerne, end jeg havde forventet – og så koster den endda lige nu blot 99 kr.

 

Sådan anvendes produktet

Sinful 5-Speed Bullet Vibrator er klassificeret som en klitorisvibrator, er det kun fantasien der sætter grænser! Brug den på klitoris og find dit favorit-vibrationsmønster, brug en af de milde vibrationer op langs penis, stimulér brystvorterne eller noget helt fjerde.

 

Anbefalet til

Jeg vil altid anbefale alle at have mindst et stykke sexlegetøj – uanset din civilstatus. Sexlegetøj er ultimativ selvforkælelse! Lige præcis Sinful 5-Speed Bullet Vibrator er perfekt som din/jeres første vibrator, da den fløjlsbløde silikone, diskrete design og 5 forskellige vibrationsmønstre, gør den ideel til at sætte en stemning i gang.

 

Det siger andre kunder

Andre kunder kan givet den lige knap 4 ud af 5 stjerner i gennemsnit, men dét der går igen er at den ikke er vandtæt samt at vibrationerne for nogle er lidt for svage.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here