En bullet vibrator er lavet til at stimulere klitoris, og derved få kvinder til at komme.

De er ret små, hvilket er en stor fordel, da man nemt og usynligt kan have dem med rundt, f.eks. ud på toilettet i byen, hvis du lige får brug for en hyggelig orgasme eller på weekendtur med familien.

Jeg har testet en række bullet vibratorer. Det har virkelig været en fornøjelse og især én af dem, er blevet min personlige favorit!

Læs videre, for at få afsløret, hvilken der er tale om. Hvis du bliver nysgerrig efter at prøve en bullet vibrator, så se udvalget her:

 


 

Screaming O My Secret Lipstick – DEN SJOVESTE

bedste bullet vibrator

Tjek Prisen Her →

Bulletvibrator i udklædning. Vibratoren ligner en læbestift og er derfor nem at skjule, hvis man gerne vil have den med rundt, men uden at nogen ser den. Stiften er lavet af blød silikone, som er dejligt at røre ved. Der er 4 slags vibrationer, både konstante og pulserende, så der er lidt for enhver smag. Den bruger 4 x ag-13 batterier.

Min personlige oplevelse

Det var denne bullet vibrator som jeg glædede mig mest til at prøve, da jeg er helt vildt med udseendet på den og jeg var spændt på at mærke, hvordan silikonen føltes imod klitten. Det føles virkelig godt imod huden, men jeg er til gengæld ikke så vild med de forskellige vibrationer

Fordele

 • Udseendet og størrelsen passer virkelig godt i en håndtaske og vækker ikke opsigt
 • Silikonen i stiften, føles fantastisk imod klitten
 • Den er vandtæt, så man kan tage den med i bad
 • Der er 4 typer af vibrationer, så der er større chance for, at den passer til alle
 • Der er kun en knap (under bunden), så den er nem at bruge

Ulemper

 • Den bruger ag-13 batterier, som jeg personligt ikke bruger ellers, så jeg skal købe batterier kun til den
 • Vibratoren er lidt for intens og kraftig til mig
 • Batterierne varer kun i omkring 45 min, så den skal ofte have nye batterier
 • Den larmer for meget, til at man kan bruge den i nærheden af andre mennesker uden at blive opdaget, f.eks. på et værelse hos familien

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne vibrator til begyndere, eller bare folk, der gerne vil have en sjov vibrator med rundt i byen, som ikke engang behøver at blive skjult, da den allerede er forklædt som en læbestift.

Opsummering

Denne vibrator er cool, fordi det ligner en læbestift, og den føles virkelig godt imod huden, men vibratoren er for intens og kraftig til mig

Læs mere om produktet her →


Sinful 5-Speed Bullet Vibrator – TIL BEGYNDEREN

sinful bullet vibrator

Tjek Prisen Her →

De fleste klitorisvibratorer er spidse i enden, men denne er ret flad, hvilket er anderledes, men godt, fordi den rammer et større område. Den har 5 forskellige slags vibrationer, som både er konstante og pulserende, så der er ret sikkert noget for enhver smag. Den er lavet i silikone, som mærkes virkelig lækkert. Den bruger 1 x AAA batteri

Kort beskrivelse af produktet

Min personlige oplevelse

Personligt synes jeg, at den er okay, men det er ikke min favorit. Silikonen gør den virkelig lækker at røre ved, og vibrationer mærkes fint nok, men vibratorerne er næsten lige så kraftige i toppen, som i bunden, så man bliver hurtigt træt i fingrene, fordi de os vibrerer hele tiden

Fordele

 • Lille og praktisk
 • Den er flad i enden, så den rammer et større område
 • Der er 5 slags vibratorer

Ulemper

 • Vibrationen kan mærkes i hele dildoen, så ens fingre vibrerer også hele tiden, hvis man holder ved den.
 • Jeg synes, den larmer for meget

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne bullet vibrator til begyndere, fordi den har 5 forskellige typer af vibrationer, så man kan prøve de forskellige og finde ud af, hvilke(n) man bedst kan lide.

Opsummering

Vibratoren er god til begyndere, fordi den har forskellige vibrationer, så man kan prøve lidt af hvert. Og området der rammer, er fladt og bredt, som gør det nemmere at finde klitoris. Men ens fingre vibrerer også, så man bliver hurtigt træt af at holde ved den.

Læs mere om produktet her →


Baseks Blank Glamour Bullet Vibrator – DEN BILLIGE

Baseks Blank Glamour Bullet Vibrator

Tjek Prisen Her →

Denne bulletvibrator er en af de billigste på markedet, men det betyder ikke, at den er dårligere end alle de andre. Den har kun ét trin og én knap, så den er meget brugervenlig. Den bruger 1 x AAA batteri

Min personlige oplevelse

Den har kun ét trin, som er en konstant vibration, men det er faktisk helt fint, for denne ene funktion, har et meget passende vibrator tempo. Men vibratoren er lavet af plastik, som ikke føles særlig godt imod huden. Derudover er enden ret spids og det føles heller ikke særlig godt imod klitoris eller generelt området dernede.

Fordele

 • Vibratoren er god
 • Flot design

Ulemper

 • Den er lavet af plastik, som ikke føles så godt imod huden, men med glidecreme bliver det lidt bedre
 • Enden er spids, som ikke føles så rart

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne til begyndere, fordi den er ret billig. Så hvis man bare vil finde ud af, om sådan en type af vibratorer, er noget man vil bruge, så er denne perfekt at prøve.

Opsummering

Den er billig, hvilket godt kan mærkes. Den ser lækker ud, vibratoren er god og kvaliteten er okay, men den føles ikke rar imod klitoris eller generelt området dernede, så jeg kommer ikke selv til at bruge den mere, men den vil være meget god til begyndere, der bare gerne vil prøve en vibrator, uden at bruge for mange penge på den

Læs mere om produktet her →


Sinful Magic 90 mm Opladelig Bullet Vibrator – TESTVINDER

Sinful Magic 90 mm Opladelig Bullet Vibrator

Tjek Prisen Her →

Denne vibrator har 10 forskellige vibrationsindstillinger, som både er konstante og vibrerende, så der er helt klart en indstilling for alle. Den er genopladelig og der medfølger ledning med usb, så den både kan oplade i stikkontakter, men også i powerbank eller computeren.

Min personlige oplevelse

Jeg var virkelig overrasket over, hvor dejlig denne bullet vibrator er. Den giver nogle virkelig gode orgasmer, og den er genopladelig, så jeg skal ikke bruge en masse penge på batterier, som jeg ellers normalt gør. Desværre er den lavet af plastik, som jeg generelt ikke synes så godt om, da de ikke føles særlig godt imod huden, men fordelene opvejer det helt klart.

Fordele

 • 10 forskellige vibrator indstillinger
 • Genopladelig
 • Ledning med USB

Ulemper

 • Lavet i plastik, som ikke føles så godt imod huden, men det kan forbedres med glidecreme

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne, til piger der gerne vil have en vibrator billigt, men som stadig kan give nogle virkelig dejlige orgasmer. Eller til mænd, som gerne vil give deres kvinde en dejlig oplevelse.

Opsummering

Vibratoren kan give lækre orgasmer, og den ser meget stilfuld ud. Den er genopladelig, hvilket er en kæmpe fordel. Desværre er den i plastik, som ikke giver en så god følelse imod huden, men det kan løses med lidt glidecreme, så alt i alt, er den faktisk virkelig god og jeg kan klart anbefale den.

Læs mere om produktet her →


Opsummering

Jeg har både prøvet gode bullet vibratorer og knap så gode, men jeg kan jo ikke danne en mening for alle, da vi jo alle sammen er forskellige, og især i området omkring klitten. Nogle kan lide noget, som andre ikke kan lide, om omvendt, så derfor foreslår jeg, at du selv prøver dem, hvis nogle af dem, kunne lyde fristende for dig.

Jeg er helt vild med udseendet på ”My Secret Lipstick”. Og silikonen i stiften, føles helt vildt lækker at røre ved, desværre synes jeg bare ikke så godt om vibratoren. ”Sinful 5-Speed Bullet Vibrator” og ”Baseks Blank Glamour Bullet Vibrator” er begge ret standard, der er ikke rigtig noget, der gør dem specielle, men de er rigtig gode til begyndere, der gerne vil have prøve deres første vibrator. ”Sinful Magic 90 mm Opladelig Bullet Vibrator” er helt klart min favorit i denne test. Den gav de bedste orgasmer, og så er det virkelig en kæmpe fordel, at den er genopladelig, så man ikke behøver at købe sig fattig i batterier.

Som skrevet øverst, så kan disse vibratorer bruges til mere end bare at holde den på klitten og opnå en orgasme. Hvis du har flere, kan du stimulere dine nipples samtidig. Eller manden kan tirre kvinden med den, ved at sætte vibratorer forskellige steder på kroppen, og tirre kvinden med den. Det er kun fantasien, der sætter grænser

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here