Pipedream Sexlegetøj – Deres bedste produkter

3208

Pipedream er indenfor en kort periode blevet en mastodont på markedet for sexlegetøj, og det er der virkelig ikke nået at sige til. Pipedream har nemlig på ingen tid lavet produkter som Fuck me silly, Pipedream Extreme, Pipedream Mega bator mv..

Af samme årsag er Pipedream derfor dem mange virksomheder vælger at skue til, når der skal udvikles nye produkter.

Vi har i dette indlæg, baseret på +2000 anmeldelser, testet deres bedste produkter. Udvalget består af både produkter til mænd og kvinder. Vi har faktisk kategoriseret dem i: Testvinderen, Prisvinderen og den bedste til nybegynderen.

Såfremt du blot ønsker at se hele udvalget af pipedream sexlegetøj. Så tjek udvalget ud her →

Til mænd:

 

Til kvinder:

 


FUCK ME SILLY

Fuck me silly pipedream er en utroligt anerkendt kategori, som rummer forskellige typer af deres pipedream fuck me silly lancering.

Nedenstående vil vi gå igennem pipedream realistisk real dolk, pipedream fuck med silly mega masturbator og til sidste men ikke mindst fuck me silly 3 mega masturabator.

Pipedream Fuck Me Silly Realistisk Real Doll

fuck me silly 3


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 1600,- Tjek pris

Dette produkt hedder fuck me silly 2 og koster på nuværende tidspunkt 1398 kr., hvilket i og for sige er billigt taget dets design i betragtning. Produktet er henvendt til mænd, som søger en speciel oplevelse. Hvor man nok kommer så tæt på virkeligheden som overhovedet muligt.

Pipedream real doll er 18 cm. dyb, og tilbyder faktisk både vaginal såvel som anal muligheder. Produktet er fremstillet i phlat hvilket nærmest er 1:1 med menneskelig hud. Det er hvertfald utroligt svært for os at mærke forskellen. Via nedenstående link kan du læse mere om denne pipedream realistiske doll – fuck me silly model.

Pipedream Fuck Me Silly Realistisk

Fuck me silly pipedream

 


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 2300,- Tjek pris

Denne fuck me silly model fra pipedream gør det muligt at tage hende bagfra. Man kan smække den godt bagi og tage hårdt fat i ballerne. Det kan den sagtens holde til. Fissen er super stram, således du virkelig kan føle at du er inde i hende. Man kan hvis ønsket vende denne Fuck med silly realistisk vagina rundt således den ligger på ryggen, og tage hende forfra.

Den vejer 9 kg og er verdens tungeste produkt fra pipedream realistiske kollektion. Nogle kalder den for pipedream mega fuck slut. Men det skal være op til den enkelte hvad I vil kalde den. Om det er mega fuck slut pipedream, fuck me silly petit eller om den bare skal hedde ‘nina’ er op til dig. Vi vil hvertfald sige, at den er en oplevelse, som man skal prøve i sit liv. Det er bedre end i virkeligheden.

 

Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator

Fuck me silly 3 mega masturbator


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 2500,- Tjek pris
sinful logo ca. 2500,- Tjek pris

Denne fuck me silly 3 mega masturbator har et andet design en de resterende ovenstående. Den er nemlig med ben, som gør det muligt at placere den i en mere naturlig position. Således du kan eksperimenterer en smule mere. Der er også anal og vaginal indgang i denne fuck me silly 3 / mega fuck slut model.

Modellen er produceret efter en kendt pornoskuespillers krop, og derfor går der mange rygter omkring hvem det kunne være. Der er ikke mange som har svaret, men der er rigtig mange som gætter på der har stået model til produktet. Den kan købes via nedenstående link. Via dette link står der ligeledes yderligere information omkring produktet. Pipedream fuck me silly kollektionen stimulerer dig helt fantastisk.

 


BUBBLE BUT OG PETITE

Denne kategori nemlig bubble but og petit er kendetegnet ved mærker som: fuck me silly ass, pipedream bubble butt og pipedream petite.

Med mere danske ord er det endnu en spændende kategori fra pipedream, som her haft fokus på numser og bedre formuleret rigtig gode numser. Det er nemlig generelt at pipedream bubble butt er nogle af de absolut bedste sexdukker på markedet. Det kan vi faktisk kun være enige i.

Vi synes hos eroti, at de for alvor har formået at producere nogle produkter hvor pris og kvalitet hænger sammen. Det kan godt være man betaler mellem 1000 – 5000 kr., men tilgengæld får du et produkt som holder i rigtig lang tid, og som du med sikkerhed ikke bliver skuffet over – ligesom man kan med mange andre produkter på dette marked, hvis ikke man er opmærksom.

Pipedream Fuck Me Silly Bubble But

Extreme bubble but


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 2000,- Tjek pris
sinful logo ca. 2000,- Tjek pris

Her har vi for alvor et produkt fra pipedream, som er til alle dem der er numsemænd. Du kan rigtig holde fast i hofterne og støde igennem. Produktet er produceret i realistisk fanta flesh. Hvor du under benyttelse af produktet vil tro, at det er den rigtige vare.

Faktisk er dette produkt et af de mest købte hos producenten pipedream. Og det er jo egenligt ikke underligt. Får hvem vil ikke stå bag ved denne fantastiske røv og støde til.

Du kan sagtens vende dukken om således den ligger på ryggen. Dette er nået alle fra bubble but og pipedream petit serien er muligt. Nemlig at det meste kan lade sig gøre. Du kan vende dem rundt og der er både vaginale og anale facilteter.

 

Pipedream Fuck Me Silly Petite

Pipedream Fuck Me Silly Petite


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 1500,- Tjek pris
sinful logo ca. 1500,- Tjek pris

Her er en fra deres helt nye petit serie, som er modeller der er ekstra  stramme og derfor er til jer, som ønsker en ekstra sensitivitet ved penetrering. Det er bare skønt at stikke penis ind i en stram fisse. Den nye pipedream petit serie, har fået super meget opmærksomhed, også fra medierne i udlandet, som synes den er helt igennem fantastisk.

Vi anbefaler dog at man til denne model købe nået smøremiddel, som får det hele til at glide lidt mere. Rent vedligeholdelsemæssigt skal den egentligt blot renses med varmt lunkent vand, og den fungere herefter som den skal.

Dette er selvfølgelig også en af årsagerne til at de er super populære – der er nemlig ikke meget rengøring og vedligeholdelse ved pipedreams produkter.

 

 


BIG FAT TITTIES

Pipedream Big fat titties er uden tvivl en favorit hos mange, og det er nok fordi de som de eneste i branchen har lavet den dukke, hvor brysterne er hovedfokusset.

Det vil altså sige, at du stimuleres ved at gnide penis imellem brysterne for på den måde, at få en orgasme. Modellerne i denne klasse er indtil videre kun blevet til en nemlig Big fat titties modellen, og der er ikke nået at sige til, den er populær.

Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Titty Fuck 

Pipedream big fat titties


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 1400,- Tjek pris

Som det kan se, så ligner det 1:1 en rigtig kvinde krop, og det samme er det at føle på dem. Brysterne kan holde til meget, så man må gerne nive rive og skubbe i dem – ligesom var det en ægte kvinde. Desuden øger du trykket på penis ved at skubbe brysterne hårdere sammen.

Man skulle ikke lige umiddelbart tro det er en fantastisk følelse som mand, men det må vi simpelthen bare sige. Det er bare skønt at penis gnides op af brysterne.

Denne model har fået kælenavnet Pipedream fuck mig big fat titties, og direkte oversat til dansk betyder det knep mine store fede bryster.

 


MEGA BATOR, EXTREME TIGHT GRIP PUSSY AND ASS OG DILDO

En megabator er kort sagt et mere og bedre udviklet produkt i dens kategori. Der er kommer fede features som blandt andet, at man kan påsætte sin telefon således man kan blive opstemt imens man anvender den – det er ligeledes en forholdsvis ny ting i branchen.

Og faktisk vil vi sige, at dette kendetegner virksomheden meget godt. De er simpelthen først på meget, og dette er bare en af tingene.

Pipedream Mega Bator

Pipedream Mega bator


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 800,- Tjek pris
sinful logo ca. 800,- Tjek pris

Denne pipedream extreme toyz mega bator mouth er en automatiseret motor. Hvor du simpelthen ikke skal gøre andet end blot, at placere din penis i maskinen. Herefter klarer den resten for dig, og vi kan ligeså godt åbne op for, at det føles intet mindre end fantastisk.

Produktet har 5 forskellige vibrationsniveauer, som egentligt bare betyder, at den roterer skiftevis rundt om penis således du får den optimale nydelse. Den er desuden genopladelig og vandtæt, og kan derfor anvendes i badet. Hvor du efter brug bare skyller den med vand, og den vil herefter være klar til næste tur.

En fun fact er, at den anvendes at kendte personer, som også har reklameret for den. Derfor synes vi at sølle 999 kr. er et scoop for denne automatiseret Mega bator.

 

Pipedream Extreme Tight Grip

Tight Grip Pussy Pipedream


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 280,- Tjek pris
sinful logo ca. 280,- Tjek pris

Et Mega grip fra pipedream er produkt, som er til dig der ønsker det bedste fra to verdener. Nemlig muligheden for to forskellige penetrerings muligheder. Den er i familie med mega fuck slut på den måde, at de begge er produceret på samme tid og faktisk er den ene et biprodukt af den anden.

Taget dette faktum i mente, så må vi bare anerkende at de virkelig har taget fusen på markedet med denne model. Det var nemlig ikke set før, at man på den måde formået at får en anal indgang men også vaginal indgang uden at den ville miste kvaliteten eller stimulationen.

Det har ikke været på tale, og faktisk så koster denne model ikke mere end andre konkurrenters bud – så hvorfor ikke bare købe den model hvor det hele startede, nemlig hos originalen og markedets største spiller.

 

Pipedream Realistisk Dildo 28 cm

pipedream Realistisk Dildo 28 cm


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 400,- Tjek pris

Selvom pipedream ikke umiddelbart er det sexlegetøj mærke, som har flest produkter til kvinder. Har de alligevel nogle få, som faktisk er blandt de bedste i hver deres kategori.

Det samme er tilfældet med denne realistisk dildo fra pipedream. Den er 28 cm. lang og er produceret således du får en så tæt på realistisk oplevelse som muligt.

Den fåes faktisk også i farven sort. Du kan læse mere om den ved at klikke her.

 


FUCK ME SILLY MAN OG DUDE

Denne kategori har fået relativ mange kælenavne, og det er der egentligt ikke en årsag til. Vores bedste bud må være, at folk synes det fantastisk af de endelig fremstillede et produkt til kvinder.

Typisk har det nemlig primært været produkter til mænd, men denne stime er brudt – og hold op hvor har de klaret det godt, for eftersigende fra vores produkttestere, så er de to modeller kaldet: Fuck me silly doll, pipedream torso eller bare fuck me silly dude fantastiske.

Fuck Me Silly Man

Fuck me silly man


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 1900,- Tjek pris

 

Som det fremgår af billederne er disse pipedream torso udarbejdet således at man køber en meget virkelighedsnær krop. Der er véner på penis, og derudover er kroppen lavet med fremhævet mavemuskler og testikler som man kan masere og holde om imens man ridder ham.

Det er faktisk en rigtig god fuck me silly dude fordi man som kvinde kan prøve forskellige stillinger af og dermed vide hvad man bedst kan lide.

Nogle kvinder kan lide at sidde helt retvendt og andre er meget tilfredse med omvendt cowgirl, det er derfor en god måde at bevæge sig ud i en sexstilling man måske ikke lige har lyst til at gøre med sin kæreste første gang.  kan læse endnu mere om den for eksempel fremgår dens specifikationer i form af mål.

 

Fuck Me Silly Dude

Fuck me silly dude


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 2500,- Tjek pris
sinful logo ca. 2500,- Tjek pris

Denne fuck me silly doll adskiller sig fra den anden ved, at modellen ligger ned. Det giver selvfølgelig nogle helt andre muligheder rent stillingsmæssigt. Den er primært lavet til at man som kvinde kan ride ham godt og grundigt.

Penis kan holde til rigtig meget, så du kan sagtens give den rigtig meget gas, og for eksempel øve blowjob, øve hvordan man sætter kondom på frækt og i det hele taget bare blive signifikant bedre i sengen.

Vi er hos eroti rigtig store fortaler for, at man med produkter som disse Pipedream torso, fuck me sista, fuck me silly og hvad de ellers hedder benytter den helt oplagte mulighed for at blive en bedre sexpartner. Det vil glæde dig selv og de personer du skal være sammen med, for hvem vil ikke være kendt som ham eller hende den gode i sengen.

 


FUCK MY TIGHT ASS MEGA OG EXTREME MEGA GRIP

Her har vi endnu pipedream dude, som selvfølgelig er lavet ud fra en mands krop, hvor man kan eksperimentere med en mands analeindgang. Produkterne her er en del af deres nye serie kaldet pipedream extreme, som ligger op til at man skal tør udfordre sig selv, og turde købe lidt dyre anderledes produkter som for eksempel nedenstående.

Alt du ser på produkterne er blødt og fremstillet i fanta flesh, som derfor svarer til vores hud. Du vil hverfald ikke kunne mærke forskel sådan lige.

Der medfølger en manual til alle produkterne. Da det nu alligevel er rart, at have en manual hvis din nye pipedream mega bator eller pipedream mega grip vælger at drille. Her bør vi også nævne at der selvfølgelig er garanti på produkterne.

Fuck My Tight Ass Mega Masturbator

Tight Ass Mega Masturbator


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 1500,- Tjek pris

Denne model kaldes også junk in tha thrunk – vi har virkelig forsøgt, om vi kunne gætte os frem til hvad årsagen til netop dette ordvalg var, men det er desværre ikke lykkedes os endnu.

Vi er dog utroligt glade for, at de endnu engang har mangfoldigheden i fokus og formår at lave produkter til alles seksualiteter – det er efter vores mening topklasse.

Alle produkterne her ankommer i en diskret levering, hvorfor du ikke behøves at være nervøs for, om den kommer til at stå som på billederne i din garage. Det gør de selvfølgelig ikke.

Papkassen som den kommer i vel ikke engang antyde hvad det er du har bestilt, så hvis nogle af dine naboer spørger, siger du bare det er en ny bordlampe eller finder på nået andet, som måske er mere kreativt end vores bud.

 

 

Extreme Mega Grip Ass Maturbator

Mega Grip Ass Masturbator


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 550,- Tjek pris

Et mega grip produkt som dette har fået en rigtig varm velkomst og positiv energi. Eftersom folk er utroligt begejstret for dets unikke stilrene design. Derudover kan man justere hvor stram numsehulet skal være. Dette gøres ved at dreje på bunden.

Til alle produkter fra pipedream medfølger forskellige vejledninger. Som helt udførligt forklarer hvordan og hvorledes produkter pakkes ud og i det hele taget anvendes. Det kan nemlig virke uoverskueligt, når man får sådan et produkt.

Men dette skal du ikke være nervøs for. Fordi produkterne er samlet fra fabrikken af. Så det er egentligt bare pro-forma, at man lige vælger at forklarer hvordan det hele hænger sammen.

 


EXTREME NASTY NYMPHO

Her har vi at gøre med produkter, som slægter sig til Fuck me Crush babe og Fuck me Crush. Det er nemlig produkter, som virker utroligt stimulerende på folk. Man kan vende og dreje dem som man vil og dermed få en fantastisk oplevelse.

Pipedream Extreme Nasty Nympho

Nasty Nympho


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 400,- Tjek pris

Extreme nympho kan købes til fri fragt ligesom resten af produkterne vi henviser til her. Derfor skal du egentligt bare kigge på prisen af produktet. Der kommer ikke vanvittige gebyr eller andre ting ovenpå.

Vi har nemlig gennemsøgt markedet og fundet frem til, at netop denne forhandler er den klart bedste på markedet med de mest transparente priser.

 


Hvem er Pipedream?

Afslutningsvist vil vi lige bruge lidt tid på at fortælle kort om e. Det er nemlig en amerikansk virksomhed, som sagt er førende indenfor sit felt. En af årsagerne er helt sikkert, som vi allerede har været en smule inden på. At de har en innovativ tilgang til måden af drive forretning på.

Og det er tydeligvis nået som hele verdens erotiske produkt brugere til skønner. Virksomheden startede i 1973 og har hovedsæde i Californien. Hvor de faktisk har været siden start. De har en portefølje på over 2500 produkter og forhandler disse skønheder i 140 lande, og er derfor det mest internationale brand indenfor sexlegetøj.

Pipedream produkter er 100% kvalitet

Der er ingen tvivl om, at eftersom pipedream har været i sexlegetøj branchen i ualmindeligt mange år. Så har de virkelig oparbejdet en rutine, som man ikke finder hos andre mærker. Derfor har dette amerikanske mærke virkelig formået, at slå sig fast som et kvalitetsmærke.

Deres produkter er produceret i phanta flesh det vil sige, et materiale som minder ualmindeligt meget om hud. Derfor er deres produkter nærmest virkelige. En anden god ting er, at de virkelig forstår kundeservice. For køber du uheldigvis et produkt, som du ikke ønsker alligevel.

Så kan du bare sende det retur til vores udvalgte forhandler. Herefter får du pengene 100% tilbage. Så hvis du bare går en lille smule og overvejer, om pipedream sexlegetøj er noget for dig. Så bør du helt sikkert slå til. Du kan jo bare returnere produktet hvis du fortryder.

Læs mere her

Hvis du er blevet grebet af dette sexlegetøj mærke, så vil vi klart anbefale dig, at læse om Fun Factory sexlegetøj. De er ligesom pipedream utroligt populært. Dog har de en lidt mere farverig tilgang. Yderligere vil det være nærtliggende at kigge på vores fleshlight indlæg, pubesring indlæg eller rengøring af pocket pussy. Sidstnævne indlæg kan du bruge som inspiration til hvordan du skal rengøre dine produkter fra pipedream. Det er nemlig fuldstændig samme metodik.

Vi håber du har fået noget ud af indlægget, og at du vil dele dine oplevelser med sexlegetøj fra denne store amerikanske producent. Ellers synes vi klart, at du skal købe et produkt, og skrive tilbage her. Hvad din oplevelse er med dem.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here