Sexstillinger – De 14 frækkeste

4750

Er sex blevet for standard, og giver doggy dig ikke længere den samme begejstring? Er “Smid-benene-op-på-skuldrene”-missionæren for forudsigelig, og føles det hele lidt for rutinepræget? Detta er din guide til sexstillinger med sex stillinger billeder.

At finde inspiration til nye, vilde sexstillningar, spændende sexstillinger, hvor man rigtigt kan sætte gang i sanserne, er en genial måde at spice erotikken op på. De mange guides på nettet kan dog være en jungle at navigere rundt i, og man ender nemt i avancerede stillinger, der er mere kejtede end stimulerende.

Vi har her samlet en række sexstillinger til dig, der både vil udforske og udfordres – på et niveau, der er til at følge med på. De første 14 stillinger er de mest populære, og derefter har vi fundet de 5 bedste til orgasme samt de 5 bedste til dyb penetration.

Stillingerne kan naturligvis udføres af både hetero- og homoseksuelle. Vores “mand” og “kvinde”-labels er udelukkende til for at skabe overblik over stillingen og du finder alle navne på sexstillinger/ sexstillinger navne.

Vi har til hver af samlejestillinger fundet et stykke sexlegetøj, som vil tage stimulationen til nye højder – det bør du prøve!


DE 14 MEST POPULÆRE VILDE SEXSTILLINGER


 

1. Bindingen

Beskrivelse

En komfortabel sex positioner! Denne stilling, som også kaldes ’The Reacharound’, minder meget om den klassiske ”ske”, men kvindens ben løftes enten af manden eller placeret oven på mandens ben, og der er dermed lettere adgang til klitorisstimulering.

Denne stilling er også god til g-punktsmassage med mandens hånd, eller handjobs.

Vi anbefaler, at du tilkøber en af disse kraftige vibratorer.

Med den kan manden stimulere kvindens klitoris, imens han penetrerer hende som det fremgår af ovenstående.

 


 

2. Kaptajnen

Beskrivelse

Her er styringen fuldstændigt overladt til kaptajnen. Er man ikke den smidigste sylfide i sengen, kan den justeres ved enten at bøje knæene eller ved at placere en pude under kvindens lænd.

Denne samlejestilling er ideel, hvis kvinden er bundet fast, men giver også god anledning til leg med f.eks. klitorisvibrator.

Placeres en pude under lænden, er denne stilling også god til analsex, da kvinden nemt kan slappe af i hele kroppen, mens højden er ideel for manden.

Vi anbefaler, at kvinden stimulerer sin klitoris med ovenstående produkt, imens manden penetrerer.


 

3. Leoparden

Beskrivelse

Her er der fuldt udsyn til numse og penetration, mens kvinden samtidigt har meget af styringen.

Det er en sjov variation af almindelig doggystyle, og er nærmest en form for omvendtsiddende cowgirl, cow girl stilling/cowboy sex stiling. I denne sexstilling er buttplugs og lignende anal-legetøj oplagt.

Med ovenstående penisring vil både mandens erektion blive større og bedre. Yderligere vil den medfølgende vibrator i penisringen stimulere kvinden.

Derfor er den oplagt til denne sexstilling.


 

4. Flyvemaskinen

Beskrivelse

I flyvemaskinen kommer I tæt på hinanden. Manden kan eventuelt holde om kvindens bryster eller talje for ekstra intimitet.

Der er mulighed for at komme helt i bund med stødene i denne samlejestilling, og er man til blid dominans, er det her oplagt for manden at holde fast i kvindens hår.

Også denne stilling er lettilgængelig, hvis kvinden er bundet. Her skal I nok komme op at flyve!

Denne sexstilling lægger op til, at kvinden, samtidig med vaginal stimulans, får anal stimulation ved hjælp af ovenstående buttplug.


 

5. Tvillingerne

Beskrivelse

I denne stilling kan I se hinanden dybt i øjnene og holde om hinanden, og den bliver hurtigt meget intens.

Det er nemt at bevæge sig sammen, og især i badekar eller lignende er den utroligt nem at udføre.

En oplagt samlejestilling / sexstilling til at have blindfolds i.

Det gør hele agten meget mere sensuel, når synet ikke spiller en rolle. Det er det samme som havfrue sexstilling eller lotus stilling sex.


 

6. Den dovne hund

Beskrivelse

Denne stilling minder en del om flyvemaskinen, men giver større mulighed for klitorisstimulering enten med hånd eller sexlegetøj.

Den er også ideel til dobbelt penetration, hvis det er noget, I vil eksperimentere med, og i særdeleshed til dirty talk. Der er, trods navnet, heldigvis intet dovent over denne hund.

Med et par håndjern på, vil i opleve at jeres samleje bliver fantastisk frækt.

Der vil ved at bruge samlejestillingen den dovne hund, være et lidt fange-og-vogter-rollespil over det.


 

7. Vandkanden

Beskrivelse

Denne anderledes udgave af cowgirl lader manden støde, mens kvinden løfter underlivet, og hendes ansigt kommer tæt på hans. Denne sexstilling er god som variation, hvis I er trætte af almindelig cowgirl.

Kan også være en inspiration til overgang fra klassisk cowgirl til eksempelvis missionær. Dette udføres ved at rulle rundt fra denne, så manden ender øverst og kvinden nederst.

Den er meget intim, da kys er oplagt. Giver god mulighed for manden at lege med kvindens bryster med munden.

Her vil kvinden kunne anvende en dildo som supplement til, når manden penetrere hende.


 

8. Cleopatra

Beskrivelse

Her er et bud på en anderledes stilling til oralsex udført på kvinden. Her er kvinden i mere kontrol i forhold til, hvis hun lå på ryggen.

Hvis man ikke kan sidde med knæene bøjet på denne måde, kan stillingen sagtens udføres, mens kvinden har strakte ben. Pointen med denne er primært, at kvinden sidder mere oprejst, end hun ellers ville, så hun kan føle sig som den herskerinde, hun er.

Perfekt stilling til at manden får anal stimulation via vibratoren og dermed g-punkts orgasme. Kvinden kan, imens mand slikker hende, styre vibrationerne med den medfølgende fjernbetjening.


 

9. Skumfidusen

Beskrivelse

Selvfølgelig kommer her også et bud på anderledes oralsex udført på mænd. I denne stilling kan manden slappe fuldstændigt af og overlade al kontrollen til kvinden.

Her er det også oplagt at lege med analstimulering eller lignende undervejs.

Vibrator-æg til kvinden, som manden kan styre, imens hun giver ham oralsex. På den måde stimuleres begge parter.


 

10. Den Siddende Kat

Beskrivelse

Den siddende kat er blevet en voldsomt populær samlejestilling de seneste år. Den fungerer rigtig godt idet man som mand virkelig formår, at kunne give en god omgang oralsex til sin partner.

Den er super nem at udføre, og er for kvinden utroligt behagelig. Det er bare frækt at sætte sig på sin partners ansigt!

Her anbefaler vi, at kvinden sætter ovenstående penis vibrator nedover mandens penis, imens han giver hende oralsex. På den måde stimuleres begge parter samtidigt.


 

11. Doggy Style

Beskrivelse

Her har vi den anerkendte doggy style, som jo har været blandt de bedste og absolut mest populære sexstillinger. Faktisk er den så populær, at det er den sex stilling, som både kvinder og mænd har valgt som deres foretrukne.

Frække og sjove sexstillinger er generelt ikke svære at finde. Så derfor vil vi anbefale, at du benytter dig af ovenstående i sammenspil med en ny. En god måde at lære nye stillinger på er nemlig, at kombinere gamle med nye.

Det er super frækt, at blive smækket bag i, når man har gang i doggy style. Men hvorfor ikke bruge en pisk, som giver et markant bedre slag?


 

12. Cowgirl

Beskrivelse

Cowgirl er ligesom doggy style en kendt sexstilling. En sådan erotisk stilling tillader, at kvinden tager noget mere styring end manden.

Det er nemlig en stilling, hvor kvinden selv kan bestemme, om hun vil blive siddende og flytte hofterne frem og tilbage, eller om hun ønsker at hæve sig, og bevæge sig op og ned.

Det afhænger af, hvor hurtigt kvinden synes, det skal gå.

Her kan du få stimuleret dine bryster, imens du rider ham. Det vil du opleve som en fantastisk, pirrende fornemmelse.


 

13. Den Bedøvede Snegl

Beskrivelse

Dette er en ny og fræk sexstilling, som mange ikke har prøvet før, en  de kreative sexstillinger.

Årsagen er sandsynligvis, at den ved første øjekast virker besværlig og nærmest på grænsen til umulig. Men sådan forholder det sig ikke.

Det er en super sjov sex stilling, som vi kun på det kraftigste kan anbefale jer at prøve.


 

14. Cyklen

Beskrivelse

Her har vi en af de absolut frækkeste sexstillinger som findes.

Får her har manden 100% styringen, og kan selv bestemme tempoet.

Det er typisk i denne erotiske sex stilling, at kvinden og manden får en orgasme.

 


5 BEDSTE TIL ORGASME


 

1. Baglæns Svømmer

Beskrivelse

I Baglæns Svømmer er der er fokus på stimulation af kvinden og opnåelse af hendes orgasme.

Kvinden ligger på ryggen, og manden knæler foran hende og løfter hende op i lænden, så hendes lår hviler på hans skød. Ved at holde fast om hendes hofter, kan han penetrere hende, mens hun stimulerer klitoris.

Dette er en intens sexstilling med rig mulighed for øjenkontakt og intimitet. Kvinden kan med fordel benytte en klitorisvibrator, så manden kan nyde synet af hende vride sig i nydelse.


 

2. Dampbadet

Beskrivelse

Dampbadet foregår under bruseren, hvor manden, som i en stående doggy, trænger ind i kvinden bagfra, mens hun stimulerer klitoris med brusehovedet.

Det varme vand er med til at øge sensualiteten og gøre det til en hed oplevelse med våde orgasmer – på den gode måde.

Mens kvinden nyder godt af stimulationen fra brusehovedet, kan manden med fordel benytte sig af en effektiv prostatavibrator – der naturligvis er vandtæt.


 

3. Skeen

Beskrivelse

At ligge i ske er et af de tidspunkter, hvor man føle sig tættest på sin partner. Denne sexstilling tager derfor udgangspunkt i skeen, hvor manden trænger ind i kvinden bagfra.

Ved at han har armene rundt om hende, kan han let kærtegne hendes bryster eller stimulere klitoris. Hun kan også med fordel holde på hans lænd eller baller, eller sågar stimulere hans prostata.

Der er lovet intense og intime orgasmer i denne stilling. Hvorfor ikke gøre det mere heftigt med en større erektion, så I kan nyde følelsen af, at hun bliver fyldt ud?


 

4. Oral Doggy Style

Beskrivelse

Oral Doggy Style er en ganske simpel sexstilling. Kvinden ligger på alle fire, mens manden slikker hende bagfra.

Han kan med fordel stimulere hendes g-punkt eller analt med fingrene, mens han slikker hende. Han kan også stimulere sig selv ved f.eks. handjob eller prostatastimulation.

Oral Doggy Style giver ham mulighed for at tage den fulde kontrol. Hvis man binder hende med et lækkert, blødt bondage-reb, kan man øge den sanselige oplevelse endnu mere.


 

5. Omvendt Oral Doggy Style

Beskrivelse

Ved Omvendt Oral Doggy Style er det manden, der ligger på alle fire, og kvinden der giver ham oral stimulation bagfra.

Dette kunne både være omkring anus samtidigt med, at hun stimulerer prostata med fingrene, eller det kunne være hans kugler.

Samtidigt med at kvinden giver ham oralsex bagfra, kan hun med fordel give ham et handjob for ekstra stimulation.

Her er et vibrator-æg en lækker lille detalje! Ægget placeres oppe i hende, hvor han via fjernbetjeningen har kontrollen over hendes nydelse, samtidigt med han selv bliver stimuleret. Win win!

 


5 BEDSTE TIL DYB PENETRATION


 

1. Banana Split

Beskrivelse

Banana Split minder om Doggy Style, men her ligger kvinden på maven og lader sine spredte ben hvile på hans, idet han løfter hende op og holder på hendes hofter. Regnbuisen sex!

Dette tillader manden at trænge dybt ind ved penetrering.

Man kan med fordel benytte en vibrerende rabbit-penisring.

Ved den dybe penetrering kan rabbit-ørerne på penisringen nemt stimulere klitoris.


 

2. Halv missionær

Beskrivelse

Kvinden ligger her på ryggen i en højde, hvor manden kan stå op og penetrere hende. Dette kunne være armlænet på en sofa, køkkenbordet… you name it.

Kvindens ben er strakte, og manden holder dem i anklerne. Manden kan med fordel samle kvindens ankler under den dybe penetrering, så skeden presses sammen.

Dette giver ekstra stimulation for begge parter.

Man kan kombinere denne sexstilling med et bondage-sæt, der gør oplevelsen lidt mere fræk.


 

3. Lotusblomsten

Beskrivelse

I Lotusblomsten sidder han enten i skrædderstilling eller med benene strakt foran sig, og kvinden sidder på hans skød med ansigtet vendt mod hans.

Denne stilling giver manden mulighed for at trænge dybt ind samtidigt med, at kvinden også kan styre tempoet.

Intimiteten er høj i Lotusblomsten, og der er lagt op til masser af kys, øjenkontakt og sensualitet. Ved den dybe penetrering stimuleres g-punktet nemt.

Hvorfor ikke gøre oplevelsen endnu mere intens med en G-punkts stimuleringsserum?


 

4. Propellen

Beskrivelse

Propellen kræver at man er en smule smidig. Kvinden ligger på ryggen med en pude under lænden for at løfte lænden op.

Hendes ben hviler på hans skuldre, idet han er oven på hende, og med sine arme holder hun ham om ryggen.

Denne stilling er genial til dyb penetration, hvor begge parter har kontrol over stødene.

En buttplug til både ham eller hende kan øge stimulationen i denne stilling.


 

5. Trillebøren

Beskrivelse

Under Trillebøren står kvinden på hænder, mens manden med hænderne på hendes hofter holder hende oppe som i en trillebør, og trænger ind i hende bagfra.

Det kræver en smule armstyrke fra kvindens side, men hun kan også ligge på maven på sengekanten for at gøre det lettere.

Manden kan i denne position trænge dybt ind i hende.

En penisring med prostatastimulator vil i dette tilfælde give manden skøn anal stimulation, mens kvinden nyder den dybe penetrering.


 

Del dine sexstillinger med os

Vi håber, dette indlæg har været med til at inspirere dig til at afprøve nye og eksisterende erotiske stillinger/. Hvorom alting er, så vil vi hvertfald meget gerne høre, hvilke du kender til. Skriv i nedenstående diskussionsfelt, så vil vi ligeledes være deltagende i debatten.

 

Måske er du også interesseret i

Tips til dig, der vil udforske forskellige sexstillinger

At udforske forskellige sexstillinger kan tilføre nydelse, intimitet og variation til dit sexliv. Her er nogle værdifulde tips, der kan hjælpe dig med at skabe en mere mangfoldig og tilfredsstillende seksuel oplevelse.

 

Vær Åben og Kommunikativ:

Åbenhed og ærlig kommunikation er grundlæggende, når du ønsker at udforske nye sexstillinger. Diskutér fantasier, grænser og ønsker med din partner for at skabe en tryg atmosfære.

 

Opdag Kropslige Behov:

Forstå dine kropslige behov og ønsker. Er du mere til intimitet, variation eller stimulering af bestemte områder? At være opmærksom på dine præferencer hjælper dig med at vælge stillinger, der passer til dig.

 

Undersøg Forskellige Vinkler:

Forskellige sexstillinger kan ændre vinklen og dybden af penetration, hvilket kan påvirke fornemmelserne betydeligt. Prøv stillinger med varierende vinkler for at finde ud af, hvad der virker bedst for dig og din partner.

 

Brug Støtte og Udstyr:

Nogle stillinger kan kræve støtte eller udstyr for at gøre dem mere komfortable og bæredygtige. Overvej puder, reb eller andre rekvisitter for at lette udforskningen af nye positioner.

 

Skift Tempo og Rytme:

Variation i tempo og rytme kan intensivere fornøjelsen. Prøv at eksperimentere med langsomme, sensuelle bevægelser eller mere intense og hurtige ryk for at opdage, hvad der tænder jer begge.

 

Lyt til Kroppens Signal:

At lytte til kroppens signaler er afgørende. Hvis noget gør ondt eller føles ubehageligt, skal du justere eller skifte stilling. Kommunikation om komfort er nøglen til en positiv oplevelse.

 

Involver Forspil og Efterleg:

Forspil og efterleg er vigtige elementer i sexoplevelsen. Udforsk intime øjeblikke, kærtegn og kysseri, før du kaster dig ud i forskellige stillinger. Efterleg kan også bidrage til at styrke forbindelsen efter aktens hede øjeblikke.

 

Prøv Nye Miljøer:

At udforske sexstillinger i nye miljøer kan tilføje en ekstra dimension til din seksuelle oplevelse. Prøv at skabe intime øjeblikke i forskellige rum eller endda udendørs for at skabe variation.

 

Fokus på Afslapning:

Afslapning er nøglen til at nyde forskellige sexstillinger fuldt ud. Tag dig tid til at slappe af, brug eventuelt massage eller varm op med et langsomt forspil for at gøre kroppen mere modtagelig.

 

Eksperimenter og Have Det Sjovt:

Det vigtigste er at have det sjovt og eksperimentere sammen. Seksualitet er en personlig rejse, og det er helt i orden at prøve nye ting og opdage, hvad der virker bedst for dig og din partner.

Ved at tage disse tips i betragtning og holde kommunikationen åben, kan du skabe et rum for udforskning og gensidig tilfredsstillelse i dit intime forhold.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here