Sex Stillinger – De 14 frækkeste sexstillinger

4215

Er du også træt af tilsyrede lår, akavede sæbeøjne og hjernerystelser grundet avancerede, overmenneskelige kamasutra-sexstillinger / samlejestillinger. Der ifølge et dameblad skulle pifte dit sexliv op?

Mange ved, at nye sexstillinger / samlejestillinger er en god måde at udvide sin seksuelle horisont og spice sit sexliv op på, men de mange tusinde guides på nettet er en ren jungle, og man ender nemt med at stå på hænder, mens ens partner febrilsk forsøger at få noget til at føles godt.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående. Så er denne artikel til dig, for her får du 14 nye og anderledes sex stillinger, som langt de fleste kan følge med på, og som ikke blot indeholder ”smid dine ben op på hans skuldre i missionæren”.

De fleste af sex stillingerne kan udføres af både heteroseksuelle såvel som homoseksuelle par, og betegnelserne ’kvinde’ og ’mand’ er udelukkende anvendt for at skabe overblik over stillingens udførelse.

Vi har til hver af sexstillingerne fundet et stykke sexlegetøj som passer rigtig godt til stillingen – det bør du prøve!


 

1. Bindingen

sex stilling binding

Sexstilling 1

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

Denne stilling, som også kaldes ’The Reacharound’ minder meget om den klassiske ”ske”, men kvindens ben løftes enten af manden eller placeret oven på mandens ben, og der er dermed lettere adgang til klitorisstimulering. Denne stilling er også god til g-punktsmassage med mandens hånd, eller handjobs.

Vi anbefaler, at du tilkøber denne kraftige vibrator. Med den kan manden stimulere kvindens klitoris imens han penetrerer hende som det fremgår af ovenstående.

 


 

2. Kaptajnen

sexstillinger kaptajn

samlejestilling 2

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

Her er styringen fuldstændigt overladt til kaptajnen. Er man ikke den smidigste sylfide i sengen, kan den justeres ved enten at bøje knæene eller ved at placere en pude under kvindens læn. Denne samlejestilling er ideel, hvis kvinden er bundet fast, men giver også god anledning til leg med f.eks. klitorisvibrator.

Placeres en pude under lænden, er denne stilling også god til analsex, da kvinden nemt kan slappe af i hele kroppen, mens højden er ideel for manden.

Vi anbefaler, at kvinden stimulerer sin klitoris med ovenstående produkt. Imens manden penetrere.

 


 

3. Leoparden

Leopard sexstilling

seksuel stilling 3

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

Her er der fuldt udsyn til numse og penetration, mens kvinden samtidigt har meget af styringen. Det er en sjov variation af almindelig doggystyle, og er nærmest en form for siddende omvendt cowgirl. I denne sexstilling er buttplugs og lignende anal-legetøj oplagt.

Med ovenstående penisring vil både mandens erektion blive større og bedre. Yderligere vil den medfølgende vibrator i penisringen stimulere kvinden. Derfor er den oplagt til denne sex stilling.

 


 

4. Flyvemaskinen

flyvemaskine sexstillinger

sexstillinger 4

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

I flyvemaskinen kommer i tæt på hinanden, da den er meget intim, og manden kan eventuelt holde om kvindens bryster eller talje for ekstra intimitet. Der er mulighed for at komme helt i bund med stødene i denne samlejestilling, og er man til blid dominans er det her oplagt for manden at holde fast i kvindens hår.

Også denne stilling er lettilgængelig, hvis kvinden er bundet. Her skal i nok komme op at flyve.

Denne sexstilling ligger op til, at kvinden får anal stimulation ved hjælp af ovenstående buttplug. På den måde stimuleres kvinden på vaginalt og analt.

 


 

5. Tvillingerne

sex stillinger tvillinger

sex stillinger 5

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

I denne stilling kan I se hinanden dybt i øjnene og holde om hinanden, og den bliver hurtigt meget intens. Det er nemt at bevæge sig sammen, og især i badekar eller lignende er den utroligt nem at udføre.

En oplagt Samlejestilling / sexstilling til, at have blindfolds i. Det gør hele agten meget mere spændende når synes er lidt sløret.

 


 

6. Den dovne hund

sex stilling den dovne hund

Erotisk stillinger 6

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

Denne stilling minder en del om flyvemaskinen, men giver større mulighed for klitorisstimulering enten med hånd eller sexlegetøj. Den er også ideel til dobbelt penetration, hvis det er noget, I vil eksperimentere med, og i særdeleshed til dirty talk. Der er, trods navnet, heldigvis intet dovent over denne hund.

Med et par håndjern på, vil i opleve at jeres samleje bliver fantastisk frækt. Der vil ved at bruge samlejestillingen den dovne hund, være et lidt fange og vogter rollespil over det.

 


 

7. Vandkanden

sexstillinger vandkanen

erotik stilling 7

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

Denne anderledes udgave af cowgirl lader manden støde, mens kvinden løfter underlivet, mens hendes ansigt kommer tæt på hans. Denne sexstilling er god som variation, hvis I er trætte af almindelig cowgirl.

Eller som overgang fra klassisk cowgirl til eksempelvis missionær. Som opnås ved sammen at rulle til siden, så kvinden ender nederst. Den er meget intim, da kys er oplagt. Men også en mulighed for manden til at lege med kvindens bryster med munden.

Her vil kvinden kunne anvende en dildo som supplement til når manden penetrere hende.

 


 

8. Cleopatra

cleopatra sexstilling

frække sexstillinger 8

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

Her er et bud på en anderledes stilling til oralsex udført på kvinden. Her er lidt mere kontrol til kvinden i forhold til, hvis hun lå på ryggen. Hvis man ikke kan sidde med knæene bukket på denne måde.

Kan stillingen sagtens udføres, mens kvinden har strakte ben. Pointen med denne er primært, at kvinden sidder mere oprejst. End hun ellers ville, så hun kan føle sig som den herskerinde, hun er.

Perfekt stilling til at manden får anal stimulation og dermed g punkts orgasme. Kvinden kan imens mand slikker hende styrer vibrationerne med den medfølgende fjernbetjening.

 


 

9. Skumfidusen

sex stillinger skumfidusen

sjove sexstillinger 9

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

Selvfølgelig kommer her også et bud på anderledes oralsex udført på mænd. I denne stilling kan manden slappe fuldstændigt af og overlade al kontrollen til kvinden.

Her er det også oplagt at lege med analstimulering eller lignende undervejs.

Vibrator æg til kvinden, som manden kan styre imens hun giver ham oralsex. På den måde stimuleres begge parter.

 


 

10. Den Siddende Kat

den siddende kat sexstilling

sexegetøj til sexstillingen den siddende kat

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

Den siddende kat er blevet voldsomt populær som samlejestilling i de senere år. Årsagen er naturligvis, at den hører til under kategorien nye sex stillinger. Den fungerer rigtig godt idet, man som mand virkelig formår at kunne give en god omgang oralsex til sin partner.

Den er super nem at udføre, og er for kvinden utroligt behagelig. Det er bare frækt, at sætte sig på sin partners ansigt.

Her anbefaler vi, at kvinden sætter ovenstående penis vibrator nedover mandens penis imens han giver hende oral sex. På den måde stimuleres begge.

 


 

11. Doggy Style

sexstillinger

udstyr til doggystyle

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

Her har vi den anderkendte doggy style, som jo har været blandt de bedste og absolut mest populære sex stillinger. Faktisk er den så populær, at det er den sex stilling som både kvinder og mænd har valgt som deres foretrukne samlejestilling.

Frække sexstillinger og sjove sexstillinger generelt er nemlig ikke svære at finde. Så derfor vil vi anbefale, at du benytter dig af ovenstående i sammenspil med en ny. Det er bare en god måde, at lære nye seksuelle stillinger på. Dvs. kombinere eksisterende med nye.

Det er super frækt, at blive smækket bag i, når man har gang i doggy style. Men hvorfor ikke bruge en pisk, som giver et markant bedre slag.

 


 

12. Cowgirl

sex stillinger

sexlegetøj til cowgirl

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

Cowgirl er ligesom doggy style en relativt kendt sex position / sexposition. En sådan erotisk stilling tillader, at kvinden tager noget mere styring end manden. Det er nemlig en erotiskstilling, hvor kvinden selv kan bestemme om hun vil blive siddende og flytte hofterne frem og tilbage.

Eller om hun ønsker at rejse sig, og står på fødderne imens hun kører bagpartiet op og ned. Det afhænger af, hvor hurtigt kvinden synes det skal gå.

Her kan du få stimuleret dine bryster imens du rider ham. Det vil du opleve som en fantastisk pirrende fornemmelse.

 


 

13. Den Bedøvede Snegl

samlejestillinger

sexlegetøj til sexstilling

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

Dette er en ny og fræk sexstilling, som mange aldrig har prøvet før.

Årsagen er sandsynligvis, at den ved første øjekast virker besværlig og nærmest på grænsen til umulig. Men sådan forholder det sig ikke.

Det er en super sjov sex stilling, som vi kun på det kraftigste kan anbefale jer at prøve.

 


 

14. Cyklen

seksuelle stillinger

selegetøj til en fræk sex stilling

Diskret & Hurtig levering
365 dages returret
Fri fragt

Beskrivelse

Her har vi en af de absolut frækkeste sexstillinger som findes. Får her har manden 100% styringen, og kan selv bestemme tempoet. Det er typisk i denne erotiske sex stilling, at kvinden og manden får en orgasme.

Del dine sex stillinger med os

Vi håber dette indlæg har været med til, at inspirere dig til at afprøve nye og eksisterende erotiske stillinger. Hvorom alting er, så vil vi hvertfald meget gerne høre hvilke du kender til. Skriv i nedenstående diskussionsfelt, så vil vi ligeledes være deltagende i debatten.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here