Vil du gerne lære, hvordan du giver en fræk erotisk massage og intim massage, og hvordan du skaber en erotisk stemning sammen med din partner?

Det er en god måde at gøre noget ekstra for din partner og skabe en god stemning, der er sensuel uden at være seksuel. Du og din partner vil komme ekstra tæt på hinanden på nye intime måder, end I måske er vant til.

 


Hvad er en erotisk massage?

Bedste frække erotiske massageErotisk massage går ud på, at du og din partner masserer hinanden – gerne med noget lækker massageolie – hvor I er nøgne. Og så skal I selvfølgelig ikke blot have fokus på ryggen, men på hele kroppen. Derfor er det en god ting at gøre som forspil, fordi du og din partner kan give hinanden en masse nydelse.

Det handler om, at du skal give en god massage, og det kan du gøre ved at massere hele kroppen. Det er en god idé at kigge på, hvad din partner reagerer positivt på, fordi så kan du nemlig lære, hvad du skal have mere fokus på, når du masserer næste gang.

Kommuniker også med din partner om, hvad der føltes ekstra rart, så I kan forbedre det til næste gang.

 

Gør jeres forhold bedre med erotisk massage

Erotisk massage guideFøler du, at jeres forhold har haft det skidt på det seneste, og vil du gerne gøre noget ekstra for din partner? Så er der mange måder. Hvorpå du kan overraske din partner. Du kan købe en gave, lave mad eller du kan give din partner en erotisk massage.

Overrask din partner med en erotisk massage, som vil skabe og opbygge et intimt bånd mellem jer, og som vil gøre jer meget tættere. Forhold er svære, og derfor kan det også af og til være svært at holde et forhold ved lige.

Derfor er det en god idé at bruge erotisk massage, fordi det rent faktisk er med til at gøre jeres forhold meget bedre. Det er sådan en god måde at komme hinanden mere ved og bare vise, hvor glade I rent faktisk er for hinanden. Kærlighed kan måske komme ved første blik. Men det kræver hårdt arbejde at holde ved lige. Derfor er det små ting, såsom erotisk massage. Der er med til at holde jeres gnist i live og sørger for, at jeres kærlighed holder ved, og at jeres intimitet holder ved.

 


 

Guide til den bedste erotiske massage

Det kræver måske lidt øvelse at lære at give den bedste erotiske massage. Men så er det jo bare et spørgsmål om at komme i gang med at træne!

For at du kan lære at give den bedste erotiske massage, skal du bruge udstyr. Du skal bruge noget, der skal skabe den helt rigtige stemning til jeres hyggelige aften. Her mener vi selvfølgelig massagelys og -olier, samt en viden om, hvad de bedste massageteknikker er.

 

Disse massageolier er de bedste til erotisk massage

Vil du gerne starte ud med at give din partner en super erotisk massage, skal du have en god massageolie. Der er mange lækre massageolier, som du kan gøre brug af, og du skal vælge en, som du føler vil give dig den bedst mulige oplevelse.

Der findes nogle med duft, som vil kunne skabe en bestemt stemning, men du kan også sagtens finde en massageolie uden parfume.

Der findes også en helt bestemt massageolie, som er en af de allerbedste til erotisk massage, fordi det er en blanding af massageolie og glidecreme, så det er bare perfekt til jeres forspil med erotisk massage. På den måde kan I nemt og hurtigt massere hinanden og stadig have glidecreme lige ved hånden.

Vi anbefaler varmt disse:

 

 

Massage med lys

Det er vigtigt, at du bruger noget smørelse, når du skal give en erotisk massage, og fordi det er afgørende for, at din partner får en behagelig oplevelse. Det er nemlig svært at give en god massage uden massageolie, da hænderne giver ubehagelig friktion mod huden.

I kan dog også benytte dig af frække massagelys, hvis I vil prøve noget andet. Massagelys er lys, man kan få med eller uden duft. Man lader dem brænde i cirka 15 minutter, hvorefter man puster flammen ud, og lader stearinet dryppe ud over sin partner.

Det fungerer som massageolie, og er varmt og pirrende uden at brænde din partner. Vi har anbefalet de bedste lys her:

 


 

Sådan bruger du erotisk massage som forspil

intim massageErotisk massage er noget, som du kan bruge sammen med din partner for at gøre noget ekstra for hinanden. Men det er altså også noget, som du sagtens kan bruge som forspil i soveværelset.

Forspil bruges for at sikre, at man er varmet op inden samleje. En mere stille og rolig form for forspil er erotisk massage, fordi det er noget, som tager lang tid, og det er noget, som opbygger en intim og dejlig stemning i jeres soveværelse. I kommer utroligt tæt på hinanden, og rører ved hinandens kroppe på en anden måde, end I måske normalt ville gøre. Det giver dig en chance for at udforske din partners krop på ny og omvendt.

Vil I gøre oplevelsen mere sanselig, så prøv med et lækkert blindfold til den, der modtager massagen. Tjek også vores komplette test af de bedste blindfolds.

 

Trin 1: Find jer til rette

Lad din partner lægge sig på maven på sengen og sæt dig overskrevs øverst på lårene lige omkring bagdelen. Sæt dig ikke på din partners lænd, da det kan give et unødigt pres på ryggen og være ubehageligt/smertefuldt i længden. Fjern distraktioner såsom lyde, for skarpt lys osv. 

Bruger du massageolie så husk ikke at presse det direkte ud på din partners ryg. Olien er kold, og det vil føles ubehageligt for din partner. Tryk noget ud i dine hænder i stedet og varm det op der, eller lad massageolie-tuben ligge i et varmt vandbad inden, så olien har en behagelig temperatur.

Bruger du lys, så lad lyset stå tændt i cirka 15 minutter. Pust flammen ud inden du hælder olien ud på din partner.

 

Trin 2: Massagen

1. Ryggen

rygmassage

Ryggen er altid et godt sted at starte med massagen. Brug massageolien eller olien fra dit massagelys og start øverst på ryggen. Start med at lade dine hænder glide roligt ned over ryggen og op igen. Efter du har gjort dette et par gange, så øg presset. Fokuser her på hele ryggen og skuldrene, da det oftest er de områder, der er mest spændte. Lav også cirkulære bevægelser øverst på ryggen og brug tommelfingrene med et let pres nederst ved lænden.

Se nedenstående videoguide, hvis du vil have en mere detaljeret beskrivelse af, hvordan du gør.

 

2. Bagdelen

bagdel

Denne er måske mere henvendt til mænd, der skal give deres partner en erotisk massage. Ballerne er meget sensuelle og erogene, når det kommer til massage. Start med cirkulære bevægelser med flad hånd, hvor du kærtegner og masserer hele ballen. Fokuser gerne på en balle af gangen, hvis det er nemmere at have kontrol på den måde.

Prøv herefter at øge presset en smule, og evt. bruge dine tommelfingre til også at lave små cirkulære bevægelser med, samtidigt med at du masserer med håndfladerne.

 

2. Benene

benmassage

Benene er også ideelle, når det kommer til erotisk massage. Start nede ved anklen, og lav blide tag-fat-bevægelser hele vejen op ad benet. Det er vigtigt, at bevægelserne er blide men ikke for blide, da det godt kan kilde og i stedet blive lidt ubehageligt.

Lad dine hænder glide op og ned ad lårene. Dette vil føles sensuelt for din partner, da det er et intimt område tæt på kønsdelene.

 

3. Hænder og fødder

håndmassage

Det kan virke som en lille ting, men glem ikke hænder og fødder! Når du masserer hænderne, så start ved håndleddet og begiv dig ud på selve hånden. Masser hele hånden, både håndryggen og håndfladen, ved hjælp af dine tommelfingre. Kærtegn hver enkelt finger.

Når du masserer fødderne, så hold med begge hænder om foden, så du har tommelfingrene på undersiden af foden, og masser dig op ad foden. Benyt her et blidt men fast greb, så det ikke kilder.

 

4. Brystet

brystmassage

Brystet er et enormt sensuelt sted, når det kommer til massage. Her skal din partner lægge sig på ryggen, og du sætter dig overskrevs omkring skridtet. Lav store cirkulære bevægelser, og i et roligt tempo. Hvis du have en mere detaljeret beskrivelse om, hvordan du giver en fræk brystmassage til en kvinde, så tjek nedenstående videoguide.

 

 

5. Andre tips og tricks

Har du brug for mere vejledning eller blot nogle tips og tricks til, hvordan du kan gøre det bedst muligt for din partner, så se denne video. Det vigtigste er dog, at du til at starte med kommunikerer med din partner, så vedkommende kan fortælle dig, hvad der føles rart og mindre rart.

 


 

Erotisk massage med legetøj

Erotisk massage

Hvis I har prøvet jer frem med erotisk massage, og hvis det bare var en kæmpe succes, så har I muligheden for at tage det til et helt nyt niveau – nemlig med sexlegetøj. På den måde bliver det endnu mere forspil fremfor en massage, hvilket er en smart fordel, hvis man ønsker det.

Derfor er det en god idé at bruge den massageolie, der også er en glidecreme, fordi den kan I også sagtens bruge sammen med sexlegetøj. Det er noget, der vil tage jeres sexliv og jeres erotiske massage til et helt andet niveau.

Der findes meget forskelligt sexlegetøj, som I kan tage i brug i forbindelse med jeres erotiske massage. Det mest populære sexlegetøj er helt sikkert en vibrator. Fordi den giver hurtig nydelse, og det er også muligt at bruge den under sex. I kan massere med vibratoren rundt på kroppen og lade vibrationerne stimulere jer. Det er en god måde at lege med hinanden på. Og gøre noget ekstra for hinanden under den erotiske massage.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here