Erotisk massage – Sådan giver du den frækkeste

817

Vil du gerne lære, hvordan du giver en fræk erotisk massage og intim massage, og hvordan du skaber en erotisk stemning sammen med din partner?

Det er en god måde at gøre noget ekstra for din partner og skabe en god stemning.

[Video Guides]

Guide til den bedste erotiske massage

Vil du gerne gøre noget ekstra for din partner, og vil du gerne skabe en speciel aften. Hvor I har mulighed for bare at være jer to? Så er erotisk massage den helt rigtige måde at gøre det på. Det er noget, som kan skabe meget intimitet mellem jer som par. Og det er noget, som kan gøre, at I bliver endnu tættere.

Det er også noget, som kan sætte gang i jeres sexliv og gøre det endnu bedre, end det er i forvejen. Det er en god måde at komme i gang på. Fordi det ikke er sex, men fordi det skaber en intim følelse mellem jer to.

Hvis du gerne vil lære at give en erotisk massage, så kan du lære meget mere her, især hvad du skal bruge for at give en erotisk massage. Det kræver måske lidt øvelse at lære at give den bedste erotiske massage. Men så er det jo bare et spørgsmål om at komme i gang med at træne!

For at du kan lære at give den bedste erotiske massage, skal du bruge udstyr. Du skal bruge noget. Der kan sørge for at holde en god stemning og skabe den helt rigtige stemning til jeres hyggelige aften.

Det kan være et hyggeligt massagelys, som kan være med til at sætte den helt rigtige stemning. Det kan også sagtens bruges senere hen på aftenen. Hvis du gerne vil tage det til det næste niveau.

I har også mulighed for at finde et lækkert massagesæt, hvor I får alt det. I skal bruge til en aften med erotisk massage. Derfor er det en god måde at gøre det på. Fordi det er den absolut nemmeste måde at gøre det på.

Erotisk massage guide

Sådan bruger du erotisk massage som forspil

Erotisk massage er noget, som du kan bruge sammen med din partner for at gøre noget ekstra for hinanden. Men det er altså også noget, som du sagtens kan bruge som forspil i soveværelset. Det er noget, som der er et virkelig godt forspil, og hvis du ikke er så bekendt med forspil. Så er det på tide at komme i gang med at lære det godt at kende.

Forspil er nemlig noget, som du kan gøre brug af, og det kan gøre meget for dit sexliv. En mere stille og rolig form for forspil er erotisk massage, fordi det er noget, som tager lang tid, og det er noget, som opbygger en hyggelig og dejlig stemning i jeres soveværelse. Det kan være noget, som I gør på helt særlige dage. Hvis der er noget, I skal fejre. Det kan også sagtens være noget, som I kan overraske hinanden med. Hvis I lige har tid og overskud i hverdagen.

intim massage

Hvad er en erotisk massage?

Erotisk massage går ud på, at du skal massere din partner med noget lækker massageolie, og hvor din partner skal være nøgen. Og så skal du selvfølgelig ikke blot have fokus på ryggen, men på hele kroppen. Derfor er det en god ting at gøre som forspil, fordi du kan give din partner en masse nydelse.

Det handler om, at du skal give en god massage, og det kan du gøre ved at massere hele kroppen. Men også have fokus på de steder, hvor du godt kan lide at røre. Det kan også være en god idé at kigge på, hvad din partner reagerer positivt på, fordi så kan du nemlig lære, hvad du skal have mere fokus på, når du masserer næste gang.

Det er sådan, du lærer, hvad du gør godt, og hvad du kan gøre bedre. Det er altid en god idé at finde ud af, hvad du skal have fokus på næste gang, og hvad din partner godt kan lide.

Disse massageolier er de bedste til erotisk massage

Vil du gerne starte ud med at give din partner en super erotisk massage, skal du have en god massageolie. Der er mange lækre massageolier, som du kan gøre brug af, og du skal vælge en, som du føler vil give dig den bedst mulige oplevelse.

Der findes nogle med duft, som vil kunne skabe en bestemt stemning, men du kan også sagtens finde en massageolie uden parfume.

Der findes også en helt bestemt massageolie, som er en af de allerbedste til erotisk massage, fordi det er en blanding af massageolie og glidecreme, så det er bare perfekt til jeres forspil med erotisk massage. På den måde kan I nemt og hurtigt massere hinanden og stadig have glidecreme lige ved hånden.

En god massage kræver massageolie

Det er vigtigt, at du bruger en massageolie, når du skal give en erotisk massage, og fordi det er så vigtigt, at du giver din partner en behagelig oplevelse, kan du gøre det ved at bruge en massageolie. Det er nemlig svært at give en god massage uden massageolie, da det ikke er særlig behageligt på kroppen.

Hvis du gerne vil begynde at lære, hvordan du giver en erotisk massage, skal du derfor have fat i en god massageolie. Det er nemlig en god måde at starte din massage på. Det er noget, du kan overraske din kæreste med, hvis du føler, at de har brug for en hyggelig aften, hvor der kun er jer to.

Så kan du nemt købe en massageolie og overraske din partner i aften, hvor du kan give noget massage og forkæler din partner. Det viser virkelig din kærlighed, og det er noget, der er med til at opbygge jeres intimitet på et helt nyt niveau. Det er noget, der er virkelig godt for jeres forhold, og det er noget. Som vil gøre jeres forhold bedre og bedre ude i fremtiden.

Bedste frække erotiske massage

Gør jeres forhold bedre med erotisk massage

Føler du, at jeres forhold har haft det skidt på det seneste, og vil du gerne gøre noget ekstra for din partner? Så er der mange måder. Hvorpå du kan overraske din partner. Du kan købe en gave, lave mad eller du kan give din partner en erotisk massage.

Hvis du er rigtig god, og hvis du har meget overskud, kan du gøre alle tre ting på én og samme aften. Du kan starte med at overraske din partner med en middag. Hvor I kan sidde og nyde noget god mad og måske et glas vin.

Derefter kan du overraske din partner med en gave, som kan være en lille ting. Som du ved, at din partner vil blive glad for og sætte stor pris på.

Til sidst kan du overraske din partner med en erotisk massage, som vil skabe og opbygge et intimt bånd mellem jer, og som vil gøre jer meget tættere. Forhold er svære, og derfor kan det også være svært at holde et forhold ved lige.

Derfor er det en god idé at bruge erotisk massage, fordi det rent faktisk er med til at gøre jeres forhold meget bedre. Det er sådan en god måde at komme hinanden mere ved og bare vise. Hvor glade I rent faktisk er for hinanden. Kærlighed kan måske komme ved første blik. Men det kræver hårdt arbejde at holde ved lige. Derfor er det små ting, såsom erotisk massage. Der er med til at holde jeres gnist i live og sørge for. At jeres kærlighed holder ved, og at jeres intimitet holder ved.

Erotisk massage

Tag jeres erotiske massage til et nyt niveau med dette legetøj

Hvis I har prøvet erotiske massager før, og hvis det bare er en kæmpe succes. Så har I jo mulighed for at tage det til et helt nyt niveau, og det kan I gøre med sexlegetøj. På den måde bliver det endnu mere forspil fremfor en massage Og det er der jo mange, der er helt vilde med.

Derfor er det en god idé at bruge den massageolie, der også er en glidecreme, fordi den kan I også sagtens bruge sammen med sexlegetøj. Det er noget, der vil tage jeres sexliv og jeres erotiske massage til et helt andet niveau, og det vil gøre rigtig meget for jeres sexliv.

Der findes meget forskelligt sexlegetøj, som I kan tage i brug i forbindelse med jeres erotiske massage. Det mest populære sexlegetøj er helt sikkert en vibrator. Fordi den giver hurtig nydelse, og det er også muligt at bruge den under sex. Det er en god måde at lege med hinanden på. Og gøre noget ekstra for hinanden under den erotiske massage. Det kunne eksempelvis være ved at bruge nuru gel massage.

Det kan også være godt at gøre brug af bind for øjnene. Så hele oplevelsen bliver mere intim og spændende for den, der bruger bindet. Vi har her på Eroti.dk lavet en komplet test af de bedste blindfolds.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here