Hvordan kan jeg se om hun er forelsket i mig?

129
Du har lige mødt en smuk kvinde som du er interesseret i at lære bedre at kende, hvordan kan du tyde hendes kropssprog og vide om interessen er gengældt?

Dette spørgsmål kan skabe en del frustrationer for rigtig mange mænd. Mange mænd kommer til at føle sig forkerte og bliver usikre fordi de er i tvivl om dette. Fat mod, kære mand, du er ikke alene.

De fleste mænd har oplevet dette på egen krop. Tro mig, kvinder står i den samme udfordring og kan blive lige så usikre på mandens signaler. Der er ikke noget at sige til det, for den nonverbale kommunikation og at tolke alle de signaler som vi mennesker udsender, er svært.

Lene alexander sexolog
Lene Alexander, Sexolog (Lenealexander.dk)

Det skal du kigge efter

hvordan ved jeg at hun er forelsket i migDerfor er der heller ikke en facitliste til dette, fordi alle mennesker er forskellige. Kommunikation med sprog eller via kroppen er en mulighed for udvikling gennem hele livet. Stemmer det der bliver sagt overens med kropssproget? Hvad mærker og fornemmer du? Hvad ser du?

Det er vigtigt, at du sørger for at have øjenkontakt, med den kvinde du har udset dig. Når du stiller hende nogen spørgsmål kan du se om hendes øjne stråler når hun taler med dig, det betyder måske ikke direkte at hun er interesseret, det kan også være at de spørgsmål du stiller hende, er noget der vække gode følelser i hendes krop.

De fleste kvinder elsker at tale og særligt hvis du er en god lytter. Det vil sige at du lytter aktivt. At lytte aktivt handler om at være til stede i nuet, det vil sige at du rent faktisk lytter til hvad hun siger, bruger dit kropssprog til at anerkende hende og siger ja og nej på de rigtige tidspunkter.

Du skal også være opmærksom på hvor dine tanker er, flyver de afsted til noget helt andet end at være lige der foran hende og rent faktisk høre hendes fortælling. Det er ikke altid let at være til stede hundrede procent hele tiden i en samtale. Tit ryger vi ind og ud af en samtale, forstået på den måde at vores tanker forsvinder i forskellige retninger. Det er meget almindeligt, men prøv alligevel at skærpe din opmærksomhed og prøve at praktisere aktiv lytning. Vi mennesker har tendens til at analysere eller stille spørgsmål der lukker samtalen, prøv at øve dig i det modsatte. Stil åbne spørgsmål der får hende til at fortælle endnu mere.

Hvis hun er i samme rum

Smilende forelsketHvis den kvinde du er interesseret i er i samme rum, men du har ikke den direkte kontakt med hende, så kan du kikke på hende og prøve at få øjenkontakt med hende.

Undersøge om hun kikker tilbage til dig og prøver at fange din opmærksomhed. Det er et godt tegn på at hun er interesseret i dig.

Hvis I er i byen og du har mulighed for at byde hende op til en dans, hvis du da er den dansene type, så kan du her læse hendes signaler med kroppen. Hvordan har hun det med at danse tæt på dig? Vil hun gerne det, er det et rigtig godt tegn. Kan du skabe øjenkontakt og smile til hende – se om hun gengælder dine signaler.

Hvis du kan få mulighed for at, fortælle hende at du synes hun er smuk og meget attraktiv, uden at det bliver for anmassende så prøv det af og se hvad reaktionen er.

Vær ikke bange for at tage første skridt

Udstrål selvtillidSom udgangspunkt er de fleste mænd, alt for bange for at være for direkte og sige lige ud hvad de føler.

Efter min mening skal alle mennesker blive meget bedre til at kommunikere ud hvad de føler, tænker og har behov for. Det vil lette så meget af vores frustrationer, fordi det vil skabe tryghed i relationen, når vi ved hvad vi har med at gøre.

Desuden kan det også gøre at vi undgår at spilde vores tid på en kvinde som alligevel ikke ønsker det samme som os. Altså forstå mig ret, som udgangspunkt er det ikke tidsspilde at bruge tid sammen, men hvis I ikke har samme lyst til at lærer hinanden at kende. Så skal du videre ud i verden og finde din prinsesse, finde hende der vil det samme som dig.

Egne erfaringer

Jeg kan huske måden min mand prøvede at score mig på. Vi sad i sofaen i hans hus og snakkede. Vi havde mødt hinanden få gange og skulle deltage på samme kursus. Han stillede mig mange spørgsmål om hvad der interesserede mig og lod mig tale og fortælle.

Pludselig spørger han ”har du lyst til at kysse”? Jeg blev lidt paf og overrasket, for ærligt talt så var jeg slet ikke der og havde ikke skænket tanken om dette. Men fordi han spurgte så direkte, tænkte jeg at det kunne jo ikke skade at prøve at kysse med ham.

Efterfølgende synes jeg det var noget af det sødeste, for det var første gang jeg havde oplevet en mand havde spurgt om lov til at kysse mig. De fleste havde bare ligesom nærmet sig mine læber uden at sige noget højt.

Det synes jeg faktisk kan være ganske ubehageligt og meget ucharmerende hvis det ikke lige er der, man selv er. Derfor var det i denne situation et stort plus, han meldte rent ud hvad han havde lyst til, på en charmerende måde, fordi det blev stillet som et spørgsmål.

Gode råd fra en sexolog

Måske du kan prøve dette af en dag og se hvor det vil fører dig hen? Så et råd herfra er også at melde direkte ud til den kvinde du er lun på. Her skal du selvfølgelig lige sørge for, at hun har mødt dig nogle gange og du har haft mulighed for at snakke med hende og hun måske også har spurgt lidt ind til dig og dit liv. Ellers bliver det nok en smule for akavet.

Det handler om at være modig og nogle gange bringe sig selv lidt ud over kortet. Altså bringer dig selv ud af din komfortzone. Du har intet at miste, tænk nu hvis det bliver et ja og du ikke havde spurgt. Alt for mange mennesker er bange for at kaste sig ud i nye ting og det er synd og skam. Jeg bruger nogle gange selv denne sætning hvis jeg skal gøre noget som jeg ikke plejer og som er nyt for mig.

Jeg spørger mig selv, hvad det værste der kan ske? Når svaret på dette kommer, siger jeg og hvad så? Hvad sker der ved det? Er det jordens undergang eller dør jeg af det? Nej det er aldrig jordens undergang og jeg kommer bestemt ikke til at dø af det. Det er noget af det fedeste at opleve, når vi kaster os ud i noget vi ikke plejer. Du kan risikere at blive helt høj af glæde og det er da en fed ting.

Vi mennesker sender signaler ud til hinanden hurtigere end ord kommer ud af vores mund. De fleste signaler kommer til udtryk ubevidst, men bliver opfanget af andre. Kvinder har en fordel for det siges, at de har en bedre evne end mænd til at se og mærke hvad andre mennesker har brug for. Det ligger simpelthen i deres gener i forhold til evnen at blive mor og at være nærmeste omsorgsperson for et barn.

Jeg er ret sikker på, at hvis du øver dig i at skue op for din evne til at aflæse kropssprog så vil du vide meget mere end du selv tror. Sæt dig på en cafe og kik på mennesker og du vil opdage hvor meget kroppen fortæller. Mimik, øjne, stemmen, kroppens holdning, bevægelser, attitude osv. Prøv det af og leg lidt med om ikke du kan tyde meget mere, end du selv er klar over.

Når du har fået hendes opmærksomhed

Tilbage til kvinden, du gerne vil vide om også er interesseret i dig. Nu har du prøvet at få hendes opmærksomhed, du har prøvet at få øjenkontakt og du har måske også fået hende ud på dansegulvet. Hun siger måske tak for dansen og går tilbage til sine veninder.

Du stiller dig i baren med din kammerat og hygger dig med ham. Sørg for at smile og hygge dig, for hvis hun kikker over på dig, så er det dejligt at hun ser en smilene fyr. Det kan de fleste kvinder godt lide. Lad der gå lidt tid og prøv så at skabe kontakt igen.

Når jeg vejleder folk spørger jeg om følgende

Når jeg vejleder mennesker i hvordan de møder en partner, spørger jeg dem altid om de ville være kæreste med sig selv.

Vil du være kæreste med dig selv? Er du attraktiv? Har du et spændene liv?

Hvis du IKKE kan sige ja til disse spørgsmål er det tid til at gøre noget ved det. Altså gøre dig klar til den næste dame som du måske bliver interesseret i og hvor det også er gengældt.

Kvinder kan godt lide mænd der ved hvad de vil i livet. Det være sig både job og fritidsinteresser. Lige tiltrækker lige, det vil sige hvis du er typen der ligger på sofaen og drikker cola og spiser chips, bliver det nok rigtig svært at få fat i hende den lækre der lever sundt, træner og gør noget ud af sit udseende. Hun vil aldrig kikke efter dig, hvis du ikke har nogen sunde interesser og udstråler sundhed. Ked af at sige det, men sådan er det.

Du kan også gøre dig klar ved at have styr på dine værdier i livet. Altså hvad er vigtigt for dig i dit liv og hvad vil du gerne have at dit liv skal indeholde. Du kan prøve at besvare nogen af disse spørgsmål for dig selv og begynde at leve efter det imens du venter på kærligheden.

Hvad er dine vigtigste livsværdier?

LivsværdierHvilke følelser er vigtigst for dig eks. Frihed, sundhed, kærlighed, tillid, respekt, nærvær etc.

Hvad gør dig glad? – ubetinget af andre mennesker, altså hvad bruger du din tid på?

Hvad giver dig ro?

Hvordan skal din hverdag føles?

Hvordan taler du til dig selv og andre?

Det er meget vigtigt at vi alle lever et liv i overensstemmelse med vores værdisæt ellers bliver vi ulykkelige på den lange bane. Det er godt at kende sine egne værdier i mødet med et andet menneske, for et godt parforhold kendetegnes ved en til to fælles værdier. Når du møder din kvinde, kan du spørge ind til hendes værdier og se om der er et match.

Husk at kærlighed altid starter med dig selv, altså er du god og kærlig ved dig selv. Er du respektfuld omkring dig selv og dine egen grænser, følelser og behov. For at kunne elske andre, skal vi først og fremmest kunne elske os selv. Derfor kom i gang kære mand med at elske dig selv fra inderst til yderst og så dukker drømmekvinden op som også er interesseret i dig på magisk vis.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here