Sex i Badet – De bedste sexstillinger i badet

1072

Der er mange gode grunde til at have sex i badet. F.eks. er mulighederne for rengøring før og efter sex lige ved hånden. Ligesom den allerede eksisterende nøgenhed og våde kroppe kan være med til at booste lysten til at overraske sin partner i badet. Sex i badet kan være udfordrende specielt hvis I forsøger jeg med stående sex, sex i badekar, sex i spa og i det hele taget bare sex i vand. Derfor kan I ved at tilkøbe lidt tilbehør få en markant bedre oplevelse.

Det handler dog lige så meget om, at badeværelset er ét af de få steder i boligen, hvor man kan være for sig selv. Det virker ikke nær så besynderligt at aflåse døren til badeværelset. For at være sikre på, at kunne være uforstyrret under akten.

Se udvalget af tilbehør til sex i badet her →

Sex i badet er en fræk oplevelse med tilbehør

Det er naturligvis ikke nogen nødvendighed at inddrage diverse former for erotisk produkter, hvis man ønsker at have sex i badet, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er noget, der kan forøge lysten til det og samtidig også gøre det til en bedre oplevelse for både dig og din partner. Der findes et væld af forskellige typer af erotiske produkter og sexlegetøj. Der kan gøre en sexakt i badet til en mere spændende oplevelse for såvel dig som din partner. Se de frækkeste sexstillinger i badet her 


SEX I BADET – Sex In The Shower Sugekop Fodstøtte

sex in the shower - stående sex
Sex In The Shower Sugekop Fodstøtte er set til 119 kr.

Her er der tale om en særdeles praktisk fodstøtte. Der kan bruges til at gøre sex i badet til en mere sikker oplevelse. Den har en praktisk sugekop-funktion, der gør det nemt at montere den på én af fliserne på badeværelset.

I skal ikke bekymre jer om anstrengende stillinger, men derimod blot fokusere på at nyde akten.


Sex In The Shower Sugekop Håndjern – SEX I BADET

Sex i vand produkter
Sex In The Shower Sugekop Håndjern er set til 179 kr.

Dette er et produkt, der skabt til de par, der ønsker at have sex i badet og som samtidig nyder bondage-lege. Det giver en pirrende oplevelse til jeres seksuelle udfoldelse i badet samtidig med, at det er med til at gøre sex i badet mere sikkert.

De er nemme at bruge; sat håndjernene fast på fliserne, fastgør din partner og lad legen begynde.


SEX I BADET – Velve H2O Rabbit Vibrator

Stående sex - velve h20
Drops Of Sweden H2O Rabbit Vibrator er set til 359 kr.

Hvis du spørger de fleste kvinder om, hvordan de har opnået deres bedste orgasmer, så vil flertallet svare, at det er vha. bruseren. Det har Selve h20 brugt til at skabe deres H2O Rabbit Vibrator, der kan monteres på bruseslangen.

Dernæst vil det afgive en strøm af vand, der rammer nøjagtigt på klitoris.


SEX I BADEKAR – Fetish Fanatasy Oppustelig Glide Pool Til Sexlege

badekar sex
Fetish Fanatasy Oppustelig Glide Pool Til Sexlege er set til 1.495 kr.

Dette er en oppustelig glide pool, der er skabt til sexlege. Den er perfekt til alt lige fra frække stunder med erotisk massage til brydelege. Pust blot poolen op, hæld det medfølgende glidemiddel i poolen og lad herefter de frække stunder begynde.

Oplev en masse pirrende stunder og vær ikke bange for at svine.


STÅENDE SEX – In The Shower Vandtæt Mini Massager

Pink sex i badet legetøj
Sex In The Shower Vandtæt Mini Massager er set til 99 kr.

Du kan gøre badet til en mere sexet og stimulerende oplevelse vha. denne vandtætte mini massager. Det er en lille vibrator med forskellige, udskiftelige hoveder.

1 hoved med tre metaldutter, der giver ekstra stimulation udvendigt, 3 andre stimulerende hoveder, der også er til udvendig brug samt et rundt hoved til indvendig stimulation hos hende.


SEX I VAND – Sex In The Shower Dobbelt Sugekop

Sex in the shower dobbelt sugekop håndtag
Sex In The Shower Dobbelt Sugekop Håndtag er set til 169 kr. 

Dette håndtag er perfekt til dig, der ønsker at nyde din partner i badet. Det er en sugekop med håndtag, der kan sættes fast til din væg i badet. Med et sådant håndtag har du mulighed for at udforske forskellige stillinger imens i nyder vandet fra bruseren, som ellers ikke havde været muligt for dig og din partner.


SEX I BADET – Sex In The Shower Sugekop Håndtag

Sex in the shower håndtag
Sex In The Shower Sugekop Håndtag er set til 99 kr. 

Hvis du og din partner ønsker at udforske alternative stillinger i badet, så er en investering i et håndtag med sugekop som dette ideelt. Håndtaget har en sugekop placeret i bunden, der kan sættes fast på alle glatte overflader. Med håndtaget har I pludselig mulighed for at udforske et væld af andre stillinger.


SEX I BADET – I rub my duck

Vibrerende svamp til badet
I Rub My Duck er set til 199 kr.

Dette er en and som alle kvinder vil elske at bruge i badet. Inde i svampen findes en lille, men kraftig bulletvibrator, der giver dig andre muligheder med svampen end blot at vaske dig. Nyd svampen sammens evne til at opnå en klitorisorgasme, hvad end det er på egen hånd eller sammen med en partner.


Sex i badet – Er det for mig?

Rigtig mange par nyder jævnligt sex i badet, hvilket er fuldt forståeligt. Hvis du har problemer med at overbevise din partner om, at sex i badet er noget, i bør forsøge. Så er der heldigvis nogle klare fordele, der kan hjælpe dig med at overbevise din partner.

Det er dog vigtigt at understrege, at der skal være en lyst fra begge parter. Hvis det skal blive en succesfuld akt med sex i badet. Nedenfor finder du en række rigtig gode årsager til, hvorfor det er noget. Der er værd at forsøge sig med – og hvorfor det med stor sandsynlighed bliver en succes.

Vi har længere nede i dette indlæg skrevet om forskellige muligheder i forbindelse med sex i badet. Så hvis du ønsker at læse om disse sexstillinger i badet så rult helt ned i bunden.

  • Sex stillinger i badet
  • Sex i badet
  • Sex i badekar
  • Badekar sex
  • Stående sex
  • Sex i spa
  • Sex i spabad
  • Sex i vand

Tjek dette frække udvalg til sex i badet → 

Sex i badet

Hvilke stillinger er muligt i badet?

Det afhænger naturligvis meget af, hvor megen plads, der er i brusekabinen. Da det er muligt at give sig i kast med et væld af forskellige stillinger. Den mest optimale er dog, at lade kvinden læne sig forover og støtte sine hænder på væggen, mens manden trænger ind bagfra.

Det er dog også en mulighed for at stå med front mod hinanden og kvinden løfter det ene ben. På den måde kan manden trænge ind forfra. Har I plads nok, så er det også muligt at gå ned på alle fire begge to eller ganske enkelt ligge sig helt ned.

Find frækt udstyr til sex i badet →

Vær varsom med bevægelserne

Det er meget vigtigt, at begge parter er meget varsomme med deres bevægelser, når der dyrkes sex i badet. Det skyldes nemlig, at en pludselig bevægelse på et glat gulv kan forårsage, at én eller begge parter pludselig vælter. Og det kan ende med katastrofale skader. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at tage sikkerheden seriøst.

Hvis du ønsker at dyrke sex med din partner i badet, hvilket selvfølgelig gør sig gældende. Hvad end det foregår i en brusekabine, et spabad eller et ganske almindeligt badekar. Så er det vigtigt, at have for øje at man ikke glider eller lignende. Derfor anbefaler vi selvfølgelig, at I ikke bare klarer det stående sex i badet. Vi anbefaler derfor at i benytter jer af ovenstående produkter til sex i badet.

Sex i badekar

Sex i vand

Generelt er sex i vand blevet utroligt populært. Der er ingen tvivl, om at det bare er frækt og utroligt meget nemmer at hygge sig i vandet med sin partner. Sex i vand tilbyder nemlig det samme som sex i badet – det giver næsten sig selv.

Dog dækker sex i vand en del bredere, og derfor har vi her samlet nogle forskellige muligheder indenfor denne kategori.

Sex under vand er derfor en ting alle par bør prøve sammen. I vil nemlig ret hurtigt opleve, hvor frækt det egentligt er. Vi har derfor indsamlet en oversigt over forskellige sex stillinger i badet. Eksempelvis finder du en af de mest brugte nedenstående.

Denne sexstilling i badet er en klassiker, som fungerer hamrende godt. Den er nem at anvende, og I kan ret hurtigt få en god oplevelse ud af det. Dog synes vi at I skal prøve de frække sex stillinger i badet med hjælp fra sexlegetøj. Her vil i med sikkerhed opleve, at det bare er markant bedre.

Sex stillinger i badet

Sex i badekar og sex i badet

Sex i badekar er selvfølgelig også en ting. Desværre kan dette dog nemt blive meget svært. Derfor synes vi ikke, man bør gøre dette. Da oplevelsen simpelthen er så dårlig, at jeres samleje egentligt kun kan blive dårligt.

Derfor anbefaler vi, at I flytter jeres badekar sex over til en god omgang stående sex i badet. Det kan bare meget mere betale sig. Når alt kommer til alt, så handler det jo selvfølgelig om, at få den bedste oplevelse sammen som par.

Det er vi 100% sikre på, at I får ved at bevæge jer over til stående sex i badet. Og ikke badekar sex eller sex i badekar som det jo også kan kaldes.

Sex stillinger i badet

 

Sex i spa

Sex i spa er typisk lidt mere eksklusivt i den forstand, at det er de færeste som ligger inde med et spa. Men det kan nemt gøres, det er egentligt de samme princippet som sex i vand. Lad fantasien tage jer, og se hvad i kan lave.

Man vil hurtigt opleve som par, at sex i spabad bare er hamrende sjovt.

Stående sex

Det samme er gældende med stående sex. Stående sex har vi allerede berørt lidt, så der anbefaler vi egentligt. At i hurtigst muligt får fat i noget tilbehør til at supplere jeres frække sex i vandet.

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here