Sex hjemmesider – Find den bedste side til sex

399

Er du interesseret i en sex side, der giver dig mulighed for at finde sexpartnere lige nu og her?

Der findes mange sex hjemmesider, hvor du kan gå ind og oprette en profil, og derigennem finde andre, der søger det samme som dig.

MEN! Der er ikke allesammen gode. Mange er faktisk decideret dårlige. Derfor har vi anmeldt og vurdet dem alle sammen.

Nedenunder ser du de bedste sex sider i vores test, som tillader dig at finde én at have sex med virkelig snart! Du kan oprette dig gratis på alle siderne.


Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐✰✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐⭐
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐✰

+50.000 Medlemmer
100% anonym profil
Opdateret blog
Mobilvenlig hjemmeside
Gratis Oprettelse
Få falske profiler


 

Sexhunt logo - dansk sexdating side

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐✰✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐⭐

+700.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Mulighed for webcam
Mange brugere online
Høj Diskretion
Stor platform


 

Scornu logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐✰✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+130.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk Chat & 100% diskretion


 

diskret voksen flirt

Brugervenlighed: ⭐✰✰✰✰
Features: ⭐✰✰✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐✰✰✰

+40.000 Medlemmer
Gratis bruger
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk chat


 

Victorian Milan Logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Features: ⭐⭐⭐⭐✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+250.000 Medlemmer
Bedste side for affærere
Anonym oprettelse
Se profiler i nærheden
Gratis Oprettelse


 

På sex sider handler det om sex. Det er frækt, hedt og lækkert. Her må man være sexet og flirte, og gå efter det man tænder på. Det er så fedt og befriende, at der findes samlingssteder, hvor der er plads til, at man bare leder efter sex og ikke nødvendigvis noget som helst andet.

Sexhunt.dk – Den bedste sex hjemmeside

Sexhunt

Vi har kåret sexhunt.dk til den bedste af de datingsider, der henvender sig til de, som vil bruge sex hjemmesider. På denne sex side kan du regne med, at alle er her for det frække. På hjemmesiden står der stort og stolt: Danmarks frækkeste datingside – uden undtagelse! Navnet sexhunt er da også meget sigende – her kommer folk, som er på jagt efter sex.

Det er altså her du skal oprette dig, hvis du er på udkig efter en uforpligtende affære, side sex, et hedt engangsknald, eller en fræk sexpartner. Du kan da også finde en kæreste, en ven, eller en tredje mand til soveværelset, eller blot nogen at skrive uartigt sammen med.

Fordele

 • Alle typer, aldersgrupper og køn
 • Også egnet til par
 • Anonym og god sexchat
 • Du kan opgradere yderligere til VIP Guld

Ulemper

 • VIP Guld er lidt dyrt

Antal brugere på denne sex hjemmeside

På sexhunt.dk har der været oprettet over 200.000 profiler. Det er altså en af de datingsider, der har ret mange brugere. Når du opretter dig, indtaster du også dit postnummer, og stort set uanset hvor i landet du bor, så er der en sexhunt.dk bruger i nærheden. Det er vigtigt, når du vælger en datingsider med et rimeligt antal brugere. For det forstørrer både chancen for, at der er nogen du passer sammen med, men også at der er nogen i nærheden af dig.

Pris

Sexhunt logo

På sexhunt.dk kan du oprette dig gratis, hvilket du ikke altid kan få lov til hos andre sex hjemmesider. Det giver dig mulighed for lige at se siden an, og få en fornemmelse af, hvad du kan finde herinde. Men hvis du vil have adgang til alle herlighederne, skal du have et betalt VIP medlemskab. Jo længere tid, du er ville til at binde dig, jo billigere bliver prisen per måned. For 30 dage betaler du 99kr. 3 måneder er 219kr og 6 måneder er 339kr. Det giver månedspriser på hhv. 73kr og 56,5kr, eller en dagspris på omkring 2kr. Du kan derudover også vælge at tilkøbe et Guld VIP for 50% oven i prisen. Priserne bliver dermed for 1, 3 og 6 måneder hhv. 150kr, 350kr og 550kr.

Brugervenlighed

Noget, der gør sex hjemmesider som denne til de bedste, er brugervenligheden. Det gør det til en nem og lækker oplevelse at benytte hjemmesiden og alle dens funktioner. Alting derinde går glat, og det hele er overskueligt og ligetil. Det er sådan man vil have det, når man er liderlig og leder efter en lækker mand eller kvinde at have sex med. Så skal teknologien gerne være det mindre af ens problemer. Her er betjeningen bekvem, og alting reagerer og fungerer som man forventer at det skal.

Detaljer og specifikationer

Med VIP medlemsskabet får du, udover alt det, du allerede kan og har adgang til, en masse andre fordele. Du vil få adgang til Danmarks frækkeste chat, og du kan skrive og læse breve. Med VIP Guld kan alle også læse og besvare dine breve. Du vil også kunne åbne op for kontakt med brugere, der ikke har VIP.

Når du bladrer gennem profiler, ser du blot et billede, personens brugernavn, deres alder og deres geografiske placering. Fanger det din interesse, kan du klikke på profilen, og så læse det, de har valgt at dele om sig selv.

Find Sexhunt.dk her

Scornu.dk – En god side til sex

scornu

Dette en endnu en god sex side, hvor det er simpelt og let at få kontakt med andre, der søger side sex og uforpligtende sex.

Fordele

 • Mange forskellige brugere
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Nem og hurtig oprettelse
 • International men danskejet
 • Testvinder

Ulemper

 • Nogle oplever falske profiler

Antal brugere på denne sex hjemmeside

Scornu.dk kan prale af mere end 200.000 brugere med stor aktivitet. Dette er langt mere end mange andre sex hjemmesider.

Pris

Scornu logo

På scornu.dk benytter de noget de kalder ”flirts”. Det er en betalingsform, og hvert flirt svarer til et mødepotentiale. Ønsker du fuld adgang til hele brugerportalen skal du altså bruge flirts til det. Når du opretter dig gratis på sex siden, får du et antal flirts. Dem kan du bruge til at udforske siden, kigge igennem profilerne og møde andre. Når dine flirts er opbrugt, og du gerne vil fortsætte med at benytte alt hvad siden har at byde på, må du købe flere. Du kan da vælge at købe en bronze, kobber eller sølv pakke. De har hhv. 10, 25 og 50 flirts, og koster hhv. 99kr, 225kr og 399kr.

Detaljer og specifikationer

Siden kan også give dig et lille frækt forspil eller sætte humøret til at starte en fræk chat. Den har nemlig nogle korte sexede videoer samt sexnoveller, der kan skrue op for varmen.

Når du opretter dig skal du, udover at vælge køn, alder og geografiske område, og vælge din seksualitet og fortælle, hvad du specifikt søger med din profil. Det sparer dig for en masse unødvendig kontakt med folk, du alligevel ikke er interesseret i.

Find Scornu.com her

Erox.dk

Erox forside

Erox er en af de sex hjemmesider, der ligger vægt på lidenskab og passion. De brander sig selv som voksen dating. Alle ikke bare sex, men heller ikke kærlighed og parforhold. Det er sex siden, hvor voksne mennesker søger andre voksne mennesker, som de kan have god sex med. Men stadig hvor der er intimitet og en grad af nærvær, som forbinder parterne.

Fordele

 • Voksen dating
 • Mere sofistikeret
 • Du kan opgradere yderligere til VIP Gold

Ulemper

 • Har ikke en kategori kun til homoseksuelle
 • VIP Gold er lidt dyrt

Antal brugere på denne sex hjemmeside

Erok.dk har over 210.000 profiler. På hjemmesiden kan du også se, hvor mange der er aktive netop nu.

Pris

Erox.dk logo

Erox.dk har samme priser som sexhunt.dk. Du kan altså oprette dig gratis, og for så at få adgang, må du vælge at betale for enten 1, 3 eller 6 måneder. Det koster hhv. 99kr, 219kr, og 339kr. Hvis du vil opgradere yderligere til VIP Guld, må du betale 50% mere oven i prisen. Så bliver priserne til 150kr, 350kr og 550kr. VIP og VIP Guld fordele er de samme som på sexhunt.dk.

Detaljer og specifikationer

Du bliver mødt af en smuk, langsom og ophidsende lille video, når du åbner hjemmesiden. Det er yderst indbydende. Som andre sex hjemmesider, så fortæller du dit køn, hvor du er, og hvad du søger. De forsøger at holde siden fri for falske og skumle profiler. Du kan surfe rundt mellem profiler, og uanset om du søger en elsker, en ven med fordele, eller noget der er mere eller mindre seriøst end det, så burde du kunne finde det. Det er den af datingsiderne, der fokuserer på erotisk dating. Dating betyder, at man mødes og lærer hinanden at kende. Dette aspekt er altså også en del af konceptet bag erox.dk. Men mødet og intimiteten omhandler så sex, hvilket ikke altid er tilfældet på almindelige datingsider.

Find Erox.dk her

C-date.dk

c-date

C’et i c-date står for casual, som betyder afslappet og uforpligtende. Datingsider som denne har især vundet popularitet og er blevet et kendt navn gennem tv-reklamer. Det er stedet for dig, der ikke leder efter noget seriøst, men bare vil have det sjovt. Der er mere handling og mindre hygge over den generelle stemning derinde.

Fordele

 • International
 • Høj aktivitet
 • Næsten lige antal mænd og kvinder
 • Siden anbefaler dig kontakter
 • Mange brugere

Ulemper

 • Bøvlet at afmelde
 • Mænd skal betale for medlemskab for at kunne skrive til kvinder
 • Ikke til dig til søger noget seriøst

Antal brugere på denne sex hjemmeside

På verdensplan har c-date 36 millioner brugere. Det er rigtig mange. Fordelen ved ikke kun at bruge danske sex hjemmesider er, at du kan gøre brug af samme side og samme profil, når du er i ulandet. Så for dig, som rejser meget, måske i forbindelse med arbejde eller af andre årsager, er dette er god sex side. Men hvis du foretrækker danske datingsider, så er det her ikke sex siden for dig.

Pris

c date anmeldelse

Et premium abonnement koster 179kr om måneden.

Detaljer og specifikationer

Når du går ind på hjemmesiden, bliver du spurgt på startsiden: Hvilken oplevelse søger du? Herunder kan du så klikke videre på 6 forskellige ting – mød singler, diskret affære, flirte, lege, at se på, chat. Du bliver så spurgt, hvem du tænder på. Du kan vælge ham eller hende. Det er sådan du bliver ledt ind til at oprette en profil, lækkert og fristende. Du skal også opgive din højde, kropsbygning, hårfarve og øjenfarve. Du kan altså have ret specifikke kriterier for øje, når du kigger på profiler på datingsider som denne.

Find c-date.dk her

 

VictoriaMilan.dk

victoria milan forside

Dette er sex siden, for dig, som er i et forhold, altså enten allerede har en kæreste eller er gift. Her behøver du altså ikke lyve om din civiltilstand, for det er det samme for alle medlemmer. Victoriamilan.dk er stedet, hvor danskere, der vil have en affære eller være utro, søger hen. Her kan du på ny få liv, spænding og lidenskab tilbage i din hverdag.

Fordele

 • 256 bit SSL kryptering for høj sikkerhed
 • Anonymiseringsværktøj
 • Mød andre i et forhold/gifte
 • falske profiler tjekkes og slettes
 • Siden er international
 • Jævn kønsfordeling
 • God kundeservice og brugervenlig hjemmeside

Ulemper

 • Ikke for dig, der ikke vil dele partner
 • Er en af de dyrere sex hjemmesider

Antal brugere på denne sex hjemmeside

Alt i alt, altså ikke kun i Danmark, har Victoria Milan over 6 millioner, der har lavet en bruger på siden. I Danmark har siden omkring 250.000 brugere. Det er rigtig mange, især når man husker at det kun er de gifte, kæresterne eller samboende, som er derinde.

Pris

Victoria milan

Du kan blive medlem på siden helt gratis. Når du har afluret siden og fornemmet, om det er noget for dig, kan du opgradere til et betalt medlemskab. Medlemskabsstrukturen er således, at du betaler hver eller hver 3., 6., eller 12. måned og betalingen sker automatisk indtil du opsiger det. 1 måned koster 399kr. Det er svært at finde inde på siden, hvad medlemskabet egentligt koster, hvilket er almindeligt for de sider, som ligger i den høje ende af prisskalaen.

Detaljer og specifikationer

Anonymitet og diskretion er af allerhøjeste prioritering på sex hjemmesiden. Det er jo netop en side, der er lavet til folk i forhold og ægteskaber, og ofte er deres affærer særledes hemmelige. Det kunne derfor ødelægge en persons liv, hvis han eller hun blev opdaget derinde. På sådan en side, er det altså virkelig vigtigt, at brugerne kan føle sig helt trygge, for det kan ellers føles rigtig farligt. Man har jo ikke lyst til at gå rundt og være nervøs og bekymret for at blive genkendt eller opdaget.

Det heldige er da, at de andre, som man kommer i kontakt med derinde, er i samme båd. Det føles mere sikkert, frem for de datingsider, der er fyldt med singler. Du behøver altså ikke at opgive nogen personlige oplysninger, når du opretter dig, og kan da nemt holde din identitet hemmelig.

Find Victoriamilan.dk her


Fælles for sex datingsiderne

Der er nogle fællestræk, der går igen i stort set alle datingsider, hvor sex er i centrum. De værner alle om din anonymitet, fordi det i dag stadig er sådan, at de fleste ikke har lyst til at blive genkendt og fundet på disse sider.

Der hænger for mange lidt skam ved konceptet, trods det er stort og meget almindeligt. En anden ting de har til fælles er, at de tillader brugere en smugkig indenfor, ved at lade dem oprette profilen gratis. Når de så er blevet lokkede af sidens indhold, kan de betale for et medlemskab, der giver adgang til det hele. Det er en fremragende idé, at vælge en side, som du skal betale for, også selvom det kan føles lidt træls.

Men det er en måde at sikre dig, at stedet er ordentligt, at profilerne er oprigtige, og folk rent faktisk kommer derinde af de grunde de siger de gør. Herefter varierer de forskellige sider lidt i, hvad et medlemskab koster, men de fleste ligger tæt på hinanden i pris. Forskellene på de forskellige sider er derfra ikke så store igen. Victoria Milan skiller sig ud ved at henvende sig direkte til en person i et fast parforhold. De andre kan de hver især lidt forskelligt, blandt andet om sex siden udelukkende har danske brugere eller også internationale, hvor mange brugere de har i Danmark, hvem de måske er bedre egnede til osv.

Men vælger du at oprette en profil på en af de disse datingsider, så kan du godt regne med at få succes, og finde det, du søger. Det er heldigvis sådan, at der er mange der leder efter nøjagtig det samme som dig. Og så er det da heldigt, at der er sex hjemmesider på internettet, hvor man så nemt og enkelt kan gå ind og møde hinanden.

Hvilken Sexdating Side Passer Dig?

I jagten på seksuel tilfredsstillelse og forbindelser er det vigtigt at finde den rette sexdating side, der passer til dine behov og ønsker. Med et væld af muligheder på markedet er det afgørende at overveje forskellige faktorer, før du træffer en beslutning.

Dine Præferencer og Interesser:

Først og fremmest skal du vurdere dine personlige præferencer og interesser. Nogle sexdating sider er specialiserede inden for bestemte kategorier eller interesser, såsom fetish, swinger eller casual encounters. Identificer dine egne ønsker for at finde en platform, der matcher dine lyster.

Anonymitet og Diskretion:

For mange er anonymitet og diskretion afgørende. Overvej sider, der prioriterer beskyttelse af dine personlige oplysninger og tilbyder sikre kommunikationsværktøjer. Dette sikrer en tryg og fortrolig oplevelse.

Brugervenlighed og Design:

En sexdating side skal være brugervenlig og have et design, der tiltaler dig. Nem navigation og intuitivt layout gør oplevelsen mere behagelig, mens et tiltalende design kan bidrage til den samlede atmosfære på platformen.

Kommunikationsværktøjer:

Evaluér de tilgængelige kommunikationsværktøjer på siderne. Nogle vægter webcam-chat, mens andre fokuserer på beskedtjenester. Vælg en side, der tilbyder de funktioner, der matcher din foretrukne måde at interagere på.

Sikkerhed og Verifikation:

Prioriter sider med effektive sikkerhedsforanstaltninger og brugeridentifikation. Dette reducerer risikoen for falske profiler og skaber en mere pålidelig platform for ægte forbindelser.

Betaling og Abonnementsmodeller:

Overvej betalingsmodeller og abonnementer. Nogle sider tilbyder gratis basisfunktioner, mens andre kræver et abonnement for at få adgang til avancerede funktioner. Vælg en model, der passer til dit budget og dine forventninger.

Brugeranmeldelser og Erfaringer:

Læs brugeranmeldelser og erfaringer fra andre medlemmer. Dette giver indsigt i platformens pålidelighed, succesrater og generelle kvalitet. Brugernes oplevelser kan være afgørende for at danne et klart billede af, hvad du kan forvente.

Konklusion:

Valget af en sexdating side er personlig og bør baseres på dine individuelle ønsker og komfortniveau. Gør dig selv bekendt med forskellige sider, evaluer dine præferencer og tag det første skridt mod en spændende seksuel rejse på en platform, der passer præcis til dig.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here