Anonym sex: Her er de 5 bedste sider til sex chat og anonym sex nu

286

Ønsker du at finde mere flygtige bekendtskaber af erotisk karakter gennem anonym sex. Så er der rigeligt mulighed for det gennem sider der tilbyder netop mulighed for at mødes som anonyme og dele lidt tid sammen.

På denne liste finder du de fem bedste sider til anonym sex chat og anonym sex nu gennem møder.

 

1. Sexhunt.dk – anonym sex chat

SexhuntTjek Sexhunt.dk her

Den første side på listen er Sexhunt.dk. Som sidens navn antyder, er der her tale om en datingside, der først og fremmest centrerer sig om det erotiske, hvilket gør den velegnet til netop erotisk dating. Siden har i øvrigt en række funktioner, som gør den særligt egnet til netop anonym dating.

Fordele

 • Et erotisk miljø med fokus på at udleve frække fantasier
 • Mulighed for anonym chat
 • Mulighed for at skræddersy din datingoplevelse efter dine personlige præferencer
 • Brugere i alle aldersgrupper

Ulemper

 • Ikke så egnet, hvis du er på udkig efter et længerevarende og seriøst romantisk forhold

Antal anonyme brugere

På Sexhunt.dk kan du have så anonym en profil, som du ønsker det. Vil du gerne holde mange oplysninger for dig selv eller fremstå lidt mystisk, kan du sagtens gøre det. Siden har mere end 200.000 brugere, der ligeledes bruger siden, som de ønsker det.

Pris

Sexhunt logoKunne du tænke dig at blive en del af det frække univers på Sexhunt.dk, kan du gratis oprette en bruger og kigge dig omkring på siden. Som gratis bruger er der dog en række af siden funktioner, du ikke kan benytte dig af. Vil du have adgang til flere af sidens aktiviteter, kan du købe 30 dages almindeligt medlemskab for 99 kroner.

Ved at købe medlemskab for flere måneder af gangen kan du spare penge. Det koster således 219 kroner, når du køber tre måneder af gangen og 339 for 6 måneder.

Vil du have adgang til ekstra mange funktioner, kan du også vælge et Guld VIP medlemskab. Det koster 50 procent oveni prisen – henholdsvis 150 kroner for 30 dage, 350 kroner for tre måneder og 550 kroner for et halvt år.

Brugervenlighed

Det er både nemt, hurtigt og gratis at oprette en bruger på Sexhunt.dk. I praksis kan du oprette en profil på et par minutter og herefter allerede være i gang med at klikke dig rundt og gå på opdagelse på siden og i dens forskellige funktioner. Den enkelthed, der kendetegner oprettelsesprocessen, kendetegner også den øvrige brug af siden, som er nem at navigere rundt i og forståelig og intuitiv at bruge på trods af de mange forskellige funktioner.

Detaljer og specifikationer

På Sexhunt.dk er der mulighed for at have flere forskellige abonnementer. Som nævnt kan man gratis være medlem af siden. Vælger man at være det, er man dog begrænset på en række punkter. Vil man kan have adgang til flere af siden funktioner, kan man som nævnt vælge et almindeligt medlemskab. Til sidst kan man vælge et Guld VIP medlemskab. Har man denne type medlemskab, kan alle læse og besvare ens breve, og man kan desuden åbne op for kontakt med ikke-VIP medlemmer.

Tjek Sexhunt.dk her

 

 

 

2. Scornu.dk – anonym sex NU

scornuTjek Scornu.com her

Den næste datingside på listen er Scornu.com, der ligeledes er en datingside med fokus på erotik og en fræk datingoplevelse. På siden er det muligt at være så anonym, som man ønsker det og at møde andre med samme intentioner med deres online dating som dig selv.

Fordele

 • En datingside med fokus på erotikken
 • Mulighed for at udfolde dine seksuelle fantasier
 • Gratis oprettelse
 • Mange brugere
 • Gode priser

Ulemper

 • Brugere melder om manglende respons fra kundeservice

Antal brugere

Ifølge de tilgængelige oplysninger om Scornu.dk har siden mere end 200.000 danske brugere. Det høje antal brugere giver naturligvis en alsidig og bred pallette af brugere at vælge imellem, hvilket giver god mulighed for at møde andre, der har samme præferencer og hensigter som dig selv. Med mere end 200.000 brugere er chancen stor for at finde dit helt rigtige erotiske match til anonym sex eller anonym sex chat.

Pris

Scornu logo

Lige nu kører Scornu.dk med et tilbud for nye brugere. Således er prisen for et bronze-medlemskab reduceret fra 129 kroner til kun 99 kroner. På samme vis er et kobber-medlemskab reduceret fra 275 kroner om måneden til 225 og til sidste koster et sølv-medlemskab 399 i stedet for 500, som ellers er normalprisen.

Når du betaler for din medlemskab på Scor.dk foregår det på en diskret måde. Således vil kun ’vtsup.com*GoPay247’ fremgå af dit kontoudtog.

Detaljer og specifikationer

Scornu.dk er en velegnet datingside for dig, der udelukkende er på udkig efter erotiske bekendtskaber eller anonym sex. Søger du en datingside, der giver anledning til mere dybdegående romantiske forhold, eller drømmer du om et længerevarende forhold med en fast partner, er denne datingside formentlig ikke den rette for dig.

Tjek Scornu.com her

 

 

 

3. Erox.dk

Erox forsideTjek Erox.dk her

Erox.dk beskriver sig selv som et erotisk univers. På siden er der således fokus på den frække form for dating, men ifølge sidens egen beskrivelse, er der også plads til andre datingtyper – også for personer, der ønsker et mere langvarigt og fast forhold. Er du til fræk dating med mulighed for anonym sex og anonym sexchat, kan Erox.dk dog også være et godt valg for dig.

Fordele

 • Fokus på erotikken
 • 100% anonymitet
 • Mulighed for flere typer af dating
 • Gratis oprettelse
 • Få falske og inaktive profiler
 • Relativt billige priser

Ulemper

 • Relativt få registrerede brugere

Antal brugere

Erox.dk har relativt få brugere sammenlignet med andre datingsider på denne liste. Det kan være en ulempe, fordi udvalget af andre brugere således er mindre, ligesom aktiviteten også kan være mindre. Men det kan også være et udtryk for, at Erox.dk er bedre til at rydde op i profilerne på siden og sørge for, at falske eller inaktive profiler fjernes og slettes, så du ved, hvad du har at vælge imellem, når du klikker dig rundt på siden. En af de fordele, som brugere nævner ved siden er nemlig det lave antal af falske og inaktive profiler, hvilket for mange er en meget stor fordel.

Pris

Erox.dk logo

På Erox.dk kan du ligesom på de øvrige sider oprette dig gratis. Du kan også klikke dig rundt på siden og tilgå nogle af dens funktioner uden at skulle betale for det. Som gratis bruger er du dog begrænset på en række punkter. Når du vælger et betalt medlemskab får du blandt andet mulighed for at sende og modtage breve, se alle sidens billeder og videoer og deltage i en anonym sex chat. Med andre ord er der tale om temmelig essentielle funktioner for den god datingoplevelse.

Et almindeligt betalt medlemskab koster 99 kroner om måneden. Vælger du at oprette dig for seks måneder af gangen, skal du af med 219 kroner, mens du for et halvt års almindeligt medlemskab skal betale 339 kroner.

Vil du gerne have adgang til alle funktionerne på Erox.dk, kan du vælge et såkaldt Guld VIP medlemskab. Her får de fordele, at alle kan læse og besvare dine breve uanset deres medlemsskabstype, og der er mulighed for at åbne op for kontakt med ikke-VIP medlemmer.

Et sådant Guld VIP medlemskab koster 150 kroner for en måned, 350 kroner for tre måneder og 550 kroner for et halvt år. Det vil sige, at det er 50 procent oveni prisen i forhold til det almindelige betalte medlemskab.

Detaljer og specifikationer

På Erox.dk er der mulighed for at have en 100% anonym profil. Du kan selv styre, hvornår du ønsker at oplyse flere informationer om dig selv. Det gør denne side særligt velegnet anonym sex og anonym sex chat.

Tjek Erox.dk her

 

 

 

VictoriaMilan.dk

Victoria milan forsideTjek VictoriaMilan.dk her

VictoriaMilan.dk er ikke en datingside som de fleste andre. Denne datingside markedsfører sig nemlig som en datingsider for gifte, der således skal give anledning til at gifte kan møde hinanden og have en affære. Derfor er mange på siden også interesseret i et primært erotisk forhold under lidt skjule omstændigheder, hvilket gør siden god til at finde anonym sex.

Fordele

 • En spændende og anderledes datingoplevelse
 • Anonymitet prioriteres højt
 • Specialiseret i affærer
 • Gratis oprettelse

Ulemper

 • Ikke en datingside for dig med moralske kvaler, da siden baserer sig på det at have en affære
 • Man kan mindst oprette sig for tre måneder af gangen

Antal anonyme brugere

VictoriaMilan.dk har omtrent 250.000 registrerede brugere i Danmark. Det betyder, at der på siden er et stort og godt udvalg af brugere, hvilket gør muligheden for at møde dit helt rigtige match større. Ikke alle brugerne på siden er interesserede i anonym sex, men det høje antal brugere og sidens specifikke formål gør, at muligheden for at finde andre, der er interesserede i det samme som dig, er stor.

Pris

Victoria milanDu kan vælge imellem to forskellige typer af medlemsskaber på VictoriaMilan.dk. Dels kan du vælge at oprette dig gratis og bruge den del af sidens funktioner, du har adgang til som gratis bruger. Som gratis bruger har du dog ikke adgang til den helt essentielle funktion at kunne sende og modtage beskeder. For de fleste, der dater online, er dette en uundværlig funktion, fordi det er denne, der lader brugeren komme i kontakt med andre brugere.

Derfor er det altså også svært at særlig meget ud af VictoriaMilan.dk, hvis man ikke er betalende bruger. Som betalende bruger på siden får du et såkaldt Premium medlemskab. Med et sådant medlemskab kan du som nævnt eksempelvis sende og modtage beskeder fra andre brugere, du kan se hvem af de øvrige brugere på siden, der tilføjer dig som favorit, sende virtuelle gaver og en række andre ting.

VictoriaMilan.dk fungerer på samme måder som mange andre datingsider, hvor det betalte medlemskab bliver billigere pr måned jo flere måneder, du vælger at betale for af gangen. Samtidig har det korteste medlemskab du kan vælge på VictoriaMilan.dk en varighed på tre måneder. Med et sådant abonnement, koster medlemsskabet omtrent 135 kroner om måneden eller 405 kroner for tre måneder. Vælger du at oprette dig for seks måneder af gangen eller et år af gangen, skal du slippe henholdsvis 100 kroner og 70 kroner om måneden.

Detaljer og specifikationer

Som nævnt er denne datingside en særlig form for datingside idet den henvender sig specifikt til gifte personer, der ønsker en affære. Det er således også sidens præmis. Har du moralske kvaler eller tror du på ægteskabets ubrydelighed, er dette derfor ikke den rigtige datingside for dig.

Tjek VictoriaMilan.dk her

 

 

 

C-date.dk

C date forside

Tjek C-date.dk her

C-date.dk er måske umiddelbart en relativt ukendt datingside for de fleste, men på verdensplan har siden faktisk mere end 36 millioner medlemmer og har været kåret til den bedste datingside til såkaldt ”uforpligtende dating.” På siden er der i øvrigt mulighed for anonym kommunikation, hvilket gør den yderst relevant til at finde sex nu.

Fordele

 • Mange bruger og et høj aktivitetsniveau
 • Mulighed for anonym dating
 • 72% samtalesucces – god chance for at få svar på dine henvendelser
 • Ligelig kønsfordeling
 • Gratis registrering

Ulemper

 • Brugere melder, at det er svært at opsige sit medlemskab igen
 • Kan være svært at gennemskue
 • Relativt dyrt medlemsskab

Antal brugere

De tilgængelige data om siden angiver, at den har mere end 200.000 brugere i Danmark. Siden beretter desuden om et højt aktivitetsniveau og 72% samtalesucces, hvilket naturligvis er store fordele for en datingside, hvor man som bruger ønsker kontakt med andre, og det også altid er rart med et hurtigt svar eller en hurtig reaktion.

Pris

c date anmeldelse

Det er gratis at oprette en bruger på C-date. Herefter koster det 359 kroner om måneden for tre måneders medlemskab. Det vil sige, at det mindste medlemskab, du kan købe, er for tre måneder og i alt koster 1077 kroner. Køber du medlemskab for 6 måneder eller 12 måneder af gangen, er der dog penge at spare. Her koster et medlemskab henholdsvis 269 kroner om måneden og 179 kroner om måneden.

Tjek C-date.dk her

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here