En Lydløs vibrator eller diskret vibrator går man aldrig galt i byen med, og der er i dag et væld af muligheder indenfor denne kategori. Vi har her samlet et lille udvalg, af hvad man kan finde i denne spændende kategori, f.eks. Magic wands, bulletvibrators og andet godt.

De forskellige lydsvage vibratorer er testet alene såvel som med partner, for at få det bedste og mest fyldestgørende indtryk af de vidt forskellige stille vibratorer.

I den endelige vurdering er der taget højde for kategorier som pris, materiale og følelse, vibrationsvariation/-styrke, størrelse og hvem de er bedst egent til / kan anbefales til.

 

Hvis du blot ønsker at se alle stille / lydløse / lydsvage og diskrete vibratorer samt dildoer, så klik her →


 

Capella Rabbit vibrator – TESTVINDER

Capella rabbit vibrator mshop

Tjek prisen her

 

Kort beskrivelse af Capella

Capella er en yderst lydløs og helt igennem fantastisk rabbit vibrator.

Den er super nem at håndtere. OG vigtigst af alt slukke hurtigt igen med de to nemme knapper.

Dens bløde silikone lukker virkeligt lyden inde, så selv, hvis man ligger den på et bord vil de to motorer virke næsten lydløse i brug.

Det smarte er også, at man kan vælge bare at tænde en enkelt ad gangen, hvis man virkelig ikke ønsker at larme.

Min personlige oplevelse

Ja. Den kan bare beskrives som helt fantastisk. Ud over at være hamrende diskret, så giver designet en virkelig lydisoleret oplevelse.

Jeg er dybt imponeret over, hvor u-forstyrrende den virker. Normalvis kan jeg godt blive irriteret og distraheret, hvis jeg kan høre en vibrator mens jeg bruger den.

Selv når jeg bruger begge motorer samtidig, så vibrerer den virkelig stille. Dermed ikke sagt, at der ikke er gang i den kære Capella.

For – hold da helt op! Den gør virkelig noget godt for mig, hvilket også er grunden til, at jeg bare blev nød til at give den første pladsen.

Capella er den helt klare testvinder for mig, det er virkelig ikke mange rabbit vibratorer som er SÅ stille som denne.

 

 

Sinful Opladelig Mini Magic Wand – DEN VANEDANNENDE

Lydløs vibrator

Tjek Prisen Her 

Kort beskrivelse af produktet

Denne simple og stilfulde Mini Magic Wand er lille i størrelse men kraftfuld i vibrations-styrke. Den er smart og genopladelig, og den har mange forskellige vibrations variationer. Med en længde på 20 cm, en diameter på 4,1 cm og en vægt på 170 gram, kan den nemt snuppes med i tasken.

Man kan udforske hele 10 vibrationsvariationer og 8 vibrationshastigheder i de 2 timer den kan bruges pr. opladning. Den oplades nemt med det medfølgende USB-kabel. Den er desuden fremstillet af medicinsk silikone.

Min personlige oplevelse

Denne Mini Magic Wand burde være en klar julegaveide til kæresten, der godt kunne bruge lidt forkælelse under dynerne. Den passer til enhver smag, med sine mange forskellige muligheder, der kan blive udforsket med partner, såvel som alene. Da de fleste wands kan være en smule hårde i materialet, er det heldigvis ikke tilfældet her.

Derimod er materialet på denne wand super lækkert og behageligt. Ideen med at den er genopladelig, og der derfor ikke behøves at blive købt batterier, fungerer helt fint, selvom det dog også har sine negative sider. Hvis man f.eks. finder sig midt i en fræk leg, og den løber tør for strøm, skal den nu bruge de næste 3 timer på at oplade.

Et andet lille hug, jeg blot vil fremhæve, er at den for hver vibrationsvariation starter på den højeste vibrationshastighed, og man skal starte med at skrue ned for hastigheden som det første. Dette gør selvfølelig ikke noget, hvis man nyder den fulde vibrationsstyrke.

Fordele

 • God størrelse
 • Behageligt materiale
 • Da den er genopladelig, er der ikke behov for at købe batterier
 • 10 forskellige vibrations variationer
 • 8 forskellige vibrations hastigheder
 • Nem at anvende
 • Flot design

Ulemper

 • Den starter på den højeste vibrationshastighed, hvilket gør at man er nødt til at skrue ned for den, hver gang man skifter til en ny vibrationsvariation.
 • Den er i den lidt højere prisklasse til 379,00 kr
 • Ikke vandtæt
 • Ikke specielt lydsvag

 

Anbefalet til

Dette produkt henvender sig hovedsageligt til kvinder, og det er en god måde at udforske de mange aspekter af vibrationsmuligheder. Dog kan den sagtens bruges til par, og der kan sågar tilkøbes anal-tilbehør, der gør den anvendelig til både mænd og kvinder.

Både nybegyndere såvel som erfarne kan uden tvivl skrive denne wand på deres ønskeliste, og se frem til en masse timers stimulerende leg mellem lagnerne.

 

Opsummering

Sinful Opladelig Mini Magic WandDenne Mini Magic Wand vil klart blive en af dine favoritter i soveværelset, hvis du vælger at investere de 379 kr i den.

Den er handy og god af størrelse, og var mig en klar overraskelse, med sin vilde kraft modsat den mindre størrelse. Forkæl din klitoris, såvel som andre sensitive punkter, du sætter selv grænserne.

Fordelene overskygger helt klart ulemperne, og selvom den har et par få mindre gode funktioner, er den bare super vanedannende, og bliver et stykke legetøj, som man har svært ved at lægge fra sig igen.

 


 B Swish Bdesired Deluxe Lydsvag Vibrator – DEN KLASSISKE

Lydsvag vibrator

Tjek Prisen Her

Kort beskrivelse af produktet

Meget klassisk lydsvag vibrator / lydløs vibrator med ekstra tykkelse omkring hovedet, der gør den særligt god til stimulering af G-punktet. Den er fremstillet af kvalitetssilikone og ABS-plast, og er meget behagelig ved berøring. Den har desuden hele 6 pirrende vibrationsniveauer.

Da den er vandtæt, kan den sågar bringes ud af soveværelset og evt. ind under bruseren til en fræk leg. Den bruger 2 x AAA-batterier, der ikke medfølger. Den måler 15, 25 cm, hvoraf 12,7 er indførebare.

Desuden er den perfekt til at tage med på farten, i den medfølgende opbevaringspose.

Min personlige oplevelse

Denne Deluxe Vibrator er meget klassisk og nem at anvende. Den virker meget ”girly” i sin fremtræden, med sit pink ydre. Dog kan den også tilkøbes i sort, hvis man ønsker en mindre farvestrålende model. Dens tykkelse og længde var meget passende og svarede til en typisk størrelse for en normal stille & diskret vibrator, der også er indførebar.

Materialet er kvalitetssilikone, dog kunne den føles en smule hård i sin form, der kan gøre den en smule ubehagelig ved indføring, hvis man ikke er 100% varmet op. Der kan evt. tilkøbes en glidecreme.

Overfladen er derimod yderst glat overflade og rar ved berøring. Den virker som en vibrator, der er god til de mindre erfarne, eller dem der blot ønsker at afprøve sexlegetøj generelt, og måske starte let ud. Derfor er den ikke specielt banebrydende indenfor verdenen af sexlegetøj, men meget simpel og mere typisk en almen vibrator.

Fordele

 • God til nybegyndere størrelsesmæssigt
 • Kan anvendes til at udforske G-punktets mange muligheder
 • Meget klassisk og nem at anvende
 • Gode vibrationsvariationer
 • Vibrationstiden er 3 hele timer
 • Vandtæt
 • God pris (199 kr)
 • 6 vibrationsniveauer

Ulemper

 • En smule hård
 • Batterier medfølger ikke
 • Ikke specielt lydsvag

 

Anbefalet til

Denne stille vibrator kan anbefales til kvinder, der leder efter en nem og håndterbar lydsvag vibrator, der har et fint udvalg af vibrationsniveauer, og en passende form til stimulering af G-punktet. Den er god til singler og kan blive en god ven i soveværelset til enhver kvinde, der ønsker at udforske lydløse vibratorer.

Man skal selvfølgelig ikke være sky for at få sin kæreste til at anvende den på sig, eller udforske de andre muligheder, der end kunne være. Er man derimod erfaren i vibrator-verdenen, vil den nok fremstå for simpel og generel, og bedre egent til folk, der ikke allerede ejer en eller flere vibratorer eller dildoer.

Opsummering

B Swish Bdesired Deluxe VibratorSom det kan ses, er listen med ulemper minimal, og det er altså også fordi der næsten ikke kan sættes en finger på denne lydløse vibrator.

Både prismæssigt, men også selve produktet som helhed. Dens vibrationsstyrke fungerer helt fint, og den kan blive en lækker kombination med en god pornofilm eller en fræk fantasi.

Hold dig ikke tilbage med at købe denne lydsvage vibrator, hvis du ønsker at udforske den nydelsen, en god lydløs vibrator kan frembringe.


Durex Intense Delight Bullet Lydsvag Vibrator – DEN BUDGETVENLIGE

Stille vibrator

Tjek Prisen Her

Kort beskrivelse af produktet

Man skal ikke skue hunden på hårene, og slet ikke med denne lille og smarte Lydløse Bullet Vibrator, hvis muligheder er uendelige.

Selvom den kun måler 9 cm i længde, kan den stimulere klitoris, anus, bryster, pikhoved og meget andet. Her sætter kun fantasien grænser. Grundet dens størrelse, kan den medbringes overalt, sågar under bruseren. Den er lydsvag og ekstremt nem at anvende.

Benytter 1 x AAA-batterier der medfølger. Fremstillet af ABS-plast.

 

Min personlige oplevelse

Den er super enkel og nem, og med sin ene knap kan man i hvert fald ikke gå galt i byen med at starte den. Det er dejligt med en mindre størrelse, man kan medbringe på farten og tage med sig over alt.

I det hele taget er det super dejligt at der medfølger batterier til det legetøj, man køber over nettet, og det var også en dejlig overraskelse at dette var tilfældet. Det giver et positivt indtryk af den webshop, man køber fra. Prisen var desuden også en positiv overraskelse, som de fleste kan hamle op med.

Fordele

 • Vandtæt vibrator
 • God rejsestørrelse
 • Rigtig god pris (129 kr)
 • Den kan anvendes på både mænd og kvinder
 • God klitorisstimulering
 • Batterier medfølger

Ulemper

 • Kun en enkelt hastighed

 

Anbefalet til

Denne Lydsvage Bullet Vibrator kan anbefales til både kvinder såvel som mænd. Dens størrelse og design gør den oplagt til stimulering alle steder på kroppen.

Mænd burde bestemt heller ikke være sky for at tilkøbe sig dette produkt, og udforsk dens mange muligheder. Den fungere godt til par, da den kan anvendes på begge køn, og derfor ikke kun henvender sig til kvinder.

 

Opsummering

Durex Intense Delight Bullet VibratorDen eneste råd herfra, er helt klart at anskaffe sig den dejlige Stille og diskrete Bullet Vibrator.

Da den er oplagt at have i natbordsskuffen eller tasken.

Dens pris er oplagt, hvis man er nybegynder og ønsker at tilkøbe sig noget frækt legetøj til kæresten, eller til eget forbrug.

Trods dens pris, var den klart en positiv overraskelse.


Fun Factory Jam Mini Lydløs Dildo Vibrator – DEN OVERRASKENDE

Lydløs dildo

Tjek Prisen Her

Kort beskrivelse af produktet

Størrelsen på denne lydløse dildo vibrator er ideel til stimulering af klitoris samt skede indgangen, med sin længde på 12,7 cm. Den er fremstillet af silikone, og overfladen er rillet og den har en let krumning, der gør den mere behagelig ved penetration. Desuden er den velegnet til stimulering af G-punktet, hvilket toppens krumning også medvirker til.

Den bruger 1 stk. AA-batterier, der sælges separat.

 

Min personlige oplevelse

Den ujævne overflade på den lydløse vibrator er yderst behageligt, og meget interessant at afprøve. Dens materiale er meget blødt og opleves meget dejligt ved berøring.

Dog virker det som om at overfladen har det med at samle støv, der nærmest klistre sig til dens silikoneoverflade. Dette kan være lidt irriterende, da der ofte er en del støv i og omkring sengen, hvor det oftest er der man anvender sit sexlegetøj.

Alt i alt er den yderst let at betjene. Her er der ingen knapper, men derimod tændes der ved at skrue på skruelåget i bunden af den diskrete vibrator.

Fordele

 • Vandtæt
 • Materialet er yderst blødt og meget ”skin-like”.
 • Formen er behagelig og ideel ved G-punkts massage.
 • Helt fin pris (199 kr)

Ulemper

 • En lidt større model ville være ideelt
 • Et enkelt vibrationsniveau
 • Batterier medfølger ikke
 • Materialet samler støv

 

Anbefalet til

Denne lydløse dildo er velegnet til brugere der nyder en lydløs dildo med ujævn overflade, i modsætning til de klassiske glatte lydsvage dildoer. Da den ikke måler mere end 12,7 cm, er den også egnet til nybegyndere.

At den er nem og håndterbar, er bare endnu et tegn, på at den er optimal for folk, der ikke fortrækker de større lydløse dildoer, men måske ønsker at prøve sig frem med de mindre modeller.

Opsummering

Fun Factory Jam Mini VibratorSom sagt fungerer formen og faconen på denne lydløse vibrator / lydløse dildo helt fint.

Dog er den, efter min smag, en smule til den mindre side, og kunne godt bruge lidt mere længde.

Overfladen og materialet er i sig selv behageligt og stimulerende, og hvis man finder alt dette interessant, skal man ikke tøve med at investere de 199 kr i den.


Konklusion

Alle lydløse dildoer var super spænende at afprøve, da ingen var ens og de alle overraskede på hver deres måde. Halvdelen af produkterne havde en masse gode vibrationsvariationer, der klart trækker op på skalaen. De lydsvage vibratorer, der var indførebare, havde et godt design med en stimulerende krumning ved hovedet, der klart er et plus.

Dog må jeg ærligt erkende, at selvom en god lydløs dildo / lydsvag dildo aldrig slår fejl, måtte mit yndlingsprodukt helt klart være den Opladelige Mini Magic Wand fra Sinful. Begrundelsen for dette er at den har så mange gode funktioner, og den udfører jobbet til fulde!

Designet på denne wand er flot og stilrent, og desuden er den bare super praktisk i størrelse, der gør det muligt at medbringe den i tasken. Hvis de 379 kr ikke skræmmer for meget, så er det en super god julegaveide til kæresten.

Det produkt, der må komme på en flot andenplads, er Durex Intense Delight Bullet lydløs Vibrator. Den er perfekt til at gemme væk i en lille baglomme i tasken, og smugle med på farten.

Dens størrelse er klart den faktor, der trækker den markant op, da det gør den supper handy. At den er vandtæt, er virkelig også et stort plus, da det giver flere muligheder for at anvende den i våde situationer. I dette tilfælde burde prisen ikke være en skræmmefaktor, da de 129 kr gør den til testens mest budgetvenlige produkt.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here