Lydløs Vibrator – De 7 bedste i test

1097

Med en lydsvag vibrator er du både sikret fuld nydelse samt diskretion omkring din brug af produkt. Det er en sikker vinder, hvis man ikke vil distraheres af lyden af de brummende vibrationer.

De forskellige lydsvage vibratorer er testet alene såvel som med partner, for at få det bedste og mest fyldestgørende indtryk af de forskellige produkter.

Vi har i indlægget kåret Testvinderen, Prisvinderen og Nybegynderen. Derudover har vi listet andre af vores favoritter, så du bliver præsenteret for et bredt udvalg af lydløse vibratorer.

Hvad er en lydløs vibrator?

En lydløs vibrator er en vibrator, der er meget eller helt støjsvag. Mange vibratorer har et højere støjniveau pga. kraftfulde motorer, der skal skabe vibrationerne. Et højere støjniveau kan dog virke distraherende for brugerens oplevelse med produktet. Derudover gør det oplevelsen mindre diskret, hvis man vil bruge den i hjemmet uden andre hører det, eller hvis man benytter produktet i offentligheden. En lydløs vibrator kan til gengæld ikke høres, uanset hvor du vælger at bruge den.

Hvorfor købe en lydløs vibrator?

En lydløs vibrator er diskret, og kan uden bekymring bruges i hjemmet, hvis du har tynde vægge, ikke bor alene, og ikke lige er interesseret i, at andre skal høre dig benytte produktet. Derudover kan en lydløs vibrator være endnu mere fræk, fordi den er så diskret og ikke distraherende.

Stadig i tvivl?

Se udvalget af lydløse vibratorer her →

 


 

ANMELDELSE AF PRODUKTERNE

Ønsker du, at læse hvorfor vores tilknyttet eksperter- og produkttestere har kategoriseret ovenstående som hhv. Testvinderen, Nybegynderen & Prisvinderen i testen, så læs deres detaljeret anmeldelser her:

TESTVINDERCapella Rabbit vibrator

Forhandler Prismaskinen
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Lydsvag
 • Fleksibel og ergonomisk
 • Fremstillet i blødt silikone
 • Genopladelig
 • Kraftige vibrationer trods lydsvaghed

Ulemper

 • Bedre til den let øvede eller erfarne

Beskrivelse af produktet

Capella er en yderst lydløs og helt igennem fantastisk rabbit vibrator. Den er super nem at håndtere. OG vigtigst af alt slukke hurtigt igen med de to nemme knapper. Dens bløde silikone lukker virkeligt lyden inde, så selv, hvis man ligger den på et bord vil de to motorer virke næsten lydløse i brug.

Det smarte er også, at man kan vælge bare at tænde en enkelt ad gangen, hvis man virkelig ikke ønsker at larme.

Ja. Den kan bare beskrives som helt fantastisk. Ud over at være hamrende diskret, så giver designet en virkelig lydisoleret oplevelse. Jeg er dybt imponeret over, hvor u-forstyrrende den virker. Normalvis kan jeg godt blive irriteret og distraheret, hvis jeg kan høre en vibrator mens jeg bruger den.

Selv når jeg bruger begge motorer samtidig, så vibrerer den virkelig stille. Dermed ikke sagt, at der ikke er gang i den kære Capella.

For – hold da helt op! Den gør virkelig noget godt for mig, hvilket også er grunden til, at jeg bare blev nød til at give den prisen som testvinder.

Anbefalet til

Hende som vil have lydløs stimulation af både G-punkt og klitoris på samme tid. Denne vibrator lever virkelig op til forventningerne om dette.

Det siger andre kunder

Andre der har købt Capella Rabbit vibrator har virkelig rost den for dens ergonomiske og fleksible design, samtidigt med at den er langt mere lydløs end de andre rabbit vibratorer på markedet.

Opsummering

Capella Rabbit vibrator fra Mshop lever virkelig op til forventningerne. Den er meget lydløs, og man skal derfor ikke bekymre sig om at blive distraheret af lyden af vibrationerne. Virkelig den foretrukne rabbit vibrator.

Den er fleksibel og ergonomisk designet, og tilpasser sig nemt dit underliv. Også nem at tænde og slukke og veksle mellem vibrationsindstillingerne.

Læs mere her

 


 

PRISVINDERSinful Opladelig Mini Magic Wand

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

 • God størrelse
 • Behageligt materiale
 • Da den er genopladelig, er der ikke behov for at købe batterier
 • 10 forskellige vibrations variationer
 • 8 forskellige vibrations hastigheder
 • Nem at anvende
 • Flot design

Ulemper

 • Den starter på den højeste vibrationshastighed, hvilket gør at man er nødt til at skrue ned for den, hver gang man skifter til en ny vibrationsvariation.
 • Den er i den lidt højere prisklasse til 379,00 kr
 • Ikke vandtæt
 • Ikke specielt lydsvag

Beskrivelse af produktet

Denne simple og stilfulde Mini Magic Wand er lille i størrelse men kraftfuld i vibrations-styrke. Den er smart og genopladelig, og den har mange forskellige vibrations variationer. Med en længde på 20 cm, en diameter på 4,1 cm og en vægt på 170 gram, kan den nemt snuppes med i tasken.

Man kan udforske hele 10 vibrationsvariationer og 8 vibrationshastigheder i de 2 timer den kan bruges pr. opladning. Den oplades nemt med det medfølgende USB-kabel. Den er desuden fremstillet af medicinsk silikone.

En anden lille ting jeg blot vil fremhæve, er at den for hver vibrationsvariation starter på den højeste vibrationshastighed, og man skal starte med at skrue ned for hastigheden som det første. Dette gør selvfølelig ikke noget, hvis man nyder den fulde vibrationsstyrke.

Anbefalet til

Dette produkt henvender sig hovedsageligt til kvinder, og det er en god måde at udforske de mange aspekter af vibrationsmuligheder. Dog kan den sagtens bruges til par, og der kan sågar tilkøbes anal-tilbehør, der gør den anvendelig til både mænd og kvinder.

Både nybegyndere såvel som erfarne kan uden tvivl skrive denne wand på deres ønskeliste, og se frem til en masse timers stimulerende leg mellem lagnerne.

Det siger andre kunder

Den passer til enhver smag, med sine mange forskellige muligheder, der kan blive udforsket med partner, såvel som alene. Da de fleste wands kan være en smule hårde i materialet, er det heldigvis ikke tilfældet her.

Opsummering

Denne Mini Magic Wand vil klart blive en af dine favoritter i soveværelset, hvis du vælger at investere de 379 kr i den.

Den er handy og god af størrelse, og var mig en klar overraskelse, med sin vilde kraft modsat den mindre størrelse. Forkæl din klitoris, såvel som andre sensitive punkter, du sætter selv grænserne.

Fordelene overskygger helt klart ulemperne, og selvom den har et par få mindre gode funktioner, er den bare super vanedannende, og bliver et stykke legetøj, som man har svært ved at lægge fra sig igen.

Læs mere her

 


 

NYBEGYNDERENJe Joue MiMi Soft Opladelig Klitoris Vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Meget lydsvag
 • Fås i flere forskellige farver
 • Vandtæt
 • 10 forskellige vibrationsniveauer
 • Blødt materiale og afrundet design
 • Genopladelig (opladerkabel medfølger)

Ulemper

 • Lidt svært at styre vibrationerne under brug
 • Vibrationerne er ikke så kraftige

Beskrivelse af produktet

MiMi er en lille og diskret lydløs vibrator, du med garanti vil få en masse glæde af. Den er super god til begynderen, da den er så simpel at betjene og anvende. MiMi fås i 5 forskellige farver, så du selv kan bestemme, hvilket look den skal have.

MiMi er genopladelig, så du kan nyde den i flere timer uden at skulle investere i batterier. Den er også vandtæt, så hvis du vil have den med en tur under bruseren, eller hvis det bliver ekstra vådt, så tager den ikke skade, men holder hele vejen igennem.

Der er 10 forskellige vibrationsniveauer, som du navigerer i ved at trykke på vibratoren. Der er både de milde og de lidt kraftigere, så du kan opbygge et lækkert klimaks eller bare variere al efter, hvad du foretrækker.

Anbefalet til

Virkelig en god lydløs vibrator til begynderen. Vibrationerne er milde, men du får stadig noget ud af dem, og vibratoren har en fin og diskret størrelse. Den er simpel i designet og nem at holde på.

Det siger andre kunder

De fleste kunder kan virkelig ikke leve uden denne vibrator. Den er blevet et vildt lækkert must-have i natbordsskuffen, og da den er så diskret, kan man også tage den med ud af huset.

Opsummering

Et produkt med et lækkert afrundet design i et blødt materiale, så den føles ekstra rar at bruge. Produktet er utroligt lydsvagt og diskret, så du også nemt kan tage den med ud af huset. Vandtæt og genopladelig.

Læs mere her

 


 

DEN FJERNBETJENTELovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

Forhandler
sinful Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Vandtæt
 • Op til 3 timers brug på en opladning (genopladelig)
 • 3 vibrationsniveauer og 10 -mønstre
 • Kan styres via gratis app

Ulemper

 • Dertilhørende app kan indsamle informationer om din brug af produktet og appen

Beskrivelse af produktet

Vil du have et hav af muligheder med en lydløs vibrator? Så er denne Lovense Lush lige noget for dig. Vibratoren stimulerer både G-punkt og klitoris og har en kraftig motor, der både kan give de vildere og de mere blide vibrationer. På den måde er der med garanti noget, der passer til dig.

Lovense Lush kan via bluetooth tilsluttes til din iPhone, og du kan styre den derfra. Rækkevidden er op til 14 meter, så du kan med fordel også lade din partner tage kontrollen, hvis I er i offentligheden, eller hvis din partner nyder at se dig blive stimuleret i soveværelset. Du kan også synkronisere vibrationerne efter din partners stemme, hvis I vil gøre det lidt frækkere.

Den kan dog også styres over længere afstande. Selv hvis I befinder jer på hver sin side af kloden, kan din partner stadig via appen have kontrollen over din nydelse. Produktet er også vandtæt og genopladeligt, så der er virkelig dømt timevis af leg og nydelse.

Anbefalet til

Rigtig god til parret, der gerne vil udforske deres seksuelle udfoldelser. Den er diskret at bruge f.eks. offentlige steder, men også ideel til langdistanceforholdet, der stadig gerne vil opretholde en god seksuel kemi mellem sig.

Det siger andre kunder

Særligt par er helt vilde med denne, fordi den giver mulighed for seksuelle udfoldelser på afstand – både de korte og de længere. Den giver derudover hende en målrette stimulation.

Opsummering

Et perfekt produkt til parret, der ønsker at bevare de seksuelle udfoldelser selv på afstand, eller til hende som vil have større kontrol over sin nydelse. Opladelig og vandtæt, så du kan nyde den i flere timer og flere steder.

Læs mere her

 


 

DEN KLASSISKEbaseks Powerful Mini Vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

 • God til nybegyndere størrelsesmæssigt
 • Kan anvendes til at udforske G-punktets mange muligheder
 • Meget klassisk og nem at anvende
 • Gode vibrationsvariationer
 • Vibrationstiden er 3 hele timer
 • Vandtæt
 • God pris (199 kr)
 • 6 vibrationsniveauer

Ulemper

 • En smule hård
 • Batterier medfølger ikke
 • Ikke specielt lydsvag

Beskrivelse af produktet

Meget klassisk lydsvag vibrator / lydløs vibrator med ekstra tykkelse omkring hovedet, der gør den særligt god til stimulering af G-punktet. Den er fremstillet af kvalitetssilikone og ABS-plast, og er meget behagelig ved berøring. Den har desuden hele 6 pirrende vibrationsniveauer.

Da den er vandtæt, kan den sågar bringes ud af soveværelset og evt. ind under bruseren til en fræk leg. Den bruger 2 x AAA-batterier, der ikke medfølger. Den måler 15, 25 cm, hvoraf 12,7 er indførebare.

Overfladen er yderst glat overflade og rar ved berøring. Den virker som en vibrator, der er god til de mindre erfarne, eller dem der blot ønsker at afprøve sexlegetøj generelt, og måske starte let ud. Derfor er den ikke specielt banebrydende indenfor verdenen af sexlegetøj, men meget simpel og mere typisk en almen vibrator.

Anbefalet til

Denne stille vibrator kan anbefales til kvinder, der leder efter en nem og håndterbar lydsvag vibrator, der har et fint udvalg af vibrationsniveauer, og en passende form til stimulering af G-punktet. Den er god til singler og kan blive en god ven i soveværelset til enhver kvinde, der ønsker at udforske lydløse vibratorer.

Man skal selvfølgelig ikke være sky for at få sin kæreste til at anvende den på sig, eller udforske de andre muligheder, der end kunne være. Er man derimod erfaren i vibrator-verdenen, vil den nok fremstå for simpel og generel, og bedre egent til folk, der ikke allerede ejer en eller flere vibratorer eller dildoer.

Det siger andre kunder

Desuden er den perfekt til at tage med på farten, i den medfølgende opbevaringspose.

Denne Deluxe Vibrator er meget klassisk og nem at anvende. Den virker meget ”girly” i sin fremtræden, med sit pink ydre. Dog kan den også tilkøbes i sort, hvis man ønsker en mindre farvestrålende model.

Opsummering

Som det kan ses, er listen med ulemper minimal, og det er altså også fordi der næsten ikke kan sættes en finger på denne lydløse vibrator.

Både prismæssigt, men også selve produktet som helhed. Dens vibrationsstyrke fungerer helt fint, og den kan blive en lækker kombination med en god pornofilm eller en fræk fantasi.

Hold dig ikke tilbage med at købe denne lydsvage vibrator, hvis du ønsker at udforske den nydelsen, en god lydløs vibrator kan frembringe.

Læs mere her

 


DEN BUDGETVENLIGEDurex Intense Delight Bullet Lydsvag Vibrator

Stille vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

 • Vandtæt vibrator
 • God rejsestørrelse
 • Rigtig god pris (129 kr)
 • Den kan anvendes på både mænd og kvinder
 • God klitorisstimulering
 • Batterier medfølger

Ulemper

 • Kun en enkelt hastighed

Beskrivelse af produktet

Man skal ikke skue hunden på hårene, og slet ikke med denne lille og smarte Lydløse Bullet Vibrator, hvis muligheder er uendelige.

Selvom den kun måler 9 cm i længde, kan den stimulere klitoris, anus, bryster, pikhoved og meget andet. Her sætter kun fantasien grænser. Grundet dens størrelse, kan den medbringes overalt, sågar under bruseren. Den er lydsvag og ekstremt nem at anvende.

Benytter 1 x AAA-batterier der medfølger. Fremstillet af ABS-plast.

Den er super enkel og nem, og med sin ene knap kan man i hvert fald ikke gå galt i byen med at starte den. Det er dejligt med en mindre størrelse, man kan medbringe på farten og tage med sig over alt.

I det hele taget er det super dejligt at der medfølger batterier til det legetøj, man køber over nettet, og det var også en dejlig overraskelse at dette var tilfældet. Det giver et positivt indtryk af den webshop, man køber fra. Prisen var desuden også en positiv overraskelse, som de fleste kan hamle op med.

Anbefalet til

Denne Lydsvage Bullet Vibrator kan anbefales til både kvinder såvel som mænd. Dens størrelse og design gør den oplagt til stimulering alle steder på kroppen.

Mænd burde bestemt heller ikke være sky for at tilkøbe sig dette produkt, og udforsk dens mange muligheder. Den fungere godt til par, da den kan anvendes på begge køn, og derfor ikke kun henvender sig til kvinder.

Det siger andre kunder

Lille og overkommelig i størrelsen, særligt for nybegynderen eller hende, der ønsker noget småt. God kvalitet og fint produkt til prisen.

Opsummering

Den eneste råd herfra, er helt klart at anskaffe sig den dejlige Stille og diskrete Bullet Vibrator.

Da den er oplagt at have i natbordsskuffen eller tasken.

Dens pris er oplagt, hvis man er nybegynder og ønsker at tilkøbe sig noget frækt legetøj til kæresten, eller til eget forbrug.

Trods dens pris, var den klart en positiv overraskelse.

Læs mere her

 


 

DEN OVERRASKENDECalExotics Power Stud Curvy Dildo Vibrator

CalExotics Power Stud Curvy Dildo Vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

 • Vandtæt
 • Materialet er yderst blødt og meget ”skin-like”.
 • Formen er behagelig og ideel ved G-punkts massage.

Ulemper

 • En lidt større model ville være ideelt
 • Batterier medfølger ikke
 • Materialet samler støv

Beskrivelse af produktet

Størrelsen på denne lydløse dildo vibrator er ideel til stimulering af klitoris samt skede indgangen, med sin længde på 12,7 cm. Den er fremstillet af silikone, og overfladen er rillet og den har en let krumning, der gør den mere behagelig ved penetration. Desuden er den velegnet til stimulering af G-punktet, hvilket toppens krumning også medvirker til.

Den ujævne overflade på den lydløse vibrator er yderst behageligt, og meget interessant at afprøve. Dens materiale er meget blødt og opleves meget dejligt ved berøring.

Dog virker det som om at overfladen har det med at samle støv, der nærmest klistre sig til dens silikoneoverflade. Dette kan være lidt irriterende, da der ofte er en del støv i og omkring sengen, hvor det oftest er der man anvender sit sexlegetøj.

Alt i alt er den yderst let at betjene. Her er der ingen knapper, men derimod tændes der ved at skrue på skruelåget i bunden af den diskrete vibrator.

Anbefalet til

Denne lydløse dildo er velegnet til brugere der nyder en lydløs dildo med ujævn overflade, i modsætning til de klassiske glatte lydsvage dildoer. Da den ikke måler mere end 12,7 cm, er den også egnet til nybegyndere.

At den er nem og håndterbar, er bare endnu et tegn, på at den er optimal for folk, der ikke fortrækker de større lydløse dildoer, men måske ønsker at prøve sig frem med de mindre modeller.

Det siger andre kunder

Godt stimulationsdesign og diskret i designet og størrelsen. God at bruge i soveværelset, men kan også nemt tages med ud af huset.

Opsummering

Den ujævne overflade på den lydløse vibrator er yderst behageligt, og meget interessant at afprøve. Dens materiale er meget blødt og opleves meget dejligt ved berøring.

Dog virker det som om at overfladen har det med at samle støv, der nærmest klistre sig til dens silikoneoverflade. Dette kan være lidt irriterende, da der ofte er en del støv i og omkring sengen, hvor det oftest er der man anvender sit sexlegetøj.

Alt i alt er den yderst let at betjene. Her er der ingen knapper, men derimod tændes der ved at skrue på skruelåget i bunden af den diskrete vibrator.

Læs mere her

 


 

FAQ – Lydløse vibratorer

Er vibrationerne stadig kraftige, selvom den er lydsvag?

Man kan måske stille spørgsmålstegn ved, hvorvidt vibrationerne stadig er kraftige, hvis produktet er lydsvagt. Men bare rolig; størstedelen af de lydsvage vibratorer er stadig udstyret med en kraftig motor, så du stadig kan få intens stimulation, selvom den er støjsvag. I de fleste produkter isoleres motoren blot mere, eller nogle af delene udskiftes med mere lydsvage dele, så støjniveauet bliver lavere.

Hvordan vælger jeg den rigtige lydsvage vibrator?

Lydsvage vibratorer kommer i mange afskygninger; bulletvibratorer, rabbits, G-punktsvibratorer og mange flere. Det kommer derfor an på, hvilke forventninger og krav du har til din vibrator. Når du har fundet ud af, hvad du går efter, er det bare med at kigge efter de lydsvage produkter. Der er med garanti noget for dig, og du kan se et udvalg her.

 


Forskellige typer af lydløse vibratorer

1. Stille Stimulering:

Lydløse vibratorer er designet til diskret nydelse uden at ofre kraft. Udforsk forskellige modeller, der tilbyder stille, men kraftfuld stimulering for en behagelig oplevelse.

2. Vibratorer med Smart Teknologi:

Moderne lydløse vibratorer er ofte udstyret med smart teknologi, der giver mulighed for fjernstyring via apps. Dette åbner op for spændende muligheder for både solo- og partnerlege.

3. Kropsvenlige Materialer:

Nogle lydløse vibratorer er fremstillet af bløde og kropsvenlige materialer som silikone, der ikke kun reducerer støj, men også sikrer en behagelig berøring mod huden.

4. Vandtætte Muligheder:

Få glæde af lydløse vibrationer under vand med vandtætte modeller. Dette giver mulighed for ekstra leg i badet eller bruseren uden at gå på kompromis med diskretionen.

5. Justerbare Intensitetsniveauer:

Undersøg lydløse vibratorer med justerbare intensitetsniveauer, så du kan tilpasse stimuleringen efter dine præferencer. Dette giver en skræddersyet oplevelse uden overraskende støj.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here