Kyskhedsbælte til mænd – Et pikbur til den uartige mand

5122

I dette indlæg vil der være fokus på kyskhedsbælter til mænd eller som andre kalder dem penisbur /pikbur – kært barn har mange navne – jeg har sågar hørt ordet penislås. Vi vil hvorom alting er fortælle vidt og bredt om hvordan sådan en benyttes, og så vil vi naturligvis vælge dem frem som vi anbefaler. Vi har taget de mest populære og dermed brugt hele danmarks stemme i valget om hvilke vi vil anbefale til jer.

Hvis du derfor er utryk ved at skulle finde et kyskhedsbælte, så tager vi dig i hånden således du finder det pik bur du bliver mest glad for. Nedenstående har vi beskrevet de produkter som vi kan anbefale. Denne anbefaling ligger til grund for vores mange produkttestere, samt har vi spurgt jer derude om hvilke i vil anbefale andre til en fornuftig pris alle kan være med på.


SILIKONE PIK BUR

 


Forhandler Pris Information
279,00 DKK Se produkt 
399,00 DKK Se produkt
379,00 DKK Se produkt

Det første penisbur vi har kigget på er favoritten som er fremstillet i silikone, og dermed er en letmedgørlig størrelse for de fleste. Vi har med et rigtig godt produkt at gøre, som hverken gør ondt eller vil genere dig på anden vis – dette er naturligvis også årsagen til den er blandt de mest populære kyskhedsbælter på markedet. Generelt er fordelen ved alle pik bure at de bringer liv og glæde i dit og din partners sexliv, og det behøves ikke at være vildt og voldsomt hvis man ikke er til den slags. Der findes kun en hastighed, og det er den der passer til dig/jer. Nedenstående er en kort beskrivelse af det først udvalget penisbur:

Fordele

 • Nem at anvende.
 • Diskret levering og nem at vedligeholde.
 • Tishul ude i enden, så man kan komme af med vandet såfremt man skal dette.

Produktbeskrivelse

Dette penis bur / pikbur er fremstillet med nøgle, og gør derfor legen endnu sjovere. Du kan med dette kyskhedsbælte tæmme din partner ved at gemme nøglen væk og for eksempel lege tampen brænder. Kyskhedsburet er fremstillet i hudvenligt design, som du bliver glad og tilfreds med – det vil nemlig forhindre at du føler den ridser eller genere på anden vis.

Silikone pik buret er et godt start produkt for dig som vil igang med lidt ekstra krydderi til sexlivet. Vi kan derfor klart anbefale dette silikone bur. Det er åndbart og rart at have på, så du vil ikke føle dig presset. Derudover passer den til enhver størrelse penis, så det skal du heller ikke tænke på.

Udover at være et komplet kyskhedsbælte, så er den også nem at vedligeholde. Det er nemlig blot at skylle den med lidt varmt vand, og så er den klar til at blive benyttet igen.

 


KYSKHEDSBÆLTE COCK CAGE MED PENISLÅS


Forhandler Pris Information
495,00 DKK Se produkt 
599,00 DKK Se produkt
499,00 DKK Se produkt

Dette penisbur /pikbur er fremstillet i et lukseriøst design, som passer til enhvers smag. Det er endnu et godt produkt til prisen, som du vil få stor glæde af. Forestil dig hvor meget sjov din partner og dig kan få med denne. Det bedste man kan gøre er enten at overraske sin partner med at købe denne, eller ved at sætte sig ned sammen og blive enige om hvilken en model I skal have. Her er en kort beskrivelse af denne type pik bur:

Fordele

 • Kvalitetsprodukt i lækkert og lukseriøst design.
 • Fremstillet i frækt metalgitter med en metal lås, hvor du kan låse din penis fast.
 • Diameter på 5,2 cm.
 • Leveret i metalkuffert, men samtidig diskret således ingen 3. part vil vide hvad det er.

Produktbeskrivelse

Kyskhedsbæltet cock cage er en publikumsfavorit, som i mange år har været danskerne foretrukne pikbur. Et stilrent design, som nemt og hurtig monteres på penis hvor den herefter låses. Det medfølger en vejledning således du får gjort det korrekt, men det er kanon nemt er den respons vi har fået.

Produktet er rustfrit og har derfor en lang holdbarhed, som i derfor ikke skal være nervøse for.

En kort vejledning til hvordan den påsættes er: Man påfører buret ned over sin penis, hvorefter metal ringen åbnes og sættes fast omkring roden af penis og testiklerne. Dernæst sættes hængelåsen fast i ringen, og så er I igang med legen.

 


MYSTIM PUBIC PENIS BUR 


Forhandler Pris Information
805,00 DKK Se produkt 
899,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Vundet en award i år 2013 for mest innovative produkt.
 • Perfekt produkt for den lidt mere erfarne bruger med sexlegetøj.
 • Kan give elektro stimulation til penis for at gøre oplevelsen mere intens.

Produktbeskrivelse

Dette kyskhedsbælter er til den mere erfarne bruger, eller til den nye bruger som vil udfordre sig selv fra start. Den er ligesom de andre nem at påfører, men man får i denne model mulighed for at bruge produktet til elektro sex, dvs. stimulere sin blærer således man får en mere intens oplevelse. Pik buret vandt i 2013 en pris, så det er uden tvivl et penis bur som eksperterne kan anbefale, og dermed kan vi også.

Det er udarbejdet i hård plast, således din penis hele tiden er i en fast ramme og du ikke føler den flyver rundt omkring. Dog skal det noteres, at det selvfølgelig ikke er ubehageligt, men tværtimod en rar følelse at man har den i noget fast.

Penisburet kan eksempelvis bruges som normalt kyskhedsbælte, hvor din partner tager kontrollen, og hvornår bæltet må åbnes. Dette gør man ved at låse kyskhedsbæltet med metalhængelåsen. Hvis man vil tilfører lidt intensitet, så tilslutter man blot elektro udstyret, og du vil herefter få stimuleret din penis via elektricitet.

 


KYSKHEDSBÆLTE TIL MÆND


Forhandler Pris Information
139,00 DKK Se produkt

Fordele.

 • Billigt produkt i høj kvalitet.
 • Kvalitetsfremstillet materiale.
 • Kyskhedsbælte til mænd

Produktbeskrivelse

Her har du et anderledes penislås, som man blot sætter henover penis og dermed beskyttes denne. Dette pik bur er et mere let påtageligt udstyr, som man hurtigere kan få af og på, og er derfor bygget til dig som ikke ønsker udstyr med lås osv. Vi siger derfor at pikburet er til dig som gerne vil spare lidt penge, men samtidig gerne vil igang med kyskhedsbæltet til ham.

En ting er hvertfald klart, og det er at vi kan uden tvivl anbefale det herfra.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

8 KOMMENTARER

  • Uhh, kender den følelse – har selv en mand jeg én gang i mellem kan lokke i hans pikbur. Skønt og anderledes end så meget andet fetish-leg

 1. Jeg har lige sådan rigtigt stiftet bekendtskab med kyskhedslege gennem min relativt nye og super dejlige dominatrix. Hun tvang mig uden for min komfortzone og ned i sådan et lille bur til min penis – og wow en oplevelse. Det er enormt frækt og det at have ens lem låst fast synes kun at vokse på mig for hver gang. Det er slet ikke som med så mange andre sexlege – det mister bare ikke den der gnist og spænding!

  • Hej Jannic.

   Sikke en befriende lille fortælling og afsløring af dine oplevelser som en mandlig-slave. Jeg har selv en række mænd jeg leger med fra tid til anden. OG… Du kan fuldstændig ret, kyskhedslegetøj til mænd er utrolig frækt, og jeg har selv efter mange års leg, selvfølgelig uden selv at have prøvet legetøjet, aldrig syntes at det netop mister den gnist og frækhed over det. Der er så utrolig mange facetter af kyshedslege og det er bare med at blive ved med at udforske. Jeg er glad for at du har fået øjnene op for det og det virker som om du er blevet næsten lige så glad for det som nogle af mine kyske mænd! Lækkert kan jeg kun sige.

   Jeg ønsker dig alt det bedste. Tak fordi du læser med på Eroti.dk, det er en fornøjelse at have dig med ombord – håber du finder nogle af de andre indlæg interessante op.

   Frække hilsner fra Lise P

 2. Hej efter jeg har købt den første silikone pik bur glæde mig til den kom men men den passer ikke til mig jeg ved ikke hvilken jeg skal have fat i ringen er alt for stor mit skaft er lille så den falder af og mit hovede er for stor til at komme ind i hylsteret hvad skal jeg dog gøre hilsen den fortivlede

  • Hej Jan.

   Så godt du fik købt – så ærgeligt den ikke passede.

   Har du købt med eller uden hylster til klunkerne / bollerne, det har jeg set nogle enkelte steder, og kan måske være med til at løse problemet. Ellers så vil jeg klart anbefale dig at skrive direkte til sexshoppen omkring evt. andre modeller der passer bedre til din penis form.

   Håber du finder en løsning

   mvh
   Lise P

 3. Har også lige købt et pikbur i stål med ring rundt om bollerne hvor låsen sidder det er meget ydmygende og pirrende at have på navligt nu med de varme temperatur vi har og kæresten ligger og leger ved stranden og har nøglen.. SF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here