I dette indlæg vil der være fokus på kyskhedsbælter til mænd eller som andre kalder dem penisbur /pikbur – kært barn har mange navne – jeg har sågar hørt ordet penislås.

Du bliver i dette indlæg præsenteret for anmeldelser, som bygger på ekstensive tests.

Vi har taget de mest populære og dermed brugt hele Danmarks stemme i valget om hvilke vi vil anbefale til jer. Såfremt du ikke ønsker at læse nedenstående anmeldelse.

 

Bedste…Prismaskinen
kyskhedsbælte til mændTestvinderTjek pris
kyskhedsbæltePrisvinderTjek pris
penisburBegyndereTjek pris

 

Nu vil vi gå videre, til den fulde anmeldelse af de forskellige kyskhedsprodukter til mænd.

MEN! Inden da, så får du her lige 3 hurtige alternativer1 kyskhedsbælte, 1 pikbur og 1 penisbur:

 Impound Spiral Kyskhedsbælte med Penis Plug

Specifikationer:

 • MATERIALE: Rustfri stål 100% nikkelfri
 • LÆNGDE PENISBUR: 7 cm.
 • LÆNGDE PENIS PLUG: 5,5 cm.
 • DIAMETER PENIS PLUG: 5 mm.
 • DIAMETER BASIS PENISRINGE: 4 cm, 4,5 cm og 50 cm.
 • MEDFØLGER: Metalbur, 3 basis penisringe, hængelås med 3 nøgler, opbevaringspose.

Anmeldelser:

Konstruktionen virker robust, og det er den også til dels. Man kan sikkert slå på det med en hammer, uden den ville give sig. Overfladen af metallet, er dog nok ikke af så god kvalitet, da efter en dags tid, var der “glimmer” på min penis, som var små stykker af metallet som var slidt af.

Chastity er sjovt og kinky, men køb et ordentligt bur.

Læs mere om produktet her

 

 CB-6000 Pikbur (8,25 cm)

Specifikationer:

 • MATERIALE: Hård plast (polycarbonat).
 • LÆNGDE: 8,25 cm (penisbur), total: 12 cm
 • DIAMETER På DE 5 RINGE: 3,8 cm, 4,1 cm, 4, 5 cm, 4,8 cm, 5 cm.
 • VÆGT: 120 g.
 • INDEHOLDER: Penis bur, 5 bagringe i forskellige størrelser (+ 1 topring), 4 spacers og låsepinde i forskellige størrelser, metal lås med nøgle, 5 plast-låse med individuelle numre og opbevaringstaske.

Anmeldelse:

God starter kyskhedsbælte. CB6000 er et rigtig godt begynder kyskhedsbælte, som er nemt at finjustere fordi man har så mange forskellige dele med. Den er behagelig og nem at få på når man lige lære teknikken (Strømpe teknikken er rigtig god!). Den eneste ulemper jeg ser er, at det ikke er så nemt at holde sig super ren i, men det kan ordnes ved at rengøre 1-2 gange om ugen. Det er et godt valg, men hvis man er super seriøs er et lidt mere åben metal bur lidt bedre for langtids brug.

Læs mere om produktet her

 

 Metal penisbur med Lås

Specifikationer:

 • MATERIALE: Metal.
 • PENISRING DIAMETER UDVENDIG: ca. 6,8 cm.
 • PENISRING DIAMETER INDVENDIG: ca. 4,7 cm.
 • LÆNGDE PENISDEL: Ca. 14 cm.
 • VÆGT: Ca. 193 g.

Anmeldelse:

Jeg er vild med produktet! Det er desværre ude af proportioner, for mit vedkommende, i hvert fald. Selve buret er ret stort, men ringen er ret smal. Det vil sige, at hvis man er stor nok til at fylde buret ud, så er ringen sandsynligvis for lille! Jeg har ikke noget problem med at gå med den om dagen, men hvis jeg sover med den vågner jeg hver nat og har ondt på grund af de natlige erektioner.

Jeg har læst et sted at man kan vænne sig til det, men det gør ret ondt i mit tilfælde. Er man passende i størrelse så ringen ikke generer en, er buret alt for stort (det er det jeg mener med at det er ude af proportioner). Desuden gør den store størrelse det svært at gå med i dagligdagen, det er muligt, men for mig bliver det let ubehageligt. Det er med andre ord et lækkert produkt, men ikke til langtidsbrug, efter min mening.

Læs mere om produktet her

 

 SILIKONE PIK BURsilikone pik bur

 


ForhandlerPrisInformation
Sexshop logo billedeca. 370,-Tjek prisen
sinful logoca. 370,-Tjek prisen

Det første penisbur vi har kigget på er favoritten som er fremstillet i silikone, og dermed er en letmedgørlig størrelse for de fleste. Vi har med et rigtig godt produkt at gøre, som hverken gør ondt eller vil genere dig på anden vis – dette er naturligvis også årsagen til den er blandt de mest populære kyskhedsbælter på markedet. Generelt er fordelen ved alle pik bure at de bringer liv og glæde i dit og din partners sexliv, og det behøves ikke at være vildt og voldsomt hvis man ikke er til den slags.

Læs mere om produktet og andre lige her

Der findes kun en hastighed, og det er den der passer til dig/jer. Nedenstående er en kort beskrivelse af det først udvalget penisbur:

Fordele

 • Nem at anvende.
 • Diskret levering og nem at vedligeholde.
 • Tishul ude i enden, så man kan komme af med vandet såfremt man skal dette.

Produktbeskrivelse

Dette penis bur / pikbur er fremstillet med nøgle, og gør derfor legen endnu sjovere. Du kan med dette kyskhedsbælte tæmme din partner ved at gemme nøglen væk og for eksempel lege tampen brænder. Kyskhedsburet er fremstillet i hudvenligt design, som du bliver glad og tilfreds med – det vil nemlig forhindre at du føler den ridser eller genere på anden vis.

Silikone pik buret er et godt start produkt for dig som vil igang med lidt ekstra krydderi til sexlivet. Vi kan derfor klart anbefale dette silikone bur. Det er åndbart og rart at have på, så du vil ikke føle dig presset. Derudover passer den til enhver størrelse penis, så det skal du heller ikke tænke på.

Udover at være et komplet kyskhedsbælte, så er den også nem at vedligeholde. Det er nemlig blot at skylle den med lidt varmt vand, og så er den klar til at blive benyttet igen.

 

 KYSKHEDSBÆLTE COCK CAGE MED PENISLÅSkyskhedsbælte med penis lås


ForhandlerPrisInformation
sinful logoca. 499,-Tjek prisen

Dette penisbur /pikbur er fremstillet i et lukseriøst design, som passer til enhvers smag. Det er endnu et godt produkt til prisen, som du vil få stor glæde af. Forestil dig hvor meget sjov din partner og dig kan få med denne. Det bedste man kan gøre er enten at overraske sin partner med at købe denne, eller ved at sætte sig ned sammen og blive enige om hvilken en model I skal have. Her er en kort beskrivelse af denne type pik bur:

Fordele

 • Kvalitetsprodukt i lækkert og lukseriøst design.
 • Fremstillet i frækt metalgitter med en metal lås, hvor du kan låse din penis fast.
 • Diameter på 5,2 cm.
 • Leveret i metalkuffert, men samtidig diskret således ingen 3. part vil vide hvad det er.

Produktbeskrivelse

Kyskhedsbæltet cock cage er en publikumsfavorit, som i mange år har været danskerne foretrukne pikbur. Et stilrent design, som nemt og hurtig monteres på penis hvor den herefter låses. Det medfølger en vejledning således du får gjort det korrekt, men det er kanon nemt er den respons vi har fået.

Produktet er rustfrit og har derfor en lang holdbarhed, som i derfor ikke skal være nervøse for.

En kort vejledning til hvordan den påsættes er: Man påfører buret ned over sin penis, hvorefter metal ringen åbnes og sættes fast omkring roden af penis og testiklerne. Dernæst sættes hængelåsen fast i ringen, og så er I igang med legen.

 

 MYSTIM PUBIC PENIS BUR mystim


ForhandlerPrisInformation
Sexshop logo billedeca. 750,-Tjek prisen
sinful logoca. 750,-Tjek prisen

Fordele

 • Vundet en award i år 2013 for mest innovative produkt.
 • Perfekt produkt for den lidt mere erfarne bruger med sexlegetøj.
 • Kan give elektro stimulation til penis for at gøre oplevelsen mere intens.

Produktbeskrivelse

Dette kyskhedsbælter er til den mere erfarne bruger, eller til den nye bruger som vil udfordre sig selv fra start. Den er ligesom de andre nem at påfører, men man får i denne model mulighed for at bruge produktet til elektro sex, dvs. stimulere sin blærer således man får en mere intens oplevelse. Pik buret vandt i 2013 en pris, så det er uden tvivl et penis bur som eksperterne kan anbefale, og dermed kan vi også.

Det er udarbejdet i hård plast, således din penis hele tiden er i en fast ramme og du ikke føler den flyver rundt omkring. Dog skal det noteres, at det selvfølgelig ikke er ubehageligt, men tværtimod en rar følelse at man har den i noget fast.

Penisburet kan eksempelvis bruges som normalt kyskhedsbælte, hvor din partner tager kontrollen, og hvornår bæltet må åbnes. Dette gør man ved at låse kyskhedsbæltet med metalhængelåsen. Hvis man vil tilfører lidt intensitet, så tilslutter man blot elektro udstyret, og du vil herefter få stimuleret din penis via elektricitet.

 

 Spartacus Total Chastity Læder Kyskhedsbælte

Spartacus Total Chastity Læder Kyskhedsbælte
Spartacus Total Chastity Læder Kyskhedsbælte

ForhandlerPrisInformation
sinful logoca. 400,-Tjek prisen

Produktet er lavet i lækkert holdbart og blødt læder. Der er samtidig nogle metal ringe, som er lavet af nikkelfrit metal.

Den fulde længde af dette lille kyskhedsbælte til mænd er ca. 11 cm lang.

Diameteren er ca. 3,2 centimeter. Så den passer til de fleste mænd.

Der medfølger i øvrigt 2x hængelåse og 2x nøgler til de pågældende hængelåse. Sådan at i rigtigt kan lege kyskhedslege sammen. Eller du kan pirre dig selv alene.

Læs mere om produktet her

 

 KYSKHEDSBÆLTE TIL MÆND

Kyskhedsbælte


ForhandlerPrisInformation
sinful logoca. 400,-Tjek prisen

Fordele.

 • Billigt produkt i høj kvalitet.
 • Kvalitetsfremstillet materiale.
 • Kyskhedsbælte til mænd

Produktbeskrivelse

Her har du et anderledes penislås, som man blot sætter henover penis og dermed beskyttes denne. Dette pik bur er et mere let påtageligt udstyr, som man hurtigere kan få af og på, og er derfor bygget til dig som ikke ønsker udstyr med lås osv. Vi siger derfor at pikburet er til dig som gerne vil spare lidt penge, men samtidig gerne vil igang med kyskhedsbæltet til ham.

En ting er hvertfald klart, og det er at vi kan uden tvivl anbefale det herfra.

Opsummering:

Hvis du derfor er utryk ved at skulle finde et kyskhedsbælte, så tager vi dig i hånden således du finder det pik bur du bliver mest glad for. Nedenstående har vi beskrevet de produkter som vi kan anbefale. Denne anbefaling ligger til grund for vores mange produkttestere, samt har vi spurgt jer derude om hvilke i vil anbefale andre til en fornuftig pris alle kan være med på. I kan overveje at kigge efter mere sm udstyr.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

9 KOMMENTARER

  • Uhh, kender den følelse – har selv en mand jeg én gang i mellem kan lokke i hans pikbur. Skønt og anderledes end så meget andet fetish-leg

 1. Jeg har lige sådan rigtigt stiftet bekendtskab med kyskhedslege gennem min relativt nye og super dejlige dominatrix. Hun tvang mig uden for min komfortzone og ned i sådan et lille bur til min penis – og wow en oplevelse. Det er enormt frækt og det at have ens lem låst fast synes kun at vokse på mig for hver gang. Det er slet ikke som med så mange andre sexlege – det mister bare ikke den der gnist og spænding!

  • Hej Jannic.

   Sikke en befriende lille fortælling og afsløring af dine oplevelser som en mandlig-slave. Jeg har selv en række mænd jeg leger med fra tid til anden. OG… Du kan fuldstændig ret, kyskhedslegetøj til mænd er utrolig frækt, og jeg har selv efter mange års leg, selvfølgelig uden selv at have prøvet legetøjet, aldrig syntes at det netop mister den gnist og frækhed over det. Der er så utrolig mange facetter af kyshedslege og det er bare med at blive ved med at udforske. Jeg er glad for at du har fået øjnene op for det og det virker som om du er blevet næsten lige så glad for det som nogle af mine kyske mænd! Lækkert kan jeg kun sige.

   Jeg ønsker dig alt det bedste. Tak fordi du læser med på Eroti.dk, det er en fornøjelse at have dig med ombord – håber du finder nogle af de andre indlæg interessante op.

   Frække hilsner fra Lise P

 2. Hej efter jeg har købt den første silikone pik bur glæde mig til den kom men men den passer ikke til mig jeg ved ikke hvilken jeg skal have fat i ringen er alt for stor mit skaft er lille så den falder af og mit hovede er for stor til at komme ind i hylsteret hvad skal jeg dog gøre hilsen den fortivlede

  • Hej Jan.

   Så godt du fik købt – så ærgeligt den ikke passede.

   Har du købt med eller uden hylster til klunkerne / bollerne, det har jeg set nogle enkelte steder, og kan måske være med til at løse problemet. Ellers så vil jeg klart anbefale dig at skrive direkte til sexshoppen omkring evt. andre modeller der passer bedre til din penis form.

   Håber du finder en løsning

   mvh
   Lise P

 3. Har også lige købt et pikbur i stål med ring rundt om bollerne hvor låsen sidder det er meget ydmygende og pirrende at have på navligt nu med de varme temperatur vi har og kæresten ligger og leger ved stranden og har nøglen.. SF.

 4. Jeg har her i vinterferien i en uge prøvet at få pik og nosserne låst inde efter at min dejlige frue havde besluttet jeg skulle holde ferie med juvelerne i bur fordi jeg havde fået stiv pik da vi var ude til en fest hvor jeg så en dejlig ung pige. På vej hjem i en taxa sagde hun pludselig til chaufføren han skulle stoppe ved en sex butik, og hun sagde til chaufføren hun lige skulle ind og handle lidt.
  Da hun kom tilbage kom hun med et sæt håndjern som hun smækkede om mine håndled og bad så chaufføren spænde mig fast i sikkerhedsselen, og så tog hun mine bukser af og kom min pik og nosser ind i det et lille stålbur – og sagde nu kan du i vinterferien nyde oplevelsen med at have pikken i bur, og da jeg havde fåret bukserne på gav hun chaufføren nogle sedler som tak for hjælpen og han kørte os hjem, hvor hun førte mig ind i seng og sagde jeg først kom fri af pikburet og håndjernet om en uge når vinterferien var slut.
  Jeg gik hele ugen med pikken og nosserne låst inde og med hænderne i håndjern, som kun kom fri når jeg skulle spise.
  Og nej hvor var det en dejlig uge – og det var enormt dejligt frækt at mærke min pik og nosser være låst inde og ikke kunne vokse på mig når jeg tænkte på sex med min dejlige frue.
  Det blev en dejlig uge 8 jeg fik med pik og nosserne i ferieburet o håndjernet gjorde jeg i en hel uge ikke kunne kæle for min dejlige frue eller lege med min krop.
  Så jeg var glad da ugen var gået og jeg igen kom fri mede besked på at hvis jeg en anden gang fik stiv pik, så ville straffen være jeg fik 3 ugers sommerferie med min dejlige pik og nosser i bur, og det skal nok blive en sommer jeg ikke glemmer sagde hun med et smil på læben og et glimt i de smukke øjne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here