Pikbur & Kyskhedsbælte til Mænd – De 8 Bedste

9614

Har du nogensinde overvejet at eksperimentere med et kyskhedsbælte? Eller som andre kalder dem penisbur /pikbur – kært barn har mange navne – jeg har sågar hørt ordet penislås.

Jeg er blevet bedt om at teste et udvalg af kyskhedsbælter og dele mine oplevelser med dig. Som en der kun har prøvet det et par gange før denne test, kan jeg godt sige, at jeg var lidt spændt på resultatet. Men hold da op for en

Er du frisk på at lade din partner pirre dig ved at låse din penis inde, så du ikke kan dyrke sex? Nogle par eksperimenterer med dem over længere tid, for at få den største effekt. Det har jeg også afprøvet med min kæreste.

Læs hvilke pikbure der er de bedste, og hvilke du måske skal holde dig fra.

På udkig efter mere inspiration?

SE UDVALGET HER →

 


 

MYSTIM PUBIC PENIS BUR  – Testvindermystim

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Kan give elektro stimulation til penis for at gøre oplevelsen mere intens
 • Vundet en award for mest innovative produkt

Ulemper

 • Ikke for begyndere

Min personlige oplevelse

Den er ligesom de andre nem at påføre, men man får i denne model mulighed for at bruge produktet til elektro sex, dvs. stimulere sin blærer således man får en mere intens oplevelse. Og det var så vildt at prøve!

Penisburet er udarbejdet i hård plast, så min penis var hele tiden i en fast ramme, og jeg følte ikke, at den fløj rundt omkring. Dog skal det noteres, at det selvfølgelig ikke er ubehageligt, men tværtimod en rar følelse at man har den i noget fast. Jeg var i hvert fald glad for det.

Min kæreste og jeg brugte det som normalt kyskhedsbælte, hvor hun tog kontrollen, og bestemte hvornår bæltet måtte åbnes. Og det kan anbefales!

Anbefalet til

Jeg vil sige, at dette kyskhedsbælte er til den mere erfarne bruger. Hvis du som ny bruger ønsker at prøve den, så skal du bare være klar på at udfordre dig selv.

Det siger andre kunder

Kunder elsker penisburet! Flere siger, at de nød at bruge det sammen med en partner, da det gav god mulighed for inddragelse.

Opsummering

Lad din partner tage kontrol. Dette gør man ved at låse kyskhedsbæltet med metalhængelåsen. Hvis man vil tilfører lidt intensitet, så tilslutter man blot elektro udstyret, og du vil herefter få stimuleret din penis via elektricitet.

Penisburet får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

SILIKONE PIK BUR  – Prisvindersilikone pik bur

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

 

Fordele

 • Nem at anvende
 • Hul i enden, så man kan komme af med vandet såfremt man skal dette
 • Fremstillet i silikone

Ulemper

 • Meget traditionelt design

Min personlige oplevelse

Dette penis bur / pikbur er fremstillet med nøgle, som gjorde legen for mig og min kæreste endnu sjovere. Jeg oplevede, at hun kunne tæmme mig ved at gemme nøglen væk. Og så skulle vi lege lege tampen brænder!

Kyskhedsburet er fremstillet i hudvenligt design, som forhindrede, at jeg blev generet eller ridset, som nogle bure godt kan.

Udover at være et komplet kyskhedsbælte, så var den også nem at vedligeholde. Det er nemlig blot at skylle den med lidt varmt vand, og så er den klar til at blive benyttet igen. Det synes jeg er en stor fordel, da det gør, at jeg får det brugt mere.

Anbefalet til

Silikone pikburet er et godt start produkt for dig som vil igang med lidt ekstra krydderi til sexlivet. Vi kan derfor klart anbefale dette silikone bur. Det er åndbart og rart at have på, så du vil ikke føle dig presset. Derudover passer den til enhver størrelse penis, så det skal du heller ikke tænke på.

Det siger andre kunder

Kunderne roser penisburet for at være super behageligt. Her er det det pirrende element, som får lov til at være i centrum, hvilket flere kunder fremhæver som super lækkert.

Opsummering

Vi har med et rigtig godt produkt at gøre, som hverken gør ondt eller vil genere dig på anden vis – dette er naturligvis også årsagen til den er blandt de mest populære kyskhedsbælter på markedet. Generelt er fordelen ved alle pikbure, at de bringer liv og glæde i dit og din partners sexliv, og det behøves ikke at være vildt og voldsomt hvis man ikke er til den slags. Der findes kun en hastighed, og det er den der passer til dig/jer.

Pikburet får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

Impound Gladiator Kyskhedsbælt – Begyndere

 

Tjek prisen

Fordele

 • Kvalitetsprodukt i lækkert og luksuriøst design
 • Fremstillet i frækt metalgitter med en metal lås, hvor du kan låse din penis fast

Ulemper

 • Bedst til begynderen

Min personlige oplevelse

Kyskhedsbæltet Cock Cage er jo en publikumsfavorit, som i mange år har været danskernes foretrukne pikbur. Derfor var mine forventninger også meget høje. Men de blev heldigvis indfriet!

Pikburet kommer i et stilrent design, som nemt og hurtig monteres på penis, hvor den herefter låses. Det medfølger en vejledning således du får gjort det korrekt, men det er kanon nemt, hvis jeg selv skal sige det. Vi havde i hvert fald ingen problemer.

Produktet er rustfrit, og har derfor en lang holdbarhed, som I derfor ikke skal være nervøse for. Og jeg oplevede ikke, at produktet smittede af, eller generede mig på nogen måde. Og jeg havde det altså på natten over!

Anbefalet til

Super penisbur til begynderen! Er du ny i gamet, så er det bare om at prøve Cock Cage. Dejligt åbent design, som er fast, så du ikke skal bekymre dig om at det hele “flyver rundt”.

Det siger andre kunder

Kunderne elsker buret, som mange især fremhæver for det lækre design, som er super nemt at arbejde med. Det er bare om at komme i gang. Efter noget tid er der dog flere, som søger ny udfordringer.

Opsummering

Dette penisbur /pikbur er fremstillet i et lukseriøst design, som passer til enhvers smag. Det er endnu et godt produkt til prisen, som du vil få stor glæde af. Forestil dig hvor meget sjov din partner og dig kan få med denne. Det bedste man kan gøre er enten at overraske sin partner med at købe denne, eller ved at sætte sig ned sammen og blive enige om hvilken en model I skal have. Her er en kort beskrivelse af denne type pikbur.

Cock Cage får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

Strict Leather Leviathan’s Gates of Hell Kyskhedsbælte

Strict Leather Leviathan's Gates of Hell Kyskhedsbælte

Tjek prisen

Fordele

 • Produktet er lavet i lækkert holdbart og blødt læder
 • Passer til de fleste mænd

Ulemper

 • Lidt gammeldags design

Min personlige oplevelse

Jeg syntes ved første øjekast, at Spartacus så en smule gammeldags ud. Og så er det helt klart det kyskhedsbælte, der giver mig flest S/M vibes. Men det syntes min kæreste og jeg alligevel var ret sjovt.

Bæltet kommer med 2x hængelåse og 2x nøgler til de pågældende hængelåse. Så jeg blev låst godt inde! Og det havde vi det ret fedt med at prøve. Og jeg skal love for det havde en god effekt på os begge.

Jeg vil også sige, at dette kyskhedsbælte kan fungere, hvis du er alene. Det er faktisk nemt at bruge, så hvis du har lyst til at pirre dig selv en dag, så er det bare om at komme i gang.

Anbefalet til

Til dig der gerne vil prøve kræfter med et klassisk kyskhedsbælte. Om du er alene eller sammen med din partner, så fungerer det bare!

Det siger andre kunder

Flere kunder siger, at de er vilde med, at dette bælte er i læder. Det giver en fed effekt, og så er det bare super behageligt at have på.

Opsummering

Er godt frækt kyskhedsbælte! Til dig som gerne vil hygge sammen med kæresten eller alene. De to låse giver en ekstra fed effekt. Så kommer du altså ikke så nemt ud! Det bløde læder gør, at bæltet er oplagt at sove med.

Spartacus får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


 

KYSKHEDSBÆLTE TIL MÆND

Kyskhedsbælte

Tjek prisen

Fordele

 • Billigt produkt i høj kvalitet
 • Kvalitetsfremstillet materiale

Ulemper

 • Meget lukket

Min personlige oplevelse

Her fik jeg prøvet en anderledes penislås, som jeg blot satte henover min penis og så var den beskyttet. Jeg var ret begejstret for dette kyskhedsbælte, som i den grad levede op til forventningerne.

Da det er et lukket bælte, så kunne jeg ikke have det på nær så lang tid, som de åbne. Det blev simpelthen for varmt for mig. Og så er den jo lidt svær at holde ren, når man nu er så indespæret.

Men er du bare ude efter et par timers fornøjelse, så er den helt perfekt! Jeg kan varmt anbefale den til andre. Rigtig god kvalitet til billige penge.

Anbefalet til

Både begyndere og rutinerede. Kyskhedsbæltet er for de fleste, som kan lide et lukket bælte. Er du mest til et åbent, så er dette måske ikke løsningen for dig.

Det siger andre kunder

Kunderne er generelt glade for dette bælte. Man får meget for pengene er den klare holdning. Fungerer super godt sammen med kæresten.

Opsummering

Her har du en anderledes penislås, som man blot sætter henover penis og dermed beskyttes denne. Dette pikbur er et mere let påtageligt udstyr, som man hurtigere kan få af og på, og er derfor bygget til dig som ikke ønsker udstyr med lås osv. Jeg siger derfor at pikburet er til dig, som gerne vil spare lidt penge, men samtidig gerne vil igang med kyskhedsbæltet til ham.

Kyskhedsbæltet for 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


Inden jeg slipper dig, så får du her lige 3 hurtige alternativer1 kyskhedsbælte, 1 pikbur og 1 penisbur:


Impound Spiral Kyskhedsbælte med Penis Plug

Impound Spiral Kyskhedsbælte med Penis Plug
Tjek prisen her

Fordele

 • Metalbur, 3 basis penisringe, hængelås med 3 nøgler, opbevaringspose medfølger

Ulemper

 • Ikke den bedste kvalitet

Min personlige oplevelse

Her er lidt af en robust sag. Ved første øjekast tænkte jeg, at den nok bliver svær at gøre meget ved, når først den sidder på penis. Og det havde jeg godt nok ret i. Jeg vil næsten tro du kan slå på den med en hammer uden der sker det mindste, så stærk er den.

Den var sjov at prøve og min kæreste og jeg havde begge en rigtig fin oplevelse med den, men kvaliteten er bare ikke i top. Overfladen af metallet, er nok ikke af så god kvalitet, da efter en dags tid, var der “glimmer” på min penis, som var små stykker af metallet som var slidt af.

Anbefalet til

Begyndere eller dig som bare gerne vil prøve et kyskhedsbælte en enkelt gang. Kvaliteten er ikke den bedste, så hvis du er rutineret skal du nok vælge et andet bælte.

Det siger andre kunder

Kunderne har blandede følelser omkring dette kyskhedsbælte. Flere påpeger den store styrke dette kyskhedsbælte har. De siger, at det er frækt, at man ikke kan gøre noget og lige meget hvor meget man prøver, så giver bæltet sig bare ikke. Desværre har andre haft samme irritationsmomenter som mig, da bæltet smitter noget af efter et stykke tid.

Opsummering

Chastity er sjovt og kinky, men ikke et bur i den bedste kvalitet. Er du bare ude på en engangsoplevelse, så er det fint nok, men ellers kan det anbefales at anskaffe sig et bedre penisbur.

Chastiti får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere om produktet her

 


 

CB-6000 Pikbur (8,25 cm)

 

CB-6000 Pikbur (8,25 cm)
Tjek prisen her

Fordele

 • Behagelig og nem at få på

Ulemper

 • Ikke så nem at holde ren

Min personlige oplevelse

Pikburet her er lavet i hård plast, så det er en noget anden oplevelse end ved det tidligere bur. Jeg kunne godt lide, at det var så let at have på. Som sådan tænkte jeg ikke så meget over, at jeg havde det på.

Men effekten var der bestemt. Det var lige så let for min kæreste at pirre mig, så pikburet har bestemt den ønskede effekt!

Det eneste minus for mig er, at det ikke var så nemt for mig at holde mig ren i den, da det er så lukket. Så den er lidt krævende, hvad rengøring angår.

Anbefalet til

Begyndere. Er du helt ny og klar til at prøve kræfter med et pikbur, så er den her lige noget for dig. Det er noget af en opgradering fra strømpen!

Det siger andre kunder

De mest rutinerede af kunderne mente, at det var lidt for meget en begynderløsning med CB6000. Mens andre mente, at den var rigtig dejlig at have på. 

Opsummering

God starter pikbur. CB6000 er et rigtig godt begynder pikbur, som er nemt at finjustere fordi man har så mange forskellige dele med. Den er behagelig og nem at få på når man lige lære teknikken (Strømpe teknikken er rigtig god!). Det er et godt valg, men hvis man er super seriøs er et lidt mere åben metal bur lidt bedre for langtids brug.

CB6000 får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere om produktet

 


 

Metal penisbur med Lås

Metal penisbur med Lås
Tjek prisen her

Fordele

 • Behagelig og nem at få på

Ulemper

 • Ikke så nem at holde ren

Min personlige oplevelse

Her kom jeg tilbage til et mere åbent penisbur, hvilket jeg foretrækker. Det er altså bare rarest når jeg kommer.

Jeg er faktisk vild med produktet! Det er dog desværre ude af proportioner, for mit vedkommende. Selve buret er ret stort, men ringen er ret smal. Det vil sige, at hvis man er stor nok til at fylde buret ud, så er ringen sandsynligvis for lille!

Jeg har ikke noget problem med at gå med den om dagen, men hvis jeg sover med den vågner jeg hver nat og har ondt på grund af de natlige erektioner.

Anbefalet til

Ideelt set vil jeg anbefale dette penisbur til dig, der kan passe det. Jeg vil altså anbefale dig virkelig at sikre dig, at det passer. For hvis det passer, så har du dig en super holdbare og fræk løsning!

Det siger andre kunder

Ligesom mig selv, så er der andre kunder, der bemærker at penisburet er stramt. Og så kan det altså gøre ondt. De kunder der kan passe det elsker det!

Opsummering

Jeg har læst et sted at man kan vænne sig til det, men det gør ret ondt i mit tilfælde. Er man passende i størrelse så ringen ikke generer en, er buret alt for stort (det er det jeg mener med at det er ude af proportioner). Desuden gør den store størrelse det svært at gå med i dagligdagen, det er muligt, men for mig bliver det let ubehageligt. Det er med andre ord et lækkert produkt, men ikke til langtidsbrug, efter min mening.

Buret får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere om produktet

 


KONKLUSION

Hvis du derfor er utryk ved at skulle finde et kyskhedsbælte, så tager vi dig i hånden således du finder det pik bur du bliver mest glad for. Nedenstående har vi beskrevet de produkter som vi kan anbefale.

Denne anbefaling ligger til grund for vores mange produkttestere, samt har vi spurgt jer derude om hvilke i vil anbefale andre til en fornuftig pris alle kan være med på. I kan overveje at kigge efter mere sm udstyr.

 


 

FAQ – Kyskhedsbælte

Hvad er et kyskhedsbælte?

I al originalitet er et kyskhedsbælte et bælte, der blev brugt særligt under renæssancen, og som dækker kønsdelene til fordel for at forhindre samleje og onani. I dag er kyskhedsbælter og penisbure blevet mindre i størrelsen og sidder hovedsagligt kun fast omkring penis, i modsætning til det tidligere bælte. Faktisk er de ganske populære stykker sexlegetøj, der særligt bruges under dominanslege. Der findes både kyskhedsbælter til mænd og kvinder, men her er det kyskhedsbælter til mænd, der er i fokus. Legetøjet føres ned over penis og låses via den låsemekanisme, der er påsat produktet – i de fleste tilfælde er det hængelås med medfølgende nøgler. Der er nu blokeret for adgangen til penis, hvilket kan bruges til mange pirrende seksuelle lege.

Hvad bruger man et kyskhedsbælte til?

Man bruger typisk kyskhedsbælter/penisbure i forbindelse med BDSM-lege og andre dominans-udfoldelser. Når penisburet er påsat penis og låsen er klikket i, så kan de pirrende lege begynde. Formålet er at forhindre samleje og onani, og hvis du overlader nøglen til låsen til din partner, kan din partner virkelig skabe en fræk stemning og have dig under kontrol. De kan pirre dig på alverdens måder, lade dig stimulere dem eller noget helt tredje, og virkelig have dig og dine kønsdele under kontrol. For at spice det dominante endnu mere op, kan I indføre diverse ting, du skal gøre for at få nøglen tilbage. Kun fantasien sætter grænser.

Hvorfor købe et kyskhedsbælte?

Et kyskhedsbælte/penisbur vil få ekstra meget gang i sanserne. Når penisburet er påsat penis, er samleje ude af spillet, og din partner har derfor kontrollen over dig, og kan udforske dig – eller lade dig udforske vedkommende – uden det forhastet ender i samleje. Et penisbur vil derfor sætte særligt gang i andre måder at stimulere hinanden seksuelt på, når samleje ikke er en mulighed. Det er også særligt fordelagtigt, hvis du og din partner gerne vil eksperimentere med dominanslege, da det er et forholdsvist nemt og simpelt stykke legetøj, hvis I er kørt død i blindfolds og reb.

Hvordan finder jeg det rette kyskhedsbælte for mig?

Der findes mange typer kyskhedsbælter, men noget du med fordel kan overveje er, hvilket materiale du ønsker, dit penisbur skal være lavet af. De mest populære materialer til penisbure er medicinsk stål, silikone eller læder. De findes også i plast, som er et meget let materiale at have omkring penis – rigtig godt til begyndere, ligesom silikone er, fordi det er nemt og håndterbart ift. medicinsk stål. Hvis man er mere erfaren, er medicinsk stål dog ideelt til de frække dominanslege, da effekten er mere mærkbar.

Hvis du er mere erfaren, så kan du også overveje, hvorvidt dit penisbur skal have en indbygget dilator. En dilator er en pind-lignende produkt, der har til formål at udvide dit urinrør og gøre legen smertefuld men intens og pirrende samtidig. Benyt dig dog kun af penisbure med indbyggede dilators, hvis du ved, hvordan produktet fungerer, så du opretholder den sikre leg.

Hvad adskiller de forskellige kyskhedsbælter fra hinanden?

Kyskhedsbælter har eksisteret i århundreder og er blevet et populært element inden for erotisk dominans og kontrol. Når du udforsker markedet for kyskhedsbælter, vil du opdage, at der er forskellige typer og stilarter at vælge imellem. Her er en nærmere undersøgelse af, hvad der adskiller de forskellige kyskhedsbælter fra hinanden.

Materialer og komfort:

Materialet spiller en afgørende rolle i valget af et kyskhedsbælte. Nogle foretrækker læder for dets robusthed og klassiske look, mens andre finder komfort i metal eller plast. Overvej materialets vægt og ventilation for at opnå den ønskede komfort, især ved længere tids brug.

Design og Åbenhed:

Designet af kyskhedsbæltet varierer, og åbenhed er en vigtig faktor. Nogle bælter har små åbninger for at muliggøre visuel adgang, mens andre er fuldstændig lukkede og forhindrer enhver form for berøring. Overvej niveauet af kontrol, du ønsker at opnå, når du vælger designet.

Justerbarhed og Tilpasning:

Evnen til at tilpasse og justere kyskhedsbæltet er vigtig for komfort og sikkerhed. Nogle modeller har justerbare remme, mens andre er mere standardiserede. Det er afgørende at finde den rette pasform for at undgå ubehag og irritation.

Låsesystemer og Sikkerhed:

Låsesystemerne varierer fra hængelåse til nummerkombinationer. Overvej den ønskede grad af sikkerhed og nødvendigheden af nøgler. Nogle foretrækker at have en nøgleholder, mens andre foretrækker at bære nøglen selv.

Diskretion og Usynlighed:

For nogle er diskretion afgørende. Nogle kyskhedsbælter er designet til at være diskrete under tøjet, mens andre er mere iøjnefaldende. Vælg et bælte, der passer til dine behov, både når det gælder synlighed og æstetik.

Eksperimentation og Unikke Funktioner:

Nogle kyskhedsbælter er udstyret med ekstra funktioner som indbyggede vibratorer eller åbningsmekanismer. Hvis du ønsker at tilføje en ekstra dimension til din dominansleg, kan det være værd at overveje disse unikke funktioner.

Afsluttende Overvejelser:

Når du vælger et kyskhedsbælte, er det vigtigt at overveje dine egne præferencer, behov og grænser. Kommunikation med din partner er nøglen, og det er afgørende at vælge et bælte, der opfylder både dine og din partners forventninger.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

9 KOMMENTARER

  • Uhh, kender den følelse – har selv en mand jeg én gang i mellem kan lokke i hans pikbur. Skønt og anderledes end så meget andet fetish-leg

 1. Jeg har lige sådan rigtigt stiftet bekendtskab med kyskhedslege gennem min relativt nye og super dejlige dominatrix. Hun tvang mig uden for min komfortzone og ned i sådan et lille bur til min penis – og wow en oplevelse. Det er enormt frækt og det at have ens lem låst fast synes kun at vokse på mig for hver gang. Det er slet ikke som med så mange andre sexlege – det mister bare ikke den der gnist og spænding!

  • Hej Jannic.

   Sikke en befriende lille fortælling og afsløring af dine oplevelser som en mandlig-slave. Jeg har selv en række mænd jeg leger med fra tid til anden. OG… Du kan fuldstændig ret, kyskhedslegetøj til mænd er utrolig frækt, og jeg har selv efter mange års leg, selvfølgelig uden selv at have prøvet legetøjet, aldrig syntes at det netop mister den gnist og frækhed over det. Der er så utrolig mange facetter af kyshedslege og det er bare med at blive ved med at udforske. Jeg er glad for at du har fået øjnene op for det og det virker som om du er blevet næsten lige så glad for det som nogle af mine kyske mænd! Lækkert kan jeg kun sige.

   Jeg ønsker dig alt det bedste. Tak fordi du læser med på Eroti.dk, det er en fornøjelse at have dig med ombord – håber du finder nogle af de andre indlæg interessante op.

   Frække hilsner fra Lise P

 2. Hej efter jeg har købt den første silikone pik bur glæde mig til den kom men men den passer ikke til mig jeg ved ikke hvilken jeg skal have fat i ringen er alt for stor mit skaft er lille så den falder af og mit hovede er for stor til at komme ind i hylsteret hvad skal jeg dog gøre hilsen den fortivlede

  • Hej Jan.

   Så godt du fik købt – så ærgeligt den ikke passede.

   Har du købt med eller uden hylster til klunkerne / bollerne, det har jeg set nogle enkelte steder, og kan måske være med til at løse problemet. Ellers så vil jeg klart anbefale dig at skrive direkte til sexshoppen omkring evt. andre modeller der passer bedre til din penis form.

   Håber du finder en løsning

   mvh
   Lise P

 3. Har også lige købt et pikbur i stål med ring rundt om bollerne hvor låsen sidder det er meget ydmygende og pirrende at have på navligt nu med de varme temperatur vi har og kæresten ligger og leger ved stranden og har nøglen.. SF.

 4. Jeg har her i vinterferien i en uge prøvet at få pik og nosserne låst inde efter at min dejlige frue havde besluttet jeg skulle holde ferie med juvelerne i bur fordi jeg havde fået stiv pik da vi var ude til en fest hvor jeg så en dejlig ung pige. På vej hjem i en taxa sagde hun pludselig til chaufføren han skulle stoppe ved en sex butik, og hun sagde til chaufføren hun lige skulle ind og handle lidt.
  Da hun kom tilbage kom hun med et sæt håndjern som hun smækkede om mine håndled og bad så chaufføren spænde mig fast i sikkerhedsselen, og så tog hun mine bukser af og kom min pik og nosser ind i det et lille stålbur – og sagde nu kan du i vinterferien nyde oplevelsen med at have pikken i bur, og da jeg havde fåret bukserne på gav hun chaufføren nogle sedler som tak for hjælpen og han kørte os hjem, hvor hun førte mig ind i seng og sagde jeg først kom fri af pikburet og håndjernet om en uge når vinterferien var slut.
  Jeg gik hele ugen med pikken og nosserne låst inde og med hænderne i håndjern, som kun kom fri når jeg skulle spise.
  Og nej hvor var det en dejlig uge – og det var enormt dejligt frækt at mærke min pik og nosser være låst inde og ikke kunne vokse på mig når jeg tænkte på sex med min dejlige frue.
  Det blev en dejlig uge 8 jeg fik med pik og nosserne i ferieburet o håndjernet gjorde jeg i en hel uge ikke kunne kæle for min dejlige frue eller lege med min krop.
  Så jeg var glad da ugen var gået og jeg igen kom fri mede besked på at hvis jeg en anden gang fik stiv pik, så ville straffen være jeg fik 3 ugers sommerferie med min dejlige pik og nosser i bur, og det skal nok blive en sommer jeg ikke glemmer sagde hun med et smil på læben og et glimt i de smukke øjne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here