Kyskhedsbælter til kvinder – De bedste produkter i test

372

Markedet for sexlegetøj er kæmpestort. Der findes sexlegetøj i mange forskellige formater. Vi har hos Eroti.dk i dette indlæg valgt at fokusere på kyskhedsbælter til kvinder. Det er nemlig et ualmindeligt frækt og pirrende produkt, som vi kun kan anbefale!

Med et kyskhedsbælte til kvinder kan du/I nemlig have et frækt forspil, hvor det er kvinden som bestemmer. Dvs. partneren skal opføre sig ordentligt for, at få lov til at fjerne kyskhedsbæltet.

Vi har her listet de bedste produkter på markedet. Ønsker du, at læse mere omkring hvad et kyskhedsbælte er, så læs videre i indlægget.


 

Hvad er et kyskhedsbælte?

Et kyskhedsbælte er et særligt bælte, der dækker kønsdelene på en måde. Hvor hensigten er at forhindre muligheden for samleje eller onani. Det vil altså sige, at man simpelt sagt ”spærrer kønsdelene inde”.

Hos mænd fungerer det som regel ved, at man monterer et lille bur på penis. Der forhindrer erigering, mens det hos kvinder indebærer, at man ifører sig en trusselignende konstruktion. Der forhindrer penetration eller stimulering af klitoris. Kyskhedsbælter findes således både til mænd og kvinder, men i denne guide fokuserer vi på typerne til kvinder.

De frække konstellationer findes i mange forskellige former og afskygninger. De fås i forskellige materialer – lige fra læder til silikone og rustfrit stål. De findes med eller uden hængelåse og i forskellige designs. Men fælles for dem alle er, at hensigten er, at de skal dække kønsdelene. Så sex og onani forhindres. Kyskhedsbæltet er især udbredt i BDSM og bruges ofte som fetish påklædning.

Men bæltet bruges ikke nødvendigvis alene i sådanne miljøer med smag for sadomasochisme, men også i parforhold. Hvor man ønsker at krydre parforholdet en anelse. Kyskhedsbælter forhandles i forskellige varianter hos mange erotikbutikker og forhandlere, der i øvrigt sælger sexlegetøj.

kysthedsbaelte med kaede til kvinderSe prisen her

 

Ikke altid været til erotisk leg

Kyskhedsbæltet har ikke altid blot været genstand for erotisk leg og mulig at købe i mange erotiske butikker. Kyskhedsbæltet har faktisk en lang historie. Da man har fundet omtaler af bæltet i vestlig litteratur helt tilbage fra slutningen af det fjortende og begyndelsen af den femtende århundrede.

Men kyskhedsbæltet blev især udbredt i renæssancen, hvor det fungerede som et redskab til at forhindre mænd såvel som kvinder i samleje og onani. Der findes historier fra renæssancen om fædre og ægtemænd. Der fik konstrueret kyskhedsbælter til deres døtre i at have seksuel omgang inden ægteskabet eller deres koner i at være utro. Selvom kyskhedsbælter historisk set primært har været brugt til kvinder. Findes der i dag flest kyskhedsbælter eller såkaldte penisbure til mænd på markedet.

Skulle man gå med en fordom om, at kyskhedsbæltet er en størrelse. Der i vidt omfang bruges til at kontrollere kvinder, er dette derfor ikke tilfældet. I dag forhandles kyskhedsbælter som nævnt hos mange erotikbutikker. Hvor par med frække fantasier kan få stor glæde af dem. Lyder kyskhedsbæltet som noget, du og din partner kunne være interesseret i at prøve. Kan du læse meget mere om den frække konstruktion i det nedenstående.

Det moderne kyskhedsbæltes funktioner

Som nævnt i det ovenstående har kyskhedsbæltet til damer historisk set været anvendt til at begrænse især døtre og hustruer fra at udfolde sig seksuelt. For at sikre deres dyd og ære. I dag forhandles kyskhedsbælter dog i mange erotiske butikker. Og har til hensigt at tillade folk at udleve deres frække fantasier.

Det moderne kyskhedsbælte, som er fremstillet som et stykke sexlegetøj har en lang række forskellige funktioner. Man kan naturligvis bruge bæltet, som man ønsker det, men nogle at de primære funktioner kunne være:

Derfor er kyskhedsbælter til kvinder en god idé

  • Kontrol: Som nævnt er kyskhedsbælter som sexlegetøj især udbredt i BDSM-miljøet. I BDSM er omdrejningspunktet som hovedregel magtudveksling. Hvor en person (med samtykke) tager magten over en anden. I denne sammenhæng er kyskhedsbæltet derfor et oplagt stykke sexlegetøj. Der spiller på fantasien om, at den ene part har kontrol over den anden og samtidig helt praktisk lader vedkommende have det. Nogle kyskhedsbælter fås med hængelåse, som kun kan åbnes ved hjælp af en nøgle. Og dette bidrager således yderligere til kontrolelementet i legen.
  • Teasing: Er hardcore BDSM ikke noget for dig, men nyder du tanken om et kunne tease din partner, er kyskhedsbæltet også et godt valg. Her kan fantasien og legen gå ud på at benægte din partner sex, mens du teaser ham eller hende.
  • Ydmygelse og tortur: Denne type fantasi er ofte også knyttet til BDSM-universet. Her bygger fantasien på det ydmygende i at lade din partner være iført et kyskhedsbælte. Nogle par bruger kyskhedsbæltet et par timer af gangen i forbindelse med seksuel leg. Mens andre lader deres partner bære bæltet i uger eller endda måneder. Elementet af kontrol spiller også ind her. Men en del af apellen i legen er også ydmygelsen og det faktum, at det næsten kan føles som tortur ikke at få lov, at udfolde sig seksuelt.
  • Erotik: Som nævnt ovenfor kan kyskhedsbæltet både bruges i en time eller to i forbindelse med seksuel leg, men har man lyst til virkelig at udleve fantasien. Kan man vælge at iføre sig bæltet, når man bevæger sig ud i verden. Tanken om, at man har et frækt stykke sexlegetøj og følelsen af læder eller metal mod huden. Kan også give anledning til en erotisk eller opstemt følelse i løbet af dagen. På den måde kan kyskhedsbæltet fungere som et timelangt forspil. Som finder sted i løbet af hele dagen og minder bæreren af det om, hvad der venter senere.

Som nævnt kan man bruge et kyskhedsbælte, som man vil. Har man ikke lyst, behøver man ikke kaste sig ud i den fulde fantasi og bære bæltet længe af gangen. Ovenstående eksempler på kyskhedsbæltet funktioner er blot til inspiration eller for at give en idé om. Hvilke seksuelle fantasier bæltet kan medvirke til at udleve. Kyskhedsbælter er ikke kun for folk, som er vilde med hardcore BDSM. Men kan også blot være et pirrende element i ethvert pars sexliv.

Typer af kyskhedsbælter

Som nævnt findes kyskhedsbælter i mange forskellige afarter. Ikke alene findes de både til kvinder og mænd, men alene når det kommer til kyskhedsbælter til kvinder, er der mange forskellige varianter at vælge imellem.

Dels kan de forskellige bælter have forskellige ”dækevne”. Det vil sige, at de dækker forskellige mængder af hud, og dels kan de være gjort at forskellige materialer og være mere eller mindre komplicerede i deres konstruktion.

Nogle kyskhedsbælter er helt simple at tage på og minder mest af alt om et par trusser af et alternativt materialer. Mens andre varianter kræver decideret værktøj at iføre sig. Nogle er af læder med kæder og fremstår med et råt udtryk, mens andre er af silikone og rustfrit stål. Nogle har hængeløse med tilhørende nøgle, hvilket kan bidrage med ekstra spænding til legen. Som det gælder for så meget andet, når det kommer til sex og seksuelle fantasier. Er det i høj grad et spørgsmål om smag og behag, når det kommer til kyskhedsbælter.

master series kyskhedsbælte til kvinderSe prisen her

 

Har du og din partner ikke prøvet et kyskhedsbælte før. Kan det måske være en idé at starte ud med en af de lidt mindre komplicerede – og ofte også billigere – varianter. På den måde kan I prøve legetøjet og dets effekt af, uden at kaste jer ud i en stor investering.

Har I tidligere erfaring med kyskhedsbælter. Og er I vilde med det frække bæltes virkning, kan man i den modsatte ende af spektret også vælge at få sit eget, personlige bælte konstrueret. På den måde kan man få et bælte, der dels har en perfekt pasform og dels lever op til alle ens seksuelle fantasier. Måske drømmer du om et kyskhedsbælte i lak, eller måske skal dit kyskhedsbælte have en helt særlig form?

 

Hvor køber man et kyskhedsbælte?

Har tanken om at inkorporere et kyskhedsbælte i dit sexliv vakt din opmærksomhed, er det næste spørgsmål bare. Hvor man anskaffer sig et eksemplar af det frække bælte. Som nævnt kan man vælge at få sit eget, personlige bælte konstrueret, eller man kan anskaffe sig et i en almindelige erotikbutik.

De fleste erotiske butikker har et større eller mindre udvalg af kyskhedsbælter. Det gælder både for den fysiske og den internetbaserede type af den slags butikker. Online findes der naturligvis et stort udvalg af forskelligt sexlegetøj. Sørg dog gerne for at anskaffe dig dit kyskhedsbælte hos en forhandler. Hvor du kan regne med, at de materialer, der er anvendt er sikre, og at selve konstruktionen af bæltet også er det.

rimba l der kyskhedbælte til kvinder med kæde og låsSe prisen her

 

Hos sinful.dk har de et pænt udvalg af kyskhedsbælter til både kvinder og mænd i god kvalitet. Blandt udvalget finder du blandt andet dette bælte af læder med hængelås eller dette mere dækkende bælte, som i øvrigt også fås i denne størrelse. På denne hjemmeside kan du regne med kvaliteten og sikkerheden. Hvilket er vigtigt, når man taler om legetøj som eksempelvis kyskhedsbælter.

Dyrt eller billigt?

Har du fundet frem til en forhandler af kyskhedsbælter, vil du sikkert hurtigt opdage, at bælterne fås i mange forskellige prisniveauer. Som med så meget andet afhænger prisniveauet især af kvaliteten af produktet. Har du ikke den store erfaring med kyskhedsbælter, men kunne du godt tænke dig at prøve fantasien af, kan det være værd at vælge en af de billigere varianter til at starte med.

På den måde undgår du at bruge unødige penge på et produkt, du opdager ikke rigtig er noget for dig, og et kyskhedsbælte af lidt ringere kvalitet kan også være helt fint til nybegyndere og den uerfarne bruger.

Har du derimod tidligere erfaring med BDSM eller med kyskhedsbælter specifikt, kan det godt betale sig at investere i et bælte af lidt bedre kvalitet – især hvis du og din partner har planer om at bruge det meget eller ofte.

Skal bæreren af bæltet have det på i længere tid af gangen, er det særligt vigtigt, at det er behageligt at have på og har en god pasform. I sådan et tilfælde kan du enten vælge et bælte af bedre kvalitet hos en erotikbutik, eller du kan som tidligere nævnt vælge at få dit eget personlige bælte fremstillet, så du er sikret den mest optimale pasform.

kyskhedsbaelte til kvinderSe prisen her

 

Husk kommunikationen

Kyskhedsbælter kan på mange måde indgå i sjov og spændende erotisk leg mellem dig og en partner. Det er dog vigtigt at huske altid at kommunikere med sin partner både før, under og efter sex for at sikre sig, at alle parter er komfortable med og nyder det. Der foregår. God kommunikation er altid en helt central faktor i et velfungerende sexliv, men især. Når man begynder at lege med legetøj og eventuelt BDSM, er det en god idé at være særligt bevidst om kommunikationen.

Samtykke er altid helt essentielt og bør som udgangspunkt gives så eksplicit som overhovedet muligt for at sikre sig, at man ikke overskrider hinandens grænser. Leger du og din partner ofte lege. Hvor der kan være risiko for at overskride grænser, kan I også lade jer inspirere af kutymen i BDSM-miljøet og have et såkaldt ”safe word”, som er et helt enkelt ord, der giver mulighed for at udtrykke, at ens grænse er nået. Vælg helst et ord, som ellers ikke ville være relevant at sige i forbindelse med sex. Så din partner ikke er i tvivl om, hvad du mener, når du siger det.

Det er bare frækt

Når først man har åbnet op for at kommunikere åbent om sit sexliv, bliver det desuden også nemmere at få et godt sexliv med mulighed for at udleve sine fantasier. For mange par er det nemlig i høj grad et spørgsmål om vane at gøre åben kommunikation om lyster, grænser og fantasier til en naturlig del af sexlivet.

Omvendt er der mange par, der ikke i tilstrækkelig grad kommunikerer om deres sexliv, og det kan gå ud over kvaliteten af det. Når først I har gjort det til en helt almindelig ting at fortælle hinanden om fantasier. I eventuelt måtte have, bliver der også større mulighed for at udleve disse.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here