Penis Overtræk – Få en større penis med et penis atrap

4140

Et penis overtræk er produkter, som du trækker udover din penis for på den måde, at få en større penis og dermed kunne udfylde din partner bedre.

Det ved du formentligt allerede og nu er du så på udkig efter det bedste penis overtræk.

Det er der heldigvis et svar på. Efter MANGE tests og anmeldelser har vi herunder samlet resultaterne i form af hhv. et penisovertræk der er den samleede Testvinder, samt den mest Populære og den bedste til prisen (Prisvinder).

Der findes mange varianter af det klassiske penis overtræk, og du kan se hele udvalget her, som alle har samme formål.

Lad os komme til sagen, først en samlet oversigt over testens resultater og senere en uddybning af hver enkelt anmeldelse af de forskellige penis overtræk:

 

 


TESTVINDER – Loving Joy Penis Overtræk

Loving joy mighty penis overtræk

Tjek Prisen Her

Penis Overtræk / hul strap on / hul dildo kaldes dette produkt blandt andet. Årsagen er naturligvis, at du blot skal indsætte din penis i den. Herefter får du en markant større diller, som du herefter kan tilfredsstille din partner med.

Det er dette indlægs klare testvinder, og derfor synes vi helt sikkert også, at di skal købe den. Producenten har fokuseret på, at gøre produktets materiale ualmindeligt tyndt således personen, som har den på også stimuleres. Du kan læse mere om produktet her.


REDAKTIONENS UDVALGTE – Doc Johnson Hul Strap on

Hul strap on

Tjek Prisen Her

Her har vi en variant af hul strapon. Denne model fungerer nemlig således, at du stikker din penis ind i den. Herefter kan du stimulere din partner med en penis, som er større end din egen. Det smart ved denne model er, at du ligeledes selv bliver stimuleret.

Udover at fungere som hul dildo fungerer produktet også, som en god masturbator. Så derfor vil du også kunne onanere med den (Både som mand og kvinde).


MEST POPULÆRE – Sinful Vibrerende Penisovertræk

sinful vibrerende Penisovertræk

Tjek Prisen Her

Her har vi et vibrerende penis overtræk, som er hamrende frækt. For ikke nok med, at vibratoren vil stimulere din partner. Så er det også kanon frækt, at man kan se sin penis igennem det krystalliseret design.

Det gør nemlig, at oplevelsen bliver en smule mere transparent og at man derfor kan se hvordan ens penis reagerer. Produktet stimulerer som med de andre produkter, også personen som har den på.


JOKEREN – Baseks Hul Dildo

Baseks penis hylster

Tjek Prisen Her

Der er ingen tvivl om, at de fleste penisovertræk er lavet således at hele penis er dækket til. Det er dog ikke tilfældet med denne model.

Her har man valgt at fokusere på, at manden skal stimuleres naturligt. Det vil sige, at penis hovedet er frit men at penis overtrækket dækker alle andre steder. Det betyder, at samtidig med du får en større penis, som derfor stimulerer din partner endnu bedre. Så bliver du selv stimuleret som var det ‘normal’ sex.

Hvis du vil se nogle billeder af ovenstående på en plastik penis, så klik her.


DEN BILLIG – You2Toys Penis Hylster

Penis hylster

Tjek Prisen Her

Her har vi et gennemsigtigt penis hylster, hvor du derfor kan se din egen penis igennem imens du penetrere din partner. Den giver dig hele 2 centimeter mere i bredden og 5 i længden. Og på den måde vil din partner uden tvivl kunne mærke, at du fylder ham/hende mere ud.

Et billigt penishylster er der mange som søger efter, og her har vi endeligt svaret. For dette billig penis hylster koster ikke mere end 139 kroner. Du har derfor alle muligheder for virkelig at give din partner en oplevelse.

Nogen gør det, at når de selv er kommet så tager de penis hylsteret på, og dermed fortsætte samlejet. Det er faktisk rimelig frækt, at fortsætte samlejet selvom du er kommet. Eftersom du stimulerer din kæreste og du dermed kan nyde hvordan hun nyder det. Desuden har du nu en ‘større’ penis hvilket hun uden tvivl vil mærke. Og det er derfor en god måde hvorpå i begge kan komme indenfor cirka samme tidsrum.

Et penishylster er blevet relativt populært på hvad der svarer til ingen tid. Det er ideelt til alle i det materialet er så fleksibelt, at du bare trække det ud og den vil herefter sætte sig dejligt stramt rundt om din penis. Derfor vil et penis hylster passer til en hver penis små såvel som store.

Som du ligeledes kan se igennem dette indlæg findes der rigtig mange forskellige varianter af billige såvel som dyre penis hylstre, og hvis du derfor er mere interesseret i at danne dig et overblik over de muligheder der kan vi sagtens forstå det. Idet at penis hylstre virkelig er på vej frem.

Læs mere her →


Her er det bedste penis overtræk

Penis overtræk

Dette penis overtræk har et realistisk design, som derfor gør selve oplevelse ligeså virkelig som var det din egen penis. Det fungere på fuldstændig samme måde, som ovenstående nævnt.

Du stikker blot dit lem ind i penisovertrækket, og dermed er du klar til at give din kæreste en ordentlig omgang.

Dette penis overtræk hører efter vores mening til blandt de absolut bedste på markedet. Det er nemt at få på, og så er det et penisovertræk, som er så virkeligt som muligt. Det giver dig 66% mere fylde hvilket svarer til 7,6 ekstra centimeter i længden og 3 centimeter i bredden.

Penishylster

Og på den måde vil I med sikkerhed blive glad for dette penis overtræk. Et penis overtræk behøves ikke kun at være hele penis som dækkes til. Det kan nemlig sagtens være halvdelen som det for eksempel er tilfældet her. Denne model kan man tage på til at starte med. Og dermed gøre oplevelsen for din partner og dig utrolig god.

Får vi alle ved jo, at jo bedre sex din partner får. Jo bedre humør er I alle i. Og hvor godt er det ikke lige, at få en større penis med hjælp fra et overtræk, hvor du samtidig stimuleres.

Det er med andre ord den bedste metode hvorpå mænd kan få en større og bredere penis. Og det kender jeg godt nok mange der ville ønske.

PenisovertrækHer kan du se hvordan det ser ud når du har fået dit penisovertræk på. Du kan nemlig vælge at klippe i den såfremt du synes den er en tand for stor, men det skal selvfølgelig være op til jer. Det handler også lidt om, hvad din partner kan klare i dybden.

Nogle personer er meget dybe og andre kan ikke klare så meget. Så her er det selvfølgelig vigtigt, at i finder ud af dette sammen.

Alle disse penis overtræk er fremstillet i silikone hvilket derfor giver en så naturlig følelse som muligt. Det er næsten lige før i ikke kan mærke forskel på rigtig og forkert.

Hvad er en Hul strap on?

Hul strap on

Et hul strap on minder sammenligneligt om de andre produkter vi har på denne side. Her tager du egentligt bare som mand denne spændstige sag rundt om kroppen, som billedet ved siden af her viser. Og du sætter derefter din penis ind i din hul strap on og er klar til kamp.

En hul strap on fungere ligeledes rigtig godt til dette formål. Det er en god måde at starte dit samleje på i det du får en utroligt hård eregeret penis. Som du efter lidt tid kan penetrere din partner med.

De er utroligt nemme at holde og dertil koster de næsten ikke nået. Denne hul strap on på billedet koster for eksempel kun 299 kroner hvilket må siges at være en yderst favorabel pris.

Det siger testerne om produktet

Vi har lige nedskrevet en lille historier fra det virkelig liv, som en af testere har oplevet:

Billig hul strap on

”Jeg har hele tiden drømt om at få en lidt større penis, og den eneste måde jeg tænkte jeg kunne få det. Var ved at investere i sådan en hul strap on, som jeg havde hørt om på arbejdet fra mine kollegaer. Jeg tænkte i starten, at det var lidt i overkanten, men jo mere jeg egenligt lige fik lov at bearbejde det. Jo bedre end idé syntes jeg det var. For helt ærligt, så kan man efter min overbevisning ikke finde et mere komplet produkt.  

Du kan selv når du færdig blive ved med at give din partner en ordentligt omgang. Det er i min verden det nærmeste vi kommer på perfekt. 

Jeg havde så efter et stykke tid valgt at købe denne hul strap on. Som var gennemsigtig i det jeg vidste det ville komme til at se utroligt sejt ud, at jeg kunne se min egen penis igennem, og efter jeg havde fået produktet. Skulle jeg virkelig bare prøve det. 

Så jeg fik tændt godt op under min partner, og herefter begyndte vi ellers, hvor vi til at starte med gjorde sådan, at jeg startede med at have den på. Fordi jeg simpelthen ikke kunne vente. 

Er du vanvittigt hvor er det bare en fantastisk oplevelse. Min partner var helt igennem tilfreds, og sagde ord som: Det er den bedste idé du har fået. Vi har brugt den lige siden, og jeg er stadigvæk super tilfreds med købet af denne hul strap on. 

Nu hvor vi har haft den i et stykke tid er vi begyndt at gøre sådan, at jeg tager den på efter jeg er kommet. Og det fungerer virkeligt godt” – Anders, Sønderborg.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here