Få en større penis – sådan får du en længere og tykkere pik

6

For mange mænd giver størrelsen på deres penis anledning til stor usikkerhed. Mange mænd er nemlig af den overbevisning, at kvinder efterlades skuffede og utilfredsstillede, hvis det viser sig, at deres partner er udstyret med en penis, der er mindre end gennemsnittet. Det er dog langt fra tilfældet. Alligevel drømmer mange mænd om en større penis. Og det er faktisk muligt på en række forskellige måder at få en længere og tykkere pik – eller i hvert fald at skabe illusionen af, at man har det.

I denne guide finder du en række forskellige metoder til at få en større penis. Du kan læse mere i det følgende.

Hvordan får man en større penis?

Hvordan får man en større pik? Mulighederne er mange. Nogle metoder virker bedre for nogle end for andre, men der er med al sandsynlighed en metode, der virker for dig.

I denne guide introduceres følgende metoder: penisforlænger, penispumpe, penis sleeve/overtræk og øvelser, du kan lave for en større penis.

Disse metoder giver en større penis

Penisforlænger

Der findes flere forskellige typer af penisforlængere på markedet, som hver især har forskellige egenskaber, og som lover forskellige resultater. Alle har de dog til fælles, at de over tid kan forlænge din penis. På et generelt plan er penisforlængerens fordel, at den permanent kan forstørre penis med op til flere centimeter, og at den er nem og ret problemfri at bruge. Omvendt er dens ulempe generelt, at du kan forvente, at det vil tage en rum tid, før du for alvor vil se resultater.

Nedenfor finder du to bud på gode penisforlængere. Vil du se flere valgmuligheder, kan du finde vores omfattende test her.

Testvinder – Jes Extender Light Standard Penisforlænger

jes extender light standard penisforlænger ny

Tjek prisen her

 

Penisforlænger, der over tid strækker din penis længere. Producenten loves muligheder for 60 procents forøgelse i størrelsen på penis.

Fordele:

 • Medicinsk produkt
 • Lover mulighed for forøgelse på op til 60 procent
 • Anbefales af læger over hele verden
 • Solgt i 500.000 eksemplarer
 • Kan bæres både om natten eller om dagen

Ulemper:

 • Tidskrævende
 • Kræver dedikation
 • Et relativt dyrt produkt.

Jes Extender Light Standard Penisforlænger er et medicinsk redskab, som over tid kan give dig en permanent større penis. Faktisk lover producenten, at størrelsen på din penis potentielt kan forøges med op til 60 procent. Produktet er skabt med udgangspunkt i medicinsk viden og anbefales desuden er læger over hele verden. Det afspejler sig også i, at produktet er solgt i over 500.000 eksemplarer på verdensplan.

Penisforlængeren giver dig nærmere bestemt en større pik ved over tid at strække din penis længere. Det er tidskrævende og kræver en vis dedikation, for hvis du ønsker optimale resultater, anbefales det, at du bruger produktet fem-seks timer dagligt. Gør du dette, vil du kunne forvente at se resultater efter to-tre måneder. Penisforlængeren er dog diskret og ikke ubehagelig at have på, hvorfor du eksempelvis kan have den på om natten eller i løbet af dagen.

Prisvinder – Male Edge Penis Forstørrer

male edge basic penis forstørrer ny

Tjek prisen her

 

Penisforlænger med mulighed for helt op til 80 procent forøgelse af din penis størrelse. Strækker penis større over tid.

Fordele:

 • Strækker penis større over tid
 • Nem at bruge
 • Kan gøre penis op til 80 procent større
 • I gennemsnit en forøgelse på 30 procent

Ulemper:

 • Tidskrævende
 • Kræver dedikation
 • Relativt dyrt produkt.

Endnu en penisforlænger af samme type som ovenstående. Virker ved over tid at strække penis, som herved kan blive helt op til 80 procent større ifølge producenten. I gennemsnit oplever mænd en forøgelse i størrelsen på omkring 30 procent ved brug af dette produkt.

Ligesom andre penisforlængere af denne type kræver dette produkt længerevarende brug. Typisk vil der være tale om kontinuerlig benyttelse i mellem tre og seks måneder, hvis man ønsker et optimalt resultat. Jo flere timer dagligt du benytter penisforlængeren, jo bedre et resultat vil du få. De fleste bærer den mellem to og fire timer dagligt. Det er muligt at sove med produktet på om natten, men du kan også bære penisforlængeren om dagen.

Denne penisforlænger fås i flere forskellige varianter. Denne er basisvarianten, som er velegnet til dig, der første gang bruger en penisforlænger. Ønsker du en mere solid variant med flere egenskaber fås dette også.

Penispumpe

Er du ikke så meget til penisforstørrende produkter, der, som de ovenstående, kræver en stor grad af kontinuerlig dedikation, og som i de fleste tilfælde først vil give dig resultater efter flere måneder? Så er en penispumpe måske mere det rigtige valg for dig. En penispumpe giver en større pik nu og her, men giver til gengæld ikke permanente resultater. Oftest vil resultatet holde i et par timer. Den virker ved at skabe et vakuum om penis som herefter forstørres en anelse. Samtidig kan du opnå en hårdere erektion. Nedenfor finder du to bud på de bedste penispumper på markedet. Vil du se flere forskellige varianter, kan du finde vores store guide her.

Testvinder – Bathmate Hydromax7 Penispumpe

bathmate hydromax7 penispumpe

Tjek prisen her

 

En innoveret penispumpe til brug i badet. Ved hjælp af vand kan trykket intensiveres, hvilket giver bedre resultater. Pumpen kan skabe et tryk, der er cirka 35 gange større end trykket i andre produkter fra Bathmate.

Fordele:

 • Effektiv og nytænkende penispumpe
 • Bruges i badet
 • Vandet skaber et ekstra stort tryk
 • Nem at bruge
 • Hurtige resultater

Ulemper:

 • Kun midlertidig virkning på et par timer.

Denne penispumpe er en relativt ny spiller på markedet. Man kan med rette kalde den en gentænkt og innoveret penispumpe med nytænkende funktioner. Pumpen er nemlig designet til at blive brugt i badet, hvor vandet gør, at der kan skabes et ekstra stort tryk om penis, hvilket kan give endnu bedre og mere imponerende resultater. Og netop denne model er noget for sig i og med, at den kan skabe et tryk, der er cirka 35 gange større, end det tryk andre pumper fra Bathmate kan præstere. Her får du altså et yderst kraftfuldt produkt, som kan tilbyde dig både synlige og mærkbare resultater.

Penispumpen er relativt nem at bruge – især når man har prøvet den de første par gange, og resultatet indtræder meget hurtigt. For det mest optimale resultat kan du lade trykket vare ved i et par minutter, hvorefter du udløser det. Gentag dette mellem to og tre gange i et tidsrum på 10-15 minutter. Virkningen varer et par timer, og det er derfor en god idé at bruge penispumpen, umiddelbart inden du har planer om at have sex.

Prisvinder – Mr. Membr Penis Pumpe med Trykmåler

mr. membr penis pumpe med trykmåler

Tjek prisen her

 

En klassisk penispumpe med manuel pumpe. Med trykmåler og centimetermarkeringer på cylinderen, så du kan følge resultaterne undervejs.

Fordele:

 • Effektiv penispumpe
 • Med trykmåler og centimetermarkeringer på cylinderen
 • Følg resultaterne undervejs
 • Nem at bruge
 • Med smart Quick Release funktion

Ulemper:

 • Giver kun midlertidige resultater på omkring et par timer.

En klassisk manuel penispumpe fra Mr. Membr. Med trykmåler så du undervejs kan holde øje med trykket. På den måde kan du have øje på både processen og resultater undervejs. Cylinderen har centimetermål, der gør det muligt undervejs at se, hvor meget penis vokser.

Trykket skabes manuelt ved hjælp af den påsatte pumpe, og denne penispumpe er udstyret med en praktisk Quick Release funktion. Dens simple design og den intuitive fremgangsmåder gør, at denne penispumpe egner sig godt til begyndere, der ikke har den store erfaring med brug af penispumper.

Cylinderen måler 20 cm indvendigt og har en diameter på mellem 2,7 cm og 5,9 cm. Den er af ftalat- og latexfri ABS-plast.

Penis sleeve og overtræk

Et andet produkt til at opnå en større penis, som kan give dig resultater her og nu, er de såkaldte penis sleeves- eller overtræk. Få større penis og tykkere penis med et trylleslag ved hjælp af disse smarte sleeves og overtræk. Resultatet er naturligvis midlertidigt, men denne fremgangsmåde er nem at bruge og kan eventuelt være et godt sted at starte for dig, der ønsker dig en større penis. Ulempen er selvfølgelig det midlertidige resultat, samt det faktum at penis kun syner og føles større, men ikke rent faktisk er det.

Der findes flere forskellige varianter af penis sleeves og ovetræk. Nogle giver fylde i længden, andre i omkredsen, mens endnu andre gør begge dele. Der findes også penis sleeves med eksempelvis vibrationsfunktioner, forskellige teksturer og andre spændende egenskaber. I det nedenstående finder du to bud på de allerbedste varianter, der findes på markedet lige nu. Vil du vide mere om denne form for penis forstørrelse, kan du her på siden finde guides til både penis sleeves og penis overtræk.

Testvinder – Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve

perfect fit fat boy penis sleeve clear

Tjek prisen her

 

Få med et trylleslag en penis, der fremstår og føles større og tykkere med dette penis sleeve, der giver dig fem centimeter ekstra i omkredsen. Sleevet har en pirrende indvendig struktur til glæde for dig, når du har sleevet på.

Fordele:

 • Forstørrende effekt nu og her
 • Giver dig hele fem centimeter ekstra i omkredsen
 • Penis fremstår og føles større
 • Med indvendig struktur, der pirrer dig ved hver en bevægelse
 • Til både penis og pung

Ulemper:

 • Giver ikke en faktisk forstørrelse af penis
 • Ingen permanent forstørrende virkning, kun virkning, når du har sleevet på
 • Nedsætter følsomheden.

Opnå væsentligt mere fylde med dette Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve. Med sleevet på bliver du cirka fem centimeter større i omkreds, så du føles større for din partner. Du får altså med et trylleslag en større og tykkere penis – helt nemt og enkelt. Men sleevet er ikke kun til glæde for din partner. Det er nemlig udstyret med en indvendig struktur, som føles pirrende ved enhver bevægelse. Det anbefales, at du påfører vandbaseret glidecreme på penis inden brug for den bedste mulige oplevelse. Det gør det nemmere og behageligere at sætte sleevet på, men gør også oplevelsen og den pirrende fornemmelse under brug stærkere og mere intens.

Sleevet måler 16,5 cm indvendigt, men er i et meget fleksibelt materiale, hvilket betyder, at det kan strækkes til at passe de fleste. Sleevet er både til penis og til pung. Når du tager sleevet på, skal du føre sleevet ned over penis og omkring pungen.

Det er vigtigt at bemærke, at sleevet ikke kan bruges som alternativ til et kondom. Brug derfor prævention, når du anvender penis sleevet.

Prisvinder – Sinful Vibrerende Penis Extender Sleeve

sinful vibrating penis extender

Tjek prisen her

 

Få en mere fyldig penis med dette penis sleeve, der desuden er udstyret med en vibrator med hele 10 forskellige vibrationsmønstre og både indvendig og udvendig struktur for din egen og din partners nydelse.

Fordele:

 • Virker med det samme
 • Mere fylde så snart du påfører sleevet
 • Med vibrationsfunktion
 • Hele 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Med både indvendig og udvendig struktur
 • Øger din stamina

Ulemper:

 • Giver ingen permanente resultater, har kun en forstørrende effekt så længe, du har sleevet på
 • Nedsætter følsomheden.

Dette penis sleeve kan mere end blot at give dig en større penis. Sleevet tilføjer fylde både i længde og bredde, men har også den særlige funktion, at det kan vibrere ved hjælp af den påsatte vibrator.

Vælg mellem hele 10 forskellige vibrationsfunktioner og oplev, hvordan både du og din eventuelle partner kan få glæde af de pirrende vibrationer. Sleevet har desuden både en pirrende struktur på yder- og inderside, så du og din partner opnår ekstra stimulering ved hver en bevægelse. Der er altså her tale om et penis sleeve, som ikke alene med et trylleslag giver dig en større penis, men som også tilføjer helt nye elementer og dimensioner til dit sexliv.

Samtidig har sleevet den egenskab, at det kan øge din stamina, så du holder længere mellem lagnerne – både til glæde for dig selv og for din partner.

Det er vigtigt at fremhæve, at et penis sleeve ikke fungerer som en erstatning til et kondom. For sikker sex er det stadig nødvendigt at bruge prævention, når du anvender et penis sleeve.

Tykkere og længere penis med øvelser

Der findes altså mange forskellige produkter, der på forskellig vis kan hjælpe dig til at få en større penis – både permanent og med resultater over tid og nu her og midlertidigt. Det er svært at sige noget generelt om, hvilket produkt der er bedst, da det i vidt omfang vil afhænge af den enkelte præferencer og forventninger til et penisforlængende produkt. Først og fremmest kan det være en god idé at gøre dig det klart, om du ønsker dig permanente resultater, eller om du kan ”nøjes” med midlertidige resultater, som viser sig nu og her. Der er afgjort fordele og ulemper ved begge dele.

Men at investere i forskellige produkter til forstørrelse af penis er ikke den eneste måde, hvorpå med kan få en større penis. Der findes nemlig også en række øvelser, man kan lave for helt omkostningsfrit at få en større penis. Nogle af disse øvelser fremgår af videoen nedenfor:

 

Er du stadig i tvivl om, hvordan du skal gribe de forskellige øvelser an, får du i det nedenstående en guide til ”jelqing” – det vil sige strækøvelser, der masserer og over tid strækker penis efter samme princip som de tidligere omtalte penisforlængere. Dette kan over tid give dig en længere og tykkere penis, hvis du udfører øvelserne korrekt og kontinuerligt.

Hvordan gør man det?

Det er altså muligt ved hjælp af forskellige øvelser at få en større penis. Men hvordan udfører man øvelserne på en måde, der giver gode og vedvarende resultater? Det gennemgås i det følgende:

 1. Saml spidserne af pegefinger og tommelfinger, så de til sammen danner en cirkel på en måde, så du laver ”OK”-tegnet.
 2. Placer nu O-formen, som er dannet af dine to fingre, omkring roden på penis.
 3. Gør O’et mindre, indtil du kan mærke et mildt pres om roden på penis.
 4. Begynd langsomt at bevæge dine fingre mod hovedet på penis, indtil du når det yderste på penishovedet. Det skal gerne tage mellem tre og fem sekunder at nå fra roden på penis til spidsen på penis. Mærker du smerte ved dette, bør du løsne fingrene lidt omkring penis, så presset bliver mindre intenst.
 5. Når du når spidsen på penis, løsner du dit tag, så O’et, du former med fingrene, bliver større.
 6. Gentag herefter bevægelse.

For de bedste og hurtigste resultater bør du gentage denne fremgangsmåde hver dag i cirka 20 minutter af gangen. Proceduren virker ved, at der skabes mikroskopiske brud på huden omkring penis, hvorefter der dannes ekstra væv, når disse brud heler. Det vil over tid give dig en større penis. Metoden er tidskrævende og kræver en vis dedikation, hvis man ønsker at opnå de bedste og optimale resultater. Til gengæld kan den give dig permanente resultater helt omkostningsfrit.

Hvis du ønsker hurtigere resultater, kan du prøve i højere grad at klemme om penis ved at lægge din pegefinger øverst på penis og tommelfinger under penis inde ved roden. Klem nu fingrene sammen, som var de en pincet og gå herefter frem efter samme metode som beskrevet ovenfor.

Når du til at begynde med går i gang med disse øvelser, kan du have behov for glidecreme, som kan udgøre en sikkerhedsforanstaltning og gøre processen mere behagelig. Men i virkeligheden opnår du bedre og hurtigere resultater ved at lægge glidecremen på hylden, idet en hård erektion eller irriterede nerveender kan gøre øvelserne svære at udføre. Oplever du, at glidecreme giver disse resultater for dig, bør du forsøge at udføre øvelserne uden glidecreme. Vær altid opmærksom på, at du ikke irriterer huden, når du udfører øvelserne.

Hvor længe skal man blive ved for at opnå resultater?

Nu når du ved, hvordan øvelserne skal udføres, er et oplagt spørgsmål måske, hvor længe man egentlig skal blive ved for at opnå resultater. Som nævnt er det vigtigt at udføre øvelserne kontinuerligt, hvis du ønsker at se de optimale resultater, men hvor længe skal denne kontinuerlighed stå på?

Men der er faktisk – desværre – ikke rigtig noget decideret svar på dette spørgsmål. Dels vil tidsrummet fra, at du begynder at udføre øvelserne til, at du begynder at se de første resultater, afhænge af, hvor konsistent du er med at udføre øvelserne, og hvilken teknik du gør brug af. Samtidig kan andre individuelle faktorer spille ind. Oven i denne kendsgerning er der ikke lavet nogle deciderede kontrollerede undersøgelser af, hvor længe man vil skulle udføre øvelserne, inden man kan forvente resultater.

Kan du ikke leve med dette faktum, kan du eventuelt vælge at investere i en af de tidligere omtalte penisforlængere, som der er lavet en del flere undersøgelser omkring, og hvor der i højere grad findes vejledende tidsrammer for, hvor længe du kan forvente at skulle bruge produktet, inden du ser resultater. Både når det kommer til øvelserne og brug af en penisforlænger er kontinuerlighed og dedikation dog nøgleord, som er svære at komme uden om.

Hvornår skal man give op og opsøge andre muligheder?

At der ikke som sådan er nogen fast tidsramme for, hvornår man bør kunne se resultater af de udførte øvelser kan også gøre, at det kan være svært at vide, hvornår man skal ”give op” – det vil sige stoppe træningen – og søge andre muligheder – eventuelt i form af en penisforlænger, en penispumpe eller et penis sleeve. Er du i tvivl, er der her nogle generelle retningslinjer for, hvornår du bør indstille udførelsen af øvelserne og søge andre veje i stedet:

 • Når du mærker vedvarende smerte eller ubehag under eller efter udførelsen af øvelserne
 • Hvis du oplever kløen på penis
 • Ved blå mærker eller misfarvning
 • Ved røde pletter eller knopper på skaftet af penis
 • Når du mærker følelsesløshed eller prikken i penis
 • Ved brug på venerne.

Du behøver dog ikke at skulle nå så langt for at føle, at det kan være nødvendigt at stoppe udførelsen af øvelserne. Som det er fremgået af det ovenstående findes der en hel række af alternativer til disse øvelser, som på forskellige vis kan hjælpe dig til at få en større penis. Disse alternativer kan bestemt være værd at prøve.

Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here