Få en større penis – sådan får du en længere og tykkere pik

409

For mange mænd giver størrelsen på deres penis anledning til stor usikkerhed.

Mange mænd er nemlig af den overbevisning, at kvinder efterlades skuffede og utilfredsstillede, hvis det viser sig, at deres partner er udstyret med en penis, der er mindre end gennemsnittet. Det er dog langt fra tilfældet.

Alligevel drømmer mange mænd om en større penis. Og det er faktisk muligt på en række forskellige måder at få en længere og tykkere pik – eller i hvert fald at skabe illusionen af, at man har det.

I denne guide finder du en række forskellige metoder til at få en større penis. Du kan læse mere i det følgende.


 

Hvordan får man en større pik?

Hvordan får man en større pik? Mulighederne er mange.

Nogle metoder virker bedre for nogle end for andre, men der er med al sandsynlighed en metode, der virker for dig.

I denne guide introduceres følgende metoder: penisforlænger, penispumpe, penis sleeve/overtræk og øvelser, du kan lave for en større penis.

Sådan får du en større penis

Der findes grundlæggende 5 forskellige måder, hvorpå du kan gøre din pik større.

Metode Midlertidigt eller permanent
Penis pumper Permanent (modstridende resultater)
Penis forlængere Permanent (bevist)
Penis piller Permanent (bør bruges med forsigtighed)
Penis sleeve Midlertidigt (kunstigt større)
Penis creme Permanent (modstridende resultater)

 

 

1. PENISFORLÆNGER

Der findes flere forskellige typer af penisforlængere på markedet, som hver især har forskellige egenskaber, og som lover forskellige resultater.

Alle har de dog til fælles, at de over tid kan forlænge din penis. På et generelt plan er penisforlængerens fordel, at den permanent kan forstørre penis med op til flere centimeter, og at den er nem og ret problemfri at bruge. Omvendt er dens ulempe generelt, at du kan forvente, at det vil tage en rum tid, før du for alvor vil se resultater.

Nedenfor finder du to bud på gode penisforlængere. Vil du se flere valgmuligheder, kan du finde vores omfattende test her.

Testvinder – Jes Extender Light Standard Penisforlænger

jes extender light standard penisforlænger ny

Tjek prisen her

Penisforlænger, der over tid strækker din penis længere. Producenten loves muligheder for 60 procents forøgelse i størrelsen på penis.

Fordele:

 • Medicinsk produkt
 • Lover mulighed for forøgelse på op til 60 procent
 • Anbefales af læger over hele verden
 • Solgt i 500.000 eksemplarer
 • Kan bæres både om natten eller om dagen

Ulemper:

 • Tidskrævende
 • Kræver dedikation
 • Et relativt dyrt produkt.

Jes Extender Light Standard Penisforlænger er et medicinsk redskab, som over tid kan give dig en permanent større penis. Faktisk lover producenten, at størrelsen på din penis potentielt kan forøges med op til 60 procent. Produktet er skabt med udgangspunkt i medicinsk viden og anbefales desuden er læger over hele verden. Det afspejler sig også i, at produktet er solgt i over 500.000 eksemplarer på verdensplan.

Penisforlængeren giver dig nærmere bestemt en større pik ved over tid at strække din penis længere. Det er tidskrævende og kræver en vis dedikation, for hvis du ønsker optimale resultater, anbefales det, at du bruger produktet fem-seks timer dagligt. Gør du dette, vil du kunne forvente at se resultater efter to-tre måneder. Penisforlængeren er dog diskret og ikke ubehagelig at have på, hvorfor du eksempelvis kan have den på om natten eller i løbet af dagen.

 

Prisvinder – Male Edge Penis Forstørrer

male edge basic penis forstørrer ny

Tjek prisen her

Penisforlænger med mulighed for helt op til 80 procent forøgelse af din penis størrelse. Strækker penis større over tid.

Fordele:

 • Strækker penis større over tid
 • Nem at bruge
 • Kan gøre penis op til 80 procent større
 • I gennemsnit en forøgelse på 30 procent

Ulemper:

 • Tidskrævende
 • Kræver dedikation
 • Relativt dyrt produkt.

Endnu en penisforlænger af samme type som ovenstående. Virker ved over tid at strække penis, som herved kan blive helt op til 80 procent større ifølge producenten. I gennemsnit oplever mænd en forøgelse i størrelsen på omkring 30 procent ved brug af dette produkt.

Ligesom andre penisforlængere af denne type kræver dette produkt længerevarende brug. Typisk vil der være tale om kontinuerlig benyttelse i mellem tre og seks måneder, hvis man ønsker et optimalt resultat. Jo flere timer dagligt du benytter penisforlængeren, jo bedre et resultat vil du få. De fleste bærer den mellem to og fire timer dagligt. Det er muligt at sove med produktet på om natten, men du kan også bære penisforlængeren om dagen.

Denne penisforlænger fås i flere forskellige varianter. Denne er basisvarianten, som er velegnet til dig, der første gang bruger en penisforlænger. Ønsker du en mere solid variant med flere egenskaber fås dette også.

 

2. PENISPUMPE

Er du ikke så meget til penisforstørrende produkter, der, som de ovenstående, kræver en stor grad af kontinuerlig dedikation, og som i de fleste tilfælde først vil give dig resultater efter flere måneder? Så er en penispumpe måske mere det rigtige valg for dig.

En penispumpe giver en større pik nu og her, men giver til gengæld ikke permanente resultater. Oftest vil resultatet holde i et par timer.

Den virker ved at skabe et vakuum om penis som herefter forstørres en anelse. Samtidig kan du opnå en hårdere erektion. Nedenfor finder du to bud på de bedste penispumper på markedet. Vil du se flere forskellige varianter, kan du finde vores store guide her.

Testvinder – Bathmate Hydromax7 Penispumpe

bathmate hydromax7 penispumpe

Tjek prisen her

En innoveret penispumpe til brug i badet. Ved hjælp af vand kan trykket intensiveres, hvilket giver bedre resultater. Pumpen kan skabe et tryk, der er cirka 35 gange større end trykket i andre produkter fra Bathmate.

Fordele:

 • Effektiv og nytænkende penispumpe
 • Bruges i badet
 • Vandet skaber et ekstra stort tryk
 • Nem at bruge
 • Hurtige resultater

Ulemper:

 • Kun midlertidig virkning på et par timer.

Denne penispumpe er en relativt ny spiller på markedet. Man kan med rette kalde den en gentænkt og innoveret penispumpe med nytænkende funktioner. Pumpen er nemlig designet til at blive brugt i badet, hvor vandet gør, at der kan skabes et ekstra stort tryk om penis, hvilket kan give endnu bedre og mere imponerende resultater. Og netop denne model er noget for sig i og med, at den kan skabe et tryk, der er cirka 35 gange større, end det tryk andre pumper fra Bathmate kan præstere. Her får du altså et yderst kraftfuldt produkt, som kan tilbyde dig både synlige og mærkbare resultater.

Penispumpen er relativt nem at bruge – især når man har prøvet den de første par gange, og resultatet indtræder meget hurtigt. For det mest optimale resultat kan du lade trykket vare ved i et par minutter, hvorefter du udløser det. Gentag dette mellem to og tre gange i et tidsrum på 10-15 minutter. Virkningen varer et par timer, og det er derfor en god idé at bruge penispumpen, umiddelbart inden du har planer om at have sex.

 

Prisvinder – MR.MEMBR Original Penis Pumpe

mr. membr penis pumpe med trykmåler

Tjek prisen her

En klassisk penispumpe med manuel pumpe. Med trykmåler og centimetermarkeringer på cylinderen, så du kan følge resultaterne undervejs.

Fordele:

 • Effektiv penispumpe
 • Med trykmåler og centimetermarkeringer på cylinderen
 • Følg resultaterne undervejs
 • Nem at bruge
 • Med smart Quick Release funktion

Ulemper:

 • Giver kun midlertidige resultater på omkring et par timer.

En klassisk manuel penispumpe fra Mr. Membr. Med trykmåler så du undervejs kan holde øje med trykket. På den måde kan du have øje på både processen og resultater undervejs. Cylinderen har centimetermål, der gør det muligt undervejs at se, hvor meget penis vokser.

Trykket skabes manuelt ved hjælp af den påsatte pumpe, og denne penispumpe er udstyret med en praktisk Quick Release funktion. Dens simple design og den intuitive fremgangsmåder gør, at denne penispumpe egner sig godt til begyndere, der ikke har den store erfaring med brug af penispumper.

Cylinderen måler 20 cm indvendigt og har en diameter på mellem 2,7 cm og 5,9 cm. Den er af ftalat- og latexfri ABS-plast.

 

3. PENIS SLEEVE OG OVERTRÆK

Et andet produkt til at opnå en større penis, som kan give dig resultater her og nu, er de såkaldte penis sleeves- eller overtræk. Få større penis og tykkere penis med et trylleslag ved hjælp af disse smarte sleeves og overtræk.

Resultatet er naturligvis midlertidigt, men denne fremgangsmåde er nem at bruge og kan eventuelt være et godt sted at starte for dig, der ønsker dig en større penis. Ulempen er selvfølgelig det midlertidige resultat, samt det faktum at penis kun syner og føles større, men ikke rent faktisk er det.

Der findes flere forskellige varianter af penis sleeves og ovetræk. Nogle giver fylde i længden, andre i omkredsen, mens endnu andre gør begge dele. Der findes også penis sleeves med eksempelvis vibrationsfunktioner, forskellige teksturer og andre spændende egenskaber.

I det nedenstående finder du to bud på de allerbedste varianter, der findes på markedet lige nu. Vil du vide mere om denne form for penis forstørrelse, kan du her på siden finde guides til både penis sleeves og penis overtræk.

Testvinder – Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve

perfect fit fat boy penis sleeve clear

Tjek prisen her

Få med et trylleslag en penis, der fremstår og føles større og tykkere med dette penis sleeve, der giver dig fem centimeter ekstra i omkredsen. Sleevet har en pirrende indvendig struktur til glæde for dig, når du har sleevet på.

Fordele:

 • Forstørrende effekt nu og her
 • Giver dig hele fem centimeter ekstra i omkredsen
 • Penis fremstår og føles større
 • Med indvendig struktur, der pirrer dig ved hver en bevægelse
 • Til både penis og pung

Ulemper:

 • Giver ikke en faktisk forstørrelse af penis
 • Ingen permanent forstørrende virkning, kun virkning, når du har sleevet på
 • Nedsætter følsomheden.

Opnå væsentligt mere fylde med dette Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve. Med sleevet på bliver du cirka fem centimeter større i omkreds, så du føles større for din partner. Du får altså med et trylleslag en større og tykkere penis – helt nemt og enkelt. Men sleevet er ikke kun til glæde for din partner. Det er nemlig udstyret med en indvendig struktur, som føles pirrende ved enhver bevægelse. Det anbefales, at du påfører vandbaseret glidecreme på penis inden brug for den bedste mulige oplevelse. Det gør det nemmere og behageligere at sætte sleevet på, men gør også oplevelsen og den pirrende fornemmelse under brug stærkere og mere intens.

Sleevet måler 16,5 cm indvendigt, men er i et meget fleksibelt materiale, hvilket betyder, at det kan strækkes til at passe de fleste. Sleevet er både til penis og til pung. Når du tager sleevet på, skal du føre sleevet ned over penis og omkring pungen.

Det er vigtigt at bemærke, at sleevet ikke kan bruges som alternativ til et kondom. Brug derfor prævention, når du anvender penis sleevet.

 

Prisvinder – Sinful Vibrerende Penis Extender Sleeve

sinful vibrating penis extender

Tjek prisen her

Få en mere fyldig penis med dette penis sleeve, der desuden er udstyret med en vibrator med hele 10 forskellige vibrationsmønstre og både indvendig og udvendig struktur for din egen og din partners nydelse.

Fordele:

 • Virker med det samme
 • Mere fylde så snart du påfører sleevet
 • Med vibrationsfunktion
 • Hele 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Med både indvendig og udvendig struktur
 • Øger din stamina

Ulemper:

 • Giver ingen permanente resultater, har kun en forstørrende effekt så længe, du har sleevet på
 • Nedsætter følsomheden.

Dette penis sleeve kan mere end blot at give dig en større penis. Sleevet tilføjer fylde både i længde og bredde, men har også den særlige funktion, at det kan vibrere ved hjælp af den påsatte vibrator.

Vælg mellem hele 10 forskellige vibrationsfunktioner og oplev, hvordan både du og din eventuelle partner kan få glæde af de pirrende vibrationer. Sleevet har desuden både en pirrende struktur på yder- og inderside, så du og din partner opnår ekstra stimulering ved hver en bevægelse. Der er altså her tale om et penis sleeve, som ikke alene med et trylleslag giver dig en større penis, men som også tilføjer helt nye elementer og dimensioner til dit sexliv.

Samtidig har sleevet den egenskab, at det kan øge din stamina, så du holder længere mellem lagnerne – både til glæde for dig selv og for din partner.

Det er vigtigt at fremhæve, at et penis sleeve ikke fungerer som en erstatning til et kondom. For sikker sex er det stadig nødvendigt at bruge prævention, når du anvender et penis sleeve.


 

Tykkere og længere penis med øvelser

Der findes altså mange forskellige produkter, der på forskellig vis kan hjælpe dig til at få en større penis – både permanent og med resultater over tid og nu her og midlertidigt. Det er svært at sige noget generelt om, hvilket produkt der er bedst, da det i vidt omfang vil afhænge af den enkelte præferencer og forventninger til et penisforlængende produkt. Først og fremmest kan det være en god idé at gøre dig det klart, om du ønsker dig permanente resultater, eller om du kan ”nøjes” med midlertidige resultater, som viser sig nu og her. Der er afgjort fordele og ulemper ved begge dele.

Men at investere i forskellige produkter til forstørrelse af penis er ikke den eneste måde, hvorpå med kan få en større penis. Der findes nemlig også en række øvelser, man kan lave for helt omkostningsfrit at få en større penis.

Er du stadig i tvivl om, hvordan du skal gribe de forskellige øvelser an, får du i det nedenstående en guide til ”jelqing” – det vil sige strækøvelser, der masserer og over tid strækker penis efter samme princip som de tidligere omtalte penisforlængere.

Dette kan over tid give dig en længere og tykkere penis, hvis du udfører øvelserne korrekt og kontinuerligt.

 

Hvordan gør man det?

Det er altså muligt ved hjælp af forskellige øvelser at få en større penis. Men hvordan udfører man øvelserne på en måde, der giver gode og vedvarende resultater? Det gennemgås i det følgende:

 1. Saml spidserne af pegefinger og tommelfinger, så de til sammen danner en cirkel på en måde, så du laver ”OK”-tegnet.
 2. Placer nu O-formen, som er dannet af dine to fingre, omkring roden på penis.
 3. Gør O’et mindre, indtil du kan mærke et mildt pres om roden på penis.
 4. Begynd langsomt at bevæge dine fingre mod hovedet på penis, indtil du når det yderste på penishovedet. Det skal gerne tage mellem tre og fem sekunder at nå fra roden på penis til spidsen på penis. Mærker du smerte ved dette, bør du løsne fingrene lidt omkring penis, så presset bliver mindre intenst.
 5. Når du når spidsen på penis, løsner du dit tag, så O’et, du former med fingrene, bliver større.
 6. Gentag herefter bevægelse.

For de bedste og hurtigste resultater bør du gentage denne fremgangsmåde hver dag i cirka 20 minutter af gangen. Proceduren virker ved, at der skabes mikroskopiske brud på huden omkring penis, hvorefter der dannes ekstra væv, når disse brud heler. Det vil over tid give dig en større penis. Metoden er tidskrævende og kræver en vis dedikation, hvis man ønsker at opnå de bedste og optimale resultater. Til gengæld kan den give dig permanente resultater helt omkostningsfrit.

Hvis du ønsker hurtigere resultater, kan du prøve i højere grad at klemme om penis ved at lægge din pegefinger øverst på penis og tommelfinger under penis inde ved roden. Klem nu fingrene sammen, som var de en pincet og gå herefter frem efter samme metode som beskrevet ovenfor.

Når du til at begynde med går i gang med disse øvelser, kan du have behov for glidecreme, som kan udgøre en sikkerhedsforanstaltning og gøre processen mere behagelig. Men i virkeligheden opnår du bedre og hurtigere resultater ved at lægge glidecremen på hylden, idet en hård erektion eller irriterede nerveender kan gøre øvelserne svære at udføre. Oplever du, at glidecreme giver disse resultater for dig, bør du forsøge at udføre øvelserne uden glidecreme. Vær altid opmærksom på, at du ikke irriterer huden, når du udfører øvelserne.

 

Hvor længe skal man blive ved for at opnå resultater?

Nu når du ved, hvordan øvelserne skal udføres, er et oplagt spørgsmål måske, hvor længe man egentlig skal blive ved for at opnå resultater. Som nævnt er det vigtigt at udføre øvelserne kontinuerligt, hvis du ønsker at se de optimale resultater, men hvor længe skal denne kontinuerlighed stå på?

Men der er faktisk – desværre – ikke rigtig noget decideret svar på dette spørgsmål. Dels vil tidsrummet fra, at du begynder at udføre øvelserne til, at du begynder at se de første resultater, afhænge af, hvor konsistent du er med at udføre øvelserne, og hvilken teknik du gør brug af. Samtidig kan andre individuelle faktorer spille ind. Oven i denne kendsgerning er der ikke lavet nogle deciderede kontrollerede undersøgelser af, hvor længe man vil skulle udføre øvelserne, inden man kan forvente resultater.

Kan du ikke leve med dette faktum, kan du eventuelt vælge at investere i en af de tidligere omtalte penisforlængere, som der er lavet en del flere undersøgelser omkring, og hvor der i højere grad findes vejledende tidsrammer for, hvor længe du kan forvente at skulle bruge produktet, inden du ser resultater. Både når det kommer til øvelserne og brug af en penisforlænger er kontinuerlighed og dedikation dog nøgleord, som er svære at komme uden om.

 

Hvornår skal man give op og opsøge andre muligheder?

At der ikke som sådan er nogen fast tidsramme for, hvornår man bør kunne se resultater af de udførte øvelser kan også gøre, at det kan være svært at vide, hvornår man skal ”give op” – det vil sige stoppe træningen – og søge andre muligheder – eventuelt i form af en penisforlænger, en penispumpe eller et penis sleeve. Er du i tvivl, er der her nogle generelle retningslinjer for, hvornår du bør indstille udførelsen af øvelserne og søge andre veje i stedet:

 • Når du mærker vedvarende smerte eller ubehag under eller efter udførelsen af øvelserne
 • Hvis du oplever kløen på penis
 • Ved blå mærker eller misfarvning
 • Ved røde pletter eller knopper på skaftet af penis
 • Når du mærker følelsesløshed eller prikken i penis
 • Ved brug på venerne.

Du behøver dog ikke at skulle nå så langt for at føle, at det kan være nødvendigt at stoppe udførelsen af øvelserne. Som det er fremgået af det ovenstående findes der en hel række af alternativer til disse øvelser, som på forskellige vis kan hjælpe dig til at få en større penis. Disse alternativer kan bestemt være værd at prøve.

 

Herunder ser du nogle af de bedste produkter til at få en større pik:

 

Penis pumper

En penis pumpe er en meget anerkendt måde at forsøge pikkens størrelse. Om end det er til lidt selvfornøjelse eller til at gøre sit bedste i soveværelset, så kan penis pumpen være vejen frem til en større pik.

Alle penis pumper følger et grundlæggende princip: et vakuum sørger for at øge blodtilføjelsen til penis. På den måde vil din pik svulme op til imponerende størrelse og opnå en stærk erektion, der holder længere, end du er vant til.

Med brugen af en penis pumpe kan du altså opnå en imponerende størrelse og en ekstra stærk erektion til at anvende i soveværelset eller på egen hånd. Hvis du er interesseret i at læse om flere forskellige penis pumper, eller læse hvordan de virker, så kan du se en guide her.

Den bedste i test: Bathmate Hydromax5

bathmate penispumpe hydromax x20

Tjek prisen her

Denne penis pumpe fra Hydromax er designet specielt til at have et vakuum, der er 35% større end den gængse penis pumpe. Det giver imponerende resultater og større sensitivitet under samleje og ved onani.

Fordele:

 • 100 % vandtæt til brug i badet
 • 35 % større vakuum end standarden
 • Større sensitivitet og intensitet ved samleje og onani

Ulempe:

 • Kan kun bruges med tilgang til vand.

Denne særlige penis pumpe er skabt til mænd med en penislængde på max 14 cm og giver et effektivt vakuum, der skaber imponerende resultater. Pumpen er designet til at anvendes under bruseren, og det er den særlige konstruktion, der gør, at pumpen er så meget stærkere.

Pumpen skal nemlig bruge vandet fra bruseren til at skabe det særlige vakuum, der giver de imponerende resultater.

Pumpen er 100 % ftalatfri og er særligt designet til at kunne bruges igen, og igen og igen.

 

Den bedste til begynderen: Pump Worx Pro-Gauge

Pump Worx Pro-Gauge Penispumpe

Tjek prisen her

Denne særlige penis pumpe er specielt god til nybegynderen, da den er nem at bruge og passer til de fleste penisser. Pumpen skaber et stærkt vakuum, der kan gavne de fleste mænd og give imponerende resultater.

Fordele:

 • Nem at benytte
 • Aflæselig trykmåler, så du kan følge med i resultaterne
 • Centimetermål indvendig, så du kan følge forlængelsen

Ulemper:

 • Der står ikke, at den er fri for ftalater.

Denne penis pumpe er ualmindeligt nem at anvende. Den består af en cylinder, hvor penis indsættes og en håndpumpe ved siden af, hvor du selv kan vurdere, hvor meget vakuum der skal skabes.

Cylinderen indeholder en centimeter måler, så du kan følge med i din penis’ forstørrelse gennem processen. Ved håndpumpen finder du en trykmåler, der kan fortæller dig, hvilket lufttryk vakuummet befinder sig på. En effektiv egenskab, hvis du ønsker at finde ud af nøjagtigt, hvilket tryk gør sig allerbedst for dig.

 

Den bedste til prisen: Baseks Klassisk

Baseks Klassisk Penis pumpe

Tjek prisen her

Denne penis pumpe er lige nøjagtigt, hvad den kaldes: klassisk. Pumpen er fri for unødvendige dikkedarer og styling, hvilket gør den til en af de billigste på markedet. Den begrænsede styling og pris gør dog bestemt ikke, at den ikke er effektiv. I denne pumpe finder du en klassisk penis pumpe, der giver et stærkt vakuum til billige penge.

Fordele:

 • God værdi for pengene
 • 100 % Ftalatfri
 • Quick Release funktion

Ulemper:

 • Ikke vandtæt.

Denne penis pumpe er strippet for alle unødige detaljer og styling, hvilket også gør den dejlig billig i pris. Til gengæld er den et effektivt værktøj til midlertidigt at øge størrelsen af din penis.

Pumpen er effektiv og skaber med den tilhørende håndpumpe lynhurtigt et vakuum, der forøger din blodcirkulation og øger din erektion.

Pumpen er udstyret med en effektiv quick release, så du med et enkelt klik kan lade din imponerende erektion slippe fri og være klar til brug.

 

 

Penis forlængere

Penis pumper giver altså umiddelbare og effektive forstørrelser på penis, men det er ikke en permanent løsning, hvis du ønsker et par ekstra centimeter.

Kan du derimod væbne dig med lidt mere tålmodighed, så er det faktisk muligt at få en permanent forstørrelse af penis med en penis forlænger. Penis forlængerne er designet til smerteløst, gennem en længere periode, at kunne strække din penis længere, så du kan få en permanent forstørrelse af dit ædle værktøj.

Herunder beskriver vi 3 gode, udvalgte penis forlængere, som du kan få gavn af.

Hvis du er interesseret i at læse om flere forskellige penis forlængere, så har vi også en guide her, som du kan læse flere beskrivelser i.

Den bedste i test: Male edge Pro Retail

maleedge pro sku

Tjek prisen her

Denne penis forlænger fra Male Edge er klinisk testet og kan give en penisforlængelse op til 7 cm. Penis forlængeren er let at påsætte og behagelig og diskret at have på, og så er den yderst effektiv i forhold til at give en permanent penis forstørrelse.

Fordele:

 • 5-7 cm længere penis
 • 28 % længere penis på 6 måneder
 • 19 % tykkere penis på 6 måneder
 • Behagelig at have på og nem at påsætte

Ulemper:

 • Den er ikke vandtæt og skal tages af før badet.

Denne penis forlænger arbejder nænsomt og effektivt på at forlænge din penis både i længde og i tykkelse. Med anvendelsen af denne forlænger kan du strække din penis til at blive 28 % længere og 19 % tykkere over en periode på blot 6 måneder. Og så er forstørrelsen permanent.

Med denne penis forlænger kan du helt selv bestemme, hvor hurtig og voldsom din forstørrelse skal være. Du kan nemlig indstille forlængeren til at lave store eller mindre voldsomme stræk, og så kan du selv afgøre, hvornår du synes, at din penis er stor nok til at stoppe behandlingerne.

Denne penis forlænger fungerer til langt de fleste mænd og kan gøre store forandringer. Det eneste krav er, at din penis er nødt til at være minimum 4 cm lang i slap tilstand, for at forstørreren kan fastsættes.

 

Den bedste til begynderen: Jes Extender Guld

jes extender guld penisforlænger

Tjek prisen her

Denne penis forlænger er udover at være meget stilren og eksklusiv af udseende også enormt god til den uerfarne begynder, da den har en medfølgende video manual, så du er sikker på at undgå uheld. Penis forlængeren er en af de mest anerkendte på markedet og er blevet anbefalet siden 1955 på grund af den store effekt.

Fordele:

 • Anerkendt og veldokumenteret
 • Stilrent og eksklusivt design
 • Ankommer i en flot mahogniæske
 • Instrukser på DVD

Ulemper:

 • Til den lidt dyrere ende af skalaen.

Denne penis forlænger er udarbejdet af læger og er meget anerkendt på markedet for den veldokumenterede effekt.

Det anbefales, at du bruger penis forlængeren i 2-4 timer om dagen i 6-18 måneder i streg – indtil du når den ønskede forstørrelse.

Forlængeren er designet, så den er behagelig at have på og sidder godt nok fast, til at du kan have den på, når du bevæger dig rundt. Du kan endda sove med den på, uden at du behøver at være bange for, at den falder af i løbet af natten.

Penis forlængeren er belagt med 24 karat guld for den eksklusive oplevelse, og så har den endda en 5 års garantitid.

 

Den bedste til prisen: Male Edge Basic

traditionel penisforstørrer

Tjek prisen her

Denne penis forlænger er ikke belagt med 24 karat guld eller stylet til den eksklusive livsstil. Til gengæld er den effektiv, simpel at anvende, og så er det prisen også meget overkommelig.

Fordele:

 • God kvalitet til prisen
 • Op til 80 % forstørrelse ved længerevarende brug
 • Store resultater allerede efter 3 måneder
 • Kåret til Bedste Produkt i 2011

Ulemper:

 • En lille smule skrøbelig af kvalitet.

Denne effektive penis forstørrer er god til manden, der vil afprøve en penis forstørrelse for første gang, uden nødvendigvis at ville kaste mange penge efter eksperimentet.

Penis forstørreren giver imponerende resultater med en gennemsnitlig forstørrelse på 30% allerede efter 3-6 måneder. Hvis du anvender penis forstørreren i en længere periode, er det muligt at opnå helt op til 80% større penis.

Produktet har en behagelig pasform og passer til de fleste størrelser penis. Derudover sidder den vel godt fast, så du kan bevæge dig frit rundt, eller endda sove med forstørreren fastspændt.

 

 

Penis Creme

Virker penis pumperne en smule for besværlige og tidskrævende inden hvert samleje. Eller holder tålmodigheden ikke helt til et halvt år med penis forlængere?

Så frygt ej, der findes nemlig mange andre løsninger. Med en creme til penis får du øjeblikkelig forstørrelse gennem aktive naturlige stoffer og øger samtidig sensitiviteten både på penis og på din partner.

Hvis du har lyst til at lære om flere forskellige penis cremer, så kan du læse dette blogindlæg. Ellers har vi her udvalgt 3 gode forslag til penis cremer.

Den bedste i test: Penis XXL Creme 80 ml

penis xxl creme 80 ml

Tjek prisen her

Denne klassiske penis creme er lavet til at få penis til at virke større. Den fungerer ved, at de aktive ingredienser absorberes gennem huden og øger blodtilførslen til penis, så erektionen bliver hårdere og mere blodfyldt.

Fordele:

 • Kondom venlig
 • Indeholder plejende midler, som også fungerer som hudpleje
 • Absorberes hurtigt
 • Øjeblikkelig virkning

Ulemper:

 • Skal absorberes helt, inden den anvendes til samleje uden kondom.

Penis cremen kan få din penis til at se større ud og virke mere svulmende. Den indeholder den naturlige ingrediens ginkgo-ekstrak, der øger blodcirkulation og får blodet til at strømme ud til penis.

Cremen masseres ind i penis inden samleje eller onani for at opnå en stærkere og længerevarende erektion med en større følsomhed og intensitet. Cremen kan anvendes til samleje uden kondom, så længe den er helt absorberet. Derudover kan den anvendes som hudpleje efter samleje og onani.

 

Den bedste til begynderen: Sensuva On Power Glide Til Mænd

sensuva on power glide til mænd

Tjek prisen her

Denne erektionsforstærkende gel fra Sensuva absorberes hurtigt gennem hunden og øger blodcirkulationen, så erektionen både bliver hårdere, længerevarende og virker større. Cremen kan anvendes inden samleje og øger sensitiviteten både på penis og for din partner.

Fordele:

 • Hurtigt absorberende
 • Lækker duft
 • Øger følsomhed for begge parter
 • Kan anvendes som glidecreme

Ulemper:

 • Ikke kondom venlig.

Denne creme er udarbejdet på en formel af naturlige blodcirkulationsstyrkende stoffer og er tilsat E-vitamin og Aloe Vera for at gøre den både sund og nem at påføre.

Cremen absorberes hurtigt, og så er den fri for parabener, glycerin og farvestoffer, så den kan bruges uden risiko.

Cremen genererer en varme, der udover at øge blodcirkulationen også øger sensitiviteten for penis. En effekt, der kan deles og overføres, hvis cremen bruges som glidecreme under samleje.

 

Den bedste til prisen: Get Hard Erektions Spray

get hard erektions spray

Tjek prisen her

Denne specielt udformede erektions spray er lavet til at give en hårde og længerevarende erektion. Samtidig øger den sensitiviteten for penis og gør orgasmer længere og mere intense. Sprayfunktionen gør den nem at fordele og dosere.

Fordele:

 • God kvalitet til prisen
 • Nem at påføre
 • Nem fordeling ved sprayfunktionen

 Ulemper:

 • Skal påføres 15 minutter, før effekten viser sig.

Denne erektions spray er lavet til at kunne give en hårdere og længere erektion, der kan glæde både dig selv og din partner med en imponerende præstation i soveværelset.

Produktet er udviklet til på skift at opvarme og nedkøle penis, så blodcirkulationen øges, og erektionen derfor bliver hårdere og fyldigere og kan fremstå større og mere imponerende.

Væsken er tynd og absorberes hurtigt ind i huden, hvilket gøres nemmere gennem flaskens spraytud til fordeling.

Sprayflasken er samtidig både diskret og stilren, hvilket gør, at den med fordel kan blive en del af din bagage, så den kan tages med på farten uden at vække opsigt.

 

 

Penis sleeves og overtræk

Hvis du drømmer om at fylde din partner bedre ud og dermed give større nydelse i soveværelset, så kan et strap on sleeve eller et penishylster måske være vejen frem for dig.

Hvis det virker for besværligt at skulle pumpe penis op inden hvert samleje, eller hvis cremer ikke giver dig den størrelse, du egentlig drømmer om. Eller hvis penis forlængere virker lidt for tidskrævende, så findes der også en anden mulighed, der kan anvendes ved hvert eneste samleje, og som ikke kræver virketid eller mekanik.

Penis sleeves og overtræk sættes på penis for at øge størrelsen i både bredde og længe, så du kan fylde din partner helt ud uden forberedelsesøvelser eller besværligheder.

Herunder præsenterer vi tre gode forslag til penis sleeves, der kan gøre samlejet mere tilfredsstillende.

Hvis du er interesseret i at gå mere på opdagelse i de mange muligheder af penis sleeves, så kan du læse mere om udvalget her.

Hvis det ikke er helt nok til at stille din nysgerrighed, så kan du også gå på opdagelse i denne test af strap on penis hylstre.

 

Den bedste i test: Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve

perfect fit fat boy penis sleeve clear

Tjek prisen her

Denne simple og super fleksible sleeve giver manden 5 cm mere i omkreds, så han kan fylde sin partner ud til garanteret fornøjelse. Sleevet er designet, så indersiden giver en særlig pirrende fornemmelse i penis under bevægelser. Det gør, at sleevet er en yderst behagelig oplevelse både under samleje og ved onani.

Fordele:

 • Kan justeres til at passe de fleste penisstørrelser
 • Giver større nydelse til både manden og hans partner
 • Øger omgangskredsen med ca. 5 cm

Ulemper:

 • Kan ikke bruges som erstatning for kondom.

Dette penis sleeve er nemt at påføre og er lavet i et meget strækbarligt silikone materiale, der gør, at det kan passes af de fleste penisstørrelser. Sleevet giver 5cm ekstra i omgangskreds og sørger derfor for at fylde din partner bedre ud.

Samtidig er sleevet lavet i et super blødt materiale, der gør, at følelsen af penis stadig vil være at opleve for din partner – og materialet lader både dig og din partner mærke varmen fra hinanden.

Det er altså en oplevelse af et helt almindeligt samleje – bare mere tilfredsstillende for begge parter.

 

Den bedste til begynderen: Baseks Stretchy Penis Sleeve Sæt

baseks stretchy penis sleeve set

Tjek prisen her

Dette penis sleeve sæt indeholder 6 forskellige variationer af penis sleeves med forskellige overflader. Sleevene er udarbejdet i strækbar silikone, der er behagelig at have på og passer til de fleste penisstørrelser. Længden på sleevet er 4,5 cm og passer derfor til de fleste penisser.

Fordele:

 • Indeholder 6 forskellige varianter
 • Passer til de fleste penisstørrelser
 • Behagelige at have på og strækbar
 • Fungerer samtidig som en penisring

Ulemper:

 • Forøger ikke penissens længde.

Hvis du eller din partner går og drømmer om at pifte de hede stunder op med et sleeve, så er dette sæt rigtigt godt for begynderne. Da sættet indeholder 6 forskellige sleeves, der er udstyret med enten knubber, riller eller dubber, så du og din partner kan eksperimentere og afprøve variationerne.

Med disse sleeves opnår du både lidt mere fylde og med sleevenes mønstrede overflader, er du sikret en mere spændende og pirrende oplevelse for din partner.

Samtidig fungerer sleevet også som en penisring, der sørger for at holde blodtilførsel til penis på sin højeste. På den måde giver sleevet altså også længerevarende og mere svulmede erektioner, som både kan gavne dig og din partner.

 

Den bedste til prisen:  You2Toys Mega Dick Sleeve

you2toys mega dick sleeve

Tjek prisen her

Dette penissleve er oplagt til manden, der ønsker virkelig at gøre et imponerende indtryk med sin penis. Sleevet forøger penis’ størrelse meget, så det virkelig kan fylde din partner ud. Ydersiden er mønstret, så det giver ekstra pirrende fornemmelser for din partner.

Fordele:

 • Superstrækbart så det passer de fleste penisser
 • Giver 5 cm mere i længden
 • Giver 2 cm mere i tykkelse
 • Pirrende mønster i ydersiden til din partners begejstring

Ulemper:

 • Sleevet kan blive lidt for stort til nogle kvinder.

Dette penissleeve giver en imponerende forstørrelse af penis. Sleevet giver 5cm i længden og 2cm i tykkelsen, ligegyldigt hvilken størrelse penis du selv har. Det er altså et sleeve, der virkelig kan gøre en forskel.

Sleevet er lavet i blødt og strækbar silikone, der kan tilpasses de fleste mænd og samtidig føles naturligt ved berøring og under samleje.

Et godt produkt til manden, der gerne vil prøve sig frem med et sleeve, men samtidig ikke er sikker på, hvor mange penge han vil bruge på eksperimentet.

 

 

Penis piller

Den femte og sidste kategori indenfor produkter, der kan give dig en større pik er penis pillerne.

Det er et produkt, der oftest skal indtages over en længere periode, før det begynder at give en reel virkning. Men samtidig er det også et produkt, der udover at styrke størrelse og erektionskvalitet hos manden, også har en række positive funktioner for mandekroppen.

Alle pillerne består 100% af naturlige aktive stoffer, og de kræver ikke recepter. Derimod indeholder de en masse vitaminer og mineraler, der har en række positive indvirkninger på mandens generelle sundhed.

Herunder beskriver vi 3 forskellige slags penis piller, som du kan give dig i kast med, hvis du drømmer om en større og stærkere erektion.

 

Den bedste i test: Viaman Viper PRO

viaman viper

Tjek prisen her

Dette kosttilskud er specielt designet for at give manden den rette mængde energi og gåpåmod til at præstere ultimativt i soveværelset. Kapslerne er 100 % naturligt fremstillet og indeholder vitaminer og mineraler, der bidrager til den mandlige sundhed. Samtidig er de tilsat koffein for et ekstra energi-boost.

Fordele:

 • Indeholder koffein for mere energi og mådehold
 • Indeholder vitaminer og mineraler for almen sundhed
 • Rejsevenlig pakkestørrelse
 • 100 % naturlige ingredienser

Ulemper:

 • Kapslen skal indtages 30 minutter før samleje.

Disse penis piller ankommer i en rejsevenlig pakke af 10 stk. Kapslerne er pakket i blisterpakker, for at holde dem så friske som muligt. Derudover sørger blisterindpakningen for, at pillerne ikke rasler, så de er nemme og diskrete at have med i bagagen.

Der skal indtages en enkelt kapsel 30 minutter før samleje for den fulde effekt. Kapslen tilføjer en større mængde energi og mindsker stress og præstationsangst, så dine præstationer og erektioner kan være mere fyldestgørende, og den seksuelle samhørighed mere tilfredsstillende.

 

Den bedste til begynderen: G-Max Power Kapsler

G-Max Power Kapsler

Tjek prisen her

Disse kapsler indeholder et særligt mix af 100 % naturlige ingredienser og er særligt udformet for at kunne øge den mandlige virilitet. Kapslerne indeholder urter og planter, der kan have positiv indvirkning på den mandlige præstation i soveværelset. Kapslerne kan derfor give stærkere og længerevarende erektioner samt øget sensitivitet og intensitet i orgasmer.

Fordele:

 • valg for mænd i Storbritannien
 • Indeholder urter, planter og mineraler, der øger mandens virilitet

Ulemper:

 • Der må kun indtages én kapsel om dagen.

Kapslerne er designet til at skulle indtages 45 minutter før samleje for at opnå den fulde effekt.

Kapslerne ankommer i en rejsevenlig størrelse af 10 stk. og er diskrete i indpakning, til at have med på farten. Derudover indeholder de mange naturlige aktive stoffer, der kan forbedre den mandlige oplevelse under samleje. Pillerne kan altså give større glæde i soveværelset både for dig selv og din partner.

 

Den bedste til prisen: TestRX

testrx

Tjek prisen her

Dette kosttilskud er udviklet 100 % naturligt og indeholder mange vitaminer, mineraler, urter og planteekstrakter, der hjælper til den generelle mandlige sundhed. De kan derfor indvirke positivt på præstationen i soveværelset både i form af hårdere og længere erektioner og større energiniveau på lagnerne.

Fordele:

 • Indeholder piller nok til en måned
 • 100% naturlige ingredienser
 • Indeholder mange vitaminer, mineraler og urter til almindelig sundhed

Ulemper:

 • Ikke velegnet til veganere.

Til forskel for de to andre typer penis piller er denne kapsel ikke lavet til at skulle indtages inden samleje. Derimod skal de indtages hver dag over en længere periode. På den måde behøver du ikke at planlægge samleje på forhånd, og du vil altid være klar til en seksuel oplevelse – med forøget energi og blodcirkulation.

 

Sådan får du en større diller – Bekræftede Metoder

Er du også træt at have en lille diller, eller har du ligesom mange andre søgt: ”Sådan får du en større diller?”, så er du havnet det helt rigtige sted.

Vi har nemlig igennem en længere periode researchet på hvilke metoder der rent faktisk virker, og det har vi gjort med hjælp fra anerkendte eksperter på området. Der har overvåget vores forsøgspersoner (medarbejdere) under processen.

Så til at besvare hvordan får man en større diller? Vil du med sikkerhed finde dit svar her. Mange har nemlig skrevet til os hvordan får man en stor diller, og vi kan lige så godt afkræfte, at det er de færreste metoder som rent faktisk virker. Det som virker ultimativt bedst er tilkøbsmuligheder. Hvis du ønsker hurtige resultater.

Og i en travl hverdag har vi draget denne forudsætning. Vi vil dog alligevel komme ind på hvordan man får en større diller uden piller. Desuden vil vi besvare spørgsmålet: kan man brække sin diller?

Start her:

 1. Se udvalget af Penis Sleeves
 2. Se udvalget af Penis Pumper
 3. Se udvalget af Penis Forlængere

 

Mest Populære produkter til at få en større diller

Hvordan får man en større diller?

Få en større penis

Kort og godt kan man få en større diller ved at bruge metoden, som fingrene på billedet ved siden af her viser.

Den hedder nemlig OK-metoden, og kort og godt går den ud på, at man former sine fingre på den måde og trækker sin diller oppe fra og ned 50-70 gange to gange om dagen. Herefter vil du allerde indenfor 7 dage finde ud af, at din diller er blevet et sted mellem 0,5 – 1 centimeter længere. Hvis man fastholder sin ‘træning’ hele året rundt. Skulle man kunne komme op på hele 1,5 – 2 centimeter.

Det synes vi er rigtig fine resultater, som vi helt sikkert synes man skal forsøge sig af med. Så får at svare hvordan får man en større diller. Skal du enten følge denne metode eller også købe et produkt til mellem 100 – 500 kroner, som vil spare dig for alt den træning om aften.

Det fandt vi ud af

større penisVi fandt nemlig relativt hurtigt ud af, at mænd ikke ville bruge helt vildt lang tid på at gøre sin diller større. Så derfor fik vi fortalt, at produkter som dem vi henviser til kan løse problemstillingen samtidig med de virker stimulerende.

Derfor bør du lige give disse sider et kig, for på den måde at sætte dig ind i hvad det er de kan. Vi vil åbne lidt op for det nu her, så du har det i bagagen som det kræves. For at kunne lave den rigtige købsbeslutning.

Større diller

En pumpe til din diller eller en forlænger, som de også kaldes. Kan løse disse størrelsesmæssige problemer harmende hurtigt, og du vil allerede efter engang se markante resultater.

Det der nemlig sker der er, at din diller bliver hævet op og holde den tilstand. Så hvis du benytter den i gennem en længere periode, bør du kunne se fremskridt. Vores testere siger hvertfald, at deres partner var yderst tilfredse med deres resultat.

De har nemlig tidligere søgt helt forvirret rundt på nettet med søgeord som: hvordan får jeg en større diller, hvordan får man en stor diller og hvordan får man en større diller. Fælles for alle siderne er jf. dem, at de er uoverskuelige og påstår det ene og andet uden rigtig at have undersøgt det.

Derfor er de utroligt glade for, at være blevet henvist af danske sexologer til disse produkter. Som du som nævnt tidligere finder ved at trykke på nedenstående.

En større diller er typisk nået vi mænd hungrer efter og ikke vores kærester. Men det er alligevel nået de gerne vil have. For jeg har hvertfald sjældent hørt noge klage over at den er for stor og at man skal få den lavet mindre.

Kan man brække sin diller?

Man kan faktisk godt brække sin diller. Det kan kun lade sig gøre i stiv tilstand og du skal virkelig presse den markant for at det sker. Du vil ikke være i tvivl om når det sker, for den vil være så øm at det halve var nok.

At brække sin diller lyder voldsomt, og det er ord formuleringen også. Det der reelt set sker er, at dine sener rives over ligesom når man for eksempel forstuvet sin ankel. Så er det også et vrid, overstrækning eller helt til delvist overrevet sener, og det samme er tilfældet med din diller.

Heldigvis kan vi allerede sige, at den heler af sig selv. Så du skal ikke have den i gips – men det du dog skal, er at holde den i ro. Det vil dog komme helt af sig selv. For når man på den måde har ondt i dilleren. Så overvejer man ikke engang at få en erektion eller at lave sine øvelser til: Hvordan får man en større diller.

De typiske søgninger vi har besvaret i dette spørgsmål er følgende. Hvis du føler, at du ikke har fået besvaret nedenstående. Må du meget gerne skrive i nedenstående felt. Så vil vi tilføje og/eller rette teksten til således den opfylder de krav du måtte have.

Vi er trods alt sat i verden, får at bringe information til dig som er relevant:
– Hvordan får man en større diller?
– Hvordan får man en stor diller?
– Hvordan får jeg en større diller?
– Kan man brække sin diller?

 

Hvordan virker penisforlængelsespumper, og er de sikre?

Penisforlængelsespumper er et populært redskab blandt mænd, der søger midlertidig forøgelse af penisstørrelsen. Disse enheder fungerer ved at skabe et vakuum omkring penis, hvilket fører til øget blodgennemstrømning og hævelse. Selvom de kan give midlertidige visuelle forbedringer og erektion, er det vigtigt at overveje deres sikkerhed og langsigtede effektivitet.

Forlængelsespumper arbejder ved at placere en cylinder over penis og derefter pumpe luft ud, hvilket skaber et vakuum. Dette vakuum øger blodgennemstrømningen til penis, hvilket kan resultere i en midlertidig erektion og en umiddelbar forøgelse af størrelsen. Det er vigtigt at nævne, at effekten er midlertidig og normalt forsvinder inden for et par timer.

Selvom disse pumper kan være sikre, hvis de bruges korrekt, er det afgørende at følge nogle grundlæggende retningslinjer. Overdreven brug eller anvendelse af for meget tryk kan potentielt forårsage blå mærker, smerter og ubehag. Det anbefales altid at læse og følge producentens instruktioner nøje og undlade at bruge pumpen i længere tid end anbefalet.

Kan kirurgi være en effektiv løsning for at øge penisstørrelsen?

Når det kommer til kirurgiske indgreb for at øge penisstørrelsen, er det vigtigt at være opmærksom på risici og potentielle komplikationer. Penisforstørrelsesoperationer indebærer normalt kirurgisk indgreb for at løsne et bånd, der holder penis til bækkenet, hvilket kan give et visuelt indtryk af øget størrelse. Risikoen for infektion, arvæv og utilfredsstillende resultater er imidlertid eksisterende.

Samtidig er det vigtigt at understrege, at størrelsen ikke er den eneste faktor, der påvirker tilfredsstillelse i seksuelle forhold. Kommunikation, intimitet og gensidig respekt spiller afgørende roller. Det anbefales altid at diskutere eventuelle bekymringer eller ønsker med en sundhedsprofessionel, før man træffer beslutninger om enhver form for forstørrelse eller kirurgi.

Sammenfattende er penisforlængelsespumper potentielt sikre, når de bruges korrekt og midlertidigt. Imidlertid bør brugeren være opmærksom på potentielle risici ved overdreven anvendelse. Når det kommer til kirurgi, er det vigtigt at nøje overveje risici og fordele samt at søge rådgivning fra kvalificerede fagfolk, inden man træffer beslutning om nogen form for indgreb.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here