Dette indlæg søger at finde de bedste bækkenbundskugler i test.

Derfor vil starten af indlægget pege på hvilke bækkenbunds kugler eller vaginalkugler, som vores anmeldere har vurderet de bedste på markedet.

Du finder bækkenbundsøvelser, knibeøvelser og dermed en guide til hvordan du får en bedre bækkenbund.

Nederst i indlægget finder du en video der illustrerer hvorledes du kan lave dine bækkenbundsøvelser uden bækkenbundskugler.

Du finder i øvrigt det bedste og billigste udvalg af bækkenbundskugler / elskovskugler hos Danmarks største forhandler her →

Vil du have et par bækkenbundskugler uden vibrator er dette (åbner i ny fane) testens klare prisvinder.

JE JOUE AMI BÆKKENBUNDSKUGLER – Begyndere

Je joue ami bækkenbundskugler

Tjek prisen her →

De populære Je joue ami bækkenbundskugler har i mange år været utroligt populære. Det er der selvfølgelig en årsag til. Som det fremgår af ovenstående billede, modtager du dem i forskellige sværhedsgrader. På den måde vil du opleve, at jo bedre du bliver jo større en model skal du bruge.

Du kan finde præcis samme produkt (bare uden brandet “Je Jouime”) og i lyserød i stedet til 150 kr. mindre! Se produktet her (åbner i ny fane)

Der medfølger selvfølgelig en guide, som forklarer hvorledes det hele foregår. Se eventuelt nedenstående video hvor ejeren af sinful forklarer hvorledes det foregår.


LELO LUNA – Bækkenbundstræning kugler

Lelo luna bækkenbundskugler

Tjek prisen her →

Denne model kommer med 4 forskellige kugler, som er muligt at ændre på. Det vil sige, at jo mere du bruger denne bækkenbundstræner jo tidligere vil du kunne sætte de større kugler i.

Den kan anvende af unge som ældre, og derfor har vi også kune positivt vendinger om dette produkt. Det er ligeledes fremstillet ftlatfrit hvilket derfor vil sige, at det ikke er skadeligt for kroppen at anvende.

Dette er i det hele taget kendetegnet størstedelen af forhandlerens produkter. Alle i dette indlæg er 100% ftalatfrie.


JADEÆG ØVELSER – Til Bækkenbundsøvelser

Jadeæg øvelser

Tjek prisen her →

Jadeæg øvelser er ligeledes nået som i de seneste år er blevet voldsomt populært. Det kan vi selvfølgelig kun sætte os ind i.

Grundlæggende fungerer et jadeæg således, at det masserer din skede og dermed strammer din bækkenbund. På den måde forebygger dette produkt, ligesom de andre produkter i dette indlæg inkontinens.

Læs mere om produktet via ovenstående link. Vi er sikre på, at du ikke vil fortryde dit køb af disse.


BASEKS BÆKKENBUNDSKUGLER – Til Begynderen

elskovskugler

Tjek prisen her →

Som de fleste nok gør, så elsker jeg sex og jeg forsøger ofte at finde måder at gøre det mere spændende og bedre på. Der findes næsten intet bedre, end en god orgasme, som efterlader kroppen fuldstændig afslappet og glad.

Men kan man opnå bedre sex? Til jer som også synes det er sjovt at eksperimentere og som nyder et godt sexliv, kan jeg informere jer, at det er muligt. Bækkenbundskugler er et produkt som er designet til at træne bækkenbunds musklen.

Det er måske ikke en nyhed, men det noget, som måske ikke alle kender til.

Disse elskovskugler / vaginalkugler fra Baseks er intet mindre end de helt perfekte til formålet. Så ønsker du en strammere bækkenbund og er relativ ny så skal du have fat i dem her.


ELVIE KEGEL APP-STYRET BÆKKENBUNDSTRÆNER – Testvinder

Elvie kegel testvinder

Tjek prisen her →

Her har vi nogle fjernstyret bækkenbundskugler, som har vundet årets bedste digitale sundhedsprodukt. De er intet mindre end perfekte til dig, som ønsker at få et overblik over træningen.

Kort og godt fungerer produktet sådan, at du blot henter den medfølgende gratis app. Derfra kan du lave programmer og afprøve programmer, og dermed følge med i hvorledes du løbende bliver bedre.

Det er med andre ord en form for træningsprogram, som sikre at du kan følge med i dine resultater. Denne model kan klart anbefales, hvis du er vant til at have en smartphone i hånden.


SINFUL KEGEL TRÆNINGSGUIDE – Prisvinder

Sinful bækkenbundsøvelser

Tjek prisen her →

Produktet som jeg anmelder er Sinful’s Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide.

Opbevaringsæsken er super fin, det matte finish er super lækkert. Det er dog næsten uundgåeligt at ødelægge den, på grund af det store klistermærke, som holder æsken sammen, hvilket jeg synes er ret ærgerligt, da den ellers ville være god til diskret opbevaring.

Æsken indeholder bækkenbundskugler / elskovskugler, en A-Z guide, glidecreme og sexlegetøjs rens, som begge er organiske. Det er pakket ind i sort silkepapir og kuglerne er i deres separate æsker. Førstehånds indtrykket var, at det hele er ganske udmærket, det hele ser fint og ordenligt ud.

Der er tre forskellige bækkenbundskugler; en som er helt rund (AVA SINGLE KEGEL BALL) som vejer 30 gram, en større med to kugler (AVA DOUBLE KEGEL BALL) som vejer 60 gram og en som er en smule mindre end den anden (AVA DOUBLE KEGEL BALL) som vejer 90 gram.

Kuglerne er af metal med sort mat silikone på overfladen, med en udformet stop for enden lavet af samme silikone materiale.

Materialet er ikke koldt eller på nogen måde ubehagelig mod huden forneden og er 100% sikker mod kroppen, så du skal ikke frygte at få en allergisk reaktion.

Den første kugle, er til nybegyndere, som ikke før har trænet med hverken knibeøvelser eller bækkenbundskugler. De to andre, er til dem som er mere øvede.

De første par dage, trænede jeg med den første. Jeg klemmer først en smule glidecreme ud på min fingerspids. Cirka den samme mængde som man bruger af tandpasta. Jeg tilføjer også en lille smule ud på kuglen, som jeg smører ud.

sådan træner du din bækkenbund

Et lille trick til vaginalkugler

Jeg fandt ud af en metode som gjorde det nemmere at få den op; man placerer bare sin pegefinger imellem de to ”stropper” På den måde, følger dine fingre kuglen op, men du risikerer ikke at neglene kan rive dig.

Men når man først har fået den ind, behøver man næsten ikke at tilføje noget pres for at få den ind, da den glider selv. Jeg placerede kuglerne så langt oppe, at der kunne ses omkring 4,5 cm. af snorene.

Da jeg første gang prøvede kuglen, blev jeg forvirret over hvordan det egentlig burde føles. Jeg tror jeg havde forventet, at man konstant skulle være opmærksom på, at holde kuglerne oppe ved at spænde, men det var overhoved ikke det der skete.

Jeg prøvede derfor at spænde omkring kuglen imens jeg rørte ved stroppen, og kunne dermed bekræfte, at der skete noget. Da jeg kunne mærke stropperne rykke op og ned. Men før jeg ville begive mig ud i prøve de to andre, besluttede jeg mig for at træne med den første.

Husk at træn din bækkenbund

Nogle dage, øvede jeg mig, imens jeg bare lå på sengen med computeren. Andre dage, havde jeg den i mens jeg var ude.

Ikke meget forskel mærkede jeg, og nysgerrigheden for at prøve de to andre, var for stor. Så en aften, prøvede jeg først den anden og så den tredje. Jeg mærkede ingen forskel i forhold til den første.

Selv når jeg stod op, bevægede mig rundt og endda hoppede og dansede, mærkede jeg ikke, at den skulle glide ud. Jeg følte ikke at jeg skulle anstrenge mig for at holde den oppe.

Dette frustrerede mig i noget tid, da jeg jo havde set frem til at bruge dem. Men jeg forsatte med at bruge dem.

Jeg skiftede imellem dem alle tre, men holdte mig mest til de to tungeste.

Til min glædelige overraskelse, kunne jeg begynde at mærke forskel, når jeg havde sex. Jeg er blevet mere bevidst, om hvordan jeg skal spænde sammen, hvilket ofte resulterer til orgasmer.

Før jeg trænede men bækkenbundskugler, var en orgasme under sex, noget som bare ville ske af og til.

Det var som om, jeg fandt en kontrol over det. Hvis jeg skal have en orgasme, er det vigtigt at jeg kun er i nuet og ikke tænker på alt muligt andet. Jeg skal sørge for at holde mig selv tændt. Men nu, er det som om, at jeg også kan frembringe orgasmerne, ved at spænde.

Udover det, fortalte min kæreste også, at jeg klemmer mere, end jeg gjorde før, hvilket han nyder og synes føles godt.

Generelt er jeg meget tilfreds med produktet. Synes formålet med bækkenbundstræningen er fantastisk, at vi kvinder kan gøre noget, for at forbedre sex og opnå højere tilfredsstillelse, med noget som er så simpelt og lige til.

Klar anbefaling

Selv om jeg er nybegynder, skulle jeg bruge bækkenbundskuglerne til trænede, da jeg kun er 22 og ikke har født. Jeg vil helt klart fortsætte med at benytte mig dette produkt og bruge det regelmæssig.

Er også fan af de medfølgende organiske produkter som begge er parfume fri. Specielt glidecremen, som også er alkohol og glycerin fri. Det føles bare meget bedre at bruge, når man ved, at der er gode ingredienser i produktet.

Jeg vil anbefale dette produkt til alle kvinder. Kvinder som ikke har født, og til mødre.

Kvinder der tidligere ikke har haft problemer med at nyde sex, men som på grund af fødsel, ønsker at stramme op forneden og genvinde kontrollen over deres underliv og krop.

Unge kvinder, som modne kvinder. Kvinder som har fast partner og kvinder som er single.

Specielt fordi, at der er så mange fordele ved denne træning. Udover at opdatere sit sexliv, med intensitets forhøjede orgasmer, så har træningen af bækkenbunden også sundhedsmæssige fordele.

Og jeg er sikker på, at enhver kvinde, som vælger at gøre dette for sig selv, vil føle en form for kompetence og selvkærlighed. Fordi det handler om, at være god ved sig selv og tør opleve nydelse. Hvilket alle fortjener.

Bækkenbundskugler burde være mere alment kendt, som en del af sexlegetøjets repertoiret, men ikke bare kun som et sexlegetøj, men som det redskab til forbedring og sundhed.

Pakken indeholder:

indpakning

SINGLE 30 G:
– Materiale: Silikone.
– Ftalatfri: Ja.
– Fuld længde: 12 cm.
– Længde på snor: 8,4 cm.
– Diameter: 3,6 cm.

DOBBELT 60 G:
– Materiale: Silikone.
– Ftalatfri: Ja.
– Fuld længde: 17 cm.
– Længde på snor: 8,5 cm.
– Diameter: 3,2 cm

DOBBELT 90 G:
– Materiale: Silikone.
– Ftalatfri: Ja.
– Fuld længde: 15,8 cm
– Længde på snor: 8,5 cm.
– Diameter: 3 cm.

ØKOLOGISK GLIDECREME:
– Ingredienser: Vandbaseret glidecreme.
– Parabene- og parfumefri: Ja.
– Glycerin- og alkoholfri: Ja.
– Kondomsikker: Ja.
– Volumen: 100 ml.

ØKOLOGISK SEXLEGETØJSRENS:
– Parfumefri: Ja.
– Volumen: 100 ml.


Bækkenbundsøvelser:

  1. Læg dig ned på ryggen og indsæt kuglerne. Anvend glidecreme til skede indgang og bækkenbundskuglen.
  2. Stram i bækkenbunden. Klem rundt om kuglerne, så de bliver løftet op.
  3. Gør dette i fem sekunder og hold derefter en pause på cirka fem sekunder.

Hvis du ikke er klar over, hvordan man spænder i bækkenbunden, så er det det samme man gør, når man klipper strålen over når man tisser eller når man holder en prut inde.

Slap af i mave, baller og lår og prøv at fokuser på spænde i bækkenbunden.

Når du mærker en bevægelse i endetarmsåbningen, kniber du også sammen i bækkenbunden. Denne måde at træne sin bækkenbund på er ret populært, hvilket der naturligvis er en årsag til. Får med en bækkenbundstræner vil du opleve, at du får en strammere bækkenbund, hvilket er vigtigt for både mænd og kvinder.

Dog er det for kvinder som kommer op i alderen endnu mere vigtigt. Af den grund kan det selvfølgelig ikke påpeges nok gange, at det er vigtigt, at starte i en ung alder. Dermed undergår man, at ens livmoder bliver slap og falder ned i underlivet.

Desuden vil bækkenbundstræning sikre, at du ikke små tisser, samt at du får et strammere underliv. Hvilket vi oplever, at mange mænd synes er super lækkert.

bedste bækkenbundskugler i test

Bækkenbundsøvelser til øvede:

Hvis du er modig og har en mere trænet bækkenbund, kan du øge vægten i din træning.

Det eneste du skal bruge er glidecreme, en bækkenbundskugle, snor, en lille stofpose (dem men får til at opbevare smykker i) og nogle små krystaller eller sten.

Det første du skal gøre, er at tage snoren og binde den fast på stropperne, som er på din bækkenbundskugle. For enden af snoren, binder du stofposen fast. Når du har gjort det, kan du lægge bækkenbundskuglen op.

Når du står op, kan du begynde at fylde sten ned i posen. Gør det langsomt og mærk efter.

Brug samme teknik, som overstående.

Det vil sikkert ikke føles som et af de mest sexede øjeblikke i dit liv, når du står der med en pose ædelsten dinglende under dig, men det er en rigtig god og sjov øvelse. Og resultaterne vil med garanti, få dig til at føle dig ultra sexet.

Husk at rengøre bækkenbundskuglen efter brug. Anvend et rensemiddel, specielt til sexlegetøj og noget som ikke ødelægger materialet på kuglerne. Specielt hvis de er lavet af silikone.

Det er ikke nok, bare at rense det i vand. Hvis man renser sine produkter aktivt, men skånsomt, vil det ikke kun være bedre for din egen hygiejne, men også forlænge legetøjets levetid.

bedste bækkenbundskugler i test

Sådan sætter man bækkenbundskuglen op:

Før du bruger dine bækkenbundskugler, er det vigtigt at du vasker hænder, for at undgå bakterier. Herefter kan du også vaske kuglerne. Skyld dem i varmt vand og legetøj rensemiddel. Sprøjt det på og lad det virke i et par minutter. Skyld igen med vand og lad dem herefter lufttørre, eller brug et rent håndklæde til at tørre dem med. Det er en god idé at anvende glidecreme, så det er nemmere at føre kuglerne op.

Vandbaseret glidecreme er bedst, da det er mere skånsom for legetøjet. Specielt hvis sexlegetøjet er lavet af silikone, da det kan beskadige belægningen. Først, anvend en smule glidecreme i skedeåbningen og så på kuglerne.

Når du skal lægge kuglerne op, kan du eventuelt lægge dig ned på sengen. Det er vigtigt at du er komfortabel. Det er også meget nemmere, hvis man spreder benene.

Lad kuglen røre skeden og indsæt den langsomt. Hvis det er en dobbelt kugle, er der ofte en snor forbundet mellem kuglerne. Lad det glide med op og derefter den anden kugle.

Pres kuglerne så langt op, som du har det godt med. Men husk, at snoren forenden, skal forblive ude af skeden. Den skal bruges, når kuglerne skal trækkes ud.

Efter at have lagt kuglerne op, skal man egentlig bare fortsætte med at gøre, hvad man plejer. Vaske op, gøre rent, træne, arbejde, lave mad, danse og så videre.

Kuglerne burde gerne sidde hvor de skal i skeden, men hvis du frygter at de er på vej ud, kan du altid glide en finger op og hjælpe dem på plads igen.

For at træne bækkenbunden, skal du lave øvelser som er målrettede til bækkenbundmusklerne.

Se udvalget her →

Om din bækkenbund

Graviditet, fødsel, overvægt, specifikke operationer og alderdom er alle faktorer, som medvirker til, at musklen bliver slappere.

Ligesom alle andre muskler, vil den forkrøble uden aktivitet og blive svag.

De er specielt gode, hvis man har svært ved at holde på vandet, når man nyser og hoster, hvis man prutter ufrivilligt eller slår skedeprutter under sex eller har svært ved at tømme blæren helt.

Men idéen med træningen af bækkenbunden, er ikke kun at opbygge styrke, men at forhøje seksuel energi og lyst.

Når man har en trænet bækkenbund, vil man opleve mere bevidsthed om sin egen krop og mere kontrol over sit underliv.

Man kan derfor klemme om sin partners penis under sex, hvilket vil give mere modstand, stimulation og nydelse for begge.

Du kan træne din bækkenbund hver dag, det kan gøres flere gange om dagen og det smarte er, at ingen vil vide at du gør det. Du kan gøre det alle steder, der hjemme, i biografen, på daten, til middagen eller på arbejdet.

Derfor er bækkenbundsøvelser og i det hele taget bækkenbundstræning essentielt, for både mænd og kvinder.

Bækkenbundstræning uden bækkenbundskugler

Vi anbefaler her hos Eroti.dk, at du køber bækkenbunds kugler idet du vil opleve langt bedre resultater end uden. Dog kan du også sagtens kombinere begge sådan, at du den ene dag træner uden og andre dage med. Nedenstående video med Line Baun Danielsen forklarer rigtig godt forskellige metoder til hvordan du kan træne din bækkenbund. Det er en professionel bækkenbundstræner som hjælper til:

Konklusion

Vi håber at du kan bruge dette indlæg  omhandlende jadeæg øvelser, bækkenbundsøvelser, knibeøvelser og i det hele tages bækkenbundstræning. Hvis du har erfaring med bækkenbunds kugler eller bare bækkenbund øvelser, så vil vi meget gerne høre meget mere omkring det via nedenstående diskussionsfelt.

Alternativt vil vi anbefale relevante indlæg, som eksempelvis lyserød dildo. Her finder du et sjovt sexlegetøj, som man naturligvis kan have det rigtig sjovt med. For efter en god omgang bækkenbundstræning og i det hele taget træning med dine bækkenbundskugler, så er det rart at få løsnet lidt op. Det har du mulighed for med dette produkt.

Du kunne også overveje nogle produkter i en lidt anden boldgade. Eksempelvis en påspændingsdildo eller analkugler.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here