Personligt er min mand og jeg vilde med konceptet omkring en penisring – et lille, stykke sexlegetøj, som både giver en kraftigere erektion hos manden samtidig med en vibrerende del, der også giver fornøjelse til kvinden. At teste penisringe med vibratorer var derfor helt oplagt for os.

Vi har testet en række forskellige penisringe med vibrator, og hos os var der stor forskel på dem!

Testvinder Oversigt

Samlet set har vi valgt at videregive anmeldelserne af de 3 bedste penisringe med vibrator. Af dem har jeg valgt henholdsvis en penisring der er testvinderen, en prisvinder og en der er god til begynderne.


Er du på udkig efter andre typer penisringe kan du læse følgende tre indlæg omkring:


 

1. Fleksibel Penisring med Vibrator – TESTVINDER

sinful powerful penis ring vibrator

Tjek prisen her

Lige da vi åbner pakken til denne penisring med en vibrator, er vi ikke vildt imponerede. Den virker lidt billig i både indpakning og materialet, og når man tænder for vibratoren er den ret højlydt. Det er den eneste af de fire ringe, som er lavet af gummi og ikke silikone.

Det betyder også, at hvis man har hår på de ædlere dele, kan man risikere at det sidder fast i hårene – erfaringen siger os dog, at hvis man bruger glidecreme, afhjælper det problemet en del.

Dette skal dog ikke stoppe os fra at afprøve denne ring på alle tænkelige måder, og jeg vil sige den vinder da også meget ved nærmere bekendtskab!

Den er yderst simpel at bruge, da der kun er én knap og et niveau, som er ganske kraftigt – og så er den vandtæt!

En penisring med vibrator, der er vandtæt er genialt, da man kan tage akten med i badet. Hvis man altså har lyst til det. Helt praktisk gør det også rengøringen af din penisring markant nemmere, da den bare kan komme ind under vandhanen!

Denne penisring ser lille ud (stram, om man vil), men er yderst fleksibel. Det gør den nemt trækkes ud over mandens penis – uanset størrelse. Vi har heller ingen problemer med at påsætte den.

Under anvendelse

sinful penis ring med vibratorDer går da heller ikke lang tid før at den ønskede effekt i form af (meget!) forstærket erektion trådte i kraft.

Da først ringen sidder og akten rigtig begynder, skal vibratoren selvfølgelig afprøves. Den skal have et godt tryk på siden for at starte.

Vibrationerne giver en rar fornemmelse for min mand, men som kvinde er jeg ikke helt ekstatisk. Når vibratoren sidder fast på hans skaft, så skal vi i bund, før jeg kan mærke vibratoren. Hvilket selvfølgelig giver mening i forhold til penisringen og den tilhørende vibrators udformning.

Vi prøver forskellige stillinger, men jeg får aldrig rigtig det ud af det, som jeg havde håbet. Det hjælper dog at sætte vibratoren lidt længere oppe på hans pik. Vi Derudover også, at tage vibratoren fra hylsteret i ringen, og bruge den som ren vibrator og penisring, hver for sig. Det virker rigtig godt også. Ideen om at man skal ligge stille under sex, er ikke en der tiltaler os. Og så bliver det besværligt at ramme mig (kvinde) med vibratoren).

En rigtig god penisring. Vibratoren kan godt være lidt besværlig for kvinden at få gevinst af. Men øvelse gør mester!

Læs mere

 2. Vibrerende Silikone Penisring – PRISVINDER

mini vibrator penis ring

Tjek prisen her

Man bliver lidt glad, når man tager denne penisring ud af æsken, da den er meget behagelig at røre ved. Den er meget fleksibel i ringstørrelsen, hvorfor den nemt tilpasses den enkelte ved blot at trække ud i ringen.

Man behøver ikke glidecreme til ringen, da den er så nem at påsætte. Den er da også mandens favorit, idet den sidder behageligt uden at stramme for meget. Den giver stadigvæk ganske hurtigt effekten af en forstærket erektion.

Vibratoren i ringen er ved første indtryk rigtig god. Den er nærmest lydløs, men man skal trykke ret hårdt på knappen, der sidder på siden af ringen, for at tænde for vibratoren.

Under anvendelse

minivibrator penis ringDa vi har fået tændt for apparatet, virker det dog som om at mange af vibrationerne sidder i selve ringen og ikke ude ved selve vibratoren.

Som kvinde har den derfor også lidt samme problem som den ovenstående – man skal ligge helt tæt (og alt for stille) for at få vibrationerne på klitoris. Vi vælger derfor i stedet at vende penisringen om, så det er min mand, der får vibrationerne på pungen. Vibrationerne er meget milde, og der er kun ét program. Hvilket er lidt ærgerligt, da vibrationerne ikke er de kraftigste.

Vi kunne derfor godt kunne have brugt en lidt kraftigere vibration, eller flere niveauer. Dette gør sig også gældende, hvis man tager vibratoren ud og bruger – uden ringen.

Konklusionen er, at dette en god begynder-penisring, da den er simpel, mild og næsten lydløs, man skal bare være opmærksom på at denne ring er ikke vandtæt! Bemærk dog at selve ringen af silikone, naturligvis er vandtæt, hvis man tager vibratoren ud.

Læs mere

 3. Buddy Opladelig Vibrerende Penisring – BEGYNDERE

 penisring med vibrator

Tjek prisen her

Begejstringen er stor da denne penisring bliver pakket ud, da den har en helt anden udformning end de tre andre.

Den ser helt elegant ud og er virkelig behagelig at røre ved. Derudover er vibratoren inkorporeret som en del af ringen, og kan, modsat de tre andre penisringe, ikke fjernes.

Den lades op med det medfølgende USB-stik og er ligesom Sinful Fleksibel Penisring med Vibrator vandtæt! Hurra! Derudover er denne penisring både større og tungere end de andre, og så har den to små dupper i modsatte ende af vibratoren, som bør stimulere manden.

Under anvendelse

lækker penisring med vibratorVi går i gang, men oplever allerede problemer da penisringen skal påsættes. Hvad der i ringen burde være fleksibelt silikone, er ikke særlig fleksibelt. Den giver ikke rigtig efter, når man strækker den, så vi bliver nødt til at smøre den helt ind i glidecreme for at kunne få den på – og selv her er det lidt en udfordring.

Når ringen er så lidt fleksibel, er det ekstremt vigtigt at størrelsen passer, da den ellers hurtigt vil sidde for løst eller for stramt.

Da den endelig kommer på, har vi lidt besvær med at få afprøvet de forskellige programmer på vibratoren, da knappen er smurt helt ind i glidecreme, og derfor er meget svær at få trykket ned med fedtede fingre. Hvis man da ellers ikke er smurt helt ind i glidecreme, virker de 7 vibrationsvariationer super godt.

Da vibratoren er på, og vibrationerne er indstillet, begynder det sjove! Her er det tydeligt, at der virkelig er tænkt over, at vibratoren skal kunne nå kvindens klitoris – hvilket den gør! Den rører klitoris under hele aktien, også selvom manden ikke er i bund.

Man kan derfor også variere stillinger, bevæge sig, og stadig få glæde af vibrationerne. Vibrationerne er dog ikke meget kraftige, selv på det kraftigste niveau, men det er stadig rart og man kan godt fornemme de snurrende vibrationer.

Fordele & Ulemper

mellem stor vibro penisringFordelen ved denne rings vibrator er, at producenten har valgt at placere vibratoren direkte i stykket, som skal røre klitoris, i stedet for helt op ad ringen.

Hvis vi vender blikket lidt mod mandens nydelse, sidder denne ring (desværre!) for stramt på min mand pga. manglede fleksibilitet i ringstørrelsen. Derudover er der de 2 små dupper, som bør stimulere min mand, men som ikke rigtig giver noget, da de ikke kan mærkes.

Vi prøver at vende vibratoren om, så vibratoren peger mod kuglerne, hvilket er behageligt for min mand, men da ringen er for stram, tager det lidt af glæden fra denne ring. En anden ulempe er opladningen af apparatet.

Vi har vænnet os til at apparaterne enten lades induktivt i en holder, eller med et synligt stik, som er gjort vandtæt. Denne lades ved at stikke et ladestik gennem et hul i silikonen ind i et stik i apparatet.

Det giver ikke en god oplevelse at føle at man maser ladestikken gennem silikonen. Det rejser også en spørgsmål om, hvor længe stikket holder sig vandtæt.

Læs mere

 4. Happy Rabbit Vibrerende Penisring – NYHED

penisring med kaninøre vibrator

Tjek prisen her

Da vi pakker denne penisring ud, kan jeg ikke lade være med at synes, den ser lidt sød ud. Den er lavet af det bløde, behagelige silikone, og da Sinful på deres hjemmeside lover at denne ring “vil med garanti få jer til at hoppe rundt i soveværelset af glæde”, kan vi næsten ikke vente til at se, om det er rigtigt.

Den yderst fleksible ring er super nem at få ned over penis uden hverken glidecreme, magt eller besvær. Selv jeg som kvinde kan påføre min mand ringen – uden han behøver at hjælpe.

Den forstærkede erektion er da heller ikke til at tage fejl af, og så er det bare at få tændt for vibratoren. Modsat Sinful Vibrerende Silikone Penisring er denne penisring yderst nemt, at få tændt vibratoren på uden nogen problemer.

Knappen er nem at trykke på og dermed er det bare om, at få afprøvet de syv vibrationsniveauer undervejs i akten.

Specifikationer

klitoris vibrator penisringDer er tre niveauer med forskellige styrker af vibrationer, og så er der fire niveauer med variationer af vibrationerne. Hvilke niveauer der er bedst, er svært at sige, da vi synes det er sjovt at skifte lidt undervejs, da hvert niveau kan bruges til noget forskelligt.

Desværre er ringen en anelse for stram for min mand, hvorfor det heller ikke bliver til marathonforestillinger med denne ring.

Kaninørerne, der er helt fleksible er lavet til at kilde klitoris, men jeg bliver desværre lidt skuffet. De når nemlig ikke helt højt nok op til at kunne ramme klitoris. Hvorfor jeg bliver nødt til enten at holde ørene i den rette position eller lægge mig anderledes.

Det bliver dog aldrig rigtig en stor succes, da jeg kun får en meget mild “kilden” på vibratoren. Hvilket da er dejligt, men uden at den egentlig rigtig giver det ønskede resultat. Problemet ligger nok i, at man (ligesom med to af de andre ringe) har valgt at sætte vibratoren for langt fra det stykke, som skal nå klitoris.

Vibratoren er simpelthen ikke stærk nok, til at sende vibrationerne tilstrækkelig gennem ørene. Den giver dog alligevel nogle behagelige, milde vibrationer både til min mand og mig.

Læs mere

 Konklusion

penisringe med vibro

Se udvalget af penis ringe her

Alt i alt synes både min mand og jeg at en penisring er et skønt legetøj, som kan give et lille twist til hyggen i soveværelset (eller hvor man nu har mulighed og lyst til at hygge).

Ens for alle ringene er for os, at de med det samme gav den forstærkede erektion. Vibratoren i ringene er en virkelig god ide. Da kvinden så også får øget nydelse, og ideen med nemt at kunne gå efter fælles orgasmer er jo fantastisk. Vi synes dog bare generelt, at vibratoerne i ringene er lidt sløve i det.

Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring er den eneste ring, som faktisk har en rigtig fin styrke vibration, fordi vibratoren sidder helt ude hvor den ramte klitoris. Derudover har den en rigtig god udformning til at kunne nå at stimulere klitoris, men den er desværre bare ikke fleksibel nok i ringen til, at min mand også synes, den er rar at have på.

En ting som vi altid kigger efter, hvis det på nogen måde er muligt, er om legetøjet er vandtæt. To af de fire ringe (Sinful Fleksibel Penisring med Vibrator og Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring) er vandtætte, og det gør altså at man ikke skal passe helt så meget på dem.

Tilbehør kan anbefales

Man kan lidt bedre fylde på med glidecreme, hvis man synes, det er sjovt, tage penisringene med i badekarret eller under bruseren. Desuden skal man heller ikke undervurdere at kunne smide legetøjet i en håndvask under rindende vand. Når de skal rengøres!

Med hensyn til størrelsen af ringene har vi endnu en udfordring. Tre af ringene er simpelt hen for små/stramme. Det giver en endnu kraftigere rejsning, men på bekostning af komforten. Når en penisring sidder for stramt, bliver det hurtigt ubehageligt. Og kan let gå hen og gøre direkte ondt, især ved orgasme.

Man skal dog huske på at størrelser selvfølgelig er individuelt, så en ring, der er for stram til en person, sidder perfekt på en anden.

En god ide er at snakke med en sælger, som kender til et bredt sortiment, og dermed kan guide en i den rigtige retning. Da der, så vidt jeg ved, desværre ikke er steder man kan afprøve legetøjet uden at købe det, må man ud i en anelse gætværk. Heldigvis kan man nemt prøve forskellige ringe forholdsvis billigt.

Så konklusionen må være at der er et uanet antal penisringe med vibratorer, og der er kun en måde at finde ud af, hvilken en der passer: Man skal prøve sig frem! Og vi er bestemt ikke færdige med at udforske markedet for spændende penisringe – både med og uden vibratorer.

Sådan bruger du en penisring med en vibrator på

Helt praktisk giver det ret meget sig selv, hvordan man bruger en penisring. Det er en ring, man sætter ned over penis. Som regel er penisringe fleksible i materialet, så de kan udvides og dermed tilpasses de fleste. Hvordan de føles er meget individuelt, og der er ikke andet for end at prøve sig frem – er den ubehagelig, er den som regel for lille.

Når penisringe er udstyret med små vibratorer, giver de i min optik et ekstra lille krydderi til hyggen, da man kan bruge dem til uanede formål – kun fantasien sætter grænser! Da vi skulle afprøve ringene prøvede vi både at vende ringene med vibratoren opad mod klitoris, men også nedad mod min mands kugler. Derudover legede vi også med, hvordan de var under et blowjob og/eller handjob. Og selvfølgelig skulle vibratorerne også testes kun på mig -uden ringen var på min mand.

Personligt har vi haft den med i håndbagagen ud at rejse. Da den ikke fylder noget og vejer ingenting – man skal bare lige sikre sig at den ligger i kufferten. Så vibratoren ikke starter i security… Her snakker vi af erfaring!

Penisringe fås i alle prisklasser, men det kan godt betale sig at kigge lidt ekstra på bl.a. hvilken udformning man foretrækker (i forhold til om det er for at stimulere klitoris eller mandens kugler), vibratorfunktioner (jo flere der er, jo mere kan man variere undervejs), fleksibilitet og størrelse af ringen (så den ikke sidder enten for stramt eller for løst) og om den er vandtæt.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here