Penisring med vibrator – De bedste i test

3571

Vil du overraske din partner med en hårdere og længerevarende erektion, og samtidigt give jer begge muligheden for at nyde godt af pirrende vibrationer? Så er en penisring måske noget for jer.

Selvom en penis ring er en beskeden størrelse, skal man ikke undervurdere den. Der findes mange forskellige typer af penisringe, men uanset hvilken du vælger, er du garanteret intet andet end nydelse.

Vi har her kåret testvinderen, prisvindere og begynderen. Derudover præsenterer vi dig for resten af favoritterne.

Find din favorit

Penisringe fås i alle prisklasser, men det kan godt betale sig at kigge lidt ekstra på bl.a. hvilken udformning man foretrækker (i forhold til om det er for at stimulere klitoris eller mandens kugler), vibratorfunktioner (jo flere der er, jo mere kan man variere undervejs), fleksibilitet og størrelse af ringen (så den ikke sidder enten for stramt eller for løst) og om den er vandtæt.

 

ALLE TESTEDE PRODUKTER

ALPHA PENISRING MED VIBRATOR OG 10 NIVEAUER
Alpha med 10 vibrationsniveauer
baseks power penisring vibrator
baseks power penisring vibrator
Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring
Opladelig Vibrerende Penis ring
Sinful Powerful Vibrerende Love Ring
Fleksibel Penisring med Vibrator
Sinful Happy Rabbit Vibrerende Penisring
Happy Rabbit Vibrerende Penisring
Sinful Double Pleasure Penetrator
Sinful Double Pleasure Penetrator
We-Vibe Verge App-styret
We-Vibe Verge App-styret
Magic Motion Candy par sæt
Magic Motion Candy par sæt
Vibrerende Love Ring
Vibrerende Love Ring
Screaming O Original Vibrator Ring
Screaming O Original Vibrator Ring
Baseks Funny Bunny Penisring
Baseks Funny Bunny Penisring

 

FANDT DU IKKE DET DU LEDTE EFTER?

SÅ KLIK HER

 


 

DETALJERET ANMELDELSER AF TESTEDE PRODUKTER

Ønsker du, at læse hvorfor vores tilknyttet eksperter og produkttestere har kategoriseret ovenstående som hhv. Testvinderen, Nybegynderen & Prisvinderen, så læs deres detaljeret anmeldelser her:

TESTVINDER – Alpha m. 10 vibrationsniveauer

ALPHA PENISRING MED VIBRATOR OG 10 NIVEAUER

Tjek prisen her

Fordele

 • 10 vibrationsniveauer
 • Anonym indpakning
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Lidt klodset design

Min personlige oplevelse

Alpha er den helt klare testvinder. Dette sexlegetøj tog os med storm! Først syntes jeg ikke, at den så ud af meget, men hvor blev jeg glædeligt overrasket.

Den kommer med hele 10 forskellige vibrationsniveauer, så hvis du vil kan du eksperimentere lige så tosset du vil. Jeg har mine personlige favoritter, som får mig til at komme hver gang, og det har været en sjov og pirrende oplevelse at finde frem til dem. Alpha er kommet for at blive hjemme hos os!

Anbefalet til

Alle. Både begyndere og øvede kan finde tilfredsstillelse med Alpha. Den er genial til begge parter, så der skal ikke diskuteres om, hvis tur det er til at blive forkælet.

Foretrækker du et anonymt legetøj med diskret indpakning, så er Alpha for dig. Den kommer i et sleeve, så du kan roligt lade den ligge på natbordet. Så har du den også altid lige ved hånden!

Det siger andre kunder

Kunderne elsker Alpha! Og med god grund. Her er virkelig lavet en genistreg til sjov under dynerne. Både mænd og kvinder melder stor tilfredsstillelse og indrømmer, at Alpha kan være vanedannende, når man først er kommet i gang.

Opsummering

Det er som om, at hvert vibrationsniveau og mønster giver en helt ny oplevelse. Som om vi har fat i en ny vibrator penisring hver gang.

Generelt har jeg haft svært ved at få vibrationerne til at ramme min klin under samleje, men heldigvis er det SLET ikke et problem med Alpha.

Det virker bare! Det er helt genialt og derfor fortjener den også førstepladsen som testvinderen af alle de forskellige penisringe med vibratorer, som jeg har testet.

Alpha får 5 ud af 5 stjerner!

Læs mere om produktet

 


 

PRISVINDER –baseks Power Penisring med Vibrator

baseks power penisring vibrator
baseks power penisring vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Næsten lydløs
 • Nem at påsætte

Ulemper

 • Meget mild vibration
 • Kun et niveau
 • Ikke vandtæt

Min personlige oplevelse

mini vibrator penis ringJeg var super tilfreds, da jeg så denne penisring. Rigtig fin kvalitet og meget fleksibel i størrelsen, hvilket isæt min kæreste var glad for. Vi behøvede ikke engang glidecreme, hvilket er super fedt.

Erektionen kom hurtigt, så vi var begge begejstrede. Desværre er vibrationen ikke at samme høje kvalitet som ringen. Her oplevede vi, at vi skulle trykke meget hårdt på knappen før den overhovedet tændte. Og desværre findes der kun et vibrationsniveau, som ikke er så kraftigt.

Vibrationerne sidder i ringen, så det var meget svært for mig at få glæde af dem. Vi skulle ligge helt tæt (og alt for stille) for at få vibrationerne på klitoris. Så vi valgte i stedet at vende penisringen om, så det var min kæreste, der fik vibrationerne på pungen. Det fungerede nogenlunde, men det havde været bedre, hvis vibrationerne havde været kraftigere.

Anbefalet til

Hvis du ønsker en meget behagelig penisring, så kan dette være det rette sexlegetøj til dig. Eller hvis du gerne vil glæde din mandlige partner, da legetøjet er bedst til manden fremfor parret.

Det siger andre kunder

Flere har bemærket, at de ønsker flere valgmuligheder, når det kommer til vibrationer. Men den scorer rigtig højt på kvalitet og følelse, når den sidder på manden. Samtidig er mange super glade for det ekstremt lave lydniveau.

Opsummering

Super behagelig kvalitet, som hverken niver eller sætter sig i hårene. Næsten lydløs, så hvis I har lyst til at lege på ferien eller andre steder, hvor I helst ikke vil høres, så er det den perfekte løsning til jer!

Vi giver den 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere om produktet

 


 

BEGYNDER Opladelig Vibrerende Penis ring

Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring

Tjek prisen her

Fordele

 • Vandtæt
 • 7 vibrationsvariationer

Ulemper

 • Ikke fleksibel i størrelsen
 • Svær at tænde vibrationen

Min personlige oplevelse

Ved første øjekast var vi begge super begejstrede for denne penisring. Lækkert og anderledes design, som faldt lige i vores smag. Og så er den vandtæt, hvilket tiltaler mig meget både i forhold til at have den med i bad, men også med tanke på rengøring.

Da vi skulle bruge den første gang, fandt vi dog ud af, at den var ret svær for min kæreste at få på. Vi måtte have fat i glidecremen, da ringen ikke ville give sig så meget. Derefter oplevede vi, at den var svær at tænde, fordi vi havde glidecreme over det hele.

Men da vi først var i gang var det en fryd! Især for mig. Det er tydeligt, at der virkelig er tænkt over, at vibratoren skal kunne nå kvindens klitoris – hvilket den gør! Den rører klitoris under hele akten, også selvom manden ikke er i bund.

Man kan derfor også variere stillinger, bevæge sig, og stadig få glæde af vibrationerne. Vibrationerne er dog ikke meget kraftige, selv på det kraftigste niveau, men det er stadig rart og man kan godt fornemme de snurrende vibrationer.

Anbefalet til

Super god til begyndere. Det kræver lige lidt tålmodighed at få den på, men herefter fungerer det som en leg. Der skal ikke arbejdes så meget for at tilfredsstille begge parter.

Det siger andre kunder

Penisringen har fået virkelig meget ros. Især fra kvinderne! De mandlige brugere er lidt mere skeptiske, da den kan være svær at få på. Så man skal helst ramme den rigtige størrelse. Flere bemærker, at det ikke giver en god oplevelse, at man næsten skal mase ladestikken gennem silikonen, og påpeger, at det kan have en betydning for, hvor længe stikket holder sig vandtæt.

Opsummering

Super godt begynder sexlegetøj. Hvis man rammer den rigtige størrelse er her en penisring med vibrator, som I kan få stor glæde af!

Vi giver den 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere om produktet

 


 

POPULÆR I UDLANDET – Fleksibel Penisring med Vibrator

sinful powerful penis ring vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Vandtæt
 • Nem at holde ren
 • Hurtig og forstærket erektion

Ulemper

 • Designet ser billigt ud
 • Tager tid at lære at bruge
 • Lavet af gummi
 • Larmer lidt

Min personlige oplevelse

Denne penisring blev jeg super glad for efter noget tid. Men ved første forsøg vandt den ikke mit hjerte. Jeg oplevede, at min kæreste med det samme havde glæde af den! Også vibrationerne gjorde glæde, men jeg delte desværre ikke hans begejstring med det samme.

Når vibratoren sidder fast på hans skaft, så skal vi i bund, før jeg kan mærke vibratoren. Vi prøver forskellige stillinger, men jeg får aldrig rigtig det ud af det, som jeg havde håbet. Det hjælper dog at sætte vibratoren lidt længere oppe på hans pik.

Med noget øvelse oplevede jeg også dens fordele. Men for os fungerede den allerbedst, når vi skilte den ad og brugte delene hver for sig.

Anbefalet til

De øvede. Denne penisring med vibrator er ikke for nybegynderen. Det tager en del tid at vænne sig til den, og den er lidt krævende. Men når man først knækker koden, så er det en rigtig god penisring. Så er du øvet og tålmodig, er dette sexlegetøjet til dig.

Det siger andre kunder

Kunderne er glade for denne fleksible penisring. Men flere påpeger, at den tager tid at vænne sig til. Men når det sker, så er den super stimulerende både for mænd og kvinder.

Opsummering

Rigtig god penisring med vibrator, som er super nem at rengøre og kan endda komme en tur med i badet. Tager tid at vænne sig til og kan være lidt genstridig at bruge for dig med hår på de ædlere dele. Er du glad for at eksperimentere, så er det den helt rette løsning til dig!

Jeg giver penisringen 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere om produktet

 


 

NYHED Happy Rabbit Vibrerende Penisring

penisring med kaninøre vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Super fleksibel
 • Nem at tænde
 • Mange vibrationsniveauer

Ulemper

 • Kan være stram for manden
 • Vibrationerne har svært ved at nå kvinden

Min personlige oplevelse

Da vi pakker denne penisring ud, kan jeg ikke lade være med at synes, den ser lidt sød ud. Den er lavet af det bløde, behagelige silikone, og da Sinful på deres hjemmeside lover at denne ring “vil med garanti få jer til at hoppe rundt i soveværelset af glæde”, kan vi næsten ikke vente til at se, om det er rigtigt.

Ringen er super nem at få ned over penis uden hverken glidecreme, magt eller besvær. Selv jeg som kvinde kan påføre min kæreste ringen – uden han behøver at hjælpe.

Den forstærkede erektion er da heller ikke til at tage fejl af, og så er det bare at få tændt for vibratoren. Modsat Sinful Vibrerende Silikone Penisring er denne penisring yderst nemt, at få tændt vibratoren på uden nogen problemer.

Her oplevede jeg desværre, at kaninørene ikke når helt højt nok op til at kunne ramme klitoris. Hvorfor jeg bliver nødt til enten at holde ørene i den rette position eller lægge mig anderledes. Så der var meget arbejde i det for mig, som desværre ikke gav det bedste resultat. Den giver dog alligevel nogle behagelige, milde vibrationer både til min kæreste og mig.

Anbefalet til

Begynderpar eller let pirrelige kvinder. Hvis du har let til en klitorisorgasme og ikke kræver kraftige vibrationer, så kan dette var sexlegetøjet til jer.

Det siger andre kunder

Der er mange tilfredse brugere af denne penisring med vibrator. Mange fremhæver den lækre kvalitet og fleksible ring som store plusser. Men mange kvindelige brugere påpeger, at de vibrerende kaninører ikke når deres klitoris.

Opsummering

Et udemærket produkt, men som kræver en del arbejde særligt for kvinden. Ringen er super fleksibel, men kan stramme efter et stykke tid. Vibratoren er super nem at tænde og der er fler niveauer at vælge imellem. Desværre er de ikke så kraftige.

Vi giver den 2 ud af 5 stjerner.

Læs mere om produktet

 


 

KONKLUSION

penisringe med vibro

Se udvalget af penis ringe her

Alt i alt synes både min kæreste og jeg, at en penisring er et skønt legetøj, som kan give et lille twist til hyggen i soveværelset (eller hvor man nu har mulighed og lyst til at hygge).

Ens for alle ringene er for os, at de med det samme gav den forstærkede erektion. Vibratoren i ringene er en virkelig god ide. Da kvinden så også får øget nydelse, og ideen med nemt at kunne gå efter fælles orgasmer er jo fantastisk. Vi synes dog bare generelt, at vibratoerne i ringene er lidt sløve i det.

Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring er den eneste ring, som faktisk har en rigtig fin styrke vibration, fordi vibratoren sidder helt ude hvor den ramte klitoris. Derudover har den en rigtig god udformning til at kunne nå at stimulere klitoris, men den er desværre bare ikke fleksibel nok i ringen til, at min mand også synes, den er rar at have på.

En ting som vi altid kigger efter, hvis det på nogen måde er muligt, er om legetøjet er vandtæt. To af de fire ringe (Sinful Fleksibel Penisring med Vibrator og Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring ) er vandtætte, og det gør altså at man ikke skal passe helt så meget på dem.

Er du på udkig efter andre typer penisringe kan du læse følgende to indlæg omkring:

 


 

Tilbehør der kan anbefales

Man kan lidt bedre fylde på med glidecreme, hvis man synes, det er sjovt, tage penisringene med i badekarret eller under bruseren. Desuden skal man heller ikke undervurdere at kunne smide legetøjet i en håndvask under rindende vand. Når de skal rengøres!

Med hensyn til størrelsen af ringene har vi endnu en udfordring. Tre af ringene er simpelt hen for små/stramme. Det giver en endnu kraftigere rejsning, men på bekostning af komforten. Når en penisring sidder for stramt, bliver det hurtigt ubehageligt. Og kan let gå hen og gøre direkte ondt, især ved orgasme.

Man skal dog huske på at størrelser selvfølgelig er individuelt, så en ring, der er for stram til en person, sidder perfekt på en anden.

En god ide er at snakke med en sælger, som kender til et bredt sortiment, og dermed kan guide en i den rigtige retning. Da der, så vidt jeg ved, desværre ikke er steder man kan afprøve legetøjet uden at købe det, må man ud i en anelse gætværk. Heldigvis kan man nemt prøve forskellige ringe forholdsvis billigt.

Så konklusionen må være at der er et uanet antal penisringe med vibratorer, og der er kun en måde at finde ud af, hvilken en der passer: Man skal prøve sig frem! Og vi er bestemt ikke færdige med at udforske markedet for spændende penisringe – både med og uden vibratorer.

Sådan bruger du en penisring med en vibrator

Helt praktisk giver det ret meget sig selv, hvordan man bruger en penisring. Det er en ring, man sætter ned over penis. Som regel er penisringe fleksible i materialet, så de kan udvides og dermed tilpasses de fleste. Hvordan de føles er meget individuelt, og der er ikke andet for end at prøve sig frem – er den ubehagelig, er den som regel for lille.

Når penisringe er udstyret med små vibratorer, giver de i min optik et ekstra lille krydderi til hyggen, da man kan bruge dem til uanede formål – kun fantasien sætter grænser! Da vi skulle afprøve ringene prøvede vi både at vende ringene med vibratoren opad mod klitoris, men også nedad mod min mands kugler. Derudover legede vi også med, hvordan de var under et blowjob og/eller handjob. Og selvfølgelig skulle vibratorerne også testes kun på mig -uden ringen var på min mand.

Personligt har vi haft den med i håndbagagen ud at rejse. Da den ikke fylder noget og vejer ingenting – man skal bare lige sikre sig at den ligger i kufferten. Så vibratoren ikke starter i security… Her snakker vi af erfaring!

 

Sådan finder du den rigtige penisring med vibrator til dig

At finde den perfekte penisring med vibrator kan forbedre både intimiteten og njutningen under sex. Her er en guide til at hjælpe dig med at vælge den rigtige:

Forstå din Præference:

Start med at afgøre, hvilken type stimulering du foretrækker. Nogle penisringe har kraftfulde vibrationer, mens andre fokuserer mere på klitorisstimulering eller testikulær massage.

Mål Din Størrelse:

Størrelse er afgørende for komfort. Mål din penisomkreds for at finde en ring, der passer godt uden at være for stram eller for løs. De fleste penisringe er fleksible og strækker sig for at rumme forskellige størrelser.

Vælg det Rigtige Materiale:

Penisringe kommer i forskellige materialer som silikone, metal eller gummi. Silikone er blødt og behageligt, mens metal kan give en køligere fornemmelse. Overvej allergier eller følsomhed, når du vælger materialet.

Betræd Verdenen af Justerbare Ringe:

For optimal pasform kan du overveje justerbare penisringe. Disse tillader dig at tilpasse størrelsen og stramheden for at imødekomme dine præferencer og give større kontrol over oplevelsen.

Overvej Vibrationsindstillinger:

Vælg en penisring med vibrator, der tilbyder forskellige vibrationsindstillinger. Dette giver dig mulighed for at tilpasse intensiteten i henhold til dine ønsker og behov.

Tænk på Opladning og Batteritid:

Hvis du vælger en genopladelig penisring, er det vigtigt at overveje opladningstiden og batteriets levetid. Dette sikrer, at den er klar til brug, når du har brug for det.

Læs Anmeldelser og Anbefalinger:

Få indsigt fra andre brugere ved at læse anmeldelser og anbefalinger online. Dette kan give dig nyttige perspektiver og hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning.

Sikkerhed Først:

Sørg altid for, at materialet er kropssikkert og uden skadelige kemikalier. Undgå stramme penisringe i længere perioder for at undgå ubehag eller skade.

At finde den rigtige penisring med vibrator handler om at forstå dine præferencer, måle korrekt og vælge kvalitetsmaterialer. Ved at tage dig tid til at undersøge og eksperimentere kan du opdage en ny dimension af nydelse under dine seksuelle oplevelser.

Læs også disse indlæg

 1. Metal penisringe
 2. Silikone penisring
 3. Justerbar penisring
 4. Penisring med dildo
 5. Ring til penis og kugler
 6. Pikring
 7. Pubisring
 8. Hvad gør en penisring? 
 9. Penisring begynder
 10. Sådan vælger du en penisring
Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here