Den ultimative blowjob guide: Sådan giver du et der er (virkelig) godt

742

Vi kommer i denne blowjob guide ind på, hvordan du giver det bedste blowjob. Du vil med denne guide kunne give et fantastisk blowjob, han uden tvivl kan lide og sent vil glemme!

Uanset om du skal give et blowjob for første gang, eller blot skal forfine dine teknikker. Så er dette guiden for dig.

Vi giver dig her den ultimativ guide, som skridt for skridt tager dig til ekspert-niveau.

Du kan også tjekke den her video, hvor Vinny fortæller lidt om nogle vigtige elementer i et GODT blowjob:

1: Først skal du øve dig på noget andet

hvorlyst

øv dig på noget andet først så er du mester når det gælder

Hvis du ikke tidligere har givet blowjob, er det en god ide, at du øver dig på noget andet, inden du tager hånd om hans pik.

Du kan eksempelvis starte med at sutte din egen finger og gøre alverdens ting på den.

Slik den, sug på den og få den helt ind i munden.

Gør de ting, som du ville gøre på ham. Så kan du mærke følelsen af, hvad han mærker.

 

2: Sørg for at vaske ham inden blowjobbet

hvorlyst

Hvis du ikke er tryg ved, hvorvidt han smager godt eller ej, kan du forføre ham i badet. Her kan du give ham et dejligt brusebad, inden du giver ham blowjobbet. Det kan være rart inden du skal give et blowjob.

3: Læg ud med et blidt blowjob

hvorlyst
Start blidt. Han er også følsom og det behøver ikke starte ud som en pornofilm

Der er nogle mænd, som er lidt følsomme med deres penis.

Det gælder i særlig høj grad, hvis det er første gang, han skal have suttet sin pik.

Derfor er det en god ide at starte blidt og forsigtigt ud, så du på den måde ved, hvad han er mest til. En god ide vil være, at du starter med at lade tungen tirre hans pikhoved. Så du ligesom får fornemmelse af, om han kan lide at blive tirret på pikhovedet.

Dernæst kan du køre dit hoved op og ned. Det er vigtigt, at du sørger for, at der er rigeligt med spyt i munden. Således at du på den måde kan give det bedste blowjob.

For mænd er det ikke ligefrem et turn on, hvis du giver et blowjob, der er tørt.

Det kan hjælpe, hvis du lige har drukket. Således at du kan få mere spyt ud af din mund til at sutte.

 

4: Skru op for tempoet

hvorlyst
Ramt den rigtige teknik Nu skruer du tempoet op!

Når du har fået et indblik i, hvorvidt han kan lide blowjobbet hurtigere eller hårdere. Kan du frit vælge at skrue op eller ned for tempoet.

Det er altid en god ide, hvis du bruger dine hænder til at give ham en bedre form for nydelse. Det sikrer, at oplevelsen bliver mere komplet.

Du kan gribe om skaftet med din hånd og bevæg hånden op og ned.

Som forlængelse bruger du din mund, der skal sikre et godt kombineret resultat.

Det sikrer, at han får følelsen af, at han er helt omringet af enten hånd eller mund og giver en mere total.

Hvis du ved, hvordan man multitasker, kan du samtidig pirre forsigtigt med hans glans. Det kan du gøre, mens du bevæger dig op og ned.

 

5: Lad være med at bruge tænderne

hvorlyst
Tænder og blowjob hører ikke til i samme sætning - undtagen denne...

Det kan gøre meget ondt på manden, hvis du lige pludselig kommer til at ramme hans penis med tænderne.

Derfor er det en god ide, at du får isoleret dine tænder så godt som muligt.

De skal pakkes ind sammen med dine læber, hvilket sikrer, at du ikke kommer til at berøre hans penis, når du sutter ham af.

Du kan passende øve dig på en dildo eller banan. Når du øver dig, vil du gøre dine kæber og muskler mere smidige.

 

6: Husk væsken

hvorlyst

Jo vådere, dit blowjob er, jo bedre. Det er vigtigt, at du bruger spyt, når du giver din partner et blowjob.

Det kan være en god ide at bruge glidecreme, hvor der er smag som eksempelvis lip gloss. Det gør, at det bliver glat og vådt at sutte hans pik. Du bør sutte hans hoved og skaft.

7: Sådan giver du blowjobbet en ekstra dimension

Hvis du vil undgå, at det bliver for ensformigt, er der flere ting, du kan gøre. Du kan blandt andet rotere dit håndled fra den ene side til den anden, samtidig med at du kører op og ned af skaftet og anvender munden som en slags forlængelse.

Du kan også sutte ham helt ned til roden og så langsomt bevæge munden opad – han vil elske dig for det.

Mangler du lidt inspiration, kan du se denne video:

 

8: Vis, at du brænder for det

hvorlyst
50% af et blowjob for ham, handler om, hvor meget du nyder at give det.

Det er ikke særlig rart eller noget, der tænder en mand at se, at ens sexpartner ikke rigtigt orker at sutte pik.

Der skal være en følelse af, at det er noget, du godt vil.

Det skal være noget, som du brænder for og synes er virkelig fedt. Kun på den måde kan din partner mærke, at du virkelig vil det, og det vil automatisk smitte af på ham.

Energien vil kunne mærkes, og der vil være rigeligt med ting at tage mærke for den enkelte person, der får det gode blowjob af dig.

 

9: Vær kærlig ved bollerne

hvorlyst
De sidste 50% er hans boller. (Måske ikke, men de er vigtige!).

For mange mænd er bollerne et område, der er værd at røre og kærtegne.

Det er vigtigt, de behandles med respekt og selvfølgelig kærlighed.

De er som bekendt meget følsomme over for smerte. Det er vigtigt, at du kærtegner dem på en blid måde. Det er vigtigt, at du bruger tungen og munden, så du kan slikke på bollerne og tage dem i munden på en forsigtig måde.

Når du har bollerne i munden, kan du lade tungen gøre det dejlige arbejde, men det er vigtigt at huske, at det skal gøres blidt og følsomt.

 

10: Lyd er frækt

hvorlyst

Du kan prøve at nynne en melodi, mens du har hans pik eller klunker i munden.

Det er en god ide at informere ham om, at du gør det inden, for det kan måske godt lyde lidt underligt. Men vibrationerne fra din stemme vil gøre det ekstra dejligt for ham at tage imod dit blowjob.

11: Et afkølende slik

hvorlyst

Når du ved, hvad han foretrækker rent seksuelt, kan du børste tænder i en tandpasta, der er meget stærk. Du kan også overveje at tage et par pebermyntedryp, inden du giver ham et blowjob.

12: Vigtigt at huske randområderne

hvorlyst
Det bedste blowjob begynder ikke i det øjeblik, du har hans pik i munden eller hånden. Det begynder allerede det øjeblik, du har besluttet dig for, at du skal sutte hans pik. Derfor gør du klogt i at lege med ham og pirre ham andre steder på kroppen.

Det kan eksempelvis være, hvis du gerne vil give ham nydelse ved at slikke ham på hans overkrop eller kærtegne hans brystvorter. Det kan også være, at du kærtegner og kysser hans inderlår, inden du går i gang med at sutte hans pik. Alt sammen noget, der vil give en god bonus.

 

13: Øjenkontakt er frækt

hvorlyst

Hvis du vælger at give din mand dit frækkeste blik, mens du sutter ham, kan det tænde ham. Og hvis du tilmed får det til at se ud, som om det er legende let, kan det kun tirre ham endnu mere til at knalde dig på den mest bestialske og dyriske måde efterfølgende som en slags straf. Sex er både leg, sjov og et frækt spil – udnyt det.

14: Sluger eller spytter du?

hvorlyst

Hvis I vælger at bruge kondom, er der ikke noget spørgsmål at besvare. For så kan du ikke sluge det. Hvis du derimod er den frække type, der elsker at sluge. Skal du selvfølgelig bare gøre det. For de fleste mænds vedkommende er det frækt at føle og mærke. Hvordan deres partner sluger deres sæd. Men det er ikke det eneste, der kan føles frækt.

Det kan også være frækt at komme på dine bryster eller andre steder på din krop. Det kan være et godt kompromis, hvis ikke du er den store tilhænger af at sluge hans sæd. Det er altid en god ide lige at finde ud af, hvad der skaber den enkelte smag – er det ananas. Der giver god sædsmag, eller er det chokolade?

Det er forskelligt fra person til person, hvilken smag man foretrækker. Der er visse ting, der kan gøre smagen bitter (hvilket nogle godt kan lide). Det er ting som alkohol, kød, rygning og grøntsager som asparges, kål og spinat. Hvis du derimod vil have en smag, der er mere sød i det. Skal du bede ham om at spise ting som citrus, pebermynte, ananas, kanel, hvedegræs eller selleri.

15: Forny de tricks, du har i ærmet

hvorlyst
Variation, variation og atter variation. Det er måden, du kommer til at styre det hele på, og som vil gøre ham skør for hver gang, du gør det. Du må meget gerne variere måden, du giver ham blowjob på. Således at du ikke kun kører støvsugerstilen, men at du også kærtegner pikhovedet, bollerne og lignende. Det er også altid en god ide at huske at variere tempoet. Således at der netop kommer den vigtige variation.

Mest vigtigt er det, at du lytter til din mand. Hvad føler han for? Hvis du kan mærke, at du skal intensivere tempoet, er det dét, du gør. Hvis du derimod skal tage det mere roligt, gør du det.

16: Den store orgasme

Hvis du har intentioner om at give ham et blowjob, som han ikke kommer til at glemme lige foreløbig. Så er det en god ide at gøre følgende: Byg godt op. Tir ham. Foregiv, at du skal til at sutte ham, men lad være med at gøre det.

Dernæst går du i gang med at sutte ham og gør nøjagtigt det samme: Foregiv, at du skal få ham til at komme, men du sørger lige akkurat for, at han ikke kommer. På den måde bliver orgasmen dét vildere, når du så endelig giver ham lov til at komme. Han vil blive noget så irriteret over, at du lader hans orgasme vente. Det skal du ikke tænke på.

 

17: Den lille legetøjskasse

hvorlyst
Det er vigtigt at have en legetøjskasse, hvor du kan have ting, der gør blowjobbet vildere og bedre. Her tænker vi på ting som penisring, minivibrator, glidecreme, fjer med videre.

En anden god ide vil være at have halsbolsjer, som har en kølende effekt, eksplosionsslik og eksempelvis lip gloss med smag.

 

18: Tricket med ferskenen

Du kan bruge en fersken til at gøre blowjobbet endnu frækkere og mere velsmagende. Fjerne stenen og skab et hul i frugten, for det vil gøre, at den passer til hans pikhoved. Det gode ved løsningen er, at der vil komme saft ud af ferskenen. Som du kan bruge til at give et ekstra godt og vådt blowjob.

 

19: Et dybt blowjob

Det er her, hvor der er tale om deep throat, og det vil uden tvivl være en stor fornøjelse for din mand at tage imod sådan en ordentlig omgang.

Har du brug for tips for nogle professionelle. Kan du tjekke denne video, som har gode råd fra pornostjerner:

 

20: Giv ham anal nydelse

hvorlyst
Den anale nydelse er ikke altid noget, mænd er interesserede i at prøve, men det giver rigtig gode og frække resultater. Det er selvsagt vigtigt, at du sikrer, at der er en vis renlighed forbundet med at slikke anus.  Men hvis der er det, kan det kun blive godt.

21: Ekstra blowjob tips

Hvis du gerne vil have ekstra blowjob tips, anbefaler vi, at du tager et kig på en af følgende tre videoer eller dem alle. De har alle sammen masser af viden at dele om. Hvordan du kan give det mest optimale blowjob, som din mand sent vil glemme.

 

Sådan sluger du

Blowjobs har til alle tider været populære og hører til blandt de ældste tricks i bogen, når det kommer til seksuelt at tilfredsstille en mand.

Af samme årsag går mange kvinder også op i at evne at give et godt blowjob. Vil du virkelig gerne forkæle din partner, er blowjobbet et rigtig godt udgangspunkt. Vil du tage forkælelsen til næste niveau, kan du også lære at sluge hans sæd.

Mange mænd finder dette trick særligt tilfredsstillende og ophidsende. Så har du lyst, er det bare med at komme i gang med at lære det.

 

De bedste tricks til at sluge sæd

Det at sluge sæd i forbindelse med et blowjob vækker meget forskellige følelser i forskellige kvinder. Nogle er vilde med det og finder det næsten lige så tilfredsstillende og ophidsende som manden, der modtager blowjobbet.

På den anden side findes kvinder, som bliver frastødt blot ved tanken om at sluge sin partners sæd. Det er vigtigt at huske på, at man aldrig bør føle sig tvunget eller presset til noget, når det kommer til sex. Men har du lyst til at prøve at sluge din partners sæd, men finder du umiddelbart tanken en anelse frastødende, er der heldigvis forskellige trin, du kan tage for at gøre oplevelsen nemmere og mere overkommelig for dig selv.

Viser din partner interesse for, at du skal sluge hans sæd, når du giver ham et blowjob, er der overordnet tre grundlæggende indgangsvinkler, når det kommer til spørgsmålet om at sluge sæd:

  1. Kommunikation: Har du svært ved at overvinde dig selv og tage dig sammen til at sluge, kan og bør du fortælle din partner om det. Hvis han er respektfuld og en god fyr, vil han forstå og acceptere dine følelser omkring det. Du kan eksempelvis vælge at have papirservietter klar eller lade ham komme på dine bryster eller din mave i stedet for i din mund.
  2. Få ham til at tilpasse sin diet: Det har længe været et rygte, at en mands diet kan have indflydelse på smagen af hans sæd. Der er dog også videnskabeligt grundlag for denne antagelse. Eksempelvis vil en mands sæd typisk smage dårligere, hvis han spiser store mængder kød og små mængder grøntsager. Kan du ikke få dig selv til at sluge, fordi sæden smager dårligt, kan et godt udgangspunkt derfor være at bede ham om at tilpasse sin diet.
  3. Lær hvordan man sluger: At sluge er noget, man i de fleste tilfælde kan lære. Er du tilbageholdende, fordi du ikke kan lide smagen, er det muligt at lære at sluge på en måde, så du ikke engang når at smage sæden, du sluger.

I denne artikel fokuserer vi på, hvordan man kan lære at sluge sæd. Det betyder dog ikke, at de to andre muligheder af de tre ikke også er fuldkommen valide og helt i orden at benytte sig af, hvis man ønsker det. Har du ikke lyst til at smage på eller sluge din partners sæd, er det helt i orden.

Det skal din partner acceptere og respektere. Vil du modsat gerne lære at sluge, er du dog kommet til det rette sted. Her får du nemlig en fyldestgørende guide til, hvordan du kan komme i gang med at sluge.

 

Lad som om hans sæd er et shot og slug det i én omgang

Når det for mange kvinder kræver overvindelse at få sig selv at sluge en mands sæd, skyldes det meget ofte smagen og den konsistens, der efterlades i munden bag efter. Vil du gerne undgå denne smag og fornemmelse, er et godt trick hurtigt at sluge sæden. Tricket er at vente på, at han er kommet og så bare at sluge det hele på en gang. På den måde undgår du både den eventuelt ubehagelige smag og fornemmelse, men du gør også hele processen nemmere for dig selv.

Forsøger du at sluge sæden lidt af gangen, bliver det svært at fortsætte med at give din partner et blowjob og samtidig at trække vejret på komfortabel vis. Synes du, det er svært, og vil du gerne helt slippe for en eventuel eftersmag eller følelse i munden, kan du desuden være en god idé at have et glas vand stående inden for rækkevidde, så du nemt kan drikke det, efter du har forkælet din partner.

 

Brug ’deepthroat’ teknikker

Som nævnt er årsagen til mange kvinders modvillighed i mod at sluge sæd i forbindelse med blowjobs primært smagen og den tekstur, der efterlades i munden efterfølgende. Dette kan dels undgås ved at sluge hurtigt og på én gang og ved at have et glas vand inden for rækkevidde. Men en anden måde, hvorpå man kan undgå smagen og følelsen er ved at bruge såkaldte ’deepthroat’ teknikker.

Deepthroat vil sige, at du lader hans penis trænge dybt ind i din mund og delvist ned imod din hals. Gør du dette i det, han klimakser, vil hans sæd skyde direkte ned i halsen på dig helt uden at ramme din tunge. Da det er med din tunge, at du smager, vil du på denne måde helt kunne undgå smagen. Du vil knapt nok behøve at lave en sluge bevægelse, fordi tyngdekraften gør arbejdet for dig.

Vil du vide mere om, hvordan du ’deepthroater’ eller bare læse flere generelle tips til, hvordan du giver et godt blowjob, kan du læse vores guide til netop blowjobs her. Deepthroating er populært hos de fleste mænd, som opnår stor nydelse af fornemmelsen, og du kan altså også få noget ud af det, hvis du synes, det er svært at sluge.

 

Gå langsomt frem

Kommunikation er altid vigtigt i forbindelse med sex. Ønsker man et velfungerende sexliv og et respektfuldt forhold til sin partner, er kommunikation helt essentielt. Også i forbindelse med blowjobs og med at sluge sæd, viser evnen til og muligheden for at kunne kommunikere om intime ting med sin partner sig nyttig. En god start kan nemlig være at fortælle din partner, at du ikke føler dig parat til at sluge endnu, men at du gerne vil lære det.

Herefter kan du eventuelt bede ham om at komme på din mave eller dit bryst, så du kan få lov at smage på hans sæd, uden du behøver at få den fulde oplevelse til at begynde med. Du kan også snakke med ham om, hvorvidt han vil være parat til eventuelt at ændre sin diet og tilpasse den, så smagen på hans sæd bliver bedre. Som nævnt har det mad og den drikke, mænd indtager nemlig i høj grad indflydelse på smagen af deres sæd. Eksempelvis vil et stort kødindtag som hovedregel få sæden til at smage dårligere, mens en diet, som i højere grad baserer sig på frugt og grønt som hovedregel vil resultere i en mere velsmagende sæd.

Nogle kvinder vælger også at bede deres partner om at smage på deres egen sæd. Det kan give manden et indtryk af, hvad det er, hans partner oplever, når hun sluger og måske medvirke til at overtale ham til at justere på sin diet. Men det er langt fra alle mænd, der vil være klar på denne idé. Mange mænd finder denne tanke direkte frastødende. I den forbindelse kan man spørge sig selv, hvordan og hvorfor han føler, at han kan forvente, at du har lyst at smage på hans sæd, hvis ikke han selv har det.

Føler du dig stadig frastødt ved tanken om at sluge hans sæd, men vil du gerne glæde ham ved at gøre det alligevel, kan du overveje, hvad det nærmere bestemt er ved det at sluge, der frastøder dig og arbejde på at gøre netop dette aspekt af processen mere overkommeligt.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here