Den ultimative blowjob guide: Sådan gør du

64

Vi kommer i denne blowjob guide ind på, hvordan du giver det bedste blowjob. Hvis der er noget, der kan sikre, at ægteskabet varer ved, så er det selvsagt, hvis du ved, hvordan du kan give din mand et fantastisk blowjob, han sent vil glemme.

Sexologer påstår, at god sex er limen, der kan binde ægteskabet sammen. Derfor er det vigtigt, at du som partner har helt styr på, hvordan du giver det rette blowjob. Det kan nemlig være noget, der kan være så vanedannende for din partner, at han ikke har noget andet valg end at være sammen med dig.

Vi vil her give dig en ultimativ guide skridt for skridt, der kan hjælpe dig til at give det bedst tænkelige blowjob.

Du kan også tjekke den her video:

1: Først skal du øve dig på noget andet

Hvis du ikke tidligere har givet blowjob, er det en god ide, at du øver dig på noget andet, inden du tager hånd om hans pik. Du kan eksempelvis starte med at sutte din egen finger og gøre alverdens ting på den – slik den, sug på den og få den helt ind i munden, og så kan du mærke følelsen af, at din tunge kører rundt om den og skridt for skridt øger styrken i dit sug.

Dernæst kan du gøre størrelsen større, således at det måske bliver en sodavandsis. Når du har gjort det, kan du prøve kræfter med en dildo og se, hvordan du håndterer det.

2: Sørg for at vaske ham inden blowjobbet

Hvis du ikke er tryg ved, hvorvidt han smager godt eller ej, kan du forføre ham i badet. Her kan du give ham et dejligt brusebad, inden du giver ham blowjobbet.

3: Læg ud med et blidt blowjob

Der er nogle mænd, som er lidt følsomme med deres penis – det gælder i særlig høj grad, hvis det er første gang, han skal få suttet sin pik. Derfor er det en god ide at starte blidt og forsigtigt ud, så du på den måde ved, hvad han er mest til. En god ide vil være, at du starter med at lade tungen tirre hans pikhoved, så du ligesom får fornemmelse af, om han kan lide at blive tirret på pikhovedet.

Dernæst kan du køre dit hoved op og ned. Det er vigtigt, at du sørger for, at der er rigeligt med spyt i munden, således at du på den måde kan give det bedste blowjob. For mænd er det ikke ligefrem et turn on, hvis du giver et blowjob, der er tørt. Det kan hjælpe, hvis du lige har drukket, således at du kan få mere spyt ud af din mund til at sutte.

4: Skru op for tempoet

Når du har fået et indblik i, hvorvidt han kan lide blowjobbet hurtigere eller hårdere, kan du frit vælge at skrue op eller ned for tempoet. Det er altid en god ide, hvis du bruger dine hænder til at give ham en bedre form for nydelse. Det sikrer, at oplevelsen bliver mere komplet. Du kan gribe om skaftet med din hånd og bevæg hånden op og ned.

Som forlængelse bruger du din mund, der skal sikre et godt kombineret resultat. Det sikrer, at han får følelsen af, at han er helt omringet af enten hånd eller mund og giver en mere total. Hvis du ved, hvordan man multitasker, kan du samtidig pirre forsigtigt med hans glans. Det kan du gøre, mens du bevæger dig op og ned.

5: Lad være med at bruge tænderne

Det kan gøre meget ondt på manden, hvis du lige pludselig kommer til at ramme hans penis med tænderne. Derfor er det en god ide, at du får isoleret dine tænder så godt som muligt. De skal pakkes ind sammen med dine læber, hvilket sikrer, at du ikke kommer til at berøre hans penis, når du sutter ham af. Du kan passende øve dig på en dildo eller banan. Når du øver dig, vil du gøre dine kæber og muskler mere smidige.

6: Husk væsken

Jo vådere, dit blowjob er, jo bedre. Det er vigtigt, at du bruger spyt, når du giver din partner et blowjob. Det kan være en god ide at bruge glidecreme, hvor der er smag som eksempelvis lip gloss. Det gør, at det bliver glat og vådt at sutte hans pik. Du bør sutte hans hoved og skaft.

7: Sådan giver du blowjobbet en ekstra dimension

Hvis du vil undgå, at det bliver for ensformigt, er der flere ting, du kan gøre. Du kan blandt andet rotere dit håndled fra den ene side til den anden, samtidig med at du kører op og ned af skaftet og anvender munden som en slags forlængelse. Du kan også sutte ham helt ned til roden og så langsomt bevæge munden opad – han vil elske dig for det.

Mangler du lidt inspiration, kan du se denne video:

8: Vis, at du brænder for det

Det er ikke særlig rart eller noget, der tænder en mand at se, at ens sexpartner ikke rigtigt orker at sutte pik. Der skal være en følelse af, at det er noget, du godt vil. Det skal være noget, som du brænder for og synes er virkelig fedt. Kun på den måde kan din partner mærke, at du virkelig vil det, og det vil automatisk smitte af på ham. Energien vil kunne mærkes, og der vil være rigeligt med ting at tage mærke for den enkelte person, der får det gode blowjob af dig.

9: Vær kærlig ved bollerne

For mange mænd er bollerne et område, der er værd at røre og kærtegne. Det er vigtigt, de behandles med respekt og selvfølgelig kærlighed. De er som bekendt meget følsomme over for smerte. Det er vigtigt, at du kærtegner dem på en blid måde. Det er vigtigt, at du bruger tungen og munden, så du kan slikke på bollerne og tage dem i munden på en forsigtig måde. Når du har bollerne i munden, kan du lade tungen gøre det dejlige arbejde, men det er vigtigt at huske, at det skal gøres blidt og følsomt.

10: Lyd er frækt

Du kan prøve at nynne en melodi, mens du har hans pik eller klunker i munden. Det er en god ide at informere ham om, at du gør det inden, for det kan måske godt lyde lidt underligt. Men vibrationerne fra din stemme vil gøre det ekstra dejligt for ham at tage imod dit blowjob.

11: Et afkølende slik

Når du ved, hvad han foretrækker rent seksuelt, kan du børste tænder i en tandpasta, der er meget stærk. Du kan også overveje at tage et par pebermyntedryp, inden du giver ham et blowjob.

12: Vigtigt at huske randområderne

Det bedste blowjob begynder ikke i det øjeblik, du har hans pik i munden eller hånden. Det begynder allerede det øjeblik, du har besluttet dig for, at du skal sutte hans pik. Derfor gør du klogt i at lege med ham og pirre ham andre steder på kroppen.

Det kan eksempelvis være, hvis du gerne vil give ham nydelse ved at slikke ham på hans overkrop eller kærtegne hans brystvorter. Det kan også være, at du kærtegner og kysser hans inderlår, inden du går i gang med at sutte hans pik. Alt sammen noget, der vil give en god bonus.

13: Øjenkontakt er frækt

Hvis du vælger at give din mand dit frækkeste blik, mens du sutter ham, kan det tænde ham. Og hvis du tilmed får det til at se ud, som om det er legende let, kan det kun tirre ham endnu mere til at knalde dig på den mest bestialske og dyriske måde efterfølgende som en slags straf. Sex er både leg, sjov og et frækt spil – udnyt det.

14: Sluger eller spytter du?

Hvis I vælger at bruge kondom, er der ikke noget spørgsmål at besvare, for så kan du ikke sluge det. Hvis du derimod er den frække type, der elsker at sluge, skal du selvfølgelig bare gøre det. For de fleste mænds vedkommende er det frækt at føle og mærke, hvordan deres partner sluger deres sæd. Men det er ikke det eneste, der kan føles frækt.

Det kan også være frækt at komme på dine bryster eller andre steder på din krop – det kan være et godt kompromis, hvis ikke du er den store tilhænger af at sluge hans sæd. Det er altid en god ide lige at finde ud af, hvad der skaber den enkelte smag – er det ananas, der giver god sædsmag, eller er det chokolade?

Det er forskelligt fra person til person, hvilken smag man foretrækker. Der er visse ting, der kan gøre smagen bitter (hvilket nogle godt kan lide), og det er ting som alkohol, kød, rygning og grøntsager som asparges, kål og spinat. Hvis du derimod vil have en smag, der er mere sød i det, skal du bede ham om at spise ting som citrus, pebermynte, kanel, hvedegræs eller selleri.

15: Forny de tricks, du har i ærmet

Variation, variation og atter variation. Det er måden, du kommer til at styre det hele på, og som vil gøre ham skør for hver gang, du gør det. Du må meget gerne variere måden, du giver ham blowjob på, således at du ikke kun kører støvsugerstilen, men at du også kærtegner pikhovedet, bollerne og lignende. Det er også altid en god ide at huske at variere tempoet, således at der netop kommer den vigtige variation.

Mest vigtigt er det, at du lytter til din mand. Hvad føler han for? Hvis du kan mærke, at du skal intensivere tempoet, er det dét, du gør. Hvis du derimod skal tage det mere roligt, gør du det.

16: Den store orgasme

Hvis du har intentioner om at give ham et blowjob, som han ikke kommer til at glemme lige foreløbig, så er det en god ide at gøre følgende: Byg godt op. Tir ham. Foregiv, at du skal til at sutte ham, men lad være med at gøre det.

Dernæst går du i gang med at sutte ham og gør nøjagtigt det samme: Foregiv, at du skal få ham til at komme, men du sørger lige akkurat for, at han ikke kommer. På den måde bliver orgasmen dét vildere, når du så endelig giver ham lov til at komme. Han vil blive noget så irriteret over, at du lader hans orgasme vente, men det skal du ikke tænke på.

17: Den lille legetøjskasse

Det er vigtigt at have en legetøjskasse, hvor du kan have ting, der gør blowjobbet vildere og bedre. Her tænker vi på ting som penisring, minivibrator, glidecreme, fjer med videre. En anden god ide vil være at have halsbolsjer, som har en kølende effekt, eksplosionsslik og eksempelvis lip gloss med smag.

18: Tricket med ferskenen

Du kan bruge en fersken til at gøre blowjobbet endnu frækkere og mere velsmagende. Fjerne stenen og skab et hul i frugten, for det vil gøre, at den passer til hans pikhoved. Det gode ved løsningen er, at der vil komme saft ud af ferskenen, som du kan bruge til at give et ekstra godt og vådt blowjob.

19: Et dybt blowjob

Det er her, hvor der er tale om deep throat, og det vil uden tvivl være en stor fornøjelse for din mand at tage imod sådan en ordentlig omgang.

Har du brug for tips for nogle professionelle, kan du tjekke denne video, som har gode råd fra pornostjerner:

 

20: Giv ham anal nydelse

Den anale nydelse er ikke altid noget, mænd er interesserede i at prøve, men det giver rigtig gode og frække resultater. Det er selvsagt vigtigt, at du sikrer, at der er en vis renlighed forbundet med at slikke anus, men hvis der er det, kan det kun blive godt.

21: Ekstra blowjob tips

Hvis du gerne vil have ekstra blowjob tips, anbefaler vi, at du tager et kig på en af følgende tre videoer eller dem alle. De har alle sammen masser af viden at dele om, hvordan du kan give det mest optimale blowjob, som din mand sent vil glemme.

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here