Rollespil kan være en god måde at spice tingene op i soveværelset, hvis man mangler inspiration til at prøve nye ting. Man kan udleve seksuelle fantasier med sin partner, og det er en god måde at få mere flirten ind i sex.

Før man kaster sig ud i sexet rollespil, er det en god idé at snakke det igennem med sin partner, så man er enige om, hvad der skal foregå. Dette gøres også for at sikre, at begge får en god oplevelse, og det ikke overskrider nogens grænser. Det er også lettest at leve sig ind i rollespillet, hvis man stoler på sin partner.

Når man har gjort dette, er det bare at gå i gang med at udforske de forskellige sexede scenarier og se, hvad der tænder en – og ens partner – mest. Er man til de klassiske, de lidt anderledes eller noget helt tredje?

Læs med her og få inspiration til dit næste rollespil!

 


De klassiske

Skolepigen

Skolepigen er et klassisk rollespilsscenarie, hvor den ene part spiller den uskyldige skolepige, og den anden spiller lærer-rollen. Skolepigen har måske glemt at lave sine lektier, har været ulydig i timen eller noget helt tredje, og skal nu disciplineres af læreren.

Skolepigen er et frækt rollespil, hvor autoritet spiller en rolle, og hvor skolepigen lige skal opdrages en ekstra gang på, hvordan man skal opføre sig.

Til skolepige-lærer-rollespillet anbefales denne sexede skolepige-uniform fra Sinful, så man rigtig kan sætte gang i fantasien.

Rollespil skolepige

Tjek prisen her!

 

 

Stuepigen

Stuepigen er en god idé til et klassisk sexet rollespil. Stuepigen har måske en affære med manden i huset, som konen intet ved om, eller hun har ikke rengjort en del af huset godt nok, så hun skal straffes. Kun fantasien sætter grænser ved dette rollespil, men der er mange muligheder.

For at realisere dette rollespil endnu mere, kan det anbefales med et frækt stuepigekostume. Man kan også tage rollespillet til nye højder, hvor det er stuepigen, der har autoritet over manden, og med sin “støvkost” (kildefjer) giver ham en sanselig oplevelse ud over det sædvanlige.

Man kan også bytte rundt på rollerne og lade manden være butleren, som skal straffes.

 

 

Massøren

Hvis man virkelig vil sætte gang i sanserne og den sensuelle stemning, så er massøren helt ideel. Om man vil være massøren eller den, der får massage, er helt op til jer – man kan også skiftes for at sikre, begge bliver lige ophidsede.

En massagebriks er et genialt stykke tilbehør til denne leg, men hvis man ikke lige ligger inde med sådan en, kan sengen også sagtens bruges. Man kan brede nogle håndklæder ud, så man undgår at gøre sengetøjet vådt, og tænde nogle stearinlys i rummet for at få en lækker afslappende stemning.

Den ene lægger sig på håndklæderne, mens den anden masserer med en lækker massageolie. Det er en god måde at mærke på hinandens kroppe, og forføre og pirre hinanden på en helt ny måde. Man kan også bruge et lækkert massagelys i stedet for -olie.

 

 

Sekretæren

En af de frække ting ved sex rollespil er, at man kan udleve fantasier, der er lidt forbudte eller tabubelagte. Et eksempel på dette kunne være affæren med den sexede sekretær, som dagligt sender beskidte, flirtende blikke efter en. Et lækkert sekretær-kostume sætter virkelig prikken over i’et, men manden kan med fordel også tage skjorte og slips på for at gøre oplevelsen lidt mere livagtig.

Til sekretær-outfittet er der dette sexede sæt fra Sinful.dk.

Obsessive Sekretær Kostume


De lidt anderledes

Den første gang

De fleste husker nok deres første gang. Selvom det for nogen var en dejlig oplevelse, var det for mange også en situation fyldt med pinlighed, mangel på erfaring eller sågar smerte. Et frækt sex rollespil er derfor, at genskabe “den første gang” – nu med mere erfaring. Man kan spille på uskyldigheden og udforske sig selv og sin partners krop på ny. Der er med garanti lagt op til intimitet med dette rollespil!
Hvis man vil gøre rollespillet mere intenst, kan man påføre en stimulerende creme på klitoris, for at øge blodtilførslen og få lidt heftigere orgasmer.
Kaerlig Økologisk Orgasme Gel 15 ml

Sygeplejersken

Rollespillet mellem patienten, som kommer ind til sygeplejersken og skal undersøges, er egentlig også ganske klassisk, og kan sagtens udleves under mere uskyldige forhold.

Vi har dog tilføjet nogle redskaber til, hvordan man kan gøre dette sygeplejerske rollespil lidt vildere. Ud over det næsten obligatoriske sygeplejerskekostume, som bestemt ikke overlader meget til fantasien, hvorfor så ikke spice det op med nogle andre redskaber?

Skal din lydige patient have frække anale undersøgelser? Benyt dette anale speculum fra Sinful.dk. Speculumet føres ind analt, hvor det herefter kan åbnes og låses, så man har hænderne fri til at indføre andre stykker legetøj eller blot stimulere med fingrene.

Rectal Anal Speculum
Rollerne kan også byttes om, så det er en kvindelig patient, der skal ind til lægen og undersøges. Her kan dette vaginale speculum anbefales, og man kan, efter at have låst det, benytte andre stykker legetøj eller fingrene til yderligere stimulation.
Luksus Vaginal Speculum

 

 

Fifty Shades Of Grey

Et populært rollespil er Fifty Shades Of Grey. Her er det manden, der er i den store karakter som Mr. Grey, hvor kvinden spiller en submissiv og underkastende rolle. I dette rollespil er tillid vigtigt, og man kan med fordel have et safe-word, hvis man føler sig tryggest på den måde.

Selvom Fifty Shades Of Grey spiller meget på domininant/submissiv-fantasien, er det også et meget erotisk, sanseligt rollespil. Manden kan med fordel iføre sig skjorte og slips, og kvinden en lille, tætsiddende kjole, for at give stemning til rollespillet. I løbet af rollespillet kan tøjet selvfølgelig fjernes efter behov.

Der er et enormt udvalg af tilbehør til dette, både for begyndere, men også for de mere øvede. Vi har samlet en smule her, men du kan med fordel selv tjekke markedet ud for at se, om der er noget, der passer bedre til jer.

 

Bondagesæt

Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke

Hvis man for første gang vil kaste sig ud i dette univers, er disse bløde bondage-reb rigtig gode. De kan bruges til at binde både hænder, fødder og lignende, og der findes et utal af forskellige måder at gøre dette på.

Fifty Shades of Grey Bondage Reb

Til de lidt mere erfarne er dette bondagesæt til sengen ideelt. Kontrol og dominans er her nøgleordene, og bondagesættet kan nemt sættes fast til sengen, så I rigtigt kan leve jer ind i rollespillet.

Fifty Shades of Grey Kryds Bondagesæt Til Sengen

 

 

Par-sæt

Par-sæt er gode til, hvis man gerne vil kaste sig ud i rollespillet, men mangler legetøjet. Der er her samlet de mest populære stykker legetøj, så I kan komme godt fra start med jeres Fifty Shades Of Grey-fantasier.

 

 

Playboy Bunny-fantasien

I Playboy Bunny-rollespillet kan man udleve sin fantasi om at være en sexet Playboy Bunny, der servicerer og opvarter sin playboy. Playboyen kunne være en velhavende mand, der vil have sine ønsker og behov opfyldt af den sexede, uskyldige Playboy Bunny. Hun skal fange hans opmærksomhed i det opsigtsvækkende kostume, men spiller alligevel lidt på uskyldigheden, når han opsøger hende.

Man kan med fordel kombinere legen med en penisring med vibrator.

Dette er et frækt og pirrende rollespil. Vi har anbefalt bunny-halen og masken, men outfittet kan man selv bestemme. Om det er et tætsiddende kostume, frækt lingeri eller simpelthen ingenting, kommer an på, hvad der tænder jer mest.

 


 

Den ekstreme

Den ultimative slave-fantasi

Dette sex rollespil er måske mere for de erfarne, men har man mod på at kaste sig ud i det, så er det bare at prøve. Dette er en af de mere ekstreme dominant/submissiv-fantasier, og det anbefales derfor at tale denne godt igennem med sin partner, så begge har de samme forventinger. Et safe-word er også en god idé.

Den submissive slave skal straffes for at have været ulydig. Masteren tager kontrollen og pirrer, teaser og straffer sin slave med hjælp fra forskellige redskaber. Det frække ved dette sex rollespil er, at begge parter kan spille Master/Slave, så man kan virkelig udforske sin fantasi.

Master Series Slave Bur

Man kan vælge at forstærke det submissive/dominante sex rollespil ved hjælp af et slave-bur, som bruges til den ulydige slave. Med forskellige stykker legetøj kan man pirre eller straffe sin slave gennem tremmerne.

Master Series Slave Bur
Får slaven lov tl at komme ud af buret, kan den dominante beholde kontrollen over sin slave med dette halsbånd. Der medfører snor til halsbåndet, som kan tages på og af efter behov.
Sportsheets Læder Halsbånd med Snor

 

Vil man som Master også leve sig bedre ind i rollen, kan der anbefales spandex-maske med hul til øjne og mund, for at fuldende looket. Andre forskellige redskaber kunne være en straffende pisk, en fræk elektro-stav eller sexede håndjern hvor du som Master har nøglen. Der er et hav af muligheder til dette sex rollespil!

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here