Jule lingeri: Her er de 36 frækkeste sæt

460

Den søde tid i december ligger op til en masse sjov i hjemmet, da det er for koldt udenfor til at lave andet end at putte sig med sin partner under dynen.

Men for at lokke ham eller hende derind, kan du iføre dig noget frækt jule lingeri, der med garanti sender hans tanker afsted på en fræk rejse, hvor du er kaptajn.

Disse frække lingeri sæt og forskellige typer tilbehør har enten julerøde eller sorte nuancer, hvilket perfekt komplimenterer din krop og passer til alle typer juleudklædning.

Baci Strappy Åben BH Sæt Rød

baci strappy open bra set red jule lingeri

Tjek Prisen Her

Dette frække juleundertøj er den perfekte gave at give din partner. Sættet er lavet af polyester og elastan og findes i onesize, der passer størrelse 36 – 42, og består af en åben rød BH samt et par frække g-strengs trusser med en bred front. Strappy sættet har naturligvis en masse frække stropper, der ikke efterlader meget til fantasien, men som kan få enhver kvinde til at føle sig fræk og forførende.

Cottelli Bundløs G-streng Rød

cottelli collection spitzen rio lace string jule lingeri

Tjek Prisen Her

Denne frække bundløse g-streng er den ideelle gaveidé til din partner, hvis I ønsker lidt frækt jule undertøj til de kolde vintermåneder. Trusserne findes i størrelser fra S-XL og er fremstillet af polyester og har en feminint og forførende blondedesign. Disse bundløse trusser gør det nemt at have lidt sjov og lir til enhver julefrokost, da kjolen bare kan trækkes op for at din partner kan komme til.

Cottelli Half-Cup BH og G-streng Rød

cottelli half cup bh og g-streng rød jule lingeri

Tjek Prisen Her

Med jule lingeri som dette, bliver december virkelig grebet af den søde og forførende ventetid. Sættet består af en åben bh samt et par g-strengstrusser, der har en åben front, der kun holdes sammen af to små sløjfer. Sættet er fremstillet af polyamid og elastan, der giver indtrukket af eksklusivitet med satin og blinde. Dette jule lingeri findes i størrelse Small, Medium og Large.

Baci Strappy Teddy Rød Plus Size

baci strappy teddy rød plus size jule lingeri

Tjek Prisen Her

Selv kvinder med former skal kunne forkæle sig selv og deres partner med frækt undertøj til jul. Derfor kan dette sæt købes i en onesize størrelse, der passer til størrelse 44-50. Produktet er en fræk bodystocking med frække blondedetaljer og naturligvis de kendte stropper fra Strappy’s univers. Denne frække body er lavet af nylon og elastan og passer også de storbarmede kvinder.

Baci Open Cup Chemise Rød

baci open cup chemise red jule lingeri

Tjek Prisen Her

Har man sagt jul må man også sige jule lingeri. Denne frække chemise kan få enhver mand op af stolen og hjælpe dig med pyntningen af juletræet – han holder i hvert fald gerne trappestigen så du kan nå helt op til træets top. Chemisen har en semi-åben bh-skål, hvilket viser de bedste sider af din barm og stadig efterlader noget til fantasien. Fås i størrelse S/M og ML.

Baci Strappy Teddy Rød

baci strappy teddy rød jule lingeri

Tjek Prisen Her

Denne strappy-model af nylon og elastan er perfekt til dig, der ønsker en fræk og forførende bodystocking i en flot rød julenuance. Produktet har blondedetaljer i siderne og de frække krydsende stropper ved brystet efterlader fantasien til at slå knuder på sig selv. Produktet findes i størrelse S/M og M/L, svarende til størrelse 36-40.

Seven til Midnight Wondrous Babydoll Sæt Rød

seven til midnight wondrous babydoll set red julelingeri 1

Tjek Prisen Her

Denne lille sag er noget af det frækkeste jule lingeri, der findes på markedet. Denne lille natkjole er enkel i designet, men har en masse lækre blondedetaljer på og omkring brystet, der giver din partner lyst til at pakke dig ud. Produktet falder pænt om taljen og hofterne og er lettere gennemsigtig. Dette julelingeri findes i størrelserne S/M og L/XL.

Fever Sweet Dreams Babydoll Sæt Rød

fever sweet dreams badydoll sæt rød jule lingeri

Tjek Prisen Her

Denne åbne babydoll chemise er fræk både ved juletid, men også resten af året. Grundet dens nisserøde farve hører den under jule lingeri, men hvorfor stoppe der? Produktet er fremstillet af polyester og elastan og har frække detaljer fra skulder til numse. Produktet findes i tre størrelser og kan bruges uanset om du er en str. 36 eller 46 eller midt imellem.

Cottelli Selvsiddende Strømper med Blonde Kant Røde

cottelli selvsiddende strømper med blonde kant røde jule lingeri

Tjek Prisen Her

Disse selvsiddende strømper er det perfekte tilbehør til dit sæt frækt undertøj til jul. Strømperne er fremstillet af en polyamid og elastan blanding, der giver perfekte bløde strømper, der ikke alene føles behagelige og bløde på dine ben, men som også giver en fræk fornemmelse for din partner. Strømperne har en klassisk julerød farve og har naturligvis en bred blonde midt på låret.

Obsessive Lovica Chemise Corsage Rød

obsessive lovica chemise corsage sæt jule lingeri

Tjek Prisen Her

Dette corsage sæt giver dig alt, hvad du drømmer om og mere til. Sættet er perfekt som en julegave til din partner, der kan tage det på og blive julens frækkeste lille nissepige. Corsagen har et smukt design, der støtter kroppen på de rigtige steder. Både BH’en og underbust-delen har en smuk og forførende blonde. Corsagen er perfekt som jule lingeri og er fremstillet af polyamid og elastan og findes i størrelse S/M og L/XL.

Dreamgirl Open Crotch Bundløs Hipster

dreamgirl open crotch bundløs hipster jule lingeri

Tjek Prisen Her

Frækt jule undertøj behøver ikke altid være corsager eller g-strenge. Derfor kan du købe dette lækre jule lingeri, der består af en rød blonde hipster, der naturligvis er bundløs. Produktet er perfekt og kan matches med alt andet i ens jule lingeri garderobe – eller bæres hele året rundt for at få en frækkere aften. Trussen fås fra Small til 4XL, hvilket sikrer at alle kvinder kan blive frække og uartige nissepiger.

Cottelli Strip BH og Hofteholder Sæt

cottelli strip bra and suspender set jule lingeri

Tjek Prisen Her

Her er det frække jule undertøj du og din partner altid har drømt om. Det er ingen hemmelighed, at de fleste mænd forbinder den røde farve med sex og uartige fantasier. Derfor er dette BH og hofteholder sæt af nylon og elastan perfekt til jer, der vil spice julen lidt op. Sættes fås i small, medium og large afhængigt af størrelsen på din barm.

Obsessive Secred Chemise Sæt

obsessive secred chemise sæt jule lingeri

Tjek Prisen Her

Denne frække chemise er julet grundet den røde farve og passer derfor perfekt ind i jule lingeri afdelingen af dit klædeskab. Chemisen er fremstillet af polyester, men har et silkeblødt udseende og stryger sig om din krop på bedst mulige vis. Produktet findes i to størrelser svarende til 34-38 samt 40-42. Produktet har frække blondedetaljer samt en sød lille sløjfe mellem brysterne.

Nortie Freja Blonde BH Sæt med Strømpeholder

freja blonde bh sæt med strømpeholder jule lingeri

Tjek Prisen Her

Dette frække sæt har ikke den klassiske røde farve, der definerer jule lingeri – dog er det med sin sorte nuance perfekt at have på under nissepigekostumet, hvis aftenen skal være lidt frækkere end normalt. Produktet er lavet af en blanding af polyamid og elastan og har mange blondedetaljer, der ikke efterlader meget til fantasien. Produktet er en onesize, der passer de fleste small-XL kvinder.

Seven til Midnight High Bed of Roses Babydoll Sæt

seven til midnight high bed of roses babydoll set jule lingeri

Tjek Prisen Her

Denne frække chemise er perfekt til dig, der ønsker at opgradere dine jule lingeri garderobe. Chemisen er fremstillet af nylon og elastan og falder derfor florlet og perfekt omkring din krop. BH-delen af denne chemise er af blonde, hvilket både er feminint, forførende og frækt. Chemisen er semi gennemsigtig, hvilket betyder at din partner ikke skal bruge sin fantasi alt for meget.

Passion Strømpebukser Blomster Backseam

passion strømpebukser blomster backseam jule lingeri

Tjek Prisen Her

Enhver kvinde ved, at det er tilbehøret, der fuldender det perfekte sæt frækt undertøj jul. Dette betyder at du med disse strømpebukser kan gøre din partner helt vild i varmen, hvis du kombinerer det med andre ting i kategorien af jule lingeri. Strømpebukserne er fremstillet af polyamid og elastan, hvilket giver et flot finish og føles lækkert mod huden – fås i størrelse Small til large.

Leg Avenue Blonde BH og Hofteholder Sæt

leg avenue blonde bh og hofteholder-set jule lingeri

Tjek Prisen Her

Dette Bh sæt er uundværligt for ethvert par, der nyder at gøre juletiden til deres egen med frækt jule undertøj. Sættet består af en blonde bh med supertynde stropper samt en hofteholder med mange tynde stropper, der omkranser din figur til perfektion. Sættet er sort og fremstillet af nylon og elastan. Det findes i størrelse small, medium og large.

Seven til Midnight Wondrous Babydoll Sæt Rød Plus Size

seven til midnight wondrous babydoll set red julelingeri

Tjek Prisen Her

Denne frække chemise er til alle de velformede kvinder, der elsker at dulle sig op for deres partnere. Dette frække jule lingeri er perfekt til den søde tid, hvor du ønsker at din partner skal pakke dig op som den lækre gave du er. Produktet er fremstillet af polyester og elastan og findes i størrelser helt op til 4XL. På brystet finder du den lækreste blonde, der støttet og former din barm.

Pink Lipstick Hot and Harnessed BH og G-streng Sæt

pink lipstick hot and harnessed bra og g-string set jule lingeri

Tjek Prisen Her

Dette Bh Sæt er perfekt til jer, der elsker at kombinere blid bondage med lidt frækt undertøj jul. Sættet består af en gennemsigtig BH med forførende stropper, der går ned i et V og derved skjuler en del af kavalergangen. Samtidig får du også en fræk G-streng med, der har stropper som går helt op i din talje. Produktet findes i to størrelser, hvoraf den største går til str. 40. Produktet er fremstillet af polyamid og elastan.

Seven til Midnight Chemise og G-strengs Sæt Rød

seven til midnight chemise and panty set jule lingeri

Tjek Prisen Her

Denne frække chemise er perfekt som julelingeri, hvis du ønsker noget frækt og forførende, der med garanti vil få din partner ud på kanten af stolen. Chemisen dækker dig fra skulder til midt på låret og har et let transparent blondelook, der overlader masser til fantasien. Chemisen er lukket omkring halsen, men en dyb udskæring sikrer at din kavalergang titter frem.

Obsessive Blomster Blonde BH Sæt

obsessive blomster blonde bh sæt jule lingeri

Tjek Prisen Her

Dette frække jule lingeri sæt består af en blonde bh og en blonde hofteholder i et forførende og semigennemsigtigt design. Produktet er fremstillet af polyamid og elastan og findes i størrelse small/medium og i large/X-large. Hofteholderen har fire stropper til fastgøring af dine frække selvsiddende strømper, der til perfektion fuldender dit nye jule look.

Seven til Midnight Chemise og G-strengs Sæt Rød Plus Size

seven til midnight chemise and panty set julelingeri

Tjek Prisen Her

Denne frække chemise er perfekt til kvinder med lidt former. Den er lukket omkring halsen, men har en dyb udskæring, der viser det bedste frem af din barm. Produktet er fremstillet af en julerød blonde, hvilket gør dette produkt til det perfekte nye fund til dit jule lingeri. Produktet er en onesize, men passer til størrelse 44-50.

Dreamgirl Blonde Hofteholder Rød

dreamgirl blonde hofteholder rød jule lingeri

Tjek Prisen Her

Denne røde hofteholder kan fuldende ethvert sæt frækt undertøj til jul, da det har den perfekte nissefarve og udstråler seksualitet og sensualitet. Produktet er fremstillet af en forførende blonde og har naturligvis fire stropper med klips, der holder dine selvsiddende strømper på plads. Produktet er fremstillet af nylon og elastan og passer størrelse 36-38.

Bracli Classic Orgasme G-streng Rød

bracli classic orgasme g-streng rød jule lingeri

Tjek Prisen Her

Denne frække G-streng er ikke bare den perfekte julegave til ham fra dig, men giver jer begge noget spænding og stimuli når du tager den på. Selve trussen er fremstillet af rød blonde, men bunden af trussen er en perlekæde, der vil kilde og stimulere dig til perfektion ved hver eneste bevægelse. Produktet er fremstillet af polyester og naturlige Manacor perler og findes fra størrelse small til XL plus.

Leg Avenue Blonde Chemise og G-streng Rød

leg avenue blonde chemise og g-streng rød jule lingeri

Tjek Prisen Her

Denne røde chemise kan du med fordel bruge som andet end jule lingeri. Produktet har en fin pasform og kan derfor også bruges som en undertrøje under din habitjakke på arbejdet. Blondens design er enkelt og feminint og de tynde stropper viser hele dit skulderparti på en fræk og forførende måde. Produktet er fremstillet af nylon og passer størrelse 34-40.

Fever Unforgettable Bundløs Bodystocking Rød

fever unforgettable bundløs bodystocking rød jule lingeri

Tjek Prisen Her

Her er en bodystocking du ikke kan undvære i dit eget private sortiment af jule lingeri. Denne frække sag støtter din krop alle de rigtige steder og har et super feminint og forførende design. Bh-delen af dette produkt er omkranset af frække stropper, der får tanker om blid BDSM til at forme sig i din partners hjerne. Produktet er fremstillet af polyester og elastan og fås i størrelse small, medium og large.

René Rofé Bundløs Strap Lust Tanga

rené rofé crotchless strap lust tanga jule lingeri

Tjek Prisen Her

Disse frække bundløse trusser er perfekt til dig, der gerne vil have noget lidt anderledes. Trussen er formet af blonde, men har mange frække og åbne detaljer både foran ved venusbjerget, men også omkring dine hofter. Sidst men ikke mindst mangler trusserne jo bunden, hvilket både er frækt og forførende for dig og din partner, da der er lagt i kakkelovnen til en hed aften, når du tager dem på.

Baci Open Cup Chemise Rød Plus Size

baci open cup chemise red plus size jule lingeri

Tjek Prisen Her

Denne chemise til storbarmede og buttede kvinder er ret fræk selvom man ikke tør bukke sig for meget. Bh-skålen er her halvåben, hvilket betyder at dine bryster kun støttet fra undersiden og op til brystvorten. Chemisen er tætsiddende og har mange lækre blondedetaljer både ved bunden og ved bh-skålen. Produktet er fremstillet af nylon og elastan og findes i en onesize, der passer størrelse 44-50.

Baci Strappy Mini Kjole Rød

baci strappy minikjole rød jule lingeri

Tjek Prisen Her

Med denne lille kjole kan du forføre din partner som han aldrig er blevet forført før. Kjolen sidder tæt til din krop og sætter sig som et ekstra lag tynd rød hud omkring dine hofter. De frække snoredetaljer ved brystet danner et kryds i din kavalergang, hvilket drager øjnene til netop dette sted. Kjolen er fremstillet af nylon og elastan og findes i størrelse s/m og m/l.

Baci Strappy Mini Kjole Rød Plus Size

baci strappy minikjole rød plus size jule lingeri

Tjek Prisen Her

Denne kjole er magen til den ovenover. Dog er denne kjole lavet til at passe de mere buttede kvinder med større former. De flotte blondedetaljer omkring hofterne hjælper dig med at indsnævre dine hofter og de krydsende snore fremhæver din barm. Under brystet sidder et fint lille satinbånd, der hjælper med at løfte din barm en smule. Denne kjole er en onesize og passer størrelse 44-50.

Seven til Midnight High Bed of Roses Babydoll Sæt Plus Size

seven til midnight high bed of roses babydoll jule lingeri

Tjek Prisen Her

Med denne frække babydoll chemise er du klar til frække leje med dit nye frække julelingeri. Kjolen falder pænt om din krop og den smukke blonde bh-skål fremhæver og støtter dine bryster. I bunden af chemisen er der et fint blondekantbånd, der falder smukt om toppen af dine lår. Produktet er fremstillet af nylon og elastan og fås i størrelse 1XL – 4XL.

Seven til Midnight Wondrous Babydoll Sæt Rød

seven til midnight wondrous babydoll set red jule lingeri

Tjek Prisen Her

Med denne lille chemise er du klar på alle frække lege og stunder i soveværelset – selv i december hvor vintervejret rusker udenfor. Chemisen er fremstillet af polyamid og elastan, hvilket giver et semigennemsigtigt udtryk, der understøttes af de flotte blondedetaljer omkring brystet. Chemisen fås i størrelserne s/m og l/xl.

BeWicked BH Sæt

bewicked bh sæt jule lingeri

Tjek Prisen Her

Dette frække bh sæt er til dig, der gerne vil have noget andet end rødt i dit jule lingeri sortiment. Trusserne har nogle smukke detaljer i form af snore, der virkelig omkranser dine hofter og bh’en er fin med sin tynde blonde, der hjælper med at forme dit bryst. Sættet er lavet af nylon og elastan og fås i størrelserne small, medium og large.

Envy Tuxedo Kostume 3 Delt Sæt

envy tuxedo kostume delt sæt jule lingeri

Tjek Prisen Her

Dette frække jule lingeri er til mænd og er designet til at gøre manden i forholdet til den bedste gave under træet. Sættet består af en jockstrap, en skjortekrave samt manchetter til håndleddene. Sættet er holdt i sort og hvidt og afspejler en rigtig gentlemans outfit i form af et jakkesæt. Produktet er fremstillet af polyester og elastan og findes i størrelse small/medium samt large/X-large.

Cottelli Blonde Chemise Kjole Plus Size

cottelli blonde chemise kjole plus size jule lingeri

Tjek Prisen Her

Denne frække kjole er perfekt, hvis I planlægger en fræk julemiddag i december. Kjolen har en dyb udskæring og er super lårkort, hvilket er fantastisk hvis du planlægger at forføre din partner med frækt jule lingeri. Selve kjolen er rød, men har en fin og florlet sort blonde, der også har ærmer og dækker det øverste af dine lår. Kjolen fås fra størrelse XL – 4XL.

BeWicked Lauren BH Sæt

bewicked lauren bh sæt jule lingeri

Tjek Prisen Her

Her er et sæt utrolig frækt jule undertøj, der med garanti får din mand til at sende liderlige blikke efter dig når du vimser gennem jeres hjem. Sættet består af en fræk BH med snører, der både giver et pirrende udtryk ved brystet, men som også fremhæver din talje. Både bh og trusser har frække blondedetaljer, men især trusserne er frække, da de viser det øverste af din numsesprække og samtidig har frække snører rundt om dit liv.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here