Frække bundløse trusser – til de kinky aftener (Opdateret 2019)

4784

Søger du bundløse trusser og dermed lidt frækhed til jeres sexliv, så har vi udvalgt nogle rigtige frække trusser, som alle har det til fælles at de er bundløse.

Formålet med dette indlæg er, at fremvise et bredt udvalg af bundløse trusser, eller åbne trusser, som nogle også kalder dem. De er alle i god kvalitet og er manges foretrukne favoritter.


COTELLI BUNDLØSE TRUSSER


Forhandler Pris Information
79,00 DKK Se produkt
109,00 DKK Se produkt

Denne bundløse trusse er kendetegnet ved siden tidsløse design, som både gør den romantisk men samtidig flot. Den er dejlig at have på, og hertil gør den det nemt for din partner at trænge ind i dig. En bundløs trusse / åben trusse er med til at udfordre dig og din partner, og er et nemt værktøj til at blive ‘dus’ med erotikkens verden og de bundløse trusser.

Fordele

 • Strækbart stof, som du derfor ikke skal være nervøs for går i stykker.
 • Kan vaskes også er de så gode som nye.
 • Hurtig levering, fri fragt og diskret levering.

Produktbeskrivelse

Disse populære bundløse trusser er til dig der er kinky anlagt. Med denne frække bundløse trusse, går du direkte til sagen, da du egenligt ikke behøves forspillet. I kan med andre ord gå lidt til samlejet, da man ikke skal have denne populære åbne trusse af, men blot kan gå igang med det samme.

Generelt er vores oplevelse at dette produkt hører til blandt de populære åbne trusser, hvorfor vi naturligvis KUN kan anbefale at man køber ovenstående. Desuden er dette frække lingeri billigt og i høj kvalitet – du har derfor ingen undskyldninger for ikke at slå til i dag.

 


MANDY MYSTERY ÅBEN TRUSSE


Forhandler Pris Information
49,00 DKK Se produkt
65,00 DKK Se produkt

Det bundløse undertøj har for alvor slået til i dette år, og vi kan sagtens forstå hvorfor. Vi har gennem en længere periode sat fokus på det, og kan se at responsen er positiv. De store erotiske webshops i Danmark køber mere og mere bundløst undertøj hjem, og vi kan af den grund sige at efterspørgslen stiger helt vildt lige pt.

Fordele

 • Fræk bundløs trusse
 • Blandt de mest populære af bundløse trusser.
 • Lækkert fremstillet lingeri.

Produktbeskrivelse

Dene frække bundløse trusse er meget populære, og er blandt nogle at de frækkeste trusser vi kan fremvise. Frække trusser er et syn de fleste kan lide og er noget som fanger opmærksomheden. Denne er fremstillet i helt enkelt 90% polyester og 10 % elastan, som gør den strækbar og dermed lidt at justere lidt, såfremt man mener den sidder for tæt eller skævt. Denne frække bundløse trusse, er hermed et billigt produkt, som tjener formålet.

 


DREAMGIRL BUNDLØSE TRUSSER


 

Forhandler Pris Information
129,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Fræk bundeløs trusse design.
 • Flot farve.
 • Nem at rengøre, vedligeholde og anvende.

Produktbeskrivelse

Denne bundløs trusse fås i farven rød og ligner dermed normalt hverdags undertøj, dog har den en lille tilføjelser i form af at den er bundløs. Det er en fornuftig pris, hvorfor det må overvejes at købe den og dermed have lidt forskellige undertøj at vælge imellem, så det ikke altid er det samme.

Variationen er altid godt, uanset om der tale om åbne trusser med farve eller bundløse trusser uden farve. Vi forestiller os, at de kan bruges til en særlig lejlighed med din partner, og du på den måde kan overraske ham på en lidt anderledes fræk metode.


Åben sløjfe trusse

bundløs trusse

Denne frække trusse er lavet af sorte bånd (sløjfe bånd).

Men bare rolig – du skal ikke selv binde den, den kommer selvfølgelig bundet, så du nemt kan træde i den og nyde, hvor fræk du ser ud!

Trussen er fra mærket René Rofé. Det er et super anerkendt mærke, som laver utrolig lækker kvalitet.

Trussen kan findes på linket herunder.

Gå til produktet, Klik her


Bundløs g-streng

bundløs g-streng

Disse frække trusser er fra det populære og (dejligt billige) lingerimærke Cotelli. De laver nogle fænomenale trusser til nogle virkelig prisbevidste priser.

Trussen findes i onesize i størrelsen der passer 36-46 ca. Mere om det på produkt-siden. Her finder du også lidt omkring udformning mv..

De er lavet af 100% polyester og som du måske kan gætte er de bundløse.

Derudover er det vigtigt, at du kun håndvasker dem i koldt vand!

Gå til produktet, Klik her


Perle trusse

perle trusse med åben bund

Dette er nok ikke helt i kategorien med de andre bundløse trusser og undertøj med en åben bund. De fortjener dog alligevel en plads.

Disse utrolig flotte og frække trusser er lavet med en halvåben bund, hvor der i stedet befinder sig en feminin perlerække.

Bare rolig, perlerne gør ikke ondt (har jeg haft nogle der har spurgt om), de er lige modsat meget behagelige lige der, hvor de sidder!

Trusserne med den åbne bund og perler er lavet i 90% polyamid og 10% elastan.

Gå til produktet, Klik her


Bundløs hipster undertøj

bundløs hipster undertøj

Disse erotiske trusser er lavet i et halvt hipster design (lidt bredere og rarere at have på) end normale andre trusser med en åben del.

De kommer med garanti til at bringe dig helt derhen, hvor du føler dig allermest sexet og fræk.

Trusserne er udelukkende (100%) lavet af polyester. Det betyder også, at de hverken må bleges, stryges eller tørres i en tørretumbler. De skal håndvaskes hver gang!

De fås i 4 forskellige størrelser og fås kun i farven (sort) som på billedet.

Gå til produktet, Klik her


Rød bundløs trusse

rød bundløs trusse

Disse røde trusser er også fra mærket Cottelli, de er yderst frække og jeg elsker deres klare røde og erotiske farve.

Ovenstående kombineret med at de selvfølgelig er vidt åbne i bunden gør dem bare til et oplagt valg til en hed aften med manden. Disse har ligesom produktet før også en perle streng. Hos mange forhandlere kaldes disse også for “Perle orgasme g-streng”.

Trusserne er lavet af 90% Polyamid og 10% elastan, det betyder at de ikke må vaskes i vaskemaskine, men skal vaskes i koldt vand i hånden!

Gå til produktet, Klik her


 

Opsummering

De bundløse trusser gør   det utroligt frækt at være sammen, da det giver følelsen af at alt kan ske når som helst. Desuden er der noget rart i at være sammen med en anden, uden rigtig at være nøgen.

Forstået på den måde, at dit underliv er dækket til, men du kan stadig  være sammen med din partner.

Hertil vil det være med til at tænde din partner, at du kan sige at du har de bundløse trusser på i dag.

Det vil helt sikkert tænde en gnist hos ham, og han vil gå hele dagen og glæde sig til I kommer hjem fra arbejde.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

2 KOMMENTARER

 1. uhh, tak for et lækkert indlæg lise. Jeg har købt de nederste til kæresten. Poster du flere indlæg med bundløst lingeri? Ville elske at se mere du har udvalgt… du har virkelig god smag for lidt frækkere lingeri <3

  Tak for dig <3

  • Tusinde tak Anne Mie, jeg har faktisk et lille indlæg om vibrerende trusser, som kommer op inden så længe – det håber jeg også du vil læse. Måske du finder et par nye og spændende trusser til samlingen – som har noget lidt andet i bundet 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here