Søger du bundløse trusser og dermed lidt frækhed til jeres sexliv, så har vi udvalgt nogle rigtige frække trusser, som alle har det til fælles at de er bundløse.

Formålet med dette indlæg er, at fremvise et bredt udvalg af bundløse trusser, eller åbne trusser, som nogle også kalder dem. De er alle i god kvalitet og er manges foretrukne favoritter.

Alternativt kan i kigge på disse 7 frække vibrator trusser

Såfremt du blot ønsker at se hele udvalget hos vores udvalgte forhandler, og ikke ønsker at se hvilken testvinder vi har valgt. Så finder du de to samarbejdspartnere, som vi mener har det bedste udvalg af frække bundløse trusser til trusse sex her:

Lise Petersen
Hej! Jeg hedder Lise Petersen og er skribenten bag dette indlæg. Jeg håber du synes godt om nedenstående test.
Forhandler
sinful logo Til Butik
sexshop rabatkode rabatkupon sexshop.dk Til Butik

COTELLI BUNDLØSE TRUSSER

COTELLI BUNDLØSE TRUSSER


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 80,- Tjek prisen

Denne bundløse trusse er kendetegnet ved siden tidsløse design, som både gør den romantisk men samtidig flot. Den er dejlig at have på, og hertil gør den det nemt for din partner at trænge ind i dig. En bundløs trusse / åben trusse er med til at udfordre dig og din partner, og er et nemt værktøj til at blive ‘dus’ med erotikkens verden og de bundløse trusser.

Fordele

 • Strækbart stof, som du derfor ikke skal være nervøs for går i stykker.
 • Kan vaskes også er de så gode som nye.
 • Hurtig levering, fri fragt og diskret levering.

Produktbeskrivelse

Disse populære bundløse trusser er til dig der er kinky anlagt. Med denne frække bundløse trusse, går du direkte til sagen, da du egenligt ikke behøves forspillet. I kan med andre ord gå lidt til samlejet, da man ikke skal have denne populære åbne trusse af, men blot kan gå igang med det samme.

Generelt er vores oplevelse at dette produkt hører til blandt de populære åbne trusser, hvorfor vi naturligvis KUN kan anbefale at man køber ovenstående. Desuden er dette frække lingeri billigt og i høj kvalitet – du har derfor ingen undskyldninger for ikke at slå til i dag.

 


MANDY MYSTERY ÅBEN TRUSSE

MANDY MYSTERY ÅBEN TRUSSE


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 50,- Tjek prisen
sexshop logo ca. 50,- Tjek prisen

Det bundløse undertøj har for alvor slået til i dette år, og vi kan sagtens forstå hvorfor. Vi har gennem en længere periode sat fokus på det, og kan se at responsen er positiv. De store erotiske webshops i Danmark køber mere og mere bundløst undertøj hjem, og vi kan af den grund sige at efterspørgslen stiger helt vildt lige pt.

Fordele

 • Fræk bundløs trusse
 • Blandt de mest populære af bundløse trusser.
 • Lækkert fremstillet lingeri.

Produktbeskrivelse

Denne frække bundløse trusse er meget populære, og er blandt nogle at de frækkeste trusser vi kan fremvise. Frække trusser er et syn de fleste kan lide og er noget som fanger opmærksomheden. Denne er fremstillet i helt enkelt 90% polyester og 10 % elastan, som gør den strækbar og dermed lidt at justere lidt, såfremt man mener den sidder for tæt eller skævt. Denne frække bundløse trusse, er hermed et billigt produkt, som tjener formålet.


DREAMGIRL BUNDLØSE TRUSSER

DREAMGIRL BUNDLØSE TRUSSER


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 129,- Tjek prisen

Fordele

 • Fræk bundløs trusse design.
 • Flot farve.
 • Nem at rengøre, vedligeholde og anvende.

Produktbeskrivelse

Denne bundløs trusse fås i farven rød og ligner dermed normalt hverdags undertøj, dog har den en lille tilføjelser i form af at den er bundløs. Det er en fornuftig pris, hvorfor det må overvejes at købe den og dermed have lidt forskellige undertøj at vælge imellem, så det ikke altid er det samme.

Variationen er altid godt, uanset om der tale om åbne trusser med farve eller bundløse trusser uden farve. Vi forestiller os, at de kan bruges til en særlig lejlighed med din partner, og du på den måde kan overraske ham på en lidt anderledes fræk metode.


COTTELLI FRÆKKE TRUSSER

Bundløse trusser


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 100,- Tjek prisen

Fordele

 • Billigt og fremstillig i holdbart materiale
 • Nem at have på
 • Utroligt frækt produkt til trusse sex

Produktbeskrivelse

Frække trusser kan være svære at købe, da det er en udfordring, at finde et godt udvalg. Derfor har dette indlæg til formål, at selektere i udvalget på markedet. Denne cottelli bundløse trusse er uden tvivl en publikumsfavorit.

Så hvis du ønsker en billig fræk trusse, som kan købes i størrelserne s – xl, så er denne variant perfekt til dig.


BRACLI ORGASME G-STRENG – Testvinder

Bracli åben g-streng


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 430,- Tjek prisen

Fordele

 • Kendt fra Sex And The City
 • Ualmindelig sexet produkt
 • TESTVINDER

Produktbeskrivelse

Her har vi et ekstraordinært frækt produkt, som er kendt fra sex and the city. Der er ingen tvivl om, at ønsker du virkelig at give den gas og købe den ultimative frække bundløse trusse. Så er denne model svaret.

Dertil er det bare sjovere, at have et produkt, som har en god historie. Nemlig at den er anvendt i den all time mest sete serie Sex And The City – hvor Charlotte har dem på.

Her kan du se hvordan produktet sidder på en:

bracli g-streng


COTTELLI – TRUSSE SEX

frække trusser


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 80,- Tjek prisen

Fordele

 • Flot design
 • Bred åbning som ikke giver gener
 • Behageligt stof

Produktbeskrivelse

Lidt ekstraordinært er det, at frækt lingeri fås i farver. Det er vi naturligvis ualmindeligt glade for her på redaktionen. Af den grund, har vi også valgt den, som et produkt du sagtens kan købe uden at blive skuffet.

Læs mere om produktet ved at følge ovenstående link.

 


Åben Sløjfe Trusse

bundløs trusseTjek Prisen Her →

Denne frække trusse er lavet af sorte bånd (sløjfe bånd).

Men bare rolig – du skal ikke selv binde den, den kommer selvfølgelig bundet, så du nemt kan træde i den og nyde, hvor fræk du ser ud!

Trussen er fra mærket René Rofé. Det er et super anerkendt mærke, som laver utrolig lækker kvalitet.

Derudover er det vigtigt, at du kun håndvasker dem i koldt vand!

 


Bundløs g-streng

bundløs g-strengTjek Prisen Her →

Disse frække trusser er fra det populære og (dejligt billige) lingerimærke Cotelli. De laver nogle fænomenale trusser til nogle virkelig prisbevidste priser.

Trussen findes i onesize i størrelsen der passer 36-46 ca. Mere om det på produkt-siden. Her finder du også lidt omkring udformning mv.

De er lavet af 100% polyester og som du måske kan gætte er de bundløse.

Det prisvindende mærke Cotelli laver udover bundløse g-strenge ligeledes bundløse strømpebukser. Disse kan man supplere et par bundløse trusser med.

 


Perle Trusse

perle trusse med åben bundTjek Prisen Her →

Dette er nok ikke helt i kategorien med de andre bundløse trusser og undertøj med en åben bund. De fortjener dog alligevel en plads.

Disse utrolig flotte og frække trusser er lavet med en halvåben bund, hvor der i stedet befinder sig en feminin perlerække.

Bare rolig, perlerne gør ikke ondt (har jeg haft nogle der har spurgt om), de er lige modsat meget behagelige lige der, hvor de sidder!

Trusserne med den åbne bund og perler er lavet i 90% polyamid og 10% elastan.

 


Bundløs Hipster Undertøj

bundløs hipster undertøjTjek Prisen Her →

Disse erotiske trusser er lavet i et halvt hipster design (lidt bredere og rarere at have på) end normale andre trusser med en åben del. De kommer med garanti til at bringe dig helt derhen, hvor du føler dig allermest sexet og fræk.

Trusserne er udelukkende (100%) lavet af polyester. Det betyder også, at de hverken må bleges, stryges eller tørres i en tørretumbler.

De skal håndvaskes hver gang! De fås i 4 forskellige størrelser og fås kun i farven (sort) som på billedet.

 


Rød Bundløs Trusse

rød bundløs trusseTjek Prisen Her →

Disse røde trusser er også fra mærket Cottelli, de er yderst frække og jeg elsker deres klare røde og erotiske farve.

Ovenstående kombineret med at de selvfølgelig er vidt åbne i bunden gør dem bare til et oplagt valg til en hed aften med manden. Disse har ligesom produktet før også en perle streng. Hos mange forhandlere kaldes disse også for “Perle orgasme g-streng”.

Trusserne er lavet af 90% Polyamid og 10% elastan, det betyder at de ikke må vaskes i vaskemaskine, men skal vaskes i koldt vand i hånden!

 


Opsummering

De bundløse trusser gør det utroligt frækt at lave såkaldt trusse sex (altså at være sammen). Da det giver følelsen af at alt kan ske når som helst. Desuden er der noget rart i at være sammen med en anden, uden rigtig at være nøgen. Forstået på den måde, at dit underliv er dækket til, men du kan stadig være sammen med din partner.

Hertil vil det være med til at tænde din partner, at du kan sige at du har de bundløse trusser på i dag.

Det vil helt sikkert tænde en gnist hos ham, og han vil gå hele dagen og glæde sig til I kommer hjem fra arbejde. Hvis du i øvrigt ønsker at supplere et par bundløse trusser eller åbne trusser, med andre produkter, så tjek vores indlæg om sexlegetøj her. Der kan du finde inspiration til en masse forskellige produkter, således du for alvor kan igangsætte en ualmindelig fræk aften.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

2 KOMMENTARER

 1. uhh, tak for et lækkert indlæg lise. Jeg har købt de nederste til kæresten. Poster du flere indlæg med bundløst lingeri? Ville elske at se mere du har udvalgt… du har virkelig god smag for lidt frækkere lingeri <3

  Tak for dig <3

  • Tusinde tak Anne Mie, jeg har faktisk et lille indlæg om vibrerende trusser, som kommer op inden så længe – det håber jeg også du vil læse. Måske du finder et par nye og spændende trusser til samlingen – som har noget lidt andet i bundet 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here