Frække bundløse trusser – til de kinky aftener

2
1059

Søger du bundløse trusser og dermed lidt frækhed til jeres sexliv, så har vi udvalgt nogle rigtige frække trusser, som alle har det til fælles at de er bundløse. De bundløse trusser gør   det utroligt frækt at være sammen, da det giver følelsen af at alt kan ske når som helst. Desuden er der noget rart i at være sammen med en anden, uden rigtig at være nøgen. Forstået på den måde, at dit underliv er dækket til, men du kan stadig  være sammen med din partner.

Hertil vil det være med til at tænde din partner, at du kan sige at du har de bundløse trusser på i dag. Det vil helt sikkert tænde en gnist hos ham, og han vil gå hele dagen og glæde sig til I kommer hjem fra arbejde.

Formålet med dette indlæg er, at fremvise et bredt udvalg af bundløse trusser, eller åbne trusser, som nogle også kalder dem. De er alle i god kvalitet og er manges foretrukne favoritter.


COTELLI BUNDLØSE TRUSSER


Forhandler Pris Information
79,00 DKK Se produkt
109,00 DKK Se produkt

Denne bundløse trusse er kendetegnet ved siden tidsløse design, som både gør den romantisk men samtidig flot. Den er dejlig at have på, og hertil gør den det nemt for din partner at trænge ind i dig. En bundløs trusse / åben trusse er med til at udfordre dig og din partner, og er et nemt værktøj til at blive ‘dus’ med erotikkens verden og de bundløse trusser.

Fordele

 • Strækbart stof, som du derfor ikke skal være nervøs for går i stykker.
 • Kan vaskes også er de så gode som nye.
 • Hurtig levering, fri fragt og diskret levering.

Produktbeskrivelse

Disse populære bundløse trusser er til dig der er kinky anlagt. Med denne frække bundløse trusse, går du direkte til sagen, da du egenligt ikke behøves forspillet. I kan med andre ord gå lidt til samlejet, da man ikke skal have denne populære åbne trusse af, men blot kan gå igang med det samme.

Generelt er vores oplevelse at dette produkt hører til blandt de populære åbne trusser, hvorfor vi naturligvis KUN kan anbefale at man køber ovenstående. Desuden er dette frække lingeri billigt og i høj kvalitet – du har derfor ingen undskyldninger for ikke at slå til i dag.

 


MANDY MYSTERY ÅBEN TRUSSE


Forhandler Pris Information
49,00 DKK Se produkt
65,00 DKK Se produkt

Det bundløse undertøj har for alvor slået til i dette år, og vi kan sagtens forstå hvorfor. Vi har gennem en længere periode sat fokus på det, og kan se at responsen er positiv. De store erotiske webshops i Danmark køber mere og mere bundløst undertøj hjem, og vi kan af den grund sige at efterspørgslen stiger helt vildt lige pt.

Fordele

 • Fræk bundløs trusse
 • Blandt de mest populære af bundløse trusser.
 • Lækkert fremstillet lingeri.

Produktbeskrivelse

Dene frække bundløse trusse er meget populære, og er blandt nogle at de frækkeste trusser vi kan fremvise. Frække trusser er et syn de fleste kan lide og er noget som fanger opmærksomheden. Denne er fremstillet i helt enkelt 90% polyester og 10 % elastan, som gør den strækbar og dermed lidt at justere lidt, såfremt man mener den sidder for tæt eller skævt. Denne frække bundløse trusse, er hermed et billigt produkt, som tjener formålet.

 


DREAMGIRL BUNDLØSE TRUSSER


 

Forhandler Pris Information
129,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Fræk bundeløs trusse design.
 • Flot farve.
 • Nem at rengøre, vedligeholde og anvende.

Produktbeskrivelse

Denne bundløs trusse fås i farven rød og ligner dermed normalt hverdags undertøj, dog har den en lille tilføjelser i form af at den er bundløs. Det er en fornuftig pris, hvorfor det må overvejes at købe den og dermed have lidt forskellige undertøj at vælge imellem, så det ikke altid er det samme.

Variationen er altid godt, uanset om der tale om åbne trusser med farve eller bundløse trusser uden farve. Vi forestiller os, at de kan bruges til en særlig lejlighed med din partner, og du på den måde kan overraske ham på en lidt anderledes fræk metode.

 

DEL
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og blogger her på siden; eroti.dk. Jeg er 36 og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik og sexlegetøj. Jeg håber du nyder mine indlæg her på siden.

2 KOMMENTARER

 1. uhh, tak for et lækkert indlæg lise. Jeg har købt de nederste til kæresten. Poster du flere indlæg med bundløst lingeri? Ville elske at se mere du har udvalgt… du har virkelig god smag for lidt frækkere lingeri <3

  Tak for dig <3

  • Tusinde tak Anne Mie, jeg har faktisk et lille indlæg om vibrerende trusser, som kommer op inden så længe – det håber jeg også du vil læse. Måske du finder et par nye og spændende trusser til samlingen – som har noget lidt andet i bundet 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here