Frække Bundløse Trusser – De bedste til en kinky aften

6401

En bundløs trusse er et pirrende stykke lingeri, der med sit hul i bunden gør det muligt at gøre alt det frække – helt uden at tage trussen af. På den måde kan du bevare det sexede, feminine outfit, men stadig nyde godt af din partner.

I dette indlæg har vores produkttestere testet og anmeldt alle typer bundløse trusser – lige fra g-strenge til hipsters. Vi præsenterer i starten af indlægget testvinderen, prisvinderen og den bedste til begynderen – og herefter viser vi dig resten af vores favoritter.

Lise Petersen
Hej! Jeg hedder Lise Petersen og er skribenten bag dette indlæg. Jeg håber du synes godt om nedenstående test.

Stadig i tvivl?

Se udvalget af bundløse trusser her →

 


 

ANMELDELSE AF PRODUKTERNE

Ønsker du, at læse hvorfor vores tilknyttet eksperter- og produkttestere har kategoriseret ovenstående som hhv. Testvinderen, Nybegynderen & Prisvinderen i testen, så læs deres detaljeret anmeldelser her:

 

TESTVINDER – Bracli Classic Orgasme G-Streng Sort

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Kendt fra Sex And The City
 • Naturlige, hudvenlige perler
 • Sensuelt og forførende look
 • Bred trussekant med lækker pasform
 • Fås i sort, hvid og rød
 • Størrelser fra S-XL
 • Fungerer sammen med Bracli Bego Halterneck BH

Ulemper

 • Må ikke maskinvaskes
 • Man skal lige vænne sig til perlerne

Beskrivelse af produktet

Her har vi en ekstraordinær fræk trusse, som er kendt fra Sex And The City. Der er ingen tvivl om, at ønsker du virkelig at give den gas og købe den ultimative frække bundløse trusse, så er denne model svaret.

Trussen har en bred blondekant, der giver en lækker og behagelig pasform omkring hofterne. Strengen er lavet af Manacor-perler, som er naturlige perler, der er hudvenlige, hvilket er yderst vigtigt, når de sidder så tæt op af kønsdelene. Man skal lige vænne sig til følelsen af perlerne, men de mærkes næsten ikke, når man først har gjort det.

Trussen har et enormt luksuriøst og sensuelt look, og du kan med garanti forføre din partner med dette sexede produkt. Hvis du vil have en matchende BH, så er Bracli Bego Halterneck BH helt perfekt til at fuldende looket.

Anbefalet til

Hende der ønsker en luksuriøs trusse, som hun med garanti kan tryllebinde og forføre sin partner med.

Det siger andre kunder

Trussen er virkelig behagelig at have på i længden, da den sidder bredt over hofterne. Blonderne er en fræk detalje, der gør trussen ekstra sexet.

Opsummering

Bracali Orgasme G-Strengen er kendt fra Sex And The City, og er en yderst sexet trusse. Blondekanten er bred og med god pasform over hofterne. Perlerne er hudvenlige og behagelige mod kønsdelene. Rigtig god kvalitet for pengene og vores klare testvinder!

Læs mere her

 


 

PRISVINDER Mandy Mystery Bundløs G-streng

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • God kvalitet til en billig pris
 • Beskeden og fræk lille g-streng
 • Meget elastisk

Ulemper

 • Må ikke maskinvaskes
 • Produktet er one-size

Beskrivelse af produktet

Denne frække bundløse trusse fra Mandy Mystery er ganske populær, og er en diskret og beskeden størrelse – men skal ikke undervurderes. Den er one-size, men er fremstillet i 90% polyester og 10% elastan, og den er derfor elastisk og strækbar, så den passer de fleste.

G-strengen er med meget tynde strenge over hofterne, hvilket giver ekstra bevægelighed, og man viser lidt mere hud. Den er åben i skridtet, så du kan forføre din partner, som har direkte adgang til at stimulere dig – uden du behøver tage trussen af.

Anbefalet til

Hende der kan lide at vise en masse hud, men som stadig gør brug af g-strengen som en fræk og forførende detalje i outfittet. Denne g-streng er bestemt ikke for de blufærdige! Man kan også have g-strengen på til hverdagsbrug og pirre sin partner i offentligheden.

Det siger andre kunder

G-strengen er fin kvalitet til prisen, og de fleste kan passe den – men det er lidt et sats, om den så også sidder godt.

Opsummering

En fin lille bundløs trusse fra Mandy Mystery, som er one-size. G-strengen har tynde strenge og er åben i skridtet, hvilket giver din partner direkte adgang til at stimulere dig, uden du behøver tage trussen af. Produktet er billigt men stadig i god kvalitet, og er derfor vores prisvinder i denne omgang.

Læs mere her

 


 

NYBEGYNDEREN – NO:XQSE Bundløse Trusser Rød

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Fås i sort og rød
 • Blonden giver et forførende look
 • Størrelserne varierer fra S-L, samt 1XL/2XL og 3XL/4XL
 • Elastisk og strækbart materiale
 • Bred trussekant med lækker pasform
 • Både til hverdagsbrug og frækt brug

Ulemper

 • Tåler ikke maskinvask

Beskrivelse af produktet

Denne trusse fås både i rød og sort, og er meget hverdagsagtig – men tag ikke fejl! Trussen er bundløs, hvilket gør den både diskret og sexet på én gang. Den brede blondekant giver trussen et forførende og sensuelt look, og du kan med garanti tage din partner med storm i disse.

Den åbne bund giver din partner direkte adgang til at stimulere dig, men du kan stadig beholde den sexede trusse på. Sløjferne er en uskyldig men fræk detalje, og der er god variation i størrelserne så alle kan være med.

Anbefalet til

Hende der nyder en bred, blød og behagelig pasform. Trussen er hverdagsagtig, og bundløsheden er derfor en fræk detalje, du rigtigt kan pirre din partner med.

Det siger andre kunder

Rigtig lækker hipster i super fint materiale. Den brede størrelsesvariation er helt fantastisk, og det viser virkelig, at der er fokus på, at alle skal kunne tage et frækt outfit på og føle sig sexede – uanset krop og størrelse.

Opsummering

En hverdagsagtig trusse, der med sin bundløshed alligevel er yderst forførende. En fræk og bred blondekant giver trussen et sexet look, og du vil med garanti kunne forføre din partner fuldstændig. Størrelserne varierer fra S-4XL.

Læs mere her

 


 

Cotelli Bundløs G-streng

COTELLI BUNDLØSE TRUSSER

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris
altertystys logo Tjek dagens pris

Fordele

 • En bredere G-streng, men stadig smal og simpel
 • Fås i sort og rød
 • Fræk blonde-stof
 • Størrelserne varierer fra S-XL
 • God pasform omkring hofterne

Ulemper

 • Materialet (polyester) er ikke så strækbart og elastisk

Beskrivelse af produktet

Cotellis bundløse G-streng er en g-streng med lidt bredere kanter, særligt over hofterne. Stoffet indeholder ikke elastan, og trussen er derfor ikke særligt elastisk og strækbar, men det gode udvalg i størrelser gør, at du sagtens kan finde parret, der passer dig.

Trussens blonde giver den et forførende look, som din partner med garanti vil være helt enig. Den fås både i rød og sort, og den ene er næsten mere fræk end den anden. G-strengen er perfekt til at have under de stramme jeans eller kjolen, og hvis du nævner for din partner, at de er bundløse, kan de med garanti ikke holde fingrene fra dig.

Anbefalet til

Disse populære bundløse trusser er til dig, der er kinky anlagt. Trussen er smal i kanten, så den har det frække, afslørende look, men pasformen er alligevel komfortabel, så du kan føle dig kinky med selvtillid.

Det siger andre kunder

Et super frækt produkt, som både bæreren af produktet og deres partnere kan nikke genkendende til!

Opsummering

En bredere g-streng, der varierer i størrelserne S-XL. Produktet fås i både rød og sort, og den bredere trussekant sidder behageligt over hofterne. Perfekt at have på under stramme jeans eller kjole.

Læs mere her

 


 

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Utroligt feminint og erotisk æstetik
 • Billig pris
 • Smukt blondemateriale
 • Meget bundløs
 • Størrelser varierer fra S-XL

Ulemper

 • Tåler ikke maskinvask eller varmt vand

Beskrivelse af produktet

Denne frække blonde-hipster var absolut en af vores sikre favoritter! Hipsteren har en bred kant, og indholdet af elastan gør, at den lægger sig pænt over hofterne og er komfortabel at have på. Blondemønsteret giver den et ekstra feminint udtryk, hvilket har en forførende effekt.

Det mest forførende ved denne hipster er dog bagsiden. Bagfra har blondehipsteren nemlig en hofteholder-agtig æstetik, hvilket gør den super fræk og med de fine sløjfer, kan man nærmest ikke modstå. Blondehipsteren er meget åben i bunden, og ikke meget er overladt til fantasien, hvis du ligger på alle fire foran din partner.

Kvaliteten er helt i top, og det er klart et must, hvis du vil have en bundløs trusse, der er en blanding mellem et korset og noget mere feminint.

Anbefalet til

Hende der er klar på, at hendes partner vil være tryllebundet og ikke kunne holde fingrene for sig selv.

Det siger andre kunder

Vi er bestemt ikke de eneste, der synes, at denne trusse er en af de mest sexede af dem alle!

Opsummering

En blonde-hipster, der er elastisk og har god pasform omkring hofter og baller. Trussen er meget åben i bunden, og har fine sløjfer som en feminin detalje. Bagsiden er meget erotisk og forførende.

Læs mere her

 


 

Crotchless Cage Back Trusse

Forhandler Prismaskinen
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Flot detaljeret trusse
 • God pasform omkring hofterne
 • Forførende foran og fræk bagtil
 • Meget afslørende

Ulemper

 • Fås kun i størrelserne S/M eller M/L
 • Mærket René Rofé er småt i størrelsen

Beskrivelse af produktet

Denne fine trusse fra René Rofé er bestemt et produkt, der ikke overlader meget til fantasien. Foran er der et tyndt, gennemsigt stof, som forfører og har en mystisk og tiltrækkende æstetik.

Når du har fået din partners opmærksomhed med lokket foran, kan du vende dig om og give dem en endnu mere glædelig – og blottet – overraskelse. Bagtil består nemlig kun af tynde snore i et nærmest simpelt bondage-agtigt mønster, Der bestemt vil vække din partners interesse. Sløjfen øverst giver et uskyldigt og feminint look, trods du er langt fra uskyldig i disse trusser.

René Rofé er et mærke, der er småt i størrelsen, og denne trusse fås også kun i S/M eller M/L, så det begrænser lidt, hvem der kan gøre brug af sådan et par.

Anbefalet til

Hende der ikke vil overlade meget til fantasien, men stadig lige nok til at kunne sno sin partner om lillefingeren.

Det siger andre kunder

Trussen er meget åben og fræk, men den kan være lidt svær at få til at sidde rigtigt og pænt. Størrelserne er lidt små i det også.

Opsummering

En meget åben og blottet trusse, der foran er mystisk og forførende, og bagtil er direkte sexet med et bondage-agtigt look. Uskyldigheden bevares dog stadig af en lille sløjfe øverst bagtil, som er en fræk detalje på trussen. Små i størrelsen.

Læs mere her

 


 

Mandy Mystery Bundløs Blonde G-Streng

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Billig pris
 • Simpel og diskret g-streng
 • Passer de fleste
 • Forførende sort blondemønster

Ulemper

 • Produktet er one-size, så det er forskelligt, om det sidder godt eller dårligt på hver enkelte person

Beskrivelse af produktet

Endnu en bundløs g-strengs trusse fra Mandy Mystery. Denne trusse har tynde kanter, og er en one-size, så den passer de fleste (fra 36-46). One-size er dog stadig lidt en chance at tage, da det er svært at garantere, at produktet rent faktisk også har en god pasform, når det skal kunne passe til så mange størrelser.

Trussen er simpel og diskret, og har et flot, sort blondemønster foran. Dette gør den perfekt at have på under stramme jeans eller en lille kjole.

Anbefalet til

Hende der nyder være blottet og ikke er blufærdig.

Det siger andre kunder

Produktet er rigtig fint til prisen, men one-size funktionen er lidt svær, når det handler om, at produktet skal sidde ordentligt.

Opsummering

En diskret lille g-streng fra Mandy Mystery, som naturligvis også er bundløs. Produktet har en fræk sort blonde foran, som giver den et forførende og sexet look. Trussen er en one-size fits all.

Læs mere her

 


 

Cottelli Perle Orgasme G-Streng

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
altertystys logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Smukke syede detaljer
 • Har en behagelig og flot pasform
 • Omfavner dine former
 • Fræk perlerække i bunden
 • Rigtig lækker kvalitet

Ulemper

 • Produktet er lidt dyrere end de andre
 • Tåler ikke maskinvask

Beskrivelse af produktet

Vi er helt vilde med denne frække g-streng fra Cotelli! Kanten på trussen er lidt bred, så den sidder behageligt over hofterne og fremhæver dine former på en tiltrækkende måde. De flotte detaljer foran giver lidt spil i den sorte trusse, og har et feminint udtryk, der helt klart er en fordel for dig, der vil forføre din partner.

Trussen har en perlerække af naturlige perler, der omfavner din kønsdel, og både ser feminint og forførende ud, men også har en blid stimulerende effekt på dig, når du har dem på. Det er en detalje, der bestemt ikke må undervurderes, hverken æstetisk eller funktionelt.

Anbefalet til

Hende der vil forføre sig selv og sin parter med en trusse, der både er en fryd for øjet, men som også har en blidt stimulerende perlerække, der kan lidt ekstra.

Det siger andre kunder

Andre kunder er super vilde med denne smukke og forførende perle-trusse, der har et utroligt sexet look – og en fræk indvirkning på både hende og partneren.

Opsummering

En sort trusse med smukke blomsterdetaljer og en bred kant, der lægger sig behageligt over hofterne. Produktet fremhæver dine former, og gør din partner helt vild i varmen. Selvom produktet er bundløst, har det en diskret perlerække, der er feminin men også blidt kilder og stimulerer dit underliv.

Læs mere her

 


 

FAQ – Bundløse trusser

Hvad er bundløse trusser?

Bundløse trusser er en trusse, der har hul ved kønsdelen. Trussen kan både være en g-streng, en bred eller smal hipster, en tanga eller lignende, og de kommer i alverdens farver, med små detaljer og lignende. Du kan have trusserne på for sig selv eller som et del af et helt lingeri-sæt. Du kan sagtens have f.eks. hofteholder og stockings på til, uden at det bliver besværligt at modtage stimulation. Hullet i bunden sørger nemlig for, at din partner sagtens kan komme til, og du stadig kan beholde hele dit sexede outfit på.

Hvorfor købe bundløse trusser?

En bundløs trusse er et frækt tilbehør til en aften fuld af erotik. Du kan nemt forføre din partner med dette beklædningsstykke, og din partner vil med garanti elske at have direkte adgang til dig, selvom du stadig har dit frækkeste outfit på. En lækker trusse kan få dig til at føle dig mere lækker, og det giver en helt ny og anderledes følelse at have dem på under sex. Så forfør din partner med en sexet bundløs trusse – vi lover dig, at din partner bliver helt vild i varmen. Det er nemlig ikke engang nødvendigt at tage trussen af for at have sex.

Hvilken trusse skal jeg vælge?

Du skal naturligvis altid vælge det, du føler dig mest komfortabel i. Du og din krop er meget blottet i en bundløs trusse, så hvis ikke du føler dig selvsikker, så bliver det ikke en god oplevelse. Overvej om du er mest til en lille, fræk g-streng eller en bred hipster? Skal der være perler eller sløjfer på trussen, eller ønsker du den blot helt simpel og beskeden?

Hvordan skal jeg behandle mine bundløse trusser?

De fleste bundløse trusser er lavet i polyester eller lignende materialer, og der er altid vaskeanvisninger på hvert enkelte produkt. Nogle produkter skal håndvaskes i koldt vand, mens andre tåler maskinvask. Hvis dit produkt tåler at komme i vaskemaskinen, så vask det altid i en kraftig vaskepose, så du slider mindst muligt på dit lingeri. Det anbefales altid at vaske din trusse på 40 grader.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

2 KOMMENTARER

 1. uhh, tak for et lækkert indlæg lise. Jeg har købt de nederste til kæresten. Poster du flere indlæg med bundløst lingeri? Ville elske at se mere du har udvalgt… du har virkelig god smag for lidt frækkere lingeri <3

  Tak for dig <3

  • Tusinde tak Anne Mie, jeg har faktisk et lille indlæg om vibrerende trusser, som kommer op inden så længe – det håber jeg også du vil læse. Måske du finder et par nye og spændende trusser til samlingen – som har noget lidt andet i bundet 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here