G-strenge til mænd – Her er de frækkeste

320

Mange mennesker ligger inde med den fejlagtige forestilling om, at g-strenge er forbeholdt kvinder. Det er det bestemt ikke. I den seneste tid er g-strenge til mænd blevet meget mere populære.

De giver nemlig en helt anden følelse af frihed og bevægelighed, samtidig med at mange synes, at det er enormt frækt. Hvorfor skulle mænd da også snydes for at iføre sig frækt undertøj? En mand iført et par sexede herretrusser er da ikke til at stå for, og slet ikke når der er tale om en fræk herre g streng.

Ligeledes tænker de fleste måske at mande g-strenge er forbeholdt homoseksuelle, hvilket de altså heller ikke er. Heldigvis er kønsroller og kønsidealer blevet meget mere flydende, og en idé om, at alle, uanset køn, har ret til at gå i den beklædning de ønsker og udtrykke sig selv, som de vil. Faktisk er der både mange mænd og kvinder, der nyder synet af frække g strenge til mænd.

 

Testvinder – G-streng med Åben Front til Mænd

Disse er til dig, der ønsker et forførende og udfordrende look. Denne herretrusse indeholder to huller foran, så der er frit skue til de ædlere dele. Der er nemlig gjort plads til at både pung og penis kan vises frem. Udover at hullerne tilføjer et frækt og sjovt element til denne herretrusse, så er de også praktiske, i og med at manden ikke behøver at smide underbukserne, før I går i gang. Derudover er g-strengen fremstillet i komfortabelt materiale og har swell function, som gør plads til erektion.

Denne mande G-streng er højst komfortabel, da den er lavet i 85% polyamid og 15% elastan. Begge materialer er yderst elastiske og faste. Polyamid optager kun meget lidt fugt og udviser stor fasthed, også i våd tilstand. Dermed er stoffet velegnet, når der fyres op for varmen og det hele bliver lidt hedt – hvilket med stor sandsynlighed vil ske.

Tjek prisen her

 

 

Mest solgte – Svenjoyment Wetlook Jock

Nogle af de solgte G-strenge til mænd er Svenjoyment Wetlook Jack. Og det er der bestemt god grund til. Den er nemlig pivfræk! Vil du overraske din partner i en fræk sag, så er denne g-streng lige noget for dig. Mande G-strengen er i Wetlook materiale, hvilket giver trussen et forførende og stramt udseende.

Den tætsiddende og skræddersyede gylp omfavner og fremhæver penis, mens de frækker linjer bagpå opløfter og fremviser din popo på bedste vis. Her danner stropperne rammerne omkring din numse, så den er i total fokus. Din partner vil med garanti få svært ved at holde både øjne og naller fra din bagdel.

Det frække wetlook giver g-strengen et forførende og vovet latex-look, men faktisk er herretrussen lavet i behageligt polyester og elastan, som gør den stretchy og komfortabel.

Tjek prisen her

 

 

Den billige – Mister B MM Jock Sort

Er du den sporty type? Så findes der også G-strenge til mænd. Den brede grå kant og bløde materiale giver nemlig stor komfort og tilføjer et sportsligt look. Samtidig giver de trekantede mønstre et flot og edgy design. Men vent lige lidt… Har I set den frække sag bagfra? Der sidder nemlig to stropper, som løfter og former ballerne.

Man kunne dermed godt bruge udtrykket ”Business in the front, party in the back” til denne sporty og forførende jock. Mister B er dermed en herre g-streng som er perfekt til både hverdagsbrug og til at forføre din partner i. En jock som denne er meget populær blandt mænd. Den adskiller sig nemlig fra den typiske g-streng med gylp og tynd streng. Hvis man søger komfort, vælger mange en model som denne.

G-strengen er lavet i en lækker og behagelig blanding af nylon, rubber og bomuld, hvilket gør materialet blødt og stretchy.

Tjek prisen her

 

 

Bedste Ekspert Anmeldelser – Svenjoyment Powernet String

Denne Powernet String er en af de bedst anmeldte g-strenge til mænd blandt eksperter. Den er nemlig rå, fræk og maskulin.

Vil du overraske din partner i en mande g-streng, der ikke er til at modstå? Så er den her altså et rigtig godt bud. Den er tætsiddende og opstrammende, så den viser dig frem på bedste vis. Samtidig er den lavet i komfortabelt, strechty neopren, hvilket også giver g-strengen et lækkert look.

Mande g streng er lavet af polyurethan, polyester og elastan. Polyurethan er også bedre kendt som PU læder, hvilket giver trussen det rå og maskuline læderlook.

Tjek prisen her

 

 

Til Nybegynderen – Svenjoyment – Stripper-streng i wetlook

Denne frække stripper-streng sætter virkelig dagsordenen for aftenen. Der er nemlig lagt op til strip-tease og frække moves.

Det sorte wetlook og tætsiddende design giver et forførende look til g-strengen. Samtidig er den tætsiddende gylp fastsat med udfordrende trykknap, så du med et snuptag kan vise godterne frem til det spændte publikum.

Den er også rigtig god til nybegyndere, da materialet er enormt elastisk, hvilket giver en ekstra komfort til dem, som ikke er vant til at gå i g-strenge.

Denne mande g-streng er lavet af polyester og lycra, som giver en elastisk, strækbar og komfortabel fornemmelse.

Tjek prisen her

 

 

Til den Erfarne – Svenjoyment – fræk, vovet g-streng i sort net

Her er der altså en mande g-streng, som kan noget. Den vil med garanti forføre din partner med sit vovede stormasket net materiale. Her er der altså ikke overladt meget til fantasien – men det er bestemt ikke noget at klage over!

G-strenge til mænd er bestemt også til den mere vovede type, som tør vise sig frem og iføre sig noget ekstraordinært frækt for sin partner. Der er bare et eller andet over net, som giver det mest erotiske look. Der er ikke tvivl om, at denne sag er super pirrende – både for dig og din partner!

Din partner vil med garanti blive vild med dit initiativ, mod og frække look. Samtidig er g-strengen også komfortabel, da den er meget luftig og giver en større følelse af frihed til de ædlere dele.

G-strengen er lavet af 100% polyamid, hvilket er slidstærk, strækbart og optager meget lidt fugt. Perfekt til en hed aften.

Tjek prisen her

 

Den Frække – Cottelli Collection for Men Elefant g-streng

Er du en lidt frisk og kæk type, som tør bringe humor ind i soveværelset? Så er denne ”elefanttrusse” med snabel, ører og øjne lige sagen. Denne g streng til mænd vil med garanti sætte et smil på din partners læber og samtidig vise dig frem. Et humoristisk indslag på en fræk aften, kan altså også gøre underværker for en god stemning.

Denne sag er også velegnet til at lave nogle frække moves i, da elefantens øjne ruller rundt, når du laver nogle frække bevægelser. Det er også en oplagt gave til manden, der har alt – og især humor. Det er en sjov gave, som kun vil sætte grin og smil på dagsordenen. Og samtidig kan du jo vise dine bedste moves med trussens sjove effekter.

Det elastiske materiale gør, at g-strengen fås i One Size. Selv snablen kan udvide sig – i takt med, at du udvider dig. Derudover kan det elastiske bånd udvides og strammes alt efter din omkreds. Her får du altså en mande g-streng, der kan skræddersys til dine mål.

G-strenge til mænd skal være strækbare og behagelige, og det får du meddenne som er fremstillet i 100% polyester.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Mister B Urban Soho Jock Sort

Denne frække herretrusse har et sporty og maskulint look. Perfekt til manden der ønsker at vise sin maskuline sider og samtidig forføre partneren i en fræk sag. Ligeledes er den perfekt til hverdagsbrug med sin bløde og stretchy materiale. Foran ligner det en normal og elegant brief, men bagfra får vi et frækt udsyn til numsen.

Her har vi igen det forførende peep-hole look, som løfter og fremhæver numsen. Hvem vil ikke gerne se en lækker herrenumse strammet op i en mande g-streng? Derudover kan du være sikker på, at pung og penis sidder lige som det skal. Ligesom mange andre G-strenge til mænd har denne push-up effekt i den skræddersyede gylp.

For en blød og strækbar komfort er g-strengen lavet i et lækkert bomuldsmateriale.

Tjek prisen her

 

 

Populær i udlandet – Mister B Urban Soho Jock Blå

Den populære Mister B fås også i en flatterende blå farve. Den ser perfekt ud til den solbrune krop og komplementere de en lækker ferie-tan. Den flotte havblå farve giver associationer til sydens krystalklare farvande.

Samtidig viser denne g streng til mænd den både pung, penis og popo frem på bedste vis med push-up front og peephole bagpå. Derudover giver den maksimal komfort med blødt og strækbart materiale. Dermed er den egnet til både hverdagsbrug og forførelse.

Trussen er lavet i blødt bomuld, som giver der maksimal komfort.

Tjek prisen her

 

 

G-strenge til mænd bliver mere og mere populære

Mange mænd nyder at gå i mande g-strenge af flere grunde – faktisk mange af de samme grunde, som kvinder har. For det første bruger de g streng til mænd for at føle sig sexet og udtryksfuld. Det kan være en helt almindelig hverdag, hvor man har behov for at føle sig lækker, uden at andre behøver at skulle se det. Derudover kan det være, at man skal i byen, til fest eller være sammen med en partner og gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv og føle sig attraktiv. En anden grund er hvis man har iført sig en lækker, stram buks, hvor numsen er fremhævet. Så sidder den altså bare bedst med en god mand g-streng, som ikke giver de trælse linjer fra underbuksekanter. Sidst men ikke mindst, er vi over i det lidt frækkere hjørne, som handler om forførelse. Mange personer, både mænd og kvinder, nyder at iføre sig frækt undertøj for sin partner og udføre forførelsens kunst.

 

G streng mand eller G streng til mænd?

Kært barn har mange navne og uanset hvordan du skriver det, ved vi hvad du mener. Nogle kalder det g string til mænd, herretrusser eller mand g streng. Ligegyldigt hvordan du udtaler det i daglig tale er de lækre at have på som mand!

Vi har spurgt en nær bekendt, som bruger g string til mænd jævnligt, om hvorfor han godt kan lide at bruge g-streng. Hans svar omfatter præcis det, som mange mænd føler, når de bruger et par frække herretrusser.

” Til de dage, eller begivenheder, hvor jeg skal føle mig lidt mere lækker. Når jeg har g-streng på, kan jeg opfylde mit behov for at føle at jeg har gjort noget ekstra ud af mig selv, uden at resten af verdenen behøver at forholde sig til det”, fortæller han.

G-strenge til mænd er derfor lige så alsidige som g-strenge til kvinder. Der kan være mange grunde til, at man foretrækker en g-streng fremfor briefs og boxershorts. Det handler i høj grad både om komfort, fit og selvtillid. Samtidig føler mange mænd, at brugen af g-streng giver dem mulighed for at udtrykke sig som menneske – lige som de vil! Det er sundt og godt, at der findes mænd, som tør bryde kønsnormerne og eksperimentere med deres stil. Så uanset om du er mand, kvinde, homo-, bi- eller heteroseksuel, er der ikke noget, som skal stoppe dig i at udtrykke dig lige præcis, som du vil.

 

Vælg den rigtig mande g-streng

Som mand kan det være rigtig svært at finde undertøj, som både er komfortabelt og sexet. Desværre er markedet for g-strenge til mænd ikke så stort, så det kan være vanskeligt for mænd at finde g-strenge, som er behagelige, passer godt og ser flotte ud. Ofte oplever mænd at mande g-strenge til mænd strammer de forkerte steder eller ikke passer deres størrelse. Derfor vælger mange at gå efter lidt dyrere modeller, som er designet til at kunne passe mange forskellige størrelser.

Mange mænd oplever alt for ofte, at det er svært at finde en flot og komfortabel g-streng pga. det begrænsede udvalg. Desværre er mange g-strenge til mænd ikke designet optimalt. Ofte er det damemodeller, som er omdesignet til mænd. Og det er ikke altid lige velykket, da de nedre regioner på mænd adskiller sig markant fra kvinder, og dermed er g-strengene ikke tilpasset de mandlige dimensioner særlig godt. Derfor kan det betale sig at gå efter højere kvalitet, da du dermed kan være sikker på, at g-strengen specifikt er designet til mænd. Ligesom kvinder varierer i størrelse af BH-skål, varierer mændenes størrelse på pung og penis også. Derfor er det en god idé at gå efter en g-streng, som fås i forskellige størrelser eller er designet med en gylp, der er elastisk og strækbar, så den passer alle størrelser.

Søger du en mande g-streng til dig selv eller din fyr? Så har vi samlet en række populære og frække g-strenge til mænd for lidt af enhver smag.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here