Hvis du gerne vil have en fræk dildo med sugekop på foden, så får du det lige her!

I denne guide har vi fundet og anmeldt de bedste sugekop dildoer overhoved. Rettere sagt, så har jeg fundet 8 af de bedste (ifølge mig selv selvfølgelig) frem til dig.

↓ Se de 3 bedste herunder og resten af anmeldelserne efterfølgende ↓

 


Baseks realistisk gennemsigtig sugekop dildo – Prisvinder

Baseks realistisk gennemsigtig sugekop dildo

 

Se prisen her

Denne realistiske dildo fra mærket Baseks. Det er et mærke Sinful har lavet og er en billig sugekop dildo, da Baseks er et lavprismærke.

Det betyder dog ikke, at du ikke får kvalitet, hvis du vælger denne. Den lækre sugekop giver dig uendelige muligheder for fuldstændig håndfrit at bruge din dildo.

Den er lavet i et halvblødt jelly materiale, som selvfølgelig er 100% fri for ftalater. Den er 19 centimenter lang, hvoraf de 14 af dem kan indføres. Resten udgøres af “kugler” og sugekop. På den bredeste del på dildoen er diameteren 3,6 cm.

Se prisen her

 


Sinful Soft Dildo Vibrator med sugekop

Se prisen her

Denne fantastiske dildo vibrator kan meget mere. Netop fordi den kommer udstyret med en effektiv sugekop fod. Den perfekte kombination af håndfri leg, vaginal stimulering med penetration og så vibrationer.

Vibratoren i dildoen med sugekoppen har 8 intense vibrationsprogrammer. Den kan oplades med det medfølgende opladerkabel. Den skal oplades i 180 min. og kan derefter anvendes i 50-60 min. (hvis du ikke anvender turbofunktionen)

Produktet er lavet i silikone og ABS plast. Den er fri for ftalater.

Derudover er produktet 100% vandtæt, så der er rig mulighed for at tage den med i badet.

Den er 18 cm lang, hvoraf 17 cm er indførbare og har en diameter på 4,3 på det bredeste sted.

Se prisen her

 


Lille sugekop dildo i silikoneBegynder

Lille sugekop dildo i silikone

Se prisen her

Dette er en generelt lidt utraditionel dildo, da den ikke er realistisk formet. Den har en helt glat form, som gør den nem at indføre.

Dildoen og sugekoppen er lavet i ren medicinsk silikone. Den er 100% fri for ftalater. Derudover er den selvfølgelig vandtæt (der er ingen elektriske dele).

Diameteren på produktet er 2,3 cm og så er den 12,5 cm lang, hvoraf 11,5 cm kan indføres. Sugekroppen er rigtig god og sidder virkelig godt fast. Det er dog en god idé lige at fugte sugekoppen inden du sætter den fast.

Dildoen kan fås i 3 forskellige modeller med samme design. Det er altså 3 forskellige størrelser og kan findes på linket herunder.

Se prisen her

 


Gummi dildo m. sugekop

Gummi dildo m. sugekop

Se Prisen Her

Denne naturlige og realistiske dildo har en svag krumning og gør den virkelig lækker at bruge og se på.

Dildoen er udformet og lavet af kvalitets PVC gummi som er 100% sikkert. Når du bruger den kan du altså med sikkerhed og tiltro i sindet benytte den uden at være bange for farlige stoffer eller materialer i produktet.

Dildoen er omkring 20 cm lang og så er den mellem 2,6 cm og 4,4 cm bred alt efter hvor på dildoen man måler.

Dildoen er 100% vandtæt. Den har en relativt lys farve og der er derudover udformet og påmalet blodårer og vener som gør den ekstra realistisk.

Se Prisen Her

 


Fun Factory Amor

Fun factory amor

Se Prisen Her

Amor er en model fra brandet Fun Factory, som er en af de mest populære og anerkendte sexlegetøjs mærker. De laver et utal af forskellige produkter.

Bedst af alle af deres type produkter er dog deres dildoer og vibratorer. I følge mig selv, så er de (hermed ment Fun Factory) dog klart bedst til at lave silikone dildoer som denne Amor Stub.

Modellen er en super god begynderdildo. Den kan sættes fast på næsten alle overflade, oftest skal de dog gerne være en smule glatte.

Samtidig er bundens udformning og hårdføre design også med til at gøre den sublim som dildo til en strap on eller andre lignende harnesses.

Produktet er fremstillet i medicinsk silikone der er godkendt til indvortes brug. Dette produkt er samtidig også 100% fri for ftalater. Den er samtidig også vandtæt.

Størrelsen på dildoen er følgende: Længden er 15 cm lang og 3,1 cm bred, nogle steder er den bredere og andre steder tyndere.

Se Prisen Her

 


Naturtro Dildo med sugekop

Naturtro Dildo med sugekop

Se prisen her

Denne dildo er en super realistisk dildo med en effektiv sugekop i bunden.

Dildoen er lavet af fleksibel pvc og det giver samlet set en lækker og blød oplevelse. Med dildoens sugekop vil du kunne fastsætte den på alle glatte overflader.

Dildoen er fra cirka 4 til 4,5 centimeter bred i diameter. Alt i mens sugekoppen er 7,7 cm. Hele produktet er 23 cm lang og kan indføres med omkring 20 cm.

Der er ikke nogle motor (for vibratorer) i den dildo. Derudover er det en af de mest købte og populære dildoer på markedet overhoved. Den er rost af alle der køber den fordi den bare leverer som den skal.

Det eneste man måske kan nævne omkring den er, at den måske er lidt over gennemsnittet i forhold til størrelse. Men så længe man går forsigtigt frem, så er det ingen problem.

Se prisen her

 


Gennemsigtig dildo med sugekop

gennemsigtig dildo med sugekop

Se Prisen Her

Denne dildo er formet efter en rigtig penis. Det betyder at selve formen er realistisk udformet og giver en behagelig fornemmelse. Den er altså virkelig naturtro og føles derfor også næsten som en rigtig dildo.

Dildoen har som de mange andre dildoer i denne guide alle sugekopper på bunden. Derudover er denne samtidig gennemsigtig.

Med dette gennemsigtige vidunder får du den fantastiske mulighed for at bruge produktet fuldstændig håndfrit. Det kan gøres fra alle tænkelige situationer, både stående, foroverbøjet og lignende.

Produktet hedder også “Crystal Clear”. Den er 18 cm lang og 3,5 til 4,5 cm bred. Den er lavet af 100% blød PVC som er ftalat fri og sikker at bruge.

Se Prisen Her

 


Krum dildo m. stor sugekopfod

krum dildo med stor sugekop

Se Prisen Her

Dette er en buet dildo med en mere aflang sugekopfod. Foden gør, at skaftet har større bevægelighed end andre sugekop dildoer. Det skyldes det større hulrum og det længere stykke ud til skaftet og bollernes start.

Produktet har en utrolig realistisk udformning, hvilket også gælder farven. Derudover er den samtidig buet og krum, hvilket virkelig kan ramme nogle helt andre steder, som kan være helt fantastiske.

Det betyder derfor også, at det kan være en helt fantastisk g-punkt dildo med en sugekop. Derudover er det samtidig også en fænomenal dildo til at stimulere ens prostata. Igen på baggrund af den krummede form.

Dildoen kan føres 17 cm ind. Med kugler og sugekop er den dog samlet 21 cm lang. Derudover er den ca. 4 cm bred på det bredeste sted på dildoen.

Afslutningsvist kan det siges at den er lavet af blød PVC og er 100% fri for ftalater. Den er af selvsamme grund også vandtæt.

Se Prisen Her

 


Silikone dildo med rund sugekop

Silikone dildo med rund sugekop

Se Prisen Her

Dette er en lidt anderledes dildo i den måde den er formet på. Du kan nok hurtigt ligge mærke til, hvordan den er formet som en slags aflange sammensatte bolde.

På den måde er det altså en helt anden oplevelse sammenlignet med de realistisk udformede eller den/de glatte.

I min optik er dette en super god begynderdildo. Den har tilpas forskellige muligheder med udformningen. Det er ikke nødvendigvis alle der syntes at en realistisk udformet er det bedste, særligt, hvis det er første gang de prøver noget lignende.

Dildoen har en kraftig inkorporeret sugekop i bunden. Derudover kommer den fra mærket Loving Joy.

De forskellige lækre krumninger og “bolde” udformninger, så er det samtidig en virkelig god sugekop dildo til at ramme såvel gpunkt som prostata.

Dildoen passer desuden også til mange forskellige typer og former for strap on seler og harnesses.

Materialerne i produktet er rent medicinsk silikone der selvfølgel←ig er hundrede procent ftalat fri. Den er 15 cm lang og 3,6 cm bred.

 


Pink sugekop dildo

Pink sugekop dildoSe Prisen Her

Denne dildo er som du måske allerede har gættet lyserød. Ellers er den dog uhyre realistisk. Hele formen er realistisk udformet og både med vener og et meget realistisk hoved.

Dildoen er relativ stiv, hvilket gør den nem at bruge og super som dildo til bruseren og lignende. Derudover sidder sugekoppen godt tæt til skaftet, hvilket gør at den ikke bevæger sig meget rundt når du har suget den fast til en glat overflade.

Med det sagt, så er det altså også den helt perfekte kompagnon at tage med i bruseren.

Produktet har en længde på næsten 13 cm. Den er ca. 6,5 cm lang. Den er lavet 100% af ftalat fri silikone. Så er den afslutningsvist ligesom produktet herover fra mærket 210th.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here