Hvis du gerne vil have en fræk dildo med sugekop på foden, så får du det lige her!

I denne guide har vi fundet og anmeldt de bedste sugekop dildoer overhoved. Rettere sagt, så har jeg fundet 8 af de bedste (ifølge mig selv selvfølgelig) frem til dig.

↓ Se de 3 bedste herunder og resten af anmeldelserne efterfølgende ↓

 


Baseks realistisk gennemsigtig sugekop dildo – Prisvinder

Baseks realistisk gennemsigtig sugekop dildo

 

Se prisen her

Denne realistiske dildo fra mærket Baseks. Det er et mærke Sinful har lavet og er en billig sugekop dildo, da Baseks er et lavprismærke.

Det betyder dog ikke, at du ikke får kvalitet, hvis du vælger denne. Den lækre sugekop giver dig uendelige muligheder for fuldstændig håndfrit at bruge din dildo.

Den er lavet i et halvblødt jelly materiale, som selvfølgelig er 100% fri for ftalater. Den er 19 centimenter lang, hvoraf de 14 af dem kan indføres. Resten udgøres af “kugler” og sugekop. På den bredeste del på dildoen er diameteren 3,6 cm.

Se prisen her

 


Sinful Soft Dildo Vibrator med sugekop

Se prisen her

Denne fantastiske dildo vibrator kan meget mere. Netop fordi den kommer udstyret med en effektiv sugekop fod. Den perfekte kombination af håndfri leg, vaginal stimulering med penetration og så vibrationer.

Vibratoren i dildoen med sugekoppen har 8 intense vibrationsprogrammer. Den kan oplades med det medfølgende opladerkabel. Den skal oplades i 180 min. og kan derefter anvendes i 50-60 min. (hvis du ikke anvender turbofunktionen)

Produktet er lavet i silikone og ABS plast. Den er fri for ftalater.

Derudover er produktet 100% vandtæt, så der er rig mulighed for at tage den med i badet.

Den er 18 cm lang, hvoraf 17 cm er indførbare og har en diameter på 4,3 på det bredeste sted.

Se prisen her

 


Lille sugekop dildo i silikoneBegynder

Lille sugekop dildo i silikone

Se prisen her

Dette er en generelt lidt utraditionel dildo, da den ikke er realistisk formet. Den har en helt glat form, som gør den nem at indføre.

Dildoen og sugekoppen er lavet i ren medicinsk silikone. Den er 100% fri for ftalater. Derudover er den selvfølgelig vandtæt (der er ingen elektriske dele).

Diameteren på produktet er 2,3 cm og så er den 12,5 cm lang, hvoraf 11,5 cm kan indføres. Sugekroppen er rigtig god og sidder virkelig godt fast. Det er dog en god idé lige at fugte sugekoppen inden du sætter den fast.

Dildoen kan fås i 3 forskellige modeller med samme design. Det er altså 3 forskellige størrelser og kan findes på linket herunder.

Se prisen her

 


Gummi dildo m. sugekop

Gummi dildo m. sugekop

Se Prisen Her

Denne naturlige og realistiske dildo har en svag krumning og gør den virkelig lækker at bruge og se på.

Dildoen er udformet og lavet af kvalitets PVC gummi som er 100% sikkert. Når du bruger den kan du altså med sikkerhed og tiltro i sindet benytte den uden at være bange for farlige stoffer eller materialer i produktet.

Dildoen er omkring 20 cm lang og så er den mellem 2,6 cm og 4,4 cm bred alt efter hvor på dildoen man måler.

Dildoen er 100% vandtæt. Den har en relativt lys farve og der er derudover udformet og påmalet blodårer og vener som gør den ekstra realistisk.

Se Prisen Her

 


Fun Factory Amor

Fun factory amor

Se Prisen Her

Amor er en model fra brandet Fun Factory, som er en af de mest populære og anerkendte sexlegetøjs mærker. De laver et utal af forskellige produkter.

Bedst af alle af deres type produkter er dog deres dildoer og vibratorer. I følge mig selv, så er de (hermed ment Fun Factory) dog klart bedst til at lave silikone dildoer som denne Amor Stub.

Modellen er en super god begynderdildo. Den kan sættes fast på næsten alle overflade, oftest skal de dog gerne være en smule glatte.

Samtidig er bundens udformning og hårdføre design også med til at gøre den sublim som dildo til en strap on eller andre lignende harnesses.

Produktet er fremstillet i medicinsk silikone der er godkendt til indvortes brug. Dette produkt er samtidig også 100% fri for ftalater. Den er samtidig også vandtæt.

Størrelsen på dildoen er følgende: Længden er 15 cm lang og 3,1 cm bred, nogle steder er den bredere og andre steder tyndere.

Se Prisen Her

 


Naturtro Dildo med sugekop

Naturtro Dildo med sugekop

Se prisen her

Denne dildo er en super realistisk dildo med en effektiv sugekop i bunden.

Dildoen er lavet af fleksibel pvc og det giver samlet set en lækker og blød oplevelse. Med dildoens sugekop vil du kunne fastsætte den på alle glatte overflader.

Dildoen er fra cirka 4 til 4,5 centimeter bred i diameter. Alt i mens sugekoppen er 7,7 cm. Hele produktet er 23 cm lang og kan indføres med omkring 20 cm.

Der er ikke nogle motor (for vibratorer) i den dildo. Derudover er det en af de mest købte og populære dildoer på markedet overhoved. Den er rost af alle der køber den fordi den bare leverer som den skal.

Det eneste man måske kan nævne omkring den er, at den måske er lidt over gennemsnittet i forhold til størrelse. Men så længe man går forsigtigt frem, så er det ingen problem.

Se prisen her

 


Gennemsigtig dildo med sugekop

gennemsigtig dildo med sugekop

Se Prisen Her

Denne dildo er formet efter en rigtig penis. Det betyder at selve formen er realistisk udformet og giver en behagelig fornemmelse. Den er altså virkelig naturtro og føles derfor også næsten som en rigtig dildo.

Dildoen har som de mange andre dildoer i denne guide alle sugekopper på bunden. Derudover er denne samtidig gennemsigtig.

Med dette gennemsigtige vidunder får du den fantastiske mulighed for at bruge produktet fuldstændig håndfrit. Det kan gøres fra alle tænkelige situationer, både stående, foroverbøjet og lignende.

Produktet hedder også “Crystal Clear”. Den er 18 cm lang og 3,5 til 4,5 cm bred. Den er lavet af 100% blød PVC som er ftalat fri og sikker at bruge.

Se Prisen Her

 


Krum dildo m. stor sugekopfod

krum dildo med stor sugekop

Se Prisen Her

Dette er en buet dildo med en mere aflang sugekopfod. Foden gør, at skaftet har større bevægelighed end andre sugekop dildoer. Det skyldes det større hulrum og det længere stykke ud til skaftet og bollernes start.

Produktet har en utrolig realistisk udformning, hvilket også gælder farven. Derudover er den samtidig buet og krum, hvilket virkelig kan ramme nogle helt andre steder, som kan være helt fantastiske.

Det betyder derfor også, at det kan være en helt fantastisk g-punkt dildo med en sugekop. Derudover er det samtidig også en fænomenal dildo til at stimulere ens prostata. Igen på baggrund af den krummede form.

Dildoen kan føres 17 cm ind. Med kugler og sugekop er den dog samlet 21 cm lang. Derudover er den ca. 4 cm bred på det bredeste sted på dildoen.

Afslutningsvist kan det siges at den er lavet af blød PVC og er 100% fri for ftalater. Den er af selvsamme grund også vandtæt.

Se Prisen Her

 


Silikone dildo med rund sugekop

Silikone dildo med rund sugekop

Se Prisen Her

Dette er en lidt anderledes dildo i den måde den er formet på. Du kan nok hurtigt ligge mærke til, hvordan den er formet som en slags aflange sammensatte bolde.

På den måde er det altså en helt anden oplevelse sammenlignet med de realistisk udformede eller den/de glatte.

I min optik er dette en super god begynderdildo. Den har tilpas forskellige muligheder med udformningen. Det er ikke nødvendigvis alle der syntes at en realistisk udformet er det bedste, særligt, hvis det er første gang de prøver noget lignende.

Dildoen har en kraftig inkorporeret sugekop i bunden. Derudover kommer den fra mærket Loving Joy.

De forskellige lækre krumninger og “bolde” udformninger, så er det samtidig en virkelig god sugekop dildo til at ramme såvel gpunkt som prostata.

Dildoen passer desuden også til mange forskellige typer og former for strap on seler og harnesses.

Materialerne i produktet er rent medicinsk silikone der selvfølgel←ig er hundrede procent ftalat fri. Den er 15 cm lang og 3,6 cm bred.

 


Pink sugekop dildo

Pink sugekop dildoSe Prisen Her

Denne dildo er som du måske allerede har gættet lyserød. Ellers er den dog uhyre realistisk. Hele formen er realistisk udformet og både med vener og et meget realistisk hoved.

Dildoen er relativ stiv, hvilket gør den nem at bruge og super som dildo til bruseren og lignende. Derudover sidder sugekoppen godt tæt til skaftet, hvilket gør at den ikke bevæger sig meget rundt når du har suget den fast til en glat overflade.

Med det sagt, så er det altså også den helt perfekte kompagnon at tage med i bruseren.

Produktet har en længde på næsten 13 cm. Den er ca. 6,5 cm lang. Den er lavet 100% af ftalat fri silikone. Så er den afslutningsvist ligesom produktet herover fra mærket 210th.


Topco Average Joe The Carpenter Mauricio Dildo Vibrator med Fjernbetjening

Topco Average Joe The Carpenter Mauricio Dildo Vibrator med Fjernbetjening

Se Prisen Her

Har du altid haft hede fantasier om den lokale håndværker? Så kan du endelig udleve dem med denne Mauricio The Carpenter dildo vibrator. Den flotte overkrop må du fantasere dig til, men den 19 cm lange dildo burde kunne hjælpe dig godt på vej.

Derudover får du en dildo med sugekop, der også kan tilfredsstille dig med hele 6 vibrationsindstillinger og med multispeed funktion. Med dildoen får du en fjernbetjening, hvorfra du kan styre de forskellige vibrationer.

Når du vælger en dildo med sugekop, får du flere muligheder, når du skal bruge den. Ved at sætte den fast på en jævn overflade kan du bruge den helt uden hænder og nyde den i flere forskellige stillinger,

Fordele:

 • Fremstillet af TPR
 • Ftalatfri
 • Fuld længde: 19 cm
 • Diameter: 4 cm

Ulemper:

 • Batterier medfølger ikke
 • Ingen manual

Fun Factory Limba M Flexible Dildo

Fun Factory Limba M Flexible Dildo

Se Prisen Her

Få en ekstra fleksibel dildo med sugekop med denne fantastiske dildo fra det anerkendte Fun Factory brand.

Dildoen har en fleksibel kerne, der giver dig uendelig af muligheder, når du skal bruge den. Samtidig beholder dildoen den fasthed, som er nødvendig for, at du kan opnå en målrettet stimulering.

Du får en også en dildo med sugekop, der er ret kraftig. Det vil sige, at du kan sætte den fast på forskellige overflader. Så lange der er tale om en ren og jævn overflade, kan sugekoppen sidde rigtig godt fast.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • Ftalatfri
 • Allergivenlig
 • Vandtæt
 • Harnessvenlig
 • Fuld længde: 18 cm
 • Diameter: 3,2 cm

Ulemper:

 • Manual på engelsk

Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Lille

Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Lille

Se Prisen Her

Denne lille og smarte dildo med sugekop vil hurtigt blive din nye ven. Dildoen har en skønt glat design, der giver en virkelig blid og blød indførelse. Derudover er den utrolig fleksible, så du kan bruge den, præcis som du ønsker.

Sugekoppen i bunden af dildoen er ret god. Så den skal nok sidde fast, mens du bruger den frække dildo. Med en dildo med sugekop kan du bruge den både stående, liggende og siddende. Det er faktisk bare med at komme i gang og finde nye yndlingsstillinger med din frække ven.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Fuld længde: 11 cm
 • Diameter: 3 cm

Ulemper:

 • Manual på engelsk

You2Toys Portable Fucking Maskine

You2Toys Portable Fucking Maskine

Se Prisen Her

Denne dildo med sugekop er ret unik. Den fungerer nemlig også som en transportabel sex maskine. Med denne i bagagen kan du altså altid opnå intense orgasmer.

Du sætter dildoen fast med sugekoppen. Det er en meget stærk sugekop, så den kan modstå de kraftige bevægelser fra dildoen. Herefter kan du tænde maskinen. Den kan stimulere dig med 3 forskellige bevægelser. Samtidig med at du kan vælge mellem 7 vibrationsindstillinger.

Du får altså en dildo med sugekop, der gør alt arbejdet for dig. Du skal blot nyde de stimulerende bevægelser og pirrende vibrationer.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • 7 vibrationer
 • 3 stød hastigheder
 • Fuld længde: 30,7 cm
 • Diameter: 3,2 cm
 • Manual på dansk
 • Opladerkabel medfølger

Ulemper:

 • Glidecreme medfølger ikke

King Cock Realistisk Dildo

King Cock Realistisk Dildo

Se Prisen Her

Her får du en klassisk realistisk dildo med sugekop. King Cock imponerer endnu engang med denne ultra naturtro dildo. De håndmalede detaljer, det markeret penishoved og livagtige årer både ser, og føles som den ægte vare.

Med en så realistisk dildo med sugekop vil du føle en meget virkelig stimulering, når du sætter dildoen fast på en jævn overflade.

Samtidig bliver du fyldt godt ud på grund af dildoens relative store størrelse. Den er derfor også perfekt til dig, der søger en ekstra stimulerende og realistisk dildo med sugekop.

Fordele:

 • Fremstillet af PVC
 • Ftalat- og latexfri
 • Fuld længde: 23 cm
 • Diameter: 5,3 cm
 • Vandtæt
 • Harnessvenlig

Ulemper:

 • Glidecreme medfølger ikke
 • Ingen manual

Malesation Billy Dildo

Malesation Billy Dildo

Se Prisen Her

Leder du efter en dildo med sugekop, der kan give den helt rette stimulering af g-punktet eller prostata? Så er Malesation Billy dildo med sugekop det rette valg. Dildoen er lavet i et dejligt blødt materiale, og den er samtidig ikke for stor. Det gør den perfekt til g-punkts stimulering og anal penetrering.

Samtidig har dildoen også et markeret penishoved. Dette vil pirre enten g-punktet eller prostataen, når den er ført ind enten vaginalt eller analt. Brug sugekoppen til at sætte dildoen fast på en overflade. Herefter kan du nyde fræk håndfri leg med den stimulerende dildo.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Ftalatfri
 • Fuld længde: 17,5 cm
 • Diameter: 3,6 cm
 • Vandtæt
 • Harnessvenlig

Ulemper:

 • Glidecreme medfølger ikke
 • Ingen manual

Fun Factory Bouncer Shakedildo

Fun Factory Bouncer Shakedildo

Se Prisen Her

Oplev en anderledes og pirrende stimulering med denne dildo med sugekop. Den frække Bouncer gemmer nemlig på en lille hemmelighed. Indvendigt har den 3 roterende kugler. Kuglerne bevæger sig, når du bevæger dig. Denne bevægelser føles fantastisk stimulerende på for eksempel prostata.

Bouncer er ret unik og den første af sin slags på det danske marked. Som altid får du høj kvalitet, når du køber et produkt fra tyske Fun Factory. Og derfor også en sugekop der kan holde den pirrende dildo på plads under hele legen.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • Ftalatfri
 • Fuld længde: 18 cm
 • Diameter: 4 cm
 • Vandtæt
 • Harnessvenlig

Ulemper:

 • Glidecreme medfølger ikke
 • Manual på engelsk og tysk

Willie City Luxe Lover Realistisk Silikone Dildo

Willie City Luxe Lover Realistisk Silikone Dildo

Se Prisen Her

Få en utrolig naturtro og stimulerende oplevelse med denne silikone dildo med sugekop. Dildoen har ikke bare et skønt realistisk udseende og detaljer men også en særdeles stimulerende størrelse. Sugekoppen i bunden lader dig bruge den stående, liggende eller siddende.

Du kan mærke de tydelige årer langs skaftet, mens det markeret penishoved stimulerer dig dybt. Dildoen med sugekop giver dig mulighed for at udleve dine frækkeste fantasier, og mærke ”en rigtig mand” i dine yndlingsstillinger.

Dildoen er selvfølgelig fremstillet uden ftalater og latex, og så er kan den bruges med en harness.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Ftalat- og latexfri
 • Fuld længde: 23 cm
 • Diameter: 4,8 cm
 • Harnessvenlig

Ulemper:

 • Glidecreme medfølger ikke
 • Manual på engelsk

Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium

Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium

Se Prisen Her

Få en trofast ven med denne dildo med sugekop fra Baseks. Dildoen kan alt det, du har brug for, og vil hurtigt blive dit nye yndlingslegetøj, som du altid trækker frem fra skuffen.

Dildoen har et realistisk design, med alle de stimulerende detaljer du har brug for. Dog i en fræk og farverig farve. Materialet giver dig en blød og behagelig overflade kombineret med en fast kerne, der sikrer dig en hård og stimulerende dildo.

Brug den praktiske sugekop i bunden så du kan nyde dildoen uden hænder, og fokuserer på andre erogene zoner.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Ftalatfri
 • Fuld længde: 20 cm
 • Diameter: 4,1 cm
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Glidecreme medfølger ikke
 • Ingen manual

You2Toys African Lover Dildo

You2Toys African Lover Dildo 23 cm

Se Prisen Her

Brug denne frække dildo med sugekop alene eller sammen med din partner for en fræk fælles stimulering med harness eller som en del af det stimulerende forspil. Uanset hvordan du vælger at bruge dildoen, får du en masse nydelse og fræk leg for dine penge.

Dildoen har en god størrelse, og vil give en pirrende fylde. Den store størrelse forhindrer dig dog ikke I at bruge den kraftige sugekop i bunden. Den holder nemlig dildoen på plads, mens du nyder den siddende, liggende eller stående.

Materialet sikrer dig en blød overflade samtidig med, at du får den nødvendige fasthed.

Fordele:

 • Fremstillet af PVC
 • Fuld længde: 20 cm
 • Diameter: 4 – 4,5 cm
 • Harnessvenlig

Ulemper:

 • Glidecreme medfølger ikke
 • Ingen manual

Kinx Mounty 5 Realistisk Dildo Vibrator

Kinx Mounty 5 Realistisk Dildo Vibrator

Se Prisen Her

Mærk de skønne vibrationer når denne dildo med sugekop fylder dig helt ud. Brug den til fræk sololeg i badet eller som en del af det pirrende forspil med din partner. Mulighederne er mange, da du både har sugekop, vibrationer og en fyldig dildo samlet i én pakke.

Du får et virkelig alsidigt sexlegetøj med denne dildo vibrator. Du kan nemlig bruge den analt, vaginalt, i en harness og på både ham og hende. Du kan bruge den som en almindelig dildo, eller du kan udnytte de effektive vibrationer

Fordele:

 • Fremstillet af PVC, TPE og ABS
 • Ftalat- og latexfri
 • Fuld længde: 21 cm
 • Diameter: 3,5 cm
 • Harnessvenlig
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Batterier medfølger ikke
 • Ingen manual

Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo

Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo

Se Prisen Her

Sæt denne frækkert fast på en jævn overflade og mærk hvordan den glatte dildo stimulerer dig med skønne vibrationer. Med denne dildo med sugekop vil en solotur i badet aldrig blive en kedelig affære.

Det bløde silikone materiale gør, at dildoen føles skønt mod den intime hud. Samtidig får du en dildo, der både er fleksibel og fast på én gang. På den måde kan du målrette stimuleringen helt perfekt til netop dine behov og ønsker.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Ftalatfri
 • Fuld længde: 17,5 cm
 • Diameter: 3,8 cm
 • 11 vibrationsindstillinger
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Manual på engelsk
Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here