Brevkasse: Hvad er en stor pik, og hvordan får man en større pik?

7106

Hvad er en stor pik egenligt? Hvordan får man en større pik? Og mange flere spørgsmål i den anledning vil vi besvare i dette indlæg.

Vi har i den seneste tid fået relativt mange henvendelser på diverse pik spørgsmål. Derfor besluttede vi os for, at sammenfatte dette indlæg således det kan anvendes som et slags leksikon for dig der har spørgsmål omkring din pik størrelse.

Desuden vil vi indledningsvist henvise til de produkter, som vi på baggrund af 876 testpersoner ved giver de bedste resultater i kampen om at få en stor / større pik.

Indlægget er derfor opbygget således, at du her i starten ser de mest populære produkter til dette. Herefter vil vi besvare hvordan du får en stor pik og mange andre spørgsmål.

Sådan får du en stor pik →

Bedste… Prismaskinen

Sådan får du en stor pik

Testvinder Tjek pris
Få en kæmpe pik Prisvinder Tjek pris
Sådan får du en større pik Begyndere Tjek pris

 

Indledning

Man kan have spørgsmål til ens pik. Man kan nemlig hurtigt blive i tvivl om hvad er en stor pik egenligt, og er min pik lille?

Derudover vil det næste spørgsmål i denne forbindelse typisk være: Hvor stor skal en pik være? Eller hvordan får jeg en større pik?

Det leder os til essensen på alle disse spørgsmål: Hvor stor skal en pik være?

Og vi kan lige så godt starte med at sige, at der findes ikke en idéel størrelse på din pik, for ligesom du kan have en lille pik eller en stor pik. Så har kvinder forskellige dybder og holdninger til deres mænds størrelser pik.

Vi vil i løbet af dette indlæg besvare nedenstående spørgsmål. Så hvis du for eksempel ikke har meget tid, eller bare lige hurtigt vil danne dig et overblik over et givent spørgsmål, kan du bruge nedenstående som en form for indholdsfortegnelse:

 • Hvad er en stor pik?
 • Hvordan får man større pik?
 • Hvor lang er en normal pik?
 • Er min pik lille?
 • Hvordan få større pik?
 • Hvordan måler man sin pik?
 • Hvor skal en pik være?
 • Hvordan får jeg en større pik?
 • Hvornår er en pik stor?
 • Hvor stor er en pik?
 • Hvad er en lille pik?

Vi håber indlægget besvarer dine spørgsmål, og husk altid på at der er metoder hvorpå du kan rette op din pik størrelse såfremt du måtte være utilfreds med selvsamme.

Stor pik tricks

Hvad er en stor pik?

Hvad er en lille pik?En stor pik er ofte fra 25 centimeter og op efter. Det plejer at være en god tommelfingerregel. Der er nogle, som mener, at man skal have en stor pik for rigtigt at kunne tilfredsstille en kvinde. Men sådan er situationen naturligvis ikke.

Vi er af den opfattelse, at det selv en lille pik kan være utrolig i en seng. For der findes for det første rigtig mange forskellige holdninger til størrelser, og det samme har kvinder.

Nogle kan lide en lille og andre end stor, så det er meget forskelligt, og ordsproget ”Det handler ikke om størrelsen men gørelsen” passer super godt i dette tilfælde.

Det skal du gøre for at få en større pik

Vi ved af erfaring, at selvom nogle har en stor pik så vil de gerne have den større. Så igennem hele indlægget har vi linket til en forhandler i Danmark. Der tilbyder de nyeste produkter på markedet. Hvorpå du kan kombinerer en dejlig stimulation med at få klaret dette formål.

Vi er ikke meget for anvendelse af piller til dette formål, og derfor vil vi heller ikke henvise til det den vej. Da vi ikke har sat os nok ind i dette til at kunne giv kvalificeret rådgivning.

Det eneste vi ved derfra er, at der kan være forbundet nogle bivirkninger, og derfor skal man være super opmærksom på. Hvad det er man propper i munden og om det virkelig kan betale sig.

Denne problem stilling har du ikke ved at besvare dit spørgsmål: Hvordan får man en større pik med ovenstående produkter, som er de mest solgt. Dem vil du ligeledes kunne finde hvis du eksempel trykker på nedenstående link.

Sådan får du en stor pik →

Hvordan får man en større pik?

Det har vi kort været inde på, men der findes nemlig en del små tips og tricks, og får at det ikke skal være løgn. Kan man ved hjælp af træning faktisk løse dette problem. Så hvis du derfor ønsker, at bruge lid tid på det, så er der en metode hvor du former dine fingre som et ok-tegn (som når man dykker), og så skal du egenligt bare hive i den pik to gange om dagen i slap tilstand.

Det skal du gøre i et år, og dermed vil du måske – hvis du er heldig – have fået 1-3 centimeter ekstra.

Af netop den årsag, vil vi alle dage opfordre til, at du køber dig til at kunne gøre det på bare en uge. For sådan er det nemlig i dette tilfælde.

Du vil nemlig kunne se synlige forandringer på intet mindre end 7 dage, hvilket i og for sig er banebrydende og nået som man ikke kan andre steder. Det lyder næste for TV-reklame agtigt, men den er god nok.

Vi fik udover førnævnte testpersoner ligeledes, en af vores medarbejdere til at prøve det af derhjemme. Han kunne tydligt se og mærke forskel, det samme kunne hans kone, som i øvrigt var yderst tilfreds med disse produkter.

Større penis

Hvor lang er en normal pik? Er min pik lille?

En normal pik i Danmark er i gennemsnit 13,5 cm. i stiv tilstand. Så hvis du har en der er større eller mindre ligger du derfor over eller under gennemsnittet.

Det ligger implicit i spørgsmålet: Er min pik lille? – her vil et hurtigt statistik svar være ja såfremt den er under 13,5 centimeter.

Hvordan får jeg en større pik? Hvor stor skal en pik være?

Det har vi allerede været inde over i ”Hvordan får man en større pik?”

Til spørgsmålet omkring ”Hvor stor skal en pik være?” er der dog ikke et endeligt og korrekt svar, får her handler det 100% om, hvad du selv synes . Alle størrelser pik kan tilfredsstille en kvinde, så hvis det er det man søger, så er det ingen problem at have en pik på 7 – 10 centimeter.

Det er derfor nået du skal gøre op med dig selv, og selvfølgelig med din partner såfremt du har sådan en. Til syvende og sidste er det vigtigste, at du selv er tilfreds med dit udstyr, og derfor skal du tænke på om det er nået du er træt af, og virkelig skal have gjort nået ved. Der findes nemlig en del produkter på markedet, som kan hjælpe dig langt hen af vejen.

Stor penis

Hvordan måler man sin pik?

En pik måles altid i stiv tilstand og fra roden af. Det vil sige, du tager et målebånd og trykke det ind til maven også måler du ud til pikhovedet.

En god og måske lidt sjov ting ville være, at du efter at have brugt et trick eller to til at få en større pik laver en kontrol måling for på den måde, at kunne se at det rent faktisk har fungeret at anvende disse redskaber.

Hvornår er en pik stor? Har jeg en lille pik?

Du har per definition er lille pik hvis den er under 13,5 cm i stiv tilstand, men det er nu ikke nået du skal tage så tunget. For der er mange som er ude for dette, og alligevel ikke har et problem med det.

En pik er stor når den er over 25 centimeter, så hvis du besidder sådan en. Så vil du måske opleve, at du er for stor til at komme ind i nogle piger. Eller at de simpelthen kredser om dig, fordi de vil prøve hvordan det er at have en stor pik i sig.

Inspiration til mere læsning

Hvis du synes dette indlæg har været interessant, og derfor kunne tænke dig at læse videre. Så har vi her samlet nogle indlæg, som du med sikkerhed vil finde spændende.

Det første indlæg vi anbefaler handler om hvordan man får en større diller.

Du finder i øvrigt andre relateret indlæg, som dette i vores sex brevkasse. Tjek den ud, for der vil med garanti være andre indlæg, som kunne være interessant for dig at læse.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here