Elskovsdukker – Her er de bedste i test

345

Du har helt sikkert set en oppustelig elskovs dukke med helt åben mund og andre åbne legemsdele på et tidspunkt. Men der er sket meget på markedet indenfor sex dukker eller ekskovs dukker. I dag kan de fås, så er de ligner og føles helt som den ægte vare.

En elskovs dukke er i bund og grund et onaniprodukt for både kvinder og mænd, på lige fod med ethvert andet stykke sexlegetøj.

Uanset om du har en kæreste eller ej, så kan det være rigtig lækkert at bruge en elskovs dukke. I kan også bruge den sammen og prøve fantasien om en trekant af, uden at invitere en rigtig person med ind i soveværelset.

Vi har her afprøvet og testet hele 9 forskellige elskovsdukker. Læs med her, hvis du synes, at det lyder spændende. Det var virkelig sjovt at afprøve dukkerne, og vi er sikre på, at du finder inspiration, hvis du ser med.

 

Testvinder – Mr. Membr Samantha Doggy Style Pussy and Ass

Hvis du er som de fleste andre mænd, så er du vild med doggy style. Det er vi selv, og netop derfor lander denne Mr. Membr Samantha Doggy Style Pussy and Ass helt i toppen af denne test. Samantha står hele tiden til rådighed og man kan bruge hende lige som man har lyst til, intet er for nasty. Med denne elskovs dukke får du både en naturtro hud, der er fremstillet i ftalat- og latexfrit TPR. Huden er glat og blød og opfører sig som rigtig hud, når man rører ved den.

Den har mange lækre og naturtro detaljer. Men vigtigst, så har Samantha både en vaginal og anal indgang. Dermed kan man få tilfredsset sin lyst til både vaginal- og anal sex. Ballerne er lavet tilpas fyldige, og man kan sagtens give dem et klap eller to, uden at ”hun” siger noget til det. Bruger man en masse vandbaseret glidecreme, så får man helt sikkert den bedste følelse. Der er gjort meget ud af detaljerne, som et par lækre skamlæber. Det indre i både vagina og anus er lavet med dejlige nubre og snoninger, for at give den bedste stimulering. Og både anus og vagina er lavet stramt og lækkert. Samantha er en helt klart også en af favoritterne hos os.

Se prisen her

 

 

Mest Solgte – Pipedream Fuck Me Silly Realistisk Vagina og Numse Onaniprodukt

Uanset hvilken stilling der er din favorit, så kan du bruge denne, Pipedream Fuck Me Silly Realistisk Vagina og Numse Onaniprodukt, for du kan nemlig vende den frække numse alt efter dit behov. Er du til en doggystyle, så vender du den på den ene led og er du mere til en missionær, så kan det også sagtens lade sig gøre.

Denne elskovs dukke er med sine 9 kg en af de tungeste der findes. Og den meget tunge vægt, er med til at gøre selve onanioplevelsen mere ægte. Du risikerer nemlig ikke, at sexdukken pludselig rykker sig under dig imens du er i gang. Den er lavet yderst realistisk, med en dejlig silkeblød hud i TPR. Derudover er den naturligvis latex- og ftalatfri.

Til både vaginal- og analsex

Om du er mest til vagina eller anus gør ingen forskel, for denne elskovs dukke har begge. Vagina er lavet med en længde på ca. 18 cm og anus med ca. 15. cm. Begge dele er lavet utrolig realistisk. Det er altså næsten bedre end den ægte vare. Skamlæber og numsehul er lavet helt naturtro og mærkes lige sådan. Indvendigt får du også en helt igennem fantastisk stimulering. Anus er lavet stram, så du får den ægte varer, og det samme med vagina. Til denne elskovsdukke medfølger også en tube glidecreme, 1 tube sexlegetøjsrens og 1 brev med plejende pulver.

Se prisen her

 

 

Den Billige – Oxana Pussy and Ass

Kan du lide at se, mærke og føle på din elskovs dukke, så har du fundet den rette her. Med Oxana Pussy and Ass, er der et dejligt frit udsyn til hendes skønne vagina og anus. Det er let at komme til, uanset om du vil have vaginal- eller analsex med hende. Du kan også let slikke på hendes meget naturtro skamlæber eller slikke hende bagtil.

Det er blandt andet en af de frækkeste ting ved at bruge en elskovs dukke. Nemlig at man kan gøre med dem hvad man har lyst til. Tag den også med ind i dobbeltsengen med kæresten, og lad ham eller hende tage sig kærligt af Oxana eller en anden sexdukke. Det vil garanteret ophidse jer begge to. Huden på Oxana er lavet af silky soft skin. Og det kan helt sikkert mærkes. Den er blød og glat, og med den rette mængde glidecreme, så er det bare helt fantastisk. Elskovsdukken vejer omkring 2 kilo, hvilket ikke er så meget, men det er helt sikkert nok til, at give en livagtig følelse, og at den ikke skrider under brug.

Se prisen her

 

 


Uerfaren – prøv en elskovs dukke

Er du ikke så erfaren til sex med en virkelig kvinde, så kan du bruge en elskovs dukke som Oxana til at lære kvindekroppen at kende. Kig på den og mærk hvordan en kvindekrop mærkes mod din. Slik på hendes skamlæber og bliv bekendt med, hvad der sidder hvor. Når du kender de intime dele af en kvinde noget bedre, så er du helt klart bedre rustet til at dyrke sex med en kvinde eller pige.


 

 

Bedste Ekspert Anmeldelser – Pipedream Fuck Me Silly 2 Realistisk Real Doll

Ønsker du dig lidt mere end selve underlivet af en kvinde, når du skal onanere, så kig med her. For denne vilde og frække Pipedream Fuck Me Silly 2 Realistisk Real Doll, er af eksperterne blevet kåret til den bedste. Og det er helt forståeligt, for den er virkelig livagtig.

Bruger du denne elskovs dukke, så får du nærmest en hel kvindekrop. Er du en brystmand, så vil du helt sikkert nyde godt af, at denne sexdukke har nogle vanvittig frække bryster. De er meget fyldige og virkelig store. Og der er stor mulighed for at komme ud over dem, bruge dem til at få en orgasme eller slikke på dem.

Noget af det som vi selv har savnet ved nogle af de andre modeller, er at kunne nusse, bide og hive i et par bryster. Dukken vejer omkring 6 kilo, og derfor flytter den sig ingen steder under sex. Du kan både bruge denne elskovs dukke til en missionær, men også et utal af andre stillinger. For du flytter nemlig let på hende. Og den stilling som du efterlader hende i, bliver hun i. Vil du derfor tage hende bagfra, så kan det naturligvis også sagtens lade sig gøre.

Tag hende med i bad

Hvorfor ikke tage din elskovsdukke med i bad? Det er ikke noget problem med denne sexdukke. Trænger du til at stresse af i badekarret efter en hård arbejdsdag, så inviter hende da med ud i badet. Hendes hud kommer til at føles helt som en rigtig hud, når den bliver våd og glat.

Se prisen her

 

 

Til Nybegynderen – Pipedream Fuck Me Silly Dude

Det kan virke voldsomt, at det netop er denne, Pipedream Fuck Me Silly Dude, der står i denne kategori. For har du ikke prøvet en sexdukke før, så kan denne mandlige elskovs dukke virke en smule voldsom. Men for nybegynder-parret, der ønsker at have en trekant, er denne dukke helt oplagt.

Inviter en tredjepart ind i soveværelset

Når dig og din kæreste eller mand taler om, at invitere en ekstra person med ind i soveværelset, kan det være meget grænseoverskridende. Kan jeres forhold holde til det, og er det overhovedet det, som I har lyst til. Prøv det af med en elskovsdukke og find ud af om det er noget for jer. Måske I finder ud af, at det er rigeligt at bruge en sexdukke, og måske I får mod på mere.

Denne mandlige elskovs dukke er lavet helt naturtro. Han er altid klar til at dyrke sex med dig, og han er virkelig veludstyret. Penissen er 20 cm lang og 4,6 cm bred, så han kan helt sikkert også tilfredsstille dig. Han er stærk og du kan næsten spille en melodi på hans veltrænede vaskebræt. Han er lavet i er lækkert realistisk fanta-flesh (TRP) og vejer hele 12 kg. Du kan derfor sagtens ride ham uden at han flytter sig. Ud over den altid parate penis, så er han også udstyret med en stram anus. Uanset om du er kvinde eller mand, så kan du altid dyrke lækker analsex med ham.

Se prisen her

 

 

Til den erfarne – Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Bianca Elskovsdukke

Vil du have den helt rigtige følelse af at dyrke sex med en kvinde, så er det Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Bianca Sexdukke, du skal have fat i. Her får du en hel dukke, der både har arme, ben og et smukt ansigt. En elskovs dukke som denne er henvendt til den erfarne, både på grund af hendes udformning, men også på grund af pris.

Men Bianca er helt sikkert alle pengene værd. Hun er skabt som en rigtig kvinde, føles naturtro og ser helt ægte ud. Hun kan bøjes i alle stillinger, så det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Hun er storbarmet og du kan hive og slikke på hendes bryster – hun har ikke noget imod det. Bianca er 163 cm høj og vejer 38 kg. Det er altså ikke sådan, at du bare kan kaste rundt med hende, men det er også det, der gør hende livagtig.

Næsten som en rigtig kvinde

Vil du ikke kun bruge Bianca til at dyrke sex med, så er der også mulighed for at klæde hende ud i rigtigt tøj. Hun bruger en størrelse small eller medium og bruger en str. 37-38 i sko.

Hvor de andre elskovs dukker kun har været kroppen og de intime dele, så får du en mere helstøbt kvinde med Bianca. Hendes ansigt er fint, men derfor kan hun alligevel godt give dig et fantastisk blowjob. Hun har nemlig hele tre huller, som du frit kan benytte. Du kan derfor både dyrke vaginal sex, analsex og oralsex med hende. Både bryster, hud og de intime dele er lavet utrolig naturtro. Bruger du en masse vandbaseret glidecreme, når du dyrker sex med hende, så får du den absolut bedste oplevelse.

Se prisen her

 

 

 

Den Frække – Adam Male Rock Hard Cyberskin Ass Stroker

Denne Adam Male Rock Hard Cyberskin Ass Stroker er bare fræk. Har du udelukkende brug for en lækker penis og en stram anus, så får du det her med denne Adam, Hans penis er på hele 17,5 cm og 4,5 cm i diameter.

Det burde være nok til at fylde dig ud, især hvis I dyrker analsex. Adam har selvfølgelig også en stram anus, der er klar til at blive brugt. Han anus har en huldybde på 12,7 cm og er lavet i et stramt design, så det føles som den ægte vare.

Med denne elskovs dukke er der fokuseret på de to vigtigste dele af mandekroppen. Du kan let placere den, så den stimulerer dig bedst. Adam har livagtige kugler, som du kan røre ved, slikke på eller gøre med hvad du vil. Huden føles dejlig og blød, og så er han altid klar.

Se prisen her

 

 

Nyhed – Pipedream Junk In Tha Trunk

En elskovsdukke med vibrator. Lyder det næsten for godt til at være sandt? Ikke desto mindre, så er den her.

Der medfølger nemlig en vibrator med denne elskovs dukke, der kan sættes i, for at give en endnu vildere oplevelse.Den har, som de fleste andre sex dukker, to åbninger. Du har derfor rig mulighed for at dyrke både vaginal og analsex med hende.

Hendes hud er lækker og naturtro, og så har hun den dejligste brune farve. Hendes baller er runde og fyldige, og klar til at få smæk.

Se prisen her

 

 

Populær i udlandet – Pipedream Mega Fuck Slut

Med denne elskovs dukke får du den mest realistiske dukke som Pipedream nogensinde har produceret. Hun vil opfylde dine seksuelle ønsker og er altid klar. Pipedream Mega Fuck Slut – PRISVINDER har en vægt på hele 13 kilo.

Hun er derfor ikke et onaniprodukt som du lige flytter på, og det giver en rigtig realistisk fornemmelse.Hendes bryster er store og vuggende og du kan både bide, hive og slikke på dem, for at gøre fornøjelsen det større.

Den vandt i 2013 prisen for at være den bedste sexdukke til mænd, hvilket ikke siger så lidt med de mange forskellige frække og lækre produkter der findes.

Se prisen her

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here