Slikke fisse: Sådan giver du hende oralsex, så hun kommer (7 nemme trin)

867

Vi hører altid så meget snak om, at vi kunne have bedre sex med hinanden, få bedre orgasmer og endda endnu bedre forhold. Men hvor ofte hører vi, helt ned i de små detaljer, hvordan vi faktisk får en bedre forståelse for vores dybeste lyster og mest pinlige spørgsmål?

Heldigvis har vi slået os sammen med en erfaren sexolog. Der er klar til at hjælpe os med alle de vigtige detaljer. Her er ingen restriktioner på køn, seksualiteter eller spørgsmål – Og alle spørgsmål er 100% anonyme.

Lad os hoppe direkte til dagens emne, nemlig hvordan du slikker fisse.

Spørgsmål 1: Hvordan slikker man en pige?

Hvordan slikker man en pige

Spørgsmålet lyder som følger:

Jeg er i mit første forhold med en anden kvinde. Vi har taget det meget langsomt med den fysiske del af vores forhold, eftersom det hele er meget nyt for mig. Hun har dog været utrolig tålmodig og helt fantastisk omkring det. Tingene er langsomt skredet fremad, og jeg vil gerne give hende oralsex. Selvom hun har været rigtig god til at vise mig de ting, som hun godt kan lide, er jeg stadigvæk meget nervøs.

Jeg har selv fået slikket fisse mange gange, men det virker ikke som om, at det direkte kan oversættes til, hvordan jeg selv giver en anden kvinde oralsex. Derfor vil jeg gerne spørge, hvordan jeg slikker fisse på en pige første gang?

Svar: Sådan slikker du fisse

Først og fremmest skal du have tusind tak for dit spørgsmål, og ikke mindst et stort tillykke med dit nye forhold. Det er altid en stressende tid, når du skal være seksuelt sammen med en ny person for første gang. Det lyder heldigvis til, at du har en tålmodig og forstående partner. Oralsex er en færdighed, som kræver lidt øvelse. Vi har din ryg med en trin-for-trin guide til, hvordan du slikker fisse på en pige.

Psst… kunne du tænke dig, at slikke fisse med hygiejniske slikkelapper, så klik her.


1: Lad hende vide hvor meget du har lyst til fisse slikning

Vores forhold er rigtig gode til at kropsskamme kvinder. De fleste kvinder – Uanset hvem de går i seng med – Føler sig usikre på sig selv, når de har en andens hoved helt oppe mellem benene. Jeg ved ikke hvad din kærestes forhold til hendes krop er, men at fortælle din sexpartner hvor fræk du synes han eller hun er, er aldrig en dårlig idé.

Fortæl hende hvor spændt du er, før du overhovedet går ned på hende. Fortæl hende at hun ser fantastisk ud, og dufter og smager skønt hele vejen. Jo mere tilbagelænet og komfortabel hun føler sig. Desto bedre en oplevelse vil det vær for hende.

Denne guide er en anelse lang, og vi ved godt, at det sommetider kan være nemmere at have en video kørende i baggrunden, der fortæller det samme, mens du læser.

 

2: Antag ikke hvad hun kan lide, hvad angår at slikke tissekone

hvorlyst

Selvom det lyder som om, at du og din partner allerede har et åbent og ærligt forhold til hinanden, er dette en typisk fælde, som mange kvinder falder i. Kvinder, som er helt nye til at gå i seng med andre kvinder. Kan sommetider hurtigt antage, at den anden kvinde kan lide det samme som hende selv.

Derfor vil du måske også opleve, at du forsøger at duplikere ting, som hun tidligere har gjort ved dig. Når hun har slikket fisse, og regner med, at hun også godt kan lide de samme ting. Samme anatomi, samme teknik, ikke? Helt forkert.

Bare fordi du godt kan lide at blive slikket langsomt og længe, betyder det ikke, at din kæreste har det på samme måde. Forsøg at erhverve dig en begynders mentalitet, og vær åben omkring det faktum, at din kæreste måske kan lide nogle helt andre ting end du kan. Der er ikke nogen ”rigtig” og ”forkert” måde at slikke fisse på.

3: Spørg hende om feedback på at slikke klitoris og fisse

Slikke kusse

En rigtig god måde, hvorpå du kan undgå at tage alle dine antagelser med i sengen, er ved at spørge hende, hvad hun kan lide. Hvis du føler dig tryg og komfortabel ved det, så spørg hende om det, inden du går ned på hende. Næste gang I putter sammen i sengen, fortæl hende at du virkelig glæder dig til at give hende oral sex. Men at du gerne vil høre, hvad hun egentligt bedst kan lide? Det er okay at lade hende føle, at du er nervøs og har brug for instruktioner.

Du kan også spørge efter feedback mens du er i midten af det hele. Afprøv to forskellige teknikker og spørg hende så ”hvad kan du bedst lide? Det her? Eller det her?”. Selvom hendes svar er tvetydigt, eller hun måske ikke giver et direkte svar, kan du hurtigt aflæse det rigtige svar på den måde, hendes krop reagerer. Høje støn og hvis hun vrider sig rundt på lagnerne, er altid en god ting.

Lad os gå direkte ned i detaljerne om, hvad du kan gøre i øjeblikket. Vi giver dig her nogle gode teknikker, som langt de fleste kvinder elsker. Hav dog i mente, at din partner måske ikke nødvendigvis er ligeså stor fan af disse tips og tricks. Husk derfor at brug de tidligere råd, og spørg løbende ind til hvordan hun har det. Hvad hun kan lide og hvad hun gerne vil have mere af. Så lærer du hurtigt din partners præferencer at kende, og I er klar til at have fantastisk oralsex.

4: Pir hende

De fleste kvinder har brug for lidt opvarmning, inden de hovedkulds kaster sig ud i oralsex. Klitoris er meget følsom, og det er derfor bedst ikke at gå direkte efter den store præmie. Vær forsigtig og blød i dine bevægelser. Heldigvis elsker langt de fleste kvinder at blive pirret, så dette kan være et meget frækt trin i den rigtige retning.

Tag dig tid til langsomt at pille tøjet af hende, mens du kysser hele hendes krop. Efterlad hendes trusser på, og kys hende hele vejen rundt i trussekanten. Flyt dine læber over på hendes lår, mens du slikker og kysser dem. Brug dine hænder til at sprede hendes lår, og kys forsigtigt hendes kønslæber udenpå undertøjet.

Når hun ruller rundt i sengen af ren og skær længsel, kan du trække hendes trusser langsomt af. Brug en enkelt finger til at sprede hendes kønslæber ad, mens du pirrer hende forsigtigt. Kør din fingerspids langs hendes skedeåbning. Fortsæt med at kysse og slikke hende i området omkring hendes fisse. Indtil hun bliver nødt til at have mere.

Kvinder kan være de bedste til at vide, hvad andre kvinder gerne vil have. Selvom kvinders kroppe er forskellige, er du alligevel mere eller mindre bekendt med, hvad hendes krop kan, hvordan den ser ud og hvordan det hele fungerer. Lær at slikke fisse på en kvinde gennem videoer, disse er fortalt af mænd.

Her er en video med to kvinder, der giver dig deres perspektiv på. Hvad kvinder kan lide og hvordan du tilfredsstiller en kvinde med oralsex. Ikke nok med det, så får du også et par gavnlige ekstra tips med på vejen. Der fortæller dig, hvordan du kan peppe jeres sexliv op.

5: Hvordan slikker man fisse? Fokuser på klitoris

hvorlyst

Størstedelen af kvinder har brug for stimulation af klitoris, hvis de vil opnå orgasme. Nogle kvinder kan godt lide direkte kontakt med klitoris, mens andre foretrækker at have siderne stimuleret. En god måde, hvor du kan finde ud af, hvilken metode din kæreste foretrækker, er ved at lade din tunge køre i en bred cirkel rundt om hendes klitoris – Uden at ramme den. Arbejd dig langsomt tættere på klitoris, prøv endda med et par cirkler ovenpå hendes klitoris. Se hvad hun responderer bedst på, og spørg hende, hvilken af delene hun bedst kan lide.

Herfra bør du tildele hendes klitoris størstedelen af din opmærksomhed. Prøv at slikke hende i forskellige tempoer og med tungen på forskellige måder. Du kan f.eks. eksperimentere med en flad, bred tunge eller at bruge en spids tunge.

Forsøg dig også med at bevæge din tunge op og ned, samt fra side til side. Sug forsigtigt på hendes klitoris, og svirp den forsigtigt med din tunge fra side til side. Du kan altid gå tilbage til lange, bløde slik over hele hendes fisse, hvis du vil pirre hende eller har brug for en lille pause, men du vil nødigt slippe fokus fra klitoris i for lang tid.

6: Brug dine hænder

Hvis det er første gang, du skal slikke kusse på en kvinde, kan det være, at du helst vil spille bolden sikkert og nøjes med at bruge tungen. Hvis du har mod på mere, kan du dog invitere dine hænder med i legen. Mange kvinder kan nemlig godt lide en kombination af stimulering af klitoris og penetration.

Brug safterne fra hendes våde fisse til at smøre fine fingre, inden du forsigtigt indfører en enkelt finger i hende. Du kan bevæge din finger ud og ind, eller lave en ”kom her” bevægelse oppe i hende, så du kæler for hendes g-punkt. Du kan også bruge dine fingre til at stimulere hendes ydre kønslæber, eller bruge fingrene til at stimulere hendes klitoris eller bryster, hvis du kan nå.

Hvis du vil trække på en mands personlige erfaringer, kan denne video være et udmærket bud.

7: Vær vedholden

hvorlyst

En fejl som mange laver, når det kommer til oralsex, er at gøre det mere kompliceret, end det behøver at være. Mange mennesker kan føle sig under pres og føle, at de skal præstere noget, særligt hvis det er i et nyt forhold og I endnu ikke kender hinandens seksuelle præferencer og mønstre.

Men bare rolig – Du behøver ikke at skulle kunne alle mulige skøre tricks eller teknikker, før du kan få hende til at komme, når du slikker fisse. De fleste kvinder kræver tålmodighed og vedholdenhed, men ikke en guldmedalje ved OL i tungegymnastik, for at opnå orgasme fra oralsex. Når du finder ud af, hvad der fungerer for hende, er der ingen vej tilbage – Vær vedholden og bliv ved med at arbejde hende hen mod orgasme, så skal det nok komme. Bogstaveligt talt.

Og glem nu ikke, at det også skal være sjovt! Det er forståeligt, at du lige nu er vildt nervøs for at prøve noget nyt for første gang, men nyd det. Der er ikke noget, der gør sex frækkere, end en entusiastisk partner. VI håber, at du har fået svar på spørgsmålet som mange mænd stiller – Hvordan slikker man bedst fisse?

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here