Vil du gerne få din partner til at vride sig – og ligefrem sprøjte – i nydelse? Eller vil du selv opnå det vildeste og vådeste klimaks? Så læs med her.

Vi har her lavet en komplet guide til, hvordan du giver hende (eller dig selv) en sprøjteorgasme, samt de ting, der ellers hører til. Vi tager dig igennem følgende trin:

Trin 1: Forberedelsen
Trin 2: Lokaliser G-punktet
Trin 3: Sprøjteorgasmen
Trin 4: Brug af sexlegetøj

Hvad er en sprøjteorgasme?
En sprøjteorgasme, er en form for orgasme, som aktiverer en udskillelse af en betydelig mængde væske fra kvindens skede. Der er altså tale om en kvindelig ejakulation, som varierer fra kvinde til kvinde. Hos nogle kan der være tale om en kraftigere, fedtet substans, mens der hos andre kan være tale om en klar flydende væske.

Med disse teknikker vil du kunne give en orgasme så intens, at hun aldrig kommer til at glemme den.


 

Kan alle kvinder få sprøjteorgasmer?

Hvordan får jeg en sprøjteorgasme

Det menes, at langt størstedelen af kvinder er i stand til at få en sprøjteorgasme med den rette træning. Denne træning består blandt andet i lære sig selv at slappe af i tilstrækkelig grad i forbindelse med seksuel stimulation til, at sprøjteorgasmen kan lade sig gøre.

Har hun endnu ikke prøvet at få en sprøjteorgasme, betyder det således ikke, at hun ikke er i stand til det, men at det måske kræver lidt mere øvelse og træning. Hun kan med fordel prøve at give sig selv en først, før hun kaster dig ud i det med en partner.

Har man først prøvet at få en sprøjteorgasme ved hjælp af onani, så er det lettere at føle sig afslappet, når man er sammen med en partner, man har tillid til. Det øger mulighederne for sprøjteorgasme.

Men selvom alle kvinder menes at være i stand til at opnå sprøjteorgasmer, er det langt fra alle, der rent faktisk har prøvet det. Man kan også sagtens have god sex uden at opnå en sprøjteorgasme.

 

Er det urin?

SprøjteorgasmeDer er, trods megen spekulation, tilsyneladende endnu ikke noget entydigt svar på, hvad væsken egentlig består af, og hvor den nærmere bestemt kommer fra.

Der synes dog blandt eksperter at være bred tilslutning til teorien om, at ejakulationen af den klare væske stammer fra kirtler, der er placeret på skedevæggen. Disse kirtler hedder skedens kirtler, og er tilsvarende blærehalskirtlen hos mænd, hvor det meste af mandens sæd produceres. Det er derfor, at man ved at stimulere G-punktet, som også sidder på skedevæggen, kan stimulere disse kirtler til at udskille denne væske.

Myten om, at det direkte er urin, kan dog afkræftes. 

 


 

Trin 1: Forberedelsen

sådan får du en sprøjteorgasmeLigesom før al andet sex, er opvarming og forspil vigtigt før en sprøjteorgasme. Hvis man ikke slapper ordentligt af og er i humøret, er det svært at opnå. Du kan forberede stemningen eller gøre disse ting til en del af forspillet.

 • Fjern alle distraktioner.
 • Brug aromaterapi til ophidselse. Dufte kan være med til både at få folk til at slappe af, men også som seksuel stimulans. Du vil ikke gå galt i byen med at dekorere med levende lys, der udleder nogle søde dufte og aromaer.

 

 

For at starte denne fantastiske aften, hvorfor så ikke starte med en sensuel massage? Find hendes erogene zoner og masser dem med en lækker olie. Det er en rigtig god måde at lave forspil på. Det er sensuelt, men stadig ikke seksuelt.

Tjek f.eks. denne lækre massage olie fra Joan Ørting, der med sin forførende duft garanteret sætter gang i sanserne.

 

 

 • Invester i glidecreme.

 

Invester i en lækker glidecreme for at gøre oplevelsen bedre og mere våd. Hvis du mangler en guide til at finde det rigtig glidecreme, så kan du tjekke vores glidecreme test ud her. Ellers kan vi varmt anbefale denne vandbaserede glidecreme fra Baseks.

 


 

Trin 2: Lokaliser G-punktet

Efter forspillet er det tid til stimulation. Men for at kunne stimulere ordentligt, skal G-punktet først lokaliseres. Den helt rigtige stilling at ligge i er også vigtig for, at dette kan lade sig gøre.

 1. Hun skal ligge på ryggen med spredte ben. Benene kan ensprøjteorgasmeten ligge strakte, eller være bøjede. Hav gerne en pude under lænden for komfort, samt for at give mere direkte adgang til klitoris og skedeåbningen.
 2. Smør godt med glidecreme på dine fingre og stimuler hende ved klitoris. Du kan f.eks. bruge økologisk glidecreme, hvis du også ønsker at være miljøbevidst.
 3. Før din finger ind i skeden med håndfladen opad. Krum din fingermod dig selv, og føl mod væggen i hendes vagina. Du vil kunne mærke et punkt, 5-10 cm oppe, der føles en anelse mere nubret og hårdere end det omkringliggende område. Dette er G-punktet.
 4. G-punkter mærkes forskelligt fra kvinde til kvinde. Spørg din partner, og lad hende guide dig. Punktet er meget følsomt for stimulering, og hun er derfor ikke i tvivl, når det rammes.

 


 

Trin 3: Sprøjteorgasmen

Når du har lokaliseret G-punktet, kan du fokusere på at give hende en (våd) orgasme, hun sent vil glemme. Vi guider dig her trin for trin til, hvordan du bedst mulig kan stimulere G-punktet. Husk at dette blot er en generel guideline. Kommunikér med din partner om, hvad der føles godt for hende. Hun skal ikke presse sig selv. 

 

Tryk blidt

Sådan gør du sprøjteorgasme

 

Har du fundet frem til G-punktet, så start med at trykke blidt på det. Skift mellem at trykke blidt og slippe igen. Gør i første omgang dette i et roligt tempo, så hendes krop kan slappe af. Benyt også gerne 2 fingre til dette.

 

“Kom her”

sprøjte orgasme

Du kan herefter lave såkaldte ”kom her”-bevægelser med fingrene. Tryk/slip blidt imens du bevæger fingrene rytmisk i enten cirkulære bevægelser eller frem/tilbage. Kommuniker med din partner om, hvad der føles dejligt, og lad hende give sig hen til følelsen. Hold en god rytme, så du ikke mister kontrollen. 

Fortsæt stimulationen og kommunikationen. I ender med garanti begge med at få en fræk og våd overraskelse!

Lige inden hun kommer, så placér din håndflade mod hendes klitoris. Dette vil give rigtig god stimulering uden at være for meget.

 

Kommuniker!

Kommuniker med din partner. Skal det være hurtigere eller langsommere? Skal trykket være hårdere eller blidere? Får hun følelsen af at skulle tisse? Hvis det er sidstnævnte, så gør I noget rigtigt. 

Følelsen minder meget om, når man skal lade vandet, og det er vigtigt, at hun her slapper af og giver sig hen til følelsen. Det kan føles ubekvemt eller fremmed, men hvis hun spænder, blokerer hun for orgasmen.

Husk også at en sprøjteorgasme nødvendigvis ikke er, som man ser det i opstillede porno. Nogen kvinder ejakulerer hårdere end andre, men alle er forskellige.

Som det sidste, så er det vigtigt at tage det som en oplevelse mere end et mål. Man bliver kun bedre ved at øve sig – I skal nok opnå sprøjteorgasme.

 


 

Trin 4: Brug af sexlegetøj

Sexlegetøj kan være en kæmpe hjælp og en fræk supplering, hvis du har ønske om at opnå eller give en sprøjteorgasme. Der findes legetøj med et krumt design, der er lavet til målrettet stimulation af G-punktet.

 

Dem der kan vibrere

Den mest effektive type legetøj til stimulering af G-punktet er uden tvivl en G-punkts vibrator. Der er tale om en vibrator, som er særligt udformet til at nå G-punktet med sin form, men også stimulere det effektivt ved hjælp af vibration. Her er der altså rigtig gode muligheder for sprøjteorgasme.

De her to er nogle af vores favoritter, men du kan læse om resten af vores Bedst I Test her.

Sinful Slimline G-Punkts Vibrator

 • Dette er en af de mest populære G-Punkts vibratorer fra Sinful. Den er vinklet til at give målrettet stimulation af G-punktet, og er nem at holde på og betjene.

sinful g-spot

Tjek prisen her!

 

 • Et stilrent og kurvet design, der er perfekt til stimulation af dit G-punkt. Forskellige vibrationsmønstre gør den til et populært produkt på markedet – til en billig pris.
vibrator til sprøjteorgasme

Tjek prisen her!

 

 

Dem der ikke kan vibrere

Man kan også med fordel investere i legetøj til G-Punktsstimulation, der ikke kan vibrere. Du kan stadig holde dig til legetøj af silikone, hvis du foretrækker det, men der er også nogen af andre materialer, der er mindst lige så frække. Dildoer af stål eller glas er bestemt også værd at investere i, hvis man vil udforske markedet lidt.

Sinful Groove Glas Dildo

 • Et af de frækkeste glas-dildoer på markedet er denne! Med sit effektive kugledesign og krumning, er den perfekt til målrettet stimulation. Og så har en glas-dildo bare mange andre frække og lækre features.

Sinful Groove Glas Dildo

Tjek prisen her!

 

 • En dildo i medicinsk stål med et frækt, kurvet design, der giver mulighed for målrettet stimulering af G-punktet. Faktisk er den særligt udviklet til netop det, hvilket den i sandhed lever op til!
dildo i stål

Tjek prisen her!

 

 

Et slutteligt råd er altid at prøve dig lidt frem. Læg mærke til, hvad der fungerer godt, og hvad der ikke gør. Om du er til med eller uden vibration eller noget helt tredje, så er der med garanti noget for dig.

Se udvalget af G-punkts vibratorer her

 


 

Video guide

Føler du stadig, du kunne bruge lidt hjælp? Så tjek denne video guide til, hvordan du opnår en sprøjteorgasme.

 


 

Opsummering

En sprøjteorgasme er noget, man både kan stimulere sig til under sin egen onani, eller prøve at opnå som par. Mange kvinder får nemmest sprøjteorgasme ved at få stimuleret deres G-punkt. Det er derfor en god start at lære at finde G-punktet og stimulere det rigtigt.

Som tidligere nævnt sidder G-punktet forskelligt hos forskellige kvinder, og det kan derfor kræve noget øvelse at finde det. Men har du først fundet frem til det, er dine muligheder for at give eller få en sprøjteorgasme øget betydeligt.

”Kom her”-metoden, hvor du med fingrene stimulerer kvindens G-punkt med dine fingre i en kroget og rytmisk bevægelse, er den mest effektive stimulationsmåde uden brug af sexlegetøj. Sexlegetøj er dog altid effektivt og frækt at supplere med. 

Lykkes det ikke første gang, så lad jer ikke slå ud. Måske har hun ikke været helt afslappet, måske har stemningen ikke været helt rigtig, eller måske kræver det en anelse mere træning. Øvelse gør mester!

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here