Sådan får hun en sprøjteorgasme – 5 geniale råd

2027

Vil du gerne få din kæreste eller din elsker til at ryste med nydelse og få en sprøjteorgasme? Vil du gerne få hende til at sprøjte, når hun klimakser?

Hvis dette er tilfældet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her får du nemlig en step-by-step-guide til at give sprøjteorgasme til din kæreste, kone, bolleven eller one night stand.

Hvordan får jeg en sprøjteorgasmeMed disse teknikker vil du kunne give en orgasme så intens, at hun aldrig kommer til at glemme den.

I denne guide til sprøjteorgasme får du tips omkring alt fra at kunne skabe den rette stemning til fingerteknikker og hjælperedskaber.

Du vil ikke begå en fejl ved at introducere denne vidunderlige og fantastiske form for orgasme til dit sexliv.

Hvis du er interesseret i at få en kvinde til at komme så kraftigt, at hun kommer til at tigge dig om, at du gør det igen, så kig her.

Vær parat til at få en kvinde til kun at tænke på dig, når hun onanere eller har seksuelle fantasier. Også hvis du allerede har prøvet på at få din kæreste til at sprøjte og det ikke lykkedes, så se her og du vil få nogle hemmelige teknikker til at være sikker på at opnå det.

 

Råd #1: Sæt stemningen med forberedelser

sådan får du en sprøjteorgasme

Det kan lidt være lige meget med resten af de rådene, hvis man ikke opfylder dette krav. Du kan ikke forvente, at din kvinde skal kunne få en sprøjteorgasme, hvis hun ikke er i humøret. Du skal tage dig tid til at gøre det lækkert og romantisk for hende. Det er nemlig dit job at fjerne alle mulige distraktioner for hende, så hun kun skal tænke på den nydelse, som hun skal til at opleve. Disse små ting kan du gøre for at hjælpe hende:

 • Fjern alle distraktioner. Som beskrevet før, så skal du sørge for at fjerne alle potentielle distraktioner for hende. Både fysisk og psykisk rod kan være med til at gøre det svært for hende at komme i humøret. Du kan starte med at fjerne alle elektroniske genstande, da det er den primære distraktion for mennesker i det 21. århundrede. Vi kan næsten ikke leve uden vores telefoner og det afspejler sig også i vores miljø og oplevelser. Derfor skal du lægge din mobil væk, så du ikke kan blive kontaktet af nogen, der ikke er til stede og som ikke skal være en del af denne fantastiske oplevelse.
 • Brug aromaterapi til ophidselse. Dufte kan være med til både at få folk til at slappe af, men også som seksuel stimulans. Lavender har disse egenskaber. Sæt nogle lys op i rummet, for at få hende til at komme i humøret. Derudover er levende lys også generelt romantiske. Du vil ikke gå galt i byen med at dekorere med levende lys, der udleder nogle søde dufte og aromaer.
 • Dæmp lyset. Undgå skarpt lys. Levende lys eller dæmpet lys vil få hende til at slappe af. Det vil hjælpe hende med at komme senere, fordi hun er i det rigtige humør.
 • Lav en playliste. Lav en sensuel playliste. Det kan være en god ide med noget underlæggende stemningsmusik, da det kan hjælpe til at stimulere og sætte den rigtige stemning til det, der skal til at ske.
 • Sørg for, at du er soigneret. Husk at trim skægget, så det ikke stikker hende, når I kysser. Det er også vigtigt at klippe sine negle, da det kan blive en yderst ubehagelig oplevelse ellers. Så sørg for at have god hygiejne. Det er generelt vigtigt. Det burde man ikke behøves at få fortalt som et voksent menneske. Men her har du den igen.

 

Råd #2: Find den rette position til hende

Den helt rigtige position kan være afgørende for oplevelsen. Her er en simpel position, som vil give fuld adgang til hendes klitoris og g-punkt, og som samtidigt sørger for, at hun er komfortabel og afslappet:

 1. Først skal du få hende til at lægge sig på ryggen.
 2. Derefter skal du sprede hendes ben. Det kan enten gøres med benene bøjet ved knæene eller helt udstrakte. Hvis man har bøjede ben, så får det musklerne til at strække ud – så ligner man også lidt en frø, hvilket kan give situationen en komisk drejning som kan være velkommen.
 3. Som det sidste, så skal du have en pude klar. Den skal hvile under hendes numse. Det vil give hende en vinkling på hofterne, som gør det bedre og lettere at stimulere klitoris under forspil og samleje.
 4. Som ekstra kan du få hende til at hænge sit hoved ud over sengekanten. Det vil give perfekt adgang til det, der skal foregå.

Nu er hun i perfekt position til fysisk stimulering og mulig sprøjteorgasme. Så lad os bevæge os videre til den del af seancen.

 

Råd #3: Fokusér på forspillet

Fokusér på forspillet

Endnu mere end miljøet, så er det vigtigt at forberede sin dame både mentalt og fysisk. Med hjælp af disse teknikker kan du få hende til at squirte:

 • Hvisk noget sexet. Det kan være, at din partner kan lide at blive hvisket i øret eller mærke din ånde mod hendes hud. I hvert fald kan dette trin bruges til at forberede hende. Sig noget sexet.
 • Brug sensuel/erotisk massage. For at starte denne fantastiske aften, hvorfor så ikke starte med en sensuel massage? Køb noget massageolie og smør din kæreste ind i det. Find hendes erogene zoner og brug dem til at stimulere hende seksuelt. Det er en rigtig god måde at lave forspil på. Det er sensuelt, men stadig ikke seksuelt. Kommunikér. Find ud af, hvilke steder hun bedst kan lide at blive rørt. Brug disse tips til at give hende den bedste oplevelse.

 

Råd #4: Investér i en masse højkvalitets glidecreme

Sprøjteorgasme

Hvis der er én ting, som er en sikker vinder, når det kommer til at tilfredsstille din dame seksuelt, så er det glidecreme af høj kvalitet.

Du kan aldrig bruge for meget glidecreme. Hvis du skal finde det rigtige glidecreme, så kan du finde en glidecreme test på nettet.

Det vil hjælpe dig utroligt til at finde de bedste glidecreme produkter. Med dette i tankerne, så lad os gennemgå, hvordan du skal gøre:

 1. Brug glidecreme på dine fingre og på hendes klitoris. Du kan f.eks. bruge økologisk glidecreme, hvis du også ønsker at være miljøbevidst.
 2. Stimulér hendes klitoris med en kombination af en vibrator og fingrene.
 3. Før din finger ind i skeden med håndfladen opad. Krum dine fingre og bevæg dem mod dig selv mod væggen i hendes vagina.
 4. Selvom du ikke skal prøve at overstimulere, så kan du prøve at føre en til finger op i hende efter et par minutter. Prøv nogle nye teknikker. Når din kvinde bliver mere seksuelt ophidset, så udvider hendes skede sig også. Denne udvidelse viser, at hun er klar til klimaks og eventuelt sprøjteorgasme.
 5. Bevæg dine fingre dybere ind i hende. Prøv at lokalisér hendes g-punkt. Stimuler dette. Sørg for at bruge smørelse, selvom skeden normalt selv producere. Der kan aldrig blive brugt for meget glidecreme.

Det kan være, at din partner siger, at hun skal tisse. Det er helt normalt. Fortæl hende dette og få hende til at slappe af igen. Der er nemlig ingen grund til bekymring. Hvis hun skal have et sprøjteorgasme, så skal hun være fuldstændig afslappet i dit selskab. Du skal ikke være bange for lidt tis, hvis det skal lade sig gøre.

 

Råd #5: Kombinér både stimulering af klitoris og skeden, for at få de bedste resultater

Ovenfor er det allerede blevet nævnt, at den rigtige position vil gøre det muligt at stimulere både klitoris og vagina på samme tid. Selvom klitoris helt klart er den mest følsomme del af kvindens anatomi, så er det ikke det eneste sted, som kræver stimulering før hun kan komme til at få sprøjteorgasme.

Så sørg for at give hende en aldeles, suveræn, hjernedød orgasme. For at gøre dette, så skal du være opmærksom på at stimulere begge steder på samme tid. Hvis du mangler en god g-punkts vibrator, så prøv fun factory delight g-punktsvibrator.

Du skal bruge denne teknik til at opnå sprøjteorgasme:

 • Før din langefinger op i hende.
 • Brug en masse aquaglide glidecreme, som er virkeligt god.
 • Brug din håndflade til at stimulere klitoris på samme tid.
 • Du skal øge hastigheden på et tidspunkt, når du kan føle, at hun er klar
 • Lad vær med at gøre det så hurtigt, at du mister kontrollen. Sørg i stedet for at holde en rytme.
 • Når hun kommer tættere på orgasme, så vil hun begynde at lave flere lyde og få sammentrækninger. Du skal fortsætte indtil hun får sprøjteorgasme og squirter ud over det hele.
 • Når hun kommer, så placér din håndflade mod hendes klitoris. Dette vil give rigtig god stimulering uden at være for meget.

Som det sidste, så er det vigtigt at tage det som en oplevelse mere end et mål. Man bliver kun bedre ved at øve sig – I skal nok opnå sprøjteorgasme.

 

[Video Guides]

 

Sådan gør du – Sprøjteorgasme: 

Herunder vil du kunne se billede illustrationer af hvordan du skal tage fat, får at kvinden får en såkaldt sprøjteorgasme.

Step 1:

Sprøjteorgasme guide

 

Step 2:

Sådan gør du sprøjteorgasme

Step 3:

sprøjte orgasme

Step 4:

Sprøjteorgasme

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here