Billig vibrator – De bedste vibratorer til den billigste pris

382

Leder du efter en god og billig vibrator, så skal du helt sikkert læse med her.

For i denne anmeldelse gennemgår jeg 8 lækre og billige vibratorer. For det kan være en jungle at finde en god vibrator som man er glad for (til en god pris).

Personligt har jeg det sådan, at har jeg først fundet en favorit, så kan jeg have svært ved at prøve noget nyt. Derfor var det vanvittig sjovt at afprøve alle de her billige vibratorer. Det har været de absolut billigste vibrator, som jeg har kunne finde, og jeg har naturligvis også fundet min favorit.

Læs med her og find et hav af billig vibratorer.

 

Testvinder – Sinful Opladelig Mini Magic Wand Vibrator

Testvinderen blev selvfølgelig denne fuldstændig fantastiske Sinful Opladelig Mini Magic Wand Vibrator. Jeg vil næsten gå så langt som at sige, at de kan udlove en orgasmegaranti. For den er kraftig, og den kan give de mest vidunderlige klitoris orgasmer, og så er det virkelig en af de billig vibratorer.

Denne vibrator har hele 8 vibrationshastigheder og 10 forskellige mønstre. Der er altså rig mulighed for at kunne få fuglene til at synge. Jeg har især lært, at det er dejligt ikke kun at massere klitoris, men også på området rundt om. Dens kraftige vibrationer stimulerer nemlig både direkte og indirekte klitoris.

Brug den med en partner

Og hvorfor kun bruge den til onani. Inddrag den endelig når du er sammen med kæresten eller en partner. Har du først fået en intens klitoris orgasme, så vil det bare føles endnu mere fantastisk, når han trænger op i dig. Skulle din partner være en, der ikke er helt tryg ved at I bruger sexlegetøj, så kan en wand næsten ikke blive mere uskyldig. Der er ingen dildo og ingen efterligning af en penis, som han kan blive skræmt over.

Denne udgave, som er en meget billig vibrator, er endda genopladelig. På den måde slipper man får batterier og alt bøvlet ved det. Hovedet på denne wand er bøjeligt. Den bevæger sig derfor efter dig, hvilket føles lækkert. Du skruer let på de tre knapper, der regulerer hastighed og mønstre og så er der naturligvis en tænd og sluk knap.

Tjek prisen her

 

 

Mest Solgte – Baseks Fjernbetjent Love Vibrator Æg

Det er ikke uden grund, at dette Baseks Fjernbetjent Love Vibrator Æg, er et af de bedst solgte. Det er samtidig også den billigste vibrator af sin slags. For har du leget med vibrator æg før, så ved du også hvor ophidsende det kan være. lige præcis et vibrator æg er sjovest at bruge med en partner. Tag det i før I skal ud i byen eller ud og spise og lad ham eller hende styre det. Det er en billig vibrator, men en utrolig effektiv én af slagsen.

Sæt ægget op med en smule vandbaseret glidecreme og styrk samtidig din bækkenbund, når du holder det oppe. Den trådløse fjernbetjening gør hele oplevelsen sjovere. For med den behøver din partner ikke engang at stå lige ved siden af dig, for at styre. Han eller hun kan sagtens få dig til at komme på afstand, imens du måske prøver at skjule det, fordi i sidder på en fin restaurant.

Selvom denne billig vibrator er lille, så er den kraftfuld. Den har hele 10 vibrationer og en rækkevidde på helt op til 15 m. Ægget er lavet i ABS-plast med PU belægning. Den bruger batterier, men de medfølger, så den er klar til brug så snart du modtager den.

Der er god grund til at bruge sexlegetøj som par, og hvorfor ikke gøre det lidt mere kinky med sådan et vibrator æg. Når I udforsker jer selv og hinanden, blandt andet ved at bruge sexlegetøj, så får I også et bedre forhold. Så bare spring ud i det, hvis I ikke allerede har gjort det.

Tjek prisen her

 

 

Bedste Ekspert Anmeldelser – Baseks Wave Klassisk Dildo Vibrator

Denne dildo vibrator er helt vildt god. Det er utroligt hvor gode de billige vibratorer er. Og denne er ingen undtagelse. Baseks Wave Klassisk Dildo Vibrator. Dens kurvede design, der næsten ligner bølger er lavet, så kan ramme de helt rigtige steder i dig. Den lidt krumme spids er designet så den rammer dit G-punkt, hvilket du vil takke den for.

Med den smarte multispeed funktion kan du selv bestemme hvor kraftige vibrationerne skal være. det eneste minus, selvom den er virkelig god, er at den er på batterier. Kan man leve med det, så får du en virkelig god vibrator til meget få penge.

Den er fremstillet i silikone og ABS. Det betyder, at det er vigtigt at du bruger en vandbaseret glidecreme samme med, da du ellers ødelægger overfladen på dit sexlegetøj. Den er 16 cm lang, hvor 14 cm kan indføres og den er 3,8 cm i diameter på det bredeste sted. Der er altså tale om en rigtig fin og ikke for stor vibrator.

Tjek prisen her

 

 

Til Nybegynderen – Baseks Micro Magic Wand Vibrator

Har du ikke tidligere brugt en vibrator eller et stykke sexlegetøj overhovedet, så er en billig vibrator som denne Baseks Micro Magic Wand Vibrator en rigtig god første vibrator. Den virker som den skal, og så giver den nogle kraftfulde og intense klitoris orgasmer. Der er tale om en lille vibrator på 10,5 cm og 2,6 cm i diameter. Den er på batterier, men de følger med. den er lavet i ABS med en PU overflade og så er den selvfølgelig Ftalatfri.

Når du bruger den, så er det en rigtig god idé at bruge en masse vandbaseret glidecreme. Selvom en vibrator som denne, ikke nødvendigvis skal op i dig, så giver det en langt bedre oplevelse, hvis alt er glat og lækkert. Bruger du den i længere tid, så kan du undgå rifter og gener, hvis du bruger glidecreme. Og tro mig, når du først er gået i gang med at bruge den, så får du lyst til at bruge den meget.

Brug den også sammen med din partner under forspillet. Introducer din wand for ham eller hende, og måske I får smag på at prøve mere og vildere stykker sexlegetøj med tiden.

Tjek prisen her

 

 

Til den erfarne – Sinful Rabbit Vibrator Original

Den berømte og berygtede Sinful Rabbit Vibrator Original er naturligvis også med i denne anmeldelse. Den er ikke til at komme uden om, når det handler om gode og billig vibratorer. Den er nemlig helt fantastisk.

Kender du ikke rabbit vibratoren så kan jeg fortælle dig, at den stimulerer dig hele to steder på en gang. Dens sjove udseende er nemlig ikke tilfældig. Kaninørerne stimulerer din klitoris, imens du har dildostykket oppe i dig. I selve dildostykket sidder er en række metalkugler. De kan dreje i forskellige retninger og med forskellig hastighed. Det gør de for at stimulere dig indvendig. Du skal derfor ikke blive hverken skræmt eller chokeret, når du først tager din rabbit vibrator i brug, for den kan gøre underværker for dig.

Dens uskyldige udseende gør også, at det ikke er skræmmende at tage den med ind i dobbeltsengen med kæresten. Den har en længde på 26 cm, er 4 cm bred og kører på batterier, så dem skal du huske, hvis du vil bruge den med det samme. Den er lavet i en høj kvalitets TPR, hvilket kan mærkes. Der er 6 forskellige vibrationsprogrammer og 6 forskellige rotationsprogrammer.

Tjek prisen her

 

 

Den Frække – Sinful Opladelig Power Bullet Vibrator

Den frække Sinful Opladelig Power Bullet Vibrator er en lille genopladelig vibrator. Det er den billigste vibrator i denne anmeldelse. Den er kraftig og har 3 forskellige hastigheder og 7 mønstre. Det er en lille bitte sag på kun 7,6 cm. Derfor kan du let have den i lommen, i tasken eller pungen. Den er let at transportere, hvis du skal besøge en elsker eller din partner. Den er handy og det er en virkelig god og billig vibrator.

Den er genopladelig, hvilket er helt vildt smart og meget praktisk. Der medfølger oplader med til den. De små bullet vibratorer bliver mere og mere populære, og det er der en god grund til. For de virker bare helt enormt godt, hvis du bare lige hurtigt skal komme. Det er klart, at hvis du skal give dig mere og har tid til det, så kan det være en god idé at bruge f.eks. en wand, men du kommer langt med en lille billig vibrator som denne.

Selvom du måske ikke bruger flere timer med din lille bullet vibrator, så er det stadig en god idé at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med. For der er ikke noget ved at ende med at blive øm. Og selvom vibratoren er glat og blød, så gør glidecreme en verden til forskel.

Tjek prisen her

 

 

Nyhed – Baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator

En af de billig vibratorer du ikke skal tage fejl af er Baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator. For den er både kraftfuld og så får den dig til at komme i stor stil. Den har nærmest et futuristisk look og er lavet i et smart design, der appellerer til de fleste. På trods af de vilde farver, så er den lavet i et naturtro design, med livagtige blodøre op af skaftet og et naturtro penishoved. Alt sammen er det lavet, for at kunne stimulere dig indvendigt.

Den lille vibrator er på 16 cm hvor 13 cm kan indføres og på 3,5 cm i bredden på den bredeste del.  Den har en multi-speed funktion, der let reguleres på knappen i bunden. Dermed er det let at skifte hastighed, selv når du er i gang med at bruge den. Den er lavet i TPE og ABS og er derfor af en virkelig god kvalitet.

Det er en nyhed fra Baseks, og derfor skulle den naturligvis også med her. Det er en billig vibrator, der helt sikkert kan gøre det den skal. Den var dejlig at bruge og vibrationerne passede mig rigtig godt. Personligt holder jeg af at have både store og små vibratorer, når jeg leger selv. Det er for, at man kan veksle mellem noget, og derfor kan få forskellige former for stimulering. De små vibratorer er derfor lige så meget værd for mig som de store og lidt vildere modeller.

Tjek prisen her

 

 

Populær i udlandet – Willie City Fjernbetjent Realistisk Dildo Vibrator 24 cm

Kan du ikke helt beslutte dig for, om du helst vil have en vibrator eller dildo? Jamen, hvorfor så ikke købe et produkt, der besidder begge egenskaber. Denne naturtro dildo med fjernbetjening, Willie City Fjernbetjent Realistisk Dildo Vibrator 24 cm, er et bud på en billig vibrator, som både kan penetrere og vibrere. Det realistiske look, design og størrelse giver dig en livagtig og formidabel onani oplevelse. Dildoen har alle de rigtige elementer, der gør den lækker og naturtro. Den har både folder, årer, penishoved og ikke mindst kugler. Dette gør, at dildoen giver dig en realistisk og yderst stimulerende følelse, når du onanerer. Samtidig er den lavet af det lækre og fleksible jelly materiale. Det gør, at den er bøjelig og blød – ligesom en rigtig penis!

En anden grund til, at dette er en rigtig god billig vibrator er, at den har to forskellige vibratormuligheder. Du kan derfor selv regulere hvor meget fart og hvor stor hastighed den skal have. I starten synes jeg personligt selv, at det er rart, hvis den kun kører i et langsomt tempo, hvor den hen imod slutningen gerne må få fuld gas. Har du det på samme måde, så prøv denne lækre dildo vibrator.

Det er en af de lidt større modeller på hele 24,5 cm, hvor du kan indføre 17,5 cm. Den er 4,1 cm i tykkelsen, hvilket også er rigtig dejligt. Den kører på batterier, hvilket ikke følger med. Har man en del andre stykker sexlegetøj der også kræver batterier, så har man det alligevel altid liggende. Mange andre billige vibratorer ligner ikke rigtige penisser, og det er blandt andet det som jeg rigtig godt kan lide ved denne. For den ligner en penis i en forstørret udgave og det er virkelig lækkert. Og ja, nu har jeg naturligvis både meget vellignende og mere futuristiske dildoer og vibratorer hjemme, men en god blanding er at foretrække. Om du er til det ene eller det andet er naturligvis op til dig. Jeg kan personligt anbefale denne lækre dildo med vibrator til dem der mangler sådan en i deres arsenal. Og så er det oveni købet den billigste vibrator.

Tjek prisen her

 

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here