Kanin dildo – Bedste kanin vibrator i test

244

En kanin dildo blev første gang kendt i Sex and the City serien.

Også kendt som en rabbit vibrator.

Denne type dildo vibrator vil stimulerer dig to steder på samme tid og tage dig til himlen!

Hvis du er blevet tændt på tanken om en kanindildo, så kan du læse om de bedste i test lige her:

Testvinder: Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator Opladelig

Velve Ria rabbit vibrator

Tjek prisen her

Denne lækre kanin dildo fra Velve er et luksuriøst valg, som altid vil give dig maksimal nydelse. Dildoen er opladelig, så du aldrig skal tænke på at skifte batterierne ud.

Fordele:

 • Dobbelt stimulering
 • Elegant design
 • Varmefunktion
 • 10 forskellige vibrationer
 • Opladelig
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Dyr

Denne lækre dildo fra Velve er uden tvivl alle pengene værd. Dens velovervejede design gør, at du altid kan regne med den, når du trænger til tilfredsstillelse. Den byder både på indre og ydre stimulering i hele 10 forskellige vibrationsmønstre. For at gøre oplevelsen endnu mere intens har dildoen også en varmefunktion, så den kan varmes op til hele 37-39 grader.

Derudover er den vandtæt, hvilket ikke kun gør den nem at rengøre, men også giver dig mulighed for at bruge den i badet.

Dildoen er lavet i højkvalitets silikone og måler 21 cm. i længden og 3,5 cm. i diameter på den bredeste del. Dildoen styres med 5 knapper, som giver dig kontrol over varmefunktion og vibration.

Der medfølger en magnetisk USB-oplader og opbevaringspose. Dildoen kan bruges i 60-90 minutter på en enkelt opladning.

 

Prisvinder: Sinful Rabbit Vibrator Original

sinful rabbit vibrator original

Tjek prisen her

Denne lækre vibrator er kåret som den bedste kanin vibrator af Ekstra Bladet i 2016. Når du først prøver den, vil det på ingen måde overraske dig. Det fyldige design er lavet til at give dig så meget nydelse som muligt.

Fordele:

 • Prisvindende
 • Dobbelt stimulering
 • Fyldigt design
 • Indvendige rotationer
 • 6 forskellige vibrationer og 6 forskellige rotationer

Ulemper:

 • Bruger batterier
 • Batterier medfølger ikke

Du vil slet ikke være i tvivl om, hvorfor denne vibrator blev kåret til den bedste, når du først har brugt den en gang. Inde i selve dildoen er der 3 rækker af metalkugler, som roterer for at give dig ekstra vaginal stimulering, når du bruger den. Udover den kraftige vaginale stimulering giver dildoen også kraftige vibrationer igennem den lille kanin. Disse vibrationer vil give din klitoris kraftig stimulering, som vil gøre det muligt for dig at komme hver gang.

Du kan indstille dildoen på hele 6 forskellige rotationsprogrammer og 6 vibrationsprogrammer, så du kan får præcis den stimulering, som du bedst kan lide. Hvis du vil gøre oplevelsen med denne kanin dildo endnu bedre, kan du med fordel bruge en vandbaseret glidecreme sammen med den.

Dildoen er lavet af TPR og måler 26 cm. i længden og 4 cm. i diamater. Du styrer den igennem de 4 knapper. Den bruger 4 AA-batterier, som skal købes separat.

 

Bedst til begyndere: Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator

sinful power bunny opladelig rabbit vibrator

Tjek prisen her

Med denne lækre kanin dildo fra Sinful kan du nemt opnå nogle af dit livs bedste orgasmer. Den bløde overflade og kurvede design gør denne dildo nem og behagelig at bruge. Dildoen er opladelig, så du ikke behøver at tænke på batterier.

Fordele:

 • Dobbelt stimulering
 • Stilrent design
 • 7 forskellige vibrationsprogrammer
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

 • Dyr
 • Bedst til begyndere

Denne lækre kanin vibrator fra Sinful vil give dig så meget nydelse som muligt. Det enkle design gør den nem at bruge, også for dig som ikke har den store erfaring med sexlegetøj. Det kurvede design gør det muligt for dildoen at ramme dit G-punkt, imens kaninørerne giver din klitoris kraftige vibrationer, som vil gøre oplevelsen endnu bedre.

Du kan nemt skifte imellem de 2 vibrationshastigheder og 5 vibrationsmønstre ved at trykke på en enkelt knap. Dildoen er desuden også vandtæt, hvilket gør rengøring nem og giver dig mulighed for at tage den med i bad.

Denne dildo er lavet af silikone og ABS, hvilket giver den en lækker overflade. Den måler 21 cm. i længden, hvor 9,5 cm. kan føres ind, og har en diameter på 3,5 cm. Der medfølger en USB-oplader.

 

Designvinderen: Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator

fun factory miss bi dobbelt vibrator prisvinder black

Tjek prisen her

Denne lækre og kraftfulde vibrator vil give dig orgasmer, som du aldrig har oplevet dem før. Dens innovative design gav den Red Dot prisen for bedste design i 2016.

Fordele:

 • Dobbelt stimulering
 • Innovativt design
 • KeyLock-funktion
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

 • Dyr

Denne kanin dildo er alle pengene værd. Det specielle design gør det nemmere for dig at styre dildoen, hvilket vil give dig mere kontrol over dine orgasmer. Det brede design vil give dig en intens stimulering ved klitoris og ved G-punktet.

Dildoen er udstyret med 2 motorer, som kan indstilles på forskellige vibrationsniveauer. Dildoen har også en KeyLock-funktion som sikre, at den ikke starter af sig selv i skuffen. Den er vandtæt, hvilket gør den nem at gøre ren, og gør det muligt for dig at have den med i badet.

Denne dildo er lavet af medicinsk silikone, hvilket gør den behagelig for dig at bruge. Den måler 18 cm. i længden, hvor 8 cm. kan føres ind, og 4 cm. i diameter på det bredeste sted.

Der medfølger en USB-oplader.

 

Den dyre: Je Joue FiFi Opladelig Rabbit Vibrator

je joue fifi opladelig rabbit vibrator

Tjek prisen her

Denne kanin dildo fra Je Joue vil give dig fuld nydelse igennem de kraftfulde vibrationer og ergonomiske design. Selvom den er lidt mindre end den gennemsnitlige kanin dildo, er den stadig mindst lige så kraftig.

Fordele:

 • Dobbelt stimulering
 • Ergonomisk design
 • 30 forskellige vibrationskombinationer
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

 • Dyr

Du vil ikke fortryde at købe denne testvindende kanin vibrator fra Je Joue. Du vil forstå den høje pris, så snart du har brugt den første gang. Det ergonomiske design gør det muligt for dig at opnå G-punktsstimulering, som sammen med det vibrerende kaninhoved ved klitoris vil give dig kraftfulde orgasmer hver gang. Den har hele 30 forskellige vibrationskombinationer, som alle er lydsvage, så du også kan nyde den, når du gerne vil være diskret. For den bedste oplevelse anbefales det at bruge den sammen med en vandbaseret glidecreme.

FiFi er lavet af medicinsk silikone, hvilket giver den en lækker overflade. Den kan holde 2 timer på en enkelt opladning.

Opbevaringsæske og opladerstik medfølger.

 

Til Fifty Shades of Grey-elskeren: Fifty Shades of Grey Opladelig G-punkts Rabbit Vibrator

fifty shades of grey opladelig g punkts rabbit vibrator

Tjek prisen her

Dette er den officielle Fifty Shades of Grey-dildo. Med denne opladelig kanin dildo får du både kraftige vibrationer og et fyldigt design til G-punktsstimulering.

Fordele:

 • Dobbelt stimulering
 • 36 forskellige vibrationskombinationer
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

 • Dyr

Denne vibrator er passende navngivet ”Greedy Girl”, hvilket er hvad du vil blive efter første gang, du bruger den. Det kurvede hoved gør den perfekt til G-punktsstimulering. Derudover giver kanin vibratoren kraftfulde vibrationer til klitoris, hvilket du vil have svært ved at modstå.

Denne kanin dildo er lavet af silikone og er ftalatfri og latexfri. Den måler 24,1 cm. i længden, hvor 13,3 cm. kan føres ind, og 5 cm. i diameter på det bredeste punkt.

Der medfølger en lækker satin opbevaringspose og USB-oplader.

 

Hvorfor købe en kanin dildo?

Hvis du leder efter din allerførste dildo, eller hvis du allerede har en lille samling, så er kanin dildoen fantastisk.

Med kanin dildoen får du dobbelt stimulering, hvilket vil få dig til at komme hurtigere end nogensinde før.

Selve dildoen vil ramme dit G-punkt, imens kaninørerne vil give din klit en masse god opmærksomhed.

Du kan også sagtens bruge den som en kanin vibrator, når du er sammen med en partner.

 

Sådan passer du på dit sexlegetøj

Når du har haft en fantastisk solo-session, er det ingen hemmelighed, at dit sexlegetøj er blevet en lille smule beskidt. For at passe godt på både dit legetøj og dine ædle dele, er det vigtigt, at du husker at gøre dit legetøj rent.

Hvis du bruger et beskidt stykke legetøj, kan du risikere at få en infektion, hvilket på ingen måde er frækt. Du kan desværre ikke bare smide dine dildoer i opvaskemaskinen for et hurtigt skyl. Hverken du eller dit legetøj vil have godt af det.

Hvis din dildo har en vibrator eller anden motor, er det vigtigt, at du kun får vand på det sted, som var beskidt. Du vil altså helst undgå at få vand i motoren, da det kan ødelægge vibratoren. Det er derudover også vigtigt at huske, at pH-balancen i dit underliv er meget delikat, så du skal helst bruge en pH-neutral sæbe, når du gør den ren.

Når din dildo er skyllet og ren, så skal den bare opbevares ordenligt. Det gør du ikke ved at smide den under sengen eller i en skuffe, hvor den kan opsamle en masse støv og bakterier. Hvis du vil behandle den så godt som muligt, vil en stofpose eller æske være bedst. Hvis du husker alt det, vil din dildo kunne give dig orgasmer i lang tid endnu.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here