Sådan rengør du din pocket pussy korrekt

1223

Hvordan sørger du nemmest for at holde din pocket pussy ren? Det er faktisk ikke raket videnskab. Alligevel gør mange mænd det så forkert. Det kan ende med både at være enormt uhygiejnisk men også ødelæggende for dit onaniprodukt.

pocket pussy rengøringNår kæresten ikke lige er hjemme er det altså rart, at du pocket pussy er ren og klar til brug. Det duer ikke den er ulækker, lugter eller ikke er blevet rengjort længe. Du skal sørge for altid lige at sætte tid af, til at få den rengjort efter brug. Så holder den også længere, materialet kan sagtens tage skade af at ligge fugtigt eller ubehandlet. Du sørger ikke desto mindre nemmere for, at en pocket pussy holder længere des bedre du sørger for at holde den rent.

Der er en række ting du skal være opmærksom på når du gør din pocket pussy ren. Nogle af dem går vi igennem i dette indlæg, så du er bedst muligt klædt på til at tage rengøringen i egen hånd. Det er måske ikke lige så rart i dette tilfælde at hente hjælp fra enten mor eller kæreste. Her er det sku bare nemmere at få overstået selv og på egen hånd.

Materialet

Sexlegetøj kommer generelt i forskellige materialer. Det gælder også nogle gange pocket pussys. Det er vigtigt inden du rengør materialerne i din pucket pussy at du undersøger, hvordan dette specifikke materiale nemmest og mest skånsomt rengøres.

Det er oftest en balance på en knivsæg lige at afgøre, hvor hårdt man skla gå til pocket pussyen under rengøringen af den. Er materialet meget skrøbeligt og blødt skal du måske være mere forsigtig. Det gælder især den realistiske silikone indvendig i pocket pussyen mens den ydre skal. Som oftest er lavet af hård plast. Der kan du, som oftest, gå lidt hårdere til den. Det tager den ikke skade af. Men det kan den indvendige silikone godt.

Opbevaring

Som med alle former for sexlegetøj, gælder det også med en pocket pussy, som med elektronik. Sørg for at opbevare din rengjordte pocket pussy et sted som ikke er udsat for fugt. Det kan også være en god idé at holde den væk fra sollys. Selvom den ydre skal beskytter silikonen fra solens stråler og den blegende effekt som kan opstå, så kan vedvarende varme og opvarmning af skallen også skade din pocket pussy.

rengøring af pocket pussy

Når du tørrer produktet efter rengøring, vil den oftest være lidt ekstra varm, så sørg for at vente med at putte silikone delen tilbage i dens skal. Lad eventuelt gerne låget stå åbent på din pocket pussy når du opbevarer den så fugt kan fordampe.

Køb rengøringsmaterialer

Det kan være en rigtig god idé at købe rengøringsmaterialer til din pocket pussy. Nogle gange kommer de i pakke løsninger når du køber en pocket pussy. Men det er ikke altid. Overvej derfor lige om du ikke skal have en special sæbe med, som er beregnet til dit produkt. Det kan betale sig på længere sig ikke at spare pengene her.

Opsummerende

Du skulle gerne være blevet en smule klogere på, hvordan du rengører din pocket pussy gennem dette indlæg. Har du stadig spørgsmål skal du være mere end velkommen til at skrive den i en kommentar eller sende mig en mail. Så skal jeg sørge for at besvare den på bedste og mest professionelle facon.

Her finder du en generel guide til rengøring af sexlegetøj.

Du kan også læse dette indlæg om rengøring af sexdukker.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

2 KOMMENTARER

  1. Kan man få klamydia igennem sin pocket pussy, hvis man selv har haft det og brugt den, derefter blevet behandlet for det og brugt den igen? Og hvis ja kan man “rengøre” den eller dræbe bakterierne?

    • Hej.
      Tak for dit spørgsmål. Selvom det er usandsynligt, at det er sket – så er der en reel risiko for det, såfremt du ikke rengør din pocket pussy efter brug.
      For at være helt sikker på, at du har dræbt bakterierne, så skal du anvende en rengøringstilbeher som dette

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here