Forspilbedste forspil

Forspil, opvarmning til sex, er den bedste slags opvarmning du kan finde. Du løber jo heller ikke et maraton uden lige at jogge lidt først. Selve sexdelen er kun den ene halvdel af en god sexoplevelse. Forspil får dig hele vejen i mål.

Rør ved hinanden, kys hinanden, snak om sex og så videre. Forspil er alt afgørende for rigtig god sex. Det får jer begge to til at slappe af, og det får blodet til at flyde til de erogene zoner som er vigtige både under og efter sex. Hvis du gør det hele rigtigt vil din partner få den mest fantastiske orgasme. Netop fordi forspil er så vigtigt, har vi spurgt sex og forholds eksperter, om deres bedste råd og forspils tips, så du kan få det bedste ud af sex.

Sex terapeuter og psykiatere har delt deres forspilsvisdom der vil hjælpe med at varme kvinder rigtig godt og grundigt op. Prøv en, eller to, eller alle metoderne nedenunder næste gang du skal til at have sex. Den tid du bruger på at fokusere på hendes krop vil helt sikkert give pote i den anden ende.


1. Massage er en god opvarmning

massage som forspil til sex

Som en god opvarmning til det store event kan du starte med at give en erotisk massage.

At massere hendes ben, helt fra øverst på lårene ned til anklerne.

Herefter kan du fokusere på hendes fødder, hæle, tær, svang og så videre.

Hav specielt fokus på hendes tær og stræk dem individuelt.

Hvis hun er til det kan der være bonus point hvis du slutte af med at sutte lidt på hendes tær.

Husk lige at vaske den intime massageolie af først.

2. Spørg om hvad der tænder hende

samtale og kommunikation er vigtigt for forspillet

Hvis du er i tvivl, så spørg.

Spørg hende hvad hun godt kan lide under og før sex.

”De fleste kvinder sætter pris på mænd som gør alt hvad de kan for at gøre hende tilfreds” siger Barbara Bartlik som har en Master i psykiatri fra Cornell University.

”hvis hun bider mærke i at du arbejder hårdt for at tilfredsstille hende, er der større sandsynlighed for at hun vil gengælde tjenesten”.

3. Kvalitet frem for kvantitet

Hvis du forbedrer kvaliteten af jeres forspil vil hun aldrig nogensinde klage over kvantiteten. ”Hvis du bare har travlt med at komme til selve sexdelen vil hun lægge mærke til det, og det vil tage længere tid for hende at blive varmet op” siger Michael Perry som har en Ph.d. som sex terapeut i Encino, Californien.

Med andre ord, gør hvad du har sat dig for, og nyd det mens det står på, tag dig god tid. Hvis du godt kan lide hvordan hendes lægmuskler eller ankler føles så sæt pris på det. Hvis du godt kan lide hendes bagdel, så sæt dit fokus her og kys hendes baller. ”Når en mand godt kan lide hvad han gør, vil hun lægge mærke til det og det vil smitte af på hende” siger Perry.

4. Start stille ud og øg spændingen

Ja, klitorissen er det åbenlyse sted at fokusere på, men mange mænd griber det helt forkert an. ”Direkte stimulering på klitorissen kan faktisk være direkte smertefuldt.” siger Cathy Winks, forfatter af ”The Good Vibrations Guide to the G-spot”. ”Det er meget bedre at røre rundt om området hvor klitorissen sidder, end at gå direkte på”.

Hvis du er i gang med oralsex kan du med fordel pirre hende ved at bevæge dig omkring klitoris, og så væk, og så tilbage og så videre”. Klitorissen reagerer bedst hvis der drilles lidt, sådan bygger du spændingen op”, tilføjer hun.

5. Udvid dit repertoire

Der er masser af måder hvorpå du kan udvide dit repertoire når det kommer til oralsex, og du bør altid være opmærksom på at ændre og tage nye tricks til dig, så det ikke bliver for ensartet.

Bevæg din tunge horisontalt i stedet for kun at køre op og ned kan være et eksempel. Hun vil sætte pris på de nye følelser, og hun vil forhåbentlig gengælde dit gode arbejde.

6. Gør hende vild i varmen med 8 tals teknikken

8-tals teknikken

8 tals teknikken er en af de mest populære metoder når det kommer til oralsex.

Når du er i gang dernede, skal du rundt om hendes klitoris område bevæge din tunge i en 8 tals form.

Når du har været i gang med tungen lidt, kan du begynde at bruge fingrene også.

Brug undersiden af din tunge til først at cirkulere til højre, og så til venstre, så op og ned og til sidst i 8 tals figuren.

Varier trykket så hun aldrig ved hvad der kommer.

7. Husk skamlæberne

Et ofte overset område er hendes skamlæber. De er nemlig tætpakket af nerver og må derfor ikke ignoreres. Massér dem stille og roligt med to fingre, husk at det ikke må være for hårdt da det så kan gøre ondt på hende.

8. Udforsk hele hendes krop

Det hjælper ikke noget kun at fokusere på kønsdelene. Hele hendes krop er fyldt med erogene zoner, eksempelvis hendes hals, lår og bryster. ”Kønsdele er måske de mest fascinerende og sjove områder, men prøv at bruge tid på andre områder på hendes krop, i stedet for at gå direkte i mål” siger Cassie Fuller, medejer af Baltimore Sex-ed company Touch of Flavor. ”Prøv at røre ved, nive, bide, slikke de erogene zoner, hendes hals, ryg, ører, mave, håndled og så videre”.

9. Prøv med sexlegetøj

En vibrator omkring hendes erogene zoner kan hjælpe med at stimulere hende, i samarbejde med dine hænder. Brug en vibrator som assistance under forspillet, og prøv at bruge den alle andre steder end ved hendes vagina.

Det vil øge spændingen rigtig meget. Prøv eventuelt en af de bedst sælgende vibratorer, magic wand vibrator.

10. Lad være med at tale

Pas på med hvad du begynder at sige for at opbygge spænding og stemning. ”Underlige, kliche agtige sætninger kan få stemningen til at dø rigtig hurtigt” siger April Masini fra AskApril.com.

Som en grundregel bør du holde ”the dirty talk” meget simpelt og personligt. Vælg en kropsdel og fortæl hende hvor sexet du synes den er, eller beskriv dine fantasier for hende”. Du behøver altså ikke at holde helt mund. ”Kvinder kan godt lide mental stimulation” siger Ian Kerner Ph.d. og forfatter af bogen She Comes First.

11. Vær opmærksom på hendes følelser

Alle kvinder er forskellige, så sørg for at læse hendes signaler og reaktioner på hvad du gør. Det er ret nemt at fornemme hvad der virker og hvad der ikke gør. ”Hvis hun går i stå når du snakker frækt så skynd dig videre til næste punkt” siger Masini.

”Eller hvis hun virkelig elsker at kysse i sofaen, så prøv at blive der, og lad være at hive hende ind i soveværelset”.

12. Vær opmærksom på dine egne følelser

Hvis du er bekymret for at komme allerede under forspillet, så prøv at blive mere opmærksom på dine pre-orgasme følelser. De fleste mænd mærker kun orgasmen når det er for sent at vende om, den kommer lige inden han kommer” siger David Copeland, forfatter af How To Succeed with Women. Når du først er der er det for sent at gøre noget ved det.

Prøv derfor at blive opmærksom på de følelser der kommer inden dette, så kan du nemlig nå at tage den lidt med ro inden det sker.

13. Glem ikke kyssene

Glem ikke hvorfor du kom hertil i første omgang. ”Kvinder får deres største erotiske minder og fornøjelser når de kysser passioneret med en partner”, siger Patti Britton, Ph.d. som klinisk sexolog og forfatter af The Art of Sex Coaching: Expanding Your Practice. ”Hvis du får fornemmelsen af at hun er ved at miste interessen er det altid en god ide at bringe hende tilbage til de passionerede kys”.

Bare husk at passionerede kys ikke nødvendigvis betyder at snav med spyt og tunger ud over det hele. Prøv at mixe det lidt op. Kys hende også på næsen, på kinderne og i panden. Kys hende med lukket mund, let åben mund og med tunge.

14. Beløn dit mod

Hvis hun tager initiativ til næste trin, gør da en ekstra indsats for at tilfredsstille hende seksuelt, og lad hende vide hvor meget du holder af hende og hendes initiativ. Fortæl hende at du synes det er fedt at hun tog initiativ til næste trin.

Nogen gange bliver kvinder bekymrede for om du vil tage hendes iver for at komme videre negativt eller om det vil gøre dig nervøs eller i tvivl om at det du gør er godt.

15. Vær klar over hvornår du skal springe over

Hvis I allerede har masser af seksuel kemi, og I har måske været sammen i mange år, så må du gerne springe over forspillet engang imellem. ”Når I har en god seksuel kemi og forståelse i jeres forhold, bevæger I jer på en måde i forspillet hele tiden” siger psykolog og forholds terapeut Tracy Thomas.

”Hvis I har været sammen længe, bør du kende hende godt nok til at vide hvornår det er fint at hoppe direkte til mål, og hvornår det er tid til at genoptage noget forspil”.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here