Kvindens erogene zoner: 7 frække & 11 uventede erogene punkter

440

erogene zoner på kvindenDet er vist ingen hemmelighed, at rigtig mange danske mænd kommer til kort, når det drejer sig om en kvindes erogene zoner.

Det forholder sig nemlig anderledes komplekst med kvinder end det gør med mænd.

Hvor mænd (angiveligt) kun har et par enkelte erogene områder på deres krop, så er erogene zoner kvindekroppens store fordel. Blot antallet af erogene zoner kan derfor være med til, at rigtig mange mænd – nærmest på forhånd – må melde tabt slag, når det kommer til at tilfredsstille en kvinde.

Denne artikel er derfor et forsøg på at afmystificere og afklare de overraskende og mere kendte erogene zoner hos kvinder.

Selvom der efterhånden i adskillige har været større bevidsthed hos både mænd og kvinder vedrørende kvindens forskellige erogene zoner, så vil det dog være på sin plads her at nævne først de frækkeste.

Dernæst nogle mere overraskende steder, der kan være med til at drive en kvinde fra forstanden i jeres soveværelse.

 

De syv zoner

Du har måske set afsnittet af Venner, hvor Chandler introduceres til de syv vigtigste erogene zoner; i så fald vil du sikkert kunne nikke genkendende til i hvert fald nogle stykker af den følgende liste. Hvis du derimod ikke kender det pågældende afsnit, så kan du hermed godt spidse ører; din verden er nu på nippet til at blive for evigt forandret. For selvom der selvfølgelig er tale om fiktion, så kan du alligevel lære en del ved at gense afsnittet med de erogene zoner; under alle omstændigheder er det et rigtig godt udgangspunkt. Din kæreste eller kone vil uden tvivl takke dig for din nye research.

Hendes ører

kvinden har en erogen zone på øret

Denne her kender du muligvis godt, men et af de mere følsomme områder hos kvinden er i al beskedenhed faktisk hendes ører. Ørerne er nemlig fyldt med masser af højsensitive nerveender, der med den rigtige behandling vil få hende til at bide i puden. Hvis du aldrig har taget ørerne i brug under forspillet eller selve samlejet, så er der intet bedre tidspunkt end lige nu.

Hvad enten du vælger at bruge fingrene eller tungen, så er det uden tvivl et godt startpunkt, som rigtig mange kvinder vil syntes rigtig godt om. Du skal dog selvfølgelig huske at bevæge dig forsigtigt frem, idet ørerne jo netop er ekstremt følsomme; og noget der det ene øjeblik kan føles rigtig dejligt, kan det næste være særdeles smertefuldt. En god teknik vil være at starte ved ydersiden af øret, og så langsomt bevæge dig indad; og endnu bedre; start med at bruge fingrene for derefter at begynde med din tunge og læber. Du vil faktisk blive overrasket over hvor langt du kan komme med blot et par blide kys i øreområdet. Hvis du oven i købet kombinerer denne øvelse med berøringer andre steder på kroppen, så vil det ofte være tilstrækkelig grund til at udløse en orgasme hos kvinden (eller i det mindste gøre en orgasme stærkere).

 

Hendes læber

kvindens anden erogene zone er hendes læber

Der er naturligvis en god grund til at alle kysser på film, og selvfølgelig også i virkeligheden; og denne grund er nemlig, at læberne er ekstremt følsomme hos både mænd og kvinder. Vær derfor fantasifuld, når du tager hendes læber under kærlig behandling.

Lad derfor vær med at angribe læberne lige med det samme, men prøv i stedet at kysse området omkring hendes læber. Det er ikke blot særdeles pirrende, men vil også bevise overfor hende, at hun her har med en følsom elsker at gøre.

Det bør selvfølgelig også nævnes, at du ligesom med ørerne ikke skal være for hård ved hendes læber: hvis du husker dette, så er du derimod garanteret en rigtig positiv respons fra hende. Hvis du nogensinde har prøvet at kysse under forspillet eller samlejet, så er du sikkert udmærket klar over hvor pirrende det rent faktisk er. Prøv blot at bide blidt i enten hendes under- eller overlæbe, og du vil kunne mærke en klokkeklar effekt f den mest positive slags.

 

Hendes hals og nakke

hals og nakke er en erogen zone på kvinder

Et af de mere kildne områder på kvindens krop er også området omkring hendes hals og nakke, hvilket er noget rigtig mange teenagedrenge kender ganske udmærket til.

Du skal dog helst undlade at efterlade et stort sugemærke, medmindre du direkte bedes om det. Brug dine læber, fingre og tunge til at gå på opdagelse i dette høj-erogene område, og du vil uden tvivl hurtigt opdage, hvor godt det rent faktisk føles for hende.

Du skal desuden heller ikke udelukkende holde dig til hendes hals, men også prøve at tage hendes nakke i brug. Prøv f.eks. at bide blidt (eller hårdt hvis hun foretrækker dette) som et ekstra pift til forspillet. Halsen og nakken er desuden et rigtig godt sted at starte, og så bevæge dig videre til resten af hendes krop. Hendes reaktion vil gøre det ”hårde” arbejde det hele værd.

 

Hendes bryster

bryster

Hvis du ikke kender denne erogene zone, så kan man med en vis ret påstå, at det nok er på tide for jeres begges skyld at du lærer den at kende. Gudskelov er der her noget for begge parter, idet rigtig mange mænd selvfølgelig er rigtig glade for bryster.

Problemet hos mange mænd er ikke så meget den manglende viden om brysterne, men snarere at de går alt for hårdt frem. Giv derfor dig selv tøjle på, og arbejd dig langsomt hen imod brysterne.

Dette vil ikke blot være langt mere pirrende for jer begge, men også føles langt bedre for hende. Du skal derfor ikke bare tage hårdt fat i hendes bryster, men altid være ekstrem forsigtig med både hænder, læber og tunge. Der er nemlig tale om en erogen zone af den allermest følsomme slags. En yderligere bonus ved den langsomme fremgangsmåde er, at du hurtigt vil opdage om du gør dit arbejde ordentligt eller om der er noget du skal ændre.

 

Hendes bagdel

bagdel og røv er følsom på kvinder

En anden klokkeklar favorit hos mænd er selvfølgelig hendes bagparti, der oven i købet er endnu en af hendes erogene punkter.

Du skal dog være 100% klar over, om hun giver dig det grønne lys til hendes bagdel.

Sørg derfor for at hun er med på legen, og I vil nu have opdaget en hel ny verden af nydelse for begge parter.

Derudover er hendes bagdel selvfølgelig mere en blot anus.

Ballerne er desuden også ekstremt følsomme, og vil være et godt sted at starte inden du kommer alt for godt i gang.

 

Indersiden af hendes lår

kvinder er erogene på indersiden af lårene

Hvis du på et eller andet tidspunkt er kommet til at strejfe indersiden af dit lår, så er du sikkert udmærket klar over hvor meget det egentlig kilder.

Huden på indersiden af lårene er nemlig noget tyndere, og vil derfor være langt mere følsom end f.eks. ydersiden.

Det er desuden en glimrende måde at opbygge spændingen inden oralsex, og kan desuden ofte være nok til at gøre hende fuldstændig vild.

Hvis du derfor tager enten fingre eller tunge i brug på dette erogene punkt, så vil hun uden tvivl næsten ikke kunne holde sin ophidselse tilbage.

 

Hendes vagina

kvindens vigtigste erogene zone er vagina eller fissen

Den sidste af de mere kendte erogene punkter hos kvinden bør ikke komme som nogen overraskelse; der er selvfølgelig tale om hendes vagina, der er sprængfyldt med højt erogene punkter både indvendigt og udvendigt.

Men netop fordi hendes underliv er så følsomt som det er, så er det faktisk endnu vigtigere, at du ikke er for voldsom eller direkte. Der er nemlig en god grund til, at hendes nedre dele ofte bliver sammenlignet med en blomst; den er nemlig lige så skrøbelig som den er lokkende. Så du skal for alt i verden behandle den med fløjlshandsker.

Hvis du bare holder dig dette klart, så er der nu et væld af høj-erogene områder, såsom klitoris, skamlæberne, skedeåbningen såvel som selve skeden.

Kreativitet er her nøgleordet, og hvis du forstår at bruge dine hænder og mundparti på den rigtige måde dernede, så er du allerede godt på vej henimod en olympisk guldmedalje i soveværelset.

 

De andre erogene punkter, som du måske ikke kender

Nu hvor de mest kendte erogene punkter er blevet gennemgået, så er det nu tid til at kortlægge nogle af de andre områder, som du måske ikke kender til. Gudskelov for kvinden er hendes krop jo dækket af erogene zoner, og det er nu mændenes opgave at tilfredsstille hver eneste af disse. For at tage dit game op til næste niveau i soveværelset, kan du nu holde de følgende afsnit i baghovedet, der byder på nogle af de andre erogene punkter hos kvinden.

Hendes næse

Det lyder måske en kende underligt, men næsen er faktisk spækket med højfølsomme nerveender, der spreder sig til hele hendes ansigt (og især området omkring læberne). Hvis du har lyst til at overraske hende med din kreativitet, så er hendes næse absolut ikke det værste sted at begynde. Det noget politisk ukorrekte udtryk ”grønlænderkys” har jo netop fået sit navn, fordi der her er tale om noget ganske behageligt. Også her er det alfa omega at du bevæger dig forsigtigt frem, og måske prøver at bide blidt i hendes næsespids.

Det lyder som sagt underligt, men dette vil faktisk forøge blodtilførslen til næsen, og gøre det endnu mere følsomt. Pas dog på, for det behagelige kan nemlig nem ende som det ubehagelige, hvis du ikke passer på. Desuden skal du også være sikker på, at hun rent faktisk er med på legen, så du ikke bare pludselig bider dig fast i hendes næse uden yderligere varsel.

 

Området over hendes skamben

Det kan lige så godt indrømmes lige med det samme, at dette område ikke er døbt på den smukkeste vis. Ikke desto mindre er der her tale om et særdeles erogent område hos stort set alle kvinder. Den lille forhøjning iver hendes vagina er selvfølgelig tæt forbundet med hendes kønsorganer, og kan være et særdeles behageligt stimulationspunkt, hvis det da ellers gøres ordentligt. Dette område er nemlig smækfyldt med nerveender og kirtler, der netop er særdeles følsomme overfor berøring.

Oven i købet vil hendes kirtler i dette område producere feromoner, der jo netop er kendt for at stimulere seksuelle reaktioner hos andre. For at stimulere dette område ordentlig bør du derfor begynde blidt med en let massage, og du vil højst sandsynligt ret hurtigt kunne mærke en forskel hos hende.

Tag desuden også dine læber, tunge og tænder i brug og du vil nu have ramt en seksuel guldåre. Sidstnævnte tænder skal selvfølgelig bruges ansvarligt, så det ikke udmønter sig i en smertefuld oplevelse – inklusiv sure og skuffende blikke fra hende. Det skal jo nemlig helst kilde på den helt rigtige måde for at det bliver noget værd.

 

Hendes mave og navle

Området omkring en kvindes navle er ligeledes fyldt med små nerveender. Faktisk er hendes navle så følsom, at hun vil kunne få en følelse af at skulle tisse, hvis hun trykker sig selv vor hårdt i navlen; og dette er der faktisk en videnskabelig forklaring på. I fosterstadiet blev navlen og klitoris nemlig lavet af det fuldstændigt samme væv, hvilket giver dem en stærk neurologisk tilknytning til hinanden; og dette er den altovervejende grund til, at navlen fortjener at komme med på denne liste. Hvis du ikke tror på dette, så skal du blot prøve at kysse eller slikke hendes navle (eller området omkring den), og du vil nu være overbevist om, hvor erogen en zone der rent faktisk er tale om.

Faktisk er hele maveområdet enormt følsomt hos kvinder, idet det befinder sig lige over livmoderen samt skeden. Det vil derfor sige, at du ved at stimulere maveområdet vil kunne stimulere begge disse områder – og selvfølgelig også alle de udvendige nerveender. Faktisk er der påvist en forbindelse mellem stimulering af maveområdet, og så kvindens g-punkt. Desuden er maven og navlen et glimrende element i forspillet, idet det befinder sig rigtig tæt på hendes kønsorganer, hvilket kan virke temmelig pirrende for rigtig mange kvinder.

Desuden vil stimulering af dette område også øge blodtilførslen til hendes nedre dele, hvilket kun vil være med til at gøre det hele endnu bedre for jer begge to. Et godt tip kunne f.eks. være, at I prøver at lege lidt med kolde og varme temperaturer (kolde eller varme omslag eller måske en isterning).

 

Hendes armhuler

Du er jo nok klar over, at man sveder fra armhulerne. Af denne grund er det heller ikke alle mænds yndlingsområde at prøve kræfter med. Dette er utvivlsomt en skam, idet armhulen også er fyldt med rigtig mange nerveender, der virkelig gør dem til et vaskeægte erogent område. Som barn har du uden tvivl prøvet at blive kildet under armene, og kan sikkert godt huske præcis hvor meget det egentlig kildede.

Hvis armhulen behandles forsigtigt, så kan denne kildren faktisk sagtens vendes om til at blive behageligt rent seksuelt. En god tommelfingerregel vil derfor være, at forsigtig begynde at kilde med fingrene, og når hun så har vænnet sig til dette kan du måske endda begynde at anvende dine læber eller tunge. Hver eneste kvinde er selvfølgelig forskellig fra hinanden, så prøv dig frem for at se hvad hun syntes bedst om.

 

Hendes nedre ryg

Den nederste del af en kvindes ryg er desuden også rigtig eregon, og rummer ligeledes en stor mængde nerveender. Du kender sikkert godt fornemmelsen af at træde ind i et alt for varmt brusebad, og hvor følsomt den nederste del af ryggen er, når den rammes af det for varme vand. Denne følsomhed kan derfor udnyttes til andre mere behagelige formål under forspillet og samlejet.

Desuden befinder den nederste del af ryggen sig jo pirrende tæt på kvindens kønsorganer, hvilket blot kan gøre lidt velplaceret berøring til en fantastisk oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er meget for at bruge din tunge i dette område, så kan du med fordel i stedet prøve blidt at massere denne erogene zone. Faktisk kan det i rigtig mange tilfælde være nok til at udløse en orgasme hos kvinden – såfremt du gør forstår at massere korrekt.

 

Dine hænder

Nu er der måske ikke decideret tale om en fysisk erogen zone, men hænderne er faktisk et af dine mere erogene områder på din krop. Dette skyldes først og fremmest, at hvis man f.eks. slikker eller sutter på hendes fingre, så vil dette udløse et væld af seksuelle associationer i hendes hjerne; og dette kan i sig selv være enormt stimulerende. Af denne grund kommer hendes ti fingre også med på denne lille liste.

 

Hendes fødder

Der er en god grund til at akupunktører er så bevidste om vores fødder. Vores fødder indeholder nemlig et utal af nerveender og trykpunkter, der kan fremstå som temmelig erogene. Hvis du nu ikke er tosset med fødder, så kan du f.eks. nøjes med blidt at kilde eller massere hende under fødderne som et ekstra element under forspillet. Dog skal det siges, at det vil være langt mere effektivt f.eks. at sutte på tæerne i stedet. Det kræver selvfølgelig det grønne lys fra hende, såvel som en generelt god hygiejne.

 

Mellem ørene

Sidst men ikke mindst finder vi nok det mest erogene punkt hos kvinden; og dette er selvfølgelig hendes hjerne. Dette skyldes selvfølgelig, at hvis man ikke er mentalt ophidset, så vil selv de mest akrobatiske og kreative teknikker falde for døve ører. Sørg derfor for, at arbejde på at sætte hende i den rigtige sindsstemning. For jo mere hun er i humør til et samleje, jo større er chancen nok også for at hun vil nyde det meget mere.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here