Anmeldelse: Sex Buk fra Master Series (Obedience Sex Bænk)

130

Lad din master for fuld kontrol over dig og din nydelse eller smerte med denne sex buk fra Master Series. Bukken giver din partner mulighed for at tage den totale kontrol og give både pirrende afstraffelse og ophidsende belønning. Den høje kvalitet og stilrene design giver et autentisk look, der vil gøre oplevelsen endnu mere spændende og stimulerende.

Med en sex buk fra Master Series har du og din partner mange muligheder for at udleve jeres vildeste fantasier i jeres egen stue. Den praktiske sex buk kan nemt pakkes ud og sammen igen, hvilket gør, at I hurtigt kan være klar til en ekstra fræk omgang. Vi har anmeldt den kinky udstyr, så du kan få den viden, du har brug for, før du investerer i denne sex buk.

Master Series Obedience Sex Bænk

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af Master Series sex buk anmeldelse

Leder du og din partner efter et kvalitetsprodukt, der både har det helt rigtige look og de nødvendige funktioner? Så er en sex buk fra Master Series et godt valg. Med denne sex bænk får du virkelig kvalitet for dine penge. Bukken er udstyret med holdere til både arme, ben og hoved, og du kan nemt justere de forskellige støtter. Denne tilpasningsmulighed giver dig den bedste komfort, og skaber de bedste betingelser for en god oplevelse.

Derudover er en sex buk som denne et godt redskab til at gøre jeres BDSM-leg endnu mere fræk og kinky. I kan med fordel bruge bukken sammen med andre redskaber og skabe en komplet oplevelse.

Fordele:

  • Fremstillet af stål, PU-læder og nylon
  • 68 cm høj
  • 127 cm lang
  • Har en max vægt på 180 kg
  • Kan justeres og tilpasses
  • Hovedstøtte kan afmonteres

Ulemper:

  • Manual på engelsk

Produktbeskrivelse

Master Series giver dig her den ultimative sex bænk. Med denne sex buk kan du og din partner udleve jeres mest vilde og kinky fantasier.

Bukken er udstyret med holdere til både ben, arme og hoved. Når den submissive partner lægger sig over bukken, er de i en perfekt position til at modtage både afstraffelse og nydelse. Arm- og benstøtte kan justeres, så de passer perfekt til dig. Derudover kan hovedstøtten også tages af, hvis dette ønskes.

Master Series Obedience Sex Bænk    Master Series er kendt for deres produkter af høj kvalitet. Denne sex buk er ikke nogen undtagelse. Bænken er udstyret med bløde puder betrukket med frækt og lækkert læder. Materialet er med til at give bænken det helt rigtige udseende, men gør den også behagelig at ligge på.

Når den underdanige partner har lagt sig til rette på sex bukken kan ben og arme fastspændes med de fastmonteret remme. Remmene lukkes med klikspænder, hvilket gør det nemt både at lukke og åbne dem.

Sådan bruger du sex buk fra Master Series

Er det første gang, du bruger en sex buk, kan den i første omgang måske godt virke lidt voldsom. Hele udstyret er ret omfattende, og der er mange spænder og elementer, der kan justeres. Men du må ikke lade dette afskrække dig.

Med en sex buk fra Master Series får du et produkt, hvor der er tænkt på både kvalitet og brugervenlighed. Derfor er den også nem at bruge og tilpasse, så dig og din partner kan få det bedste ud af den.Master Series Obedience Sex Bænk

Start med at lægge knæene på de to benstøtter. Herefter kan du læne dig forover og lægge armene på armpuderne. Sæt efterfølgende hovedet ned i den bløde hovedstøtte. Du vil nu ligge præcis, som bukken er skabt til. Er der noget der ikke passer, kan du justere på både arm- og benstøtte.

Det kan være en god idé at prøve og tilpasse bukken inden I rigtigt går i gang. Så skal I ikke stoppe midt i den frække leg for at justere noget.

Opnå total kontrol

Når den submissive partner har lagt sig til rette på sex bukken, kan spænderne bruges for at opnå total kontrol. Du finder spænder til både arme, ben og krop. Den dominerende partner har derfor fuld kontrol over den submissive partner.

Med en sex buk fra Master Series kan I virkelig tage jeres leg med dominans, magt og afstraffelse til nye højder. Det giver jer mulighed for at udleve vilde fantasier, der ellers kun kan lade sig gøre i specielle klubber. Med denne sex buk får I alt hvad I skal bruge hjem i jeres eget soveværelse.

Skal legen gøres vildere, kan du med fordel bruge bænken sammen med andet BDSM-udstyr. Særligt piske eller floggere er oplagte redskaber at bruge på den uartige partner, når de skal afstraffes. Men egentlig er det bare med at bruge fantasien, og gøre alle de ting du altid har haft våde drømme om.

Få en komplet oplevelse

For at få den ultimative BDSM-oplevelse med denne sex buk kan i med fordel bruge den sammen med nogle af de mange andre BDSM-redskaber, der findes på markedet. Kombiner for eksempel benspænderne med en spændetrøje fra Strict Leather for en endnu mere kinky oplevelse.

Master Series Obedience Sex BænkEr du blevet fanget af ideen med en sex buk, kan du også tjekke et bondage bord fra You2Toys ud. Her har du ligeledes mulighed for at blive fastspændt, og det giver dig mange muligheder i forhold til opsætning.

Udover disse ekstra redskaber findes der et utal af mere eller mindre hardcore SM-udstyr, der kan være med til at skabe en komplet oplevelse, når den frække sex buk trækkes frem. Fetish masker, piske og sexmaskiner er bare nogle af mulighederne. Med en sex buk fra Master Series er I klar til at udforske verden af nydelsesrig smerte og ophidsende underdanighed.

Skab jeres egen fangekælder

Er I dedikeret fans af fræk dominans leg og pirrende afstraffelse, og har i god plads i hjemmet, har I virkelig mulighed for at udfolde jer. Med en sex buk fra Master Series har i skabt et godt fundament for at udvide jeres samling af større BDSM-redskaber.

Med større redskaber kan I virkelig udfolde jer, og udleve præcis de fantasier I altid har drømt om. Skab for eksempel jeres egen fangekælder med et BDSM-kors fra Zado eller hvad med et kinky slave bur fra Master Series. Med disse redskaber har I mulighed for at skabe en komplet oplevelse og variere jeres frække leg.

Er I efterhånden hardcore dyrkere af BDSM, og skal der mere til for at få jer op at køre. Så kan det være, I er klar til en vacuum seng fra Mister B. Med dette ekstremt pirrende redskab kan du blive total omsluttet af det stramme latex. Du kan trække vejret gennem et rør og blive stimuleret gennem et hul ved skridtet.


Samlet vurdering af sex buk fra Master series

Alt i alt er en sex buk fra Master Series et rigtig godt køb til jer, der gerne vil tage jeres frække BDSM-leg til næste niveau. Bukken er flot og stilfuld i designet, og der er både tænkt på funktion og komfort i udformningen.

Sex bænken har mange muligheder for tilpasning og justering. Det er derfor muligt at få Master Series Obedience Sex Bænkden til at passe til jeres behov og præferencer. Den høje kvalitet af materialerne gør også, at der er tale om et holdbart produkt, der kan holde til lidt af hvert.

Med en sex buk som denne i soveværelset kan i nemt udvide legen med andre redskaber og skrue op eller ned for intensiteten, præcis som I ønsker det. Bukken er derfor et kvalitetsprodukt, der giver mange muligheder for variation og tilpasning.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here