Anmeldelse: BDSM kors fra Zado

181
 Zado SM Kors til Væggen

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Et BDSM kors er for de seriøse og meget erfarne BDSM entusiaster. Det er et absolut must have, hvis I kan lide at tage jeres bondage og fikseringslege til et helt nyt niveau. Med et rigtigt BDSM kors kan I få den helt rigtige stemning og fornemmelse hjemme i soveværelset.

Med et kors kan du lade din submissive partner fastspænde på korset imens du dominerer ham eller hende. Der er fire D-ringe i hver ende af korset og der medfølger 4 læder manchetter til håndled og ankler, så I kan slå jer løs så snart korset er installeret og fastgjort.

Opsummering

Med et Zado SM kors kan du udleve din vildeste BDSM drøm. Korset giver anledning til mange forskellige frække og kinky fikseringer af din partner eller en anden, der er med på noget seriøs bondage.

Der medfølger fire manchetter, som der kan fastspændes i hver sin ene af korset. Har du ikke prøvet det før, så er det prikken over I’et til det ultimative BDSM univers.

Fordele

 • Let at montere i væggen
 • Alt medfølger af skruer og plugs
 • Der medfølger manchetter
 • Høj kvalitet
 • Absolut must have for den seriøse entusiast

Ulemper

 • Kræver lidt plads
 • Ikke så prisvenligt

Tjek prisen her

 

Produktbeskrivelse

sm kors

Tjek prisen her

Zado BDSM korset 192 cm i højden, når det er monteret på væggen. Det giver virkelig anledning til mange frække lege, hvor du kan fastspænde din partner. Fastspænd enten både arme og ben eller kun en af delene. Det er op til dig, som den dominante, da du kan tage fuld kontrol over din fastspændte partner.

Der medfølger fire manchetter, der er optimale at bruge under frække bondage lege. I har sikkert allerede nogen, hvis I er BDSM entusiaster, men disse er i ægte læder og sidder rigtig godt om både håndled og ankler.

Opfylder BDSM fantasien

D-ringene der er fastgjort i hver sin ende af korset kan også bruges på mange andre måder. I kan f.eks. binde jeres favorit reb i og dermed også fastspænde den eller de underdanige på andre måder. Det er kun fantasien, der sætter grænserne og med et kors som dette, er det bare at slå sig løs.

Det er muligt at ruske og rive så tosset som man vil, hvis man er fastspændt til dette BDSM kors, da det er af højeste kvalitet. Derfor giver det sig ikke, og den helt ægte følelse af ikke at kunne komme fri, opfylder fantasien.

Gem det let af vejen

Har I et helt rum til jeres korset og jeres andre redskaber, så er det naturligvis bare helt perfekt. Dog kan det også sagtens monteres helt diskret i soveværelset. Det fylder nemlig ikke meget i dybden og derfor kan man enten hænge noget ud over eller placere noget foran, som så kan skubbes væk, når man skal have det i brug.

Det er måske ikke alle, der vil have korset til at stå frit fremme og derfor kan det nemt skjules. Hvis manchetterne tages af og der hænges lidt pynt på, så kan det indgå som en del af jeres pynteting i soveværelset, hvor der alligevel som oftest ikke kommer så mange ubudne gæster.

Specifikationer

 • Materiale: Sortmalet bøgetræ, læder, metal
 • Højde: 192 cm
 • Medfølger: 2 x håndledsmanchetter og 2 x ankelmanchetter
 • Derudover medfølger: kors i fire dele, 2 x skruer, umbraco nøgle, monteringsbræt, 5 x montageskruer og plugs (14,5 cm)

Tjek prisen her

 

Sådan fungerer det

Med et rigtig BDSM kors monteret på væggen, kan du og din partner for alvor tage hul på jeres bondage eventyr. Det giver den helt rigtige stemning og fornemmelse af, at I befinder jer i en dyb og skræmmende kælder, hvor den ene af jer har fuld kontrol og magt og den anden er fuldstændig hjælpeløs.

Det er muligt for den dominante at være udøve sin magt, når den submissive hænger på korset og blot kan tage imod ordre. I kan også med fordel gøre brug af jeres andre fetish redskaber, da det bare vil gøre hele oplevelsen endnu bedre. Det kunne f.eks. være en flogger pisk eller lignende.

Lev jer ind i legen

Både håndleddene og anklerne kan ved hjælp af manchetterne, der medfølger, fastspændes til korset. Dermed er vedkommende spændt ud, og det er derfor muligt at bruge en flogger eller en kildefjer, hvis man er mere blid på personen, der er fastspændt.

Den submissive kan blive beordret til alverdens ting og skal bare tage imod de ordre og nedværdigelser, som den dominante part kommer med. Det hele er en del af legen og jo mere i lever jer ind i den, jo bedre bliver den også.

Opfyld mange forskellige fantasier

Men det er ikke kun på den mest åbenlyse måde, at I kan bruge korset til spænde en anden fast. I kan også eksperimentere med at sætte de to håndledsmanchetter sammen og derefter spænde dem fast til en af de øverste dele af korset eller den nederste. Der er mange muligheder og til mange års frække lege.

Tjek prisen her

 

Test af BDSM korset

Et BDSM kors som dette er ganske enkelt uundværligt, når man først har prøvet det. Tidligere har min kæreste og jeg bare benyttet os af forskellige bindeudstyr og de rekvisitter, der allerede findes i hjemmet som radiatorer og lignende, men det har bare aldrig fungeret helt så godt, som ønsket.

Derfor var vi også bege oppe og køre, da vi modtog dette professionelle kors. Og det er fuldstændig fantastisk. Det er først og fremmest let at montere, og derudover så fungerer det bare rigtig godt i praksis. Man får virkelig den rigtige oplevelse af at være i et BDSM univers med et kors som dette.

Første indtryk

Både min kærestes og mit første indtryk var bare – waow. For vi var virkelig imponerede. Det er lavet i en rigtig lækker kvalitet og træet er bøg, hvilket er rigtig flot. Det emmer af kvalitet og så holder det virkelig godt. Vi var begge ret vilde efter at få det testet, da vi først havde stiftet bekendtskab med det.

Afprøvning

Hold da fast! Vi havde den vildeste og frækkeste sexoplevelse med BDSM korset. Det giver en helt anden og langt bedre oplevelse end med mange andre fikseringsredskaber, som vi har prøvet. Der er så mange forskellige muligheder for at blive fastspændt og vi har slet ikke afprøvet dem alle endnu.

Det perfekte SM kors

Hvis man er til SM eller BDSM så er dette kors et must-have, som vi også har gentaget et par gange allerede. Det fuldender fantasien og måden, som man lever sig ind i rollerne på skyldes helt klart korset. Vi er begge meget vilde med det og giver det vores bedste anbefalinger.

Tjek prisen her

 

Samlet vurdering

Hvis man, ligesom os, kan lide BDSM, så bør man helt sikkert gøre sig selv den tjeneste at investere i et Zado BDSM kors. Det er alle pengene værd og giver anledning til de vildeste og frækkeste lege. Det er af virkelig høj kvalitet og det kan tåle at man bruger det og er vild og voldsom.

Du får rigtig meget for pengene, når du investere i et kors som dette. Det kan bruges på så mange forskellige måder, at de hurtigt er tjent ind igen. Korset opfylder helt og holdent fantasien om, at være i et BDSM univers, hvor den ene har magten til at gøre lige præcis hvad vedkommende har lyst til, og den anden part skal blot adlyde.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here