Flogger BDSM – De 5 Bedste til spanking

364

Flogger’s er et fantastisk BDSM / SM rebskab, der kan bruges på mange forskellige måder. Det er derfor et utrolig universelt redskab, hvilket både gør det perfekt til nybegynderen og de øvede indenfor for BDSM.

En flogger er typisk opbygget med et håndtag, der giver dig et solidt greb om pisken, så der rigtige kan uddeles slag under legen. På den måde har du også bedre kontrol med den kraft du tildeler din flogger, når legen mellem dig og din partner er i gang.

Det unikke ved en flogger modsat andre sex piske er ikke dens solide greb, men derimod de lange haler. Der folder sig ud som en uskyldig blomst af nydelse, samtidig med den gemmer på afstraffende stunder.

Vi har anmeldt & testet en masse forskellige flogger piske, og er kommet frem til, at nedenstående 5 produkter er de bedste på markedet.


 

TESTVINDER – Sort Flogger Pisk

Sort Flogger Pisk

Tjek Prisen Her →

Med sit elegante design og sorte farve er Safeword’ sorte flogger utrolig flot at kigge på under legen, både for den, der bliver afstraffet og for udøveren, der har kontrollen med legen. Den sorte farve spiller godt ind i fantasien om den hårde afstraffelse, hvor det mørke univers udforskes til jeres begges fornøjelse.

Når det kommer til funktionalitet, så er floggeren ligeså fantastisk som den er designet. Den kommer nemlig med en ring for enden af pisken, så den kan hænges tilbage på sin plads efter brug, hvor den kan beundres af slaven indtil næste gang legen starter.

Grebet har en god størrelse samt tykkelse, så det ligger skønt i hånden under brug og kan give de hårde smæk, som flere ulydige slaver har brug for under deres opdragelse. Kvaliteten er i den højde midte af floggers, hvilket gør den perfekt til de fleste brugere af flogger.

Materialevalget er imiteret læder, hvilket som tidligere nævn giver et skønt aftryk, hver eneste gang der sendes et slag mod huden, hvor der i de efterfølgende sekunder vises effekten af det velplacerede slag. Der er utrolig mange fordele ved denne type af flogger og den anbefales til jer, der ønsker det den mere hårde leg. Ulemperne er, at den ikke virker ligeså pirrende som vores næste kandidat Tekstil floggeren.


MEST SOLGTE – Tekstil Flogger Pisk

Tekstil Flogger SM

Tjek Prisen Her →

Tekstil Floggeren fra Safeword er en fryd for øjet med sammenspillet af den røde og sorte farve, virker den utrolig forførende og indbyder til den forbudte leg, hvor opdragelse og udforskning er på dagsordenen.

En flogger BDSM / SM er ligeledes designet med en metalring i bunden af grebet, så den kan hænges op til skue og beundring efter legen er slut eller hvis hænderne skal bruges andre steder. Dette hjælper med at give en skøn funktionalitet. Materialevalget er her ligesom navnet antyder tekstil, det unikke ved netop denne flogger er, at halerne har en større overflade, hvilket giver et større smæk, men det efterlader også et større aftryk, der tydeligere kan ses efterfølgende.

En flogger sm / BDSM er derfor rigtig velegnet til både det pirrende forspil, hvor sanserne kommer i spil før de hårde og mere afstraffende slag sættes ind og optagelsen er i gang. Uden tvivl en flogger i bliver glade for i mange år fremadrettet med et utal af frække stunder, hvor i kommer hinanden nært.


 

DEN BILLIGE – Mini Flogger 28 cm

Mini Flogger BDSM

Tjek Prisen Her →

Bad Kitty er verdenskendte for deres flotte design som deres højkvalitets produkter. Med Bad Kitty’ Mini flogger får i derfor en flogger. Der ligger i den høje ende af skalaen, når det kommer til kvalitet og design. Den er designet til at sætte fantasien i gang fra øjeblikket den hives frem til den ligges på plads igen.

Floggeren kommer med et rundt greb, så den ligger godt i hånden, når du tager flogger i brug. De elegante sorte kugler bestemmer, hvor grebet starter samt slutter. Så hånden altid ligger perfekt mellem de to ydre punkter. Den lange snor i bunden af grebet lader jer hænge floggeren op efter brug, men kan også bruges til at holde bedre på floggeren under slagene. Ved at indfører håndleddet igennem snoren, så grebet er mere sikkert, hvis slagene er virkelige afstraffende.

Når det kommer til kvalitet, er Bad Kitty ofte i en liga af top producenter og deres Mini Flogger SM er ingen undtagelse. Halerne er fremstillet af højkvalitets vinyl, hvilket giver en perfekt afbalancering mellem det pirrende forspil. Hvor slagene og halerne spreder sig ud og forkæler huden, til halerne svinger hårdt igennem luften for at ramme huden efterfulgt at et støn af nydelse fra din partner eller den ulydige slave.

Er i til en prikkende afstraffelse, der føles som tusindvis af små smæld, der rammer på en gang, så er det den helt rigtige flogger til netop jeres fantasi.


 

DEN FRÆKKE – Rød Flogger Pisk

Rød Flogger SM

Tjek Prisen Her →

Ligesom sin sorte tvilling er Safeword’ røde flogger et utroligt effektivt redskab, når det kommer til den hårde afstraffelse. Selve designet ligger helle ikke skjul på intentionerne bag floggeren. Nyd synet af 5 metal knopper langs skaftet. Der sender tankerne hen mod de hårde fantasier, hvor ulydighed bliver til lydighed inden for kort tid.

En flogger er ligeledes udstyret med en metal ring i bunden, hvilket lader jer hænge floggeren på, når hænderne skal bruges til videre nydelse eller, når legen er afsluttet og i ligger redskaberne tilbage på plads. Kvalitet er ligesom sin sorte tvilling i den høje midte, hvor i får en flogger i bliver glad for over en længere periode. Materialevalget i imiteret læder giver floggeren den et hårdere look.

Halerne kan give et godt smæld, der sender nydelse mod huden og efterlader et velkomment aftryk, der vidner om ulydighed. Dvs. at i får en flogger, der har et væld af fordele til jeres BDSM-fantasi. Den eneste mindre ulempe er at den ikke er velegnet til det blide forspil. Hvor de bløde smæk har hovedfokus sammen med den pirrende bløde leg.

Til dette anbefaler vi Safewords – Lyserrød Flogger Pisk, som der kan læses mere om nedenfor eller Tekstil floggeren, der også kan bruges til de højlydte slag af nydelse.


 

TIL NYBEGYNDEREN – Lyserød Flogger Pisk

Lyserød flogger

Tjek Prisen Her →

Står aftenen på blød og pirrende leg, hvor i får sat sanserne i spil samtidig med, at i pirrer hinanden med floggerens haler. Der løber blødt henover huden eller giver bløde smæk, som giver en fantastisk nydelse. Så har i fundet jeres nye flogger.

Den Lyserøde flogger fra Safeword giver jer en god begyndelse på jeres BDSM-fantasier, hvilket gør den velegnet til nybegyndere inden for et ellers mørkt univers. Grebet er rundt og ligger godt i hånden og har ikke en for stor omkreds. Så den kan bruges af alle størrelser af hænder. Bunden af grebet kommer med en lille imiteret læderring. Så den kan hænges pænt tilbage efter legen, er slut. Når det kommer til kvalitet, er det en god begynder flogger.

Den ligger ikke i den højeste ende af kvalitetsskalaen, men er et billigt alternativ til at komme i gang med jeres BDSM-fantasi og se om floggers er noget, der passer til jeres sexliv. Da halerne er lavet af det bløde imiteret læder, laver det de samme mærker som den andre flogger, i kan derfor slippe bekymringerne om mærker og fokuserer på jeres fælles nydelse.


5 Flogger til enhver smag

Floggerens haler giver en forskellig slagkraft alt efter, hvilket materiale den er fremstillet af. Længere nede i artiklen kommer vi ind på 5 forskellige floggere, der tilbyder hver deres unikke præg på en god pisk. Der bliver lagt fokus på design, funktionalitet og kvalitet. Så du kan finde den helt rigtige til jeres fornøjelse i soveværelset eller i legeværelset. Hvor jeres fantasier bliver til virkelighed.

Et særpræg ved en flogger er at den også er ideal til det pirrende forspil. Hvor i lader følesansen komme i spil på en helt unik måde. En flogger føres let henover huden på din partner eller slaven. Så de får den pirrende fornemmelse helt ind i kroppen og vrider sig af ren glæde i tanken om, hvad der kommer til at følge med de bløde strejf. Vi kan kun anbefale at i tager et blindfold i brug under forspillet, da det giver et uforudseligt aspekt til jeres leg, som dermed er med til at forstærke de andre sanser.

I får derfor sanserne mere i spil, når vores mest brugte sans (synssansen) tages ud af spil. I vil helt sikker opleve en helt fantastisk aften, når i tager det uforudselige med ind i jeres nydelse. En lille bonus er at de hårde afstraffende slag også kommer som en overraskelse. Når modtageren ikke når at forberede sig på slagene. Da slaget er mere overraskende, er nydelsen ligeledes. Hvilket giver det pirrende aspekt af BDSM-legen som så mange mennesker elsker ved en flogger.

Materiale & Holdbarhed

Når det kommer til at efterlade et aftryk, kommer materialevalget til at have en stor betydning. Der bliver lagt fokus senere på hvert af de 5 produkter og deres fordele og ulemper af materialevalget. Men her er en lille teaser. Imiteret læder bliver mere og mere standarden. Med mindre du ønsker at smide en dagsløn eller to efter jeres sexlegetøj. Det imiterede læder har flere af de samme egenskaber som rigtigt læder.

Dog er det ikke helt sige så stærkt, hvilket det heldigvis ikke altid behøver at være under jeres fantasier. Imiteret læder giver et finere aftryk på huden, når slagene falder og gør deres arbejde. Det er derfor det rigtige valg til de hårde afstraffende slag, når det kommer til en flogger. Haler i tekstil giver alt efter deres overfladestørrelse et blødt slag. Der er velegnet til nybegyndere eller hvis fladen er stor nok et større smæk. Der efterlader et flot aftryk til beundring.

Så husk at størrelsen her giver forskellige resultater. Falder valget af materiale for jeres nye flogger på vinyl. Får I meget slagkraft sammen med en masse små pirrende aftryk. Der hver føles som små stik, der rammer huden.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here