Anmeldelse: We-Vibe Chorus Par Vibrator

360

We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par Vibrator

Forhandler
sinful Tjek prisen her

 

We-Vibe Chorus Par Vibrator – Opsummering

We-Vibe Chorus er en professionelt udviklet og ergonomisk lækker vibrator, som både parret og singlen har glæde af. Den er vandtæt, og der medfølger en smart og diskret laderstand til produktet.

Selve produktet var nemt at indføre, men første forsøg med produktet var kejtet og akavet. Der kan hurtigt blive “pladsmangel” dernede, hvis man er lidt stram, når ens partners penis også trænger ind. Når man vænner sig til produktet, bliver oplevelsen dog hurtigt meget bedre.

Jeg giver We-Vibe Chorus 3,5 ud af 5 stjerner. Produkter var fint, men jeg tror, det er en smagssag, om det passer til en og ens partners behov eller ej.

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af par-vibratorer?

Tjek vores guide til par-vibratorer her

 


 

Kort beskrivelse af We-Vibe Chorus Par Vibrator

We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par VibratorWe-Vibe Chorus er en højteknologisk og lækker par-vibrator, som både er vandtæt, lydsvag og genopladelig. Den smalle del af vibratoren indsættes i skeden, og den brede del skal stimulere dig udvendigt mod klitoris. We-Vibe Chorus-vibratoren kan justeres i vinklen, så den tilpasses dit underliv helt perfekt. Som kvinde får du stimuleret både G-punkt og klitoris, samt din partner mærker de dybe vibrationer mod penis, når han trænger op i dig.

Der medfølger en smart og diskret laderstand med til vibratoren, så du hurtigt og diskret kan oplade dit produkt. Den har 4 vibrationshastigheder og 6 -mønstre, som han styres enten direkte på vibratoren, via fjernbetjeningen eller ved hjælp af appen. Fjernbetjeningen har både knapper, du kan indstille vibrationerne på, men den benytter sig også af Squeeze Control, så du kan styre vibrationerne intuitivt ved at klemme om fjernbetjeningen.

Fordele

 • Flere forskellige standardvibrationer og intensitet du selv kan tilpasse
 • Lækkert design
 • Vandtæt
 • Genopladelig (smart laderstand medfølger)
 • Dejligt materiale i høj kvalitet, og er nemt at rengøre
 • Mange muligheder for anvendelse både for ham, hende og begge
 • Tilpasning af vinklen, hvilket giver optimal pasform
 • Trykfølsom fjernbetjening
 • Lydsvag
 • Smartphone app, hvor du kan designe dine egne vibrationsmønstre

Ulemper

 • Kan for nogen føles ubehagelig ved brug første gang, hvis man er lidt stram/ens partners penis er over gennemsnitsstørrelsen
 • Forbindelsen til smartphone appen kan til tider virke ustabil
 • Ved alm. trykknap kan det til tider være svært at vurdere, om programmet er ændret
 • Kan være svært at lære produktet at kende og vænne sig til det som nybegynder

 


 

Min personlige oplevelse

We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par VibratorJeg anvendte We-Vibe Chorus sammen med min partner, og vi var begge meget spændte på at prøve produktet. Vi har hver især benyttet sexlegetøj før, men aldrig prøvet et decideret par-produkt sammen. Produktet kom i en flot æske med mange gode informationer både udenpå og indeni, og det virkede som et professionelt udviklet produkt.

Produktet føltes blødt og fleksibelt, hvilket gav os begge en følelse af tryghed, og vi var spændte på at kaste os ud i det. Vi læste manualen grundigt igennem før brug for at finde ud af, hvordan det virkede, så vi kunne forberede os på den bedste mulige oplevelse. We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par Vibrator

Produktet var nemt at føre op i skeden, og det er den lille del, der skal føres op, mens den store del skal vinkles så den ligger mod klitoris. Man kan ændre vinklen på selve vibratoren, så den passer ergonomisk korrekt til ens underliv, og den ikke strammer eller er ubehagelig.

Det var svært for mig at slappe helt af, da vibratoren var oppe, og derfor syntes jeg, det var mere ubehageligt end stimulerende, da min partner også trængte op. Det føltes lidt akavet og kejtet for os begge to. Efter at have prøvet sig lidt frem, blev vores oplevelse med produktet dog langt bedre, og jeg blev stimuleret både indvendigt og udvendigt samtidigt med, at min partner også kunne mærker vibrationerne mod penis.

At styre produktet

We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par VibratorVi brugte ikke appen til produktet, da vi syntes, det føltes mere naturligt at bruge fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen lå godt i hånden, og vi skiftedes til at styre den, så vi begge kunne have indflydelse på stimulationen. Når vi klemte om fjernbetjeningen, var responsen fra vibratoren rigtig god. Jeg prøvede kort at styre vibrationerne på selve produktet uden brug af fjernbetjeningen, men det var også lidt kejtet, så vi benyttede fjernbetjeningen igen.

Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, når man lige fandt teknikken til, hvordan produktet skulle benyttes. Man skal nok give det et par chancer, før man finder helt ud af, hvad der fungerer bedst for en og ens partner.

 

Sådan anvendes produktet

We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par VibratorDet er vigtigt, at inden man benytter sig af produktet grundigt læser brugsanvisningen igennem for at få den bedste mulige oplevelse.

Du tænder vibratoren på den sølvfarvede pil, der er nærmest oplader-forbindelsen – altså den der peger ud mod spidsen af vibratoren. Når du trykker på den, starter vibratoren på sit laveste vibrationsniveau. Vil du styre vibratoren uden fjernbetjening, navigerer du mellem vibrationerne på disse to sølv-pile.

Vil du også bruge fjernbetjeningen, så tænder du den på den store + knap. Du styrer vibratorens vibrationshastigheder på + og – knapperne. Vil du navigere mellem de forskellige vibrationsmønstre, skal du bruge < og > knapperne.

We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par VibratorDu kan benyttede Squeeze Control ved at klemme om fjernbetjeningen. Jo hårdere du klemmer, jo mere intens bliver vibrationerne – og når du slipper, bliver vibrationerne mindre intense. Hvis du vil slå Squeeze Control fra og kun bruge knapperne, tryk da på ~ knappen (den øverste på fjernbetjeningen).

For at slukke fjernbetjeningen tryk da på – knappen i få sekunder. For at slukke vibratoren tryk da på den øverste sølv-pil i få sekunder.

 

Anbefalet til

We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par VibratorProduktet er så fleksibelt, at det både kan anbefales til et par, der gerne vil prøve at eksperimentere med hinanden via et sexlegetøj. Produktet giver mulighed for, at man kommer lidt tættere på hinanden. Det er både sjovt, men også rart at have et stykke sexlegetøj, man kan benytte sammen. Dog er det ikke kun par, der kan benytte sig af sexlegetøjet, men den kan også benyttes af singlen, hvor man helt selv kan tage kontrollen over sin nydelse.

We-Vibe Chorus er særdeles udmærket til at pifte forspillet lidt op, da den kan anvendes på både ham og hende. Hvis man har fantasi og lyst til at udforske, kan vibrationerne give nydelse mange andre steder på kroppen, og ikke kun penis og skede. Hvis man kombinerer We-vibe Chorus Par Vibrator med f.eks. blindfolds og håndjern, er der et ekstra lag af erotik, der virker godt for os.

 

 

Det siger andre kunder

We-Vibe Chorus har fået utroligt gode anmeldelser fra sexlegetøjs-fans! Den roses for den lækre kvalitet samt det store udvalg af vibrationsmønstre. Der er dog mange der, ligesom os, har oplevet, at det har været lidt kejtet første gang, de skulle afprøve produktet. Det føles overvældende og som om der er “pladsmangel” dernede.

 

Nysgerrig på mere? Tjek denne fine videoguide til, hvordan We-Vibe Chorus Vibrator fungerer eller tjek produktet ud her!

 

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here