Anmeldelse: We-Vibe Chorus Par Vibrator

288

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

We Vibe Chorus Par Vibrator – Opsummering

chorus par vibrator

Du kan HELT SELV lave dine egne vibrationsmønstre, og den trykfølsomme mobil app giver dig uendelige muligheder! Super muligheder ift. placering og anvendelse af selve Chorus Par Vibratoren.

En ulempe er dog, at forbindelsen til tider hopper af med en Android. Det skulle dog gerne være fixet nu med den nye opdatering.

Derudover kommer den med en smart opladerstation til både fjernbetjening og selve vibrator (ses på billedet til højre).

Begge er lavet i virkelig lækkert silikone, og vibratoren er super nem at justere vinklen på, hvilket gør den super nem at bruge i mange stillinger!

Utrolig lækkert produkt som begge får gavn af under samleje. Det burde være et must for alle par at prøve!

 

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af We-Vibe par-vibratorer – eller andet We-Vibe legetøj?

Tjek vores We-Vibe-guide her

 


Inden brug

We-Vibe Chorus Par Vibrator testDet første du ser, når du åbner pakken, er de stærke men indbydende farver. Farverne giver dig lyst til at se nærmere på produktet. De er opsigtsvækkende og fristende.

 

Ser man videre på selve æsken, vil man hurtig få øje på, at produktet kan tilkobles til en app. Derudover er der også information om, hvilken app der kan forbindes med produktet.

Åbner man æsken, er der yderligere information om produktet og dets brugsanvendelse. For os var det fedt, at producenten viser os, hvordan de havde tiltænkt brugen af deres produkt. Producenten fortæller også, hvordan man tilkobler app’en til produktet, samt hvilket egenskaber produktet i sig selv har.

Fordele

  • Flere forskellige standardvibrationer og intensitet du selv kan tilpasse
  • Lækkert design
  • Dejligt materiale i høj kvalitet og er nemt at rengøre
  • Mange muligheder for anvendelse både for ham, hende og begge
  • Tilpasning af vinklen, hvilket giver optimal pasform
  • Trykfølsom fjernbetjening
  • Smartphone app, hvor du kan designe dine egne vibrationsmønstre

Ulemper

  • Forbindelsen til smartphone appen kan til tider virke ustabil (på android)
  • Ved alm. trykknap kan det til tider være svært at vurdere, om programmet er ændret

 


 

we vibe chorus

Hvem er vi?

Vi er et relativt ungt par på 22 og 29 år, som har været sammen i ca. 2.5 år. Han har en datter fra tidligere forhold. Det gør at intimiteten nogle dage er mere begrænset end andre.

Seksuelt er vi begge åbne for at prøve og lære nye ting sammen. Man ville nok kategorisere os som “lidt over middel”, hvis man skulle placere os på en “kinky” skala. Ment med det er, at vi går ikke i swingerklub hver torsdag, men heller ikke kun en gang i ugen har missionær med lyset slukket.

Legetøj er ikke fremmed for os, men der er stadig mange ting, vi ikke har prøvet endnu.


Hans oplevelse med produktet

Første indtryk

We-Vibe Chorus Par Vibrator test blåJeg havde allerede en antagelse om produktet, inden vi modtog pakken. Denne We Vibe Chorus Par Vibrator er nemlig den anden, vi prøver. Den første var en mere simpel udgave. Den kan ikke nogle af de spændende ting, som denne We-vibe Chorus Par Vibrator kan – f.eks. trykfølsom fjernbetjening og smartphone app.

Vibratoren kom i en lækker kasse, jeg godt kunne gemme til at opbevare den i, når den ikke er i brug eller i lade-stationen. Ladestationen er dog også oplagt at bruge, da den stilmæssigt godt kunne minde om en alarm, højtaler eller lignende, som er ret diskret. Det er et plus for mig, da jeg så ikke skal bekymre mig om spontant besøg fra svigerfamilien.

Da vi fik pakket alle tingene ud, valgte vi at lægge manualen til side. Dette fordi brugen af We-vibe Chorus par vibrator er meget intuitiv. De vigtigste egenskaber kan ses, når man åbner låget.

Den overraskede

Selve We Vibe Chorus synes jeg så lille ud, da jeg så den ude af æsken. Jeg fandt dog senere ud af at det den var helt tilpas. Da man kan ændre vinklen på vibratoren, kan jeg nemt få den til at passe både min egen og min kærestes krop.

Vægten føltes også helt rigtig og meget velovervejet, hvilket er et plus for mig. Det giver en bedre følelse for mig under sex. Især fjernbetjeningen lå godt i hånden, og det føltes helt naturligt, når jeg klemte på siderne, og responsen fra vibratoren var rigtig god.

Appen til android var nem at finde, og designet på appen følger samme stil, som elementerne af produktet. Benyttelsen af den virker, ligesom ved fjernbetjeningen, intuitivt, med mulighed for også at eksperimentere lidt. Dog havde jeg nogle udfordringer med at forbinde telefon og app første gang. Hvis min kæreste ville overtage kontrollen, var det ikke altid appen / vibratoren reagerede.

Vi fik We Vibe Chorus i pink. Man kan sige, det er en meget standard farve inden for denne type produkt. Dog var det rart, da næsten alt vores andet legetøj er lilla.

we vibe par vibrator

Hendes oplevelse med produktet

Første indtryk

We-Vibe Chorus Par Vibrator test lyserødJeg havde en klar forventning til dette produkt, inden vi modtog det. Denne parvibrator er nemlig et lignende produkt med et, vi selv tidligere har købt. Den vi havde købt var en meget mere simpel udgave, og fungerede ikke for os. Denne her har en fantastisk måde at tilpasse sig ens krop på. Ved en simpel justeringsmåde med en form for klik-system i buen mellem den ydre og indre del.

Vibratoren kom i en flot kasse. Allerede inden man åbner den, kan man læse en masse information om produktet.

Da jeg så begyndte at pakke produktet ud og fandt ud af de forskellige ting, der er i kassen, blev jeg overrasket over, hvor gennemtænkt de forskellige dele var. Lade-stationen kan man f.eks. have stående fremme, fordi den er diskret og ligner en lille pyntelampe eller højtaler.

Det gør, at jeg har det fint med, at den står fremme, selvom at kærestens datter er inde i soveværelset. Hun er nemlig i den alder, hvor hun gerne vil stille spørgsmål til ting og er generelt meget nysgerrig.

Selve We Vibe Chorus fik vi i pink, men den kommer i 3 forskellige farver – turkis, pink og lilla. Som min partner nævner i hans første indtryk, så er alt andet legetøj, vi har, lilla. Så jeg var utrolig glad for en anden farve.

 


 

Vores oplevelse sammen

Under forspillet

chorus par vibratorDenne We Vibe Chorus er særdeles udmærket til at pifte forspillet lidt op, da den kan anvendes på både ham og hende. Hvis man har fantasi og lyst til at udforske, kan vibrationerne give nydelse mange steder på kroppen, og ikke kun penis og skede.

Ved ham fandt vi ud af, at hvis man putter vibratoren omkring penisskaftet, kan det give en pirrende effekt. Vi synes især det var pirrende at udnytte trykfølsomheden i fjernbetjeningen og skiftes til at være den, der var i kontrol.

Hvis man kombinerer We-vibe Chorus Par Vibrator med f.eks. blindfolds og håndjern, er der et ekstra lag af erotik, der virker godt for os.

På hende fungerer produktet også som en almindelig lille skede- og klitoris vibrator. Da den stimulerer begge områder på samme tid, er det ekstra godt for hende. Ved forspillet benyttede vi primært de mindre kraftige vibrationsprogrammer.

Vi brugte ikke appen til forspillet, da vi synes, fjernbetjeningen virkede mere naturligt.

Under samlejet

Chorus parvibratorVi har prøvet en lignende par-vibrator før, og det var ikke nogen succes. Dette fordi den ikke tilpassede sig til vores kroppe særligt godt, ikke vibrerede de rigtige steder og blev ved med at “falde” ud af hende til stor irritation for os begge.

Denne vibrator derimod, har en formidabel evne til at ramme de helt rigtige steder!

Med forspil og glidecreme føles materialet rigtig rart. Også da vi var kommet rigtig godt i gang med akten, og vi formåede at time det rigtigt, så vi begge klemte om fjernbetjeningen sammen.

Vi kunne kysse og være intime, og derved bringe os begge til en lækker orgasme samtidigt, hvilket for os godt kan være udfordrende ved samleje kun med penis, da hun også har brug for klitoris stimulans.

På intet tidspunkt følte vi, at We Vibe Chorus Par Vibrator gjorde noget dårligt for os, mens vi var i gang. Den kan uden tvivl anbefales!

 

Har du brug for mere information? Så se denne video guide eller tjek produktet ud her! 

 

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here