Anmeldelse: Bondage bord fra You2Toys

99

You2Toys Bondage Board med Tilbehør

Forhandler
sinfulTjek prisen her
(åbner ny fane)

Bliv fastspændt på et utal af måder med et bondage bord fra You2Toys. Dette bondage bord er perfekt til jer, der kan lide at bruge bondage til jeres frække sexlege. Det er let at transportere og gemme væk, når det ikke skal bruges, da det er sammenklappeligt.

Der er D-ringe hele vejen rundt, hvor man kan fastspænde manchetter, der for øvrigt følger med. Dermed har i muligheden for at blive fastspændt på alle tænkelige og utænkelige måder. Bordet er desuden beklædt med blødt skumfyld, så I kan blive ved lige så lang tid som I lyster.

Opsummering

Med et bondage bord er det muligt at fastholde og få fuld kontrol over partneren, imens han eller hun ligger fastspændt. Det giver anledning til rigtig mange frække og kinky lege og kan for alvor sætte gang i BDSM fantasierne. Der medfølger også manchetter, en choker, gag ball, blindfold og en flogger med.

Der er dermed rigeligt at gå i gang med, og hvis I ikke allerede har prøvet at bruge de forskellige redskaber før, så kan I for alvor få dem brugt nu. Den smertefulde nydelse og kontrollen over den submissive part er alt sammen essentielle dele af BDSM. Kast jer ud i det og oplev helt nye sider af jer selv og parteren.

Fordele

 • God kvalitet
 • Blev fastspændt på et utal af måder
 • Der medfølger meget tilbehør
 • Let at gemme væk og transportere
 • Blød skummadras

Ulemper

 • Ikke så prisvenligt
 • Kunne måske godt have været længere

 

Produktbeskrivelse

DAME PÅ BDSM BORD

Tjek prisen her

Hvis I ofte står i den situation, at I mangler noget at spænde partneren fast til og er trætte af at bruge radiatorer og bordben, så er det et bondage bord som dette, I skal have fat i. Med et bord som dette fra You2Toys kan man nemlig blive bundet og binde partneren på virkelig mange forskellige måder.

Der er en række stropper med D-ringe hele vejen rundt på bordet, som kan bruges til at fastspænde forskellige former for fikseringsredskaber med. Det er oplagt at bruge de medfølgende manchetter, som kan bruges til både ankler og håndled. Dermed kan partneren let fastspændes i mange forskellige og fantasifulde positioner.

Få fuld kontrol

Imens den ene af jer ligger fastspændt uden at kunne bevæge sig, kan du passende give lidt små smæk eller svirp med floggeren, der også følger med. De lange haler på den, giver nogle lækre og sensuelle svirp, som din partner helt sikkert vil nyde. Du kan både bruge den meget blidt, men også hårdt og konsekvent, hvis det bliver nødvendigt.

En gag ball er også et meget brugt stykke sexlegetøj, både når man leger seriøst eller hvis man er nybegynder. Der er huller i, så man let kan trække vejret, men det er ikke muligt at tale med den i. det giver den anden part endnu mere magt og kontrol, hvilket den dominante part helt sikkert også finder ophidsende.

Specifikationer

 • Materiale: polypropylene, polyester, TPE og PVC
 • Længde: 120 cm
 • Sammenfoldet længde: 60 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Antal D-ringe: 9 stk.
 • Vægt: ca. 7 kg.
 • I alt medfølger: 4 x justerbare manchetter til håndled, 4 x justerbare manchetter til anklerne, 1 x justerbar choker, 1 x gag ball, 1 x blindfold, 1 x flogger

 

Sådan fungerer det

sammenfoldeligt sm bord

Tjek prisen her

Når man modtager bondage bordet, så skal det først lige foldes ud, før man kan tage det i brug. Det er virkelig smart, at det kan foldes sammen, da det så er lettere at gemme væk eller transportere, hvis man skal have det med sig. Det er desuden let at folde ud og sammen, og der er derfor ikke langt fra tanke til handling.

Manchetter kan sættes fast som man ønsker. Der er derfor virkelig mange muligheder for at blive fastspændt på netop den måde, som tænder dig eller jer. Helt oplagt er det at spænde partneren fast i en doggystyle, hvor alle 8 manchetter bruges til henholdsvis, håndled, albueled, knæled og ankler.

Straf eller beløn

Herefter kan du nyde synet af din partner, der ligger helt nøgen med enden i vejret uden at have muligheden for at komme fri. Den submissive part kan kun tage imod ordre og du kan tage fuld kontrol over vedkommende. Du har magten til at bestemme hvad der skal ske, uanset om det vækker skrig eller skrål.

Den smertefulde nydelse kan især blive en realitet med den medfølgende flogger pisk. Også en almindelig endefuld med hånden kan være en god straf eller belønning. Der er naturligvis også mange andre måder at blive fastspændt på og det er i virkeligheden bare fantasien, der sætter grænserne.

 

Test af bondage bordet

sm bord klapsammen

Tjek prisen her

Bondage bordet fungerer virkelig godt. Det er rigtig rart, at der er placeret så mange D-ringe hele vejen rundt, da det giver mange forskellige muligheder for at fastspænde eller blive fastspændt. Herhjemme er det kun mig, der bliver fastspændt og det fungerede over al forventning. Det kan virkelig anbefales.

Vi afprøvede en del forskellige stillinger, blandt andet doggy style. Og vi var begge helt vilde med, hvor godt det fungerede. Det kan også sagtens bruges, hvor man kun fastspænder enten arme eller ben, og så kan man gøre noget andet med dem, eller armene kan være fri til at tilfredsstille den dominante, hvis man har fået besked på det.

Første indtryk

Da jeg først lige så det, synes jeg at det så lidt lille ud. Det fungerede dog virkelig godt, hvis man kan lige at fastspænde en person, der ikke ligger udstrakt. Er man meget høj, så fungerer det måske ikke helt lige så godt. Det er virkelig blødt at ligge på, og det er dejligt, at det kan foldes sammen.

Vi undersøgte lige bordet før vi tog det i brug, og de mange D-ringe gør, at man kan bruge bordet på mange forskellige måder.

Afprøvning

Vi havde meget stor succes med bordet. Det gjorde virkelig en stor forskel for os, og jeg kunne fastspændes i stillinger, som vi kun havde drømt om. Det er siden hen blevet brugt rigtig mange gange, da det fungerer rigtig godt.

Det perfekte bord til BDSM og fastliggørelse

Bordet her er som sagt virkelig godt, især til ikke alt for høje mennesker. Det er muligt at blive fastspændt på alle mulige måder, og det er virkelig frækt. Det skyldes alle de D-ringe, der sidder rundt i kanten og de medfølgende manchetter.

Hvis man kan lide at blive holdt fast, så er det helt perfekt, at der er så mange manchetter og de mange D-ringe. Hvor vi ofte har brugt mange forskellige redskaber, som reb og lignende, så holder dette bare meget bedre og giver en mere troværdig oplevelse.

 

Samlet vurdering

Som tidligere nævnt så er jeg virkelig begejstret for bondage bordet. Det fungerer vanvittig godt og der er til mange timers leg, hvis man kan lide fiksering og bondage. Man får rigtig meget for pengene, da der er så mange forskellige redskaber, der følger med. Derfor synes jeg heller ikke at prisen er unfair på nogen måde.

Det mærkes tydeligt at det er i en høj kvalitet. Det er lækkert at lige på også selvom man ligger i mange mærkelige stillinger, og det er rigtig rart. Tidligere har jeg prøvet at ligge rigtig dårligt og selvom at det handler om smertefuld nydelse for mig, så er det bare distraherende, når det gør ondt i knæ eller lignede.

Tjek prisen her

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here