Anmeldelse: Slave bur fra Master Series til dominatrixen

202

Master Series Slave Bur

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Dette slave bur fra Master Series er det ideelle udstyr, når man skal lege dominante og frække BDSM lege. Det er muligt at justere alle stængerne, så du kan afstraffe din submissive. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke stillinger man kan ligge i derinde.

Lad f.eks. enten hovedet eller bagdelen stikke ud og bestem selv om vedkommende har fortjent at bruge det bløde underlag, som kan ligge i bunden af buret. Slave buret er for de erfarne og seriøse brugere, der ønsker at tage det til det næste niveau.

Opsummering

Straf eller beløn din slave med dette slave bur. Du har fuld kontrol og kan styre hvordan din submissive partner skal ligge inde i buret. Der er et utal af frække og kinky stillinger, som man kan gøre brug af og det er dig der bestemmer. Stængerne kan justeres alt efter behov, hvilket blot gør det endnu frækkere.

Fordele

 • Justerbare stænger
 • Mange forskellige stillinger
 • Der medfølger blødt underlag
 • Ultimative redskab til dominante lege
 • Let at samle

Ulemper

 • Ikke så pris-venlig
 • Der medfølger ikke taske til opbevaring

Tjek prisen her

 

Produktbeskrivelse

SM BUR

Tjek prisen her

Med et slave bur er det muligt for dig at tage fuld kontrol over din submissive partner. Lad ham eller hende sidde i alle mulige tænkelig og utænkelige kinky stillinger inde i buret. Valget er dit om vedkommende skal have et blødt underlag eller om han eller hun virkelig skal straffes.

Det er det ultimative redskab, som sagtens kan bruges sammen med meget andet BDSM og bondage tilbehør, så I kan udleve jeres fantasi fuldstændig. Omdan jeres soveværelse til et BDSM univers og lad slave buret få en central rolle.

Udlev jeres vildeste fantasier

Det kan bruges på et utal af måder, da alle stængerne er justerbare. Dermed kan du tage nogle af stængerne af, hvis du vil have at buret skal fungere mere som en gabestok end et decideret bur. Lad enten enden eller hovedet stikke ud, hvis vedkommende har fortjent en belønning eller en straf.

Det hele handler om at stille de bedste betingelser op for, at I kan udleve jeres fantasier. Brug gerne andre redskaber eller udstyr og få endnu mere gang i legen. Latex tøj er oplagt at bruge, hvis man er til den slags og brug også gerne en pisk eller flogger.

Specifikationer

 • Materiale: Stål, træ, silikone og vinyl
 • Længde: 112 cm
 • Bredde: 57 cm
 • Højde: 72 cm

 

Sådan fungerer det

BDSM BUR

Tjek prisen her

Buret fungerer således at det kan samles på mange forskellige måder. Som udgangspunkt kan I jo starte med, at det skal ligne et rigtigt bur og efterfølgende flytte rundt på stængerne. Det er lettest at starte med hjørnerne og de tilhørende stænger, da de danner fundamentet. Det er også helt dem, der skal forblive samlet, for at buret er mest robust.

De andre stænger kan så klikkes af og på efter behov. Det er altså muligt at lave buret om, midt i legen, da det er relativt let at gøre. Det kunne jo eventuelt være en opgave for din submissive partner, at han eller hun selv skal konstruere det bur, som vedkommende skal i bagefter.

Tag fuld kontrol

Buret er relativt stort og det er muligt for både mænd og kvinder at være derinde. Det er trangt, men sådan skal det også være. Det gør bare legen endnu frækkere og sjovere, når de skal krympe sig sammen i upassende stillinger for at behage dig. Giv ordre til, hvordan din submissive skal opføre sig og afstraf eller beløn straks.

Har din partner været virkelig fræk, så er det muligt at forlange, at han eller hun skal tage det bløde underlag ud og give dig. Dermed ligger man direkte på stængerne med knæene og mon ikke, at vedkommende er klar til at adlyde blindt nu, for at få den tilbage.

 

Test at BDSM buret

Da jeg modtog buret, var både min partner og jeg helt oppe og køre. Det fungerer nemlig vanvittig godt. Det er robust, stærkt og af højeste kvalitet. Det giver den helt rigtige fornemmelse og det er let at leve sig ind i rollen som submissive og dominant. Der er til virkelig mange timers sjov og frække lege.

Hvis du har en passion for BDSM, så burde du eller I gøre jer selv den tjeneste at prøve et bur som dette fra Master Series. Legen bliver taget op til et helt nyt niveau, når redskaberne er i orden. I har garanteret også allerede skabene fulde af forskellige stykker sexlegetøj og BDSM redskaber. Brug dem gerne sammen med buret for at gøre oplevelsen endnu vildere.

Første indtryk

Da jeg lige åbnede pakken med buret i, så kommer det naturligvis ikke samlet. Jeg havde lidt mine betænkeligheder ved, om det var svært at samle, da det ikke er min stærke side. Dog vil jeg sige, at det er virkelig overraskende let at samle, når man lige får overblikket over, hvor hvilke stænger hører til.

Der medfølger naturligvis også en manual, godt nok på engelsk, men den er let at bruge som opslagsværk. Dermed var det faktisk hurtigt samlet og jeg var meget imponeret over, hvor professionelt det så ud. Jeg blev selvfølgelig nødt til at kravle derind med det samme og det er så stabilt.

Afprøvning

Slave buret fik ikke lov til at stå uberørt i ret mange timer efter vi havde modtaget det, til vi blev nødt til at tage det i brug. Det var simpelthen for fristende at have stående og vi kunne ikke holde fingrene fra hinanden. Derfor hev vi hurtigt vores favorit latex udstyr på, som maske og så videre og begyndte vores kinky lege.

Og hold da fast, hvor er det bare et lækkert bur. Det kunne holde til, at der blev hevet i det, da smerten og glæden næsten ikke var til at holde ud, og det var let at justere på stængerne, da min dominante kæreste befalede, at jeg skulle skifte stilling. Det var på én og samme tid ydmygende og helt fantastisk at ligge på alle i fire i buret.

Det perfekte slave bur

Hvis du er på jagt efter et slave bur, så vil jeg helt klart anbefale dette. Det fungerer bare rigtig godt og det er perfekt, at man kan justere på stængerne også undervejs. Selve buret i sig selv er rigtig godt, men det giver noget ekstra, når man kan lave om på det.

De mange forskellige ydmygende og frække stillinger, som man kan bruge det til, er lige noget for min kæreste og jeg, og det er helt sikkert også noget for dig, hvis du er til BDSM.

 

Samlet vurdering

Jeg er meget begejstret over dette slave bur. Det opfylder mine hedeste fantasier og det fungerer 100% i praksis. Det er let at samle og det er let at bruge. Det er virkelig muligt at udleve sine inderste og mest beskidte fantasier med et bur som dette. Under legen har det en helt central rolle både ved afstraffelse og belønning.

Det kan derfor bruges på mange forskellige måder og det er helt bestemt alle pengene værd. Hvis man er erfaren indenfor BDSM, så er det næsten et must have og det vil med stor garanti gøre noget særligt for jeres kinky lege. Vi har brugt det mange gange allerede og er virkelig glade for slave buret.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here