Anmeldelse: Vacuum seng fra Mister B

162

Mister B Vac Rack Vacuum Seng

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

En vacuum seng er til de ekstremt seriøse og nysgerrige BDSM brugere. Den giver den ultimative fastholdelse mellem to stykker latex. Den giver en helt fantastisk nydelse og oplevelse, og I vil opleve en sand eksplosion af sanserne, da al berøring bliver så intens.

Hvis I vil tage skridtet videre fra andre former for fiksering, så er det denne vacuum seng, som I skal prøve. Man bliver total omsluttet af latex fra top til tå og der medfølger alt hvad du skal bruge for at komme i gang. Der er desuden et rør, så du kan trække vejret og et hul ved skridtet, så man kan få de mest intense orgasmer nogensinde.

Opsummering

Er du på jagt efter den mest fantastiske og fastspændte oplevelse nogensinde, så er det denne vacuum seng, som du skal prøve. Du kravler mellem to stykker latex, hvor luften suges ud af. Hele kroppen er omsluttet af latex, og du kan hverken se eller høre, hvad der sker, du kan kun mærke berøring.

En vacuum seng er for de erfarne brugere til latex tilhængere. For du er helt omsluttet og kan kun trække vejret ud gennem et lille rør. Derfor er det også yderst vigtigt at læse manual og have et safeword parat.

Fordele

 • Fantastisk sansefuld nydelse
 • Intens berøring
 • Indeholder alle dele så det straks kan tages i brug
 • Der medfølger desuden latex maske og ørepropper og opbevarings- og transporttaske

Ulemper

 • Kræver erfaring og øvelse
 • Kræver tålmodighed
 • Ikke så prisvenlig

Tjek prisen her

 

Produktbeskrivelse

Hvis du og din partner leder efter det ultimative fikseringsredskab, så er I kommet til det helt rigtige sted. For med en vacuum seng, kan du blive komplet omsluttet og fikseret. Sengen er lavet af to lag latex, som du kravler ind imellem. Herefter tages et lille rør i munden, så du kan trække vejret og et safeword er aftalt på forhånd.

Dernæst bruger I jeres egen støvsuger og suger luften ud af sengen, så de to lag latex ligesom omslutter og fanger den af jer, der er derinde. Herefter kan den dominante af jer roligt røre ved latexen og al berøring vil føles fuldstændig fantastisk og intens.

Vildeste og mest intense sanseoplevelse

Det er nok en af de mest intense sanseoplevelser, som man kan få, da man hverken kan se, høre eller røre sig. Dermed er det kun al ydre berøring, som man kan mærke. Lad derfor blot hænderne køre op og ned ad kroppen på vedkommende, der ligger i sengen og hør hvordan vejrtrækningen bliver hurtigere.

Der er desuden også et hul ved skridtet, så det er muligt at håndtere underlivet som du ønsker. Har din partner, der ligger i sengen været uartig, så kan du straffe ham eller hende der igennem eller du kan belønne og give ham eller hende den mest intense og kraftige orgasme.

Specifikationer

 • Materiale: Latex, PVC
 • Tykkelse på Latex: 0,4 mm
 • Mål: 210 x 110 cm
 • Medfølger: PVC rør, der udgør stellet til sengen, luftrør, ørepropper, maske, opbevaringstaske og transporttaske og manual

Tjek prisen her

 

Sådan fungerer den

Hvis man ikke lige har prøvet en vacuum seng før, så kan det være lidt svært at forestille sig hvordan man for det første bruger den, men for det andet også hvordan man samler den. Det er dog slet ikke så svært og der følger naturligvis en meget udførlig manual med.

Det første man gør, det er at samle stellet. Rørene er lavet i PVC og samles næsten hele vejen rundt. Ind imellem sættes latex lagnerne på så de også omslutter stellet. Når den er næste samlet, så kan personen, der skal nyde den kraftige fiksering, ind imellem lagnerne.

Start blidt ud

Herefter lukkes der og luftrøret hjælpes på plads af den person, der ikke er i sengen. Det er nu tid til at man suger luften ud mellem latex lagnerne. Det gør man ved hjælp af sin egen støvsuger og når alt luften er ude, så kan festlighederne begynde.

Lad stille og roligt hænderne berøre kroppen oven på latex lagnerne. Selv den mindste og blideste berøring vil føles intens og det kan derfor være en god idé at starte blidt ud, selvom man måske har lyst til at gå hårdt til den.

Hul til underlivet

Når I er godt i gang, og I får lyst til at gå lidt hårdere til værks, så er der også et hul til underlivet, som I kan benytte. Dermed kan man kombinere de sanselige berøringer med direkte berøring og dermed give vedkommende, der ligger i sengen den mest fantastiske og intense orgasme.

Tjek prisen her

 

Test af vacuum sengen

Jeg havde længe haft lyst til at prøve en vacuum seng som denne, da jeg har hørt og læst rigtig godt om den. Derfor var det også med stor glæde og vild begejstring, da vi modtog den. Det er i sandhed en virkelig vild og helt anderledes fornemmelse, end jeg nogensinde har prøvet før.

Det er langt hen ad vejen, det mest intense og helt sikkert den mest sanselige oplevelse nogensinde. Jeg kan anbefale den til alle, der er seriøse omkring deres fiksering. Den er til BDSM entusiaster og til dem, der ønsker at tage det til et helt nyt niveau. Det kræver en stor tillid til partneren, men det ved du sikkert, hvis du allerede er en erfaren BDSM bruger.

Første indtryk

Mit første indtryk af vacuum sengen var virkelig godt. Jeg har længe været vild med at bruge latex tøj i alle mulige forskellige afskygninger og det samme har min kæreste. Derfor var det naturligvis også oplagt at prøve denne vacuum seng af. Og hold da fast, sikke en lækker og blød og glat latex det var at mærke.

Jeg var bekymret for, om det var for omstændigt at bruge den. Men den er meget let at samle og skille ad og derfor har den faktisk været meget i brug, efter vi har fået den.

Afprøvning

Det var med stor spænding og store forventninger, at vi fik samlet sengen. Det var faktisk en del lettere end vi havde frygtet, og vi brugte både manualen og den video, som man kan se. Og det var e kæmpe succes at bruge sengen, for hold da fast, det var intenst for os begge, selvom det kun var mig, der var nede i sengen.

Det perfekte tilbehør til vacuum fetish

Hvis du, ligesom min kæreste og jeg, er til vacuum fetish, BDSM og lignende, så vil du helt sikkert være helt oppe og flyve over denne vacuum seng. Den er ganske enkelt helt vildt lækker at bruge og giver en fornemmelse som intet andet.  Du kan sammen med f.eks. en flogger eller lignende for at gøre sanseoplevelsen endnu større.

Tjek prisen her

 

Samlet vurdering

Vi var begge helt vilde med denne vacuum seng og vi kan klart anbefale den til andre, der har samme fetish som os. Den giver noget, som intet andet vi har prøvet gør, og det er helt fantastisk. Efter vi har fået den, så har vi haft den i brug ret mange gange og for hver gang, så bliver det bare bedre og bedre.

Ligesom når vi leger med andre latex og vacuum redskaber, så er det vigtigt at have et safeword og have stor tillid til hinanden, derfor er det ikke kun, når det drejer sig om sex, at den har gjort noget fantastisk for os, det har den faktisk også i andre dele af vores forhold.

 

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here